UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2019-07-30 Kymmenet lapset ja nuoret häiriköivät ja uhkailivat Vuosaaressa  (Luettu 43925 kertaa)

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 539
 • Liked: 4198


Meillä on neljä tapaa reagoida:

1. Emme tee mitään ( suosittua juuri nyt )

2. Teemme aivan vääriä ja tilannetta jo pahentavia asioita ( suosittua juuri nyt )

3. Vastaamme poliisin ja armeijan avulla väkivaltaan ja otamme tilanteen hallintaan ( ei käy, koska järki, moraali, munat ja suomalaisten ihmisoikeudet puuttuvat tästä maasta )

4. Lopetamme haittamaahanmuuton ja lähetämme jo maahan päässeet haittamaahanmuuttajat koteihinsa ( ei käy, koska järki, moraali, munat ja suomalaisten ihmisoikeudet puuttuvat tästä maasta )


5. Positiivisen diskriminaation määräraha kouluille, jotka toimivat keskimääräistä haastavammalla alueella


Eino, Eino ! Unohdit tätien mielestä parhaan vaihtoehdon. Täytyy vaan odotella sen positiivisia vaikutuksia, niin kuin kehitysavun.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 235
 • Liked: 20172
"On kyllä Aurinkolahti muuttunut, mitä oli jokin vuosi sitten. Harmikseni huonompaan suuntaan. Viimeksi näin kuin 6 tummaa maahanmuuttajaa iältään n. 11-15 vuotiaita tyhjensivät vaahtosammuttimen vastakkaisen kerrostalon/ autokatoksen väliin. Heittivät tyhjän sammuttimen sitten seinään, ja nauraen juoksivat karkuun. Soitin sitten hätäkeskukseen (sieltä vastasi savoa puhuva naishenkilö), ja sanoi ettei tuo ole ilkivaltaa. Vastasin, että varmasti on, ja todennäköisesti varastettu Vuosaaren metroasemalta. Ei edes tilannut poliisipartiota."

https://www.facebook.com/groups/vuokki/

Kun ajattelen pari päivää sitten Kampissa näkemääni kehitysmaalasten infestaatiota jälkikäteen, tulee vähän esim. metroaseman nurkissa ihmeellisestä pyörimisestä mielikuva siitä että ehkä ne etsivät aktiivisesti juuri jotain vaahtosammuttimen kaltaista vehjettä käyttöönsä. Siinä määrin käsittämätöntä nurkissa parveilua oli kyseessä.

Vaikka toki ymmärrän ettei lasten ryhmätoiminta olekaan välttämättä aina rationaalisen tahtotilan ohjaamaa, en mitenkään kykene uskomaan siihen että noin massiivinen porukan ilmestyminen johtuisi pelkästä typeryyden joukossa tiivistymisestä. Väkisinkin muodostuu mielikuva siitä että joku porukka yrittää aktiivisesti rakentaa konfliktia suomalaisen yhteiskunnan ja humanitääristen maahanmuuttajien välille, ja sitouttaa erityisesti rikosvastuuikärajan alapuolella olevat pikkukiusanhenget "omaan" suojelukseensa.

Ja yhteiskunta, erityisesti väkivaltamonopolin omistava virkavalta ei tee mitään. Ei edes huolehdi siitä että väkivaltamonopoli pysyy sillä itsellään. Ihan niinkuin Helsingin päättäjillä olisi aktiivinen tavoite tuhota oma kaupunkinsa.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 235
 • Liked: 20172
Mitä koulujen alkamiseen tulee, kannattaa ymmärtää että Itä-Helsingissä alkaa olla kouluja joissa enemmistö oppilaista kuuluu näihin riehujaryhmiin. Kulttuuridynamiikka on sellainen että lojaliteettia osoitetaan joko vapaaehtoisesti tai pakosta ympäröivän yhteiskunnan sijaan omalle taustaryhmälle, jonka johtajiksi nousevat röyhkeimmin voimaa käyttävät hahmot.

Näissä kouluissa peli on käytännössä menetetty, ja niistä alkaa muodostua puhtaasti etnisten rikollisjengien hautomoja. Helsingin kaupungin johdolta en kykene odottamaan kovinkaan paljoa sen suhteen että he osaisivat tai edes haluaisivat ratkaista käytännössä itse luomansa ongelman. Kaikki menee vääjäämättä päin helvettiä ja ne jotka eivät ole syyllisiä kokonaisuuteen tulevat kärsimään valtavasti. Miksi vihervasemmistolaisuuden pitää olla aina tällainen tuhon ja kärsimyksen automaatti?
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

TapsaT

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 239
 • Liked: 880
Yhdestä Vuosaariryhmän postauksesta käy ilmi eräs seikka miksi varakkaiden ja usein sosiaaliturvan varassa elävien maahanmuuttajien samalle alueelle sijoittaminen onkin huono idea. Rollaattorilla liikkunut nainen kertoo näin:

" Tämä poika vielä kerran potkaisi rollaani ja sanoi että ”ihan vitun sama, te rikkaat ootte pahimmat rasistit” ja sitten lähtivät tämän pojan käskystä, ilmeisesti oli ns ”porukan pomo”. Minä olin kovin yllättynyt koko jutusta, koska olen tottunut siihen että Aurinkolahdessa saa olla rauhassa, oli sitten yö tai päivä, kesä tai talvi. "

Eli yksi merkittävä motivaattori nuorien toiminnassa näyttäisi olevan kateus, ja yhteinen viha näitä paremmin toimeentulevia kohtaan. Pelkästään tällä perusteella on jo helppo saada jengiä kasaan, tekemään tihutöitä ja heittämään näille hyvä- ja normaalituloisille kapuloita rattaisiin.

Ei tarvitse olla kovinkaan hyvä ennustaja todetakseen että tuolla alueella nähtäneen kohta "white flight", jossa ne joilla on siihen mahdollisuus, etsivät itselleen rauhallisemman asuinalueen. Eikä heitä voi siitä tosiaankaan syyttää, koska turvallinen asuinympäristö on eräs viihtyvyyden perusedellytyksistä.

« Viimeksi muokattu: 31.07.2019, 11:08:23 kirjoittanut TapsaT »

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 621
 • Liked: 8643
Varsinkin perheelliset. Aikuiset nyt saattavat sietää asumista rikastetulla asuinalueella ja pystyvät pitämään puoliansa mutta ne keillä on kouluikäisiä lapsia eivät halua laittaa lapsiaan samaan kouluun rakastavien lasten kanssa varsinkin jos nämä alkavat olla koulussa jo enemmistönä.

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 228
 • Liked: 11872
Yhdestä Vuosaariryhmän postauksesta käy ilmi eräs seikka miksi varakkaiden ja usein sosiaaliturvan varassa elävien maahanmuuttajien samalle alueelle sijoittaminen onkin huono idea..

Toisaalta (oikeasti) varakkaiden joukossa taitavat mm. Kokoomus ja RKP(?) olla suosituimmat puolueet, joten kyllä silloin monikulttuurin kopsahtaessa mersun lasiin, on jonkinlaisen karmankin toteutumista havaittavissa. Sama koskee tietty niitä keski- ja pienituloisiakin KOK-DEM-RKP-VIHR-VAS äänestäjiä.

Sinällään tuo sosiaalisen sekoittamisen malli matujen asuttamisessa, tuntuu toimivan ihan yhtä huonosti, kuin mikä tahansa muukin asia matujen kanssa.

Ei sekoiteta: syntyy ghettoja, no-go-zoneja
Sekoitetaan: syntyy ghettoja, no-go zoneja, mutta viiveellä

Eli matujen asuttamisessa kyseessä on jonkinlainen alkemian koe, jossa paskasta yritetään tehdä väkisin kultaa. Vuosikymmeniä jatkuneesta yrittämisestä huolimatta, paska pysyy edelleen paskana. Kokeen tekijöille ei siltikään näytä tulleen mieleenkään, että työstettävässä materiaalissa olisi jotain vikaa, ja/tai että koe ei tule ikinä tuottamaan mitään kelvollista.
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

jka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 050
 • Liked: 6257
 • Kuka vei meidän munat?
1. alueelle rakennetaan omistus-ja vuokra-asuntoja iloisesti sekaisin
2. mamutiheys kasvaa ja kasvaa alueella
3. jatkuvat levottomuudet alueella
4. alueen omistusasunnot eivät mene kaupaksi, vaikka hintaa koko ajan lasketaan
5. Helsingin kaupunki ostaa asunnot kaupungin vuokra-asunnoiksi pilkkahintaan
6. Uudet vuokra-asunnot jaetaan mamuille
7. Alueella 95% kaupungin asuntoja ja 95% mamuja

Että sellainen sekoitusmalli.  :(

Näin se menee ja näkyy jo täydellisesti Aurinkolahden asuntojen hinnoissa.

https://www.asuntojenhinnat.fi/myytyjen-asuntojen-tilastot/kunta/Helsinki/alue/Aurinkolahti/

Aurinkolahden asuntojen hinnat kehittyi vuoteen 2010 paremmin kuin Helsingin asuntojen hinnat keskimäärin. Sen jälkeen viimeiset 10 vuotta ollaan jo laahattu perässä ja neliöhinnat on viimeisen vuodenkin aikana laskeneet vaikka jopa Helsingissä keskimäärin hinnat nousset.

Ainoastaan hullu ostaa omistuasunnon Aurinkoahdesta ja jo ostaneetkin pyrkivät jo melkein hinalla millä hyvänsä eroon. Tässä nähdään livenä kuinka saadaan yhdestä parhaimmasta alueesta Helsingissä täydellinen ghetto sosiaalisella sekoittamisella.

sancai

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 305
 • Liked: 1350
Suomessa sosiaalinen sekoittaminen toimii vielä huonommin kuin muualla, koska asumistukibisnes on niin tuottavaa. Ne "omistusasunnot" menevät VVO:lle, Satolle jne., joiden talot alkavat olla jopa rikastetuimpia. Helsingin kaupunki kai sentään pyrkii jonkinlaiseen rotu-apart..kiintiöintiin taloissaan. Suomen kaupungeissa on aloitettu myös massiivinen välivuokraus, eli kaupunki vuokraa ongelmaryhmille asuntoja suoraan yksityisiltä ja vastaa vahingoista. Luulenpa, että asuntoja ei välivuokrata Eirasta, vaan juuri sieltä Vuosaaresta.

Edit, lisäys:
Ruotsissa vuokraamista rajoitetaan, joten omistusasunnot pysyvät omistusasujilla ja sinulla ei ole vaaraa joutua ongelmaryhmän naapuriksi. Siksi maahanmuuttokriittisyys on kehittynyt hitaammin.Tukholman varakkaammilla alueilla vuokra-asujia on luokkaa 5%.
« Viimeksi muokattu: 31.07.2019, 09:49:32 kirjoittanut sancai »

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 316
 • Liked: 22561
 • Takapenkin paha poika
Sinällään tuo sosiaalisen sekoittamisen malli matujen asuttamisessa, tuntuu toimivan ihan yhtä huonosti, kuin mikä tahansa muukin asia matujen kanssa.

Ei sekoiteta: syntyy ghettoja, no-go-zoneja
Sekoitetaan: syntyy ghettoja, no-go zoneja, mutta viiveellä

Eli matujen asuttamisessa kyseessä on jonkinlainen alkemian koe, jossa paskasta yritetään tehdä väkisin kultaa. Vuosikymmeniä jatkuneesta yrittämisestä huolimatta, paska pysyy edelleen paskana. Kokeen tekijöille ei siltikään näytä tulleen mieleenkään, että työstettävässä materiaalissa olisi jotain vikaa, ja/tai että koe ei tule ikinä tuottamaan mitään kelvollista.

Niin se taitaa olla, että sekoitettaessa lahjakkaita ja vähälahjaisia samaan ryhmään koko ryhmä taantuu aina vähälahjaisten tasolle. Sama juttu kuin väittelyssä idiootin kanssa, hän vetää keskustelun omalle tasolleen ja voittaa aina kokemuksellaan.

Ei liene sattumaa miksi muissa maissa on yksityiskouluja, joihin maksukykyiset laittavat omat lapsensa. Varsinkin niissä maissa, missä on Suomea pitemmät perinteet monikulttuurista.

Jo Kari Suomalainen aikoinaan tiesi, että tuomalla afrikkaisia Suomeen eivät he muutu suomalaisiksi. He muuttavat Suomen Afrikaksi. Jos lahjakkuus riittäisi omaksumaan pitemmälle kehittyneen kulttuurin ja yhteiskunnan tavat, se olisi tapahtunut jo siellä Afrikassa.
The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 842
 • Liked: 10026
 • Anyone?
Saadaanko Vuosaareen pian Autogrilli? Kehityksen pitää kehittyä jne. Joku katunujakointi vain esileikkiä paremmalle monikultturisuudelle.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 858
 • Liked: 19155
Jos kaksivuotias puree, potkii, lyö ja vie toisten lelut, on aikaa vajaa kaksi vuotta kasvattaa. Opettaa siis tapoja toimia kunnolla muiden kanssa.

Jos nelivuotias jatkaa kuin 2-vuotias, peli on menetetty.

Jos 7-8 vuotta kelannut lapsi kiusaa jatkuvasti muita ja on edelleen väkivaltainen, hän istuu vankilassa 20-30 ikävuoden välillä.

Taponen, poliisi ja suvakit ovat kaikki monta vuotta myöhässä huseeraamassa toimimattomien keinojen kanssa.

Suomalainen nuori! Kouluttaudu ja työllisty varmalle alalle, vankeinhoitoon!
« Viimeksi muokattu: 31.07.2019, 16:07:32 kirjoittanut Ernst »
Idealisti rakastaa ideologiaansa enemmän kuin lähimmäistään.

TapsaT

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 239
 • Liked: 880
Vuosaari-ryhmässä ehdotetaan nyt lapsille ja nuorille kotiintuloaikoja. Ihmetellä täytyy miten kevyesti näitä perusoikeuksiin kuuluvia liikkuvuuden ja vapauden rajoituksia ollaan valmiita asettamaan, ja antamaan näin lisää valtaa näille etnisille jengeille, jotka tulevat kuitenkin jatkamaan entistä itsevarmempina toimiintaansa myös päivisin, mm. kouluissa ja kauppojen edustoilla. Eipä kyllä hyvältä näytä jos näitä ongelmia aletaan ratkomaan väistämisperiaatteella, varsinkin jos viranomaiset hyväksyvät hiljaisesti tämän.
ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 127
 • Liked: 5359
"On kyllä Aurinkolahti muuttunut, mitä oli jokin vuosi sitten. Harmikseni huonompaan suuntaan. Viimeksi näin kuin 6 tummaa maahanmuuttajaa iältään n. 11-15 vuotiaita tyhjensivät vaahtosammuttimen vastakkaisen kerrostalon/ autokatoksen väliin. Heittivät tyhjän sammuttimen sitten seinään, ja nauraen juoksivat karkuun. Soitin sitten hätäkeskukseen (sieltä vastasi savoa puhuva naishenkilö), ja sanoi ettei tuo ole ilkivaltaa. Vastasin, että varmasti on, ja todennäköisesti varastettu Vuosaaren metroasemalta. Ei edes tilannut poliisipartiota."

https://www.facebook.com/groups/vuokki/

Kun ajattelen pari päivää sitten Kampissa näkemääni kehitysmaalasten infestaatiota jälkikäteen, tulee vähän esim. metroaseman nurkissa ihmeellisestä pyörimisestä mielikuva siitä että ehkä ne etsivät aktiivisesti juuri jotain vaahtosammuttimen kaltaista vehjettä käyttöönsä. Siinä määrin käsittämätöntä nurkissa parveilua oli kyseessä.

Vaikka toki ymmärrän ettei lasten ryhmätoiminta olekaan välttämättä aina rationaalisen tahtotilan ohjaamaa, en mitenkään kykene uskomaan siihen että noin massiivinen porukan ilmestyminen johtuisi pelkästä typeryyden joukossa tiivistymisestä. Väkisinkin muodostuu mielikuva siitä että joku porukka yrittää aktiivisesti rakentaa konfliktia suomalaisen yhteiskunnan ja humanitääristen maahanmuuttajien välille, ja sitouttaa erityisesti rikosvastuuikärajan alapuolella olevat pikkukiusanhenget "omaan" suojelukseensa.

Ja yhteiskunta, erityisesti väkivaltamonopolin omistava virkavalta ei tee mitään. Ei edes huolehdi siitä että väkivaltamonopoli pysyy sillä itsellään. Ihan niinkuin Helsingin päättäjillä olisi aktiivinen tavoite tuhota oma kaupunkinsa.

Kun väkivaltamonopolin omistama virkavalta on vaan passiivinen, ei mene kauaa kun rikollisjengit ottavat virkavallalta sen väkivaltamonopolin itselleen, kuten Ruotsissa on paikoin jo tapahtunut. Silloin peli alkaa olla lainkuuliaisen yhteiskunnan osalta menetetty ja monopolin takaisin saaminen tulee olemaan taistelun takana.

Tomatoface

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 656
 • Liked: 2197
 • to the maximam!
Ruotsin poliisihan on jo täysi vitsi maailmalla:

https://www.youtube.com/watch?v=3EG5Nl37RsE

Näköjään on kova halu mennä tässäkin Ruotsin vanavedessä :(
O tempora, o mores!

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 228
 • Liked: 11872
Vuosaari-ryhmässä ehdotetaan nyt lapsille ja nuorille kotiintuloaikoja. Ihmetellä täytyy miten kevyesti näitä perusoikeuksiin kuuluvia liikkuvuuden ja vapauden rajoituksia ollaan valmiita asettamaan, ja antamaan näin lisää valtaa näille etnisille jengeille, jotka tulevat kuitenkin jatkamaan entistä itsevarmempina toimiintaansa myös päivisin, mm. kouluissa ja kauppojen edustoilla. Eipä kyllä hyvältä näytä jos näitä ongelmia aletaan ratkomaan väistämisperiaatteella, varsinkin jos viranomaiset hyväksyvät hiljaisesti tämän.


 :facepalm: 10

Ja kukahan näitä KOTIINTULOAIKOJA, eli de facto ULKONALIIKKUMISKIELTOA sitten mahdollisesti valvoisi?

POLPO? No ei varmasti. Ei kuulu toimenkuvaan, ei perustu lakiin, + monigylddyyrin lipominen estää. Ja lisäksi siinä voi saada pikkumatujen hyeenalaumalta ikävästi pataansa, jos astuu portterista ulos... ne kun eivät taatusti käyttäydy yhtä säyseästi, kuin ylinopeussakkoa takapenkillä odotteleva ekonomi-VHM...

Vartiointiliike? Niin varmaan juu, ja kuka maksaa? Ja vaikka maksaisikin, niin en näe tätä tapahtumassa yhtään sen enempää, kuin POLPOn pöllönpoikienkaan toteutuksena. Millä valtuuksilla, vaikka joku maksaisikin?

Jonkinlainen vanhempien katupartio? ;D ;D Millä valtuuksilla? Millä oikeuksilla? Millä lihaksilla? Taitapa (senkin rasisti) hiuskin jonkun matu-petterin tukasta, niin sitten ne POLPOn jantterit kyllä löytävät tiensä paikalle. Ja johan siellä oli jo nytkin uhattu vanhempia turpaanvedolla lapsukaisten (ja "lapsukaisten") toimesta, eli on varmaan helppoa löytää vapaaehtoisia valvomaan ULKONALIIKKUMISKIELTOA... ;D ;D

Tuossa touhussa käy (kuten TapsaT sanoi) automaattisesti niin, että niiden vähien valkonaamojen kersat jäävät kotiarestiin, mutta matujen kersat vähät välittävät kuffareiden kielloista. Eli matutiheys kaduilla sen kuin kasvaa entisestään. Mikäpä voisi mennä pieleen?  ;D

Oikeasti, mitä nuo (Vuosaari-ryhmän) ihmiset oikein ajattelevat ja kuvittelevat?

e:pikku muoks
« Viimeksi muokattu: 02.08.2019, 09:33:44 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Lyyti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 412
 • Liked: 1152
 • Oi katso Suomi, olet kusessa.
Ihan niinkuin Helsingin päättäjillä olisi aktiivinen tavoite tuhota oma kaupunkinsa.

Nämä ovat kuitenkin enemmän tai vähemmän demokratialla valittuja joko suoraan tai virkanimitysten kautta. Siinä suhteessa tuo menee äänestäjien piikkiin. Harmittaa niiden puolesta, jotka ovat ongelman ymmärtäneet ja äänestäneet sen mukaan.

Niin kauan kuin helsinkiläiset äänestävät niin kuin ennenkin, ei ongelma ratkea katastrofitta. Muutoinhan tilanne ei pahenisi kaiken aikaa, mitä se selvästi tekee.

Jos teinimellakoijia ei laiteta ruotuun nyt, on siellä kohta aikuisten mellakat.
Vastuullista öyhötystä vuodesta 2017.

Catilina

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 18
 • Liked: 5
Yleensähän ratkaisuna on , että "lisätään poliisin näkyvyyttä".
"Poliisin näkyvyys" lisääntyy sitten lähes poikkeuksetta teiden varsien puskista sakottamalla 2km/t ylinopeuksia ja valottomia fillareita, kuten Ruotsissakin.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 934
 • Liked: 21358
 • antikomintern
Ketju taisi koskea etnonuorison käyttäytymishäiriöitä. Kunnallisvaaliennustelu 2021 ja yleinen asuntopolitiikka voivat etsiytyä sopivampiin ketjuihin. Yleinen paskanjauhanta Pankolle tai jonnekin suvaitsevaisemmille alustoille. Roskat lentävät nyt roskikseen.

Noin yleisesti: ei ole olemassa mitään "yleisketjua", jossa jauhetaan paskaa ihan sydämensä kyllyydestä, mistä tykätään, miten tykätään. Jopa Pankkokin ansaitsisi parempaa.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 085
 • Liked: 12071
 • I ain't gonna work on Maggie's farm no more
Lyyti:

Lainaus
Jos teinimellakoijia ei laiteta ruotuun nyt, on siellä kohta aikuisten mellakat.

Tämä on erittäin tärkeä huomio, jonka soisin päättäjiemme tajuavan sen sijaan, että he kuvittelevat näiden asioiden olevan irrallisia toisistaan.

Muutama päivä sitten kolmekymppinen mamumies avasi tulen keskellä katua Helsingissä. Sen jälkeen 'viisaat' sanoivat, että tämä kehitys täytyy pysäyttää alkuunsa. Nämä 'viisaat' eivät ymmärtäneet, että se kehitys on jo käynnissä jokaisessa itä-helsinkiläisessä päiväkodissa, jossa pieni kuujumalan palvojan poika sylkee tyttöjä, hakkaa muita poikia ja leikkii nukeillaan kaulankatkaisua. Sieltä se kehityksen pysäyttäminen lähtee eikä se tarkoita pullahalausta, vaan kotiin lähettämistä eikä koti tarkoita nyt Vuosaarta, vaan jotain paikkaa Lähi-Idässä.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 026
 • Liked: 20765
 • Ego sum Spartacus
 :facepalm: x 1000000000000000000


Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 255
 • Liked: 3810
 • hamsteri-nationalisti hamsteri
Näissä kyllähän suomalaisetkin aina unohtuu tai "unohtavat", että sinä ja perseilijät on osa sitä omaa makro etnistäkollektiivia. Kun olet itse vähemmistö perseilijä esim. jossain Egyptissä, niin ne voi vaan uunittaa sinut sen kummemmin asiaa perustelematta.

Psykologisesti paljon rankempaa, jos se mulkeroporukka on kulttuurillisesti ja rodullisesti täysin eroava itsestä, suvustasi ja kulttuuristasi.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 085
 • Liked: 12071
 • I ain't gonna work on Maggie's farm no more
Suvaitsevat ystävämme nyt sekoittavat eksyksissä olevat teini-ikäiset ja eksyksissä olevan kulttuurin.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Ajattara

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 387
 • Liked: 1602
 • Je suis Mannerheim
^^
Lainaus
Tämän rinnalla Vuosaaresta pöyristyminen tuntuu liioittelulta.

Lainaus
Jos joku toimittaja olisi edes silloin kiinnostunut siitä, miksi henkirikoksia sattuu pienessä kunnassa niin paljon, myös nuorten tekeminä, kunta olisi ehkä yrittänyt tehdä asialle jotain.

Niin että pitääkö pöyristyä vai ei ?? Että pöyristely vois auttaa, mut kun ei pöyristytty Kiuruvedelläkään 80-luvulla  :o

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 889
 • Liked: 2730
 • Sus siunatkoon
Katja-Maria Miettunen todistaa twiiteissään sitä, mitä Eino P. Keravalta ja Lyyti juuri edellä sanoivat, kun nuorten kehitykseen ja rajojen asettamiseen ei puututa riittävän aikaisin ja riittävän voimakkailla toimenpiteillä.

Jos kantisnuorten perseilyä ei osattu hillitä ja estää 80-luvulla Kiuruvedellä, niin mitkä on edellytykset onnistua hommassa 2020-luvulle mentäessä monikulttuurisessa onnelassa Helsingin Vuosaaressa?

Edellytyksiä ei ole yhtään sen enempää kuin 80-luvulla.

Methodios

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 63
 • Liked: 449
 • Pahoinvointiyhteiskunnan nettomaksaja
Somen ja median Vuosaari/Aurinkolahti (sekä valitettavasti jopa oman tuttavapiirin) dialogissa näkyy yksi karmaiseva tämän yhteiskunnan ongelma. Kukaan ei haluta sanoa totuutta ääneen ja puhua asioista oikeilla nimillä. On niin korrektia kaikki. Lässytetään joutavia ja ollaan niin tietämättömiä totuudesta.

Keskustelussa pitäisi käsitellä 1) mikä on perseilevän nuorisojengin etninen alkuperä  2) miksi ja miten tuollaista porukkaa (tai heidän vanhempiaan) on Suomeen päätynyt ja mikä kytky tällä on Suomen maahanmuutto - ja turvapaikkapolitiikkaan 3) ovatko he poikkeavia lajissaan vai onko kyseisellä ryhmällä muita ongelmia muutenkin lain noudattamisen ja esim minkäänlaisen järkevän toiminnan kanssa. 4) onko samoilla ryhmillä ongelmia muualla Euroopassa

Analyyttinen pohdinta voisi edetä edelleen siihen, että mitä vaikutuksia tällä on alueelle, koululaitokselle (nämä isänmaan toivot tuskin ryhdistäytyvät koulussa), Helsingille, verotuloille etc
« Viimeksi muokattu: 31.07.2019, 21:24:39 kirjoittanut Methodios »

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 449
 • Liked: 5288
Katja-Maria Miettunen todistaa twiiteissään sitä, mitä Eino P. Keravalta ja Lyyti juuri edellä sanoivat, kun nuorten kehitykseen ja rajojen asettamiseen ei puututa riittävän aikaisin ja riittävän voimakkailla toimenpiteillä.

Jos kantisnuorten perseilyä ei osattu hillitä ja estää 80-luvulla Kiuruvedellä, niin mitkä on edellytykset onnistua hommassa 2020-luvulle mentäessä monikulttuurisessa onnelassa Helsingin Vuosaaressa?

Edellytyksiä ei ole yhtään sen enempää kuin 80-luvulla.

Sanoisinpa toisin, edellytyksiä on nykyään vähemmän kuin aiemmin. Netin ja muun tietotekniikan ansiosta tieto kulkee ihmisten välillä paljon paremmin kuin 1980-luvulla. Nuoriso tietää nykyään paljon paremmin omat oikeutensa kuin tuolloin.

Eikä kyse ole vain Vuosaaresta, moni muu alue tulee kokemaan aivan samaa.

Verkostoituneet nuoret osaavat tehdä pahojaan siellä, missä kiinnijäämisriski on pienin. Puhelimien ja muiden välineiden avulla on hyvin helppoa viestiä, jos jossain on näkyvillä enemmän virkavaltaa.

Lisäksi positiivinen syrjintä ei voi olla vaikuttamatta ihmisten ajatteluun: vaikka perseilen miten, minua suositaan siitä huolimatta aivan kaikessa: ehkä jopa enemmän kuin aiemmin.

TapsaT

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 239
 • Liked: 880
Helsingin Sanomat aloitti kiireesti valkopesun... mitään erikoista ei ole tapahtunut, normaalia nuorten liikehdintää, kukaan Hesarin haastateltava ei ole kokenut mitään erikoista... kaikki on hyvin. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006190670.html

Näin ne monikulttuurin tuomat ongelmat Suomessa hoidetaan nykyään, eli pestään, silitetään ja lopulta lakaistaan maton alle.


potta

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 272
 • Liked: 351
Helsingin Sanomat aloitti kiireesti valkopesun... mitään erikoista ei ole tapahtunut, normaalia nuorten liikehdintää, kukaan Hesarin haastateltava ei ole kokenut mitään erikoista... kaikki on hyvin. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006190670.html
Kuinka ollakaan, käyty Columbuksessa ja hiekkarannalla, haastateltu ihmisiä, jotka tuskin ilta-aikaan ovat Columbuksessa liikkeellä tai asuvat Aurinkolahdessa. Eiväthän nuo riehuneet ongelmatapaukset edes Aurinkolahdessa asu.

Sator Arepo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 486
 • Liked: 1584
 • raha tulee pistorasiasta
Suvaitsevaiset ja toimittajat eivät taaskaan osaa nähdä kehityskulkuja. Joo, ihan totta, että Suomessa oli sotien jälkeen paljon väkivaltaa. Mikäli nuo Miettusen jutut pitävät paikkansa, Kiuruvedellä oli asian kanssa ongelmia vielä 80-luvulla. Suunta oli kuitenkin kohti rauhallisempaa Suomea, ja nyt se on kantaväestön osalta pitkälti saavutettu. Vuosaaren kaltaiset tapaukset ovat taas osa pahenevaa kehitystä, ja sen tien päässä häämöttävät Rinkeby ja Rosengård. Mutta, kun tietä ei ole vielä kuljettu siihen pisteeseen, mitään ongelmaa ei ole ja rasistit voivat pitää turpansa kiinni. Sitten kun ongelma on niin paha, ettei röyhkeinkään pysty sitä kokonaan kieltämään, onkin kätevästi aivan liian myöhäistä tehdä sille yhtään mitään. Samalla logiikalla syytetään Itä-Eurooppaa rasismista. Eihän siellä voida äänestää monikulttuuria vastaan, kun heillä ei ole siihen liittyviä ongelmia. Se, että TV, Internet ja siirtotyöläiset ovat antaneet heille varsin selkeän kuvan muun Euroopan tilanteesta, ja he haluavat pysäyttää sen alkuunsa, ei mahdu suvaitsevaiseen päähän.

Auta armias, jos tuota logiikkaa sovellettaisiin ilmastonmuutokseen. Onhan Suomessa ollut hellekesiä ennenkin, ja ilmasto on muuttunut aina. Ilmastonmuutoksen torjumisessa ei voi olla kyse siitä itsestään, koska Suomella ei ole vielä mitään mainitsemisen arvoisia lämpenemisestä johtuvia ongelmia, vaan kyseessä täytyy olla jokin pahantahtoinen halu kontrolloida toisia ihmisiä. Hyvin äkkiä jopa punavihreä tajuaa, että on on suotavaa ennakoida tulevaisuutta parhaansa mukaan ja muuttaa sen pohjalta käyttäytymistä nyt, jos haluaa välttää ongelmia, joiden korjaaminen on vaikeaa ja kallista silloinkin, kun se ei ole mahdotonta.
Kansa on pettänyt hallituksen luottamuksen ja voisi sen voittaa takaisin vain kahta suuremmalla uurastuksella. Eikö olisi kaikille helpompaa, että hallitus hajoittaisi kansan ja valitsisi uuden?

Rosetta

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 284
 • Liked: 492
 • Nuiva mutta naisellinen
Helsingin Sanomat aloitti kiireesti valkopesun... mitään erikoista ei ole tapahtunut, normaalia nuorten liikehdintää, kukaan Hesarin haastateltava ei ole kokenut mitään erikoista... kaikki on hyvin. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006190670.html
Kuinka ollakaan, käyty Columbuksessa ja hiekkarannalla, haastateltu ihmisiä, jotka tuskin ilta-aikaan ovat Columbuksessa liikkeellä tai asuvat Aurinkolahdessa. Eiväthän nuo riehuneet ongelmatapaukset edes Aurinkolahdessa asu.

Ei sen tarvitse välttämättä olla mitään ns. valkopesua; kuulin itse Vuosaaressa asuvalta ystävältä, että oman asuintalon ympäristössä on aina hyvinkin rauhallista, ei kylläkään asu Aurinkolahdessa vaan muualla Vuosaaressa. (Ja kyseessä on, hui kauhistus, kaupungin vuokratalo.) Mitenkään tätä tapausta vähättelemättä, täällä tuntuu olevan usein vallalla sellainen käsitys että jos jossain on tapahtunut jotain ikävää, niin sitten koko asuinalue on heti mennyttä kalua... Mikä ei kyllä mitenkään vastaa todellisuutta.
“The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it.” - George Orwell

Tagit: