HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Jussi Halla-aho eduskunnassa ja kotimaan politiikassa 2019–

<< < (318/481) > >>

Ajattelija2008:
mRNA-rokotteita ylipäätään on testattu ihmisillä vasta 2013 lähtien ja koronarokotteet vietiin hyväksymisprosessin läpi pikavauhtia.

Kansalaisten epäluulolle koronarokotteita kohtaan on pätevät perusteet. Itse otin rokotukset, koska pidin koronaa suurempana uhkana kuin rokotteen heikkoa ennakkotestausta.

Meillä on nyt 18 kk kokemusta koronarokotteista, eikä ongelmia ole ilmennyt. Jos tyypillinen rokotteen kokeiluaika on 5 vuotta, niin vuonna 2025 voi jo sanoa, että koronarokotteet ovat yhtä turvallisia kuin muut rokotteet. Siihen asti tämä on riskipeliä.

JoKaGO:

--- Lainaus käyttäjältä: VesaH - 23.12.2021, 18:43:47 ---https://yle.fi/uutiset/3-12216454

Artikkeli jatkuu pidempäänkin, tuossa oli mielestäni olennaisin. 12 prosenttia perussuomalaisten kannattajista ei aio ottaa rokotetta, muissa suurissa puolueissa luku on 0-2 %.

--- Lainaus päättyy ---

Juttu on lähes kolmen viikon takaa, eli tutkimus yli kuukauden vanha. Tuossa ajassa rokotusaktiivisuus nousi koska kaljalle ei päässyt ilman koronapassia. Ja missähän ryhmässä rokottaminen kasvoi enemmän, 0-2%:n porukassa vai 12%:n ryhmässä?
Ja miten puoluekanta tarkistettiin, meinaan varikset ja muut pihvit takuulla liehuttavat väärää lippua noissa kyselyissä.  :facepalm:

Pyhä Olavi:
Suomen virologeista lienee 90 % perussuomalaisten kannattajia ja ainakin puolet MaRalla töissä. Käsitteet riski ja todennäköisyys ovat saaneet näiden ammattilaisten käsissä aivan uuden merkityksen. Samoin perustus- ja tartuntatautilaki ovat saaneet täysin uusia tulkintoja. Ainakin somesta saa tämän käsityksen.

Tragedian synty:

--- Lainaus käyttäjältä: VesaH - 23.12.2021, 18:15:08 ---Nyt en kyllä ymmärtänyt?

--- Lainaus päättyy ---

Kun suomalainen ostaa Kiinassa tuotetun tuotteen, tuottamisessa syntyneet päästöt lasketaan suomalaisten "synniksi".
Kun kiinalainen ostaa Suomessa tuotetun tuotteen, tuottamisessa syntyneet päästöt lasketaan silloinkin suomalaisten "synniksi".

Tuolla tavalla päästöjä tilastoitaessa saadaan suomalaisten "synnit" näyttämään erityisen raskailta, mutta kiinalaisten vastaavasti kevyemmiltä. Se tukee vihervasemmistolaista narratiivia, jonka tarkoitus on luoda sellaista ympäristökriisitietoisuutta, joka saa yhteiskunnallisen keskustelun tapahtumaan vihervasemmistolaisten puolueiden kannalta suotuisalla tavalla.

Eivätköhän vihervasemmistolaiset kirkuisi, jos maahanmuuttoasiat raportoitaisiin käyttäen samanlaista aivoakrobatiaa tarkoituksena tukea perussuomalaiseksi katsottua narratiivia. Esimerkiksi seuraavasti. Jos maahanmuuttaja mukiloi suomalaisen, se on maahanmuuton generoima rikos. Jos suomalainen mukiloi maahanmuuttajan, sekin on maahanmuuton generoima rikos. Sitten voidaan kauhistella, miten paljon rikoksia maahanmuutto generoi.

Kukko:
Jussin puheenvuoro jouluksi 2021
https://www.youtube.com/watch?v=oLgsRmLdDY4&ab_channel=JussiHalla-aho

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta