UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Oliko Suomella salainen taakanjakosopimus Saksan ja Ruotsin kanssa 2015?  (Luettu 14593 kertaa)

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 768
 • Liked: 2684
 • nuivaantunut
Tässähän on semmoinen hauskuus, että jos tämmöinen soppari oli olemassa, niin perussuomalaiset joko

a) tiesivät asiasta, mutta eivät tehneet mitään asian hyväksi, tai
b) olivat vietävissä kuin ne kuuluisat litran mitat.

Sinisten selän taakse on turha piiloutua, kyllä tämmöisistä olisi eduskuntaryhmässä puhuttu.  :P
Nämä ovat juuri niitä asioita joista ei huudella kuin hyvin pienelle piirille. Tämä siksi, että esitetystä matuvyörytyksestä hyötyy suoraan vain hyvin pieni joukko - ei matuja maahan raahattu työllistämään kulttuuritulkkeja ja viihdyttämään pulleroita.

Jos temppu on tehty Saksan ohjeistuksesta, niin jutusta tienneet on viimeistään lähiaikoina tunnistettavissa mukavista pikku pesteistä vrt. esim. Kreikka ja Urpiloinen/Käteinen/Stubbido. Yksikään persu ei ole tainnut saada kuin kakkaa käteen pl. ehkä Soini & Terho, jotka nauttivat näteistä hallituspositioista hetken, mutta ansiona lienee enemmänkin Halla-ahon pitäminen pois hallituksesta, ettei pääsisi liian lähelle näitä 'suunnitelmia'.

E. Eduskunnassa on sen verran paljon maailmaa halaavia hyödyllisiä idiootteja aihettamassa hajaannusta ja 'litran mittoja' uskomasss parasta maan johdosta, ettei mitään todellista interventiota touhun pysäyttämiseksi saataisi aikaiseksi. Vaikka joku yrittäisikin vapaa lehdistömme ei asiasta uutisoisi.
« Viimeksi muokattu: 18.11.2019, 11:54:23 kirjoittanut n.n. »
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 275
 • Liked: 43457
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Tuskinpa kukaan nyky-persujen johdosta mahdollisesta salasopparista mitään tiesi.
...
Timo tietää miten asia meni mutta tuskin kertoo, ellei hillotolpan katoaminen aiheuta liikaa katkeruutta. Ehkäpä joskus saamme kuulla vaihteeksi totuuden eikä aina tarvitsisi arvuutella.

Tässä on erilaisia mahdollisuuksia Timon tietotason suhteen. Tämä kaikki on allekirjoittaneen spekulaatiota. En ole PS:n jäsen, eikä kukaan PS:n jäsen (tai muu taho) ole minulle mitään asiasta kertonut.

a) Timo tiesi kaiken jo etukäteen, ennen hallituksen muodostumista. Kuitenkin, tuoreena ulkoministerinä hän arvosteli invaasiota julkisesti, ja sai ensimmäisellä Ruotsin vierailullaan kylmän vastaanoton. Jos Timo tiesi "kaiken", tämä oli osa näytelmää. Jos Timo oli näytelmässä mukana, hän tuskin paljastaisi totuutta.

Jos invaasion arvostelu/Ruotsin kylmä vastaanotto ei ollut näytelmää, Timo voisi katkeruuttaan kertoakin jotain...
- paitsi jos paljastuksen myötä samalla automaattisesti paljastuisi jotain häntä itseään häpäisevää tietoa, tai
- jos ex-hallituskumppaneilla (tai muulla valtataholla) on jonkinlainen kiristysruuvivakuutus pahan päivän varalle.

Heti hallituksen muodostamisen jälkeen kaikki osapuolet olivat luonnottoman onnellisia omista rooleistaan. Tämä aihetodisteena puhuisi sen puolesta, että Soini tiesi "kaiken" etukäteen. Mutta savuava ase puuttuu.

b) Timo ei tiennyt invaasiosta tai ainakaan sen mittakaavasta etukäteen, mutta oli lupautunut pitämään puolueensa nuivasiiven kurissa. Invaasion myötä Timo otettiin mukaan diiliin lupaamalla extrahillotolppa (ulkoministerin paikan lisäksi) vaalien jälkeen, jos nuivasiipi suukapuloidaan.

Timo kuitenkin kamppasi itsensä ja uuvattisiipensä maantienojaan, ja jätti nuivasiiven valtaan, kiihdyttämään moottoritiellä, ja vieläpä uuvattien miljoonapuoluetuilla. Timolta pyydettiin yksi asia, sitä hän ei toimittanut > ei hillotolppaa ek-kauden jälkeen.

Häpeällinen epäonnistuminen. Vanha sumopainija tuskin haluaa kaivaa itselleen syvempää kuoppaa kertomalla miten kaikki tapahtui.

c) Muu, mikä?

Yhteenveto: Spekuloin, että Timo tuskin koskaan kertoo miten asiat oikeasti menivät, ellei sitten tule uskoon ja paljasta syntejään julkisesti.

Tämä kaikki on siis kepillä sohimista pimeään. Mutta kuten monta kertaa aikaisemmin, tällainen sohiminen eliminoi vääriä vaihtoehtoja parviälyn avulla, ja johdottaa keskustelun valoa kohti Hommassa, ja laajemminkin julkisuudessa.
« Viimeksi muokattu: 18.11.2019, 13:01:41 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Erik

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 2
 • Liked: 22
Uskoisin että Suomi oli Saksan ja Ruotsin ym. kanssa sopinut että turvapaikanhakijoiden annettaan vapaasti kulkea / heidät kuljetetaan EU maiden läpi haluamaansa maahan hakemaan turvapaikkaa. Tuskin ketään kuskattiin jonkun sovitun kiintiön täyttämiseksi väkisin Ruotsista Suomeen hakemaan turvaa. Tänne päästettiin ja kuskattiin kaikki halukkaat jotka päättivät täältä shoppailla turvapaikkaa.
Joka tapauksessa 101% varmuudella joku meidän valtion johtajista tiesi / oli sopinut että mitään Dublin soppareiden noudattamisia ei Suomi tule vaatimaan ja että kaikki halukkaat asyylin hakijat pääsee rajan yli Ruotsista Suomeen.
Tietoa tulijoiden suuresta määrästä oli sen verran hyvissä ajoin tullut että valmistautuakin ehdittiin.
Miljoonan dollarin kysymys kuuluu: Kuka ja milloin sopi Suomen puolesta näistä asioista?

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 275
 • Liked: 43457
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Erik, tervetuloa Homman muonavahvuuteen!
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Erik

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 2
 • Liked: 22
Kiitos, monta vuotta olen ollut foorumin lukija. Nyt päätin myös kirjoittaa jotain :)

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 123
 • Liked: 4002
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Vielä ei ole nähdäkseni nostettu jalustalle sitä kaikista itsekeskeisintä syytä tälle toiminnalle: perussuomalaisten tuhoaminen.

Täytyy muistaa se tosiasia, että perussuomalaisten alamäki gallupeissa oli vielä ennen tätä elokuun tulijavyöryä varsin maltillista, joskin selvästi havaittavissa olevaa. Vaalituloksesta oltiin tultu alas vain 2,7%-yksikköä elokuun gallupiin menneessä, joka tehtiin ennen tulijavyöryä. Alas oltiin tultu vaalituloksesta siis 0,675%-yksikköä per kuukausi. Varsin hallittavissa oleva pudotus vielä.

Kun syyskuun lukemat tulivat pöytään, oli perussuomalaisten kannatuksesta sulanut kerralla peräti 4,3%-yksikköä. Eittämättä suurimpana vaikuttajana asiassa juuri elokuun tapahtumat. Kun minkäänlaisia toimia tai edes vastalauseita ei kuulunut perussuomalaisten leiristä, vuoden loppuun menneessä oli kannatus sulanut jo 8,9%-yksikköön.

Keskustan ja kokoomuksen puoluejohto lienee laskelmoinut asian niin, että 30 000 tulijan koordinoitu maahan päästäminen Ruotsin tuella olisi tarvittava liike perussuomalaisten niskalaukaukselle. Orpo ja Sipilä tiesivät Soinin olevan niin turhamainen ja itsekeskeinen ihminen, että hän ei nostaisi meteliä eikä hajottaisi hallitusta tämän takia. Eihän Soini lopulta mikään maahanmuuttokriitikko ollut. Muu eduskunta ei myöskään nousisi vastarintaan asiassa: päinvastoin. Perussuomalaisten sisällä toimineet halla-aholaiset jäisivät siis yksin pieneksi ryhmäksi koko muuta Arkadianmäkeä vastaan. Tilannetta helpotti se, että operaation kannalta avainpaikalla olevat ministerit eivät olleet perussuomalaisia.

Tämä oli kahden muun hallituspuolueen ajama operaatio, jonka tavoitteena oli kouhia perussuomalaiset, viedä kansalta vaihtoehto ja näin palauttaa vuoden 2011 vaaleja edeltänyt status quo.
« Viimeksi muokattu: 18.11.2019, 13:51:14 kirjoittanut Puskistahuutelija »
"Only resolute and urgent action will avert it even now. Whether there will be the public will to demand and obtain that action, I do not know. All I know is that to see, and not to speak, would be the great betrayal."

- Enoch Powell

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Soini on varmasti sen verta perso hillotolpalle, että Timo saattaa alkaa 'laulamaan', jos kokkelien ja kepulien Isot Pojat eivät muista huomioida häntä kun hillotolppia tulevaisuudessa jaetaan. Onhan siellä vielä ainakin Petteri Orpo remmissä ja vaikka Sipilä on kepussa varmaan aika heikosti vaikutusvaltainen henkilö nykyään, niin uskoisin puolueen kuitenkin sen verta toimivan ettei Syväkurkkuja päästetä avautumaan julkisuuteen ja upottamaan puoluetta lopullisesti.

Siksi kyselinkin jo aiemmin, että mikäs se Timpan hillotolppa-tilanne on. Eikös hän aiemmin itse toivoskellut mm. suurlähettiläspestiä esim. Lontooseen tai jotain semmoista? Lähiajat näyttävät, kuinka Systeemi hoitaa Timon HT-asiat.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 275
 • Liked: 43457
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vielä ei ole nähdäkseni nostettu jalustalle sitä kaikista itsekeskeisintä syytä tälle toiminnalle: perussuomalaisten tuhoaminen.

Totta! Jos haittamaahanmuuttokriittinen puolue ei pysty hallituksessa vastustamaan haittamaahanmuuttoa, mitä käyttöä sellaiselle puolueelle on? Puolueelle, joka kaappasi 40 paikkaa (20%) monoliittipuolueilta?

Hallitusten etukäteen sopiman muslimi-invaasion yksi motivaatio oli epäilemättä iskeä jäähakku PS:n otsaan.

Lopputulos oli kuitenkin kontrolloimaton Frankensteinin hirviö, joka mm. amok-juoksi turuilla ja toreilla, leikaten suomalaisten kurkkuja, joukkoraiskaten pikkutyttöjä. Sisään houkuteltu hirviö alkoi syömään monoliittipuolueen kannatusta, ja jatkaa sen tekemistä edelleen, järkähtämättömästi, koska tämä nuivapersuntappajien valitsema vaihde on jämähtänyt paikalleen, eikä uutta vaihdetta tunnu löytyvän. Asiaa ei yhtään helpota hirviön puolella taisteleva stalinismin linnake Demla*, joka silittää ja ruokkii hirviöitä, sen sijaan että löisi sen päät poikki miekalla.

* Demla – oikeusvaltion tuho
https://octavius1.wordpress.com/2008/04/03/demla-oikeusvaltion-tuho/
« Viimeksi muokattu: 18.11.2019, 14:28:20 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 651
 • Liked: 27597
Ruotsi ja Suomi rikkoivat järjestelyssä Schengen-sopimusta ja Dublin-sopimusta. Jos Suomi olisi oikeusvaltio, Juha Sipilä ja Petteri Orpo olisi tuomittu virkavirheestä ankariin tuomioihin.

Eivät rikkoneet. EU-sopimuksia saa tulkita omaksi vahingokseen niin paljon kuin haluaa, kuten Suomi teki.

Dublin-sopimuksen pääperiaate on se, että turvapaikkaa haetaan ensimmäisestä maasta, johon henkilö saapuu EU:n alueelle. Tästä pääperiaatteesta voidaan poiketa tietyissä tapauksissa. Tärkein tätä poikkeamista koskeva Dublin-sopimuksessa kohta lienee seuraava:

Lainaus
4. Kullakin jäsenvaltiolla on oikeus käsitellä ulkomaalaisen sille jättämä turvapaikkahakemus siinäkin tapauksessa, ettei se tässä yleissopimuksessa määriteltyjen perusteiden mukaan ole velvollinen käsittelemään hakemusta, edellyttäen, että turvapaikanhakija suostuu siihen.

Jäsenvaltio, joka edellä mainittujen perusteiden mukaan on velvollinen käsittelemään hakemuksen, vapautuu tuolloin velvollisuuksistaan ja ne siirtyvät sille jäsenvaltiolle, joka on ilmaissut olevansa halukas käsittelemään hakemuksen. Jälkimmäisen valtion on ilmoitettava mainittujen arviointiperusteiden mukaan vastuussa olevalle jäsenvaltiolle, onko hakemus siirretty sille.

Kuitenkin, jos on sovittu jostakin ja sitten sovelletaankin systemaattisesti jotakin poikkeusklasuulia, niin se merkitsee sitä, että silloin hylätään sopimuksen pääprinsiippi ja ydin. Näin tehtäessä käytännössä romutetaan koko sopimus. Näin Merkel teki vuonna 2015 ja EU riemuitsi. Tuo ei voi olla oikein ja kelvollinen menettelytapa. Sitä kritisoitiin silloin mm. seuraavasti:

Saksa lopetti syyrialaisten palauttamisen EU-maihin, joihin he saapuivat

EU-Komissio on iloinen Berliinin päätöksestä


Btv 25.8.2015 juttu bulgariaksi

Saksa on lopettanut syyrialaisten turvapaikanhakijoiden palauttamisen niihin maihin, joihin he saapuivat ensimmäistä kertaa EU:ssa, kertoo AFP, joka viittaa Saksan maahanmuuttoviraston Twitter-viestiin.

Näin Saksan hallitus on käytännössä lopettanut Dublin regulaation [ylikansallinen voimassaoleva EU-laki] soveltamisen. Lain mukaan maahanmuuttajat voivat hakea turvapaikkaa vain ensimmäisessä EU-valtiossa, johon he saapuvat, ja heidät voidaan karkottaa, jos he yrittävät hakea turvapaikkaa muussa jäsenvaltiossa.

Saksan hallitus on jo todennut, että Dublin-järjestelmä ei toimi ja he ovat nyt määränneet virkailijoitaan käsittelemään syyrialaisten hakemuksia, vaikka he olisivat saapuneet muiden EU-maiden halki.

EU-Komission on iloinen Saksan päätöksestä
(…)

2015-08-25 Saksa rikkoo EU-lakia - lakkautti Dublin-regulaation ja palautukset

Suomen uutisissa oli asiasta 26.7.2017 seuraavanlaista juttua

Lainaus
Dublin-asetus pitää: turva­pai­kan­ha­kijan voi palauttaa saapu­mis­maahan, vahvisti EU-tuomiois­tuin

Turvapaikanhakijan saa palauttaa poikkeuksellisissakin olosuhteissa ensimmäiseen EU-saapumismaahan, linjasi EU:n tuomioistuin Dublin-asetuksen tulkintaa. Päätös voi vaikuttaa merkittävästi EU-maiden maahanmuuttopolitiikkaan tulevaisuudessa.
(...)

Euroopan unionin Dublin III -asetuksen mukaan turvapaikkahakemus on käsiteltävä siinä, maassa, jonka kautta hakija on saapunut EU:n alueelle. Turvapaikkakriisin 2015-2016 aikana asetusta ei kuitenkaan juurikaan noudatettu, vaan turvapaikanhakijat käytännössä saivat itse valita, missä maassa turvapaikkaa hakea. Suuri osa turvapaikanhakijoista sai turvapaikan tai ainakin oleskeluluvan haluamassaan maassa.
(...)

Näiden seikkojen johdosta on mielestäni täysin perusteltua sanoa Merkelin ja häntäveikkojen de facto rikkoneen Dublin-sopimusta ja jopa romuttaneen sen täysin.

EDIT lisätty linkki
« Viimeksi muokattu: 18.11.2019, 14:51:59 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 651
 • Liked: 27597
Angela Merkel päätti joskus 2015 alkupuolella kutsua miljoonia ihmisiä Lähi-idästä laittomina siirtolaisina EU-alueelle. Hän on melko varmasti keskustellut muiden EU-maiden johtajien kanssa salaa tästä hankkeesta.

Suomen suunnitelma 80 000 laittoman siirtolaisen sijoittamisesta tuli kolme kuukautta ennen invaasion alkua. On todennäköistä, että suunnitelma on tehty Angela Merkelin kehotuksesta.

Näin ollen Suomen johto sopi Saksan kanssa jo keväällä 2015, että Suomeen päästetään kymmeniä tuhansia laittomia siirtolaisia.

Saksassa AfD on pyrkinyt selvittämään noita kysymyksiä. Miljoona matua ei ilmaannu yhdessä yössä Saksan rajalle. Joku on sitä ennen sopinut yhtä sun toista. Tiedustelupalvelutkin ovat olleet tuolla hyvin tietoisia tilanteesta mm. Itävallassa (2015-09-24 Itävalta: Sisäministeriön salainen pakolaisraportti paljastui).

Bundestag

AfD esittää tutkimuskomiteaa selvittämään pakolaiskriisiä


Junge Freiheit 31.5.2018 juttu saksaksi

Bundestagin AfD-parlamenttiryhmä vaatii parlamentaarisen tutkimuskomitean perustamista tutkimaan Saksan hallituksen turvapaikka- ja maahanmuuttopolitiikkaa. Vaatimuksen esittivät torstaina parlamentissa ryhmäjohtaja Alexander Gauland, vt. puheenjohtaja Beatrix von Storch ja lakivaliokunnan puheenjohtaja Stephan Brandner.

Komitean tehtävä on selvittää kuka on poliittisessa kokonaisvastuussa "suurimmasta kriisistä sitten Saksan liittotasavallan perustamisen", totesi von Storch vaatimuksen esittelytilaisuudessa. Hän on merkittävällä tavalla vaikuttanut esityksen syntyyn. Liittohallitus joutuu samalla selittämään toimiensa oikeudellisen perustan. "Sitä emme ole tähän päivään mennessä onnistuneet löytämään."

Von Storch syyttää hallitusta tietoisesti valheellisesta vastauksesta

Komitean toimialaan kuuluvat myös Saksan maahanmuuttoviraston (BAMF) toimet ja väärinkäytökset. Von Storch teki kuitenkin selväksi, "että BAMF ei ole vastuussa tästä, vaan kanslerinvirasto". Vielä tammikuussa 2018 liittohallitus oli antanut AfD:n esittämään kysymykseen seuraavan vastauksen: "BAMF oli ja on aina ollut suuresta työtaakasta huolimatta kykenevä suorittamaan sille kuuluvat tehtävät." Tämä vastaus oli jo tuolloin "tietoisesti valheellinen", painotti von Storch.

Brandner täydensi, että on selvitettävä pitääkö todellakin paikkansa, että syyskuussa 2015 "pieni klikki kanslerinvirastossa päätti olla sulkematta rajoja" ja lakkautti samalla AfD-ryhmän mukaan suurelta osin oikeusvaltion toiminnan.

Tutkinta tulee ulottaa vuoden 2014 alusta lähtien aina tähän päivään. Selvitettäviä asioita ovat myös se josko ja missä määrin liittohallitukselle oli jo ennakkoon informoitu maahanmuuttajien kasvavista määristä Balkanin reitin varrella. "Miljoonaa henkilöä ei ilmaantunut yhdessä yössä Itävallan ja Saksan väliselle rajalle", ilmoitti von Storch.
(…)

2018-05-31 Saksa: AfD esittää tutkimuskomiteaa selvittämään pakolaiskriisiä

Maahanmuuttovirasto täällä ainakin yllätettiin vuonna 2015 housut kintuissa (been there, seen that). Siellä jouduttiin kaapimaan kaikki kasaan alkutekijöistä. Ehkä nuo aiemmin tehdyt kartoitukset 80.000 matun majoitusta varten saattoivat jonkin verran helpottaa, mutta henkilöstö ei ennalta tiennyt mitä on tulossa. Siellä huhkittiin silloin hiki hatussa. Rynnäkön alun olin muualla, mutta jälkeenpäinkin sai hyvän kuvan siitä, millainen tilanne oli ollut.

Varsin yllätyksenä tilanne näyttää tulleen myös Saksan maahanmuuttovirastolle. Näinhän tietenkin pitää ollakin, sillä muuten käry käy, jos Merkel käskee jo ennakkoon hankkimaan majapaikat miljoonalle vielä silloin Kreikassa majailleelle matulle.

Tuossa rynnäkössä on paljon selvitettävää, vaikka yhtä sun toista tapaukseen liittyvää viitettä on jo tuotu julkisuuteen. Tässä eräs näkemys, joka nostaa framille mm. Merkelin, Junckerin, Tuskin, Soroksen, Turkin, CIA:n, NGO:t ja neoliberaalit: 2015-09-24 Saksa: Pakolaiset geopoliittisten intressien aseina?

Kovin optimistista prognoosia todellisen kehityskulun, päätöksentekijöiden ja päätösten sisällön selviämiselle tuskin voi antaa, sillä tuollaiset asiat on pidettävä vain pienen ydinporukan tiedossa, koska muuten leivätön pöytä. Edes somalien tulo-operaatiota Moskovasta vuona 1990 ei ole saatu täällä vielä tyhjentävästi selvitettyä.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Lyijy

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 10
 • Liked: 49
https://yle.fi/uutiset/3-11073735

Tuonne voi kirjailla illan A-studio vieraille (Halla-Aho ja Orpo) kysymyksiä.
"Mitä haluaisit kysyä heiltä? Ehdota alla olevalla lomakkeella ma 18.11. kello 18 asti."

Itse ainakin raapustin kysymyksen Orpolle liittyen tähän taakanjakosopimuksen olemassa oloon. Tuskin kysyvät, mutta ainahan sitä voi yrittää luoda hiukan painetta toimittajille ottaa asiaa puheeksi.

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 742
 • Liked: 2663
PS poliitikot voisivat pyydellä ruotsalaisilta kollegoiltaan lisätietoja.

Niin voisivat, mutta haluavatko pyydellä? Joka ainoa edustajaksi valittu perussuomalainen poliitikko oli vuonna 2015 mukana perussuomalaisessa puoluessa.

Tässähän on semmoinen hauskuus, että jos tämmöinen soppari oli olemassa, niin perussuomalaiset joko

a) tiesivät asiasta, mutta eivät tehneet mitään asian hyväksi, tai
b) olivat vietävissä kuin ne kuuluisat litran mitat.

Oma käsitykseni on, että kumpikaan vaihtoehto ei sulje toinen toistaan pois. Kun yritin lypsätä tietoa niiltä harvoilta edustajilta jotka uskalsivat käydä Hommalla, kunnollisia vastauksia ei saanut tai edustaja vaikeni kokonaan ja pakeni paikalta. Moni ketjuun kirjoittanut tuntuu unohtaneen täysin, millaisissa tunnelmissa Hommalla elettiin vuonna 2016. Jos ette usko, käykää lukemassa vanhoja viestejä. Ei millään pahalla, mutta minua ihmetyttää aika usein se, miten äkkiä persujen vanhat synnit pyyhkiytyivät pois. Mitään oman pesän puhdistusta tai tapahtuneen läpikäymistä ei (ole) tapahtunut.

Mutta jos asia tosiaan on niin, että kukaan nuivista perussuomalaisista ei ole tiennyt asiasta eli epämääräisestä taakanjakosopimuksesta jolla turvapaikanhakijoita ohjattiin Pohjois-Ruotsin kautta Suomeen, niin nyt näillä takuunuivilla on elämänsä tilaisuus profiloitua ja tehdä asiasta vaikka kirjallinen kysymys. Eikö vain? Jään odottamaan. Jos mitään ei kuulu asian tiimoilta, ehkä siitä voi päätellä jotain.

Sekin tuntuu jo unohtuneen, että nuivat perussuomalaiset ovat jopa omien sanojensa mukaan sitoutumassa EU:n yhteisiin tai yhtenäisiin turvapaikkapoliittisiin hankkeisiin. Ei ole paljoakaan aikaa, kun Hommalla pöyristyttiin edustaja Eerolan pitämästä puheesta. Korkeimmalta taholta tuli jopa kiitosta.

Tuskinpa kukaan nyky-persujen johdosta mahdollisesta salasopparista mitään tiesi. Olisivat aivan varmasti potkineet kaukalon nurin, joko siististi vuotalla homman tai sitten avoimmennin julistamalla - heillä ei olisi ollut mitään hävittävää.

Olihan heillä. Paljonkin. Oma hillotolppa, kun silloinen puheenjohtaja uhkaili puolueesta erottamisella.

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 449
 • Liked: 2256
Epäilen, että asia on lopulta yksinkertainen: Vyöryn tullessa todellisuudeksi viimeistään Saksassa tiedettiin, että osa suuntaa kohti pohjoista Ruotsia ja jopa Suomea. Asiasta on soiteltu pääministeri tai ministerien avustajien taholla, jotta tietävät mitä odottaa. Ruotsissa on tunnetusti autettu matuja eteenpäin kohti Suomea. Tarkoitus on ollut vähentää rasitetta, joka kohdistui yksittäisiin maihin. Tämä on minusta todellinen petos, koska näin suuren joukon annetaan marssia turvallisten maiden läpi, mutta siihen ovat osallistuneet kaikki silloiset johtajat.

Tässä ja ylipäätänsä EU-politiikassa voi olla selitys miksi Kokoomus on nyt muuttanut asian tiimoilta hyvin vähän linjaansa pakolaisiin liittyen, vaikka PS kannatus kohoaa ylemmäs. Niin pitkään kuin PS kannatus ei ole luvuissa 30% on mahdollista saada aikaiseksi hallituspohja ilman PS osallistumista. Pääministeriksi tulee 2. suurin puolue PS:n jälkeen, joka kokoomus olettaa olevansa. He tekevät hallituksen SDP:n ja Keskustan kanssa tai sitten SDP, Vihreät ja apupuolueet. PS:n kansaan edustava linja sotii vastoin sitä, että asiat halutaan päättää pienissä piireissä ja olla järkyttämättä talouden kulkua. Matuja saa tulla, sehän vain nostaa BKT:ta lisää rahankäyttöä ja yhteiskunnan palveluita. Kaikille jotain paitsi PS äänestäjäkunnalle.
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 111
 • Liked: 6165
Ja mikä taho maksoi matkat? Ruotsissahan oli tuolloin jopa organisoitu juoma- ja ruokahuolto juniin, joissa tulijat kulkivat ilmaiseksi ilman matkalippua. On aivan varmaa, että rautatieyhtiöt ovat saaneet vähintään valdelta kohtuullisen korvauksen kuljetuspalveluista.

Tätä ketjua lukiessaan ei saa unohtaa sitä, että nyt valmistellaan majoitusta 100 000 tulijalle.

Juoni

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 467
 • Liked: 293
Tuossa unkarilaisen ekonomin hämmästyttävän rehellinen selostus asiasta. Ennustamaansa sisällissotaa ei tosin ainankaan toistaiseksi ole tullut.

https://www.youtube.com/watch?v=TisxfLCAz8E

Tapio Äyräväinen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 325
 • Liked: 809
 • Jumala armahtaa - minä en.
  • Tapio Arjo
Kerroin vanhemmasta konstaapelista Samuli Sibakoffista, joka operoi Torniossa syksystä 2015 kevääseen 2016.

Tässä Youtuben linkkejä, joista voi katsella koko Sibakoffin tarinan - kaksi eri vaihtoehtoa.


https://www.youtube.com/watch?v=NLXfJWhe-bk

https://www.youtube.com/watch?v=91U4TMuhsMA&list=PLfsE7zwJfcwPiotjNf3K4kA3FFI8XfDqi

Samuli Sibakoff on "Poliisi joka sai tarpeekseen - kaikista kohtaamistani tulijoista vain yhdellä oli hätä".

Tuosta linkistä lisää:

https://www.suomenuutiset.fi/poliisi-sai-tarpeekseen-samuli-sibakoff-paljastaa-suomeen-pakolaisina-saapuneiden-todelliset-tarinat-kaikista-kohtaamistani-yhdella-hata/
« Viimeksi muokattu: 19.11.2019, 01:08:23 kirjoittanut Tapio Äyräväinen »

mehmed

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 16
 • Liked: 18
Kerroin vanhemmasta konstaapelista Samuli Sibakoffista, joka operoi Torniossa syksystä 2015 kevääseen 2016.

Tässä Youtuben linkkejä, joista voi katsella koko Sibakoffin tarinan - kaksi eri vaihtoehtoa.


https://www.youtube.com/watch?v=NLXfJWhe-bk

https://www.youtube.com/watch?v=91U4TMuhsMA&list=PLfsE7zwJfcwPiotjNf3K4kA3FFI8XfDqi

Samuli Sibakoff on "Poliisi joka sai tarpeekseen - kaikista kohtaamistani tulijoista vain yhdellä oli hätä".

Tuosta linkistä lisää:

https://www.suomenuutiset.fi/poliisi-sai-tarpeekseen-samuli-sibakoff-paljastaa-suomeen-pakolaisina-saapuneiden-todelliset-tarinat-kaikista-kohtaamistani-yhdella-hata/


Sibakoff oli osa koneistoa joka vastaanotti näitä eläimiä ja hän on vastuussa niiden rikoksista, siinä missä Orpo.

Se että hakee ääniä ja nostetta uhriutumalla jälkeenpäin on parhaimmillaankin oksettavaa.JR

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 765
 • Liked: 105
 • psykopaatti
2015 Eräs naishenkilö ylpeänä kirjoitti suljetussa Facebookryhmässä olevansa parhaillaan Ruotsissa jakamassa pakolaisille ohjeita, miten tulee toimia matkalla Suomeen. Kommentoin kitkerästi, niin koko ketju poistettiin. Rouva ei ymmärtänyt ollenkaan, miksi häntä arvostellaan.

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Sibakoff oli osa koneistoa joka vastaanotti näitä eläimiä ja hän on vastuussa niiden rikoksista, siinä missä Orpo.

Se että hakee ääniä ja nostetta uhriutumalla jälkeenpäin on parhaimmillaankin oksettavaa.

Joo. Entäs missä itse olit? Jokainen suomalainen on maanpuolustusvelvollinen. Miksei sinua nähty rajalla torjumassa näitä ase kädessä? Se, että jälkikäteen syyttelet muita aktivismin puuttesta kun et osoittanut sitä itsekkään, on oksettavaa.

Allium

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 47
 • Liked: 83
BBC:n Matka Eurooppaan oli hyvin silmiä avaava dokumentti, mutta minusta se jotenkin vaiettiin mediassa, koska moni, jolle olen siitä kertonut, ei edes tiedä ko. dokumentin olemassaolosta. Muistan hyvin, kuinka dokumentissa turvapaikanhakijoita ohjattiin Ruotsissa juniin ja busseihin ja sanottiin, ettei tarvita matkalippuja.

Vuonna 2017 minulla oli mahdollisuus keskustella muutaman naisen ja lapsen kanssa, jotka halusivat Suomeen, koska heillä oli täällä jo valmiiksi sukulaisia. He saapuivat syksyllä 2015. Heidät poistettiin junista Ruotsissa monta kertaa liputtomuuden takia, ja ilman yksityisten ruotsalaisten ja sukulaisten apua matka olisi ollut mahdottomuus. He ihmettelivät minulle sitä, että vastaanottokeskuksessa olivat kuulleet, että muut (lähinnä miehet) eivät olleet kohdanneet samanlaisia vaikeuksia, vaan olivat saaneet matkustaa ilman matkalippua. Ehkä Suomi ei ollut tilannut tällaisia yksin matkustavia naisia ja lapsia halpatyövoimaksi?
Inhimillisyys ja oikeamielisyys ovat arvokkaammat kuin tuhat kultarahaa.
- Kiinalainen sananlasku -

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 275
 • Liked: 43457
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Olli Pusa, sosiaaliturvapolitiikan dosentti, yhteiskuntatieteiden tohtori, vakuutusmatemaatikko (SHV) ja eläkkeiden ja sosiaaliturvan rahoituksen asiantuntija blogasi 2017:

Euroopan hullua politiikkaa ohjaa yritysjohtajien verkosto nimeltään European Round Table of Industrialists (ERT). Suomi yritetään velkauttaa mamutuksella muiden EU-maiden tasolle, jotta liittyminen liittovaltioon olisi jouhevampaa.

Lainaus käyttäjältä: https://beta.oikeamedia.com/o1-8229
Blogi: Olli Pusa, 16.03.2017
Euroopan hulluuden taustat?

... Tuntuu jotenkin hölmöltä ajatus, että suomalaiset poliitikot laumana hyppisivät Brysselistä komissiosta tulevien määräysten mukaan. Taustalla täytyy olla muunlaista kotimaasta johdettua käskytystä.
...
Tällainen hulluus, joka EU:ssa on vallalla, tuskin on mitään organisoitumatonta toimintaa. Se on perustunut järjestelmälliseen, systemaattiseen ja epärehelliseenkin toimintaan tehdä EU:sta liittovaltio. Siellä olisi yksi mantereen hallitus, yksi valuutta ja yhteinen talouspolitiikka. Sen seurauksena eri EU-maiden velat laitettaisiin yhteen ja paremmin taloudellisesti menestyvät maat maksaisivat suuria avustuksia heikommin menestyville maille. Kuvitelmana on ilmeisesti luoda jonkinlainen Euroopan Yhdysvallat.
...
Arvioni on, että tätä Euroopan (ja Suomen) kannalta hullua politiikkaa ohjaa yritysjohtajien verkosto nimeltään European Round Table of Industrialists (ERT). Siihen kuuluu n. 50 yritysjohtajaa pääasiassa läntisestä Euroopasta.
...
Tuosta verkostosta sanotaan, että se on EU-komission takapiru ja komissio sen tiedotusosasto.
...
Tuon verkoston keskeinen tavoite on tehdä EU:sta liittovaltio ja edistää edustamiensa yritysten bisnestä.
...
Yksi liittovaltion tieltä raivattava seikka on Euroopan kansallisvaltioiden identiteetti.
...
Olemassa olevan identiteetin hävittäminen kansoista on varsin hidas prosessi.
...
... keskeiseksi keinoksi näkyy valitun laajamittainen maahanmuutto islaminuskoisista maista.
...
EU:n linjaukset osuvat hämmästyttävästi yhteen sen kanssa, mistä maista on vahva edustus ERT:ssä.
...
Miten sitten Suomi suhtautuu tuohon organisaatioon? Itse asiassa Suomella on pitkään ollut siellä erittäin vahva edustus. Aikaisemmin Suomea edustivat siellä Jorma Ollila Ja Antti Herlin. Heillä on epäilemättä ollut käsissään langat käskyttää mediaa ja poliitikkoja Suomessa. Nyt heidän paikalleen Suomen edustajiksi on nimetty Koneen Henrik Ehrnrooth ja F-Securen / Nokian Risto Siilasmaa.
...
... Suomen ei olisi tarvinnut laskea maahan yli 30.000 turvapaikanhakijan joukkoa. ... Nyt suurin osan on todettu aiheettomiksi hakemuksiksi ja nyt monet tahot yrittävät estää hylkypäätöksen saaneiden karkottamista. Tässä asiassa on selkeästi nähtävissä ERT-taustaisen yritysmaailman ja hurahtaneiden maailmanparantajien epäpyhä liitto.
...
Suomen valtion velka oli 50% BKT:sta eli suuruusluokkaa 100 miljardia. Euromailla keskimäärin se oli lähes 100% BKT:sta, mikä Suomessa vastaisi lähes 200 miljardia euroa. Jos tuolla pohjalla yritettäisiin liittää Suomi euroalueen velkaunioniin, siinä olisi todella haastetta. Yhdessä hetkessä suomalaisten velkavastuut kasvaisivat 100 miljardilla, kun sitoutuisimme maksamaan muiden velkoja. Sen lisäksi tulisivat euromaiden väliset tulonsiirrot, joita jo nyt maksamme miljardin, mutta niiden määrä kasvaisi moninkertaiseksi. Tällä pohjalla tuollaista olisi hyvin vaikea myydä suomalaisille, oli kuinka hyviä selittelijöitä tahansa asiaa ajamassa.

Siispä ajetaan Suomen taloutta alas, lopetetaan investoinnit, keksitään valtavia kulueriä velkamäärän kasvattamiseksi. Esimerkiksi 2016 pelkästään Migrin vastaanottokeskusten kustannukset olivat kuusisataa miljoonaa euroa ja muut kulut päälle. Miljardi kankkulan kaivoon ja kaikki on katettu velalla.
...
Mikä on lopputulos tällaisesta? Valtion velkaantuminen kasvaa nopeasti. Sen seurauksena Suomen valtion velkamäärä alkaa lähestyä euromaiden keskiarvoa. Kun samalla tuhotaan suomalaisten uskoa kykyyn selviytyä itse ongelmista, pienenee kynnys liittää Suomi velkaunioniin. Sivutuotteena valtavat eläkerahastot kasvavat ja kenen tosiasiallisessa kontrollissa ja vallassa ne ovatkaan? Taitaa sieltäkin olla lyhyt etäisyys ERT:hen?
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Tagit: