HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan

<< < (341/341)

kgb:
Veikkaanpa, että Koski ottaa kohta taas pienen loman ja "reflektoi" eikä tälläkään kertaa ymmärrä missä menee pieleen.

Siili:

--- Lainaus käyttäjältä: Fiftari - 20.11.2021, 11:24:47 ---Ai Koski jatkaa taas perinteisellä uhrautumislinjalla. No Enbuskelta huomio asiaan. Onkohän tämä sitä loanheittoa. Ei saa kertoa että maalittaa.

--- Lainaus päättyy ---

Kesällä Enbuske poltteli jo rauhanpiippua Kosken kanssa sen jälkeen, kun he olivat keskustelleet Kosken Enbuskeen henkilökohtaisesti kohdistetusta kuvakaappaustwitteröinnistä:
Haluamme yhdessä sanoa, että olemme sopineet @johanneskoski:n kanssa. Olemme jutelleet keskenämme, todella hyvässä hengessä. Olemme monista maallisista asioista hyvin eri mieltä, mutta yhdistäviä asioita on huomattavasti enemmän. Uskon, että jopa pikkuisen pidämme toisistamme.— Tuomas Enbuske (@TuomasEnbuske) July 19, 2021
--- Lainaus päättyy ---

Ilmeisesti kuvakaappaustwitteröinnin jatkuminen toisaalla sai Enbusken jälleen ärähtämään.  Ehdottakohan Koski jälleen bissejä, jonka äärellä erimielisyydet sitten sovitaan?

Fiftari:
Kuten KGB tuossa edellä veikkaili niin kohta se kait ottaa lomaa. Uhrivaihde on jo silmässä. Todennäköisesti kohta tulee taas ilmoitus kun käy henkisesti niin raskaaksi että pakko ottaa taukoa (ja vähän vain retweetata).

Olen tukenut Rauhaa ja Iloa sekä rahallisesti että somenäkyvyydellä. Kadun sitä nyt syvästi. pic.twitter.com/7U2f5mWMVv— Johannes Koski (@johanneskoski) November 26, 2021
--- Lainaus päättyy ---

Fiftari:
Koski maalittaa taas. On muuten alkanut tweettailemaan niin että tweetteihin ei voi enää kommentoida. Näin välttyy vastaamasta. Eikä tarvitse perustella miksi Turkkilan väittämät olisivat valheellisia.
Entäs kymmenen käskyä? Vaikkapa:

8. Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi.

Jokainen Turkkilan Suomen Uutisiin julkaisema artikkeli on enemmän tai vähemmän valheellinen. Tämän lisäksi melkein kaikki persupoliitikkojen populistiset lausumat ovat vähintään harhaanjohtavia. https://t.co/lUMM9lkvPJ— Johannes Koski (@johanneskoski) December 10, 2021
--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta