Kirjoittaja Aihe: Oliko Suomella salainen taakanjakosopimus Saksan ja Ruotsin kanssa 2015?  (Luettu 14590 kertaa)

skyuu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 737
 • Liked: 1634
Tämä salaliitto ei ole teoria. Maahan on houkuteltu pari divisioonaa muukalaisia, joista huomattava osa on sotilaskarkureita. Mihin oma hallituksemme aikoo käyttää heitä? Tavalliseen työelämään heistä ei ole, koska ammatti- ja kielitaito puuttuvat. Ainoa mitä sotilaskarkurit osaavat tehdä, on taistella.

Tarkalleen ottaen nämä pelkurit eivät osaa taistella vaan ainoastaan kurmottaa siviilejä. Käpälämäkeen lähtivät kun näytti edes vähän siltä että joku voisi pistää vastaan ja voimasuhde ei ollu 10-1 eikä puolen vaihto olisi auttanut vaan olisi voinut jopa joutua ihan oikeasti sotahommiin. Muistelisin että yksikin suklaasilmä kertoi jossain haastiksessa liittymeensä armeijaan koska se oli helppo ja hyvä duuni mutta sitten tuli sota ja olis pitäny niinku sotia ja se on kauheeta ja yhyy en halua tappaa ketään  :facepalm:.

Siispä Hölmölään mölisemään paskasta riisistä  >:(

Näistä meille sitten kerrotaan että rakentavat tulevaisuuden Suomea. Ja paskat sanon minä, häipyvät heti kunhan löytävät vehreämmän oksan tai pitäisi oikeuksien eteen alkaa kantaa vastuutakin. Ikävä vaan että vastuut kantaa pottunokka (se vastuunkanto taitaakin olla VHM:n ainoa oikeus) ja oikeuksista nauttii geeliläpsyt... vehreämpää oksaakaan ei taida ihan lähitienoilta löytyä.

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 742
 • Liked: 2663
PS poliitikot voisivat pyydellä ruotsalaisilta kollegoiltaan lisätietoja.

Niin voisivat, mutta haluavatko pyydellä? Joka ainoa edustajaksi valittu perussuomalainen poliitikko oli vuonna 2015 mukana perussuomalaisessa puoluessa.

Jos Suomi sopi Ruotsin, Saksan tai suoraan Brysselin kanssa salaisen taakanjakosopimuksen, minuakin kiinnostaisi kovasti saada tietää, keillä kaikilla perussuomalaisilla tästä sopimuksesta oli tietoa ja miksi myös nuivat perussuomalaiset alistuivat. Oliko oman hillotolpan pelastaminen sittenkin tärkeämpää kuin Suomen pelastaminen? Näin se on nähtävä, mikäli nuivat persut tiesivät asiasta.

Muistuttaisin myös, että kuulemman mukaan Timo Soinin teoksesta Peruspomo löytyy tällainen arvoituksellinen Halla-aholle lausuttu viisaus itsen pelastamisesta. "Jos pysyt holtissasi, niin mene Eurooppaan. Pelastat itsesi, ei sinun siellä tarvitse puolueesta huolehtia, mutta pystyt hoitamaan perhe-elämäsi ja muut sinulle tärkeät asiat."

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 275
 • Liked: 43454
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Muutama linkki. Tässä kiinnittyy huomio siihen, että Soini oli nuivahko tai näytteli sellaista ulkoministeriuransa alkuvaihessa. Muut joko näyttelivät mukana, tai sitten Soini saatiin kääntämään kelkkaansa jossain vaiheessa.

Soinin vierailu Ruotsissa jätettiin huomiotta
4.6.2015
https://web.archive.org/web/20150910192748/http://paavotajukangas.com/2015/06/04/soinin-vierailu-ruotsissa-jatettiin-huomiotta/
Lainaus
Uuden ulkoministerin vierailu Ruotsissa ja päinvastoin Suomessa, on yleensä suuri mediasirkus, mutta tällä kertaa ruotsalaiset näyttivät eleillään mitä mieltä ovat Suomen uudesta hallituksesta ja Timo Soinin nuivasta linjasta koskien maahanmuuttoa.

Ulkoministeri Timo Soini: Ruotsi mahdollistaa ihmissalakuljetuksen ja terrorismin
22.9.2015
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000996882.html
Lainaus
Ulkoministeri Timo Soinin (ps) mukaan Pohjois-Suomen pakolaiskriisi voi pahentuessaan huonontaa Suomen ja Ruotsin välisiä suhteita.

Ruotsi puolustautuu: Turvapaikanhakijoita pääsee verkon läpi
23.9.2015
http://www.talouselama.fi/uutiset/ruotsi-puolustautuu-turvapaikanhakijoita-paasee-verkon-lapi-6000553
Lainaus
Sopimukset eivät velvoita ottamaan kiinni niitä, jotka eivät halua tekemisiin viranomaisten kanssa, sanoo Ruotsin suurlähettiläs Anders Lidén.

Ja sitten tämä:

Paavo Tajukangas: kehitysmaalaisia yritetään kuljettaa nyt salaa Suomeen
20.9.2015
https://web.archive.org/web/20151025094123/http://paavotajukangas.com/2015/09/20/kehitysmaalaisia-yritetaan-kuljettaa-nyt-salaa-suomeen
Lainaus
... tapahtunut on suurin Suomea kohdannut vieraan valtion tekemä aktiivinen vahingonteko sitten Lapin polttamisen.
« Viimeksi muokattu: 17.11.2019, 21:09:37 kirjoittanut Alaric »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Random Walker

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 69
 • Liked: 358
Lainaus käyttäjältä: Esa Niemi
Sisäministeriö pyytää kuntia varautumaan 80 000 turvapaikanhakijan tuloon

26.5.2015

Sisäministeriö pyytää kuntia etsimään 80 000 majoituspaikkaa turvapaikanhakijoiden tuloa varten.  Näistä halutaan myös tehdä sopimukset ELY-keskusten kanssa kertoo Kuntalehti.

Alkuperäinen linkki, ei toimi enää:
http://kuntalehti.fi/kuntauutiset/sote/kunnilta-varautumissuunnitelmat-isoon-pakolaismaaraan/

Kunnat ovat puolestaan saaneet toukokuun alussa sisäministeriön ja ELY-keskusten pyynnön tehdä suunnitelmat miten ne varautuvat pakolaisten laajamittaiseen maahantuloon.

Ministeriön maahanmuutto-osasto on pyytänyt ELY-keskuksia aloittamaan valmistelun alueellisten yhteistyöryhmien asettamiseksi maahanmuuttoon varautumiseksi.

Kuntia pyydetään nyt tekemään touko-kesäkuun aikana, viimeistään elokuussa aiesopimukset siltä varalta, että Suomessa alkaa laajamittainen maahanmuutto. Maahantulon ja pakolaisten sijoittamisen järjestelyn organisoinnissa on tarvittaessa mukana koko viranomaiskenttä: kuntien ohella sisäministeriö, ELY-keskukset, poliisi, puolustusvoimat sekä järjestöjä, muun muassa SPR.Tekeekö Hommaforumi skuupin ennen valtalehdistöä?

Sisäministeriöstä voisi kysellä maahanmuutto-osaston asiakirjoja, jotka liittyvät tähän tapaukseen. Tästä täytyy olla olemassa tausta- ja päätösmuistioita sekä muuta dokumenttia. Ne kaikki ovat julkisia dokumentteja, joista saa kopion pyydettäessä. Ei tarvita syytä eikä perusteluja.
« Viimeksi muokattu: 17.11.2019, 15:15:43 kirjoittanut Random Walker »

Rantasalmen Sulttaani

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 502
 • Liked: 1169
 • Teillä oli unelma
Nyt kun aihe on taas kuuma, joku joka löytää voisi linkittää tänne sen alkuperäisen keskusteluketjun jossa tätä asiaa seurattiin käytännössä reaaliajassa. Ketjussa oli muistaakseni mukana kuvakaappaukset siitä kuntalehden jutusta jossa pyydettiin varautumaan kymmeniin tuhansiin tulijoihin, juttukoosteita median "valtavasta myrskystä", Tajukankaan raportteja Ruotsista ja varmaan lähes kaikki muukin julkinen tieto tähän matuvyöryyn liittyen. Linkittäisin muuten itse, mutta en löytänyt kyseistä keskustelua.

Hipinkäppänä

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 39
 • Liked: 127
Väittäisin että vuoden 2015 Kansalaistorilla pidetty mielenosoitus "monikulttuurisuuden puolesta" oli myös masinoitu tietoisesti ja korkealta taholta, pehmentämään asenneilmastoa tulevaa pakolaistulvaa varten.
Helsingin kulttuuripuolen työntekijöitä teki ylityötunteja ja kalustoa oli varattu etukäteen tähän "spontaaniin" tapahtumaan. Immosen Facebook päivitys sitten valikoitui sopivaksi laukaisijaksi paremman puutteessa, ja sitä kaiutettiin mediassa synnyttämään mielikuva jostain valtavan uhkaavasta ääritoiminnasta.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 381
 • Liked: 57877
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Heikki Porkalta ihan mielenkiintoinen spekulointi (HUOM, ei kannata ottaa minään totuutena) liittyen Sauli Niinistön "tehokkaaseen katumiseen" ja arvopohjahöpinöihin, joiden tarkoituksena oli ehkä estää maahanmuuttokriittisten pääsy käsiksi ulko- ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan UTVA:n tietoihin eli mahdolliseen taakanjakosopimukseen/-sopimuksiin.

Alla osa, kannattaa lukea linkistä kokonaan mikäli kiinnostaa.

https://oikeamedia.com/o1-125403 (17.11.2019)

Lainaus
Miksi presidentti Niinistö hyökkäsi Halla-ahon perussuomalaisia vastaan kesäkuussa 2017?

Seuraava pohdinta, joka pitää sisällään faktoja sekä ajatusrakennelman, joka saattaa olla totta, nousi mieleen, kun Iltalehden poliittisen toimituksen esimies Juha Ristamäki lausui muutamia sanoja poliitikkojen harjoittamasta valehtelusta, jota myös tietojen pimittäminen edustaa. Ristamäen kommentteihin voi tutustua tämän lyhyen videon avulla.

Kun Jussi Halla-ahon perussuomalaiset ei kelvannut hallitukseen kesäkuussa 2017, oli alusta pitäen selvää, että kyse ei ole minkään valtakunnan arvopohjasta vaan aivan muusta.

Itse asiassa Halla-ahon perussuomalaisten hallitukseen tulon pelko perustunee moneen asiaan, joista akuutein oli syyskesällä 2015 alkanut invaasio seurauksineen.

Tähän kuvioon liittyy tietysti Brysselin EU-politiikka, jonka puitteissa yhä esiintyvä haluttomuus ja kyvyttömyys ehkäistä tulijoiden virtaa Lähi-idästä ja Afrikasta, on ollut käsin kosketeltavaa jo usean vuoden ajan.

(...)

Sunnuntaina 11.6.2017, päivää ennen perussuomalaisten neuvottelua Sipilän hallitukseen pääsystä, otti asiaan yllättäen kantaa myös presidentti Sauli Niinistö, joka totesi, etteivät perussuomalaisten tietyt henkilöt ole osoittaneet riittävää katumusta synneistään. Niinistö käytti sanoja "tehokasta katumista".

Merkille pantavaa on, että Niinistö otti kantaa ENNEN kuin Juha Sipilä ja Petteri Orpo olivat vaihtaneet sanaakaan Halla-ahon kanssa ja ilmoittaneet mielipiteensä, jonka mukaan Halla-ahon perussuomalaiset ei kelpaa hallitukseen väärän "arvopohjan" vuoksi. Halla-ahon neuvottelu Sipilän ja Orpon kanssa käytiin maanantaina, 12.6.2017.

Melko yllättävä etukäteiskannanotto presidentiltä, kun muistaa, että Niinistö pyrkii toistuvasti pysyttelemään varjoissa, mahdollisimman etäällä sisäpoliittisista kannanotoista ja "Kekkosen ajan tavoista".

Miksi Niinistö otti silloin niin voimakkaasti kantaa, jonka vuoksi jopa Ylen toimittaja kyseli lähtikö Niinistö leikkimään Kekkosta, joka sotkeutui aikoinaan lähes kaikkeen, oli sitten kyse sisä- tai ulkopolitiikasta?

Mieleen tulee ajatus, jonka mukaan Niinistön sanat olivat julkinen viesti Sipilälle ja Orpolle tai sitten julkinen tuen osoitus tulevalle päätökselle siksi, että kansa hyväksyisi "arvopohjahöpötyksen" mahdollisimman kitkattomasti.

Täytyy muistaa, että Niinistö on yksi UTVAn, ulko-ja turvallisuuspoliittisen ministerivaliokunnan vakiojäsenistä ja lisäksi hän on federalisti, liittovaltiomies.

Halla-aho olisi perussuomalaisten hallitukseen nousun myötä noussut myös UTVAan. Tai sitten joku muu perussuomalainen, mikäli Halla-aho olisi kieltäytynyt ulkoministerin pestistä.

Mitä UTVAn sisältä olisi mahdollisesti paljastunut? Kenties jotain sellaista, jota Niinistö ja muutamat muut pimittivät maineensa ja valtansa menettämisen pelossa?

(...)

Jos ajatusketju pitää yhtä todellisuuden kanssa loppuun asti, voidaan olettaa, että jonkun kiven alta olisi paljastunut varsin ikäviä turvapaikanhakijoihin liittyviä sopimuksia Ruotsin ja mahdollisesti myös Saksan kanssa.

(...)
« Viimeksi muokattu: 17.11.2019, 21:19:27 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

RiP

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 311
 • Liked: 1055
Asia olisi tutkittava ja nostettava tarvittavat syytteet sopimuksien tekijöitä kohtaan Suomen ja suomalaisten turvallisuuden vaarantamisesta.

Tuollaista rikosnimekettä Rikoslaki ei tunne.

Syytteitä voidaan nostaa vain Rikoslain luetteloimista rikoksista - tai ainakin asia pitää jossain päin lakikirjaa olla rangaistavaksi tehty.

Tuosta katsomaan parempi nimeke, mistä Sipilää ajattelit syyttää. https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001

Voi olla muitakin epäiltyjä kuin Sipilä.

12. Luku 1§ https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1995/19950578#Pidp446065200

Jos/kun oletetaan, että joku on Saksan/Ruotsin tai ”vieraan valtion … taloudellisen painostuksen tai tuen avulla … 3) muulla vakavuudeltaan näihin rinnastettavalla tavalla rajoittaa Suomen valtiollista itsemääräämisoikeutta … tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.”

Tulkinnan jätän asiantuntijoiden tehtäväksi.
RiP: "Turha täällä on kenenkään ruveta lainavartalossaan hillumaan."

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 521
 • Liked: 7519
 • Nato-haukka
Sauli Niinistö on ollut minulle valtaista pettymys presidenttinä. Presidentille kuulumattomaan sisäpolitiikkaan puuttuminen vuonna 2017 ei sekään tullut kovin isona yllätyksenä, kun on pannut merkille, että kansa palvoo presidenttiä ja Niinistö on riittävän tyhmä/vastuuntunnoton käyttääkseen sitä kritiikittömästi hyväkseen. 
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 556
 • Liked: 11949
 • tökerö, tyhmä ja köyhä

Vaikuttaa siltä ettei Ristamäen kirjoitusta löydy enää paljon mistään.

Ei Iltalehdestä ainakaan. Viimeisin Ristamäen kolumni päivältä 7.11.19
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

Lumiukko Jeti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 221
 • Liked: 9375
Onko Sampo Terho tietoinen tästä kaikesta? Oletettavasti hänen täytyi olla valmis hyväksymään tämä kokonaisuus ja sen salaaminen, koska hänet oli kelpuutettu Soinin jatkajaksi ja SSS takuumieheksi.

Vai oliko tämä maanpetosrikos se jolla Samposta tuli osa regiimiä ja paluuta ei enää ollut. Tiesi että se on joko hän tai Halla-aho.
"Suomi tarvitsee sekä jatkuvaa työperusteista maahanmuuttoa että vapaan liikkuvuuden tuomaa moninaisuutta. "
- Vihreiden tavoiteohjelma 2014-2019

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 397
 • Liked: 4789
 • Understanding is a three-edged sword.

Vaikuttaa siltä ettei Ristamäen kirjoitusta löydy enää paljon mistään.

Ei Iltalehdestä ainakaan. Viimeisin Ristamäen kolumni päivältä 7.11.19

Nyt en ymmärrä. Mikä on tämä "Ristamäen kirjoitus", jota olet etsinyt mutta et ole löytänyt? Enää-sana tarkoittaisi, että olet joskus löytänyt "Ristamäen kirjoituksen", mutta mistä kirjoituksesta on kyse?Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 556
 • Liked: 11949
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Se kirjoitus josta osa löytyy Hommasta vieläkin:

Iltalehden politiikan toimituksen esimies Juha Ristamäki:

"...vakavin valehtelun muoto, jota ei valehteluksi kutsuta on se, että jätetään asioita kertomatta. Niinkuin hyvin tiedät, esimerkiksi ulko- ja turvallisuuspolitiikka; Airiston Helmi, Hesarin tietovuotojuttu, Suomen yhteistyö Yhdysvaltain kanssa, ..nämä on sellaisia asioita, joissa ei suoranaisesti valehdella, mutta jätetään vaan kertomatta. Tai se, että minkä takia meille 2015 tuli Ruotsin läpi busseilla 35 tuhatta ihmistä.. Minkälainen taakanjakosopimus meillä on Ruotsin kanssa? Ei sitä vaan kerrota. Se ei ole suoranaista valehtelua, mutta asia jätetään kertomatta. Se on ikäänkuin politiikassa se vallalla oleva tapa 'valehdella' kuin se, että suoraan puhutaan palturia."

edit: ja se mihin viitataan tämän ketjun aloituspostissa:


Iltalehden politiikan toimittaja Juha Ristamäki (15.11.2019) sanoo aika suoraan, että Suomi oli tehnyt salaisen taakanjakosopimuksen Ruotsin kanssa. (politiikot valehtelivat jättäessään kertomatta tämän asian)
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 381
 • Liked: 57877
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Olisi Jorman ehkä syytä ottaa silmä käteen.

Ei kukaan ole väittänyt, että Ristamäki olisi kirjoittanut aiheesta mitään. Aloitusviestin videossa on pätkä Sannikka & Ukkola -ohjelmasta, jossa tämä asia sanotaan. Tuo lainaamasi teksti on Hohtavan Mamman toisessa ketjussa olevasta viestistä, jossa on tämä Areena-linkki.

Kohdasta 21:45 -> https://areena.yle.fi/1-50096580?autoplay=true
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 556
 • Liked: 11949
 • tökerö, tyhmä ja köyhä


aaaaa ... ok. Puusilmä. Ja liikaa paranoiaa ... No hyvä että löytyy Areenasta.
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

Tapio Äyräväinen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 325
 • Liked: 809
 • Jumala armahtaa - minä en.
  • Tapio Arjo
Olen neljä vuotta ihmetellyt asiaa, johon kukaan ei näytä kiinnittäneen huomiota.

Vieraat kuljetettiin Ruotsin valtion rautateitä pitkin Tukholmasta Ruotsin Lappiin. Ja he tulivat yli Haaparannasta Tornioon, jossa on muutama sata metriä käveltävänä. Suomalaiset varusmiehet olivat heitä vastassa ja tarjosivat kantoapua.

Haaparantaa lähinnä olevat rautatieasemat ovat Boden ja Luleå. Matkaa näiltä asemilta Haaparantaan on noin 130 kilometriä. Haaparannan juna-asema suljettiin vuonna 1992, jolloin Ruotsin sisäinen liikenne Haaparantaan loppui.

Kysymys kuuluu:

Miten nämä iloiset veijarit taittoivat reippaasti yli satakilometrisen matkan Luleåsta? Kävelivätkö he, liftasivatko he, vai miten?

Ilmeisesti, kokoomuksen ollessa Stubin vetämäna hallitusvastuussa, oli tehty sopimus Ruotsin pääministerin ja täti Merkelin kanssa laittomien  tulijoiden siirtämisestä Tukholmasta Tornioon.

Ruotsin valtio kuljetti heidät perille ilmeisesti Luleåån. On käsittämätöntä, ettei huoltoketjun loppuosaa ole avattu. Tuntuu siltä kuin kukaan ei tietäisi asiasta yhtään mitään ja niinpä olisin kiinnostunut kuulemaan, onko jollain hommailijalla asiaan ratkaisu.

Vanhempi konstaapeli Samuli Sibakoff oli ensimmäisiä poliiseja, jotka komennettiin Tornioon järjestelemään tulijoiden majoitusta ja sataa muuta asiaa.

Mielenkiintoisia lisätietoja Sibakoffista ja kriisin alkuvaiheista löytyy mm. tästä linkistä.

https://www.suomenuutiset.fi/tagi/samuli-sibakoff/

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Ristamäki ei muuten sano Saksasta yhtään mitään sellaista Sannikka&Ukkola ohjelmassa, että sen kanssa oltaisiin tehty salainen sopimus matuista. Hän mainitsee vain Ruotsin. Joten miksiköhän tämän ketjun otsikossa spekuloidaan Saksalla? Olisi kiva nähdä perustelut AP:lta otsikkovalintaan.

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Ja he tulivat yli Haaparannasta Tornioon, jossa on muutama sata metriä käveltävänä. Suomalaiset varusmiehet olivat heitä vastassa ja tarjosivat kantoapua.

Haaparantaa lähinnä olevat rautatieasemat ovat Boden ja Luleå. Matkaa näiltä asemilta Haaparantaan on noin 130 kilometriä. Haaparannan juna-asema suljettiin vuonna 1992, jolloin Ruotsin sisäinen liikenne Haaparantaan loppui.

Kysymys kuuluu:
Miten nämä iloiset veijarit taittoivat reippaasti yli satakilometrisen matkan Luleåsta? Kävelivätkö he, liftasivatko he, vai miten?

Bussillahan ne. Kerran jo kirjoitin asiasta, miksei sitä noteerata. Kyllä Luulajan ja Haaparannan välillä busseja menee aika mukavastikin.

Haaparannasta ei tarvitse kävellä yhtään mihinkään jatkaakseen Suomen sisäisillä linjoilla. Nimittäin, Tornion ja Haaparannan bussiasema on yhteinen, sijaiten aivan rajalla, kuitenkin Ruotsin puolella. Suomeen päin liikennöivät bussit lähtevät siis Ruotsista. Esim. Kemin rautatieasemalle pääsee Haaparannasta suoralla dösakuljetuksella ja aina lokakuulle 2015 asti matut tekivätkin niin kunnes vastaanottokeskus perustettiin Tornioon ja matut otettiin hallitusti haltuun vaken kautta.

Tuolla on kuvamateriaaliakin ajalta ennen vakea. https://www.facebook.com/lasse.torni/posts/593644224116335Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 381
 • Liked: 57877
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Ristamäki ei muuten sano Saksasta yhtään mitään sellaista Sannikka&Ukkola ohjelmassa, että sen kanssa oltaisiin tehty salainen sopimus matuista. Hän mainitsee vain Ruotsin. Joten miksiköhän tämän ketjun otsikossa spekuloidaan Saksalla? Olisi kiva nähdä perustelut AP:lta otsikkovalintaan.

Suomeen tulleet matut vaelsivat tänne suurimmaksi osaksi Saksan kautta ja Suomi on/oli EU:n myötä vahvasti Merkelin Saksan talutusnuorassa. Ihan aiheellinen spekulaatio huolimatta siitä mitä Ristamäki sanoi tai ei.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Ristamäki ei muuten sano Saksasta yhtään mitään sellaista Sannikka&Ukkola ohjelmassa, että sen kanssa oltaisiin tehty salainen sopimus matuista. Hän mainitsee vain Ruotsin. Joten miksiköhän tämän ketjun otsikossa spekuloidaan Saksalla? Olisi kiva nähdä perustelut AP:lta otsikkovalintaan.

Suomeen tulleet matut vaelsivat tänne suurimmaksi osaksi Saksan kautta ja Suomi on/oli EU:n myötä vahvasti Merkelin Saksan talutusnuorassa. Ihan aiheellinen spekulaatio huolimatta siitä mitä Ristamäki sanoi tai ei.

Tekisin kuitenkin eron asiassa, koska alussahan perusteltiin (olettettavasti oikein), että Ristamäki on sellainen henkilö, jolla on syväkurkku tietoa. Jos hän sanoo että Ruotsi, niin todennäköisesti sellainen diili Ruotsin kanssa on. Mutta hän ei sanonut Saksa. Se on hommalaisten tai AP:n omaa spekua. Minusta se pitäisi reilusti tuoda ainakin se erotus esiin, koska nyt yritetään Ristamäen nimellä ujuttaa mukaan omia spekuja.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 275
 • Liked: 43454
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vanhempi konstaapeli Samuli Sibakoff oli ensimmäisiä poliiseja, jotka komennettiin Tornioon järjestelemään tulijoiden majoitusta ja sataa muuta asiaa.

Maahanmuuttokriisin aikana Suomeen saapui turvapaikanhakijan statuksella ihmisiä, enimmäkseen nuoria miehiä, joilla ei oikeasti ollut mitään hätää. Muun muassa käteistä rahaa liikkui Suomeen silloin valtavia määriä.

Suurimmalla osalla tulijoista ei ensimmäiseen kahteen kuukauteen ollut minkäänlaisia matkustusasiakirjoja, ei passia eikä henkilöllisyystodistusta.

”Hätää kärsivien” tarinat olivat vähintäänkin erikoisia, tietää perussuomalaisten eurovaaliehdokas Samuli Sibakoff.

”Miten sinne pääministerin asuntoon pääsee?”

- Eräskin Afrikasta Ruotsiin turistina veljeään katsomaan saapunut kertoi, että Ruotsin viranomaiset olivat laittaneet hänet puoliväkisin Luulajaan menevään junaan muiden ulkomaalaisten kanssa, eikä hän ollut turvapaikan tarpeessa eikä olisi halunnut Suomessa edes käydä.

- Yksi tulija kertoi olevansa itsemurhapommittaja, jotkut sanoivat olevansa ”travelling” eli interreilaamassa Euroopassa. Rahasta ei ollut puutetta.

– Yksi tuli hoidattamaan sukupuolielimensä, toiset olivat velkojiaan paossa.

- Todella moni kysyi, että miten sinne pääministerin asuntoon pääsee.

- Moni sanoi suoraan, etteivät aio maksaa veroja tai mennä töihin, mutta olivat kuulleet, että Suomen valtio kustantaisi heille asunnon, auton ja suomalaisen vaimon, Sibakoff muistelee kaoottisia kuukausia Tornion järjestelykeskuksen rekisteröintiryhmän vetäjänä.

Läpsyttelijöitä oli siis aktiivisesti houkuteltu Suomeen valheilla ja viekkaudella.

Muistan, että Ruotsissa bussi vei läpsyttelijöitä johonkin pikkupaikkakunnalle, keskelle metsää, "keskelle susia". Läpsyttelijät protestoivat mm. istumassa kalsareissaan hangessa. Pointti: he heiluttelivat käsissään aanelosia, joissa matkanjärjestäjät olivat kirjallisesti luvanneet heille 10 kivaa ja 12 kaunista asiaa.

Läpsyttelijöitä sekä vedettiin aktiivisesti, että työnnettiin aktiivisesti kohti Pohjolaa.
« Viimeksi muokattu: 18.11.2019, 00:43:44 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

RiP

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 311
 • Liked: 1055
Ajatolloh
Sipilä puhuu Saksasta ja Saksan kautta joukot Ruotsiin ohjattiin. Saksa kieltäytyi noudattamasta Dublin-asetusta ja näin ollen ottamasta joukkoja takaisin.
Kuuntele filmi. Saksa on aivan syystä mukana.
RiP: "Turha täällä on kenenkään ruveta lainavartalossaan hillumaan."

Pikkupoika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 547
 • Liked: 770
  • Keisarin uudet vaatteet

Bussillahan ne. Kerran jo kirjoitin asiasta, miksei sitä noteerata. Kyllä Luulajan ja Haaparannan välillä busseja menee aika mukavastikin.

Haaparannasta ei tarvitse kävellä yhtään mihinkään jatkaakseen Suomen sisäisillä linjoilla. Nimittäin, Tornion ja Haaparannan bussiasema on yhteinen, sijaiten aivan rajalla, kuitenkin Ruotsin puolella. Suomeen päin liikennöivät bussit lähtevät siis Ruotsista. Esim. Kemin rautatieasemalle pääsee Haaparannasta suoralla dösakuljetuksella ja aina lokakuulle 2015 asti matut tekivätkin niin kunnes vastaanottokeskus perustettiin Tornioon ja matut otettiin hallitusti haltuun vaken kautta.

Tuolla on kuvamateriaaliakin ajalta ennen vakea. https://www.facebook.com/lasse.torni/posts/593644224116335

Tästä on hieman ehkä yllättäen olemassa jopa Ylen Kankkosen raportti vyöryn alkuajoilta, maanantailta 14.9.2015. Luulajassa bussiasemalle ohjaamassa paikallisia "aktivisteja", kirkko ja demarit mainitaan.
https://areena.yle.fi/1-3023863
Yllättävän rehellinen. Todetaan varsin selkeästi, että nuoria irakilaismiehiä lähinnä tulossa, ja pohditaan jopa syitä miksi.

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 118
 • Liked: 7114
Nyt kun aihe on taas kuuma, joku joka löytää voisi linkittää tänne sen alkuperäisen keskusteluketjun jossa tätä asiaa seurattiin käytännössä reaaliajassa. Ketjussa oli muistaakseni mukana kuvakaappaukset siitä kuntalehden jutusta jossa pyydettiin varautumaan kymmeniin tuhansiin tulijoihin, juttukoosteita median "valtavasta myrskystä", Tajukankaan raportteja Ruotsista ja varmaan lähes kaikki muukin julkinen tieto tähän matuvyöryyn liittyen. Linkittäisin muuten itse, mutta en löytänyt kyseistä keskustelua.

Tässä ainakin muutama asiaa valaiseva ketju:

Valla valla
2015-09-13 Tukholmasta on tulossa joku 300- 400 pakolaista Suomea kohti!
Tulin juuri Tukholman keskustasta T- Centralista, jossa oli lähdössä yöjuna Luleåån. Olen järkyttynyt. Nyt on kuulkaa leikki kaukana. Suomeen on tulossa sellainen invaasio, että Peräpohjolassa huudetaan hoosiannaa huomenna illalla.
https://hommaforum.org/index.php/topic,104223.msg1990867.html#msg1990867

Ketjusta poimittu:
Lainaus
Halla-aho sanoi Homma-haastattelussa että SPR kävi aikanaan Ruotsissa neuvottelemassa paikallisen punaisen ristin kanssa ja matuvyöry kohti Torniota alkoi sen jälkeen. Onko tästä mahdollisesta kassakaappisopimuksesta lisätietoa muista lähteistä?

2015-09-13 IS:Turvapaikanhakijoiden määrä räjähti tänään Torniossa
Tornioon saapuu sunnuntaina poliisin arvion mukaan ainakin 500 turvapaikanhakijaa, raportoi Ilta-Sanomien avustaja Hannele Lamusuo.
– Poliisin ja seurakunnan työntekijöiden mukaan tänne tulee nyt syyrialaisia ja irakilaisia. Valtaosa näyttää olevan miehiä, mutta mukana on selvästi myös lapsiperheitä, kertoo Torniossa oleva IS:n avustaja Hannele Lamusuo.

– Voi sanoa, että täällä on nyt aivan hirveä kaaos, seurakunnan työntekijät kuvailevat tilannetta Lamusuolle.
https://hommaforum.org/index.php/topic,104220.msg1990773.html#msg1990773

2015-09-15 Hallitus pakolaiskriisistä: Suomi ei ota käyttöön rajatarkastuksia
https://hommaforum.org/index.php/topic,104356.msg1993321.html#msg1993321
Uusia rajatarkastuksia ei tule. Suomi ei palauta EU:n sisärajatarkastuksia, mutta ”pitää yllä valmiutta tähän”.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1442281155465.html« Viimeksi muokattu: 18.11.2019, 02:47:03 kirjoittanut migri »
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 830
 • Liked: 9259
Se muistikuva itsellänikin on että homma yritettiin vetää salamyhkäisesti ja mahdollisimman matalalla huomiolla mitä nyt tuollaisen määrän ihmisiä kuljettaminen voi salassa pysyä.

Kaikenlaiseen kyselemiseen suhtauduttiin hyvin torjuvasti ja suorastaan vihamielisesti. Se jo osoittaa että he itsekin tiesivät toimivansa hyvin hämäräperäisillä asioilla.

Tuona syksynä varmasti jo hölmöinkin kansalainen alkoi huomaamaan millaisia sätkynukkeja suomalaiset poliitikot ovat. En usko että he tekivät mitään sopimuksia vaan heille annettiin määräykset joita he kuuliaisesti noudattivat.

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 693
 • Liked: 9677
Angela Merkel päätti joskus 2015 alkupuolella kutsua miljoonia ihmisiä Lähi-idästä laittomina siirtolaisina EU-alueelle. Hän on melko varmasti keskustellut muiden EU-maiden johtajien kanssa salaa tästä hankkeesta.

Suomen suunnitelma 80 000 laittoman siirtolaisen sijoittamisesta tuli kolme kuukautta ennen invaasion alkua. On todennäköistä, että suunnitelma on tehty Angela Merkelin kehotuksesta.

Näin ollen Suomen johto sopi Saksan kanssa jo keväällä 2015, että Suomeen päästetään kymmeniä tuhansia laittomia siirtolaisia.

Suomen johto tiesi kyllä etukäteen, että tulijoissa on vain vähän tai ei ollenkaan todellisia pakolaisia. Kyseessä oli tietoinen päätös ottaa maahan massiivinen määrä laitonta halpatyövoimaa.

Suomen johdon toiminta on ollut lainvastaista. Suomen laki ei anna hallitukselle eikä presidentille mahdollisuutta päättää laittoman työvoiman massatuonnista. Kyseessä on ihmissalakuljetus, josta laki määrää ankaran rangaistuksen.

Totean jälleen kerran, että jos Suomi olisi oikeusvaltio, niin 2015 hallituksen avainministerit sekä mahdollisesti presidentti Niinistö saisivat ankarat tuomiot virkavirheestä ja ihmissalakuljetuksesta. Myös maanpetostuomio pitäisi tulla, koska nämä tahot juonittelivat ulkovaltojen kanssa Suomen kansallisen lainsäädännön kiertämiseksi.

pekka2409

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 309
 • Liked: 358
Tämmöisen viestin oon kirjoittanut lokakuun 16.v2015.
Nyt näyttää siltä että kaikki Saksassa Merkelin luona käyneet poliitikot muuttuvat
kuin ihmeen kautta  :flowerhat:
Soinin tarvii kantaa vastuunsa ainoastaa äänestäjilleen.

Toivottavasti Tynkkystä ei kutsuta Saksaan.

Puuha-Pepe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 492
 • Liked: 166
 • Persulla on näin pitkä...
PS poliitikot voisivat pyydellä ruotsalaisilta kollegoiltaan lisätietoja.

Niin voisivat, mutta haluavatko pyydellä? Joka ainoa edustajaksi valittu perussuomalainen poliitikko oli vuonna 2015 mukana perussuomalaisessa puoluessa.Tässähän on semmoinen hauskuus, että jos tämmöinen soppari oli olemassa, niin perussuomalaiset joko

a) tiesivät asiasta, mutta eivät tehneet mitään asian hyväksi, tai
b) olivat vietävissä kuin ne kuuluisat litran mitat.

Sinisten selän taakse on turha piiloutua, kyllä tämmöisistä olisi eduskuntaryhmässä puhuttu.  :P

Peltipaita

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 969
 • Liked: 10219
 • Politiikan tutkija ja taidekriitikko
Mikähän motiivi Soinilla olisi ollut kertoa eduskuntaryhmässä yhtään mitään? Rehellisyys?
"Kumiluodit ovat hyväksyttävyyden rajoilla"  sanoi Matti Vanhanen, kun Kataloniassa haluttiin saada mielipide selville äänestämällä.

Rasvari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 194
 • Liked: 387
 • Entinen keskustelija, nykyinen Venäjän trolli.
Tässähän on semmoinen hauskuus, että jos tämmöinen soppari oli olemassa, niin perussuomalaiset joko

a) tiesivät asiasta, mutta eivät tehneet mitään asian hyväksi, tai
b) olivat vietävissä kuin ne kuuluisat litran mitat.

Sinisten selän taakse on turha piiloutua, kyllä tämmöisistä olisi eduskuntaryhmässä puhuttu.  :P

Tuskinpa kukaan nyky-persujen johdosta mahdollisesta salasopparista mitään tiesi. Olisivat aivan varmasti potkineet kaukalon nurin, joko siististi vuotalla homman tai sitten avoimmennin julistamalla - heillä ei olisi ollut mitään hävittävää.

Samaa todistaa kuuluisa hallituspaniikki 2017 ja Sipilän lentskariuukkarit sen jälkeen kun valta Persuissa vaihtui.

Timo tietää miten asia meni mutta tuskin kertoo, ellei hillotolpan katoaminen aiheuta liikaa katkeruutta. Ehkäpä joskus saamme kuulla vaihteeksi totuuden eikä aina tarvitsisi arvuutella.

Tagit: