HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

2019-08-20 Petteri Orpo vaatii perussuomalaisten kurissa pitämistä

(1/47) > >>

Golimar:

--- Lainaus ---...............Orpo kehottaa Halla-ahoa pitämään kurissa väkivallan lietsonnan ja peräänkuuluttaa perussuomalaisilta ratkaisuja ongelmien maalaamisen sijasta.
Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo välitti kokoomuksen johdon kokouksessa Turussa tiistaina tiukan viestin perussuomalaisille.......................

– Toivon todella, että hän (Halla-aho) ei anna perussuomalaisten riveissä tilaa kasvaa sellaiselle ajattelulle, jossa väkivallan lietsominen on sulka hattuun, Orpo teroitti puheessaan.

Orpo sanoi puheensa jälkeen medialle, että Halla-aholla on iso vastuu siitä, että hän pitää ”kurissa perussuomalaisten liepeillä olevaa vihaa”.

– Uskon, että Jussi Halla-aho tunnistaa tilanteen älykkäänä miehenä ja kantaa vastuuta, Orpo sanoi.

Orpo painotti, että kokoomus ja perussuomalaiset ovat kaksi aivan erilaista puoluetta, mutta kertoi pitävänsä mahdollisena sitä, että puolueet tekevät yhteistyötä oppositiossa. Orpo vaatii kuitenkin perussuomalaisilta ratkaisuhakuisempaa otetta.

– Ei riitä ongelmien maalaaminen, vaan pitää olla myös ratkaisuja, minä olen niitä kovin vähän kuullut esimerkiksi työllisyyden parantamisessa, Orpo sanoi.......................
--- Lainaus päättyy ---

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006210012.html

https://www.google.com/search?q=Orpo+m%C3%A4rk%C3%A4+lapanen&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjNvs_WrJHkAhXpk4sKHRqjAY0QsAR6BAgJEAE&biw=1641&bih=838#imgrc=qPLbo8y8lIUqaM:

Lobotomite:
Tässä taas nähdään, että on ihan sama kuinka salonkikelpoinen PS yrittää olla, koska aina tulee paskaa niskaan. Halla-aho on jo aika selkeästi tehnyt pesäeron kaikkeen väkivallasta väärinajatteluun, eikä se auta. Halla-ahon pitäisi ilmeisesti anella anteeksi, kun alitajunnallisesti lähettänyt telepaattisia viestejä anonyymeille nettirölleille, joista osa saattaa jopa olla vässyköiden nukketilejä.

Tughian:

--- Lainaus käyttäjältä: Lobotomite - 20.08.2019, 14:36:51 ---Tässä taas nähdään, että on ihan sama kuinka salonkikelpoinen PS yrittää olla, koska aina tulee paskaa niskaan. Halla-aho on jo aika selkeästi tehnyt pesäeron kaikkeen väkivallasta väärinajatteluun, eikä se auta. Halla-ahon pitäisi ilmeisesti anella anteeksi, kun alitajunnallisesti lähettänyt telepaattisia viestejä anonyymeille nettirölleille, joista osa saattaa jopa olla vässyköiden nukketilejä.

--- Lainaus päättyy ---

Paskaa tulee niskaan nykyään paljon vähemmän. Kansa arvostaa hieman salonkikelpoisempaa menoa, persut on gallupeissa ykkösenä.

Se, että lähdettäisiin örkkeilemään, koska Orpolta & co. "tulee kuitenkin paskaa niskaan" on ihan tuhoontuomittu strategia.

Viljami:
Ei Petterin kannattaisi. Hänelle on helppo muistuttaa, kuinka paljon hän päästi väkivaltaa ja ääriajattelua maahamme sisäministerinä ollessaan 2015. Ja niitä jälkiä korjataan vielä pitkään. Petterille nauraminen tosin on vähän kuin vammaiselle nauraisi.

hamppari:
Ps:n vasemmalla puolella eduskunnassa istuu monta puoluetta, joiden edustajat ovat hekumoineet 'paremmalla väkivalla' ja jopa kehoittaneet suoraan väkivaltaan. Silti media ei reagoi näihin mitenkään, vaan kaivaa persujen puheista rivinvälejä etsien väkivaltaa suupielet valuen. Reilu ja tasapuolinen peli.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta