HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan

<< < (3/335) > >>

Kari Kinnunen:

--- Lainaus käyttäjältä: Ajattara - 27.12.2019, 15:02:05 ---Mieshän tämän silakkaliikkeenkin perusti.

--- Lainaus päättyy ---

Miten sen nyt ottaa. Pidätkö oikeasti jotain johanneskoskea miehenä. Itse lasken lumihiutaletyttösiksi nämä johannekset sun muut Jan-Erik Lapaset.

Roope:

--- Lainaus käyttäjältä: Golimar - 26.12.2019, 16:11:32 ---Parvessa on voimaa — “Silakat” on rivikansalaisten vastalause rasismille, populismille ja vihaa lietsovalle politiikalle

Mikä “Silakat” on?
Ryhmämme on perustettu vasta eilen, joten haemme luonnollisesti yhä muotoamme. Parvemme Twitterissä on jo kasvanut reilusti yli tuhanteen seuraajaan.
Listasimme tähän ajatuksia siitä, mitä haluaisimme olla:
...
Olemme poliittisesti sitoutumaton: tapahtumiin ei oteta puoluetunnuksia emmekä sijoitu poliittiselle vasemmisto–oikeisto-akselille
Annamme tukemme oikeusvaltion puolustamiselle
Arvostamme yhdenvertaisuutta ja rasismin vastaista työtä: sanomme “EI” rasismille, fasismille ja etnonationalismille

--- Lainaus päättyy ---

Tämä väitetty epäpoliittisuus huvitti Italian silakoissa eli sardiineissakin, kun se tarkoittaa vain oikeutta kutsua ajamansa politiikan vastustajia "epäpoliittisesti" fasisteiksi. Ajettu politiikka taas sijoittuu avaamiltaan osin vasemmisto-oikeisto-akselilla äärivasemmistoon Open Bordersin ja Antifan maastoon.

Toimittaja Petri Burtsov on tehnyt Italian sardiineista jo ainakin kaksi täysin kritiikitöntä ja epäinformatiivista juttua Ylen tv-uutisiin. Jutuista jäi käteen vain, että "epäpoliittisesti" selkeän vasemmistolaisen porukan mielestä Matteo Salvini on fasisti.

Outo olio:

--- Lainaus käyttäjältä: Roope - 27.12.2019, 15:36:01 ---Tämä väitetty epäpoliittisuus huvitti Italian silakoissa eli sardiineissakin, kun se tarkoittaa vain oikeutta kutsua ajamansa politiikan vastustajia "epäpoliittisesti" fasisteiksi. Ajettu politiikka taas sijoittuu avaamiltaan osin vasemmisto-oikeisto-akselilla äärivasemmistoon Open Bordersin ja Antifan maastoon.

--- Lainaus päättyy ---

Näissä jutuissa on aina sama juttu, Suomessa ja kaikissa muissa Euroopan maissa, ja Yhdysvalloissakin. Omat tavoitteet määritellään ihmisoikeuksiksi, ja sitten eri mieltä olevat ovat automaattisesti ihmisoikeuksien vastustajia. Kaikki poliittiset tavoitteet saavutetaan ilman mitään ikävää ja turhaa poliittista prosessia. Suomessa tämän strategian pioneerejä ovat kai Vihreät, jotka alunperin puolustivat luontoa ja siis heillä oli ainakin pieni totuus väitetyssä epäpoliittisuudessaan, mutta nyt heidän tavoitteensa ovat pääasiassa (väestö)poliittisia joten toiminta on pelkästään epärehellistä.

kotivinkki:
Saadaan taas tammikuussa nähdä kuinka tämä epäpoliittinen vasuriporukka yrittää raahata lapset kouluista silakkamielenosoituksiin eduskuntatalon portaille jotta pääsevät hehkuttamaan valtavaa osallistujamäärää. Helsingin kaupunki toki tukee touhua. Taustalla sitten ihan samat tahot kuin ilmastoperjantaissa, nuo perjantait vaan meni jo muodista.

Golimar:
Hän, joka haluaa "vähentää vastakkainasettelua" ja "oikeistopopulismia".

Kysykää, miksi en ole tällaisen ihmisen perustamassa liikkeessä mukana. Koska mulle kokoomus on vapauden, ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden puolue ja tällaisten uhkakuvien maalailu niin vastenmielistä. pic.twitter.com/lP9XdIZyL2— Iina Palonen (@iinapalo) December 28, 2019
--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta