Kirjoittaja Aihe: Kokoomuksen puoluesihteeri: En halua nähdä persuja rakentamassa seuraavaa hallitusta  (Luettu 6338 kertaa)

tyhmyri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 489
 • Liked: 1382
Kokoomus tekee parhaansa karkottaakseen viimeisetkin arvokonservatiivit riveistään. Hyvä esimerkki Kokoomuksen alennustilasta on sekopääanarkisti Suvi Auvisen palkkaaminen konsultiksi kokoomustaustaiseen mainostoimistoon/ideapajaan Ellun Kanoihin.
Nyt sekoitat kaksi aivan eri asiaa.

Yrityksen "Ellun Kanat" näkökulmasta Suvi Auvinen on aivan loistava rekrytointi. Suvi Auvinen on osoittanut kykenevänsä hallitsemaan median ilmatilaa hyvin pienellä budjetilla. Suvi Auvinen on myös osoittanut olevansa hillittömän hyvä markkinoija omalle asialleen.

Minkä tahansa mainostoimiston (anteeksi siis viestintätoimiston) pitäisi totta kai haluta palkata Suvi Auvinen. Vaikka olen asioista eri mieltä kuin Suvi, niin kyllähän hän on hillitön viestintäammattilainen. Jos Suvi suostuu palkkaa vastaan edistämään globalisaation ja globaalien suuryritysten ilosanomaa, niin totta kai hänet kannattaa palkata.

Yrityksen tehtävä on tehdä voittoa eikä edustaa jotain ideologiaa. Suvi Auvinen on loistava resurssi voiton tekemistä ajatellen. Tietenkin olettaen, että Auvinen ei yllättäen koe tunnontuskia myöhemmissä vaiheissa.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 145
 • Liked: 49195
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Jussi Halla-ahon on melkein pakosti huolittava Kokoomus hallitukseen, muuten täytyy ottaa joku kommunistipuolueista. Kepu on aina saatavana, nehän myyvät vaikka äitinsä hillotolpasta, mutta kannatuksensa on sitten mitä on.

Ahneet korporaatiokommunistit ovat kuitenkin pienempi paha kuin marxilaiset komukat.

Vaaleihin on vielä rutkasti aikaa ja paljon ehtii tapahtua. Jos nyt kuitenkin oletetaan, että Persut olisivat siinä asemassa puoluekentällä, kuin juuri nyt ovat, ei asia ole kuitenkaan niin yksioikoinen. On olemassa myös mahdollisuus, ettei Kokoomus tai kukaan muukaan lähtisi Persujen kanssa hallitukseen, vaikka huolittaisiinkin. (Pelkkä Kepu ei riitä)

Tällaisessa tapauksessa hallitustunnustelija lähtisi vaihtoon. Kun nyt ajatellaan vaikkapa länsinaapurimme touhuja, ei tämä skenaario ole kovinkaan kaukaa haettua. Ne muut kyllä saisivat hallituksen kasaan. Vastassa on muhkea ylivoima. Persujen kohdalla tuo unelmoitu, epärealistinen 50% äänistä, joka mahdollistaisi hallitusvastuun, saattaa pahimmassa tapauksessa jopa olla edessä. Toinen vaihtoehto hallituskynnyksen madaltamiseksi on tehdä lehmänkauppoja äänestäjien tappioksi Soinin tyyliin.

Tuosta kahden komukkaleirin vertailusta sanoisin, että korpokomukat ovat astetta vaarallisempia. Marx-komukat ovat paljon helpommin ennustettavissa.

Kokon ulvahtelut antavat tuulahduksia siitä, ettei Kokoomuksella ole aikomustakaan ruveta "veljeilemään" Persujen kanssa. Sen voi jopa tulkita hyvissä ajoin annettuna vihjeenä muulle puoluekentälle. Ainoa mihin Kokoomuksessa luotan on se, että Kokoomuksen logolla varustettu puukko ilmestyy "yhteistyökumppanin" lapaluiden väliin, kun aika on sille otollinen. Kokoomus olisi pahin mahdollinen hallituskumppani Persujen oletetulle hallitusvastuulle.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

tyhmyri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 489
 • Liked: 1382
Ainoa mihin Kokoomuksessa luotan on se, että Kokoomuksen logolla varustettu puukko ilmestyy "yhteistyökumppanin" lapaluiden väliin, kun aika on sille otollinen. Kokoomus olisi pahin mahdollinen hallituskumppani Persujen oletetulle hallitusvastuulle.
Kokoomus tosiaan on vaarallisin mahdollinen hallituskumppani. Koska kokoomuksen äänestäjät ovat erittäin merkkiuskollisia, niin kokoomuksen kannattaa aina yrittää tappaa hallituskumppaninsa. Keskusta koki sen edellisellä vaalikaudella vaikka toteutettu politiikka oli kokoomuksen märkä päiväuni. Tai ehkä juuri siksi, sillä Sipilä ei ymmärtänyt ollenkaan vaikka kokoomus vei häntä kuin litran mittaa ja toteutettu politiikka kusi keskustan kannattajien päälle.

Mitenkäs ajattelisitte käyvän persut+kokoomus+jotain -hallitukselle? Luuletteko, että demareista persuihin loikanneet arvokonservatiivit duunarit olisivat voittavalla puolella jos persut olisivat hallitusvastuussa kokoomuksen kanssa? Kyseiset duunarit saisivat varmasti keppiä ihan isän kädestä työmarkkinajoustojen kautta samalla kun maahanmuutto vapautettaisiin kokonaan.

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 449
 • Liked: 8588
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vähän aavistelen, että persut ovat muodostamassa seuraavaa hallitusta nopeammin kuin arvaakaan. PS:n kannalta nykyisen Kokoomuksen voisi jättää siitä ihan hyvin poiskin ja rakentaa sitä SDP:n ja Kepun kanssa. Se nyt on vain olisi paras tapa jättää vasemmistoliitto  ja vihreät sieltä ulos. Kokoomuksen kanssa sellaista hallitusta jossa näitä ei olisi tuskin saa kasaan.

Suomessa ei ole oikein tutkivaa journalismia, mutta aika usein tulee mieleen se, että eiköhän Neuvostoliitto todella suurilla resursseillaan pistänyt kunnon kommunistit Suomessakin ihan muihin puolueisiin kuin niihin ilmeisiin.
qui non est mecum adversum me est

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 354
 • Liked: 6053
Ja samaisessa haastattelussa lisää Kokon ajatuksia, jotka pistivät silmääni:

Lainaus
Kokoomuksen imagoa taloudenpitäjäpuolueena Kokko häivyttäisi. Hän korostaisi ihmiskasvoisuutta, kansalaisten tasavertaisuutta ja nuorten syrjäytymisen torjuntaa.

Minustä tämä kuulostaa siltä, että Kokko haluaa vielä lisää sosialismia kokoomukseen, ihan kuin sitä ei vielä olisi tarpeeksi! Josko persut alkaisivat profiloitumaan enemmän taloudenpitäjäpuolueena...ei ole ruuhkaa poliittisen spektrin tarkan talouden laidalla.

Itse asiassa haittamaahanmuuton vastustamisessa onkin kysymys suurelta osin huolesta Suomen talouden kestokyvystä koko ajan lisääntyvän sosiaaliperusteisen maahanmuuton aiheuttamassa paineessa. Pelkästään julkinen terveydenhoito on siitä suuresti kärsinyt ja jonot terveyskeskuksiin ovat kymmenen viimeisen vuoden aikana vähintään tuplaantuneet.

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 507
 • Liked: 14119
Ja samaisessa haastattelussa lisää Kokon ajatuksia, jotka pistivät silmääni:

Lainaus
Kokoomuksen imagoa taloudenpitäjäpuolueena Kokko häivyttäisi. Hän korostaisi ihmiskasvoisuutta, kansalaisten tasavertaisuutta ja nuorten syrjäytymisen torjuntaa.

Minustä tämä kuulostaa siltä, että Kokko haluaa vielä lisää sosialismia kokoomukseen

Ei välttämättä sosialismia vaan "akkapolitiikkaa".

Valtapuolueet ovat nopeasti naisistuneet ja kokoomus on oikeastaan ainoa, joka laahaa perässä. Naisen nimittäminen puoluesihteeriksi povaa naisten vahvempaa esiinmarssia kokoomuksessakin eli muiden seuraamista. Sen myötä politiikkaa muuttuu heilläkin yhä tunneherkemmäksi ja he alkavat kilpailemana ns. pehmeillä arvoilla monen muun puolueen kanssa.

Kokoomuksen akkautuminen on loistava juttu, persuille. Sehän jättäisi persut ainoaksi järjen puolueeksi, joka yrittää pitää yhteiskunnan edes jollain lailla kasassa ja toimivana. Muut sitten tappelevat keskenään pikkuasioista kuten vanhempainvapaiden kiintiöistä ja muuta jonninjoutavaa samalla kun he kauppaavat lisää maahanmuuttoa ja sekasortoa yhteiskuntaan äänestäjien kauhuksi.

Minusta politiikassa on tapahtumassa toinen siirtyminen.

Ennen puhuttiin, että kaikki puolueet tunkeutuvat liberaaliin keskustaan. Kilpailtiin samoilla arkisilla teemoilla ilman irtiottoja. Kaikki pelkäsivät menettävänsä äänestäjiä jos uskalsi siirtyä sivuun, usein median luomasta mielikuvasta "oikeasta" mielipideilmapiiristä. Äänestäjille oli lopulta sama ketä äänestää koska kaikki kauppasivat samaa lämmintä kulutusmaitoa.

Nyt on meneillään uusi vaihe, missä valta on siirtymässä miehiltä naisille. Nyt puolueet tarjoavat kulutusmaidon lisäksi naisten vetämää tunnepolitiikkaa, joka on johtamassa kurittomaan ja sekasortoiseen yhteiskuntaan:

https://www.youtube.com/watch?v=IgDPm9aYWnw

Persujen pitää välttää houkutus päätyä samaan akkavaltaan kun muut puolueet. Se on varma kannatuksen tuhoaja lähteä kilpailemaan samoille apajille muiden kanssa. Etenkin kun heidän politiikka alkaa etääntymään yhä enemmän tervejärkisten ihmisten tarpeista.
KAIKKI mihin vasemmisto koskee muuttuu paskaksi!

Marcus Porcius Cato

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 121
 • Liked: 878
Veikkaan, että Kokoomus yrittää tällaisilla hyljeksivillä ulostuloilla, joita on kyllä kuultu muiltakin kokkaritoimijoilta, tietyllä tavalla painostaa perussuomalaisia siihen, että muuttaisivat linjaansa salonkikelpoisemmaksi ja vähemmän radikaaliksi.

Tällöin kokoomuksen olisi helpompaa saada omia asioitaan läpi ja kokeneempana toimijana tehdä persuista lopulta kynnysmatto mahdollisessa tulevassa hallituksessa sekä tuhota puolueen kannatus. Kokoomus tunnetusti osaa tehokkaasti tiputtaa hallituskumppaneidensa kannatuksen.

Persujen ei pidä välittää näiden globalistien ulinoista eikä lähteä viemään puolueen linjaa mihinkään kädenlämpöisempään suuntaan vain jotta kokoomukselle kelpaisi. Se on takuuvarma tuhon tie, jos puolue muuttuu vaihtoehdosta osaksi establishmentia.

Tuosta kahden komukkaleirin vertailusta sanoisin, että korpokomukat ovat astetta vaarallisempia. Marx-komukat ovat paljon helpommin ennustettavissa.

Kokoomus tosiaan on vaarallisin mahdollinen hallituskumppani. Koska kokoomuksen äänestäjät ovat erittäin merkkiuskollisia, niin kokoomuksen kannattaa aina yrittää tappaa hallituskumppaninsa. Keskusta koki sen edellisellä vaalikaudella vaikka toteutettu politiikka oli kokoomuksen märkä päiväuni. Tai ehkä juuri siksi, sillä Sipilä ei ymmärtänyt ollenkaan vaikka kokoomus vei häntä kuin litran mittaa ja toteutettu politiikka kusi keskustan kannattajien päälle.

Samaa mieltä yllä olevien kirjoittajien kanssa. Kokoomuksen kanssa samaan hallitukseen meneminen on persuille ehdottomasti suurin riski. Missä tahansa muussa hallituskokoonpanossa persujen olisi luultavasti suht helppo pitää kiinni omasta linjastaan ja esiintyä järjen äänenä muiden spedeillessä omiaan. Kokoomuksen talouskasvua lupaavat seireeninlaulut sen sijaan voivat saada houkuteltua persut tukemaan omien kannattajiensa kannalta haitallista politiikkaa saamatta juuri mitään vastineeksi.

Vihervasemmisto ja kepu ovat vähän niin kuin punakärpässieni. Jo heti ensivilkaisulla tajuaa, että tuon suuhunsa panemisesta ei kyllä seuraa mitään hyvää. Kokoomus taas on kuin valkokärpässieni. Sitä voi erehtyä luulemaan syömäkelpoiseksi, jos ei ole tarkkana.
Olen muuten sitä mieltä, että kulttuurimarxismi on tuhottava.

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 183
 • Liked: 6834
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kristiina_Kokko
Lainaus
Puoluesihteerin toimen ohessa Kokko työskentelee vapaa-aikanaan pappina Lauttasaaren seurakunnassa.

Mitähän sunnuntaisaarnat mahtaa pitää sisällään, silloin kun vapaa-ajallaan ehtii pyörähtämään?
Varmaan suvaitsevaisuutta kaikille muille paitsi Persuille.
premissi = tarkalleen määritelty juurisyy

Marcus Porcius Cato

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 121
 • Liked: 878
Kokoomus tekee parhaansa karkottaakseen viimeisetkin arvokonservatiivit riveistään. Hyvä esimerkki Kokoomuksen alennustilasta on sekopääanarkisti Suvi Auvisen palkkaaminen konsultiksi kokoomustaustaiseen mainostoimistoon/ideapajaan Ellun Kanoihin.
Nyt sekoitat kaksi aivan eri asiaa.

Yrityksen "Ellun Kanat" näkökulmasta Suvi Auvinen on aivan loistava rekrytointi. Suvi Auvinen on osoittanut kykenevänsä hallitsemaan median ilmatilaa hyvin pienellä budjetilla. Suvi Auvinen on myös osoittanut olevansa hillittömän hyvä markkinoija omalle asialleen.

Minkä tahansa mainostoimiston (anteeksi siis viestintätoimiston) pitäisi totta kai haluta palkata Suvi Auvinen. Vaikka olen asioista eri mieltä kuin Suvi, niin kyllähän hän on hillitön viestintäammattilainen. Jos Suvi suostuu palkkaa vastaan edistämään globalisaation ja globaalien suuryritysten ilosanomaa, niin totta kai hänet kannattaa palkata.

Yrityksen tehtävä on tehdä voittoa eikä edustaa jotain ideologiaa. Suvi Auvinen on loistava resurssi voiton tekemistä ajatellen. Tietenkin olettaen, että Auvinen ei yllättäen koe tunnontuskia myöhemmissä vaiheissa.

Niin, tätä asiaa voidaan tosiaan tarkastella kahdesta näkökulmasta. Toisaalta anarko-Auvisen pestaaminen on tietenkin osoitus siitä, kuinka alas kokoomus on vajonnut. Entinen isänmaallinen porvaripuolue on muuttunut kansallisvaltioiden hävittämisestä märkiä unia näkevien Bilderberg-plutokraattien ja Davos-globalistien peiteorganisaatioksi, jonka entiset poliitikot kaveeraavat täysiverisen bolševikin kanssa. Svinhufvud pyörisi haudassaan, jos tietäisi moisesta touhusta.

Bisnesnäkökulmasta Auvisen palkkaaminen taas saattaa tosiaan osoittautua ihan hyväksi vedoksi. Tai sitten ei. Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä tuo hourupää Ellun kanojen leivissä oikein tekee.

Mielenkiintoisinta tässä koko tapauksessa on kuitenkin tosiaan se, että Auvisen kaltaisella vallankumouslarppaajalla ei tunnu olevan mitään ongelmia toimia suuryritysten palveluksessa. Voiko juuri selvempää esimerkkiä olla siitä, kuinka täydellisen onttoa nykyisen äärivasemmiston kapitalismikritiikki on. Ja siitä, että systeemivasemmisto ja systeemioikeisto ovat käytännössä vain saman kolikon kaksi eri puolta. Niiden väliset erimielisyydet koskevat vain pikkuseikkoja tai ovat pelkkää teatteria. Suurista linjoista ne ovat herttaisen yhtä mieltä. Länsimaat on täytettävä kehitysmaiden ylijäämäväestöllä, maksoi mitä maksoi.

Uusliberaali finanssikapitalismi on alasin, jota vasten kulttuurimarxismin vasara murskaa tavallisen kansan. Auvinen tuskin kuitenkaan tuntee tästä tunnontuskia. Omassa harhaisessa fantasiamaailmassaan hän luultavasti kuvittelee edelleen taistelevansa kapitalismia vastaan heittelemällä pyörätelineitä näyteikkunoihin. Noin vajaalla pakalla pelaava ihminen tuskin ymmärtää, että anttifantit eivät muodosta yhtään minkäänlaista uhkaa kapitalistiselle järjestelmälle. Päinvastoin, nämä liimanhaistelijat ovat käytännössä ylikansallisen suurpääoman vapaaehtoinen täydennysajatuspoliisipataljoona.
Olen muuten sitä mieltä, että kulttuurimarxismi on tuhottava.

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 183
 • Liked: 6834

Päinvastoin, nämä liimanhaistelijat ovat käytännössä ylikansallisen suurpääoman vapaaehtoinen täydennysajatuspoliisipataljoona.

Jep, ei enää "occupy wallstreet" hässäkkää ja G7 maat voi ihan rauhassa kokoontua.
On tainnut käydä niin, että liimanhaistelijoiden ylimystö on ostettu klubeihin mukaan ja ääni on muuttunut kellossa. Johonkin se antifanttien räyhähenki pitää kuitenkin suunnata ja kohteeksi on valittu tavallinen valkoinen, heteroseksuaalinen perheen isä. Liimanhaistelijoille aivan sama, kunhan voi mellakoida.
premissi = tarkalleen määritelty juurisyy

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 321
 • Liked: 14010
...n. Ikätestit ja ihan vain perusloogiset päätelmät pätisivät niin PS:llä ei olisi niin kovaa nostoa. Tänne pamahti 2015 porukkaa täysin turvallisesta maasta eikä viranomaiset tai poliitikot tehneet asialle mitään vaikka meillä olisi ollut täysi oikeus käskeä heitä tekemään täyskäännös.

...

Ja jokunen viikko sitten Migri uutisoi, että tiedettiin, että kyseessä on vieraan maan aktiivisotilaita.

Pienemmästäkin asiasta on jouduttu valtakunnanoikeuteen. Ihmettelen, miksi media ei gae vastuullisia virkamiehiä ja ministereitä kommentoimaan.
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 769
 • Liked: 2684
 • nuivaantunut
Lainaus käyttäjältä: Kokoomuksen puoluesihteeri Kristiina Kokko
Perussuomalaisten suosion kasvu Kokkoa huolettaa niin, että hän kiirehtii valmistautumista vuoden 2021 kuntavaaleihin ja eduskuntavaalikampanjaan. Kokko ei haluaisi nähdä päivää, jona perussuomalaiset suurimpana puolueena rakentavat hallitusta.

Mielenkiintoista, valmistautuminen kunnallisvaaleihin ja eduskuntavaalikamppanjaan Kokoomuksen toimesta sisältää sellaista Perussuomalaisten kannatusta vähentävää vaikutusta jota Kokoomuksen harjoittama politiikka ei sisällä.
Mitähän ihmettä sellainen voisi olla, Kokoomuksen ehdokkaat vaalimainoksissa värikuvina ja nimeltä mainiten ?
Tämähän on tätä kokoomuksen perustuubaa, jolla ei ole mitään tekemistä kokoomuksen linjojen tai politiikan kanssa. Tärkeimpänä asiana on olla esillä, kun muutakaan tarjottavaa äänestäjälle ei ole. Loppuviimeksi harva Suomessa äänestäisi palkkojen polkemista ulkomaisella halpatyövoimalla kautta linjan aina akateemiseen työhön asti (mikäli vain mahdollista) ja tukiverkkoyhteiskunnan totaalista alasajamista eläkejärjestelmineen, varsinkin kun näiden kahden yhdistelmä muuttaisi kaupungit mamuhelveteiksi kun joutavimmat mamut eivät pääsisi maasta ulos rahantulon loputtua. 1% toki tienaisi kaaosfasismilla, mutta muilla olisi kohtalaisen ikävä olla.
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

Jepulis

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 224
 • Liked: 8536
Jussi Halla-ahon on melkein pakosti huolittava Kokoomus hallitukseen, muuten täytyy ottaa joku kommunistipuolueista. Kepu on aina saatavana, nehän myyvät vaikka äitinsä hillotolpasta, mutta kannatuksensa on sitten mitä on.
....

Vaaleihin on vielä rutkasti aikaa ja paljon ehtii tapahtua. Jos nyt kuitenkin oletetaan, että Persut olisivat siinä asemassa puoluekentällä, kuin juuri nyt ovat, ei asia ole kuitenkaan niin yksioikoinen.
...

Tällaisessa tapauksessa hallitustunnustelija lähtisi vaihtoon. ..
...

Kokon ulvahtelut antavat tuulahduksia siitä, ettei Kokoomuksella ole aikomustakaan ruveta "veljeilemään" Persujen kanssa. Sen voi jopa tulkita hyvissä ajoin annettuna vihjeenä muulle puoluekentälle. Ainoa mihin Kokoomuksessa luotan on se, että Kokoomuksen logolla varustettu puukko ilmestyy "yhteistyökumppanin" lapaluiden väliin, kun aika on sille otollinen. Kokoomus olisi pahin mahdollinen hallituskumppani Persujen oletetulle hallitusvastuulle.
Kepu on tosiaan myynyt äiteen hillotolpasta. Minäkään en usko, että Orpo ainakaan lähtee PS:n kanssa yhteistyöhön. Se on tavallaan nyt jo nähty. Yleisradion kanssa on nähtävästi vain sovittu, että yritetään kimpassa vaieta Perussuomalaisista.

Mitä mahtaa miettiä tällähetkellä vahvojen kepu-kaupunkien sekä syrjäseudun äänestäjä puu-, sähkö- tai öljylämmitteisissä rintamamiestaloissaan kun aamulla käynnistävät uskolliset kärrynsä työmatkalle ja juuri on luettu lehdestä uusimpia autokieltoehdotuksia. Mielessä pyörinee kepulipolitiikka, joka on: Siunataan hillotolpilla ilmastohumppa, joka ei vaikuta ilmastoon millään tavalla mutta kylläkin hyvin konkreettisesti huonontaa suomalaisen perusäänestäjän koko elämää tehden hänen yrityksensä, elämäntyönsä ja vielä autonsakin arvottomaksi nopealla aikavälillä. Listasta puuttuu asunto, koska se muuttui myyntikelvottomaksi jo edeltävän kepujohtoisen hallituksen aikana. Uuden hallituksen aikana se muuttuu enää asuinkelvottomaksi. Lisäksi äänestäjän 7-vuotias lapsi on peloteltu maailmanlopulla jotta toivottomuus jatkuisi sukupolven yli.

Kun em. ei ole merkitse Kepulle mitään, ei jaksa uskoa, että Kepu 'tekee parannuksen'. Mitä painetta se vaatisi kun viides sija gallupeissa ei kerro heille missä mennään. Jos kepu silti kapinoi, ne Orpon kokkarit siirtyy tuoleille pettämään omia äänestäjiään.

Kesken vaalikauden isompia paineita voisi tuoda pakolaisaalto. Sen sattuessa koukussa kiermurtelisi kepun ohella SDP. Osa demariäänestäjistä on ehkä jo sivuuttanut 2015 tapahtumat mutta jos ne toistuu, Rinne joutuisi selvittämään äänestäjille miksi vappusatanen eläkeläiselle ei käynyt mutta joka rajarikolliselle löytyy hetimiten tonni.
Vihapuhe on parempi kuin lässytetty valhe.

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 030
 • Liked: 7286
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Jos persut ovat ensi vaalien vaalivoittaja, niin vaihtoehdot eivät ole kummoisia, Demarit ja Kepu. Kokkareiden kanssa ei pidä missään nimessä tehdä yhtään mitään, jamppojen historia puhuu puolestaan; kuka on eniten paskonut maata hallituksessa ollessaan? Ja kokkarit ovat olleet vallassa NL:n romahtamisesta saakka, pieniä katkoja lukuunottamatta.
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 954
 • Liked: 42620
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Osa demariäänestäjistä on ehkä jo sivuuttanut 2015 tapahtumat mutta jos ne toistuu, Rinne joutuisi selvittämään äänestäjille miksi vappusatanen eläkeläiselle ei käynyt mutta joka rajarikolliselle löytyy hetimiten tonni.

Eikös se ole mamumiljoona? Siis elinkaarikustannuksina?
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 172
 • Liked: 4333
Kok on elitistipuolue, joka on rakennettu yhtäältä kansallisnostalgian varaan ja toisaalta ajaa täysillä päinvastaista globalistista maailmaa, jossa valta keskittyy harvoille poliitikoille, finanssi eliitille, sekä suuryritysten johtajille. Kokoomuksen brändäykseen on käytetty markkinointifirmaa, johon on varmaankin satsattu mukavasti rahaa ja tuo mielikuvamarkkinointi on mennyt parikymmentä vuotta lyhentämättömänä suomalaisten äänestäjien mielikuviksi, aiheuttaen kongreettisesti suomalaisten olojen heikentymisen. Vuoden 2015 tapahtumat ovat vain jäävuorenhuippu kokoomuksen häijyssä suhtautumisessa suomalaisiin, eli olemme olemassa heille vain jotta bkt kasvaisi. Lisäksi töitä pitäisi tehdä orjatyönä ja silti kuluttaa ja ottaa lainaa poskettomasti, lopuksi eutanasia kun ei enää kykene hyödyttämään kokoomustaustaisen pörriäisen rahastusta, kun rahat loppu. Kokoomus on iso keskisormi suomalaisille.
Ooh lalaa...

Tagit: