Kirjoittaja Aihe: Saksa: Katse vasempaan päin - AfD perusti sivuston vasemmistoekstremismille  (Luettu 13726 kertaa)

Suomityttö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 146
 • Liked: 416
AfD on perustanut Berliinissä koko Saksan kattavan nettisivuston, jonka tarkoituksena on tuoda päivänvaloon laajalti vähäteltyä ja harmittomaksi sanottua äärivasemmiston väkivaltaa. Samoin on tarkoitus paljastaa, mistä nämä saavat rahoituksensa. Osa kun tulee suoraan valtiolta, minkä seikan pitäisi saada kansalaisten ja veronmaksajien hoksottimet toimimaan. 

Lainaus
Katse vasempaan päin

AfD perusti vasemmistoekstremismiä koskevan infosivuston


Junge Freiheit 4.7.2019 juttu saksaksi

Berliini. Berliinin AfD on perustanut äärivasemmistoa koskevan infosivuston. Blick nach Links -sivuston tarkoituksena on kertoa äärivasemmiston väkivaltarikosten lisäksi myös vasemmiston ideologiasta, verkostoista ja niiden rahoituksesta.

"Osaltaan sivusto on perustettu tiedottamista varten, mutta samalla se toimii myös vasemmistoekstremistien Saksan demokraatteihin kohdistaman laajamittaisen väkivallan vastaisena kampanjasivustona. Tätä väkivaltaa näytetään pitävän nykyään normaalina asiana", totesi Berliinin osavaltion AfD-puheenjohtaja Beatrix von Storch esitellessään projektia torstaina. Tavoitteena on luoda monista yksittäisistä detaljeista kokonaiskuvaa, joka herkistäisi kansalaiset tiedostamaan vasemmistoekstremismistä koituvat uhat ja edistäisi niiden vastaista taistelua.

Oikeusvaltion ja taistelutahtoisen demokratian puolesta

Konservatiivipuolueena AfD edustaa oikeusvaltiota ja taistelutahtoista demokratiaa[1]; tämän lisäksi olemme itse laajalti vasemmistoekstremistien väkivallan kohteena, painotti Berlinin osavaltion puheenjohtaja Georg Pazderski. Sivustolla ei tulla harjoittamaan oikeisto- tai islamilaisekstremismin relativisointia, selvittivät sivustosta vastaavat esittelytilaisuudessa. On kuitenkin avoimesti ja julkisesti toimittava laajalti levinnyttä vasemmistoekstremismin vähättelyä vastaan.

Eräs sivuston painopisteistä tulee olemaan rahoituslähteiden paljastaminen. "Äärivasemmiston organisaatioille virtaa liian paljon valtion rahaa, joko suoraan tai sitten välikäsien kautta", valitti Stroch. "Tätä emme aio katsoa toimettomina." Vasemmistopuolueet eivät myöskään irtisanoudu väkivaltaisista "antifasisteista", vaan he päinvastoin pitävät näitä oman kätensä jatkeena. "Haluamme tuoda tämän harmaan vyöhykkeen julkisuuteen", kertoi Storch, jonka aloitteesta "Blick nach links" on ilmeisesti perustettu.

Sivustosta vastaa AfD:n Berliini osavaltioyhdistys. Kaupungissa "kärsitään erityisesti äärivasemmiston väkivallasta", sanoi johtokunnan jäsen Ronald Gläser Junge Freiheitille. Erityisen usein poltetaan autoja, tuhotaan kokonaisia kadunpätkiä ja uhkaillaan poliitikkoja.

"Ei hätiköityjä reaktioita"

Pelkästään viime vuonna tilastoitiin 1.223 vasemmiston poliittisesti motivoitunutta rikosta. "On aika tiedottaa kansalaisille tästä", vaati Gläser. Blick nach links tulee kattamaan koko Saksan. Toisaalta tullaan käyttämään etenkin paikallismedian artikkeleja, mutta tullaan tekemään myös omia tutkimuksia. Lisäksi sivuston käyttäjät voivat antaa vihjeitä sivustosta vastaaville. Kaikki tarkastetaan toimituksessa, "hätiköityjä reaktioita ei tule esiintymään", vakuutteli Pazderski. Tukea toivotaan saatavan myös osavaltion parlamentista mm. puolueiden siellä tekemien kysymysten muodossa.

---

[1] Streitbare Demokratie

The wehrhafte, or streitbare Demokratie ("well fortified" or "battlesome democracy") is a term for German politics that implies that the government (Bundesregierung), the parliament (Bundestag and Bundesrat) and the judiciary are given extensive powers and duties to defend the freiheitlich-demokratische Grundordnung ("liberal democratic order") against those who want to abolish it. The idea behind the concept is the notion that even a majority rule of the people cannot be allowed to install a totalitarian or autocratic regime such as with the Enabling Act of 1933, thereby violating the principles of the German constitution, the Basic Law. (Lähde: Wikipedia)

Lihavoinnit mun.

EDIT typo

Erittäin hyvä idea tuoda kunnolla päivänvaloon vasemmiston kepposteluja ja siihen liittyviä outouksia = jo tuosta rahoituspuolesta lähtien...

Sama homma pitäisi saada ehdottomasti suomeenkin laajan yleisön tietoisuuteen, samoin kuin toki muuallekin eurooppaan!

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Saksalaislehden juttua saksalaisesta vasemmistohulluudesta. Nämä yrittävät siellä väkisin puskea läpi ideologista uudelleenkoulutusohjelmaansa. Kulttuurivallankumousta, jonka on tarkoitus luoda uusi ihminen, tai sitten vain aiheuttaa sekasortoa ja hajaannusta ei-kommunistiseen järjestelmään. Mitä kummaa vasemmiston pääideologeilla mahtaakaan olla lopulta mielessä? Rivikaaderit tietysti ovat siitä pihalla. Heidän tehtävänsä on vain juosta ja toteuttaa ylhäältä annettua ja siellä keksittyä missiota, jonka media kykenee niin tehokkaasti levittämään otolliseen maaperään ja jo vuosien mittaan valmiiksi muokatulle alttiille massalle, tottelevaisille kaadereille ja juoksupojille.

Samoin kuin ennenkin, myös ei-vasemmisto on taas kerran lähtenyt kritiikittä innolla mukana apinoimaan vasemmistoideologien hulluimpia ideoita ja keksintöjä. Nämä tulevat aikanaan kyllä saamaan sitä mitä tilasivat. Silloin voi jo alkaa kenkuttamaan tuo oma hölmöys ja ajattelemattomuus.

Sama hulluus on muuten hiipinyt tännekin asti, mutta kun sukupuolta ilmaisevat tunnukset ovat suomenkielessä niin vähissä, niin kun eivät muutakaan keksineet, niin täkäläinen vasemmisto hyökkää nyt niiden sanojen kimppuun, joissa esiintyy joku miestä kuvaava termi (esim. palomies). Mies täytyy hävittää pois kielestä ja sanoista (--> palohenkilö). Vaikka ei-vasemmisto on täällä ihan kujalla maailman menosta, kuten Saksassakin, niin luulisi ainakin vasemmistolaismiesten alkavan jo pikkuhiljaa oivaltaa sen mihin tuo miesten hävittäminen kielestä ja sanoista lopulta johtaa. Saas nähdä alkaako siellä ideologien mahti murenemaan käytännön realiteettien edessä?

Lainaus
Adressi vaatii Gender-puheen lopettamista

Junge Freiheit 3.7.2020 juttu saksaksi

"Bürgerinnen und Bürger", "Politikerinnen und Politiker", "Lehrerinnen und Lehrer", "Schülerinnen und Schüler" ovat poliittisesti korrekteja ilmaisutapoja, joissa tuodaan täysin tietoisesti esiin molemmat sukupuolet, jotta kukaan ei tuntisi itseään syrjityksi. Tämä ilmiö on vuosien saatossa saanut yhä äärimmäisiä ja yli äyräiden paisuvia muotoja. Nykyään on myös keksitty muitakin ilmaisutapoja, kuten Profex (sukupuolikorrekti ilmaus professorista) ja lyhyen tauon jälkeen mainittu sukupuolitähtönen (Gender-Sternchen) niitä henkilöitä varten, jotka eivät koe kuuluvansa kumpaankaan sukupuoleen.

"Sukupuolitasa-arvon" varjolla ja sitä tekosyynä käyttäen media, viranomaiset, oppilaitokset ja kirkot soveltavat yhä useammin gender-puhetta, joka liittyy ideologiseen uudelleenkoulutushankkeeseen. Anne Will [tv:n keskusteluohjelman juontaja] tervehtii ARD:n [Saksan yle] lähetyksessä veronmaksajien liiton puheenjohtajaa sanoilla "Präsident des 'Bundes der Steuerzahler (Pause) innen'" (veronmaksajat (tauko) - taret). ZDF:n Heute Journal -ohjelmassa viime vuosina koulutettujen sotilasvaltuutettuja esiteltäessä (kaikki miehiä) oli kuvan alla tekstinä "Wehrbeauftragte*r" ja juontaja Claus Kleber käytti ilmaisua "taiteilijat (tauko) -taret", joka oli verbaalia sukupuolitähden matkimista ja sille kumartamista.
(...)

Junge Freiheit lehti on käynnistänyt kampanjan adressin muodossa, jossa vaaditaan kielellisen sukupuolihulluuden ja -järjettömyyden lopettamista. Yleisradion toimitusten, viranomaisten, oppilaitosten ja kirkkojen on välittömästi luovuttava gender-puheesta ja palattava sen sijaan takaisin hyväksi havaittuun ja koeteltuun saksankieleen. Adressi allekirjoituksineen (linkki jutussa) tullaan toimittamaan aikanaan laajalti ministereille, mediatoimituksiin, kirkkojen piispoille yms.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Saksan Supo on havainnut äärivasemmiston ryhtyneen harjoittamaan yhä raaempaa väkivaltaa.

Lainaus
Häätö Berliinin Liebig34:ssä

Vasemmistoekstremismi: Perustuslakisuojavirasto varoittaa ennennäkemättömästä raakuudesta


Junge Freiheit 10.10.2020

Perustuslakisuojaviraston puheenjohtaja Thomas Haldenwang on varoittanut äärivasemmistopiireissä ilmenneestä uudenlaisesta väkivallasta. "Äärivasemmiston väkivallasta on tullut yhä raaempaa ja henkilöihin kohdistuvaa", sanoi Haldenwang Berliner Tagesspiegel -lehdelle. "RAF:n hajoamisen jälkeen vasemmistopiireissä vallitsi kauan konsensus olla ryhtymättä henkilöön kohdistuvaan väkivaltaan, joka seurauksena saattoi olla kuolema. Nyt on tapahtunut asennemuutos." Poliisi houkutellaan väijytykseen ja heidän kimppuunsa hyökätään. Törkeää väkivaltaa esiintyy yhä enemmän, kuten esimerkiksi äärivasemmiston Liebig34-asuntoprojektin yhteydessä. "Olen aika varma siitä, että väkivalta ei loppunut tämän tapauksen myötä", totesi Haldenwang.

Berliinin osavaltioparlamentin FDP-ryhmän tiedottaja Paul Fresdorf on vaatinut jo aiemmin "konsensusta vasemmistoekstremismin suhteen". Hän totesi, että "valitettavasti Liebig34:n häätöä seurannut mielenosoitus ei sujunut yhtä rauhallisesti kuin itse häätö. Taas kerran äärivasemmisto ryhtyi väkivaltaan, hyökkäsi poliisin kimppuun ja poltti autoja kaupungissa, mikä on ollut valitettavasti arkipäivää Berliinissä jo monen vuoden ajan."
(...)

Lihavoinnit mun.

Referaattia loppujutusta:

- Perjantain ja lauantain välisenä yönä syntyi mellakka vallatun Liebig34-rakennuksen häätöä vastustaneen mielenosoituksen yhteydessä.
- Poliiseja heitettiin pulloilla. Lisäksi autoja sytytettiin tuleen ja ilmeni monenlaista vandalismia.

- Rakennus oli tyhjennetty perjantaiaamuna.
- Häädön yhteydessä otettiin kiinni klo 11.00 mennessä 57 henkilöä, jotka vietiin lyhyeksi ajaksi säilöön.
- Poliisin mukaan 1.500 henkilöä osoitti mieltään häätöä vastaan talon edessä ja lisäksi vielä 500 lähiympäristössä.

---

Saksan äärivasemmisto on selvästi ottanut oppia muslimeista, jotka ovat jo vuosikausien ajan houkutelleet Ranskan poliiseja väijytyksiin ghetoissaan (ZUS). Ranskassa on jouduttu siksi koventamaan noista rikoksista annettavia tuomioita. Yli 10 vuotta voi tulla kertaheitolla. Näin se fokus siirtyy "vihapuheesta" muihin tekijöihin, kun "kulttuuri rikastuu".

Saksan Supo-johtajan havainto on syytä noteerata myös täällä. Katuja valtaavat kapinalliset "äidin pikku ilmastomussukat" eivät välttämättä ole niin harmittomia tapauksia kun miltä ensi alkuun voi näyttää, etenkin kun politrukkeina toimii keski-ikäisiä yliopistonotkujia ja lasten hyväksikäyttäjiä. Näiden osalta ei pamppua ja pippurikaasua ole syytä säästellä.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 11.10.2020, 19:58:14 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 880
 • Liked: 10328
 • Manner-Suomen Tasavalta
Referaattia loppujutusta:

- Perjantain ja lauantain välisenä yönä syntyi mellakka vallatun Liebig34-rakennuksen häätöä vastustaneen mielenosoituksen yhteydessä.
- Poliiseja heitettiin pulloilla. Lisäksi autoja sytytettiin tuleen ja ilmeni monenlaista vandalismia.

Hesari kertoo että rauhallista oli:

Lainaus
Ulkomaat|Saksa

Vallatusta talosta kannettiin ulos 57 anarko­feministiä massiivisessa poliisioperaatiossa Berliinissä – Taistelu keskiluokkaistumista vastaan on jo hävitty, sanoo entinen talon­valtaaja

Paljon huomiota herättänyt anarkistitalo oli yksi yhä harvenevista alakulttuurin ilmentymistä, joka mahtuu yhä huonommin Nyky-Berliiniin.

Hanna Mahlamäki HS
9.10. 8:43 | Päivitetty 9.10. 21:43

--

Häätö sujui rauhallisesti, mitä ei etukäteen pidetty itsestään selvänä. Osa talonvaltaajista tuli ulos talosta ilman vastarintaa. Osan poliisi joutui kantamaan.

Aiemmin talossa asuvat anarkistit ovat hyökänneet poliisia vastaan esimerkiksi ilotulitteita, maalia tai muita kemikaaleja heittämällä.

--

Lähistölle on rakennettu uusia asuintaloja. Vasemmistoradikaalit ovat sabotoineet uusia taloja ja uusille omistajille siirtyneitä vanhoja taloja vastalauseena kaupungin muutokselle. Asukkaat puolestaan ovat joutuneet pelkäämään omaisuutensa ja turvallisuutensa puolesta. ”Täällä asuu lapsia”, oli yhden lähialueen talon ikkunaan kirjoitettu.

--

Talon lähelle pyrkineet talonvaltaajia tukevat mielenosoittajat huusivat kapitalismin vastaisia iskulauseita.

”Missä olitte Hanaussa”, poliiseille huudettiin liittyen alkuvuodesta tapahtuneeseen Hanaun terrori-iskuun, sekä yksinkertaisesti ”häipykää”.

--

Entinen talonvaltaaja näkee vasemmistoradikaalien ja poliisin yhteenoton suurena teatterina, jossa edetään kuin ennalta laaditun käsikirjoituksen mukaan. Väriammukset ja ilotulitteet ovat hänen mukaansa tietyllä tavalla symbolisia aseita, koska ne eivät varsinaisesti ole vakava uhka mellakkavarusteisille poliiseille.

Vasemmistoradikalismin ideaan kuuluu vastustaa rahan valtaa ja demonstroida se toiminnalla.

--

Liebig34:n tyhjennyksestä moni odotti jopa väkivaltaista, mutta tuhot jäivät melko pieniksi. Rigaer Straßella muutamia palaneita roskiksia ja satunnaisesti lentäviä kaljapulloja lukuun ottamatta alueella ei näkynyt suurempia häiriöitä. Jatkomielenosoituksia on kuitenkin luvassa viikonloppuna.

Siinäkään ei tosin ole mitään uutta. Berliinin muurin murtumista seuranneena vuonna 1990 Mainzerstraßella Friedrichshainissa käytiin talonvaltaajien ja poliisin välillä viikkokausia kestäviä mellakoita, joissa kymmenet ihmiset loukkaantuivat.

Berliinissä on asunnoista pulaa, minkä vuoksi vasemmistoradikaalit ovat ajautuneet yhä vahvemmin alakynteen kaupungissa. Kaupungin keskustaan ja sen laitamillekin rakentuu jatkuvasti uusia taloja. Se nostaa asuntojen hintatasoa yleisesti.

Tilan väheneminen on joidenkin mielestä kiihdyttänyt radikaalia suhtautumista virkavaltaan. Äärivasemmistolaisesti motivoitunut rikollisuus ylipäätään on tilastojen mukaan lisääntynyt viime aikoina koko Saksassa. Vasemmistoradikaalien mielenosoituksissa on viime aikoina loukkaantunut niin poliiseja kuin median edustajiakin.

Entinen talonvaltaaja pitää surullisena sitä, että vaihtoehtokulttuurin elintila kutistuu Berliinissä. Hänen mukaansa vallatuissa taloissa on ollut turvapaikkoja sellaisille, jotka eivät halua omistaa mitään tai ovat tarvinneet tukea, jota muuten on vaikea löytää.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006663815.html

Huomatkaa muuten, Berliinin ongelma on asuntopula, joka johtuu osin muuttoliikkeestä, eli liiallinen "maahanmuutto", kaupunkiinmuutto, aiheuttaa tämän ongelman.
« Viimeksi muokattu: 11.10.2020, 21:09:54 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Aiemmin ketjussa Saksan Supo varoittaa äärivasemmiston uudesta ennennäkemättömästä raakuudesta. Sillä tarkoittanevat seuraavanlaisia vasemmiston puuhia. Edes Saksan sisäministeri ei säästynyt uhkailukirjeiltä.

Lainaus
Saksa Maanlaajuista toimintaa

Pidätyksiä äärivasemmistolaisen uhkailukampanjan takia

Jo kuukausien ajan on tutkittu poliitikoille ja viranomaisille lähetettyjä erilaisia uhkauskirjeitä. Nyt viidessä kohteessa on tehty ratsia ja kaksi epäiltyä on pidätetty. Miehen ja naisen sanotaan tehneen myös tuhopolttoiskuja.


Die Welt 30.10.2020

Poliisit pidättivät perjantaina kaksi henkilöä, joiden epäillään syyllistyneen koko Saksan kattavaan äärivasemmistolaiseen uhkailu- ja pelottelukampanjaan. Baden-Württembergin osavaltion rikosvirasto ja Stuttgartin syyttäjälaitos kertoivat perjantaina, että pidätettynä on nyt 38-vuotias mies ja 39-vuotias nainen. He ovat lähettäneet viime vuoden joulukuusta lähtien uhkauskirjeitä poliitikoille ja viranomaisille, sekä he olivat asettaneet palopommin lihakauppias Clemens Tönniesin taloon.

Näiden henkilöiden epäillään vieneen palopommin myös liittovaltion Nürnbergin työnvälitystoimistoon, mutta se ei syttynyt suunnitelmien mukaan. Uhkauskirjeissä oli poliisitutkijoiden mukaan mm. puukko, paukkupatruunoita ja grillisytytin. Kirjeiden lähettäjät allekirjoittivat kirjeet ja palopommeja koskevat tunnustuskirjeet "Vallankumouksellisen toimintasolun" nimissä (Kollektiv der Revolutionären Aktionszellen (RAZ)). 
(...)

Referaattia loppujutusta:

- Pidätykset tehtiin Saksan Supon kuukausia kestäneiden koko Saksan kattaneiden tutkimusten jälkeen. Tutkimukset ja ratsiat kohdistuivat Berliiniin ja Stuttgartiin.

- Pelottelukirjeitä lähetettiin lukuisille poliitikoille, ministereille ja viranomaisille. Näiden joukossa oli mediatietojen mukaan Saksan sisäministeri Horst Seehofer (CDU) ja Baden-Württembergin osavaltion pääministeri Winfried Kretschmann (vihreät) [toimi aikoinaan 70-luvulla aktiivisesti maolaisessa kommunistijärjestössä], sekä 14 osavaltioiden sisäministeriä.
- Uhkauskirjeissä vaadittiin "keskittymään elinkeinoelämän lobbareiden sijaan väestön tarpeisiin". Samalla uhattiin käyttää väkivaltaa.
- Elokuussa sijoitettiin palopommi yrittäjä Tönniesin yksityistaloon Nordrhein-Westfalenin Rheda-Wiedenbrückissä, mutta sitä ei laukaistu.
- Liittovaltion työvoimatoimiston tuhopoltto sen sijaan ei sujunut suunnitelmien mukaan ja vain siten "valtava tulipalo" jäi haaveeksi. 

---

Tuhopolttoyritys lihakauppiaan talossa. Kumpikohan oli asialla? Vasemmiston vihannes- vai ilmastosiipi? Muuten toimivat kuin Helsingissäkin jo nähdyt ekokapinalliset, jotka myös vaativat demokratian sivuuttamista ja käskyjensä mukaan toimimista.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Laitetaan myös tämä vasemmiston kytkentöjä koskeva ranskalaisnäkemys tänne toisesta ketjusta.

Islamismi Ranskassa

"Vasemmisto on liittoutunut islamistien kanssa"

Hänen varhaiset varoituksensa kuulostavat nyt profetioilta: Toimiessaan Ranskan koulujen tarkastustoimissa Jean-Pierre Obin huomasi jo ennalta hyökkäysten vaaran. Keskustelua realiteettien kieltämisestä ja Angela Merkelistä - joka on oikeassa yhdessä asiassa.


Die Welt 23.10.2020

Ranskan koulutarkastusviraston tarkastajana toimiessaan Jean-Pierre Obin laati jo vuonna 2004 hälyttävän raportin islamismin vaaroista. Poliitikot eivät silloin piitanneet siitä. 14 vuotta myöhemmin, jo eläkkeelle jäänyt, Obin astui ulos kaapista ja julkaisi Ranskan koulujen soluttamisesta kertovan kirjan. Kirjan nimi on "Kuinka päästimme islamismin kouluihin" (Wie wir den Islamismus in die Schulen gelassen haben"). Sen pitäisi laittaa hälytyskellot soimaan. Nyt nuoren tšetšeenin leikattua irti 47-vuotiaan opettaja Samuel Patyn pään Obinin kirjaa lukee kuin synkkää profetiaa.
(...)

Vasemmiston ja islamistien liitto - taistelutantereena myös koulut
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Saksalaislehdessä kerrotaan Berliinin senaattorin uudesta innovaatiosta. Punarintama esittää 35% maahanmuuttajakiintiöitä julkisiin virkoihin. Jutun puna-puna-vihreä koalitio tarkoittaa Saksassa sosiaalidemokraatteja, Linke-puoluetta ja vihreitä.

Lainaus
35% kiintiö

Suunnitellut maahanmuuttajakiintiöt aiheuttivat riitaa Berliinin senaatissa


Junge Freiheit 18.1.2021

Vaatimukset julkisen sektorin virkamieskunnan maahanmuuttajakiintiöistä ovat aiheuttanut riitaa puna-puna-vihreässä Berliinin senaatissa. Pormestari Michael Müllerin ympärille ryhmittyneet sosiaalidemokraatit pitävät integraatiosenaattori Elke Breitenbachin (Linke) esitystä "pahana virheenä", kertoo Tagesspiegel-lehti. Breitenbach yrittää profiloitua ylettömillä vaateilla.

Breitenbachin esityksen mukaan Berliiniin tulisi jatkossa kiintiöt ulkomaalaistaustaisille henkilöille kaikissa osavaltion hallinnoissa ja yrityksissä, säätiöissä, syyttäjänvirastossa ja tuomioistuimissa. 35% suuruisen kiintiö tulisi täyttää väestön nykyisten maahanmuuttajaosuuksien mukaisesti. Breitenbachin mukaan säännös olisi osa uutta osallisuus- ja integraatiolakia.

Berliinin monikulttuurisuuden tulee heijastua hallintoon

"Me vaadimme, että kaikilla henkilöillä on oltava tässä kaupungissa samanlaiset mahdollisuudet. Emme hyväksy rakenteellista diskriminaatiota", perusteli vasemmistopoliitikko esitystään. Berliinin monikulttuurisuuden tulee heijastua hallinnossa. "Vahvistetut säännöt ja selkeät kannustimet kiintiöiden muodossa ovat välttämättömiä, että enemmän maahanmuuttajataustaisia henkilöitä pääsisi julkishallinnon virkoihin". Tätä koskeva laki on vielä hyväksyttävä ennen syksyn osavaltiovaaleja. Berliinistä tulisi siten ensimmäinen Saksan osavaltio, jossa tällaiset säännöt olisivat voimassa.

Jo heti esityksen julkistamisen jälkeen sosiaalidemokraattien sisäpoliittinen puhetorvi Frank Zimmermann kritisoi integraatiosenaattoria. On "melko uskaliasta" mennä ilmoittamaan, että puna-puna-vihreä koalitio suunnittelee työnottoon maahanmuuttajille 35% kiintiötä ja etuoikeusasemaa, sillä sosiaalidemokraatit eivät ole olleet tästä päättämässä.

Sosiaalidemokraattien riveistä kerrottiin myös Tagesspiegelille, että osallisuus- ja integraatiolain päivittämisen osalta oltiin jo "paljon pitemmällä" ja oli sovittu, että lopullisessa versiossa ei tulisi olemaan kiintiöitä, vaan ainoastaan "maalitavoite".

Oppositio kritisoi esitystä perustuslain vastaisena

Vihreät vuorostaan ylistivät Linke-puolueen ideaa. "Esityksen perusajatus siitä kuinka harjoitetaan soveliasta harkintaa työnottokeskusteluissa on oikea ja oikein kohdistettu", siteerasi Tagesspiegel vihreiden osavaltiovaalien kärkiehdokas Bettina Jaraschia. "Tällaisen esityksen miedot maalitavoitteet torjuvan henkilön yhteiskuntakuva kaipaa modernisointia, eikä se kuulu enää nykymaailmaan".

AfD, CDU ja FDP kritisoivat kaavailtuja kiintiöitä perustuslain vastaisina. Myös työoikeuden asiantuntija ja perustuslakijuristi Arnd Diringer painotti Tagesspiegelille perustuslain 2 pykälän 33 artikkelia: "Esitys on törkeästi perustuslain vastainen, eikä sitä tarvitse edes koeponnistaa". Perustuslaissa sanotaan: "Jokaisella saksalaisella on soveltuvuuden, kykyjen ja ammatillisen osaamisen perusteella samanlaiset mahdollisuudet päästä jokaiseen julkiseen virkaan".

Lihavoinnit mun.

Samanlaisia hankkeita puna-vihreät ovat viritelleet jo täälläkin. Tästä saanevat lisää vettä myllyynsä, joten kohta matkinevat jo tätäkin Saksan mallia.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 18.01.2021, 21:08:25 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 880
 • Liked: 10328
 • Manner-Suomen Tasavalta
^Sitä voi miettiä, mitä tämä tarkoittaisi käytännössä. Maailmankuulu "saksalainen tehokkuus" ainakin loppuisi, kun byrokraateista 1/3 olisi afgaani-kurdi-somali-jne-osastoa. :o Huono hallintohan nimenomaan on yksi kehitysmaiden riesoista. Saksan kehitysmaalaistaminen pääsisi ihan uudelle tasolle.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Punarintaman uusimpia hankkeita Berliinistä. Punavallankumousta tehdään nykyään toisin konstein kuin ennen ja todellinen tavoite - eliitin diktatuuri - pidetään visusti salassa.

Lainaus
Berliiniläisraati aloittaa sodan Saksassa diskriminoivaa mainontaa vastaan

Junge Freiheit 22.1.2021

Diskriminoinnin ja seksistisen mainonnan vastainen raati on aloittanut toimintansa Berliinissä. "Berliini on kirjava, monimuotoinen ja eläväinen kansainvälinen kaupunki. Nimenomaan tämä monimuotoisuus velvoittaa meitä ryhtymään toimiin kaikenlaista syrjintää vastaan. Berliinin tulee olla houkutteleva ja turvallinen paikka kaikille. Siksi mainonnalla on suuri merkitys Berliinin senaatin diskriminoinnin vastaisessa työssä", ilmoitti oikeussenaattori Dirk Behrendt (vihreät) perjantaina.

Raadista tulee "moniammatillinen ja monimuotoinen" ja siinä on mukana syrjinnän vastaisen työn eksperttejä. Berliinin puna-puna-vihreä senaatti päätti viime vuonna ns. syrjivän ja seksistisen mainonnan vastaisesta puitekonseptista. Sen mukaan ensimmäiseksi tullaan kehittämään kyseenalaista ja moitittavaa mainontaa koskeva kriteeriluettelo.

München on seksistisen mainonnan vastaisen sodan edelläkävijä

Vapaaehtoistyötä tekevässä raadissa on mukana jäseniä mm. Humboldt yliopistosta, Berliinin homoneuvonnasta ja kuluttajasuojakeskuksen johtokunnasta. Kansalaiset voivat kääntyä raadin puoleen, jos he kokevat mainonnan syrjineen heitä.

Jo lokakuussa 2018 Münchenin kaupunginvaltuusto päätti kieltää ns. naisvihamielisen mainonnan kaupungin mainospaikoilta. Berliinin Friedrichshain-Kreuzbergin aluehallinto oli jo syyskuussa 2017 kehottanut ryhtymään valituskampanjaan niitä yrityksiä vastaan, jotka harjoittivat ns. seksististä mainontaa.

Lihavoinnit mun.

Jaa..a. Mahtavatkohan nyt korjata horot pois kaduilta, koska seksistinen mainonta kiellettyä?
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Vasemmistoarkipäivää Saksassa. Tuo vasemmistotouhu on lähes jokapäiväistä Saksassa. Silti kuulemme siitä hyvin harvoin mitään täällä median taholta.

Lainaus
Äärivasemmistoväkivalta

Antifa hyökkäsi AfD:n vaalikojua vastaan: Järjestäytyneen rikollisuuden työnjakoon perustuvaa toimintaa


Junge Freiheit 21.2.2021

SCHORNDORF. AfD:n Bundestag-kansanedustaja Jürgen Braun esitti raskaita syytöksiä poliitikkoja ja mediaa kohtaan vasemmiston antifa-iskuryhmän hyökättyä AfD:n vaalikojua vastaan Baden-Württembergissä. "Kun meihin kohdistuu väkivaltaa, niin yleinen kiihtymys ja tunnekuohut loistavat poissaolollaan", kritisoi Braun, joka oli paikalla Scharndorfissa hyökkäyksen tapahtuessa, mutta selvisi siitä vahingoittumattomana. "Antifan väkivaltarikolliset uskaltavat tehdä näitä väkivaltarikoksia vain siksi, koska he saavat tukea tai näiden rikosten vähättelyä median taholta."

Braun oli ollut lauantaina yhdessä AfD:n osavaltioparlamentin ehdokkaan Stephan Schwarzin ja hänen 79-vuotiaan avustajansa kanssa vaalitilaisuudessa AfD:n vaaliständillä Schorndorfissa. Klo 9.45 paikkeilla sivukujalta ryntäsi heidän kimppuunsa 15-20 henkilön joukko. Tämä ryhmä pystyttiin yhdistämään "mukana olleiden lippujen ja banderollien perusteella antifa-piireihin kuuluvaksi", ilmoitti poliisi myöhemmin.

"Kaikki tapahtui hyvin nopeasti", kertoi Braun. "He tulivat kulman takaa, karjuivat jotakin ja hyökkäsivät ständillemme. Se tapahtui järjestäytyneen rikollisuuden käyttämää työnjakoa noudattaen". Hyökkääjät nostivat transparenttinsa ylös, jotta mahdolliset todistajat eivät olisi voineet nähdä tarkemmin Kirchplatzilla tapahtunutta hyökkäystä.

AfD:n osavaltioparlamenttiehdokas joutui sairaalaan

Äärivasemmistolaiset olivat aikoneet hyökätä Braunin kimppuun, mutta hän onnistui väistämään hyökkäyksen. Schwarz sen sijaan kaadettiin maahan ja häntä alettiin hakkaamaan. Lyömiseen käytettiin keppejä. "Kun hyökkäyksen uhri makasi maassa, niin hän yritti ottaa kännykkänsä esille soittaakseen hätäpuhelun, mutta tuntemattomaksi jäänyt henkilö repäisi sen hänen kädestään ja varasti sen", todetaan poliisista. "Toivomme, että ei syntynyt sisäisiä vammoja. Schwarz on edelleen sairaalassa ja hänelle tullaan tekemään jatkotutkimuksia", kertoi Braun sunnuntaina.

Myös 79-vuotias avustaja kaadettiin maahan. "Paikalla ei ollut silloin poliiseja", totesi Braun vihaisena JF:lle "Sopimuksia ei noudatettu, vaikka poliisin kanssa oli jo ennalta puhuttu poliisin paikallaolosta". Braun kohdisti kovia sanoja myös Schorndorfin ylipormestari Matthias Klopferille (sosiaalidemokraatit, SPD). Tämä on luonut kaupunkiin "vihan ilmapiirin AfD:tä kohtaan". Schorndorf "ei ole mikä tahansa paikkakunta". Täällä äärivasemmistopiirit ovat tiiviisti kytköksissä IG Metall ammattiliiton ja poliittisten vastuuhenkilöiden kanssa.
(...)

Lihavoinnit mun.

Referaattia loppujutusta:

- AfD:n vaaliständi tuhottiin hyökkäyksessä täydellisesti ja vasemmistoekstremistit pakenivat paikalta. Poliisi pidätti myöhemmin 5 epäiltyä, jotka olivat 18-25 -vuotiaita.
- Äärivasemmiston Indymedia-sivustolla hyökkäys kytkettiin yhteen Hanaun attentaatin kanssa. [Siinä 43-vuotias vakavista mielenterveysongelmista kärsinyt Tobias Rathjen tappoi 11 henkilöä ja tapaukseen kuulemma liittyi muukalaisvastaisuutta]. AfD:n ständillä "vierailtiin" Schorndorfissa ja samalla tehtiin selväksi "vuosi Hanaun oikeistoterroristisen attentaatin jälkeen, että oikeiston vihapuheita ei tulla suvaitsemaan ja niitä tullaan vastustamaan mielenosoituksillamme". On kauhistuttavaa, "kuinka vahvasti nihilistinen mantra 'sananvapaudesta' on syöpynyt mieliin julkisessa keskustelussa". "Oikeisto-propagandalla ei ole olemassaolon oikeutta".

---

Sama ilmiö havaitaan myös Suomessa, mutta ei vielä yhtä väkivaltaisessa muodossa. Ehkä sisäministeri onnistuu fiksaamaan tämänkin asian kv. vertailun kestävälle tolalle?

Jännää on myös kuinka nuo vasemmistopuuhat ovat universaaleja ja siten selkeästi koordinoituja. Eräs oleellinen tekijä on valtiovallan ja eliitin suvainta, jota esiintyy monessa Euroopan maassa. Lisäksi toki tarvitaan rahaa ja sitähän tarjoaa Soros miljardin dollarin verran vuodessa. EU tekee aivan samaa. Keskeinen tekijä on kuitenkin media, joka täällä ei ole keskittynyt pääosin juutalaisten käsiin, kuten USA:ssa, vaan pikemminkin "ison kapitaalin" taskuun. Siten Euroopan kapitaalieliitti on myös vahvasti sitoutunut tuon väkivallan hyväksyntään ja suosimiseen. Motiiveja voi vain arvailla? Se tuskin on, että "kun kaikki muutkin".
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 532
 • Liked: 5216
 • Generating Hatespeech since 2011
 :facepalm:  :facepalm: :facepalm:

Jos kerta tiedetään että tällaista tapahtuu (ja tiedetäänhän se), miksei siellä kojussa ole paria haulikkoa, tai edes PUUKKOA joilla voi pitää loitolla ja harventaa hyökkääjien rivejä. Antifa on tunnetusti rohkea vain kun heillä on ehdoton ylivoima, joten kun puntit on lähempänä tasaa voi tilannekkin rauhoittua yhtäkkiä pelkäksi huuteluksi.

Ymmärrän tietysti että vasemmisto alkaisi silloin huutamaan terroria tms, mutta samaa ne huutaa joka tapauksessa. Onpahan hankalampi huutaa kun ilma pihisee keuhkoista ulos väärää kautta.
Tom Packalenin (PS) yritys tuottaa huonolaatuisia vihapuhetutkimuksia nuivia vastaan eikä kukaan PS:stä kommentoi asiaa.

https://hommaforum.org/index.php/topic,125944.msg3299671.html#msg3299671

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Saksalaislehti kertoo Saksan Linke-puolueen äärivasemmistolaisista aktiviteeteista. Saksan Perustuslakisuojavirasto (Supo) tarkkailee laajalti näitä toimia. Myös Bundestag-kansanedustajia on tarkkailussa.

Lainaus
Lähes kolmasosa Linke-puolueen Bundestag-ryhmästä on aktiivisesti mukana äärivasemmiston toiminnassa

Junge Freiheit 28.2.2021

Linke-puolueen 69 edustajan Bundestag-ryhmästä vähintään 20 henkilöä on Perustuslakisuojaviraston seurannassa olevien organisaatioiden vannoutuneita kannattajia. Edustajista kolme on itse suoraan Perustuslakisuojaviraston tarkkailun kohteina. Tarkkailun syynä ovat näiden läheiset suhteet Saksassa laittoman Kurdien työväenpuolueen PKK:n kanssa. Asiasta kertoi Welt am Sonntag.

Perustuslakisuojavirasto on paljastanut Linke-puolueen sisällä toimivia äärijärjestöjä. Näitä ovat Antikapitalistinen vasemmisto, Kommunistiyhteisö, Marx21, sekä Sosialistinen vasemmisto[1]. Viimeksi mainittu organisaatio ilmoittaa tavoitteekseen markkinatalouteen perustuvan järjestelmän kaatamisen. Tavoitteen saavuttamiseksi on rakennettava "mahdollisimman laajoja liittoutumia äärivasemmiston piirissä", toteaa Perustuslakisuojavirasto. Virasto ilmoittaa Sosialistisen vasemmiston nykyiseksi jäsenmääräksi noin 1.000 henkilöä.

Entinen Marx21-naisjäsen valittiin puoluejohtoon

Perustuslakisuojaviraston mukaan vähintään 15 Linke-puolueen Bundestag-ryhmän edustajaa on Sosialistisen vasemmiston tai jonkun muun puolueen sisäisen "täydelliseen järjestelmämuutokseen" pyrkivän  ryhmittymän jäsen.

Trotskilaisella Marx21-yhteisöllä on noin 1.000 jäsentä ja he ajavat Perustuslakisuojaviraston mukaan "kommunistisen yhteiskuntajärjestelmän" perustamista. Viime sunnuntaina vastavalittu Linke-puolueen puoluejohtaja Janine Wissler, joka on Hessenin osavaltioparlamentin edustaja ja sikäläisen Linke-ryhmän johtaja, kuului Marx21 tukijapiiriin. Lisäksi hän oli Sosialistisen vasemmiston jäsen. Hessenin CDU onnitteli Wissleriä tämän valinnasta puolueen valtakunnalliseen johtoon. CDU-pääsihteeri Manfred Pentz ylisti Wisslerin olevan "hioutunut puhuja ja karismaattinen persoona", mutta mainitsi samalla tämän olevan "vannoutunut kommunisti ja trotskisti". Vähän myöhemmin kyseinen onnitteluja sisältänyt lehdistötiedote katosi Hessenin CDU:n nettisivuilta.

Nykyisin 30-vuotias Wissler lopetti toimintansa ääriryhmittymissä vasta ilmoitettuaan ehdokkuudestaan valtakunnalliseen puoluejohtoon tekemättä kuitenkaan sisällöllistä pesäeroa ääriryhmien kanssa. Wisslerin äiti toimi 1970-luvulla aktiivisesti Saksan kommunistisessa puolueessa (DKP) ja myöhemmin hän alkoi kannattaa Vihreitä.

Jäsenyydet Saksan kommunistipuolueen organisaatioissa

Muut Linke-puolueen Bundestag-ryhmän edustajat ovat jäseninä mukana Natsihallinnon vainoamien yhdistyksessä, joka on antifasistien (VVN-BdA) yhteenliittymä. Perustuslakisuojaviraston aluevirastot tarkkailevat useissa osavaltioissa VVN-BdA:n toimintaa. VVN-BdA:lta poistettiin marraskuussa 2019 sen aiempi yleishyödyllisyyden status. Baijerin Perustuslakisuojavirasto on kuvannut sen olevan "Saksan suurin äärivasemmiston antifasistinen organisaatio". VVN-BdA:n kannattajat torjuvat kaikki "ei-marksilaiset järjestelmät - myös parlamentaarisen demokratian - potentiaalisesti fasistisina".

Nordrhein-Westafalenin Perustuslakisuojavirasto katsoo VVN-BdA:n olevan äärivasemmistolainen Saksan kommunistipuolueen kaikille avoin organisaatio. Ennen Saksan uudelleenyhdistymistä 1990 VVN-BdA sai mittavaa rahoitusta DDR:stä.

Hessenin CDU-pääsihteeri Manfred Pentziin on kohdistunut Wisslerin onnittelemisen jälkeen erovaateita. CDU:n Bundestag-edustaja Michael von Abercron kirjoitti Twitteriin, että pääsihteeri on "täysin sopimaton toimeensa" ja "räikeän väärä valinta". Von Abercron syytti Pentziä vasemmistolaisten perustuslain vihollisten "pauloihin joutumisesta". Myös Arvounionin[2] puheenjohtaja Alexander Mitsch vaatii Pentziä eroamaan. Onnitellessaan "kommunisti-Wissleriä" Pentzistä "tuli täysin sietämätön tapaus".

---

[1] Organisaatioiden saksankieliset nimet: Antikapitalistische Linke, die Kommunistische Plattform, Marx21, die Sozialistische Linke.
[2] Arvounioni. Plankstadtissa päämajaansa pitävä yhdistys, joka ilmoittaa edustavansa CDU:n ja CSU:n "konsevatiiveja". CDU tai CSU ei ole tunnustanut yhdistyksen olevan osa niitä. Yhdistyksen jäsenet kuuluvat pääosin kuitenkin CDU:hun ja CSU:hun, sekä näihin liittyviin kaikille avoimiin organisaatioihin.

Artikkelissa tulee hyvin esiin useita äärivasemmiston nykyisiä toimintamalleja. Eräässä niistä perustetaan kaikille avoimia järjestöjä tai "löyhiä liittoumia ja verkostoja", jotka ovat kuitenkin pohjimmiltaan kumouksellisen äärivasemmiston talutusnuorassa. Teemoina voi olla vaikka mitä: Ilmasto, antifasismi, ihmisoikeudet, homot, sukupuolineutraali vessa, vihapuheen vastustaminen, poliittisesti korrekti kielenkäyttö, rajaton maahanmuutto kehitysmaista, karkotusten vastustaminen jne. Tällä pyritään vetämään mahdollisimman laajoja ihmismassoja mukaan toimintaan ilman, että myötähiihtäjät edes ymmärtävät millä asialla ovat (juku, kun miekkarissa oli hyvä konsertti!). Samalla muokataan maaperää vallankumoukselle otolliseksi. Sekamelska, eripura, avoin tappelu, hajaannus ... Kaikki hyviä aineksia kaaoksen luomiseksi. Väittäisin, että kaikki toiminnassa mukana olevat politrukitkaan eivät ole perillä taustalla piilevästä "isosta suunnitelmasta". He vain ajavat hyväksi kokemiaan asioita. Näin tavoitetaan hyvin laajoja piirejä aina Kokoomusta myöten, kuten nähtiin puolueen farssiesityksessä "Helsingin pormestari".

Noilla keinoilla vasemmiston hegemoniaa on rakennettu. Sillä aikaa kun muut nukkuivat ja luulivat, että kommunismi on jo lopullisesti kuopattu. Sama tapahtui kaikkialla Länsimaissa.

Aikoinaan DDR hoiti Saksan kommunistipuolueen ja äärivasemmiston rahoituksen. Nyt samaa tekee Soros ja EU. Molemmat kaatavat lukuisien erilaisten säätiöiden ohella rahaa äärijärjestöille ja ääritoimintaan. Suitsutuskuoroon on yhtynyt myös ison kapitaalin media. Näillä keinoin vasemmiston hegemonia on rakennettu, ei siihen pelkkä Sosialistinen internationaali olisi kyennyt.

Miksi iso kapitaali lähti kommunistien kelkkaan? Se on mielenkiintoinen kysymys. Ovatko havainneet, että Kiinan valtio- ja markkinakommunismi on ylivertainen ratkaisu? Parempi kuin Lännen järjestelmä ja pyrkivät jo samaan. Roosevelt oli USA:ssa 1930-luvulla jo pitkällä juurruttamassa fasistista korporatismia yhteiskuntaan (EU:n juuret ovat samassa maaperässä), mutta USA:n demokratia oli silloin vielä liian vahva ja kaatoi hankkeet. Nyt sekin aikaa saattaa olla USA:ssa jo ohi.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 02.03.2021, 13:21:07 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 771
 • Liked: 8002
^Kun ihmiset tajuaisivat tämän ison kuvan. Ensin näivetetään elinkeinoelämä, jonka jälkeen ihmiset ovat riippuvaisia sosiaaliturvasta. Ja mitä aatetta sosiaaliturvasta riippuvaiset yleensä äänestävät? Aivan.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Tässä vielä tuo Die Weltin artikkeli, jota JF siteerasi edellä jo varsin tarkasti. Artikkeli on lyhennelmä suuremmasta tutkimuksesta, jonka luulisi kiinnostavan myös täkäläisiä ekstremismin asiantuntijoita. Seuraava mielenkiintoinen kohta jutusta vielä löytyi uutena seikkana.

Lainaus
Selkeitä perustuslaille vihamielisiä tendenssejä on havaittavissa myös Antikapitalistisen vasemmiston riveissä. Organisaatio katsoo olevansa "silta" Linke-puolueen ja ulkoparlamentaaristen vasemmistoradikaalien suuntausten välillä. Pyrkimyksenä on, että "koko Linke-puolueen johto alkaisi toimimaan hyökkäävästi riistoa vastaan, ja varallisuuden takaisin palauttamisen ja sosialismin puolesta", todetaan organisaation internet-sivuilla. Perustamisvetoomuksessa vuodelta 2006, jonka myös tuleva puolueen johtaja Sahra Wagenknecht allekirjoitti, vannotettiin jäseniä taisteluun "uusliberaalia puoluekartellia vastaan".

Sellaista menoa tässä postkommunistisessa maailmassa, jossa kommunismi nostaa taas käärmeen päätään. Jutusta löytyi vielä seuraava kohta.

Lainaus
Vielä edellisen parlamenttikauden aikana 25 Linke-puolueen Bundestag-edustajaa oli turvallisuusviranomaisten seurannassa. Sen jälkeen kun puolueen useat poliitikot olivat tehneet juridisen valituksen asiasta, antoi Saksan sisäministeriö vuonna 2014 ilmoituksen, että Bundestag-edustajia ei anneta enää jatkossa seurata "yleisesti". [Seurannassa on tällä hetkellä vain 3 puolueessa PKK-kytkentöjä omaavaa henkilöä.]

Tämän jälkeen tuskin kukaan enää ihmettelee miksi vihreät halusivat Suomessa sisäministeriön johtoon ja Ohisalosta tuli sisäministeri. Sisäministeriö on taktisessa ja strategisessa mielessä tärkeä paikka monessa suhteessa. Voitaneen katsoa tuonkin sattumuksen olleen vasemmiston "edunvalvontaa", joka ei kuitenkaan tarkoita kansalaisten etujen ajamista.
« Viimeksi muokattu: 02.03.2021, 19:16:21 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Tässä Die Weltin artikkeli äärivasemmistoa koskevasta tutkimuksesta. Juttu on valitettavasti maksumuurin takana, joten alla vain alkua artikkelista. Juttu näyttää oleva todella pitkä himmennetystä tekstistä päätellen. Ehkäpä täkäläiset ekstremismin asiantuntijat hankkivat lopulta koko jutun käyttöönsä. Tällainen tutkimus saattaisi kovasti piristää ekstremismin tutkimuskenttää, joka täällä Suomessa näyttää olevan hyvin yksipuolisesti kallellaan vain yhteen suuntaa.

Lainaus
Leipzig, Hampuri, Berliini

Vasemmistoekstremistit ja heitä avustavat poliitikot


Äärivasemmistolaiset hyökkäävät Leipzigissa, Hampurissa ja Berliinissä yhä brutaalimmin valtion edustajia ja eri mieltä olevia poliitikkoja vastaan. Ekstremistit saavat tähän tukea niiltä tahoilta, joiden itseasiassa pitäisi puolustaa oikeusvaltiota. Eräs tutkimus asiasta.

Die Welt 2.3.2021

Eräänä syysiltana erään Leipzig-Connewitzin vanhan talon ovi rysähti auki. Landeskriminalamtin (osavaltion rikosvirasto, LKA) iskuryhmä syöksähti sisään kolmen nuoren miehen asuntokollektiiviin Brandstraßella. Iskuyryhmä saapui paikalla, koska erään miehistä, 35-vuotiaan Janis R:n epäillään kuuluvan rikolliseen äärivasemmistolaiseen järjestöön. Sen jäsenet ovat maalittaneet ja hyökänneet brutaalisti useiden poliittisesti eri mieltä olevien henkilöiden kimppuun. Welt am Sonntagilla on hallussaan iskuryhmän kirjallinen raportti tapauksesta.

Viranomaiset tutkivat huoneistoa läpikotaisin 10 minuutin ajan. Sillä aikaa ilmaantui porraskäytävään eräs henkilö. Klo 18.20, 10 minuuttia ratsian alkamisen jälkeen "rouva Juliane Nagel" ilmaantui paikalle. Nagel on Linke-puolueen Saksin osavaltioparlamentin ja Leipzigin kaupunginvaltuuston jäsen.
(...)

Tutkimus saattaisi kiinnostaa Supoakin, jotta ovat perillä niistä mannermaan virtauksista, jotka ajanmittaan viiveellä rantautuvat myös tänne. Ekoapinat Sanomatalossa oli vasta alkusoittoa.
« Viimeksi muokattu: 03.03.2021, 14:57:33 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Saksan vihreillä on meneillään ratkiriemukas pölhökomedia.

Lainaus
Vihreät haluavat erottaa Boris Palmerin puolueesta

Hän sanoi "neekeri"


Junge Freiheit 9.5.2021

Saksan "Sananvapauden viikko" on muuttunut eliminointi- ja tuhoamiskulttuurin (Cancel Kultur) viikoksi: Saksan jalkapallomaajoukkueen ex-maalivahti Jens Lehman erotettiin Hertha-joukkueesta, koska hän oli eräässä väärin ohjautuneessa yksityisviestissä sanonut eksperttikollegansa, ex-maajoukkuepelaaja, Dennis Aogon olevan "kiintiöneekeri". Aogo joutui myös itse lähtemään tv-työpaikastaan, koska hänen puheensa eivät nekään aina olleet poliittisesti korrekteja. Aogo erehtyi sanomaan tv:ssä, että Manchester City harjoittelee "bis zum Vergasen" [puhekielinen sanonta, joka tarkoittaa, että jokin asia on niin tylsä, että mieluummin antaa vaikka tappaa itsensä myrkkykaasulla]. Saman tie kaikille asenteennuuskijoille oli täysin selvää, että kyse on "holokaustin vähättelystä".

Nyt on sitten Boris Palmerin vuoro. Vihreiden Tübingenin ylipormestari kommentoi ärhäkkäästi näiden jalkapalloilijoiden järjestämää sirkusta: "Onko maailma nyt parempi paikka? Yksityisviesti ja ajattelematon lausahdus, ja heti kaksi urheilijaa katosi kuvaruuduista." Palmer osallistui tämän jälkeen vielä kerran keskusteluun ja siteerasi erästä erityisen järjetöntä nettisyytöstä - "Aogo on paha rasisti. Hän on tyrkyttänyt naisille neekerihäntäänsä" -, ja joutui sitten itse vihreistä erottamisprosessin kohteeksi.

"Toisinajattelijoiden mykistäminen"

Kuin vivusta vetäen, vihreiden puoluejohtaja Annalena Baerbock, Bundestag-varapuheenjohtaja Claudia Roth ja sivustatukena sosialidemokraattien pääsihteeri Lars Klingbeil, käänsivät peukalonsa alas Boris Palmerin kohdalla. Vihreiden osavaltionettikongressi äänesti välittömästi puolueesta erottamismenettelyn puolesta. Palmer on ollut jo kauan Tübingenin vihreiden osavaltio- ja piiriyhdistyksen erottamislistalla hyvin kuuluisaksi tulleen itsenäisen ajattelunsa takia. Hän on kuitenkin itse ilahtunut menettelystä, sillä se antaa hänelle edes mahdollisuuden puolustautua "perusteettomia ja absurdeja syytöksiä" vastaan, joiden ainoana funktiona on vain "mykistää toisinajattelijat". Todennäköisesti vihreistä erottaminen olisi helpotus kummallekin taholle - Palmerille itselleen, mutta vielä enemmän puolueelle, sillä kukaan ei enää sitten rasittaisi vihreitä terveellä järjellä ja rationaalisuudella. 

Monty Python ei olisi kyennyt parempaan. Hyvän puolesta taistelijat toimivat kuin "Brianin elämä" elokuvaklassikossa: Se kivitetään, joka rikkoo tabun ja lausuu ääneen nimen "Jehova", riippumatta siitä, mikä on konteksti. Boris Palmer rikkoi tabua sanomalla "neekeri" ...

Palmer yrittää kärsivällisen lastentarhatädin tavoin selittää hitaasti ja rautalankaa käyttäen tapausta puolueelleen: Hänelle oli tietenkin selvää, että Aogoa vastaan esitetty syytös (eräältä naiselta facebookissa) oli mitä ilmeisimmin itse keksitty. Ironisella kommentillaan hän halusi tuoda esiin erityisesti erään seikan: "Jos joku kovin haluaa, niin jokaista voidaan syyttää rasismista, täysin riippumatta siitä, miten syytös on kasattu." Palmer: "Olin Aogon puolella tämän saatua potkut tv:stä ajattelemattoman lausahduksensa takia. Nyt eräät tahot haluavat sitten kurittaa minua rasismin johdosta puolueesta erottamisella. Tämä on malliesimerkki repressiivisen mielipideilmaston synnystä maassamme." 
(...)

Loppujutussa artikkelin kirjoittaja toteaa vielä, että Palmerin lausunto oli täysosuma. Totta kai Palmerin täytyi tietää, että ideologiaansa kiinni pultatut vihreät betonikallot ymmärtävät kaikista vähiten ironiaa. Piinallisinta vihreille on, että Palmer näyttää taas kerran heille kuinka tonttuja he ovat. Palmer: "Cancel culture tekee meistä tottelevaisia ja koko ajan kuilun partaalla keikkuvia puheautomaatteja."

Palmerin tapauksessa vihreät, ja etenkin heidän "Bundescanclerin"-ehdokkaansa, esiintyvät juuri tuollaisina puheautomaatteina.

Jää enää vain yksi kysymys: Mikä tätä maailmaa oikein vaivaa - olettaen, että uusin vaaligalluppi pitää edes puoliksi paikkansa -, kun reilu neljännes saksalaisista näyttää vakavissaan kannattavan hallitusvastuun uskomista näin ilmeisen syyntakeettomalle ja vinksahtaneelle puolueelle?
 
---

Viimeinen kysymys on aiheellinen myös tässä maassa. Miten syyntakeettomat vihreät voivat istua maan hallituksessa? Kepun lisäksi katse kääntyy koko kansandemokratiarintaman puoluekloonien suuntaan. Näiltä ei näytä löytyvän enää omaa minuutta, ajatusta, eikä itsenäisyyttä. Siksikö nuo näyttävät kaikki olevan polvillaan ja otsa maassa viherpunaideologian edessä ja pelkäävän kuollakseen näiden uusien herrojen tabuja?
« Viimeksi muokattu: 09.05.2021, 15:21:33 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Die Weltissä oli tänään Josef Bayerin ajankohtainen kirjoitus vasemmiston harjoittamasta kielen manipuloinnista. Tätä ilmenee joka päivä. Bayer on taustaltaan yleisen kielitieteen ja saksalaisen lingvistiikan emeritusprofessori Konstanzin yliopistosta.

Lainaus
Media ja politiikka

Kuinka vasemmistolainen kehystäminen manipuloi meitä

Miksi oikeistopoliitikot ovat "kyseenalaisia"? Miksi vastaan tulee vain harvoin sana "vasemmistoterroristi"? Tutkija selvitti suuren tietokannan avulla, kuinka sanoilla välitetään ja levitetään tiettyä maailmankuvaa. 50 sanaa on vaivihkaan määritelty uudelleen.


Die Welt 16.7.2021

Kieli on enemmistölle tavallisesti vähämerkityksellinen tekijä, mutta eräälle vähemmistölle se on kuitenkin kaikkein mielenkiintoisin ihmiseksistenssiä koskeva ilmiö. Kielestä on tullut viime vuosina yhä poliittisempi asia. Tämä ei ole tapahtunut siksi, että suuri yleisö olisi yhtäkkiä kiinnostunut kieliopista ja ihmiskielten erilaisista rakenteista, vaan siksi, että eräät piirit ovat levittäneet ajatusta siitä, että nykyään käytetty kieli on epäoikeudenmukainen ja siksi sitä pitää muuttaa.

Maskuliinisten substantiivien dominanssi henkilökuvauksissa (Arzt, Depp, Feind, Freund, Fürst, Held, Pilot, Polizist, Schwafelkopf jne) eivät tee naisista ja gender-tutkimuksen väittämistä muista sukupuolista riittävän näkyviä kielessä. Niin hataralla pohjalla kuin nämä väitteet ovatkin, niin tämä on - kuten kaikki jo tietävät - johtanut jo valtaviin mittasuhteisiin paisuneeseen ohjelmaan kielen "parantamiseksi", joka enemmistön vastustuksesta huolimatta on yhä syvemmin ujutettu kansalaisten mieliin poliitikkojen ja median avustuksella.

Myös tästä puhuu Holger Schmitt kirjassaan "Das Framing der Linke", mutta vain ohimennen. Hän nimittäin ei kiinnitä kovin paljon huomiota toiseen poliittiseen ohjelmaan kielen manipuloimiseksi: Jo olemassa olevien käsitteiden ja sanojen määritteleminen uudelleen, tai niiden semanttisen kentän muuttaminen ja siirtäminen.

Viimeistään Elisabeth Wehlingin kirjan "Politisches Framing“ (2016) jälkeen on puhuttu kehystämisestä. Kehys, eli puitteet, on semanttisen verkon kaltainen. Se sitoo yhteen puhujan päässä jokaisen merkityksellisen sanan. Sillä ei ole kiinteää ydintä, mutta paljon yksilöllisiä variaatioita, jotka riippuvat jokaisen omista henkilökohtaisista kokemuksista.

Tällaisen verkoston sisäisiä painotuksia voidaan muuttaa ja siirtää. Esimerkiksi sanaan auto on liittynyt sodan jälkeisenä aikana, ja kauan sen jälkeen, pääasiassa positiivisia määreitä, kuten riippumattomuus, vapaus, luksus, loma jne. Nykyään sanaan liitetään yhä enemmän negatiivisia määreitä, kuten ympäristön pilaantuminen, häiriöt, vaara, energiakustannukset, (puuttuvat) lataus-asemat, (heikot) akut jne.

Tästä on kyse Holger Schmittin kirjassa. Hänen keskeinen väitteensä on, että vasemmisto - vaikka samaan aikaan tämä rintama ulottuu laajalti yli puoluerajojen, kattaen mediatahoja ja yksityishenkilöitä - käyttää aktiivisesti  ja erityisellä tavalla poliittista kehystämistä ja yrittää saada aikaan semanttisia siirtymiä, jotka menevät pitkälti yli luonnollisen kielen normaalin muuttumisprosessin. Samalla pyritään muuttamaan ja siirtämään ihmisten kokemushorisonttia.

Ei tarvita juurikaan kielellistä herkkyyttä, jotta voi huomata, kuinka yhtäkkiä kuin taikakäden heilautuksella käsite rasismi on muuttunut julkisessa diskurssissa. Tämän termin kehys kattaa nykyään piirteitä ja tekijöitä, joilla ei ole enää tekemistä sanan perustan "rodun" kanssa. Tietyt uskonnot on otettu mukaan tähän kenttään. Henkilöt joiden pitäisi olla hyvin perillä asioista, kuten tv-juontajat, käyttävät kuitenkin estoitta näin muovattuja perverssejä termejä.

Luonnollisesti monet ovat jo huomanneet tämän ja myös kommentoineet asiaa. Miksi kirjoittaa kirja aiheesta? Uutta ja jännittävää Schmittin kirjassa on se, että oppinut lingvisti on voinut käyttää kehittyneitä menetelmiä, jotka havaitsevat objektiivisesti manipuloivan kehystämisen ja kielen uudelleen kehystämisen. Keskeinen menetelmä on ns. korpus-analyysi.
(...)

Loppujutussa kerrotaan vielä seuraavaa ...

Tutkimuksessa käytetty korpus sisälsi kielidataa, jossa oli mukana sanomalehti- ja aikakauslehtitekstejä 5 vuoden ajalta ja se kattoi noin 2,5 miljardia sanaa. Korpuksesta voitiin ohjelmallisesti laskea tutkitun sanan esiintymistiheys. Haussa voitiin huomioida myös sanan ympäristö, eli sanaa edeltävä ja seuraava teksti. Tutkija pystyi itse päättämään tämän laajuuden. Näin voitiin löytää ns. kollokaatioita, eli sanoja, jotka esiintyivät yliedustetusti kohdesanan yhteydessä. Jos esim. hakua tehdään negatiivisia konnotaatioita omaavan adjektiivin "kyseenalainen" mukaan, niin tulosjoukkoon saadaan sanoja, jotka assosioituvat siihen.

Schmitt voi osoittaa, että tämän arvottavan (tai pikemminkin väheksyvän tai halveksivan) adjektiivin kontekstissa esiintyi lähes pelkästään oikeistokonservatiiveja tai sitten kyse oli vasemmiston kritisoimista projekteista. Samaan aikaan Schmitt havaitsi, että "vasemmistopoliitikot tai heidän projektinsa eivät olleet juuri koskaan vaarassa tulla määritellyksi kyseenalaiseksi".

Pääosa kirjasta koostuu kommentoidusta sanalistasta ja se kattaa noin 50 sanaa, jotka ovat substantiiveja, adjektiiveja, mutta myös sanan osia, kuten -feindlich ja -phob, tai fraaseja, kuten "osoittaa asennetta/ottaa kantaa" (Haltung zeigen). Tulokset olivat valaisevia, erityisesti sellaisten sanojen osalta, joita saattoi ensisilmäyksellä luulla pikemminkin ei-latautuneiksi ideologisesti.

Eurooppa ja EU eivät tietenkään ole sama asia, mutta kun on kyse asenteesta, niin nämä termit mielellään esitetään identtisinä. Myös silloin kun kyse on EU:hun - ei Eurooppaan - kohdistuvasta kielteisestä asenteesta, niin silloin puhutaan mieluummin Eurooppa-vihamielisyydestä, anti-eurooppalaisuudesta, pro-Eurooppa -voimista, enemmän Eurooppaa tai tulee uskaltaa enemmän Eurooppaa. EU:ta kritisoivia mustamaalataan myös tällä tavalla alitajuisesti Euroopan vihollisiksi.

Toisaalta EU:n yhteydessä esiintyvistä 3 000 kollokaattista yksikään ei ole sana "kustannukset". Pääsääntöisesti sanaan "EU" ei liittynyt negatiivisia assosiaatioita.

Sanojen ja informaation pois jättäminen on yleisesti tunnettu strategia. Holger Schmittin analyysi tarjoaa objektiivisen katsauksen informaation vahvasti asymmetriseen jakaumaan. Lukija altistuu tälle päivittäin ja hän joutuu työstämään tiedostamattaan tätä massaa alitajunnassaan. Hänelle syötetty informaatio on siten kvantitatiivisesti varmistettu ja niinpä sitä ei ole helppo sivuuttaa.

Schmitt tunnistaa yhteenvedossaan vasemmistonarratiivin 4 strategiaa:

1) Poliittisten vastustajien panettelu ja mustamaalaaminen (natsi, antisemitisti, islamofobi, ilmastodenialisti, holokaustin kieltäjä jne).
2) Omien hankkeiden ja tavoitteiden moralisointi (kunnon ihmisten kansannousu, kansannousu vihaa ja kiihotusta vastaa, suvaitsevuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta, osoittaa asennetta/ottaa kantaa jne).
3) Vasemmiston maailmankuvaan sopimattomien termien piilottaminen (maahanmuuttajan sijaan mies tai nuoriso, vasemmistoterroristin sijaan aktivisti, EU:n sijaan Eurooppa, islamin sijaan islamismi jne).
4) Omien puuhien projisoiminen vastustajien teoiksi ja ominaisuuksiksi. Tästä on olemassa hyvä esimerkki Henning Lobinsin Duden-kustantamon julkaisemassa kirjassa "Kielitaistelu" (Sprachkampf). Siinä kerrotaan, kuinka vasemmisto julistaa uuden oikeiston syylliseksi saksankielen välineellistämiseen poliittisia tarkoitusperiä varten. Tosiasiassa he olivat itse syypäitä tähän.

Schmittin "Das Framing der Linken" -kirjaa suositellaan kaikille, jotka ovat huolissaan mediassa näkyvästä radikaalista kielen muutoksesta, sillä se tarjoaa objektiivisen ja vakaalla tieteellisellä pohjalla lepäävän tutkimusmetodin, jolla voidaan havaita ne semanttiset huijaukset, joita vasemmisto yrittää ujuttaa ihmisten mieliin kehystämistä käyttäen ja saaden tähän samalla vahvaa tukea poliitikkoilta ja medialta.

---

Samoja seikkoja on moni muukin havainnoinut jo vuosikausien ajan. Täälläkin näitä huomioita on lukemattomia. Nyt asiasta on tehty kunnon analyysiä Saksassa. Metodi on erittäin mielenkiintoinen, koska sillä voidaan objektiivisesti osoittaa missä manipulointia on suoritettu. Samalla peukalointi saadaan näkyväksi tavalla, jota ei voi enää kukaan kiistää. Kaikista puuhista jää jälkiä. Tässä metodissa ne ovat anomalioita, joita ei voi peitellä.

EDIT stilisoitu hieman tekstiä
« Viimeksi muokattu: 16.07.2021, 20:21:30 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

ohkurin_narsi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 110
 • Liked: 149
Tämä on niin asiaa kuin voi olla.

Erityisesti muutama vuosi sitten kun uutisoitiin tiettyjen ryhmien rikoksista, niin sanottiin "Tamperelaismies" yms. Näki jo otsikosta mistä on kyse.

Kielen vaikutus on aivan valtava, miten suuren yleisön suhtautuminen asioihin kehittyy. Kuuluu kaikkien diktatuurien pelikirjaan, ja kuten artikkeli sanoo erityisesti totalitarismia haikailevan vasemmiston settiin nykyään.

Suosittettelen itse kullekin em artikkelin jakamista eteenpäin.

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 177
 • Liked: 1760
^Kun ihmiset tajuaisivat tämän ison kuvan. Ensin näivetetään elinkeinoelämä, jonka jälkeen ihmiset ovat riippuvaisia sosiaaliturvasta. Ja mitä aatetta sosiaaliturvasta riippuvaiset yleensä äänestävät? Aivan.
Itse olisin kyllä vähän eri mieltä tosta että kaikki sosiaaliturvasta riippuvaiset äänestäisivät jotain vasureita.Vasureita/demareita äänestävät on yleensä jonkinlaisia idealisteja.Itse olen jossain keskivaiheilla eli sosiaaliturvaa tarvitaan ja ay:tä ettei firmat sanele työntekijöilleen palkat yms.Lähinnä jotain että työstä on maksettava sellaista palkkaa millä se duunari elää/maksaa kämppien vuokrat yms.Liiallinen ahneus on pahasta eikä siitä seuraa kuin p*skaa pidemmällä tähtäimellä.

Inca

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 99
 • Liked: 328
Tämä ketju ansaitsisi minusta enemmän keskustelua osakseen.

Vastaavaa pitäisi tehdä myös Pohjoismaissa.

Saksalaisen sivuston yksi ongelma on siinä, että teksti taitaa olla luettavissa vain saksaksi, en ainakaan löytänyt käännöksiä muille kielille. Tältä osin aihe jää monille hyvin vieraaksi, sillä hyvä ja sujuvan saksan kielen taito on suomalaisten keskuudessa nykyään käsittääkseni varsin harvinainen.
Mutta englannin ei. Google translate tekee varsin hyvää työtä Saksa-englanti käännöksissä. Suomea se ei oikein hallitse ja englanniksi kirjoitettu teksti käännettynä saksaksi on huonompaa kuin päinvastoin.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Eurooppa ja EU eivät tietenkään ole sama asia, mutta kun on kyse asenteesta, niin nämä termit mielellään esitetään identtisinä. Myös silloin kun kyse on EU:hun - ei Eurooppaan - kohdistuvasta kielteisestä asenteesta, niin silloin puhutaan mieluummin Eurooppa-vihamielisyydestä, anti-eurooppalaisuudesta, pro-Eurooppa -voimista, enemmän Eurooppaa tai tulee uskaltaa enemmän Eurooppaa. EU:ta kritisoivia mustamaalataan myös tällä tavalla alitajuisesti Euroopan vihollisiksi.

Olen kiinnittänyt tähän huomiota jo vuosikausien ajan, kun etenkin saksalaismediassa alettiin käyttää sanoja "Eurooppa" ja "EU" varsin systemaattisesti synonyymeinä. Funtsasin silloin asiaa hetken ja päätin sitten jatkossa muuttaa käännöksissä "Euroopan" aina "EU:ksi" silloin kun sanalla tarkoitettiin selkeästi EU:ta. Sana "Eurooppa" sai jäädä Euroopaksi, jos kyse todellakin oli Euroopasta.

Muita sanoja en juuri muutellut, paitsi "paperittomat" muutin yleensä aina siksi mitä nämä todellisuudessa ovat, eli laittomiksi maassa oleskelijoiksi tai laittomiksi maahanmuuttajiksi, paitsi silloin kun kyse oli jostakin toimittelijan todella huvittavasta tai koomisesta aivopierusta.

Muut sanat saivat pääsääntöisesti olla sitä mitä oli kirjoitettu. Asyylihuijari ja laiton maahanmuuttaja sai vapaasti olla pakolainen, siirtolainen, maahanmuuttaja, hädänalainen, yksintullut alaikäinen, haavoittuvassa asemassa oleva tai mitä toimittelija oli kulloinkin keksinyt. Jokainen huomaa kuitenkin itsekin dissonanssin, varsinkin jos sattuu näkemään yhdenkin videon Välimeren yli tulleesta "nuorisosta". 
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Saksan armeijassa sotilaat saavat taas syrjintäkoulutusta ja kokevat simputusta.

Lainaus
"Syrjikää sinisilmäisiä": Bundeswehr lähettää sotilaitaan antirasismi-ryhmätyökurssille

Junge Freiheit 23.7.2021

Bundeswehr on lähettänyt Brandenburgissa panssarijääkäripataljoonan sotilaita antirasismi-seminaariin, jossa erään kokeen osana piti halveksia sinisilmäisiä. Puolustusministerin tiedottaja puolusteli tätä toimintaa Bild-lehdelle sanomalla, että jatkokoulutus palvelee "poliittista kasvatusta" ja se opettaa sotilaille "Bundeswehrin johtamiskulttuurin" oleellisia elementtejä.

Sotilaita herkistetään näin "tietoisesti ajamaan perustuslaissa säädettyjä perus- ja ihmisoikeuksia". Seminaarissa oli kyse Diversity Works -yrityksen järjestämästä "Blue-Eyed" -ryhmätyökurssista.

Ryhmätyökurssi stigmatisoi sinisilmäiset tyhmiksi ja kyvyttömiksi

ZDF:n "Rasisti meissä" -dokumentissa vuodelta 2014 on kuvattu miten seminaari eteni tuolloin. Ryhmätyökurssi on järjestetty kokeen muotoon ja siinä osallistujat jaetaan kahteen ryhmään kertomatta tarkemmin syytä tähän. Kaikille sinisilmäisille laitetaan vihreä kaulus ja sitten heidät eristetään muista osallistujista.

Seminaarin johtaja Jürgen Schlicher alkaa sen jälkeen kiihottaa ei-sinisilmäisiä väitteillä, että sinisilmäiset ovat yleisesti tyhmempiä ja kyvyttömämpiä. Hän solvaa lakkaamatta poissaolevia yhä uusilla syytöksillä silmienvärinsä takia.

Seminaarin johtaja haluaa osoittaa hyökkäyksillä maahanmuuttajien kärsimyksiä

Kun "indoktrinointia" on kestänyt jonkin aikaa, niin sinisilmäiset saivat taas liittyä ryhmään, mutta Schlicher nöyryyttää ja halventaa heitä jatkuvasti. Sitten he joutuvat lukemaan kyltistä lauseita, joissa lukee mm.: "Emme voi sallia, että sinisilmäiset käyttävät Saksassa sosiaaliturvajärjestelmäämme"

Kun eräs vihreän kauluksen saanut naispuolinen kurssilainen halusi keskeyttää kokeen, koska koki joutuneensa kiusaamisen ja ahdistelun kohteeksi, niin Schlicher ja muut seminaarinjohtajat suostuttelivat häntä ja kertoivat kokeen tavoitteesta: Sinisilmäisten tuli kerrankin kokea miltä maahanmuuttajista tuntui Saksassa. Lopulta he kehottivat naista painostavaan äänensävyyn jatkamaan ryhmätyöhön osallistumista, koska toisenlaisen ihonvärin omaavat henkilöt eivät hekään voineet ottaa pois "vihreitä kauluksiaan".

Seminaari pidettiin myös kölniläisessä lukiossa

Schleswig-Holsteinissa ja Hessenissä "Blue-Eyed" -seminaari on osa poliisikoulutusta ja se palvelee "kulttuurienvälisen kompetenssin" harjoittelua. Näin kertoi poliisin tiedottaja Bild-lehdelle. Lisäksi seminaari on pidetty kesäkuun lopussa myös eräässä kölniläisessä lukiossa.

Koululaiset kertoivat jälkikäteen kokeneen olonsa "eksyksissä oleviksi, vainotuiksi, aggressiivisiksi, surullisiksi ja pelokkaiksi". Siitä huolimatta koulu oli kehunut ryhmätyön olleen tehokas rasismin ja syrjinnän vastaisessa taistelussa.

Tuollaisia metodeja on harjoitettu USA:ssa jo vuosikymmenien ajan. Nyt laitavasemmisto on lanseeraamassa näitä menetelmiä myös Eurooppaan useiden valtapoliitikkojen suosiollisella avustuksella ... ja kun moni ehti jo luulla, että Neuvostoliitto menetelmineen joutui jo lopullisesti kaatopaikalle.

Tuossa harjoitetussa metodissa on eräs paha puute, joka tekee siitä menetelmänä kelvottoman. Se operoi pelkillä irrallisilla tunteilla. Kontekstit sivuutetaan kokonaan. On vain subjekti ja objekti. Objekti on uhri, subjekti väärintekijä. Jos kontekstit otetaan huomioon, niin voi hyvinkin osoittautua, että tosiasiassa tilanne on aivan päinvastoin. Väärintekijäksi nimetty onkin se uhri. Siksi tuollaisilla metodeilla ei ole mitään arvoa. Pahimmastakin murhamiehestä, terroristista, varkaasta tai asyylihuijarista pystytään tuolla metodilla kyllä leipomaan uhri. Tarvitaan päälle vain niin paksu pakkeli maalia, että kaikki perspektiivit katoavat silmistä. Näin jäljelle jää vain pelkkä tunne, sekä sortaja ja uhriksi ylennetty taho. Näin luokkasotaa uusinnetaan.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Lucce

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 444
 • Liked: 572
Jürgen Schlicherin kaltaiset ovat umpisekopäitä joita pitää Vastustaa. Rasisteja, niitä ne on.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Bild-lehden juttu (23.7.2021) tuosta Saksassa sotilaille ja poliiseille, sekä koululaisille annettavasta "koulutuksesta". Edellisessä jutussa jo kerrottua ei toisteta enää tässä.

Lainaus
Skandaali-workshop poliisissa ja Bundeswehrissä

Valkoisten pitää hävetä ihonväriään


Yrityksiä ja valtion instituutioita monimuotoisuuskysymyksissä opastava Diversity Works yritys on aiheuttanut tyrmistystä kyseenalaisilla antirasismi-harjoituksillaan.

Tavoite: Etenkin valkoihoisten tulee Blue-Eyed -workshopissa saada omakohtaisesti kokea, miltä rasismi tuntuu - samalla kun kouluttaja vainoaa ja simputtaa heitä. Erityisen usein kursseille laitetaan osallistumaan koululaisia.

Kuitenkaan ei vain valkoisten koululaisten tule tuntea pahaa oloa ihon- ja silmienvärinsä takia. Myös Bundeswehr on lähettänyt Brandenburgissa panssarijääkäripataljoonan sotilaita Blue-Eyed -workshoppiin.
(...)

Ei ole tiedossa kuinka paljon Bundeswehr ja poliisi maksoivat koulutuksesta. Omilla kotisivuillaan Schlicher kertoo veloittavansa yhdestä workshopista 2400-3900 euroa.
(...)

Loppujutussa kerrotaan vielä julkisrahoitteisen ZDF:n "Rasisti meissä" -dokumentin tarkemmasta sisällöstä.

Koulutusta vetävä Jürgen Schlicher ei jätä yhtään tilaisuutta käyttämättä sinisilmäisten vainoamiseksi. Heidät toimitettiin huoneeseen, jossa ei ollut tuoleja, ja turvamiehet ahdistelivat heitä fyysisesti. Sitten heidät ahdetaan keskelle huonetta epämukaviin tuoleihin, kun ruskeasilmäiset istuvat samaan aikaan osittain korkeammalla tasolla. Tämä ei vielä riitä. Schlicher napsauttelee sormiaan sinisilmäisten kasvojen edessä ja vaatii heitä istumaan lattialle ja solvaa heitä. Heitä syytetään tyhmemmiksi kuin ruskeasilmäisiä. Sitten Schlicher pakottaa sinisilmäiset lukemaan kylteistä rasistisia iskulauseita, joissa solvataan sinisilmäisiä.

Shokki: Jürgen Schlicher kertoi Bildille, että hänen yrityksensä on järjestänyt jo 412 tällaista koulutustilaisuutta ja 15% niistä pidettiin kouluissa.

Bild-toimittaja toteaa, että psyykkisen kivun aiheuttaminen ihmisille heidän ihonvärinsä takia ei ole mitään järkevää pedagogiikkaa - vaan rasistista. Lisäksi koska workshopin tarkoituksena on kitkeä rasismi pois valkoisista ihmisitä, niin samalla tehdään umpimähkään implisiittinen oletus, että kaikki valkoiset ovat rasisteja.

Nordrhein-Westfalenin opetusministeriö huolestui Bildin kysyessä asiasta. "Tällaiset toimenpiteet, joihin liittyy omakohtaista kokemista täytyy olla ehdottomasti hyvin esi- ja jälkivalmisteltuja, ja sellaista on tehtävä aina vain ammattilaisen ohjauksessa. On kyseenalaista missä määrin Blue-Eyed -workshopin järjestäminen kouluissa täyttää nämä vaateet. Nordrhein-Westfalenin opetusministeriö ilmoitti, että Kölnin piirihallinnon koulutarkastusviranomainen tulee aloittamaan asiasta kriittisen keskustelun koulun kanssa. Lisäksi Nordrhein-Westfalenin opetusministeriö tulee tutkimaan kriittisesti käytetyt menetelmät".

---

Samankaltaista menoa harjoitetaan Suomenkin kouluissa. Joku, yleensä vasemmisto-orientoitunut opettaja, vain kutsuu ulkopuolisia järjestöjä ja tahoja puhumaan kouluihin, ja vetämään jotakin epämääräisiä koulutuksia. Monet järjestöt ja yksityishenkilöt ovat vielä itse tunkemassa itseään kouluihin levittääkseen sanomaansa. Tavoitteet ovat tavallisesti ideologisia tai poliittisia. Poliittisia vastustajia ja väärinajattelijoita mustamaalataan estoitta. Aina välillä joku noista sessioista nousee tapetille asti, kun meno on äitynyt jo aivan hurjaksi. Liekö kukaan edes valvoo noita puuhia?
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 228
 • Liked: 32709
 • Ego sum Spartacus
Jotain perusteellista vikaa tuolla Saksassa on. Nyt vain odottelen että ne nykyiset mielipuolet alkavat tehdä propaganda-elokuvia vanhan mallin mukaan uusista ali-ihmisistä.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Der_ewige_Jude

The Eternal Jew (Der Ewige Jude) - 1940. Nazi propaganda doc
https://www.youtube.com/watch?v=rfifVT24oVc

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Saksan nykyinen puolustusministeri on CDU:n Annegret Kramp-Karrenbauer. Edellinen puolustusministeri oli Ursula von der Leyen. Saksan media kertoo Leyenin saaneen Saksan armeijan kaaokseen ja sekasortoon. Ennen kuin hän ehti joutua siitä edesvastuuseen, niin joku jo ylensi hänet EU-komission puheenjohtajaksi, eli vaaleilla valitsemattomaksi diktaattoriksi. Myös von der Leyen on lähtöisin Merkelin CDU:sta.

Merkelin CDU-puoluetta kuvataan keskusta-oikeistolaiseksi. Silti CDU ajaa ja edistää Merkelin johdolla aktiivisesti laitavasemmiston ideologiaan kuuluvia hankkeita. Hän käy jopa sotaa oikeistoa vastaan (Kampf gegen Rechts). Merkelin laitavasemmistolaista ideologiaa myötäileviä hankkeita on useita. Niistä löytyy hyvin dokumentoitua juttua Saksan mediasta. Sanovat Saksassa Merkelin vieneen CDU:ta selkeästi vasemmalle. Tämä on aiheuttanut eripuraa ja hajottanut puoluetta sisäisesti. Sama ilmiö on havaittavissa myös Suomen kokoomuksessa, jota ei välillä erota laitavasemmistosta mitenkään. Missä lie kytkentä tähän?

Herää kysymys miten tähän on päädytty. Henkilökohtaisesti katson, että suurin rooli on DDR:ssä 36-vuotiaaksi asti eläneellä Angela Merkelillä. Tämän jo 16 vuotta kestäneen Saksan liittokanslerikauden aikana on saatu paljon pahaa aikaan. Tuollaisten ylipitkien kausien pitäisi olla itsessäänkin jo tulipunainen varoitusmerkki. Valta turmelee, vieraannuttaa ja etäännyttää arkitodellisuudesta.

Tuosta asemasta Merkel on kyennyt valuttamaan ympäri Eurooppaa laitavasemmistoideologiaa ajavia ja edistäviä hankkeita. Toki mukana ovat olleet sosialistit (l. sosiaalidemokraatit) ja valtarakenteisiin, hallintoon ja koko puoluekenttään soluttautuneet kommunistit ja heidän aateheimolaisensa. Näiden tahojen työn tuloksia joudumme nyt havainnoimaan. Eurooppaa ei tunnista enää entisekseen. 16 vuoden tuhotöiden purkaminen ei tule olemaan helppoa, eikä tapahdu hetkessä. Näin käy jos demokratiassa tuudittaudutaan ruususen uneen.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Saksan vihreät kipuilevat taas puhdas- ja oikeaoppisuutensa kanssa. Inkvisitioroviot roihuavat. Nyt neekerikatiskaan ui vuorostaan iso kala. Itse vihreiden toivo, heidän liittokansleriehdokkaansa, viherführer Baerbock. Vastaavaa on sattunut jo aiemminkin. Edellä ketjussa oli jo juttua siitä, mitä tapahtui kun vihreiden Boris Palmer meni sanomaan "neekeri". Voi sitä älämölöä vihreiden keskuudessa.

Lainaus
Baerbock sanoi "neekeri" ja pyysi anteeksi

Junge Freiheit, 26.7.2021

Viherjohtaja Annalena Baerbock on pyytänyt anteeksi sitä, että hän sanoi "neekeri" eräässä haastattelussa. Sanaa toki käytettiin yhteydessä, jossa puhuttiin rasismista. Silti hänen sanavalintansa oli väärä. "Olen pahoillani", kirjoitti vihreiden kärkiehdokas yksityiskohtaisessa lausunnossaan Twitterissä.

Baerbockin mukaan hän oli Saksan juutalaisten keskusneuvoston järjestämässä tilaisuudessa kuvaillut erästä koulutapausta, jossa erään hänen tuttavansa pojan piti laatia harjoituskirjaan kuvakertomus, "joka sisälsi n-sanan". Poika kieltäytyi siksi tekemästä annettua tehtävää. "Poikaa syytettiin sen jälkeen kouluopetuksen häirinnästä. Syyllinen olikin yhtäkkiä hän, eivätkä ne, jotka olivat laatineet tällaista oppimateriaalia", kertoi Baerbock.

"Tämä tapaus järkyttää minua edelleen. Valitettavasti siteerasin haastattelussa tämän sanoinkuvaamattoman tapauksen tunteikkaassa kuvauksessa tätä n-sanaa ja siten toistin sen itse uudelleen. Se oli väärin ja ole pahoillani siitä. Tiedän kyllä tämän sanan rasistisesta alkuperästä ja niistä traumoista, joita mm. tämä sana tuottaa mustille ihmisille." Jo haastattelun kuvauksen aikana Baerbock sai tietää tästä ongelmallisesta sanavalinnasta.
(...)

On se pyhäksi lehmäksi muuttunut tuo n-sana noille vihreille. Ei taida edes körteillä olla noin ahtaita normeja, eikä edes aborginaaleilla noin ehdottomia tabuja. Ja sitten näiden vihreiden väitetään edustavan vielä jotakin edistystä ja kehitystä. Kyllä tuossa on pyörä selkeästi heilahtanut takaisin patavanhoillisen taantumuksen puolelle. Neekerit itsekin kutsuvan toisiaan jo neekereiksi mm. USA:ssa. Voivat käyttää jopa vielä pahemmaksi luokiteltua nigger-versiota toisistaan. Vaan laitavasemmisto on silti tehnyt asiasta itselleen tabun. Tuota ei jaksa enää tavan tallaaja ymmärtää.
« Viimeksi muokattu: 26.07.2021, 16:19:36 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 551
 • Liked: 6814
 • Huumoria(?) Lappeenrannan metsistä
^ Tuossahan on mainittu myös "mustat ihmiset", onko sekään enää sallittu ilmaus?

Heh, Annalenahan on samassa kurimuksessa kuin Viivi Avellan aikoinaan, kun häntä syytettiin rasistiksi sen vuoksi että hän ilmaisi miesihanteensa olevan "arjalaisen näköinen" mies. Viivi pääsi sitten radioon oikaisemaan väärin tulkintaa, ja sanoi tarkoittaneensa "muhun ei mikään mokkakikkeli uppoa". Ja siitähän repesi riemu.

https://www.iltalehti.fi/viihde/a/200804227555778

Jokaisen kielletyn sanan tilalle tulee kiertoilmaus, se on varmaa. Sanat ovat siis rasismia.
Auringonvalo tappoi virukset? Ainakin virus riehaantui, kun valon määrä väheni... <- Hellekesä 2021 näköjään kumosi tuonkin. Virus on taas laukalla ja vieläpä keskellä kesää!

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 709
 • Liked: 6602
 • Kivapuhe sallittu!
Lainaus
Bild-toimittaja toteaa, että psyykkisen kivun aiheuttaminen ihmisille heidän ihonvärinsä takia ei ole mitään järkevää pedagogiikkaa - vaan rasistista. Lisäksi koska workshopin tarkoituksena on kitkeä rasismi pois valkoisista ihmisitä, niin samalla tehdään umpimähkään implisiittinen oletus, että kaikki valkoiset ovat rasisteja.

Just ku luulee, ettei sairas meno pahentuisi niin sitten lukee tälläistä...sanattomaksi vetää.  >:(

Psyykkinen kipu näkyy aivomagneettikuvissa aivan samanlaisina kuvioina ja samoissa paikoissa kuin fyysinenkin kipu. Eli oikeasti tässä pahoinpidellään ihmisiä submissioon eli alistumaan poliittiselle korrektiudelle ja BLMlle.

Veikkaan, että jos omalle kohdalle osuisi tälläinen "koulutus", niin vetäisin opettajaa turpaan sen kummemmin seuraamuksia miettimättä. Vetoaisin äkilliseen mielenhäiriöön ja ahdistukohtaukseen sekä hankkisin kallonkutistajalta lausunnon.

Eihän tälläiseen pidä alistua ja jonkun armeijakoulutuksen saaneen ryhmän laittaminen moiseen aivopesukokeiluun tulisi jo tuoda syytteitä jollekin taholle. Suomessa jo lievä simputuskin on nykyisin rangaistavaa, niin tälläisen indoktrinoinnin tulisi olla sitä ehdottomasti.

Olen muuten sitä mieltä, että tällä on täysin päinvastainen vaikutus kuin mihin pyritään. Ryhdytään näkemään toisen silmienväri uhkana. Sairasta. Sairasta on.
“Everything woke turns to shit” - Donald J. Trump

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 505
 • Liked: 35491
Merkelin CDU-puoluetta kuvataan keskusta-oikeistolaiseksi. Silti CDU ajaa ja edistää Merkelin johdolla aktiivisesti laitavasemmiston ideologiaan kuuluvia hankkeita. Hän käy jopa sotaa oikeistoa vastaan (Kampf gegen Rechts). Merkelin laitavasemmistolaista ideologiaa myötäileviä hankkeita on useita. Niistä löytyy hyvin dokumentoitua juttua Saksan mediasta. Sanovat Saksassa Merkelin vieneen CDU:ta selkeästi vasemmalle. Tämä on aiheuttanut eripuraa ja hajottanut puoluetta sisäisesti. Sama ilmiö on havaittavissa myös Suomen kokoomuksessa, jota ei välillä erota laitavasemmistosta mitenkään. Missä lie kytkentä tähän?

Kytkentä löytyi jo nopeammin kuin aavistikaan.

Lainaus
Kansanedustaja Elina Valtonen kokee olevansa ”melkein kuin saksalainen demari”, eikä hän ole haudannut haavetta kokoomuksen johtamisesta

Uusi Suomi 27.7.2021

(...)
Koen eurooppalaisittain, että olen melkein kuin saksalainen demari politiikkani kanssa. Olemme kaikki jonkinasteisia demareita. Kyse on vain siitä, miten pystymme rahoittamaan hyvinvointivaltion ja miten se olisi mahdollisimman kannustava ja oikeudenmukainen.”

Valtonen haluaa olla varapuheenjohtajana kehittämässä Suomelle tulevaisuusvisiota, joka selkeyttäisi kansalaisille sitä, mitä kokoomus ajaa.
(...)

Uuden Suomen juttu on alun perin julkaistu jo 20.8.2020, kun lehti haastatteli kansanedustajia.

Enää ei tarvitse ihmetellä miksi Suomen puoluekenttä laajalti näyttää edustavan vain sitä yhtä ja samaa kansandemokratiarintamaa. Ketkä muut oikeisto- ja keskustapuolueet vielä ilmoittautuvat vasemmistoksi?
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Tagit: