UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2019-08-14 Turkkilaismies jo kuukausia vangittuna 52:n lapsen nettihyväksikäytöstä  (Luettu 4934 kertaa)

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 844
 • Liked: 10034
 • Anyone?
Lainaus
Suomesta on paljastunut jälleen uusi seksuaalirikosvyyhti.

Noin 30-vuotiasta Espoossa asuvaa miestä epäillään yhteensä 52 eri lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta. Epäilty oli lähestynyt uhrejaan sosiaalisessa mediassa: Instagramissa ja Snapchatissa.

Jutustelut olivat lähteneet liikkeelle miehen aloitteesta. Ne kääntyivät nopeasti seksuaalissävytteiseksi. Mies oli pyytänyt uhreilta video- ja kuvamateriaalia ja lähetti heille sellaista myös itse. Poliisin tietojen mukaan uhrit ja epäilty eivät tavanneet kasvokkain.

– Hyväksikäytöt ovat tapahtuneet vuosina 2018 ja 2019. Uhrit ovat kotoisin eri puolelta Suomea ja he ovat iältään 9-15-vuotiaita tyttöjä, tutkintaa johtanut rikoskomisario Max Bock kertoo poliisin tiedotteessa.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fffc2576-d2af-44a5-a269-d2ed582f6a21


Erotettu (ja yhdistetty kahdesta ketjusta) omaksi ketjukseen uutisalueelle, kun epäillyn ulkomaalaisuus on selvä.
« Viimeksi muokattu: 14.08.2019, 17:35:59 kirjoittanut Pullervo »
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 140
 • Liked: 13868
 • Lohjan persut
Tästä uutisesta minun tutka piippasi heti ja ihan kunnossa tutka näyttää olevan.

Jos erotellaan nyt nettipredatorit sellaisista, joilla ei ole ajatustakaan kajota fyysisesti uhreihin, niin tämä kyllä haisi alusta asti. Jos kerran käyttää nettipredatointiin Snapchattiä ja Instagrammia, niin käsittääkseni ne ovat sellaisia, joihin voisi tehdä ihan predatoriprofiilin erikseen. Sellaisen, jossa ei käy ilmi oikeaa nimeä eikä oikeaa kuvaa. Silloin ei jäisi niin helposti kiinni, koska oikean henkilöllisyyden selvittäminen olisi vaikeata. Ja nettipredatorit tietää tämän, joten menettelisivät noin ja tekisivät sen vielä jollakin erillisellä tabletilla jota ei voisi yhdistää oikeaan henkilöön. Nyt todennäköisesti tämä kyseinen turkkilainen oli sitten predatoinut ihan omilla profiileillaan (ja/tai lähetellyt myös omia kuviaan pikkutytöille), niin kun asia tuli ilmi, sai poliisi selville kuka predatointia harrastaa.

Tämä myös kertoo siitä, että kyseinen turkkilaispredatori ei ollut saanut ketään tavattua. Oliko edes yrittänyt, ei ole tietoa. Arvelisin niin, että tässä oli sattumaa, ettei tapaamisia järjestynyt jostakin syystä. Vai miksi muuten olisi todennäköisesti liikkeellä omilla profiileillaan/kuvillaan. No tietenkin, jos on idiootti.

Pottunokkaiset predatorit kyllä tietää tekevänsä rikoksia, mutta pedari on pedari vaikka voissa paistaisi. Usein kuitenkin pedofiilejä houkuttelee vain se lapsen ikä, ei niinkään sukupuoli. Tässä tapauksessa oli valikoitu nimenomaan pikkutyttöjä uhreiksi, joten siinäkin on yksi erityispiirre mikä toistuu usein kehitysmaalaisilla ja mikä eroaa usein pottunokkaisista pedareista.

Myöskin uhrimäärä on hemmetin suuri. Pottunokkaiset pedarit yleensä keskittyy niihin uhreihin, joita saavat satimeensa. Tässä turkkilaispredatorin tapauksessa ei sitten ollut näin, koska uhreja oli niin paljon. Osa ei tietysti ole edennyt kuin yrityksen tasolle, mutta kova on ollut turkkilaispredatorilla tahti. 52 uhria. Rikokset ovat tapahtuneet vuonna 2018, ei ole tietoa koska, sekä sitten alkuvuonna 2019. Predatori on vangittu 9.3.2019 eli jos siis on ollut predatoimassa koko vuoden 2018 ja alkuvuoden 2019, niin rikokset ovat jatkuneet maksimissaan 61 viikkoa, jos on aloittanut heti tammikuussa 2018. Silloinkin tahti on ollut kova, koska keskimäärin yksi uhri per 8,2 päivää, melkein kerran viikossa.

Lainaus
Epäilty on ollut vangittuna maaliskuun 2019 alusta alkaen. Bock kertoo STT:lle, että miehellä ei ole aiempaa vastaavaa seksuaalirikostaustaa. Hän ei halunnut vastata kysymykseen siitä, onko epäilty ulkomaalainen tai ulkomaalaistaustainen.

Bock ei suostunut kertomaan STT:lle epäiltyjä tekoja poliisin tiedotetta enempää, koska tiedotusvastuu siirtyi syyttäjälle.

Päivitetty klo 10.14 STT:n tiedoilla.
Linkki
Jos kerran predatori on Turkista kotoisin, niin ei hänestä saa mitään tietoja, onko ollut pedari tai muu seksuaalirikollinen jo siellä. Mutta on alkanut predatoimaan varmaankin heti, kun on päässyt tänne Suomeen notkumaan.

Lainaus
Mies vangittiin 9. maaliskuuta. Samana päivänä vangittiin myös ”Eno”, jonka karmivat teot ovat järkyttäneet suomalaisia viime viikkoina. Myöskään ”Enolla” ei ollut aiempaa merkittävää rikostaustaa. Sekä ”Eno” että espoolaismies saivat jatkaa karmivia tekojaan pitkään.

Espoolaismies täytti tänä keväänä 29 vuotta. Hän on asunut nykyisessä osoitteessaan Espoossa vuoden 2018 lopusta.
Linkki
Herää kysymys siitä, miksi hän on muuttanut Suomeen, todennäköisesti 27 vuotiaana. Tuohon ikään mennessä on kyllä jo selvillä, tykkääkö äideistä vai tyttäristä. En pidä lainkaan mahdottomana sitä, että on pedofilian takia sitten tullut tänne notkumaan. Länsimaissa on paremmat apajat näille predatoreille ja vajakit vielä oikein ruokkivat tätä, huutamalla rikkautta ja voimavaraa sekä järjestämällä kaikenlaisia päiväkotikäyntejä. Jos jää kiinni, niin ensikertalainen istuu lyhyestä tuomiosta sen puolet ja harvoja karkotetaan. Tosin tässä tapauksessa varmaan käy niin, ettei maleskelulupaa jatketa. Tuskin tämä turkkilainen on mikään turvapaikanhakija, vaikka kyllä niitäkin silloin vallankaappauksen yrityksen aikoihin Turkista tuli. Taitaa olla pedofiilipaikanhakija.


Paljastus musulmaanimaasta muuttamiselle tuli yllättävältä taholta:
Lainaus
”Ei ole viitteitä siitä, että tekijä olisi jakanut materiaalia eteenpäin tai toiminut osana isompaa rinkiä”, kertoo tutkintaa johtanut rikoskomisario Max Bock.

HS:n tietojen mukaan mies on kotoisin Turkista, eikä hän ole asunut Suomessa kovin pitkään. Facebook-sivujen mukaan hän on työskennellyt ainakin matkailualalla.

Miehellä ei ole rikostuomioita ainakaan pääkaupunkiseudulta. Hänellä on vireillä pahoinpitelyjuttu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa.
Правда
Vedetään rasti seinään. Правда kertoi ensimmäisenä predatorin olevan Turkista. No, poikkeus vahvistaa säännön, jonka mukaan nimenomaan Правда pimittää tätä tietoa yleensä aina.

@Lalli IsoTalo kummasteli jossakin, että miksi vain pääkaupunkiseudun rikostuomiot on tarkistettu. Tämä johtuu siitä, että toimittajilla ei ole pääsyä poliisin järjestelmiin, joissa näkyisi kaikki jutut, vaan toimittaja joutuu tarkastamaan ne joka tuomioistuimesta erikseen. Muistaakseni käräjäoikeuksia on Suomessa 20 kappaletta ja toimittaja Susanna Reinbotti on soittanut Helsingin ja Länsi- ja Itä Uudenmaan käräjäoikeuksiin ja nimellä kysellyt, onko tuomioita. Ja melkein aina jotakin kuprua löytyy historiasta, vaikka onkin ollut noin vähän aikaa notkumassa täällä.

(Muokkasin juttua hieman paremmin tähän osioon sopivaksi.)
« Viimeksi muokattu: 14.08.2019, 18:50:28 kirjoittanut internetsi »
N niin kuin nuiva. HO HO HO!

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 864
 • Liked: 2750
Espoolaismiestä epäillään 52 lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Värähtääkö tutka? Asiasta ovat kertoneet mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti ja UusiSuomi.fi. Poliisi on kieltäytynyt vastaamasta onko mies ulkomaalainen tai ulkomaalaistaustainen. Huomatkaa kysymyksen asettelu.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/287851-poikkeuksellinen-seksuaalirikosepaily-noin-30-vuotias-mies-kaytti-hyvaksi-52-lasta
Punavihreä ISIS-totalitarismi
Politiikanteon tosiasiallinen moraalirappio -- salailu on aina yksi merkki siitä että yhteiskunnassa ollaan vajoamassa totalitaristisen järjestelmän suuntaan -- on jo järkyttävällä tavalla käynyt ilmi.
https://alkonkassalla.blogspot.com/2019/12/punavihrea-isis-totalitarismi.html

Oto Hascak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 887
 • Liked: 3208
Espoolaismiestä epäillään 52 lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Värähtääkö tutka?

Luin kyseisen uutisen aamupäivällä hesarista juuri siksi, että otsikon nähdessäni tutka värähti kovasti. Koska hesarin uutisessa ei mainittu sanallakaan sitä, että onko kyseessä ulkomaalaistaustainen vai pottunokka, niin tutkani värinä päättyi. Se, että tekijän taustaan ei otettu minkäänlaista kantaa, on tulkittavissa yleensä vain yhdellä ainoalla tavalla eli kyseessä ei ole pottunokka.

Muokkaus. Uutisen lukiessani tekijän taustaa ei mainittu, mutta juttua näkyy päivitetyn kello 12:18.
« Viimeksi muokattu: 14.08.2019, 13:13:14 kirjoittanut Oto Hascak »

Henry69

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 226
 • Liked: 128
"HS:n tietojen mukaan mies on kotoisin Turkista, eikä hän ole asunut Suomessa kovin pitkään. Facebook-sivujen mukaan hän on työskennellyt ainakin matkailualalla.

Miehellä ei ole rikostuomioita ainakaan pääkaupunkiseudulta. Hänellä on vireillä pahoinpitelyjuttu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa."

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006203691.html
« Viimeksi muokattu: 14.08.2019, 13:11:31 kirjoittanut Henry69 »

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 241
 • Liked: 10859
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
"HS:n tietojen mukaan mies on kotoisin Turkista, eikä hän ole asunut Suomessa kovin pitkään. Facebook-sivujen mukaan hän on työskennellyt ainakin matkailualalla.

Miehellä ei ole rikostuomioita ainakaan pääkaupunkiseudulta. Hänellä on vireillä pahoinpitelyjuttu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa."

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006203691.html

"HS:n tietojen mukaan mies on kotoisin Turkista, eikä hän ole asunut Suomessa kovin pitkään."


Tästä tiedosta huolimatta HS kuitenkin otsikoi uutisensa: "Noin 30-vuotiasta espoolais­miestä...."

 :facepalm:
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 126
 • Liked: 37535
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Miehellä ei ole rikostuomioita ainakaan pääkaupunkiseudulta.

Mikä lausunto tämä nyt on olevinaan? Eikö rikostuomiotilasto muka ole koko maan kattava? Miten muuten tuon voi tulkita kuin siten, että rikostuomioita ON muualta kuin pääkaupunkiseudulta? Tässä jää vähän hämäräksi onko tieto peräisin poliisilta, vai tutkivan journalistin oma johtopäätös.
« Viimeksi muokattu: 14.08.2019, 14:55:38 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan.
- Gorbachev

Kun fasismi saapuu uudelleen, se ei sano „minä olen fasismi“, vaan „minä olen antifasismi.“
- Ignazio Silone

"Me aiomme teurastaa teidät."
- 10v. poika, mahdollinen paluumuuttaja ISIS-leirillä

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 186
 • Liked: 6030
 • Je suis. Ihmisenä ja kuluttajana.
^Ennen ainakin toimittajat kiersivät käräjäoikeuksia ja etsivät sieltä kiinnostavia rikostapauksia julkaistavaksi. Ehkä toimittaja ei ole viitsinyt tiedustella kuin Helsingin käräjäoikeuden ja Espoon/Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuksien antamia tuomioita.
And madness and despair are a force.

Kulttuurimono

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 734
 • Liked: 1389
 • Maahanmuuttovirkailija. Federalistin pahin uni.
Ulkomaalaisuus vahvistettu myös Iltalehdessä: ”Hän pilaa kaikkien maahanmuuttajien ja tänne hakevien maineen.”

Mun mielestä alkaa jo olla selvää että suomalainen vapaa yhteiskunta, lasten ja nuorten sosiaalisen median käyttö älypuhelimilla ja kehitysmaalaisten miesten maahanmuutto on erittäin vaarallinen yhdistelmä. Näistä tekijöistä yhden pystymme poistamaan jos haluamme.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b03fcfcc-bfac-41ba-a665-4f6edf1db233

Lainaus
Naapurin epäillään saalistaneen yli 50 lapsiuhria netissä – Espoolaisidyllin asukkaiden suru ja sokki: ”Pysyköön vankilassa”

Espoon Bassenmäessä on hiljainen, aurinkoinen ja rauhallinen elokuinen keskiviikkopäivä.

Vaaleatukkainen koulutyttö pyöräilee kotiin vaaleanpunainen kypärä päässään. Hän on arviolta alakoulun viimeisillä tai yläkoulun ensimmäisillä luokilla – siis samanikäinen lapsi, joita tässä naapurustossa asunut 29-vuotias mies metsästi internetissä.

Keskiviikkona kerrottiin synkkä uutinen, joka on mielikuvana vaikea yhdistää kauniiseen asuinalueeseen ja sen kellertäviin taloihin. Yhtä alueen asukasta epäillään yhteensä 52 eri lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta. Iltalehden tietojen mukaan hän on kotoisin Turkista.

Poliisi epäilee, että mies on houkutellut 9–15-vuotiaat uhrinsa lähettämään Instagramin ja Snapchatin kautta seksuaalissävytteisiä kuvia ja videoita ja lähettänyt niitä uhreilleen myös itse. Tiettävästi kasvokkain tapaamisia ei kuitenkaan ollut.

Nyt mies on ollut tutkintavankeudessa maaliskuun 9. päivästä lähtien ja tapaus on siirtymässä syyteharkintaan. Hänen asunnostaan on teipattu nimi piiloon ja postiluukku kiinni.

Rikoksia tehdessään hän vietti aikaa joko tuon lukitun oven takana tai jossain muualla kuin pihapiirissä. Yksikään pihalla liikkunut naapuri ei tiedä miestä, saati mitä hän touhusi. Eivät edes he, jotka asuvat samassa rapussa.

(...)

Paikalle tepastelee teini-ikäinen poika koulureppu selässä. Kun hän kuulee uutisesta, hän on silmin nähden järkyttynyt.

– Päällimmäisenä tunteena on pelko. Tästä tuli ihan kylmät väreet. Tämä on sairasta! Ei tämmöistä pitäisi tapahtua. En voi kuvitellakaan, miltä uhrien vanhemmista tuntuu. Täällä asuu paljon lapsia. Tunnen myös häpeää. Hän pilaa kaikkien maahanmuuttajien ja tänne hakevien maineen. Lehtiä lukeville ihmisille syntyy mielikuva, että olemme kaikki semmoisia. Se johtaa siihen, että koettu rasismi lisääntyy kouluissa. Pysyköön vankilassa, nuorukainen sanoo.

(...)

LAINAUS NÄKYVIIN. ÄLÄ OLE ILTAPASKOJEN KLIKKISUTENÖÖRI.
« Viimeksi muokattu: 15.08.2019, 00:37:31 kirjoittanut Alaric »
Persialaisen kalenterin mukaan 15-vuotias.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 074
 • Liked: 17761
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vilkas vuosi, kaiken kaikkiaan. Oulu, eno, "espoolainen mies", jonka kotiovi lie Turkissa.

Jos haluaa sanoa, "kyllähän suomalaisetkin", niin pelkästään tästä vuodesta saisi aika puhuttelevan tilaston.

Kukaan ei tietenkään halua sellaista julkaista, koska "rikkaus ja voimavara".

Voimia ja kestämistä uhreille ja heidän läheisilleen. Tästä te maksatte veroja, ja YLE tiedottaa ja varoittaa.

Talutetaan teuraalle omat lapsemme.

EDIT: Turkkilaismieskin, kuten "eno", oli vangittuna jo ennen eduskuntavaalia, mutta siitä ei tiedotettu, koska...

EDIT 2: Meillä on todellakin vakava ongelma demokratian ja päätöksenteon läpinäkyvyyden suhteen, täällä.
« Viimeksi muokattu: 14.08.2019, 22:33:28 kirjoittanut MW »

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 253
 • Liked: 12018
Onko tämä turkkilainen tullut Suomeen sukulaistensa ravintolaan pitsa-kokiksi sen jälkeen kun EU-maiden ulkopuolelta tulevan työvoiman tarveharkinta poistettiin kokeilta HOK-Elannon nyyhkytettyä ELY-keskuksille työvoimapulaa kun ei löytänyt osa-aikaisia kokkeja noin 1400 eurolla kuussa ja halusi tuoda niitä Filippiineiltä Suomeen?

Nyt kokkeja tuo jokainen kynnelle kykenevä turkkilainen, kiinalainen, nepalilainen jne. ja kiitollisuuden osoituksena Suomeen pääsystä osa palkasta annetaan käteisellä takaisin työnantajalle.

Myös 200 euron nepalilaiset kokit tulivat Suomeen koska tarveharkinta poistettiin.

Kiitos taas hölmöilystänne Kokoomus ja Keskusta.
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 188
 • Liked: 19086
 • Persuhtava keskustelija
Espoolaismies Turkista.

Sellaiseksi on maailma mennyt täällä Pohjolassa, että nykyään suomalaiset miehet tulee kehitysmaista luotettavan median mukaan.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 074
 • Liked: 17761
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Miten lastensuojelussa työskentelevät käsittelevät sen, että "turvapaikanhakijat" ovat pääasiassa seikkailijoita, jotka tulevat elämään illmaista elämää ja saalistamaan heidän asiakkaitaan?

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 974
 • Liked: 4097
 • junior koodari
Naapuriketjuun viitaten...Jos Hätöset ja muut kävisivät tutkimaan pääkaupunkiseudun ,varsinkin ulkomailta tulleiden "setien" suorituksia lapsiin kohdistuneissa raiskauksissa ja hyväksikäytöissä samalla antaumuksella kun kansanedustajan eduskunnassa pitämään puheeseen, niin Suomi olisi parempi maa asua.

Ei voi tehdä mitään, koska pitää olla kulttuurisensitiivinen.

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 866
 • Liked: 2639
Espoolaismies Turkista.

Sellaiseksi on maailma mennyt täällä Pohjolassa, että nykyään suomalaiset miehet tulee kehitysmaista luotettavan median mukaan.

Törkeää harhaanjohtamista, tähän saakkahan yleisö on oppinut että valtamedian "espoolaismies" merkitsee Mogadishulaislähtöistä miespuolista hlöä!

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 188
 • Liked: 19086
 • Persuhtava keskustelija
Hätöstä ei kiinnosta nämä pikkutyttöjen hyväksikäyttötapaukset, sillä on tärkeämpää tekemistä, jahdata vihapuhujia.

Muistuttaa todellakin Neuvostoliitolta tuo touhu.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 125
 • Liked: 15210
Onko sisäministeri Ohisalo kertaakaan ilmaissut huoltaan, paheksuntaansa ja ennen kaikkea konkreettisia toimenpiteitä, joilla lapsiin kohdistuvaan seksuaalirikollisuuteen puututaan? Tilastot ympäri Suomen huutavat punaisella, kasvuprosentit ovat kaksinumeroisia lukuja. Esim. Oulussa tilanne on kaiken julkisuudenkin jälkeenkin tänä vuonna pahentunut entisestään (poliisin tiedot 1-6/19).

Mykkänen sentään jotain yritti sönkätä kotouttamisesta ja verkkokursseista, Ohisalo vaikuttaa vaikenevan täysin.

Missä on puhe ihmisarvosta, vastuusta ja "kestämättömästä tilanteesta ja pikaisista toimista" silloin, kun on kyse kotimaan lapsista?

Häpeällistä toimintaa.
Pakkas yö on ja leiskuen, pohja loimujaan viskoo
Kansaa kartanon hiljaisen, yö sydän untaan kiskoo

Ääneti kuu käy kulkuaan, puissa lunta on valkeanaan
Kattojen päällä on lunta, tonttu ei vaan saa unta

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 253
 • Liked: 12018
Onko sisäministeri Ohisalo kertaakaan ilmaissut huoltaan, paheksuntaansa ja ennen kaikkea konkreettisia toimenpiteitä, joilla lapsiin kohdistuvaan seksuaalirikollisuuteen puututaan? Tilastot ympäri Suomen huutavat punaisella, kasvuprosentit ovat kaksinumeroisia lukuja. Esim. Oulussa tilanne on kaiken julkisuudenkin jälkeenkin tänä vuonna pahentunut entisestään (poliisin tiedot 1-6/19).

Mykkänen sentään jotain yritti sönkätä kotouttamisesta ja verkkokursseista, Ohisalo vaikuttaa vaikenevan täysin.

Missä on puhe ihmisarvosta, vastuusta ja "kestämättömästä tilanteesta ja pikaisista toimista" silloin, kun on kyse kotimaan lapsista?

Häpeällistä toimintaa.

Toimittajat eivät kysy asiasta Ohisalolta joten hän voi toimittajien siunauksella olla hiljaa asiasta.
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 820
 • Liked: 5651
Iltalanta ei pettänyt tälläkään kertaa...

Lainaus
Paikalle tepastelee teini-ikäinen poika koulureppu selässä. Kun hän kuulee uutisesta, hän on silmin nähden järkyttynyt.

– Päällimmäisenä tunteena on pelko. Tästä tuli ihan kylmät väreet. Tämä on sairasta! Ei tämmöistä pitäisi tapahtua. En voi kuvitellakaan, miltä uhrien vanhemmista tuntuu. Täällä asuu paljon lapsia. Tunnen myös häpeää. Hän pilaa kaikkien maahanmuuttajien ja tänne hakevien maineen. Lehtiä lukeville ihmisille syntyy mielikuva, että olemme kaikki semmoisia. Se johtaa siihen, että koettu rasismi lisääntyy kouluissa. Pysyköön vankilassa, nuorukainen sanoo.

(...)

Teini-ikäinen "tepasteli paikalle". Jep, kaivettiin jostain ulkomaalaistaustainen kommentoimaan että rasismi lisääntyy. Todennäköisesti toimittaja mielipidevaikuttaja sepusti tuon vain ihan omasta päästään tuon agendan mukaan.

Sehän perkele on tässä se huolestuttavin juttu.
« Viimeksi muokattu: 15.08.2019, 02:41:48 kirjoittanut migri »
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 239
 • Liked: 20177
Silmiinpistävää on että tämänkin tapauksen suomalainen media aktiivisesti pimitti mitä ilmeisimmin kaksien vaalien yli. Jälleen kerran oli kyse tiedosta joka sekä oli varmasti toimittajien käsissä että joka tunnistettiin poikkeuksellisen huomiotaherättäväksi. Mitä siis tehtiin? No, pimitettiin. Se on sitä vastuullista journalismia.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Alapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 728
 • Liked: 1453
Ihmettelen kovasti, jos ei fyysisiä uhreja ole, että olisi vain nettiuhreja. Mitähän vielä vuoden mittaan paljastuu, alkaa näyttää aika pahalta.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 126
 • Liked: 37535
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Ihmettelen kovasti, jos ei fyysisiä uhreja ole, että olisi vain nettiuhreja.

Monet kansalaiset toteavat helpottuneena, uskaltamatta sanoa sitä ääneen, että ilmeisesti onneksi kyse oli vain nettiuhreista.

Vain.

Maamme on uponnut jo kaulaansa myöten suohon. Pedofilian vastustajat ovat valtion vihollisia. Ja pedofilia on valtiovallan erityisessä suojeluksessa.

Milloin tämä vakiintunut "suojele pedofiileja" -käytäntö kirjataan perustuslakiin? Se varmaan sopisi sinne tulevan yleisepämääräisen vihapuhepykälän kaveriksi.

Muistelen kaiholla aikoja, jolloin lapset ja työvoima olivat valtion erityisessä suojeluksessa.
« Viimeksi muokattu: 15.08.2019, 10:58:02 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan.
- Gorbachev

Kun fasismi saapuu uudelleen, se ei sano „minä olen fasismi“, vaan „minä olen antifasismi.“
- Ignazio Silone

"Me aiomme teurastaa teidät."
- 10v. poika, mahdollinen paluumuuttaja ISIS-leirillä

Ahmed Ahne III

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 173
 • Liked: 699
 • Sed puto quod imperium mutata esse debet.
Tälle valtamedian espoolaismieheksi tituleeratulle online-kullinheiluttajalle on saatu nimi: Kemal Altuntas

Lainaus
Espoossa tulleesta isosta lapsiseksiryppäästä on vangittu Kemal Altuntas. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi hänet jo maaliskuun lopussa.

Altuntasia epäillään kymmenistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä, joiden tekoaika sijoittuu vuoteen 2018 – alkuvuoteen 2019. Syyte nostetaan 18.9.2019. Asianomistajia jutussa on toistakymmentä.

https://pt-media.org/2019/08/16/espoon-lapsiseksijutussa-uussuomalainen-epailtyna/

Edit: googlasin piruuttani nimen ja hakutuloksen myötä kävi ilmi, että tunnettu oululainen matukriminaalitunnistaja J. Lokka oli jo uutispäivänä 14.8.2019 julkaissut Kemalin nimen twitterissään syntymäaikoineen eli oli tilannut varmaankin vangitsemisasiakirjat Epoon ko kansliasta itselleen. On se nopea. https://mobile.twitter.com/JunesLokka/status/1161616278324490241
« Viimeksi muokattu: 16.08.2019, 17:21:45 kirjoittanut Ahmed Ahne III »
Pääministerin paikalta eduskunnan täysistunnossa valehtelun vuoksi eroamaan joutunut sdp:n pj Antti Rinne MTV:n haastattelussa 6.12.2019:”Puhtaalla valehtelulla näköjään saattaa pärjätä myös politiikassa.”

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 844
 • Liked: 10034
 • Anyone?
Miksei Kemal skype-heiluttanut kikkeliään Turkissa? Olisi ollut varmaan jo vaikea löytää chättikaveria ja jos siinä onnistunut, niin heppu kikkeliään lyhyempi hyvin nopsaan. Mutta pohjoismaissa harrastus/työ turvallista, korkeintaan istuu vuoden ensikertalaisena. Jaksaako enää nettirunkata vai siirtyykö live-tapaamisiin? Tämänkin tubettajan voisi kyllä karkoittaa muitta mutinoitta.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Tomatoface

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 656
 • Liked: 2209
 • to the maximam!
Kysykääs Helsingin poliisilta kumpi on pahempi vitsaus maassamme: pedofiilit vai vihainen puhe :facepalm:

Kauanko menee että kansa jaksaa vielä katsella tällaista pelleilyä >:(
O tempora, o mores!

Alapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 728
 • Liked: 1453
Kysykääs Helsingin poliisilta kumpi on pahempi vitsaus maassamme: pedofiilit vai vihainen puhe :facepalm:

Kauanko menee että kansa jaksaa vielä katsella tällaista pelleilyä >:(

Kansa katselee niin kauan ennenkuin alkaa omalle kohdalle osua. Sitten kypsytään, kun menet julkisesti omalla nimellä somessa kertomaan mitä tapahtui ja suivaantuneena kovimmin sanoin vähemmistöjä haukut, joutuu rikostutkintaan vihapuheesta ja samaan aikaan pedofiili jatkaa vaan touhujaan, eikä sen toimiin puututa. Voi olla että pedoja aletaan joskus muiluttaa, sitten poliiseille tulee uusi tehtävä, vähemmistöjen suojaaminen kantaväestön rasismilta.

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 908
 • Liked: 2437
Hesarin otsikko on komea, vaikka viimeistä seuraavalla rivillä mainitaankin turkkilaistausta ja se pikkuseikka, että Suomessa ei ole tullut asuttua kovinkaan kauaa.Lainaus
Kymmenien tyttöjen hyväksikäytöstä epäillylle espoolaismiehelle syytteet, mukana törkeitä rikoksia

Syyttäjä Annamari Lappalainen kertoo STT:lle, että hän on toimittanut käräjäoikeuteen yhteensä 48 syytekirjelmää. Niistä 11 koskee törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja 36 perusmuotoista lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä. Lisäksi miestä syytetään sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Poliisin mukaan epäillyt hyväksikäytöt tapahtuivat netin välityksellä viime ja tänä vuonna. Uhrit ovat eri puolilta Suomea ja iältään 9–15-vuotiaita.

HS kertoi aiemmin, etteivät uhrit ja epäilty poliisin tietojen mukaan tavanneet kasvokkain.
---
mies on kotoisin Turkista, eikä hän ole asunut Suomessa kovin pitkään
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006243791.html

Sopivasti jätetään auki, että onko Lastenkoskija kuitenkin iskenyt. Hiukan pedatan siihen suuntaan, ettei ullatus olisi sitten niin kova.

Kun kuitenkin espoolaismies ja vain nettitörkeäseksuaalinenhyväksikäyttö.
”Joka hallitsee menneisyyttä, hallitsee tulevaisuutta,
joka hallitsee nykyisyyttä, hallitsee menneisyyttä”.

George Orwell

Tagit: