Kirjoittaja Aihe: Saksa: Katse vasempaan päin - AfD perusti sivuston vasemmistoekstremismille  (Luettu 14568 kertaa)

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 753
 • Liked: 8732
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Lainaus
Bild-toimittaja toteaa, että psyykkisen kivun aiheuttaminen ihmisille heidän ihonvärinsä takia ei ole mitään järkevää pedagogiikkaa - vaan rasistista. Lisäksi koska workshopin tarkoituksena on kitkeä rasismi pois valkoisista ihmisitä, niin samalla tehdään umpimähkään implisiittinen oletus, että kaikki valkoiset ovat rasisteja.

Veikkaan, että jos omalle kohdalle osuisi tälläinen "koulutus", niin vetäisin opettajaa turpaan sen kummemmin seuraamuksia miettimättä. Vetoaisin äkilliseen mielenhäiriöön ja ahdistukohtaukseen sekä hankkisin kallonkutistajalta lausunnon. 

Valitettavasti sinulla ei ole oikeaaa uskontoa mielenhäiriöön vetoamiseksi. Würzburgin naisten kurkunleikkaajakin on psykologien ja viranomaisten mielestä kuulemma vain mielenhäiriöinen, teko ei liity islamiin vaikka "Allahu akbar!" Sinun tekosi olisi sitävastoin äärioikeistolaisuudesta kumpuava ja saisit turpiinvetämisestä maksimirangaistuksen. Ajattele sitäkin, että opettaja voi olla vaikka NAINEN tai KOLMATTA SUKUPUOLTA!

Väärä uskonto, väärä poliittinen vakaumus, väärä rotu, väärä sukupuoli, väärä sukupuolinen suuntautuminen. Sorry!

« Viimeksi muokattu: 27.07.2021, 20:59:09 kirjoittanut Alabama »
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Mindy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 741
 • Liked: 1068
Saksan vihreät kipuilevat taas puhdas- ja oikeaoppisuutensa kanssa. Inkvisitioroviot roihuavat. Nyt neekerikatiskaan ui vuorostaan iso kala. Itse vihreiden toivo, heidän liittokansleriehdokkaansa, viherführer Baerbock. Vastaavaa on sattunut jo aiemminkin. Edellä ketjussa oli jo juttua siitä, mitä tapahtui kun vihreiden Boris Palmer meni sanomaan "neekeri". Voi sitä älämölöä vihreiden keskuudessa.

Lainaus
Baerbock sanoi "neekeri" ja pyysi anteeksi

Junge Freiheit, 26.7.2021

Viherjohtaja Annalena Baerbock on pyytänyt anteeksi sitä, että hän sanoi "neekeri" eräässä haastattelussa. Sanaa toki käytettiin yhteydessä, jossa puhuttiin rasismista. Silti hänen sanavalintansa oli väärä. "Olen pahoillani", kirjoitti vihreiden kärkiehdokas yksityiskohtaisessa lausunnossaan Twitterissä.

Baerbockin mukaan hän oli Saksan juutalaisten keskusneuvoston järjestämässä tilaisuudessa kuvaillut erästä koulutapausta, jossa erään hänen tuttavansa pojan piti laatia harjoituskirjaan kuvakertomus, "joka sisälsi n-sanan". Poika kieltäytyi siksi tekemästä annettua tehtävää. "Poikaa syytettiin sen jälkeen kouluopetuksen häirinnästä. Syyllinen olikin yhtäkkiä hän, eivätkä ne, jotka olivat laatineet tällaista oppimateriaalia", kertoi Baerbock.

"Tämä tapaus järkyttää minua edelleen. Valitettavasti siteerasin haastattelussa tämän sanoinkuvaamattoman tapauksen tunteikkaassa kuvauksessa tätä n-sanaa ja siten toistin sen itse uudelleen. Se oli väärin ja ole pahoillani siitä. Tiedän kyllä tämän sanan rasistisesta alkuperästä ja niistä traumoista, joita mm. tämä sana tuottaa mustille ihmisille." Jo haastattelun kuvauksen aikana Baerbock sai tietää tästä ongelmallisesta sanavalinnasta.
(...)

On se pyhäksi lehmäksi muuttunut tuo n-sana noille vihreille. Ei taida edes körteillä olla noin ahtaita normeja, eikä edes aborginaaleilla noin ehdottomia tabuja. Ja sitten näiden vihreiden väitetään edustavan vielä jotakin edistystä ja kehitystä. Kyllä tuossa on pyörä selkeästi heilahtanut takaisin patavanhoillisen taantumuksen puolelle. Neekerit itsekin kutsuvan toisiaan jo neekereiksi mm. USA:ssa. Voivat käyttää jopa vielä pahemmaksi luokiteltua nigger-versiota toisistaan. Vaan laitavasemmisto on silti tehnyt asiasta itselleen tabun. Tuota ei jaksa enää tavan tallaaja ymmärtää.

Hassua kyllä, mustat USAssa eivät aina kutsu vain toisiaan niggaksi, vaan jotkut kutsuvat ketä tahansa ystävää/tuttavaa sillä nimityksellä ihonväristä riippumatta. Esim. YouTubessa reaktiokanavaa pitävä NoLifeShaq (musta mies) kutsuu räppäri Tom MacDonaldia jatkuvasti nimityksellä "my nigga". Kontekstista päätellen hän tarkoittaa sillä samaa kuin joku muu sanomalla "my man" tai "buddy" eli kaveri, ystävä. Tom MacDonald on valkoinen kanadalainen Los Angelesissa asuva räppäri, joka on täysin itsenäinen artisti.

(Kannattaa muuten tutustua Tomin musiikkiin. Hän on nykyajan Slim Shady, kontroversiaalina pidetty, koska hän kritisoi satiirin ja huumorin avulla monia järjettömiä (vasemmisto)kotkotuksia. Esim. No Lives Matter:in kertosäkeessä hän kritisoi median verenhimoista väkivaltaan yllyttämistä

"Screaming from the rooftops, beatdown, battered
Turned us on each other, now no lives matter
If we do what the news wants, blood gon' splatter
Turn us on each other till no lives matter"

Ajankohtaisaiheiden lisäksi hänellä on syvällisempääkin sanottavaa, kuten esimerkiksi laulussa Castles:
"We've all got problems, and we all feel alone
We've all been haunted by the secrets we hold
We could fill our coffins with the rocks they have thrown
Or we could build our castles with the sticks and the Stones")
"Though many saw, no one so much as called the police. They all just watched as Kitty Genovese was being stabbed to death in broad daylight. They watched as her assailant walked away. Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men."

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 548
 • Liked: 35895
Saksan vihreät astelevat oppi-isiensä jalanjäljissä. Missä sitä taas mahdettiinkaan saksia ihmisiä pois kuvista?

Bild-lehti kertoi 4.8.2021 Saksan vihreiden saaneet hässäkän aikaan Twitter-viestillään. He olivat saksineet puolueen vaaliehdokkaiden kuvasta pois miehet ja maahanmuuttajat.

Bildin mukaan Berliini-Mitten vihreät laukoivat oman maalin. Kyse oli vihreiden vaaliehdokkaista Bundestagiin ja Berliinin parlamenttiin. Kolme puolueen jäsentä pätkittiin pois ryhmäkuvasta. Operaation tavoitteena oli hyökätä CDU/CSU:ta vastaan. Kuvan ohessa vihreät julistavat: "Samaan aikaan kun Unionin ryhmäkuvissa tungeksii jatkuvasti vanhoja miehiä ..." Kuvassa poseeraa myös vihreiden liittokansleriehdokas Annalena Baerbock (40).

Kolme miestä saksittiin pois kuvasta. Kuvan laidoilla seisoivat mm. Ario Mirzaie (35, ehdokas Moabitissa), joka sanoo olevansa "iranilaisen maahanmuuttajan*-jattaren lapsi". Oikealta laidalta katosivat Taylan Kurt (32) ja Jian Omar (34, ehdokas Tiergartenissa). Omar on taustaltaan Saksaan opiskelemaan tullut syyrialais-kurdi.

Vihreiden liittokansleriehdokkaalle Baerbockille sattumus tulee pahaan aikaan. Hän vaati juuri Maahanmuuttoministeriön perustamista ja hallintovirkoihin maahanmuuttajakiintiöitä, joita vihreät nimittävät "sitoviksi päämääriksi". Kuitenkin samaan aikaan hänen puoluetoverinsa olivat saksineet maahanmuuttajataustaiset miehet pois kuvista - naisten eduksi.

Kohdattuaan kritiikkiä Twitterissä poistivat vihreät viestin kommentointimahdollisuuden ja aloittivat kootut selitykset. Myös Baerbock laittoi Twitteriin myöhemmin kuvan koko ryhmästä viitaten samalla monimuotoisuuteen.

---

Jos sattuu olemaan juutalainen, mies tai hetero Saksassa, niin on ilmeistä syytä alkaa varoa Saksan vihreitä, vaikka ruskeat paidat vielä pääosin kaapissa.
« Viimeksi muokattu: 05.08.2021, 18:17:11 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 113
 • Liked: 57699
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja

Bild-lehti kertoi 4.8.2021 Saksan vihreiden saaneet hässäkän aikaan Twitter-viestistillään. He olivat saksineet puolueen vaaliehdokkaiden kuvasta pois miehet ja maahanmuuttajat.

Liekö pelkkää sattumaa, että statistit oli sijoitettu jo kuvausvaiheessa reunoihin ...
« Viimeksi muokattu: 05.08.2021, 18:10:44 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“En tiedä, kuka tämän tukipaketin neuvotteli, mutta minun palveluksessa hän ei enää olisi.”
—  Björn "Nalle" Wahlroos elpymispaketista

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 648
 • Liked: 9689

Bild-lehti kertoi 4.8.2021 Saksan vihreiden saaneet hässäkän aikaan Twitter-viestistillään. He olivat saksineet puolueen vaaliehdokkaiden kuvasta pois miehet ja maahanmuuttajat.

Liekö pelkkää sattumaa, että statistit oli sijoitettu jo kuvausvaiheessa reunoihin ...

Jospa jakautuminen tapahtui ihan luonnostaan?   Voin hyvin kuvitella, että intersektionaalisuuden kyllästämään puolueeseen hakeutuu nimen omaan alfa-naaraita ja beta-uroksia.  Ensiksi mainitut haluavat hakeutua keskeisiin asemiin, jälkimmäiset preferoivat tukihommia tiimityöskentelyssä. 

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 113
 • Liked: 57699
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja
Historia toistaa itseään.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“En tiedä, kuka tämän tukipaketin neuvotteli, mutta minun palveluksessa hän ei enää olisi.”
—  Björn "Nalle" Wahlroos elpymispaketista

Lucce

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 448
 • Liked: 581
Oma itseisarvo on näille kaiken keskipiste , muut asiat tuntuvat olevan ylivoimaisia ymmärtää.
Melko typerryttävää suoraan sanoen .
« Viimeksi muokattu: 05.08.2021, 22:14:02 kirjoittanut Lucce »

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 548
 • Liked: 35895
Saksalaislehti kertoo Saksan äärivasemmiston aikeista ryhtyä murhaamaan poliitikkoja. Aihe ajankohtainen Suomessakin, koska ekoapinat, ja vasemmisto omii toimintavaikutteita sekä -konsteja etenkin tuolta Saksasta. Supon on syytä olla hereillä täälläkin.

Lainaus
"Tapetaan siat": Äärivasemmisto kehottaa tappamaan AfD-poliitikkoja

53 AfD-puolueen poliitikkoa on joutunut murhauhkauksen kohteeksi internetissä.


Focus 1.10.2021

"Tapetaan AfD-siat räjähteillä". Näin yllytettiin 13. syyskuuta perustuslakisuojaviraston seurannassa olevalla äärivasemmiston nettisivustolla. Kirjoituksen liitteenä olivat kaikkien näiden poliitikkojen kotiosoitteet, sekä yksityiskohtaiset monisivuiset ohjeet vaarallisten räjähteiden valmistamista varten.

Bundeskriminalamt (BKA) vahvisti Focukselle, että syyskuun toisella viikolla internetissä julkaistiin useita kirjoituksia, joissa kehotettiin väkivaltaan AfD-puolueen jäseniä kohtaan. Poliitikkojen suojelusta vastuussa olevat BKA-Sicherungsgruppe Berlin ja poliisin Staatsschutz asetettiin hälytystilaan. Lisäksi kahden osavaltion rikosvirastot jäljittävät parhaillaan tuntemattomiksi jääneitä rikollisia, joiden sanotaan kuuluvan äärivasemmistolaiseen Antifaan.

Uhattujen poliitikkojen listalla ovat mukana AfD:n Bundestag-ryhmän johtaja Bernd Baumann, sekä julkisuudessa kiistelyn kohteeksi joutunut Thüringenin osavaltioparlamentin edustaja Björn Höcke. "Aika on kypsynyt koviin toimiin. Höcke on eräs niistä, jotka täytyy tappaa", sanotaan eräässä kirjoituksessa. Hänen henkivartijoitakaan ei tarvitse säästellä, ilmoittivat murhalistan laatineet.

Eikös se ollut niin, että se viimeisin Supon raportti Suomesta ei edes tunnistanut mahdollista vasemmiston suunnalta tulevaa uhkaa?

Nyt on kuitenkin jo korkea aika herätä. Mielikuvitusnatsien sijaan on olemassa ihan oikeita uhkia tuolla vasemmiston suunnalla. Osa ekoapinoista potee lehtijuttujen mukaan jo eksistentiaalista kriisiä kaiken ilmastoon liittyvän mediahysterian ja -lietsonnan johdosta. Sellaisessa maaperässä voidaan hyvinkin ryhtyä epätoivoisiin tekoihin, sillä muutenhan koko maapallo tuhoutuu, ja jo pian ... on ne vasemmistopolitrukit vaan ovelia manipuloimaan ihmisiä.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 596
 • Liked: 36934
^ Eikös yksi näistä elokapinalaisista jo tuomittu tunnetulle äärioikeistolaiselle agendan tiellä olevalle poliitikolle (Ohisalo) uhkailusta? Sen uhkauksen jälkeen Ohisalo onkin ollut korostetun myötämielinen ko. liikkeen toimintatapoja kohtaan.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 725
 • Liked: 10980
Saksassa antifa onkin täynnä todellisia ammattikatutappelijoita. Suomessa vielä toistaiseksi kovista puheistaan huolimatta antifat ovat melkoisia soijapoika joiden ei kannata toivoa mitään viidakon laki-yhteiskuntaa. Heidän kävisi siinä yhteiskunnassa huonosti.

Saksassa äärivasemmiston rähinä voimistuneet kun heiltä lähti paljon poliittista voimaa koska Linken kannatus romahti vaaleissa.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 548
 • Liked: 35895
Saksassa antifa onkin täynnä todellisia ammattikatutappelijoita. Suomessa vielä toistaiseksi kovista puheistaan huolimatta antifat ovat melkoisia soijapoika joiden ei kannata toivoa mitään viidakon laki-yhteiskuntaa. Heidän kävisi siinä yhteiskunnassa huonosti.

Osa näyttää varsin olevan näitä ammattirähinöitsijöitä. Saksan liittovaltion poliittisen kasvatuksen keskukselle (Bundeszentrale für Politische Bildung (BPB)) tehty raportti kuvaa asiaa näin. Koko juttu löytyy ketjun ensimmäiseltä sivulta.

Keitä naamioituneet vasemmistoekstremistit todellisuudessa ovat? ...

...
"Autonomien pitempiaikainen kestävä verkostoituminen ei onnistu kansallisella, eikä kansainvälisellä tasolla yksittäisten jäsenten yleensä hyvin lyhytkestoisen piireissä viipymisen takia. Kun puolueiden jäsenet useimmiten sitoutuvat koko eliniäkseen, niin noissa piireissä liikkuvat ovat mukana keskimäärin vain muutaman nuoruusvuoden ajan." Lähde: BPB

Toisinaan valtakunnallinen lehdistö kertoo minkä ikäisiä vasemmistoekstremistiset lakienrikkojat ovat. Viimeksi asiasta uutisoi Berliner Zeitung -lehti. Lukijan yllättää yhä uudelleen se, kuinka nuoria nämä autonomit ovat. Vasemmistoekstremistejä on kahdenlaisia: Toisaalta on vasemmistolaisia ikuisia opiskelijoita, jotka vapaa-aikanaan kannattavat antifaa. Heidän perusasenteensa on vasemmistoradikaali tai vasemmistoalternatiivinen, vaikka he ovat lähtöisin lähinnä porvaristosta. Yksinkertaistaen voidaan todeta, että perheen vanhemmat äänestävät vihreitä ja opiskelevilla lapsilla on kontakteja vasemmistoekstremistisiin piireihin. Suurin osa heistä on kuitenkin kaksikymppisiä tai vähän vanhempia, ja he sosialisoituivat yliopistossa näihin piireihin. Opiskelijat jäävät kuitenkin hyvin harvoin pysyvästi vasemmistopiireihin.

Eräs hyvin tunnettu tapaus Göttingenistä oli 22-vuotias vasemmistoekstremisti, joka oli kulkenut tyypillisen radikaalin uraputken läpi ja jo opiskeluaikana hän oli päätynyt toistuvien lakien rikkomisten takia oikeusistuimen eteen. Suurin osa vasemmistoekstremisteistä irtautuu noista piireistä saatuaan opintonsa päätökseen. Vain harvat pysyvät ikuisina opiskelijoina tai sinnittelevät työttöminä vasemmistolaisessa yliopistomiljöössä.

Toinen ryhmä ovat nuoret, jotka ovat varttuneet aikuisiksi äärivasemmistolaisissa piireissä, mutta eivät ole opiskelleet yliopistossa tai edes suunnittele sitä. Julkisesti on kerrottu eräistä anonyymeistä rikollisista, jotka yrittivät vapauttaa edellä mainitun skenelegenda "Isan" hyökkäämällä erääseen Berliinin hallintorakennukseen ja uhkailemalla virkailijoita. "Isan ja Neron tukiryhmä" (Soligruppe für Isa und Nero) koostui useista alaikäisistä, jotka kuuluivat raunioituneen vallatun asuintalon - ns. Hausprojekt Rigaer 94 - lähipiiriin. Nämä nuoret sanovat usein olevansa prekariaattia, eli joukkoa, jolle on tunnusomaista, toisin kuin proletariaatille, suuri epävarmuus ja tulevaisuuden perspektiivien puuttuminen. Berliner Zeitung -lehti luonnehti Perustuslakivirastoon viitaten vuonna 2016 "tyypillisen" vasemmistoekstremistin: "He ovat 21-24 -vuotiaita miehiä, eikä heillä ole keskiasteen koulutuksesta huolimatta työpaikkaa ja 92% heistä asuu yhä äidin luona".

90%:lla vasemmistoekstremisteistä ei ole ystäviä tai tyttöystävää, joka kolmas on työtön ja he tulevat pääosin Berliinin Neuköllnistä tai Friedrichshain-Kreuzbergista. Tätä vasemmistoskenen "ydintä" löytyy lähes pelkästään vain Berliinistä ja Hampurista, "vasemmistolaista antifa-opiskelijaa" sen sijaan esiintyy kaikissa yliopistokaupungeissa.
...

Ekoapinoiden kapinaliikettä saksalaisraportti analysoi seuraavasti.

Lainaus
"Friday for Future" -liike ja "Extinction Rebellion" -piirit ovat myös lähinnä joukko nuoria, jotka ovat etsimässä elämälleen tarkoitusta ja mielekkyyttä. Näillä liikkeillä on kuitenkin päällekkäisyyksiä myös vasemmistoekstremistipiirien kanssa - vaikuttaa Greta Thunberg sitten kuinka harmittomalta henkilöltä tahansa. Vasemmistoekstremistit yrittävät samaan aikaan vetää ilmastoaktivisteja mukaan omaan radikaalimpaan lokeroonsa ja tehdä samalla järjestelmäkysymyksestä heille helpommin nieltävän.
...

Ei tuo niin harmitonta puuhaa ole kuin mitä välillä aina luullaan. Etenkin kun nämä saavat vahvaa poliittista tukea valtarakenteilta. Suomessa jopa sisäministeri on ystävällismielinen noille suuntauksille. Voi vain ihmetellä tuota kepun mahdollistamaa rappiotouhua. Toisaalta sehän oli juuri kepun Sipilä, joka seurauksista piittaamatta tai hölmöyksissä laski maahan yli 30 000 asyylihuijaria vuonna 2015.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Tagit: