Kirjoittaja Aihe: Sanna Marinin hallitus 2019–  (Luettu 1469715 kertaa)

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 093
 • Liked: 45346
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Sanna Marinin hallitus 2019–
« Vastaus #8760 : 23.06.2022, 07:53:23 »
Vilkaisin tuota tutkimusta. Sanna Marinin hallituksen värväämien asiantuntijoiden mielestä ilmeisesti sellaiset eivät ole vihapuhetta, kuin "natsi, natsipelle, persvakoäijä, rasisti, rasse, natsisika, natsinpaska, rasistipaska", sillä nämä loistavat poissaolollaan hakusanalistalta. Lähdeviitteissä on kyllä Johanna Vehkoonkin tuotoksia (jotka tuskin ovat vertaisarvioituja), jotka viittaavat hänen oikeudenkäyntiinsä. Kyseisessä oikeudenkäynnissä rasistiksi ja natsipelleksi nimittelyhän katsottiin tuomittavaksi - joskin lopulta arveluttavasti itsekin kieltään käyttäneen poliittisen henkilön tulisi nämä sietää - toisin kuin vaikka husujen ja muiden poliitikoiden, jotka myös käyttävät itsekin leimaavaa kieltä...

Mutta tälle tutkimukselle tulisi varmaan avata ihan oma ketjunsa.


MUOKS: TUOLLA KESKUSTELUA, ÄLÄ JATKA TÄSSÄ:

https://hommaforum.org/index.php/topic,125944.msg3423197.html#msg3423197

-i-
« Viimeksi muokattu: 23.06.2022, 08:11:18 kirjoittanut ikuturso »
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Köhösen Keijo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 212
 • Liked: 1037
Vs: Sanna Marinin hallitus 2019–
« Vastaus #8761 : 23.06.2022, 11:40:48 »
Jos vertailette mitä USA:ssa tapahtuu ja mitä meillä tapahtuu, niin löydätte hämmästyttäviä yhteneväisyyksiä. Meidän ministerit puhuu kuin samasta suusta Bidenin ja demokraattien kanssa ja meidänkin media on valjastettu puolustamaan hallitusta. Ja meidän mediahan myös puolustaa jatkuvasti USA:n demokraatteja ja Bidenia ja republikaanit paha.

Siellä ollaan sen verran edellä tässä suunnitellussa kuviossa, että nyt lehdistö kirjoittaa siellä, ettei taantuma tai lama ole mitenkään erityisen paha asia, kun meillä ollaan vasta vaiheessa, missä raahataan puhuvia päitä VTT:lta kertomaan ihmisille kuinka hyvä juttu käsistä lähteneet polttoainekustannukset on. Kohta tullaan puolustamaan taantumaa saatte nähdä.

Pahinta tässä kuviossa kansalaisen kannalta on, että inflaatio itse asiassa kannattaa valtiolle ja koko kuvion tarkoitus onkin putsata rahat kansalaisten taskusta valtiolle. Ja toisaalta myös EU:lle. Sen takia niitä tukipaketteja tehtaillaan.
Valtion verokertymä nousee koko ajan ja tämä temppu tullaan esittelemään hallituksen taholta suurena onnistumisena. Vain juuri sinä olet silloin köyhä ja valtion kassa näyttää paljon paremmalta.
Tämän päivän HS:ssa Saarikko kertoo, että määräaikainen kymmenen sentin alennus polttoaineveroon tarkoittaisi puolen miljardin saamattomia veroja valtiolle.
Nyt jokainen voi tahollaan miettiä kuinka paljon prosentuaalisesti polttoaineen hintaan sidottu vero tuottaa tällä hetkellä valtiolle, kun bensan hinta on noussut järjettömyyksiin. Ja mitä se tarkoittaa valtion kassalle, kun polttoaine on 3 euroa ja ihmisten on pakko liikkua.

Kyseessä on laillinen ryöstö hallituksien taholta ja ihmiset eivät vielä ole sitä vain ymmärtäneet. Twitterissäkin taloudesta edes jotain ymmärtävät jankkaavat sokeasti meidän alijäämästä ja talouden tilasta. Valtion talous on kohta paljon paremmassa kunnossa kuin kansalaisten. Sen jälkeen ihmiset on riippuvaisia valtiosta ja se on näiden vasemmistopuolueiden tavoite aina.
Mitä enemmän valtiosta riippuvaisia ihmisiä, sitä enemmän he lupaavat näille ihmisille kaikkea.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 186
 • Liked: 15377
Vs: Sanna Marinin hallitus 2019–
« Vastaus #8762 : 23.06.2022, 11:47:12 »
"..vero määräytyisi nykyistä enemmän maapohjan arvon ja rakennusten markkina-arvon perusteella.."
Eli jos ostan nyt tontin ja talon jostain kuolevasta kunnasta, voin kohdaltani odottaa kiinteistöveron laskevan nollaan parissa vuodessa?

Älä ainakaan erehdy ostaamaan ns elinvoimaiselta alueelta tonttia jota ei ole rakennettu täyteen kaavoituksen sallimissa rajoissa.

Todnäk esim Hgin alueella käyttämätön rakennusoikeus lasketaan "arvoksi" jota tietty verotetaan. Sopii niin kivasti moneen kertaan maksetun omaisuuden verottamisen, kaiken tukkoon rakentamisen ja vihreän siirtymän ajatusmalliin...

googleta ja pissaa pisimmälle !

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 064
 • Liked: 13895
Vs: Sanna Marinin hallitus 2019–
« Vastaus #8763 : 23.06.2022, 21:16:36 »
Kirjataan muistiin.
Lainaus
KK 289/2022 vp

Eduskunnan puhemiehelle

Kansainvälisesti vertailtuna Suomessa on kyetty rakentamaan tytöille ja pojille samoja mahdollisuuksia elämässään. Tämän tasa-arvotyön jatkaminen on tärkeää.

Korona-aikana sekä poikien että tyttöjen pahoinvointi on lisääntynyt. Tämä näkyy muun muassa lisääntyneenä mielenterveyspalveluiden ja lastensuojelun tarpeena.

Viime vuosina erityisesti poikien ja miesten syrjäytyminen on tutkitusti lisääntynyt. Merkittävä osa koulutuksen ja työelämän ulkopuolelle jääneistä on nuoria miehiä. Asunnottomista valtaosa on miehiä. Miesten odotettavissa oleva elinikä on matalampi kuin naisilla. Liian monet pojat putoavat jo peruskoulussa ja syrjäytyvät.

Sosiaali- ja terveysministeriössä on erikseen tasa-arvoyksikkö (tasy). Sen tavoitteena on tasa-arvon edistäminen ja sukupuoleen perustuvan syrjinnän poistaminen. Se valmistelee ja toimeenpanee hallituksen tasa-arvopolitiikkaa ja kehittää tasa-arvolainsäädäntöä.

Lisäksi yksikkö edistää sukupuolten tasa-arvon valtavirtaistamista valtionhallinnossa, jotta asioiden valmistelu ja päätöksenteko parantaisi sukupuolten tasa-arvoa. Tasa-arvoyksikkö osallistuu tasa-arvoasioiden käsittelyyn EU:ssa ja muissa kansainvälisissä yhteyksissä.

Tasa-arvoyksikön 18 jäsenestä kaikki ovat naisia.

Edellä olevan perusteella ja eduskunnan työjärjestyksen 27 §:ään viitaten esitän asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavan kysymyksen:

Näkeekö ministeri tasa-arvon toteutumisen kannalta ongelmaa siinä, että vain toinen sukupuoli on edustettuna tasa-arvoyksikössä ja millä tavalla hallitus ehkäisee poikien ja miesten syrjäytymistä?


Helsingissä 3.6.2022
Pekka Aittakumpu kesk
Lainaus
Vastauksena kysymykseen esitän seuraavaa:

Sosiaali- ja terveysministeriön tasa-arvoyksikössä tehdään asiantuntijatyötä, joka ei perustu työntekijän sukupuoleen, vaan osaamiseen. Sosiaali- ja terveysministeriön on noudatettava lakia ja käytettävä Suomen perustuslaissa ja valtion virkamieslaissa mainittuja nimitysperusteita jokaisessa virantäytössä. Tällöin sukupuolta ei voi ottaa huomioon eikä miestä voi nimittää ohi pätevämmän naisen, vaikka kyseisessä yksikössä olisi työntekijöinä vain naisia ja vaikka haluaisimme palkata sinne myös miehiä. Miehien nimittäminen edellyttää myös sitä, että pätevät miehet hakisivat näitä paikkoja. Koko tasa-arvopolitiikka tähtää muun muassa sukupuolistereotypioiden purkamiseen (wokenismiin?), joka hyödyttää myös miehiä... (koko vastaus linkistä)

Helsingissä 22.6.2022
Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist
Lienen sokea kun en bongaa laissa mainintaa tällaisesta tarkkaan rajatusta poikkeussäännöstä.
Lainaus
Finlex 4 a § (29.6.2021/657) Julkisen hallinnon ja julkista valtaa käyttävien toimielinten kokoonpano

Valtion komiteoissa, neuvottelukunnissa ja muissa vastaavissa toimielimissä, hyvinvointialueen, hyvinvointiyhtymän ja hyvinvointialueiden välisen yhteistoiminnan toimielimissä sekä kunnallisissa ja kuntien välisen yhteistoiminnan toimielimissä, lukuun ottamatta aluevaltuustoja ja kunnanvaltuustoja, tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia, jollei erityisestä syystä muuta johdu.
Erityinen syy ei voi olla että parhaat hakijat sattuivat olemaan naisia. Vai voiko? Tuollainen tulkinta avaisi aika monta muuta ovea.
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

Tagit: