HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Jussi Halla-aho eduskunnassa ja kotimaan politiikassa 2019–

<< < (317/325) > >>

Pallopääkissa:
Se "vanha Jussi" olisi kiva saada takaisin. Jussin twitteröinti on ihan jees mutta twiittiin ei mahdu pitkiä ja syvällisiä pohdintoja ja analyyseja. Siksi olisi toivottavaa että Jussi laittaisi Scriptan uudelleen tulille. Vois Jussi käydä vaikka täällä Hommallakin morjestamassa.

Pallopääkissa:
On islamofobinen teko selviytyä Isisin seksiorjuudesta. Tai ainakin kertoa siitä kenellekään.https://t.co/B5NtMe4JBm— Jussi Halla-aho (@Halla_aho) November 29, 2021
--- Lainaus päättyy ---

Veturinainen:
Jussi tykittelee:


--- Lainaus ---Jussi Halla-aho: Helsingin houkuttelevuus on heikko

Joku saattoi hieraista silmiään, kun Kauppalehti hiljattain (27.11.) uutisoi Maailmanpankin ja OECD:n laskelmista, joiden mukaan henkeä kohti laskettu bruttokansantuote on Varsovassa, Bratislavassa ja Prahassa korkeampi kuin Helsingissä. Tieto tuntuu sotivan intuitiota vastaan: onhan keskipalkka Suomessa n. kolminkertainen verrattuna Puolaan, Slovakiaan ja Tshekkiin.

...

Helsingissä dynamiikka sotketaan yhtäältä avokätisellä ja asumisperusteisella sosiaaliturvalla ja toisaalta avoimilla rajoilla. Helsinkiin voi muuttaa ilman työstä saatavia tuloja, koska Kelan piikki on auki. Helsingin ”muuttovoitto” koostuu pääosin vieraskielisestä väestöstä, josta erittäin suuri osa on työelämän ulkopuolella tai alityöllistettynä ja siksi kokonaan tai osittain tukien varassa. Ne helsinkiläiset, jotka ovat kokopäivätöissä, kyllä ansaitsevat varsin hyvin verrattuna verrokkikaupunkien palkansaajiin, mutta henkeä kohti laskettavia tuloja vetää alaspäin se kasvava massa, joka maksattaa elämisensä muilla.

Helsingin houkuttelevuus on heikko sekä kansainvälisten osaajien silmissä että verrattuna Suomen muihin kaupunkeihin. Syitä kannattaa pohtia. Maahanmuutolla ja asumistuilla turvotettu vuokrataso, väkivaltaiset katujengit ja segregoituvat asuinalueet ja koulut tuskin houkuttelevat niitä, joilla on varaa äänestää lompakollaan.

Jussi Halla-aho

Kirjoittaja on kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu (ps.)
--- Lainaus päättyy ---

https://www.helsinginuutiset.fi/paakirjoitus-mielipide/4385661 (1.12.2021)

Risto A.:
Brutto ja netto. Eihän niillä väliä? Debet oven puolella ja kredit ikkunan puolella, opetettiin aikoinaan peruskoulussa kirjanpidosta.
Jos katsotaan reaalista tulotasoa Suomessa, havaitaan että se nettomääräinen ostovoima on läntisen maailman heikointa Suomessa, samaan aikaan kun reaalinen hintataso on länsimaiden korkeimpia. Mut, ei se mitn, sanoi pizzakuski kun toi väärän pizzan ja limpparin.

Eihän tästä tule yhtään mitään.

Veturinainen:
Halla-aho ottaa aihetta [edit: Kankaanpään terrorismitapaus] sivuten kantaa vasemmistoagendaisen uutisoinnin ja keskustelun epäloogisuuksiin:

1/2 Juuri, kun olimme oppineet, että "kantasuomalaisia" ei ole olemassa ja että sellaisista puhuminen ei käy laatuun enää vuonna 2021.https://t.co/w4Gn2k67lk— Jussi Halla-aho (@Halla_aho) December 3, 2021
--- Lainaus päättyy ---

2/2 Haluaisiko @hsfi täsmentää, keitä ovat kantasuomalaiset ja mitkä ovat kantasuomalaisia nimiä?— Jussi Halla-aho (@Halla_aho) December 3, 2021
--- Lainaus päättyy ---

Onko kantasuomalaisia siis olemassa? Miten sinä määrittelet heidät?— Jussi Halla-aho (@Halla_aho) December 3, 2021
--- Lainaus päättyy ---

Edit: muokattu viestin siirron vuoksi

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta