Kirjoittaja Aihe: Saksa: Katse vasempaan päin - AfD perusti sivuston vasemmistoekstremismille  (Luettu 8869 kertaa)

Suomityttö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 146
 • Liked: 413
AfD on perustanut Berliinissä koko Saksan kattavan nettisivuston, jonka tarkoituksena on tuoda päivänvaloon laajalti vähäteltyä ja harmittomaksi sanottua äärivasemmiston väkivaltaa. Samoin on tarkoitus paljastaa, mistä nämä saavat rahoituksensa. Osa kun tulee suoraan valtiolta, minkä seikan pitäisi saada kansalaisten ja veronmaksajien hoksottimet toimimaan. 

Lainaus
Katse vasempaan päin

AfD perusti vasemmistoekstremismiä koskevan infosivuston


Junge Freiheit 4.7.2019 juttu saksaksi

Berliini. Berliinin AfD on perustanut äärivasemmistoa koskevan infosivuston. Blick nach Links -sivuston tarkoituksena on kertoa äärivasemmiston väkivaltarikosten lisäksi myös vasemmiston ideologiasta, verkostoista ja niiden rahoituksesta.

"Osaltaan sivusto on perustettu tiedottamista varten, mutta samalla se toimii myös vasemmistoekstremistien Saksan demokraatteihin kohdistaman laajamittaisen väkivallan vastaisena kampanjasivustona. Tätä väkivaltaa näytetään pitävän nykyään normaalina asiana", totesi Berliinin osavaltion AfD-puheenjohtaja Beatrix von Storch esitellessään projektia torstaina. Tavoitteena on luoda monista yksittäisistä detaljeista kokonaiskuvaa, joka herkistäisi kansalaiset tiedostamaan vasemmistoekstremismistä koituvat uhat ja edistäisi niiden vastaista taistelua.

Oikeusvaltion ja taistelutahtoisen demokratian puolesta

Konservatiivipuolueena AfD edustaa oikeusvaltiota ja taistelutahtoista demokratiaa[1]; tämän lisäksi olemme itse laajalti vasemmistoekstremistien väkivallan kohteena, painotti Berlinin osavaltion puheenjohtaja Georg Pazderski. Sivustolla ei tulla harjoittamaan oikeisto- tai islamilaisekstremismin relativisointia, selvittivät sivustosta vastaavat esittelytilaisuudessa. On kuitenkin avoimesti ja julkisesti toimittava laajalti levinnyttä vasemmistoekstremismin vähättelyä vastaan.

Eräs sivuston painopisteistä tulee olemaan rahoituslähteiden paljastaminen. "Äärivasemmiston organisaatioille virtaa liian paljon valtion rahaa, joko suoraan tai sitten välikäsien kautta", valitti Stroch. "Tätä emme aio katsoa toimettomina." Vasemmistopuolueet eivät myöskään irtisanoudu väkivaltaisista "antifasisteista", vaan he päinvastoin pitävät näitä oman kätensä jatkeena. "Haluamme tuoda tämän harmaan vyöhykkeen julkisuuteen", kertoi Storch, jonka aloitteesta "Blick nach links" on ilmeisesti perustettu.

Sivustosta vastaa AfD:n Berliini osavaltioyhdistys. Kaupungissa "kärsitään erityisesti äärivasemmiston väkivallasta", sanoi johtokunnan jäsen Ronald Gläser Junge Freiheitille. Erityisen usein poltetaan autoja, tuhotaan kokonaisia kadunpätkiä ja uhkaillaan poliitikkoja.

"Ei hätiköityjä reaktioita"

Pelkästään viime vuonna tilastoitiin 1.223 vasemmiston poliittisesti motivoitunutta rikosta. "On aika tiedottaa kansalaisille tästä", vaati Gläser. Blick nach links tulee kattamaan koko Saksan. Toisaalta tullaan käyttämään etenkin paikallismedian artikkeleja, mutta tullaan tekemään myös omia tutkimuksia. Lisäksi sivuston käyttäjät voivat antaa vihjeitä sivustosta vastaaville. Kaikki tarkastetaan toimituksessa, "hätiköityjä reaktioita ei tule esiintymään", vakuutteli Pazderski. Tukea toivotaan saatavan myös osavaltion parlamentista mm. puolueiden siellä tekemien kysymysten muodossa.

---

[1] Streitbare Demokratie

The wehrhafte, or streitbare Demokratie ("well fortified" or "battlesome democracy") is a term for German politics that implies that the government (Bundesregierung), the parliament (Bundestag and Bundesrat) and the judiciary are given extensive powers and duties to defend the freiheitlich-demokratische Grundordnung ("liberal democratic order") against those who want to abolish it. The idea behind the concept is the notion that even a majority rule of the people cannot be allowed to install a totalitarian or autocratic regime such as with the Enabling Act of 1933, thereby violating the principles of the German constitution, the Basic Law. (Lähde: Wikipedia)

Lihavoinnit mun.

EDIT typo

Erittäin hyvä idea tuoda kunnolla päivänvaloon vasemmiston kepposteluja ja siihen liittyviä outouksia = jo tuosta rahoituspuolesta lähtien...

Sama homma pitäisi saada ehdottomasti suomeenkin laajan yleisön tietoisuuteen, samoin kuin toki muuallekin eurooppaan!

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 164
 • Liked: 32066
Saksalaislehden juttua saksalaisesta vasemmistohulluudesta. Nämä yrittävät siellä väkisin puskea läpi ideologista uudelleenkoulutusohjelmaansa. Kulttuurivallankumousta, jonka on tarkoitus luoda uusi ihminen, tai sitten vain aiheuttaa sekasortoa ja hajaannusta ei-kommunistiseen järjestelmään. Mitä kummaa vasemmiston pääideologeilla mahtaakaan olla lopulta mielessä? Rivikaaderit tietysti ovat siitä pihalla. Heidän tehtävänsä on vain juosta ja toteuttaa ylhäältä annettua ja siellä keksittyä missiota, jonka media kykenee niin tehokkaasti levittämään otolliseen maaperään ja jo vuosien mittaan valmiiksi muokatulle alttiille massalle, tottelevaisille kaadereille ja juoksupojille.

Samoin kuin ennenkin, myös ei-vasemmisto on taas kerran lähtenyt kritiikittä innolla mukana apinoimaan vasemmistoideologien hulluimpia ideoita ja keksintöjä. Nämä tulevat aikanaan kyllä saamaan sitä mitä tilasivat. Silloin voi jo alkaa kenkuttamaan tuo oma hölmöys ja ajattelemattomuus.

Sama hulluus on muuten hiipinyt tännekin asti, mutta kun sukupuolta ilmaisevat tunnukset ovat suomenkielessä niin vähissä, niin kun eivät muutakaan keksineet, niin täkäläinen vasemmisto hyökkää nyt niiden sanojen kimppuun, joissa esiintyy joku miestä kuvaava termi (esim. palomies). Mies täytyy hävittää pois kielestä ja sanoista (--> palohenkilö). Vaikka ei-vasemmisto on täällä ihan kujalla maailman menosta, kuten Saksassakin, niin luulisi ainakin vasemmistolaismiesten alkavan jo pikkuhiljaa oivaltaa sen mihin tuo miesten hävittäminen kielestä ja sanoista lopulta johtaa. Saas nähdä alkaako siellä ideologien mahti murenemaan käytännön realiteettien edessä?

Lainaus
Adressi vaatii Gender-puheen lopettamista

Junge Freiheit 3.7.2020 juttu saksaksi

"Bürgerinnen und Bürger", "Politikerinnen und Politiker", "Lehrerinnen und Lehrer", "Schülerinnen und Schüler" ovat poliittisesti korrekteja ilmaisutapoja, joissa tuodaan täysin tietoisesti esiin molemmat sukupuolet, jotta kukaan ei tuntisi itseään syrjityksi. Tämä ilmiö on vuosien saatossa saanut yhä äärimmäisiä ja yli äyräiden paisuvia muotoja. Nykyään on myös keksitty muitakin ilmaisutapoja, kuten Profex (sukupuolikorrekti ilmaus professorista) ja lyhyen tauon jälkeen mainittu sukupuolitähtönen (Gender-Sternchen) niitä henkilöitä varten, jotka eivät koe kuuluvansa kumpaankaan sukupuoleen.

"Sukupuolitasa-arvon" varjolla ja sitä tekosyynä käyttäen media, viranomaiset, oppilaitokset ja kirkot soveltavat yhä useammin gender-puhetta, joka liittyy ideologiseen uudelleenkoulutushankkeeseen. Anne Will [tv:n keskusteluohjelman juontaja] tervehtii ARD:n [Saksan yle] lähetyksessä veronmaksajien liiton puheenjohtajaa sanoilla "Präsident des 'Bundes der Steuerzahler (Pause) innen'" (veronmaksajat (tauko) - taret). ZDF:n Heute Journal -ohjelmassa viime vuosina koulutettujen sotilasvaltuutettuja esiteltäessä (kaikki miehiä) oli kuvan alla tekstinä "Wehrbeauftragte*r" ja juontaja Claus Kleber käytti ilmaisua "taiteilijat (tauko) -taret", joka oli verbaalia sukupuolitähden matkimista ja sille kumartamista.
(...)

Junge Freiheit lehti on käynnistänyt kampanjan adressin muodossa, jossa vaaditaan kielellisen sukupuolihulluuden ja -järjettömyyden lopettamista. Yleisradion toimitusten, viranomaisten, oppilaitosten ja kirkkojen on välittömästi luovuttava gender-puheesta ja palattava sen sijaan takaisin hyväksi havaittuun ja koeteltuun saksankieleen. Adressi allekirjoituksineen (linkki jutussa) tullaan toimittamaan aikanaan laajalti ministereille, mediatoimituksiin, kirkkojen piispoille yms.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 164
 • Liked: 32066
Saksan Supo on havainnut äärivasemmiston ryhtyneen harjoittamaan yhä raaempaa väkivaltaa.

Lainaus
Häätö Berliinin Liebig34:ssä

Vasemmistoekstremismi: Perustuslakisuojavirasto varoittaa ennennäkemättömästä raakuudesta


Junge Freiheit 10.10.2020

Perustuslakisuojaviraston puheenjohtaja Thomas Haldenwang on varoittanut äärivasemmistopiireissä ilmenneestä uudenlaisesta väkivallasta. "Äärivasemmiston väkivallasta on tullut yhä raaempaa ja henkilöihin kohdistuvaa", sanoi Haldenwang Berliner Tagesspiegel -lehdelle. "RAF:n hajoamisen jälkeen vasemmistopiireissä vallitsi kauan konsensus olla ryhtymättä henkilöön kohdistuvaan väkivaltaan, joka seurauksena saattoi olla kuolema. Nyt on tapahtunut asennemuutos." Poliisi houkutellaan väijytykseen ja heidän kimppuunsa hyökätään. Törkeää väkivaltaa esiintyy yhä enemmän, kuten esimerkiksi äärivasemmiston Liebig34-asuntoprojektin yhteydessä. "Olen aika varma siitä, että väkivalta ei loppunut tämän tapauksen myötä", totesi Haldenwang.

Berliinin osavaltioparlamentin FDP-ryhmän tiedottaja Paul Fresdorf on vaatinut jo aiemmin "konsensusta vasemmistoekstremismin suhteen". Hän totesi, että "valitettavasti Liebig34:n häätöä seurannut mielenosoitus ei sujunut yhtä rauhallisesti kuin itse häätö. Taas kerran äärivasemmisto ryhtyi väkivaltaan, hyökkäsi poliisin kimppuun ja poltti autoja kaupungissa, mikä on ollut valitettavasti arkipäivää Berliinissä jo monen vuoden ajan."
(...)

Lihavoinnit mun.

Referaattia loppujutusta:

- Perjantain ja lauantain välisenä yönä syntyi mellakka vallatun Liebig34-rakennuksen häätöä vastustaneen mielenosoituksen yhteydessä.
- Poliiseja heitettiin pulloilla. Lisäksi autoja sytytettiin tuleen ja ilmeni monenlaista vandalismia.

- Rakennus oli tyhjennetty perjantaiaamuna.
- Häädön yhteydessä otettiin kiinni klo 11.00 mennessä 57 henkilöä, jotka vietiin lyhyeksi ajaksi säilöön.
- Poliisin mukaan 1.500 henkilöä osoitti mieltään häätöä vastaan talon edessä ja lisäksi vielä 500 lähiympäristössä.

---

Saksan äärivasemmisto on selvästi ottanut oppia muslimeista, jotka ovat jo vuosikausien ajan houkutelleet Ranskan poliiseja väijytyksiin ghetoissaan (ZUS). Ranskassa on jouduttu siksi koventamaan noista rikoksista annettavia tuomioita. Yli 10 vuotta voi tulla kertaheitolla. Näin se fokus siirtyy "vihapuheesta" muihin tekijöihin, kun "kulttuuri rikastuu".

Saksan Supo-johtajan havainto on syytä noteerata myös täällä. Katuja valtaavat kapinalliset "äidin pikku ilmastomussukat" eivät välttämättä ole niin harmittomia tapauksia kun miltä ensi alkuun voi näyttää, etenkin kun politrukkeina toimii keski-ikäisiä yliopistonotkujia ja lasten hyväksikäyttäjiä. Näiden osalta ei pamppua ja pippurikaasua ole syytä säästellä.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 11.10.2020, 19:58:14 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 580
 • Liked: 9415
 • Manner-Suomen Tasavalta
Referaattia loppujutusta:

- Perjantain ja lauantain välisenä yönä syntyi mellakka vallatun Liebig34-rakennuksen häätöä vastustaneen mielenosoituksen yhteydessä.
- Poliiseja heitettiin pulloilla. Lisäksi autoja sytytettiin tuleen ja ilmeni monenlaista vandalismia.

Hesari kertoo että rauhallista oli:

Lainaus
Ulkomaat|Saksa

Vallatusta talosta kannettiin ulos 57 anarko­feministiä massiivisessa poliisioperaatiossa Berliinissä – Taistelu keskiluokkaistumista vastaan on jo hävitty, sanoo entinen talon­valtaaja

Paljon huomiota herättänyt anarkistitalo oli yksi yhä harvenevista alakulttuurin ilmentymistä, joka mahtuu yhä huonommin Nyky-Berliiniin.

Hanna Mahlamäki HS
9.10. 8:43 | Päivitetty 9.10. 21:43

--

Häätö sujui rauhallisesti, mitä ei etukäteen pidetty itsestään selvänä. Osa talonvaltaajista tuli ulos talosta ilman vastarintaa. Osan poliisi joutui kantamaan.

Aiemmin talossa asuvat anarkistit ovat hyökänneet poliisia vastaan esimerkiksi ilotulitteita, maalia tai muita kemikaaleja heittämällä.

--

Lähistölle on rakennettu uusia asuintaloja. Vasemmistoradikaalit ovat sabotoineet uusia taloja ja uusille omistajille siirtyneitä vanhoja taloja vastalauseena kaupungin muutokselle. Asukkaat puolestaan ovat joutuneet pelkäämään omaisuutensa ja turvallisuutensa puolesta. ”Täällä asuu lapsia”, oli yhden lähialueen talon ikkunaan kirjoitettu.

--

Talon lähelle pyrkineet talonvaltaajia tukevat mielenosoittajat huusivat kapitalismin vastaisia iskulauseita.

”Missä olitte Hanaussa”, poliiseille huudettiin liittyen alkuvuodesta tapahtuneeseen Hanaun terrori-iskuun, sekä yksinkertaisesti ”häipykää”.

--

Entinen talonvaltaaja näkee vasemmistoradikaalien ja poliisin yhteenoton suurena teatterina, jossa edetään kuin ennalta laaditun käsikirjoituksen mukaan. Väriammukset ja ilotulitteet ovat hänen mukaansa tietyllä tavalla symbolisia aseita, koska ne eivät varsinaisesti ole vakava uhka mellakkavarusteisille poliiseille.

Vasemmistoradikalismin ideaan kuuluu vastustaa rahan valtaa ja demonstroida se toiminnalla.

--

Liebig34:n tyhjennyksestä moni odotti jopa väkivaltaista, mutta tuhot jäivät melko pieniksi. Rigaer Straßella muutamia palaneita roskiksia ja satunnaisesti lentäviä kaljapulloja lukuun ottamatta alueella ei näkynyt suurempia häiriöitä. Jatkomielenosoituksia on kuitenkin luvassa viikonloppuna.

Siinäkään ei tosin ole mitään uutta. Berliinin muurin murtumista seuranneena vuonna 1990 Mainzerstraßella Friedrichshainissa käytiin talonvaltaajien ja poliisin välillä viikkokausia kestäviä mellakoita, joissa kymmenet ihmiset loukkaantuivat.

Berliinissä on asunnoista pulaa, minkä vuoksi vasemmistoradikaalit ovat ajautuneet yhä vahvemmin alakynteen kaupungissa. Kaupungin keskustaan ja sen laitamillekin rakentuu jatkuvasti uusia taloja. Se nostaa asuntojen hintatasoa yleisesti.

Tilan väheneminen on joidenkin mielestä kiihdyttänyt radikaalia suhtautumista virkavaltaan. Äärivasemmistolaisesti motivoitunut rikollisuus ylipäätään on tilastojen mukaan lisääntynyt viime aikoina koko Saksassa. Vasemmistoradikaalien mielenosoituksissa on viime aikoina loukkaantunut niin poliiseja kuin median edustajiakin.

Entinen talonvaltaaja pitää surullisena sitä, että vaihtoehtokulttuurin elintila kutistuu Berliinissä. Hänen mukaansa vallatuissa taloissa on ollut turvapaikkoja sellaisille, jotka eivät halua omistaa mitään tai ovat tarvinneet tukea, jota muuten on vaikea löytää.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006663815.html

Huomatkaa muuten, Berliinin ongelma on asuntopula, joka johtuu osin muuttoliikkeestä, eli liiallinen "maahanmuutto", kaupunkiinmuutto, aiheuttaa tämän ongelman.
« Viimeksi muokattu: 11.10.2020, 21:09:54 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 164
 • Liked: 32066
Aiemmin ketjussa Saksan Supo varoittaa äärivasemmiston uudesta ennennäkemättömästä raakuudesta. Sillä tarkoittanevat seuraavanlaisia vasemmiston puuhia. Edes Saksan sisäministeri ei säästynyt uhkailukirjeiltä.

Lainaus
Saksa Maanlaajuista toimintaa

Pidätyksiä äärivasemmistolaisen uhkailukampanjan takia

Jo kuukausien ajan on tutkittu poliitikoille ja viranomaisille lähetettyjä erilaisia uhkauskirjeitä. Nyt viidessä kohteessa on tehty ratsia ja kaksi epäiltyä on pidätetty. Miehen ja naisen sanotaan tehneen myös tuhopolttoiskuja.


Die Welt 30.10.2020

Poliisit pidättivät perjantaina kaksi henkilöä, joiden epäillään syyllistyneen koko Saksan kattavaan äärivasemmistolaiseen uhkailu- ja pelottelukampanjaan. Baden-Württembergin osavaltion rikosvirasto ja Stuttgartin syyttäjälaitos kertoivat perjantaina, että pidätettynä on nyt 38-vuotias mies ja 39-vuotias nainen. He ovat lähettäneet viime vuoden joulukuusta lähtien uhkauskirjeitä poliitikoille ja viranomaisille, sekä he olivat asettaneet palopommin lihakauppias Clemens Tönniesin taloon.

Näiden henkilöiden epäillään vieneen palopommin myös liittovaltion Nürnbergin työnvälitystoimistoon, mutta se ei syttynyt suunnitelmien mukaan. Uhkauskirjeissä oli poliisitutkijoiden mukaan mm. puukko, paukkupatruunoita ja grillisytytin. Kirjeiden lähettäjät allekirjoittivat kirjeet ja palopommeja koskevat tunnustuskirjeet "Vallankumouksellisen toimintasolun" nimissä (Kollektiv der Revolutionären Aktionszellen (RAZ)). 
(...)

Referaattia loppujutusta:

- Pidätykset tehtiin Saksan Supon kuukausia kestäneiden koko Saksan kattaneiden tutkimusten jälkeen. Tutkimukset ja ratsiat kohdistuivat Berliiniin ja Stuttgartiin.

- Pelottelukirjeitä lähetettiin lukuisille poliitikoille, ministereille ja viranomaisille. Näiden joukossa oli mediatietojen mukaan Saksan sisäministeri Horst Seehofer (CDU) ja Baden-Württembergin osavaltion pääministeri Winfried Kretschmann (vihreät) [toimi aikoinaan 70-luvulla aktiivisesti maolaisessa kommunistijärjestössä], sekä 14 osavaltioiden sisäministeriä.
- Uhkauskirjeissä vaadittiin "keskittymään elinkeinoelämän lobbareiden sijaan väestön tarpeisiin". Samalla uhattiin käyttää väkivaltaa.
- Elokuussa sijoitettiin palopommi yrittäjä Tönniesin yksityistaloon Nordrhein-Westfalenin Rheda-Wiedenbrückissä, mutta sitä ei laukaistu.
- Liittovaltion työvoimatoimiston tuhopoltto sen sijaan ei sujunut suunnitelmien mukaan ja vain siten "valtava tulipalo" jäi haaveeksi. 

---

Tuhopolttoyritys lihakauppiaan talossa. Kumpikohan oli asialla? Vasemmiston vihannes- vai ilmastosiipi? Muuten toimivat kuin Helsingissäkin jo nähdyt ekokapinalliset, jotka myös vaativat demokratian sivuuttamista ja käskyjensä mukaan toimimista.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 164
 • Liked: 32066
Laitetaan myös tämä vasemmiston kytkentöjä koskeva ranskalaisnäkemys tänne toisesta ketjusta.

Islamismi Ranskassa

"Vasemmisto on liittoutunut islamistien kanssa"

Hänen varhaiset varoituksensa kuulostavat nyt profetioilta: Toimiessaan Ranskan koulujen tarkastustoimissa Jean-Pierre Obin huomasi jo ennalta hyökkäysten vaaran. Keskustelua realiteettien kieltämisestä ja Angela Merkelistä - joka on oikeassa yhdessä asiassa.


Die Welt 23.10.2020

Ranskan koulutarkastusviraston tarkastajana toimiessaan Jean-Pierre Obin laati jo vuonna 2004 hälyttävän raportin islamismin vaaroista. Poliitikot eivät silloin piitanneet siitä. 14 vuotta myöhemmin, jo eläkkeelle jäänyt, Obin astui ulos kaapista ja julkaisi Ranskan koulujen soluttamisesta kertovan kirjan. Kirjan nimi on "Kuinka päästimme islamismin kouluihin" (Wie wir den Islamismus in die Schulen gelassen haben"). Sen pitäisi laittaa hälytyskellot soimaan. Nyt nuoren tšetšeenin leikattua irti 47-vuotiaan opettaja Samuel Patyn pään Obinin kirjaa lukee kuin synkkää profetiaa.
(...)

Vasemmiston ja islamistien liitto - taistelutantereena myös koulut
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 164
 • Liked: 32066
Saksalaislehdessä kerrotaan Berliinin senaattorin uudesta innovaatiosta. Punarintama esittää 35% maahanmuuttajakiintiöitä julkisiin virkoihin. Jutun puna-puna-vihreä koalitio tarkoittaa Saksassa sosiaalidemokraatteja, Linke-puoluetta ja vihreitä.

Lainaus
35% kiintiö

Suunnitellut maahanmuuttajakiintiöt aiheuttivat riitaa Berliinin senaatissa


Junge Freiheit 18.1.2021

Vaatimukset julkisen sektorin virkamieskunnan maahanmuuttajakiintiöistä ovat aiheuttanut riitaa puna-puna-vihreässä Berliinin senaatissa. Pormestari Michael Müllerin ympärille ryhmittyneet sosiaalidemokraatit pitävät integraatiosenaattori Elke Breitenbachin (Linke) esitystä "pahana virheenä", kertoo Tagesspiegel-lehti. Breitenbach yrittää profiloitua ylettömillä vaateilla.

Breitenbachin esityksen mukaan Berliiniin tulisi jatkossa kiintiöt ulkomaalaistaustaisille henkilöille kaikissa osavaltion hallinnoissa ja yrityksissä, säätiöissä, syyttäjänvirastossa ja tuomioistuimissa. 35% suuruisen kiintiö tulisi täyttää väestön nykyisten maahanmuuttajaosuuksien mukaisesti. Breitenbachin mukaan säännös olisi osa uutta osallisuus- ja integraatiolakia.

Berliinin monikulttuurisuuden tulee heijastua hallintoon

"Me vaadimme, että kaikilla henkilöillä on oltava tässä kaupungissa samanlaiset mahdollisuudet. Emme hyväksy rakenteellista diskriminaatiota", perusteli vasemmistopoliitikko esitystään. Berliinin monikulttuurisuuden tulee heijastua hallinnossa. "Vahvistetut säännöt ja selkeät kannustimet kiintiöiden muodossa ovat välttämättömiä, että enemmän maahanmuuttajataustaisia henkilöitä pääsisi julkishallinnon virkoihin". Tätä koskeva laki on vielä hyväksyttävä ennen syksyn osavaltiovaaleja. Berliinistä tulisi siten ensimmäinen Saksan osavaltio, jossa tällaiset säännöt olisivat voimassa.

Jo heti esityksen julkistamisen jälkeen sosiaalidemokraattien sisäpoliittinen puhetorvi Frank Zimmermann kritisoi integraatiosenaattoria. On "melko uskaliasta" mennä ilmoittamaan, että puna-puna-vihreä koalitio suunnittelee työnottoon maahanmuuttajille 35% kiintiötä ja etuoikeusasemaa, sillä sosiaalidemokraatit eivät ole olleet tästä päättämässä.

Sosiaalidemokraattien riveistä kerrottiin myös Tagesspiegelille, että osallisuus- ja integraatiolain päivittämisen osalta oltiin jo "paljon pitemmällä" ja oli sovittu, että lopullisessa versiossa ei tulisi olemaan kiintiöitä, vaan ainoastaan "maalitavoite".

Oppositio kritisoi esitystä perustuslain vastaisena

Vihreät vuorostaan ylistivät Linke-puolueen ideaa. "Esityksen perusajatus siitä kuinka harjoitetaan soveliasta harkintaa työnottokeskusteluissa on oikea ja oikein kohdistettu", siteerasi Tagesspiegel vihreiden osavaltiovaalien kärkiehdokas Bettina Jaraschia. "Tällaisen esityksen miedot maalitavoitteet torjuvan henkilön yhteiskuntakuva kaipaa modernisointia, eikä se kuulu enää nykymaailmaan".

AfD, CDU ja FDP kritisoivat kaavailtuja kiintiöitä perustuslain vastaisina. Myös työoikeuden asiantuntija ja perustuslakijuristi Arnd Diringer painotti Tagesspiegelille perustuslain 2 pykälän 33 artikkelia: "Esitys on törkeästi perustuslain vastainen, eikä sitä tarvitse edes koeponnistaa". Perustuslaissa sanotaan: "Jokaisella saksalaisella on soveltuvuuden, kykyjen ja ammatillisen osaamisen perusteella samanlaiset mahdollisuudet päästä jokaiseen julkiseen virkaan".

Lihavoinnit mun.

Samanlaisia hankkeita puna-vihreät ovat viritelleet jo täälläkin. Tästä saanevat lisää vettä myllyynsä, joten kohta matkinevat jo tätäkin Saksan mallia.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 18.01.2021, 21:08:25 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 580
 • Liked: 9415
 • Manner-Suomen Tasavalta
^Sitä voi miettiä, mitä tämä tarkoittaisi käytännössä. Maailmankuulu "saksalainen tehokkuus" ainakin loppuisi, kun byrokraateista 1/3 olisi afgaani-kurdi-somali-jne-osastoa. :o Huono hallintohan nimenomaan on yksi kehitysmaiden riesoista. Saksan kehitysmaalaistaminen pääsisi ihan uudelle tasolle.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 164
 • Liked: 32066
Punarintaman uusimpia hankkeita Berliinistä. Punavallankumousta tehdään nykyään toisin konstein kuin ennen ja todellinen tavoite - eliitin diktatuuri - pidetään visusti salassa.

Lainaus
Berliiniläisraati aloittaa sodan Saksassa diskriminoivaa mainontaa vastaan

Junge Freiheit 22.1.2021

Diskriminoinnin ja seksistisen mainonnan vastainen raati on aloittanut toimintansa Berliinissä. "Berliini on kirjava, monimuotoinen ja eläväinen kansainvälinen kaupunki. Nimenomaan tämä monimuotoisuus velvoittaa meitä ryhtymään toimiin kaikenlaista syrjintää vastaan. Berliinin tulee olla houkutteleva ja turvallinen paikka kaikille. Siksi mainonnalla on suuri merkitys Berliinin senaatin diskriminoinnin vastaisessa työssä", ilmoitti oikeussenaattori Dirk Behrendt (vihreät) perjantaina.

Raadista tulee "moniammatillinen ja monimuotoinen" ja siinä on mukana syrjinnän vastaisen työn eksperttejä. Berliinin puna-puna-vihreä senaatti päätti viime vuonna ns. syrjivän ja seksistisen mainonnan vastaisesta puitekonseptista. Sen mukaan ensimmäiseksi tullaan kehittämään kyseenalaista ja moitittavaa mainontaa koskeva kriteeriluettelo.

München on seksistisen mainonnan vastaisen sodan edelläkävijä

Vapaaehtoistyötä tekevässä raadissa on mukana jäseniä mm. Humboldt yliopistosta, Berliinin homoneuvonnasta ja kuluttajasuojakeskuksen johtokunnasta. Kansalaiset voivat kääntyä raadin puoleen, jos he kokevat mainonnan syrjineen heitä.

Jo lokakuussa 2018 Münchenin kaupunginvaltuusto päätti kieltää ns. naisvihamielisen mainonnan kaupungin mainospaikoilta. Berliinin Friedrichshain-Kreuzbergin aluehallinto oli jo syyskuussa 2017 kehottanut ryhtymään valituskampanjaan niitä yrityksiä vastaan, jotka harjoittivat ns. seksististä mainontaa.

Lihavoinnit mun.

Jaa..a. Mahtavatkohan nyt korjata horot pois kaduilta, koska seksistinen mainonta kiellettyä?
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 164
 • Liked: 32066
Vasemmistoarkipäivää Saksassa. Tuo vasemmistotouhu on lähes jokapäiväistä Saksassa. Silti kuulemme siitä hyvin harvoin mitään täällä median taholta.

Lainaus
Äärivasemmistoväkivalta

Antifa hyökkäsi AfD:n vaalikojua vastaan: Järjestäytyneen rikollisuuden työnjakoon perustuvaa toimintaa


Junge Freiheit 21.2.2021

SCHORNDORF. AfD:n Bundestag-kansanedustaja Jürgen Braun esitti raskaita syytöksiä poliitikkoja ja mediaa kohtaan vasemmiston antifa-iskuryhmän hyökättyä AfD:n vaalikojua vastaan Baden-Württembergissä. "Kun meihin kohdistuu väkivaltaa, niin yleinen kiihtymys ja tunnekuohut loistavat poissaolollaan", kritisoi Braun, joka oli paikalla Scharndorfissa hyökkäyksen tapahtuessa, mutta selvisi siitä vahingoittumattomana. "Antifan väkivaltarikolliset uskaltavat tehdä näitä väkivaltarikoksia vain siksi, koska he saavat tukea tai näiden rikosten vähättelyä median taholta."

Braun oli ollut lauantaina yhdessä AfD:n osavaltioparlamentin ehdokkaan Stephan Schwarzin ja hänen 79-vuotiaan avustajansa kanssa vaalitilaisuudessa AfD:n vaaliständillä Schorndorfissa. Klo 9.45 paikkeilla sivukujalta ryntäsi heidän kimppuunsa 15-20 henkilön joukko. Tämä ryhmä pystyttiin yhdistämään "mukana olleiden lippujen ja banderollien perusteella antifa-piireihin kuuluvaksi", ilmoitti poliisi myöhemmin.

"Kaikki tapahtui hyvin nopeasti", kertoi Braun. "He tulivat kulman takaa, karjuivat jotakin ja hyökkäsivät ständillemme. Se tapahtui järjestäytyneen rikollisuuden käyttämää työnjakoa noudattaen". Hyökkääjät nostivat transparenttinsa ylös, jotta mahdolliset todistajat eivät olisi voineet nähdä tarkemmin Kirchplatzilla tapahtunutta hyökkäystä.

AfD:n osavaltioparlamenttiehdokas joutui sairaalaan

Äärivasemmistolaiset olivat aikoneet hyökätä Braunin kimppuun, mutta hän onnistui väistämään hyökkäyksen. Schwarz sen sijaan kaadettiin maahan ja häntä alettiin hakkaamaan. Lyömiseen käytettiin keppejä. "Kun hyökkäyksen uhri makasi maassa, niin hän yritti ottaa kännykkänsä esille soittaakseen hätäpuhelun, mutta tuntemattomaksi jäänyt henkilö repäisi sen hänen kädestään ja varasti sen", todetaan poliisista. "Toivomme, että ei syntynyt sisäisiä vammoja. Schwarz on edelleen sairaalassa ja hänelle tullaan tekemään jatkotutkimuksia", kertoi Braun sunnuntaina.

Myös 79-vuotias avustaja kaadettiin maahan. "Paikalla ei ollut silloin poliiseja", totesi Braun vihaisena JF:lle "Sopimuksia ei noudatettu, vaikka poliisin kanssa oli jo ennalta puhuttu poliisin paikallaolosta". Braun kohdisti kovia sanoja myös Schorndorfin ylipormestari Matthias Klopferille (sosiaalidemokraatit, SPD). Tämä on luonut kaupunkiin "vihan ilmapiirin AfD:tä kohtaan". Schorndorf "ei ole mikä tahansa paikkakunta". Täällä äärivasemmistopiirit ovat tiiviisti kytköksissä IG Metall ammattiliiton ja poliittisten vastuuhenkilöiden kanssa.
(...)

Lihavoinnit mun.

Referaattia loppujutusta:

- AfD:n vaaliständi tuhottiin hyökkäyksessä täydellisesti ja vasemmistoekstremistit pakenivat paikalta. Poliisi pidätti myöhemmin 5 epäiltyä, jotka olivat 18-25 -vuotiaita.
- Äärivasemmiston Indymedia-sivustolla hyökkäys kytkettiin yhteen Hanaun attentaatin kanssa. [Siinä 43-vuotias vakavista mielenterveysongelmista kärsinyt Tobias Rathjen tappoi 11 henkilöä ja tapaukseen kuulemma liittyi muukalaisvastaisuutta]. AfD:n ständillä "vierailtiin" Schorndorfissa ja samalla tehtiin selväksi "vuosi Hanaun oikeistoterroristisen attentaatin jälkeen, että oikeiston vihapuheita ei tulla suvaitsemaan ja niitä tullaan vastustamaan mielenosoituksillamme". On kauhistuttavaa, "kuinka vahvasti nihilistinen mantra 'sananvapaudesta' on syöpynyt mieliin julkisessa keskustelussa". "Oikeisto-propagandalla ei ole olemassaolon oikeutta".

---

Sama ilmiö havaitaan myös Suomessa, mutta ei vielä yhtä väkivaltaisessa muodossa. Ehkä sisäministeri onnistuu fiksaamaan tämänkin asian kv. vertailun kestävälle tolalle?

Jännää on myös kuinka nuo vasemmistopuuhat ovat universaaleja ja siten selkeästi koordinoituja. Eräs oleellinen tekijä on valtiovallan ja eliitin suvainta, jota esiintyy monessa Euroopan maassa. Lisäksi toki tarvitaan rahaa ja sitähän tarjoaa Soros miljardin dollarin verran vuodessa. EU tekee aivan samaa. Keskeinen tekijä on kuitenkin media, joka täällä ei ole keskittynyt pääosin juutalaisten käsiin, kuten USA:ssa, vaan pikemminkin "ison kapitaalin" taskuun. Siten Euroopan kapitaalieliitti on myös vahvasti sitoutunut tuon väkivallan hyväksyntään ja suosimiseen. Motiiveja voi vain arvailla? Se tuskin on, että "kun kaikki muutkin".
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 377
 • Liked: 4656
 • Generating Hatespeech since 2011
 :facepalm:  :facepalm: :facepalm:

Jos kerta tiedetään että tällaista tapahtuu (ja tiedetäänhän se), miksei siellä kojussa ole paria haulikkoa, tai edes PUUKKOA joilla voi pitää loitolla ja harventaa hyökkääjien rivejä. Antifa on tunnetusti rohkea vain kun heillä on ehdoton ylivoima, joten kun puntit on lähempänä tasaa voi tilannekkin rauhoittua yhtäkkiä pelkäksi huuteluksi.

Ymmärrän tietysti että vasemmisto alkaisi silloin huutamaan terroria tms, mutta samaa ne huutaa joka tapauksessa. Onpahan hankalampi huutaa kun ilma pihisee keuhkoista ulos väärää kautta.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 164
 • Liked: 32066
Saksalaislehti kertoo Saksan Linke-puolueen äärivasemmistolaisista aktiviteeteista. Saksan Perustuslakisuojavirasto (Supo) tarkkailee laajalti näitä toimia. Myös Bundestag-kansanedustajia on tarkkailussa.

Lainaus
Lähes kolmasosa Linke-puolueen Bundestag-ryhmästä on aktiivisesti mukana äärivasemmiston toiminnassa

Junge Freiheit 28.2.2021

Linke-puolueen 69 edustajan Bundestag-ryhmästä vähintään 20 henkilöä on Perustuslakisuojaviraston seurannassa olevien organisaatioiden vannoutuneita kannattajia. Edustajista kolme on itse suoraan Perustuslakisuojaviraston tarkkailun kohteina. Tarkkailun syynä ovat näiden läheiset suhteet Saksassa laittoman Kurdien työväenpuolueen PKK:n kanssa. Asiasta kertoi Welt am Sonntag.

Perustuslakisuojavirasto on paljastanut Linke-puolueen sisällä toimivia äärijärjestöjä. Näitä ovat Antikapitalistinen vasemmisto, Kommunistiyhteisö, Marx21, sekä Sosialistinen vasemmisto[1]. Viimeksi mainittu organisaatio ilmoittaa tavoitteekseen markkinatalouteen perustuvan järjestelmän kaatamisen. Tavoitteen saavuttamiseksi on rakennettava "mahdollisimman laajoja liittoutumia äärivasemmiston piirissä", toteaa Perustuslakisuojavirasto. Virasto ilmoittaa Sosialistisen vasemmiston nykyiseksi jäsenmääräksi noin 1.000 henkilöä.

Entinen Marx21-naisjäsen valittiin puoluejohtoon

Perustuslakisuojaviraston mukaan vähintään 15 Linke-puolueen Bundestag-ryhmän edustajaa on Sosialistisen vasemmiston tai jonkun muun puolueen sisäisen "täydelliseen järjestelmämuutokseen" pyrkivän  ryhmittymän jäsen.

Trotskilaisella Marx21-yhteisöllä on noin 1.000 jäsentä ja he ajavat Perustuslakisuojaviraston mukaan "kommunistisen yhteiskuntajärjestelmän" perustamista. Viime sunnuntaina vastavalittu Linke-puolueen puoluejohtaja Janine Wissler, joka on Hessenin osavaltioparlamentin edustaja ja sikäläisen Linke-ryhmän johtaja, kuului Marx21 tukijapiiriin. Lisäksi hän oli Sosialistisen vasemmiston jäsen. Hessenin CDU onnitteli Wissleriä tämän valinnasta puolueen valtakunnalliseen johtoon. CDU-pääsihteeri Manfred Pentz ylisti Wisslerin olevan "hioutunut puhuja ja karismaattinen persoona", mutta mainitsi samalla tämän olevan "vannoutunut kommunisti ja trotskisti". Vähän myöhemmin kyseinen onnitteluja sisältänyt lehdistötiedote katosi Hessenin CDU:n nettisivuilta.

Nykyisin 30-vuotias Wissler lopetti toimintansa ääriryhmittymissä vasta ilmoitettuaan ehdokkuudestaan valtakunnalliseen puoluejohtoon tekemättä kuitenkaan sisällöllistä pesäeroa ääriryhmien kanssa. Wisslerin äiti toimi 1970-luvulla aktiivisesti Saksan kommunistisessa puolueessa (DKP) ja myöhemmin hän alkoi kannattaa Vihreitä.

Jäsenyydet Saksan kommunistipuolueen organisaatioissa

Muut Linke-puolueen Bundestag-ryhmän edustajat ovat jäseninä mukana Natsihallinnon vainoamien yhdistyksessä, joka on antifasistien (VVN-BdA) yhteenliittymä. Perustuslakisuojaviraston aluevirastot tarkkailevat useissa osavaltioissa VVN-BdA:n toimintaa. VVN-BdA:lta poistettiin marraskuussa 2019 sen aiempi yleishyödyllisyyden status. Baijerin Perustuslakisuojavirasto on kuvannut sen olevan "Saksan suurin äärivasemmiston antifasistinen organisaatio". VVN-BdA:n kannattajat torjuvat kaikki "ei-marksilaiset järjestelmät - myös parlamentaarisen demokratian - potentiaalisesti fasistisina".

Nordrhein-Westafalenin Perustuslakisuojavirasto katsoo VVN-BdA:n olevan äärivasemmistolainen Saksan kommunistipuolueen kaikille avoin organisaatio. Ennen Saksan uudelleenyhdistymistä 1990 VVN-BdA sai mittavaa rahoitusta DDR:stä.

Hessenin CDU-pääsihteeri Manfred Pentziin on kohdistunut Wisslerin onnittelemisen jälkeen erovaateita. CDU:n Bundestag-edustaja Michael von Abercron kirjoitti Twitteriin, että pääsihteeri on "täysin sopimaton toimeensa" ja "räikeän väärä valinta". Von Abercron syytti Pentziä vasemmistolaisten perustuslain vihollisten "pauloihin joutumisesta". Myös Arvounionin[2] puheenjohtaja Alexander Mitsch vaatii Pentziä eroamaan. Onnitellessaan "kommunisti-Wissleriä" Pentzistä "tuli täysin sietämätön tapaus".

---

[1] Organisaatioiden saksankieliset nimet: Antikapitalistische Linke, die Kommunistische Plattform, Marx21, die Sozialistische Linke.
[2] Arvounioni. Plankstadtissa päämajaansa pitävä yhdistys, joka ilmoittaa edustavansa CDU:n ja CSU:n "konsevatiiveja". CDU tai CSU ei ole tunnustanut yhdistyksen olevan osa niitä. Yhdistyksen jäsenet kuuluvat pääosin kuitenkin CDU:hun ja CSU:hun, sekä näihin liittyviin kaikille avoimiin organisaatioihin.

Artikkelissa tulee hyvin esiin useita äärivasemmiston nykyisiä toimintamalleja. Eräässä niistä perustetaan kaikille avoimia järjestöjä tai "löyhiä liittoumia ja verkostoja", jotka ovat kuitenkin pohjimmiltaan kumouksellisen äärivasemmiston talutusnuorassa. Teemoina voi olla vaikka mitä: Ilmasto, antifasismi, ihmisoikeudet, homot, sukupuolineutraali vessa, vihapuheen vastustaminen, poliittisesti korrekti kielenkäyttö, rajaton maahanmuutto kehitysmaista, karkotusten vastustaminen jne. Tällä pyritään vetämään mahdollisimman laajoja ihmismassoja mukaan toimintaan ilman, että myötähiihtäjät edes ymmärtävät millä asialla ovat (juku, kun miekkarissa oli hyvä konsertti!). Samalla muokataan maaperää vallankumoukselle otolliseksi. Sekamelska, eripura, avoin tappelu, hajaannus ... Kaikki hyviä aineksia kaaoksen luomiseksi. Väittäisin, että kaikki toiminnassa mukana olevat politrukitkaan eivät ole perillä taustalla piilevästä "isosta suunnitelmasta". He vain ajavat hyväksi kokemiaan asioita. Näin tavoitetaan hyvin laajoja piirejä aina Kokoomusta myöten, kuten nähtiin puolueen farssiesityksessä "Helsingin pormestari".

Noilla keinoilla vasemmiston hegemoniaa on rakennettu. Sillä aikaa kun muut nukkuivat ja luulivat, että kommunismi on jo lopullisesti kuopattu. Sama tapahtui kaikkialla Länsimaissa.

Aikoinaan DDR hoiti Saksan kommunistipuolueen ja äärivasemmiston rahoituksen. Nyt samaa tekee Soros ja EU. Molemmat kaatavat lukuisien erilaisten säätiöiden ohella rahaa äärijärjestöille ja ääritoimintaan. Suitsutuskuoroon on yhtynyt myös ison kapitaalin media. Näillä keinoin vasemmiston hegemonia on rakennettu, ei siihen pelkkä Sosialistinen internationaali olisi kyennyt.

Miksi iso kapitaali lähti kommunistien kelkkaan? Se on mielenkiintoinen kysymys. Ovatko havainneet, että Kiinan valtio- ja markkinakommunismi on ylivertainen ratkaisu? Parempi kuin Lännen järjestelmä ja pyrkivät jo samaan. Roosevelt oli USA:ssa 1930-luvulla jo pitkällä juurruttamassa fasistista korporatismia yhteiskuntaan (EU:n juuret ovat samassa maaperässä), mutta USA:n demokratia oli silloin vielä liian vahva ja kaatoi hankkeet. Nyt sekin aikaa saattaa olla USA:ssa jo ohi.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 02.03.2021, 13:21:07 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 470
 • Liked: 7627
^Kun ihmiset tajuaisivat tämän ison kuvan. Ensin näivetetään elinkeinoelämä, jonka jälkeen ihmiset ovat riippuvaisia sosiaaliturvasta. Ja mitä aatetta sosiaaliturvasta riippuvaiset yleensä äänestävät? Aivan.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 164
 • Liked: 32066
Tässä vielä tuo Die Weltin artikkeli, jota JF siteerasi edellä jo varsin tarkasti. Artikkeli on lyhennelmä suuremmasta tutkimuksesta, jonka luulisi kiinnostavan myös täkäläisiä ekstremismin asiantuntijoita. Seuraava mielenkiintoinen kohta jutusta vielä löytyi uutena seikkana.

Lainaus
Selkeitä perustuslaille vihamielisiä tendenssejä on havaittavissa myös Antikapitalistisen vasemmiston riveissä. Organisaatio katsoo olevansa "silta" Linke-puolueen ja ulkoparlamentaaristen vasemmistoradikaalien suuntausten välillä. Pyrkimyksenä on, että "koko Linke-puolueen johto alkaisi toimimaan hyökkäävästi riistoa vastaan, ja varallisuuden takaisin palauttamisen ja sosialismin puolesta", todetaan organisaation internet-sivuilla. Perustamisvetoomuksessa vuodelta 2006, jonka myös tuleva puolueen johtaja Sahra Wagenknecht allekirjoitti, vannotettiin jäseniä taisteluun "uusliberaalia puoluekartellia vastaan".

Sellaista menoa tässä postkommunistisessa maailmassa, jossa kommunismi nostaa taas käärmeen päätään. Jutusta löytyi vielä seuraava kohta.

Lainaus
Vielä edellisen parlamenttikauden aikana 25 Linke-puolueen Bundestag-edustajaa oli turvallisuusviranomaisten seurannassa. Sen jälkeen kun puolueen useat poliitikot olivat tehneet juridisen valituksen asiasta, antoi Saksan sisäministeriö vuonna 2014 ilmoituksen, että Bundestag-edustajia ei anneta enää jatkossa seurata "yleisesti". [Seurannassa on tällä hetkellä vain 3 puolueessa PKK-kytkentöjä omaavaa henkilöä.]

Tämän jälkeen tuskin kukaan enää ihmettelee miksi vihreät halusivat Suomessa sisäministeriön johtoon ja Ohisalosta tuli sisäministeri. Sisäministeriö on taktisessa ja strategisessa mielessä tärkeä paikka monessa suhteessa. Voitaneen katsoa tuonkin sattumuksen olleen vasemmiston "edunvalvontaa", joka ei kuitenkaan tarkoita kansalaisten etujen ajamista.
« Viimeksi muokattu: 02.03.2021, 19:16:21 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 164
 • Liked: 32066
Tässä Die Weltin artikkeli äärivasemmistoa koskevasta tutkimuksesta. Juttu on valitettavasti maksumuurin takana, joten alla vain alkua artikkelista. Juttu näyttää oleva todella pitkä himmennetystä tekstistä päätellen. Ehkäpä täkäläiset ekstremismin asiantuntijat hankkivat lopulta koko jutun käyttöönsä. Tällainen tutkimus saattaisi kovasti piristää ekstremismin tutkimuskenttää, joka täällä Suomessa näyttää olevan hyvin yksipuolisesti kallellaan vain yhteen suuntaa.

Lainaus
Leipzig, Hampuri, Berliini

Vasemmistoekstremistit ja heitä avustavat poliitikot


Äärivasemmistolaiset hyökkäävät Leipzigissa, Hampurissa ja Berliinissä yhä brutaalimmin valtion edustajia ja eri mieltä olevia poliitikkoja vastaan. Ekstremistit saavat tähän tukea niiltä tahoilta, joiden itseasiassa pitäisi puolustaa oikeusvaltiota. Eräs tutkimus asiasta.

Die Welt 2.3.2021

Eräänä syysiltana erään Leipzig-Connewitzin vanhan talon ovi rysähti auki. Landeskriminalamtin (osavaltion rikosvirasto, LKA) iskuryhmä syöksähti sisään kolmen nuoren miehen asuntokollektiiviin Brandstraßella. Iskuyryhmä saapui paikalla, koska erään miehistä, 35-vuotiaan Janis R:n epäillään kuuluvan rikolliseen äärivasemmistolaiseen järjestöön. Sen jäsenet ovat maalittaneet ja hyökänneet brutaalisti useiden poliittisesti eri mieltä olevien henkilöiden kimppuun. Welt am Sonntagilla on hallussaan iskuryhmän kirjallinen raportti tapauksesta.

Viranomaiset tutkivat huoneistoa läpikotaisin 10 minuutin ajan. Sillä aikaa ilmaantui porraskäytävään eräs henkilö. Klo 18.20, 10 minuuttia ratsian alkamisen jälkeen "rouva Juliane Nagel" ilmaantui paikalle. Nagel on Linke-puolueen Saksin osavaltioparlamentin ja Leipzigin kaupunginvaltuuston jäsen.
(...)

Tutkimus saattaisi kiinnostaa Supoakin, jotta ovat perillä niistä mannermaan virtauksista, jotka ajanmittaan viiveellä rantautuvat myös tänne. Ekoapinat Sanomatalossa oli vasta alkusoittoa.
« Viimeksi muokattu: 03.03.2021, 14:57:33 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Tagit: