Kirjoittaja Aihe: 2019-11-14 EIT: Suomi loukkasi ihmisoikeussopimusta karkottaessaan irakilaisen  (Luettu 23857 kertaa)

Tomatoface

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 646
 • Liked: 2118
 • to the maximam!
^

Mielenkiintoista.. Perustuuko siis EIT:n langettava tuomio valheelliseen tietoon?
O tempora, o mores!

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 801
 • Liked: 22913
 • Paalutetaan sananvapaus!
Tuolta osin kyllä näyttäisi perustuvan. Hyvä huomio, en ole itse ehtinyt vielä lukea ratkaisua.

Suurin ongelma irakilaisten kanssahan on nimenomaan ollut juuri tuo palautusten vaikeus, koska palautussopimusta ei ole eikä varmaan tulekaan.

Mutta kuten edellä totesin, yksityiskohdilla ei ole merkitystä. Kaikki mokuhörhöt ryömivät nyt esiin koloistaan ja alkavat suoraa huutoa vaatia käytännössä kaikkien palautusten keskeyttämistä, koska Varma Kuolema.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 692
 • Liked: 67590
^
Mielenkiintoista.. Perustuuko siis EIT:n langettava tuomio valheelliseen tietoon?

Ainakin tuolta osin. Muistaakseni Suomesta palautettiin aikoinaan pakolla joitakin yksittäisiä irakilaisia yhteislennoilla Ruotsin kanssa (heillä palautussopimus), mutta se loppui ajat sitten, kun Irakin viranomaiset tajusivat, ettei Suomesta tulleita tarvitse ottaa vastaan.

Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 116
 • Liked: 23455
Maria Ohisalo twitterissä.

Maria Ohisalo:

#EIT:n langettava päätös on erittäin painava ja vakava.

Turvapaikkajärjestelmän tärkein tehtävä on turvata #ihmisoikeudet ja antaa suojelua sitä tarvitseville. Selvitämme huolella sen, miten voimme varmistaa, ettei tällaista enää tapahtuisi.

Tässä on huomioitava myös se, että vihreiden lausuntojen takana voi olla se hyvin kyyninen näkökulma, että parhaiten he saavat kasvatettua kannatustaan, etenkin pääkaupunkiseutualueella, ajamalla näkyvästi muslimien ja muiden asyylilla tulleiden etuja. Venäläiset ja virolaiset voivat palata joskus takaisin kotimaihinsa. Asylantit eivät yleensä ikinä. Nämä ovat vielä nykyisin harjoitetulla politiikalla sen nopeimmin kasvava ryhmä. Lisäksi joka ikinen onnistuminen asyylipaikan saamisessa vain lisää houkutusta ja vetovoimaa, sekä kasvattaa tulijamäärää.

Saksassa tuo kyyninen politiikka on jo paljastanut raadollisuutensa. Eivät tulijat edusta vihreiden "ultramoderneja" ja usein aivan höperöitä kantoja, vaan he kannattavat näitä saadakseen vaikutusvaltaa ja toteuttaakseen sitten omia visioitaan, joilla on yhteistä vihreiden aatteiden kanssa vain totalitarismi. Seuraavassa juttua Hampurin sattumuksista.

Uskonto ja politiikka

Islamismisyytteet hajottivat Hampurin vihreiden ryhmän


Junge Freiheit 17.6.2019 juttu saksaksi

Hampuri. Hamburg-Mitten alueparlamentin vihreiden ryhmä on hajonnut kahta sen edustajaa koskevan islamismiepäilyn takia. "Esitetyt syytökset ovat vakavia. Tuen puoluejohdon selvitystyötä", ilmoitti Hampurin toinen pormestari Katharina Fegebank Hamburger Abendblatt-lehdelle.

Puolue harkitsee nyt puolueen sisäisiä kurinpitotoimia näitä kahta edustajaa vastaan. Lisäksi neljä alueparlamenttiin valittua on osoittanut heille solidaarisuutta. Vihreiden ryhmä koostuu siksi enää vain kymmenestä jäsenestä.

Islamisteiksi epäillyt eivät tule ilmeisesti olemaan enää kauan puolueen jäseniä. He olivat liittyneet yhdessä lukuisien muiden muslimien kanssa vihreisiin. Toinen heistä oli vuosina 2016-2018 kehottanut Facebookissa tukemaan Ansaar International -organisaatiota. Yhdistys nousi pääotsikoihin sen tiloihin tehtyjen ratsioiden johdosta. Turvallisuusviranomaiset katsovat sen kuuluvan islamisti-salafistipiireihin.
(…)

2019-06-17 Saksa: Islamismi hajotti vihreiden Hampurin alueparlamenttiryhmän

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 946
 • Liked: 9213
Varsinaisesta kysymyksestä siirryttiin varsin pian tämän ketjun aiheeseen. Koko teksti linkistä. Vaihtoehtoisesti voi myös katsoa eduskunnan tallenteen. Oikealla olevasta listasta voi kätevästi klikata haluamaansa puheenvuoroon.

Lainaus
Täysistunto
Torstai 14.11.2019 klo 16.00

Suullinen kysymys turvapaikka-asioiden käsittelystä tuomioistuinlaitoksessa
Lainaus
16.01 Leena Meri ps

Arvoisa puhemies! Onko hallitus tietoinen, että Itä-Suomen hallinto-oikeuteen on tänä vuonna saapunut 47 prosenttia enemmän turvapaikka-asioita kuin viime vuonna? Korkeimpaan hallinto-oikeuteen vuonna 2017 saapuneesta asioista noin 60 prosenttia oli ulkomaalaisasioita.
Lainaus
16.02 Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (vastauspuheenvuoro)

Arvoisa puhemies! Kiitos lakivaliokunnan puheenjohtajalle tästä kysymyksestä, se on erittäin ajankohtainen. Voidaan todeta yleisesti näin, että hallinto-oikeuksiin saapui eniten turvapaikka- asioita vuonna 2016.
Lainaus
16.05 Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (vastauspuheenvuoro)

Arvoisa puhemies! Minä uskon, että kaikki tässä salissa tietävät, että Suomi on sitoutunut kansainvälisiin sopimuksiin, joittenka mukaan saadaan hakea turvapaikkaa, ja Suomessa on voimassa sellainen lainsäädäntö, joka on sopusoinnussa kansainvälisten velvoitteiden kanssa. Toki tänään olemme saaneet langettavan tuomion Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta, ja se on otettava vakavasti, ja se on myös osoitus siitä, että vielä tässä hyvässä maassa on parantamisen varaa.
Lainaus
16.06 Jussi Halla-aho ps (vastauspuheenvuoro)

Arvoisa puhemies! Ministeri Henriksson viittasi tässä EIT:n tuoreeseen päätökseen. Kansainväliselle suojelulle on olemassa tietyt kriteerit sekä Suomen että kansainvälisessä lainsäädännössä. Lähtömaan yleinen turvattomuus ei ole peruste suojelulle. Jos olisi, suurin osa maailman ihmisistä olisi oikeutettuja suojeluun Suomessa ja muissa EU-maissa.

Ikävä kyllä Suomi ei voi taata kuolemattomuutta täältä poistettaville ihmisille. Suomi ei voi taata sitä edes täällä oleville ihmisille, eikä tällaista voi vaatiakaan. Väkivalta Irakissa ja muualla on valitettavaa, mutta ratkaisu ei ole ihmisten siirtäminen Suomeen. Se ei tee lähtömaista turvallisempia, mutta se tekee Suomesta vaarallisemman. Tämän voi todeta vaikkapa rikostilastoista. Naapurimaassa Ruotsissa luodit lentävät ja pommit paukkuvat juuri avoimien ovien politiikan tuloksena. Kysyisin ministeri Ohisalolta: meneekö ulkomaalaisten turvallisuus suomalaisten turvallisuuden edelle?
Lainaus
16.07 Sisäministeri Maria Ohisalo (vastauspuheenvuoro)

Arvoisa puhemies! Kiitokset kysymyksestä, joka on monella tavalla hyvin vaikea. [Jussi Halla-aho: Sen pitäisi olla helppo!] Ei pitäisi asettaa vastakkain ihmisiä, elämme oikeusvaltiossa. Me olemme yhdessä keskustelleet täällä muun muassa Suomen EU-puheenjohtajuuskauden ohjelmasta, jonka keskiössä on se, että me puheenjohtajamaana edistämme oikeusvaltiota. Oikeusvaltiosta saa hakea turvapaikkaa. Oikeusvaltion pitää turvata ihmis- ja perusoikeudet ihan jokaiselle ihmiselle. [Oikealta: Myös suomalaisille!] Tässä ei aseteta vastakkain suomalaisia tai tänne muualta tulevia ihmisiä.

Lainaus
16.15 Veronika Honkasalo vas

Arvoisa ministeri Ohisalo, miten hallitus varmistaa, ettei Suomi enää loukkaa kansainvälisen oikeuden ehdotonta palautuskieltoa lähettämällä ihmisiä kuolemaan?
Lainaus
16.17 Sisäministeri Maria Ohisalo (vastauspuheenvuoro)

Arvoisa puhemies! Kiitokset edustaja Honkasalolle tärkeästä kysymyksestä. Tämä päätös on häpeällinen Suomelle. Kuten mainitsette, kerta on ensimmäinen — ja toivottavasti se on myös viimeinen, siitä tämä hallitus tulee pitämään kiinni. Siinä, mitä mainitsin aiemmin siitä, että hallitus on yhdessä sitoutunut laittamaan tämän turvapaikkaprosessin kuntoon, palauttamaan sinne oikeusturvan, keskeistä on nyt se, että käymme yhdessä läpi ne muutokset, joita viimeisten vuosien aikana on tehty ulkomaalaislakiin ja lakien tulkintoihin. Tämä on hallituksen toimintasuunnitelmaan kirjattu, ja tästä lähtee käyntiin selvityshanke, mitä muutoksia yhteensä on aiheutunut, kun on tehty lukuisia erilaisia muokkauksia eri kohtiin. Tässä on paljon työstettävää, ja hallitusohjelmassa näiden parantamiseen on sitouduttu yhdessä.
Lainaus
16.17 Mari Rantanen ps

Arvoisa puhemies! Edustaja Meri kysyi erittäin oleellisesta asiasta. Niin tuomioistuinlaitoksessa kuin muuallakin on yliedustusta. Toimeentulotuki, asumistuki — niissäkin pääkaupunkiseudulla ollaan osin yli 40 prosenttia. Seksuaalirikokset, katujengit, segregaatiokehitys — kaikki varoitusmerkit ovat ilmassa. Samaan aikaan hallituspuolueen edustajat tässäkin talossa puhuvat ja kirjoittavat lausetta ”maahanmuutto on hallittua ja kestävää”. Toistaiseksi tekoja ei ole näkynyt. Kansalaisten mitta alkaa olla täysi. 

Kysyisinkin nyt: Mitä te, arvoisa hallitus, aiotte tehdä, jotta tämä Ruotsin tie pysähtyisi ja kaanonina toistamanne hallittu ja kestävä maahanmuuttopolitiikka todella toteutuisi? Sanokaa edes yksi tähän tavoitteeseen johtava lakihankkeenne, joka edellä kuvattua tavoitetta edistää.
Lainaus
16.18 Sisäministeri Maria Ohisalo (vastauspuheenvuoro)

Arvoisa puhemies! Kiitokset edustaja Rantaselle kysymyksestä. Kuten pääministeri edellä totesi, Suomen puheenjohtajuuskaudella edistetään muun muassa Euroopan yhteistä ulkorajojen valvontaa. Suomella on pitkä ulkoraja. Frontexin resurssien vahvistaminen on keskeistä ja yhtä aikaa myös sen varmistaminen, että Eurojustilla ja Europolilla on riittävät resurssit. Näitä viedään eteenpäin muun muassa tässä yhteisen monivuotisen rahoituskehyksen yhteydessä. Ja se, että viranomaisyhteistyö toimii entistä paremmin, että eri jäsenvaltioiden viranomaiset jatkuvasti kommunikoivat keskenään, vaihtavat tietoja, on myös aivan keskeinen asia, jota jatkuvasti edistämme.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 692
 • Liked: 67590
Lainaus
16.15 Veronika Honkasalo vas

Arvoisa ministeri Ohisalo, miten hallitus varmistaa, ettei Suomi enää loukkaa kansainvälisen oikeuden ehdotonta palautuskieltoa lähettämällä ihmisiä kuolemaan?

Lainaus
16.17 Sisäministeri Maria Ohisalo (vastauspuheenvuoro)

Arvoisa puhemies! Kiitokset edustaja Honkasalolle tärkeästä kysymyksestä. Tämä päätös on häpeällinen Suomelle. Kuten mainitsette, kerta on ensimmäinen — ja toivottavasti se on myös viimeinen, siitä tämä hallitus tulee pitämään kiinni. Siinä, mitä mainitsin aiemmin siitä, että hallitus on yhdessä sitoutunut laittamaan tämän turvapaikkaprosessin kuntoon, palauttamaan sinne oikeusturvan, keskeistä on nyt se, että käymme yhdessä läpi ne muutokset, joita viimeisten vuosien aikana on tehty ulkomaalaislakiin ja lakien tulkintoihin. Tämä on hallituksen toimintasuunnitelmaan kirjattu, ja tästä lähtee käyntiin selvityshanke, mitä muutoksia yhteensä on aiheutunut, kun on tehty lukuisia erilaisia muokkauksia eri kohtiin. Tässä on paljon työstettävää, ja hallitusohjelmassa näiden parantamiseen on sitouduttu yhdessä.

Sisäministeri Ohisalo ei ole tänään ensimmäinen poliitikko, joka antaa ymmärtää, että tuomiolla olisi jotain tekemistä ulkomaalaislain viime vuosien muutosten kanssa. Ei ole.

Olikin kuvaavaa, että kun Svenska Ylen toimittaja kysyi suoraan oikeusministeri Henrikssonilta, johtuiko tuomio osittainkaan viime hallituksen linjasta, Henriksson kieltäytyi vastaamasta vedoten siihen, ettei hän halua etsiä syntipukkeja. Jaa mistä lähtien?

Samoin asiasta Svenska Ylen tv-uutisiin haastateltu Pakolaisneuvonnan edustaja ei halunnut mainita tuomioon liittyviä konkreettisia lakimuutosten paikkoja vaan vaati sen sijaan kaikilta viranomaisilta asenteen muuttamista (!) niin, että voidaan varmistua 100-prosenttisesti (!), ettei ihmisiä enää lähetetä vaaraan.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Peltipaita

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 728
 • Liked: 8954
 • Politiikan tutkija ja taidekriitikko
Arvoisa puhemies, jatkokysymyksenä kysyisin sisäministeriltä että miten ulkorajojen valvonta estäisi mitenkään Ruotsin kaltaiseen levottomaan yhteiskuntaan siirtymisen kun turvapaikkaa on kuitenkin annettava hakea, ja Ruotsin huolestuttava tilanne on syntynyt juuri alunperin turvapaikkaa hakeneiden aiheuttamasta väestömuutoksesta?
« Viimeksi muokattu: 14.11.2019, 22:17:23 kirjoittanut Peltipaita »
"Kumiluodit ovat hyväksyttävyyden rajoilla"  sanoi Matti Vanhanen, kun Kataloniassa haluttiin saada mielipide selville äänestämällä.

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 424
 • Liked: 14882
Lainaus käyttäjältä: siäministeri Maria Ohisalo
Tässä ei aseteta vastakkain suomalaisia tai tänne muualta tulevia ihmisiä.

Rikostilastoista voi päätellä, että kyllä asetetaan ja toivomus on ettei asetettaisi.
Kutsumattomille vieraille voi kansainvälisten sopimusten mukaisesti tarjota turvapaikan suljetussa yksikössä, sillä kansainvälisten sopimusten mukaan jokaisella valtiolla on oikeus ensisijaisesti turvata omien asukkaittensa turvallisuuden.
Mikään kansainvälinen sopimus ei takaa kenellekkään ilmaista turistimatkaa missään valtiossa.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Tuomionenkeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 276
 • Liked: 1368
 • 'Till things are brighter, I'm the Man In Black
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on globalistien mokutuskoneiston yksi aktiivinen työkalu ja sen antamille tuomioille voi haistattaa paskat
ja kirjallisilla dokumenteilla pyyhkiä persettä.

Tälläiset EIT:n antamat tuomiot ovat Ohisalon, Honkasalon, Henrikssonin ja aatetovereidensa märkä uni.

Orjakansaa ohjeistetaan ja tuomitaan oikein ulkopuolelta.
Mikään ei ole orjakansalle mieluisampaa, kuin löytää taas kerran uusi herra kenen edessä madella
Be careful who you trust; Even the Devil was once an Angel.

Hoppborg, Dialog, Vädjande Brev, Operation Rimfrost,Pizza och Käpphäst/ Pomppulinnaa, Dialogia, Vetoomuskirjettä, Operaatio Huuretta, Pitsaa ja Keppihevosia.

rätkä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 310
 • Liked: 668
 En tunne EIT:n käytäntöjä mutta Suomi on varmaan jotenkin vastannut Alin tyttären vaatimuksiin? Onko mahdollista että ollaan vastailtu tarkoituksellisesti löperösti jotta tuo tuomio on saatu aikaan ja tällä verukkeella "asia laitetaan kuntoon" vaikkapa niin ettei ketään enää palauteta. Vihjauskin tähän suuntaan aiheuttaa jättimäisen maturyntäyksen ja ollaan taas lähempänä sitä lähtömaata.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 116
 • Liked: 23455
Maahanmuuttoviraston (Migri) oikeus- ja maatietoyksikön johtaja Tirsa Forssell sanoo STT:lle, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) torstaina antamassa päätöksessä on kyse arviointivirheestä viraston riskianalyysissä. EIT:n päätös koskee tapausta, jossa mies karkotettiin vuonna 2017 Suomesta Irakiin, missä hänet ammuttiin kuoliaaksi.

Forssellin mukaan mieheen aiemmin kohdistuneita vaaratilanteita olisi pitänyt tulkita niin, että tämä on Irakissa mahdollisesti vaarassa jatkossakin. Viranomaiset eivät kuitenkaan pitäneet riskiä todellisena.
...

Selvitysvastuu on viranomaisella

 Forssellin mukaan virhearvioinnissa kyse on ollut tarkemmin siitä, että näyttötaakka on kääntynyt.

–  Jos hakija kertoo, että hän on kohdannut aiemmin vainoa tai vakavaa haittaa, silloin viranomaisen pitäisi tarkemmin selvittää se, että voiko hänelle tulevaisuudessa aiheutua siitä haittaa.

Näyttötaakka kääntyy siis hakijalta viranomaiselle, Forssell sanoo. ...

Tuo on variaatio siitä, että asyylitutkinnassa Eason koulutusmateriaalin mukaan epäselvät seikat ja asiat pitää tulkita hakijan eduksi. Voi perustellusti kysyä, että miksi ihmeessä, kun suurin osa tulijoista pimittää tahallaan henkilöllisyytensä? Faktisestihan viranomainen ei voi selvittää ja tutkia yhtään mitään, koska suurimman osan henkilöllisyys jää täysin hämärän peittoon. Lisäksi kapasiteetti, osaaminen ja resurssit eivät riitä täällä millään kohtuullisella panostuksella siihen, että täällä lähdettäisiin selvittämään kaikkia niitä petkutuksia, satuja ja kusetuksia, joita viranomaisille tarjotaan. Nykyinen Euroopan asyylisysteemi perustuu petkutuksen suosimiseen, jossa on vielä mukana monia eurooppalaisia, joista osa tienaa jopa koko elantonsa tuosta bisneksestä.

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 163
 • Liked: 4491
 • Es ist in Ordnung, weiß zu sein
Turvapaikkajärjestelmä pitää lakkauttaa. Se tekee irakilaisten irakilaisista ongelmista suomalaisten ongelmia. Koko tyypin ei olisi koskaan pitänyt vaeltaa Suomeen. Vaikka olisi minkälainen hätä. Ei se niin toimi.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 079
 • Liked: 37355
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Lainaus käyttäjältä: sisäministeri Maria Ohisalo
Tässä ei aseteta vastakkain suomalaisia tai tänne muualta tulevia ihmisiä.

Tässä nimenomaan PITÄÄ asettaa vastakkain suomalaiset ja muukalaiset, sehän on koko kansalaisuuden perusidea, herra paratkoon! Valtion idea on suojella omia kansalaisiaan muukalaisilta, siten kuin Suomi teki 1939, kun Neuvostoliitto aloitti talvisodan hyökkäämällä ilman sodanjulistusta.

Kansallisvaltion (1) säilyttämiseen ja kansalaisuuden (2) ylläpitämiseen tarvitaan rajavalvontaa (3).

Ohisalo ja muut punavihreät hyödylliset idiootit haluavat tuhota
1) kansallisvaltion,
2) kansalaisuuden ja
3) rajat.

He eivät tajua mitä ovat tekemässä, koska katse ei ole oman kansan tulevaisuudessa, vaan seuraavissa vaaleissa.


Kansallisvaltioiden tuhoamisen jälkeen suuruudenhullujen psykopaattien luonnollisena tavoitteena tietenkin on yhdistää mantereen kokoiset liittovaltio maailmanvaltioksi. Kansainliitto ei onnistunnut, Yhdistyneet kansakunnat ei onnistunut. Mutta noista nimistä lukutaitoiset voivat päätellä mitä visionäärien harhanäyissä on tavoiteltu. Tuon tavoittelun onnistuessa ihmiskuntaisi odottaisi globaali totalitarismi.

Maailmankansalaisten sosiaalinen pääoma (kansalaisten luottamus toisiinsa, vastavuoroisuus, yhteistyöverkostot, vapaaehtoistyö) olisi tuhottu. Entiset kansalaisuudet eivät luottaisi toisiinsa sen enempää kuin hajonneen Jugoslavian eri kansalaisuudet luottivat toisiinsa dumpatessaan entisiä kanssajugojaan  joukkohautoihin.

Ihmiset viihtyvät kaltaistensa seurassa. Monikulttuuri on tälle ikivanhalle totuudelle täysin vastakkainen idea, joka saa lopulta samaan tilaan pakotetut ja/tai päästetyt ei-kaltaiset tappamaan toisiaan.

Birds of a feather flock together is a proverb that goes back hundreds of years. ... [It]means people of similar interests, background, ideas or characteristics will often congregate or hang out with each other, people who have similar ideas or values tend to stick together.

Maailmanvaltio usuttaisi ryhmiä toistensa kimppuun, siirtääkseen huomion pois itsestään. Siitä tulisi lopulta kaikkien sotaa kaikkia vastaaan. Se olisi totaalinen hajoita ja hallitse -suunnitelman käyttöönotto.

Myös johtajat taistelisivat vallasta, ja harventaisivat kilpailijoiden laumaa parhaansa mukaan, kuten Neuvostoliitossa tapahtui. Jäähakkua otsaan ja historian roskakoriin, mars!

Tuo suuruudenhullu maailmanvaltiosuunnitelma  ei tule onnistumaan. Tämä EU-virityskin tulee tukehtumaan omaan mahdottomuuteensa, ja murskaantumaan oman byrokraattisen painonsa alle.
---
Maailmanvalloitusyrityksiä on kautta maailman sivu. Niin kauan kuin kirjoitettua maailmanhistoriaa on ollut tai säilynyt, nämä "tuhatvuotiset valtakunnat"ja "internationaaliset maailmanvallankumoukset"  ovat kärähtäneet tuhkaksi hyvinkin nopeasti.

On häpeä, synti ja sääli, että Ohisalo ja kumppaninsa ovat niin lyhynäköisiä ja historiantajuttomia, että eivät näe millaisen hornanpesään ovat ajamassa omia syntyneitä ja syntymättömiä lapsiaan ja lapsenlapsiaan.

Tätä lyhytnäköistä ja itsekästä ajattelua kuvastaa hyvin nykyinen pääministerimme:

Alueviesti kysyi vaalikiertueella olleelta Rinteeltä 10. huhtikuuta Sastamalassa, millaisessa maassa elämme 100 vuoden kuluttua.
 
-Niin pitkälle tuskin kukaan pystyy ennustamaan. Hölmöä miettiä, mikä maan tai maapallon tila on 100 vuoden kuluttua, eihän meistä kumpikaan ole silloin enää elossa, kuului Rinteen vastaus lehden mukaan.
« Viimeksi muokattu: 15.11.2019, 01:29:45 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan.
- Gorbachev

Kun fasismi saapuu uudelleen, se ei sano „minä olen fasismi“, vaan „minä olen antifasismi.“
- Ignazio Silone

"Me aiomme teurastaa teidät."
- 10v. poika, mahdollinen paluumuuttaja ISIS-leirillä

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 527
 • Liked: 4177

Juha Vainion sanoin “muistiaan kun hieman virkistää”, niin eikö menneisyydessä julkisuudessa useaan asiaan suhtauduttu periaatteella: "Yksittäistapaus, ei anna aihetta jatkotoimepiteisiin"?

Venne

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 594
 • Liked: 1178
Suomi maksaa perheen omaisille ja valitettavasti tästä voi tulla yksi tie helvettiin tyyppisistä hyvistä aikeista. Toivon ettei tätä laajasti rummuteta maailmalla, että on mahdollisuus saada paljon rahaa jos palautettu turvapaikanhakija tapetaan. Tästä voisi seurata ihmissalakuljetuksessa ihan uudentyyppinen tienaamismuoto.

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 692
 • Liked: 5492
Olisi kiva tietää tämän palautetun "alin" koko nimi mukaanlukien tämä valituksen tehnyt ns. "tytär"  sukulaisineen  ...

Tuomas3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 391
 • Liked: 2776
Halvemmaksi tulee maksaa 20000€ per kehitysmaaukko kuin ottaa ne tänne loisimaan ja rötväilemään. Vielä halvemmaksi tulee käännyttää ne rajalta turvalliseen maahan, josta koettavat vaeltaa Kelaan. Silloin jäisi myös nämä EIT tuomiot saamatta.

Toivottavasti tässä tapauksessa saa vähentää tuosta 20000€ sen vapaaehtoisen paluun rahan 5000€ vai paljonko se nyt olikaan. Jos tytär on Suomessa, niin tuo korvaus poistaa kai Kelan ja kunnan maksaman toimeentulotuen joksikin aikaa, mikäli syytteen nostaneen kotitalousyksikkö niitä nauttii.

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 529
 • Liked: 9269
https://ylilauta.org/sekalainen/111286228#no111337469
Ylilaudalla oli joku tutkinut oikeuden päätöstä. Kävi ilmi, että Suomi ei ole ottanut selvää, onko tyttären esittämä Alin kuolintodistus aito!

Muistamme, että tytär valehteli myöhemmin myös äitinsä ja siskonsa kuolleen tulitaistelussa, joten on syytä selvittää, ovatko paperit väärennöksiä.

Bagdadin englanninkielisissä uutisissa marras-joulukuussa 2017 ei mainittu mitään tällaista katuampumista, vaikka mainittiin pienempiä rikoksia.

Tässä haiskahtaa se, että Suomen valtiota edustanut asianajaja on halunnut hävitä jutun ja siksi ei ole selvittänyt tarinan todenperäisyyttä.

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 466
 • Liked: 1800
 • Pimeä voima
Lainaus
Suomi käännytti irakilaismiehen, joka tapettiin pian paluunsa jälkeen – Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tuomitsi Suomen ihmisoikeussopimuksen rikkomisesta

Päätös on ensimmäinen kerta, kun Suomen katsotaan rikkoneen ihmisoikeussopimuksen artiklaa kaksi, jonka mukaan kaikilla on oikeus elää.


https://yle.fi/uutiset/3-11068247

Alilla oli toki myös vaarallinen ammatti, jos hän oli Saddamin armeijassa kiduttajan hommissa.  Ei kauan selviä hengissä sellaisella CV:llä, kun valta vaihtuu. Taisi Ali saada vain oikeudenmukaisen rangaistuksen pahoista teoistaan.

Lainaus
Tätä ennen hän oli työskennellyt Saddam Husseinin aikaisen hallinnon armeijassa. Ali kuulusteli satoja ihmisiä ja sai vihamiehen kollegastaan, joka väitetysti kuului merkittävään shiialaisen asejoukkoon. Kyseinen henkilö myös esitti Alille Irakissa tappouhkauksen.

EDIT.
« Viimeksi muokattu: 15.11.2019, 10:40:48 kirjoittanut Jorma Teräsrautela »
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 821
 • Liked: 3287
 • Palkittu toimittaja
Kovin kummoista uutisointia muualla kuin pohjoismaisessa vastuumediassa koko EIT-instanssin aiemmistakaan edesottamuksista en ole onnistunut bongaamaan. Lähinnä uutisointi on sitä kuinka paheksutaan milloin ketäkin ja annetaan päätöksiä riippuen siitä kummalla puolen agendan löyhkäävää ojaa sattuu epäilty syyllinen seisomaan. Vähän kuin oma kotoinen JSN.

Mikä saatanan into tällä tiedostavalla kansanosalla ylipäätään on näihin erilaisiin neuvostoihin ja kaikenlaisiin ylikansallisiin jeesustelukerhoihin? Samat resurssit jos käytettäisiin johonkin hyödylliseen olisi maailma parempi paikka. :facepalm:
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Kriittinen, mutta myös objektiivinen julkinen sana on oleellinen osa demokratiaa. Jos se rappeutuu – kaupallisista tai poliittisista syistä yhdentekevää – niin demokratiakin saa ydinvian." - Kalevi Sorsa

"Ei n____ Turkuun, ei n____ minnekään."

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 039
 • Liked: 14968
Lainaus
Oikeusvaltion häpeätahra – Uuninpankkopoika Saku Timonen

Edellisen hallituksen maahanmuuttopoliittinen linja maksoi yhden ihmishengen ja Suomen maineen menettämisen oikeusvaltiona.
https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/2763442223666984/

Yhden?  >:(

Uuninpankkoulisija lietsoo nyt sisällissotaa sellaisella tarmolla, että asia pitäisi saada julkiseen keskusteluun, muuallekin kuin vain Rasmukseen ja Hommalle.

pugisti

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 30
 • Liked: 54
Kysyin pari helppoa kysymystä tuolla ohisalon twitterissä, Outi popilta ja yhdeltä toiselta, jonka mielestä 2014/2015 saapuneiden pitäisi saada jäädä, blokkasivat minut 🤔 kysyin miksi pitäisi saada jäädä jos vain kielteisiä päätöksiä?

toinen kysymys oli, kun väittivät ettei paperiton aa tukea/avustuksia niin tällainen: Jos saa jo hoitoa, eikö se ole tukea, jos saa majoituksen, eikö se ole tukea, jos Kela voi myöntää ruoka/lääkerahaa, eikö se ole tukea, ja eikö ole mahdollista ilmoittautua peruskouluun, eikö sekin ole tukea, taitaa noista suurin osa olla veroilla kustannettua.

Eivät vastanneet, kumma homma....

Pakkanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 126
 • Liked: 3826
Eikös suurin osa Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista ole jotain sotilaskarkureita, upseereja, turvallisuusjoukkojen- tai poliisin virkamiehiä. Samoja shiioja ja sunneja, jotka siellä Irakissakin tappaa toisiaan?

Mikä estää shiiojen ja sunnien tappamista toisiaan täällä Suomessa? Ei varmaan mikään, kun Ruotsin menoa katsoo. Tappaa irakilainen irakilaisen Suomessa tai Irakissa, niin aina se taitaa olla Suomen vastuu :facepalm:

Kannattaa miettiä sellaisesta kv sopimuksesta irtaantumista.

edit:

Todisteeksi vielä, että eikös Turun muslimiterroristin yksi uhri ollutkin muslimi, jäi tosin henkiin. Mitäs Euroopan ihmisoikeustuomioistuin siihen sanoo? Nuhteleeko Irakia, miksi ei?

Jä tässä linkki, suurin osa solttuja, poliiseja, turvallisuusjoukkoja, niin kuin muistelinkin.

Migri: Suuri osa irakilaisista turva­paikan­hakijoista oli sotilas­karkureita – ”Niin upseereita kuin rivisotilaita”
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006269849.html

Lainaus
– Mutta sotilaskarkuruus oli hyvin yleinen peruste vuosina 2015-2016 saapuneiden keskuudessa. Se oli tunnistettu ilmiö ja yksi hakuperusteista, joka selvästi nousi sieltä esiin, Tainio sanoo.

MAAHANMUUTTOVIRASTON tulosalueen johtaja Kimmo Lehto kertoo kuulleensa samankaltaisia arvioita Tornion järjestelykeskuksesta, jonne saapui Haaparannasta vuonna 2015 jopa parituhatta ihmistä.

– Tämä on toki pieni otos, mutta eräs arvio eräältä viikolta, ei saa siis yleistää, oli että 30–40 prosenttia oli sotilaskoulutettuja joko turvallisuuspuolella tai muualla, Lehto sanoo.

Lisätty otsikko ja lainaus uutisesta. Muistakaa tehdä sääntöjen edellyttämä lyhyt lainaus uutisesta, joihin linkitätte.
« Viimeksi muokattu: 15.11.2019, 11:43:57 kirjoittanut Skeptikko »

Rasvari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 138
 • Liked: 180
 • Entinen keskustelija, nykyinen Venäjän trolli.
Ellen olisi elänyt viimeistä paria vuosikymmentä ja olisin loikannut 80-luvulta suoraan tähän päivään luulisin koko touhua huonoksi vitsiksi. Tämä on täysin absurdia touhua jossa ei edes yritetä ymmärtää asioiden syitä ja niiden loogisia seurauksia.

Palautetun turviksen kuolemasta ovat vastuussa yksin hänet tappaneet henkilöt/tahot, kukaan suomalainen viranomainen ei ole voinut häntä Irakissa tappaa. Jos oletetaan että Suomen pitää vastata kaikkien irakilaisten turvallisuudesta ehkäpä heidät pitäisi lennättää tänne ja silloinkaan ei voitaisi olla varmoja etteivätkö listisi toisiaan syystä x, y tai z.

Eihän tässä voi muuta kuin pistää rajat kiinni, silloin vältytään välittömältä rahanmenolta, EIT:n tuomioilta ja hyvisten moraaliposeeraukselta.

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 527
 • Liked: 4177
https://ylilauta.org/sekalainen/111286228#no111337469
Ylilaudalla oli joku tutkinut oikeuden päätöstä. Kävi ilmi, että Suomi ei ole ottanut selvää, onko tyttären esittämä Alin kuolintodistus aito!

Muistamme, että tytär valehteli myöhemmin myös äitinsä ja siskonsa kuolleen tulitaistelussa, joten on syytä selvittää, ovatko paperit väärennöksiä.

Bagdadin englanninkielisissä uutisissa marras-joulukuussa 2017 ei mainittu mitään tällaista katuampumista, vaikka mainittiin pienempiä rikoksia.

Tässä haiskahtaa se, että Suomen valtiota edustanut asianajaja on halunnut hävitä jutun ja siksi ei ole selvittänyt tarinan todenperäisyyttä.


Tämä voisi olla alusta loppuun hyvä keissi oikeustieteen opiskelijoiden peilata tapahtumia suomalaiseen oikeuskäytäntöön.

Kuinka paljon turvapaikan haku-/valitus-vaiheesta löytyy dokumentteja ja todistajanlausuntoja, jotka  oikeuden tuomari kelpuuttaisi?

Kuinka paljon valitusvaiheessa löytyy dokumentteja ja todistajanlausuntoja, jotka  oikeuden tuomari kelpuuttaisi?

Eli siis Ahmedin kokemaksi vainoksi ei pelkkä Ahmedin oma ilmoitus riitä ja asiakirjatodisteita syynättäisiin tarkkaan.

Sen jälkeen voitaisiin uudelleen arvioida koko prosessia ja sen mielekkyyttä sekä ihmetellä mikä on häpeällistä ja mitä oikeusvaltiolla tarkoitetaan.

lurkkeri

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 182
 • Liked: 216
Nopeasti selattuna tässä ketjussa ei ole käsitelty sitä seikkaa, että tapettu irakilainen oli palannut kotimaahansa vapaaehtoisen paluun ohjelmassa. Kanteen nostanut tytär vetosi oikeudessa siihen että paluu ei ollut "tosiasiassa" vapaaehtoinen. Oikeuden kanta tähän asiaan on mielestäni aika heppoinen:

Lainaus
55.  In the present case, the applicant’s complaint is based on the allegation that her father had not left Finland voluntarily but had been forced to return to Iraq because of the adverse decisions already taken by the Finnish authorities, and that those decisions therefore engaged the responsibility of Finland for having exposed the applicant’s father to a real risk of losing his life after his involuntary return to Iraq.

56.   The Court must therefore assess whether under the circumstances of the present case the applicant’s complaint falls outside the jurisdiction of Finland ratione loci on the grounds that the applicant’s father had voluntarily left Finland for Iraq where, as alleged, he was subsequently killed.

57.  As to the voluntary nature of the applicant’s father’s return, the Court notes that the applicant’s father left Finland on 29 November 2017, that is, at a time when the Supreme Administrative Court had not granted his request to stay the enforcement of his removal. The removal order was thus enforceable. At that point, he opted for voluntary return, a possibility available for him under section 147a, subsection 1, of the Aliens Act. His situation was therefore different from the circumstances underlying the Supreme Administrative Court’s decision KHO:2017:165 referred to by the Government (see paragraph 32 above). For the Court the fact that the applicant’s father had first lodged an application under the voluntary returns programme before submitting his application for leave to appeal before the Supreme Administrative Court cannot be regarded as decisive, either. In the light of the circumstances of the case, in particular the factual background of the applicant’s father’s flight from Iraq as acknowledged by the domestic authorities, the Court sees no reason to doubt that he would not have returned there under the scheme of “assisted voluntary return” had it not been for the enforceable removal order issued against him. Consequently, his departure was not “voluntary” in terms of his free choice. The circumstances of the present case are thus different from those in the case of Abdul Wahab Khan, cited in paragraph 54 above. It cannot therefore be held that the facts complained of were incapable of engaging the respondent State’s jurisdiction under Article 1 of the Convention.

"... ei voida pitää ratkaisevana ...", "Oikeus ei näe syytä epäillä ..."
Joopa joo.

nurkkakuntalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 995
 • Liked: 301
 • Taikaseinä alas!
Mamujen karkottamisessa ihmettelen sitä, eikö koskaan ole mitään muuta vaihtoehtoa karkotuksen kohdemaaksi kuin mamun alkuperäinen kotimaa? Jos mamu saisi järjestettyä jostakin toisesta maasta luvan maahanmuuttoon niin mamun voisi mielestäni lähettää sinne.

Minun puolestani karkotettavien mamujen karkotusta voisi heidän halutessaan viivästää jos he suostuvat vankilamaisiin säilytyspaikkoihin, joiden kulut kustannetaan kokonaan (suvaitsevien) vapaaehtoisvoimin. Niin pitkään kuin tukea riittää. Suvaitsevat maksakoot itse omat lemmikkinsä. Näin saataisiin suvakismi konkurssiin, tosin sosialistinen suvakkihallintomme luultavasti vain keksisi sitten jonkun "solidaarisuustuen" mamuja tukeville suvaitseville.
Ghettoutuminen parempi kuin assimilaatio. Paluumuutto parempi kuin ghettoutuminen.
Kotiutus kotoutuksen tilalle!
Eroa valtiosta

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 692
 • Liked: 67590
Oikeusvaltion häpeätahra – Uuninpankkopoika Saku Timonen
...
Uuninpankkoulisija lietsoo nyt sisällissotaa sellaisella tarmolla, että asia pitäisi saada julkiseen keskusteluun, muuallekin kuin vain Rasmukseen ja Hommalle.

Pihalla kuin lumiukko.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Minä voin auttaa asian taustojen selvittämisessä. Näin pääsi tapahtumaan, koska otettiin tietoinen riski, joka toteutui.  Sen riskin otti Sipilän hallitus vuonna 2016. Hallituksen maahanmuuttopoliittinen ohjelma oli käytännössä perussuomalaisten kirjoittama.

Kesällä 2016 hyväksyttiin lakimuutokset, joilla ihmiset asetettiin eriarvoiseen asemaan lain edessä vastoin Suomen perustuslakia. Silloin poistettiin turvapaikanhakijoilta oikeus käyttää puhuttelussa avustajaa. Oikeus avustajaan annettiin vasta valitusvaiheessa, ja silloinkin avustajan palkkio määräytyi tavallisen tuntiveloituksen sijaan kiinteästi. Tämä houkutteli alalle asiat huonosti hallitsevia avustajia, joille asiakkaan etua tärkeämpää saattoi olla laskun kirjoittaminen. Kiinteä palkkio ei houkutellut osaajia hoitamaan vaikeita ja paljon työtä vaativia juttuja.

Hallituksen kesken jäänyt maahanmuuttopoliittinen ohjelma tai muutamat lakimuutokset eivät liity tuomioon. Irakilaismiehellä oli aikoinaan oikeus tuntivelotteiseen avustajaan ensimmäisestä puhuttelusta lähtien, sillä muutokset astuivat voimaan vasta myöhemmin. Mikään tuomiossa ei viittaa siihen, että faktoja olisi jäänyt kertomatta turvapaikkaprosessin virheiden vuoksi tai muutenkaan.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Kielteisen päätöksen saaneille annettiin kaksi mahdollisuutta. He voivat poistua vapaaehtoisesti tai pakolla. Irakissa surmattu mies poistui vapaaehtoisesti.

Esimerkiksi Ruotsista poiketen Suomella ei ole palautussopimusta Irakin kanssa, eikä yli kymmentä tuhatta kielteisen päätöksen saanutta irakilaista voida käännyttää pakolla. Irakilaismies tiesi tämän.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Nyt Migri ja oikeuslaitos selittelevät vain noudattaneensa lakia ja määräyksiä. Selitys kuulostaa tutulta, mutta oikeastaan se on ihan totta. Oikeusvaltiossa viranomaisten ja tuomioistuinten on noudatettava lakia. On kuitenkin yksi tärkeä poikkeus. Tuomioistuimet eivät saa noudattaa lakia, joka on ilmeisessä ristiriidassa perustuslain kanssa. Suomen perustuslaki takaa jokaiselle oikeuden elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen. Tämä unohdettiin tässä prosessissa.

Tuomiossa ei arvosteltu Suomen lakeja tai tuotu esille, että Suomen lait olisivat ristiriidassa perustuslain tai ihmisoikeussopimusten kanssa.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Rinteen hallituksen hallitusohjelman mukaan turvapaikanhakijoille palautetaan oikeus käyttää avustajaa turvapaikkapuhuttelussa. Avustajille maksettavissa palkkioissa palataan työtuntien mukaiseen laskutukseen, ja valitusaika kielteiseen päätökseen palautetaan ennalleen 21 päivästä 30 päivään. Kielteisen päätöksen saaneiden palautukset jatkuvat, mutta työllistyneet kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet voivat jatkossa saada oleskeluluvan työn perusteella nykyistä joustavammin.

Nämä lakimuutokset esitellään varmaan ensi keväänä, ja epäilemättä EIT:n päätös nopeuttaa niitä. Tämän turvapaikanhakijan ja Suomen maineen kannalta päätökset ovat kuitenkin myöhässä. Edellisen hallituksen osaamattomuus tuli kalliiksi.

Kyseisillä lakimuutoksilla ei ole mitään tekemistä tuomion kanssa. Kukaan ei ole esittänyt toistaiseksi mitään tuomioon liittyvää, joka liittyisi edellisen hallituksen lakimuutoksiin. Kun oikeusministeri Henrikssonilta kysyttiin eilen tv-haastattelussa edellisen hallituksen päätösten yhteydestä tuomioon, hän kieltäytyi vastaamasta.

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Eilen eduskunnan kyselytunnilla Jussi Halla-aho sanoi, että ei Suomi voi taata palautettujen tai edes Suomessa olevien henkeä kaikissa tilanteissa. Ei voikaan, mutta Suomi voi olla lähettämättä jo kerran turvaan päässeitä kuolemaan.

Tuon toteaminen ei auta millään lailla sen arvioimisessa, kuka on oikeasti vaarassa ja kuka ei.

Suomi on myöntänyt irakilaisille turvapaikanhakijoille oleskelulupia kaksinkertaisella prosentilla Ruotsiin verrattuna ja kolminkertaisella Tanskaan verrattuna. Miten matalalle rima pitäisi asettaa, vai otetaanko kaikki uhkatarinoita kertovat tulijat vastaan?

Lainaus käyttäjältä: Saku Timonen
Jos oikeusvaltio ei pysty takaamaan yhden oikeutta elämään, niin kenekään oikeus elämään ei ole varmaa. Mikä voidaan tehdä yhdelle, voidaan tehdä ihan kenelle tahansa.

Sellaisia terveisiä Turun torilta, että oikeusvaltio ei pysty takaamaan kenenkään oikeutta elämään.
« Viimeksi muokattu: 15.11.2019, 14:23:35 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Maija Poppanen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 7 189
 • Liked: 8895
 • white trash
Jos Suomessa tavan henkilö kokee vakavaa väkivallan uhkaa jonkun toimesta - tehokkain ja ainoa keino sen kitkemiseksi on raapustaa uhkaajalle lähestymiskielto. Kaikki toki tietävät, että paperinpalassa on voimaa juurikin sen painon verran - ja uhkien tiedetään toteutuneen niistä huolimatta.

En muista kuitenkaan juurikaan kuulleeni ulinaa Suomen vastuusta tapahtuneen rikoksen johdosta, joten ehkä lähestysmiskielto voisi olla vastaus. Runoilisimme Aleille ja Ahmedeille vain heidän ilmoittamiensa pahisten nimiin laitetut lähestymiskiellot takataskuun kotiin mukana viemisiksi, ennen monon kuvan perseeseen antamista. Problem solved.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 116
 • Liked: 23455
Myös ex-presidentti Tarja Halonen kannattaa tänne asti vaivautuneille muilta mantereilta tulleille onnenonkijoille 100% lopullista hyväksymisprosenttia, vaikka nykyinenkin prosentti on jo lähes sama. Tämä tuskin yllätys kenellekään. Uusi Suomi tänään:

Lainaus
Tarja Halonen lähti tukemaan Maria Ohisaloa – presidentti toivoo, että ”pakkopalautukset epävarmoissa tapauksissa keskeytetään”

Suomi sai langettavan tuomion EIT:ltä. Ministeri Maria Ohisalo sanoi sen jälkeen selvittävänsä asian, jotta käännytetyn turvapaikanhakijan surmaan johtaneet virheet eivät toistuisi.

Presidentti Tarja Halonen ilmoittaa Twitterissä antavansa täyden tuen sisäministeri Maria Ohisalolle (vihr).

”Toivon, että pakkopalautukset muissakin epävarmoissa tapauksissa keskeytetään”, Halonen tviittaa.
(...)

Varmoja tapauksia tässä maailmassa ei ole ollut ennenkään. Suomi ei voi taata kenenkään hengissä pysymistä edes tilanteessa, jossa prognoosin pitäisi olla hyvä, kuten esim. Turun torilla keskellä päivää.

Suomesta ei ole lisäksi tähän päiväänkään asti joutunut poistumaan juuri muuten kuin vapaaehtoisesti. Poliisin saattaen palauttamien (pakkopalautettujen) määrä on mitätön verrattuna tulijoiden kokonaismääriin. Poliisi ei saa edes kaikkia rikollisia poistettua maasta, koska keksitään kaikenlaisia verukkeita. Edes terroristeja ja murhaajia ei saada maasta ulos, koska nykyinen asyylisysteemi antaa jokaiselle vielä useankin "viimeisen oljenkorren". Tässä avustaa aktiivisesti "suomalainen" maahanmuuttoteollisuus: Ne järjestöt ja verkostot, joiden edustajat nyt ryömivät esiin koloistaan tehdäkseen jutulla agitproppia. Maallikko saattaa kyllä ihmetellä, että miksi lopullisen maahanjäämisprosentin pitäisi olla täällä 100%, vaikka asylanttien valtaosan henkilöllisyyttä ei edes saada koskaan selville. Miksi tällainen teatteri? Mihin tällä pyrkivät?

Tagit: