UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan  (Luettu 219763 kertaa)

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 151
 • Liked: 3936
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1500 : 24.10.2020, 11:53:55 »
Kunnon kiemurtelua silakoiden facebookissa Ranskan kurkunleikkauksen kanssa.

Ihan sama mistä kohti ketjun avaa, ei löydy tolkkua eikä järkeä. Vaikka paatuneelle nuivalle luulisi olevan mieluisaa katsoa epätoivoista selitystä, myötähäpeää pukkaa läpi.

"Väkivalta on tuomittavaa eikä uhria saa syyllistää, mutta kumminkin, pitääkö sitä nyt..."

"Turun puukotukset olivat traagisia... terrorismia pitää voida kutsua terrorismiksi, mutta..."

https://www.facebook.com/groups/Silakkaliike/permalink/827550664674712/
”Jos sukupuolitietoinen budjetointi erkaantuu sekä feministisistä kansalaisyhteiskunnan toimijoista että feministisestä tiedosta, se on vaarassa muodostua tekniseksi hyvän hallinnon käytännöksi, jonka suhde sukupuolittuneisiin yhteiskunnallisiin valtarakenteisiin on ohut.”

– THL 23.3.2020

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 057
 • Liked: 27144
 • Ego sum Spartacus
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1501 : 01.11.2020, 14:20:20 »
Mitähän aineita tuo  :silakka: vetää?
foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 252
 • Liked: 32265
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1502 : 01.11.2020, 14:27:09 »
Vielä kun selviäisi mitä se Silakkaliike itseasiassa ajaa jos se ei ole vain demokraattisesti maailman muuttamiseen riittämättömästi kannatusta nauttiva kommunistien peiteoperaatio johon on muutama hyväntahtoinen hölmö lähtenyt tueksi. Jokin Trumpin ja Halla-ahon maaninen dissaaminen ei ole vielä kovinkaan rakentava kansanliike mihinkään.

En voi välttyä ajatukselta siitä että Koskelle kelpaisi aivan hyvin sekä demokratian että sananvapauden (ja tämän jälkeen muidenkin kansalaisten oikeuksien) typistäminen Pohjois-Korean tasolle jos se antaisi hänen porukalleen vallan...
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

MannaSariini

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 241
 • Liked: 794
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1503 : 01.11.2020, 15:12:48 »
Mikä-hän on "rasismista tuomittu", jollainen silakka kertoo Halliksen olevan? Sellaista rikosta kuin rasismi ei käsittääkseni Suomen lainsäädäntö tunne. Kai tämä on viittaus kirjoitukseen, jossa Hallis esitti vastaavan tyylisen - mutta suuremman epävarmuuden - väitteen somaleista kuin jokin suomalainen paskalehti oli esittänyt suomalaisista.

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 243
 • Liked: 6408
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1504 : 01.11.2020, 16:01:50 »
Mitähän aineita tuo  :silakka: vetää?

(...)

Trump fasisti...  :flowerhat: Johanneksen kannattaisi ehkä vähän tutustua siihen, mitä se fasismi tarkoittaa.

https://www.historyda.org/post/will-the-real-fascism-please-stand-up

Lainaus
(...)   Therefore “Fascism” is:


1. A one party socialist system.

2. Rejects individual liberties.

3. Believes the State grants rights to the individual.

4. The State controls all aspects of a persons life. Nothing exists outside the State.

5. Violence is a legitimate means to subvert democracy.

6. Militarization of society is efficient.

7. A youth movement promoting a “new man/woman”

8. Religion should be replaced with "Fascism".

9. History can be replaced with political based Sorelian myths. The State creates the Nation. Politics defines the past.

10. Society should be managed by councils of experts, not via Democratic process.

11. Struggle is constant, without struggle/conflict atrophy will set in.

12. Struggle can occur over any and all issues. Everything is political.

13. There is no Utopia. Struggle is perpetual, struggle must always be perpetual to keep society strong.

14. Opposition to Democracy and Capitalism.

15.  Rejects material based, "easy" life.

Keep in mind that one or two of these sans the majority of items does not make “Fascism”. “Authoritarianism” has been confused with “Fascism”. They key combinations that need to be present at a minimum are:  (a) Socialist based (b) Totalitarian. i.e. Nothing outside the state (c) Constant struggle and rejection of “Utopias” (d) Rejection of traditional culture and history and implementation of a Sorelian based State culture and history. (d) No individual liberties. (e) “Will to power” (f) Rejection of religion, the Party of the state becomes the religion.  (g) Rejection of a material culture and easy life.

As can be seen, the examination of the actual beliefs of Fascism makes claims “anti Fascism” of some groups ironic. By seeking perpetual struggle through unsolvable positions, shunning peaceful settlements, rejection of democratic process in favor of violent direct action, ignoring of actual history in favor of Sorelian myths, and the view of the State as responsible for all aspects of society, both mental and physical, many so-called "anti-Fascists" would look more at home in a black shirt than they realize.

Edit. Marxistifasisti-Johannes varmaan uunittaisi tämänkin vihapuhujan käden käänteessä.

« Viimeksi muokattu: 02.11.2020, 01:15:53 kirjoittanut zupi »
"If all the votes are added up in PA, Trump is going to lose." - Pennsylvania AG Josh Shapiro, 31.10.2020

“I do not accept the rules imposed by others.... And in periods of regime change, the normal rules don’t apply.” - Soros

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 434
 • Liked: 16766
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1505 : 10.11.2020, 13:04:21 »
Nyt on aika sakeaa jo silakoidenkin mittapuulla. Periaatteesta tuon kirjoituksen voisi jättää kokonaan huomiotta, koska siinä puhutaan natseista eikä meillä ole mitään tekemistä niiden kanssa. Mutta kuten kommenteistakin voi päätellä, silakoille natsit = persut, joten siinä mielessä kannattaa olla selvillä siitä mitä nuo riidanhaastajat ajattelevat.

Lainaus
Pieni natsinhoito-opas

Täällä pohditaan koko ajan, mikä olisi yleensä oikea tapa suhtautua rasisteihin, natseihin ja muuhun äärioikeistoon. Se ei ole vaikeaa ellei tee siitä itselleen vaikeaa.

1) Mitään ideologisia kompromisseja perivihollisen kanssa ei tarvitse eikä saa harrastaa. Ei se johda mihinkään, sen kaikki liehittelijät, kollaboraattorit ja muualle katsovat ovat lopuksi saaneet huomata. Kaikki antamasi elintila käytetään väärin ja sinua vastaan.

2) Äärioikeisto natseineen itse on jakamassa kansakuntaa, emme me, joiden on vaan pakko jättäytyä heidän repimänsä railon toiselle puolelle: Emmehän ole äärioikeistoa eikä paikallaan pysyminen siirrä ketään myöskään äärivasemmalle – tai minnekään.

3) Perivihollisellakin on motiivinsa ja pelkonsa ja voit tiedostaa ne, mutta niillä voi vain osin selittää, mutta ei vähääkään oikeuttaa huonoa käytöstä ja suoranaista väkivaltaa.

4) Ei ole pakko provosoitua kun provosoidaan eikä avutonta tai maassa makaavaa tarvitse ja pidäkään potkia. Kaikki vastustaminen ei ole provosoitumista ja esimerkiksi vaarallisen some-räyhääjän vaientaminen ei ole väärin. Saa ja pitää toimia ja puhua kun asia vaatii eikä viisaamman pidä aina ja lähtökohtaisesti väistää tai vaieta. Olisiko ihan päin vastoin? Onkin ajattelematonta sanoa "ettei heidän kanssaan kannata väitellä." Jätetäänkö siis ilmatila heille? Mielestäni se pitäisi ottaa meille kaikille, ja nyt ei niin ole.

5) Jos joidenkin pitää muuttua ja luopua ideologiastaan, he ovat natsit, rasistit, fasistit, äärikansallismieliset ja muut sen sellaiset. Voit aivan hyvin todeta valtavirran moraalioppien tai historian opettamana, että he ovat väärässä. Sinä et siis ole yhtään selitystä velkaa ja näyttötaakka ideansa paremmuudesta on niillä toisilla. Joten älä hätäänny, voitit jo. Kaikki ihmisen alhaisimmille tunteille ja ominaisuuksille perustetut ääri-ideologiat ovat aina matkalla kohti omaa perikatoaan, mutta tarvitsevat muulta yhteiskunnalta alkuvauhdin.

6) Kaikille mahdollista palata ääriajattelun parista kenenkään estämättä eikä ex-natsi (tmv.) joudu vihan ja halveksunnan kohteeksi vaan päin vastoin. Hän voi jatkaa elämäänsä kenenkään osoittelematta siinä kuin kaikki muutkin.

Jos natsiaatteen _täysin_ sokaisema ihminen pystyy ottamaan nk. järjen voiton aineesta, on hän kyllä jo fiksu, sillä irrottautuminen jopa kokonaisesta elämäntavasta on vaikeaa: se vaatii asettumista tälle epämukavalle puolelle, jossa pitää aikuisena olla ihan itse vastuussa teoistaan, jossa ei pääsekään helpoilla ratkaisuilla (”kaasutetaan ne”) ja mielikuvitusmaailmaan karkaamalla, ei ole enää entistä kaveripiiriä ja lauman suojaa, ei entistä ideologia- ja tietopääomaa ja niiden antamaa asemaa, vanhaa ajattelukehikkoa ja jossa voi joutua tekemään tiliä menneisyydestään ainakin itselleen.
Joten pidetään halukkaille ovi auki.

Jos joku taas haluaa juttua sinne historian väärälle puolelle odottamaan lapsekkaasti tuhatvuotista valtakuntaa ja Johtajaa, niin omapa on häpeänsä. Kenenkään ei tarvitse soritella ja syyllistyä jonkun toisen sellaisesta väärästä valinnasta, johon ei ole vaikuttanut.
https://www.facebook.com/groups/Silakkaliike/permalink/843794939716951/

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 252
 • Liked: 32265
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1506 : 10.11.2020, 13:13:25 »
Nyt on aika sakeaa jo silakoidenkin mittapuulla. Periaatteesta tuon kirjoituksen voisi jättää kokonaan huomiotta, koska siinä puhutaan natseista eikä meillä ole mitään tekemistä niiden kanssa. Mutta kuten kommenteistakin voi päätellä, silakoille natsit = persut, joten siinä mielessä kannattaa olla selvillä siitä mitä nuo riidanhaastajat ajattelevat.

Aika usein "silakoiden" puheista saa käsityksen siitä että kaikki demareista oikealle (ainakin PS, Kokoomus, Keskusta ja KD, RKP tietenkin saa armahduksen) ovat vähintäänkin "fasisteja" jos eivät "natseja." Termien määritelmä on varsin lavea ja oikeastaan kattaa kaikki puolueet joissa ei aktiivisesti suoriteta sosialistista puolueohjelmaa tai joissa katsotaan kieroon jos toimijan tausta on taistolainen, tai kommunistinuori. Jos jonkinlainen yhteistyö porvarien kanssa hyväksytään, on silloinkin ensin jokainen yksilö erikseen hyväksyttävä yhteiskuntakelpoiseksi, oletusarvona ettei sellainen voi olla...

Demareita äänestävät rasvanahkaduunaritkin olisivat kai tuon porukan mielestä natseja, jos he kuplassaan tajuaisivat että sellaisia rasvanahkaduunareita maailmankuvineen on olemassa.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 518
 • Liked: 5453
 • Kivapuhe sallittu!
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1507 : 10.11.2020, 14:28:47 »
Lainaus
Jos joidenkin pitää muuttua ja luopua ideologiastaan, he ovat natsit, rasistit, fasistit, äärikansallismieliset ja muut sen sellaiset. Voit aivan hyvin todeta valtavirran moraalioppien tai historian opettamana, että he ovat väärässä.

Ilmeisesti oma kupla on jo niin sakea, että luulevat kuuluvansa johonkin valtavirtaan?

Ja jos ihmistä ei muuten voi luokitella natsiksi tai periviholliseksi (sic!), niin hänen Ikävät Mielipiteensä voi sitten julistaa harhaopiksi varmuuden vuoksi. Keskustele sitten näiden sanoista triggeröityvien ääri-ihmisten kanssa.

Ohimennen sanoen, ei paikkaa somessa missä nämä idiootit eivät paskoisi aivan kaikkea. Eilen seurailin ja kommentoin renessanssin ajan maalauksia käsittelevää ryhmää naamakirjassa ja sitten sinne ilmestyi postaus siitä, kuinka kaikki renessanssin maalarit ja taide oli niin patriarkaalista ja naista ei kunnioitettu ja naisia vaan raiskailtiin ummehtuneiden patriarkaatin jäsenten toimesta. Kun huomautti, että mitä maalauksissa ja sen ajan yhteiskunnassa tapahtui, niin ei kaikista allegorioista voi vetää suoria johtopäätöksiä tuntematta sen ajan kulttuuria ja ilmiöitä, niin oli rasisti, basisti ja mitävaan.

Ryhmän moderaattori poisti koko postauksen melko nopeasti, mutta minulla meni into seurata yhtään mitään, joten erosin ryhmästä. Siirryn lukemaan taidehistoriaa kirjamuodossa ja siinäkin pidättäydyn todennäköisesti ennen 1990 -lukua kirjoitetuissa teoksissa, joissa kaikenmaailman feministiset teoriat eivät tunge silmille joka sivulla.
Nothing is more fucking pathetic than self-identified “leftists” who think Silicon Valley oligarchs are going to censor speech and police discourse for the good of the marginalized and the oppressed. There’s literally nothing dumber than believing this.
— Glenn Greenwald

KJ

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 594
 • Liked: 3467
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1508 : 22.12.2020, 23:58:06 »
Äkkiseltää voisi luulla, että joku trollaa, mutta Pia on ihan tosissaan.
What would Gösta Sundqvist do?

Charlie

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 440
 • Liked: 1495
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1509 : 07.01.2021, 15:23:25 »

No kerrohan, oi Silakkaliikkeen perustaja, että missä se kaappi on. Eikö demokratiassa yhtäkkiä olekaan enää sijaa enimmäkseen rauhanomaisille mielenosoituksille?

Muokkaus: Hetken näytti invalid tweet id:ta, mutta nyt näkyy taas? Twiitti kuuluu näin, siltä varalta että oikeasti poistaa:

Lainaus
Ehkäpä meilläkin olisi hyvä näyttää persuille ja muille salaliittoteorioita levittäville kansankiihottajille kaapin paikka demokratiassa, jos emme halua nähdä tällaisia tilanteita eduskuntatalossa:

ja sen perässä on kuva Yhdysvaltain kongressista. Nähtävissä ainakin täällä: https://www.trendsmap.com/twitter/tweet/1346933753566928904
« Viimeksi muokattu: 07.01.2021, 19:05:13 kirjoittanut Charlie »

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 252
 • Liked: 32265
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1510 : 07.01.2021, 15:44:43 »
^ Asioita ei kannata selittää auki, vaan jokaisen uskossa vahvan on kyettävä rakentamaan päänsä sisällä riittävän höyryinen maailmanselitys koska olisi noloa kysyä kaverilta (ja vielä nolompaa huomata että selitykset ovat ihan outoja).

Sinällään paljon kertovaa tuon puolueisiin sitoutumattoman, demokratiaa korostavan laajojen kansanjoukkojen liikkeen puhuvan pään suhteen on että hän on kyllä innolla määräilemässä PS:n oikeudesta milloin mihinkin, saaden yleensä vajaat sata tykkäystä twiiteilleen, samaan aikaan kun Halla-ahon sanomiset saavat lähes poikkeuksetta tuhat tykkäystä. Se ei ole toki edustuksellisen demokratian määritelmä, mutta uskaltaisin käyttää sitä jonkinlaisena viitteenä sen suhteen kumman puheet oikeasti nauttivat laajaa hyväksyntää.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 467
 • Liked: 8938
 • junior koodari
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1511 : 07.01.2021, 15:47:55 »
Myönnän, että kannatan ps-puoluetta, mutta miten Koski aikoo näyttää esim. minulle "kaapin paikan"?

Jos leikillisesti kaapittamisesta puhutaan, niin voi olla että Kosken kaltaiset lietsojat pääsevät katsomaan "kaappia" sisäpuolelta...lähdemme Kosken kanssa hieman eri viivoilta kaapin paikan näyttämisessä.

jka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 511
 • Liked: 7849
 • Kuka vei meidän munat?
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1512 : 07.01.2021, 15:56:28 »
Käsittäkkseni lähimpänä tuota ollaan lähihistoriassa oltu kun itsenäisyyspäivänä on ituhipit pitäneet erinäisiä kuokkavierasjuhlia. Ainakin linnanjuhlien vieraita on häiriköity johon poliisi on puuttunut.

Samaa mieltä. Hyvä että urpoille näytettiin kaapin paikka heti kättelyssä ja annettiin pamppua.

Kauko-Aatos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 745
 • Liked: 3497
 • United States of Facebook
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1513 : 07.01.2021, 16:18:54 »
Johannes Kaljapullohartia puhaltaa silakkapilliinsä ja epälukuinen joukko vanhoja isopersetanttoja, kynäniskaisia soijahomppeja ja muita jälkeenjääneitä lähiöliukastelijoita tulee näyttämään kaapin paikkaa.  ;D
No tulkaa nyt sitten, mutta laastareita kannattaa ottaa mukaan.

Täytyypi kuitenkin sanoa, että nyt on haittavasemmistolaisilla twitterpäivystäjillä kissanpäivät. Elämässä sisältöä!
"Keskustan hallintovaliokuntaryhmän kanta al-Holin leirillä oleviin suomalaisiin on selkeä. Emme hyväksy massapalautuksia, myös lasten osalta tilanne harkittava tarkkaan. Vapaaehtoisesti kalifaattiin lähteneet ovat itse kohtalonsa valinneet. Jääkööt sinne". King in the North. Defender of Lapland, Mikko Kärnä (kesk.)

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 679
 • Liked: 39449
 • Dieselsetä
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1514 : 07.01.2021, 16:26:11 »
^ Älä vähättele, fanaattiset vanhat isopersetantat saattavat olla hyvinkin pelottava ilmestys.  :o
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

Tuomas3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 526
 • Liked: 3307
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1515 : 07.01.2021, 17:04:38 »
Johannes Kaljapullohartia puhaltaa silakkapilliinsä ja epälukuinen joukko vanhoja isopersetanttoja, kynäniskaisia soijahomppeja ja muita jälkeenjääneitä lähiöliukastelijoita tulee näyttämään kaapin paikkaa.  ;D
No tulkaa nyt sitten, mutta laastareita kannattaa ottaa mukaan.

Täytyypi kuitenkin sanoa, että nyt on haittavasemmistolaisilla twitterpäivystäjillä kissanpäivät. Elämässä sisältöä!
Näistä Silakka-Johanneksista paistaa kilometrien päähän se, että niitä on aikanaan kiusattu koulun pihalla ym. lapsuuden live-paikoissa. Niissä on muodostunut jonkinlainen hierarkia, jonka pohjalle on pudottu heikkojen sosiaalisten taitojen, pelon ja fyysisen heikkouden vuoksi. Some on näille turvallinen paikka räksyttää. Nämä raukat ovat oivaltaneet, että somessa voi provosoida ja uhota vaikka kuinka ilman, että joku solvattu vetääkin turpiin tai korottaa pelottavasti ääntä. Heidän elämänsä kohokohtia on, jos joku provosoituu niin paljon, että provosoituneen puheista voidaan tehdä tutkintapyyntö. Älkää kuitenkaan säälikö noita. Ne ovat kuplassaan onnellisia juuri noin.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 151
 • Liked: 19792
 • White Lives Matter
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1516 : 07.01.2021, 17:23:09 »
Johannes Kaljapullohartia puhaltaa silakkapilliinsä ja epälukuinen joukko vanhoja isopersetanttoja, kynäniskaisia soijahomppeja ja muita jälkeenjääneitä lähiöliukastelijoita tulee näyttämään kaapin paikkaa.  ;D
No tulkaa nyt sitten, mutta laastareita kannattaa ottaa mukaan.

Täytyypi kuitenkin sanoa, että nyt on haittavasemmistolaisilla twitterpäivystäjillä kissanpäivät. Elämässä sisältöä!
Näistä Silakka-Johanneksista paistaa kilometrien päähän se, että niitä on aikanaan kiusattu koulun pihalla ym. lapsuuden live-paikoissa. Niissä on muodostunut jonkinlainen hierarkia, jonka pohjalle on pudottu heikkojen sosiaalisten taitojen, pelon ja fyysisen heikkouden vuoksi. Some on näille turvallinen paikka räksyttää. Nämä raukat ovat oivaltaneet, että somessa voi provosoida ja uhota vaikka kuinka ilman, että joku solvattu vetääkin turpiin tai korottaa pelottavasti ääntä. Heidän elämänsä kohokohtia on, jos joku provosoituu niin paljon, että provosoituneen puheista voidaan tehdä tutkintapyyntö. Älkää kuitenkaan säälikö noita. Ne ovat kuplassaan onnellisia juuri noin.

Ei, näitä ei todellakaan kannata sääliä. Nuo ovat henkiseltä rakenteeltaan täsmälleen samanlaisia kuin ne, jotka natsihallinnon alaisissa maissa ilmiantoivat juutalaisia naapureitaan Gestapolle ja Neuvostoliitossa ilmiantoivat naapureitaan GPU:lle "kansanvihollisina".

Tuollaisia ihmisiä, joiden moraalisen ymmärryksen paikalla on vain jotain haisevaa ja niljaista, voi vain inhota.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Kallan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 775
 • Liked: 1689
 • Panda nimeltä Kallan.
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1517 : 08.01.2021, 13:17:23 »
Nyt on aika sakeaa jo silakoidenkin mittapuulla. Periaatteesta tuon kirjoituksen voisi jättää kokonaan huomiotta, koska siinä puhutaan natseista eikä meillä ole mitään tekemistä niiden kanssa. Mutta kuten kommenteistakin voi päätellä, silakoille natsit = persut, joten siinä mielessä kannattaa olla selvillä siitä mitä nuo riidanhaastajat ajattelevat.

Lainaus
Pieni natsinhoito-opas

--snip---
https://www.facebook.com/groups/Silakkaliike/permalink/843794939716951/

Täällä varmaan asia on tullut jo jossain varmasti esille, mutta kovista pohdinnoista huolimatta sitä en ole ymmärtänyt, että mikä ihmeen fiksaatio näillä äärivasemmistolaisilla on natseihin ja fasisteihin? Ja mitä edes kyseisellä käsitteellä edes tarkoitetaan? Jotta juridisesti olisi legitiimi fasisti, "fasistiksi luokitellun henkilön" pitäisi 1) siirtyä hypoteettisella aikakoneella Mussolinin Italiaan, 2) marssia Partito Nazionale Fascista:n paikalliseen puoluetoimistoon, 3) jättää jäsenhakemus ja odottaa paikallisen puolueyhdistyksen viikkokokousta tms. jossa jäsenhakemus hyväksyntään, 4) maksat jäsenmaksun jotta 5) olet todistetusti fasisti. Nykyisin fasistiksi tai natsiksi leimaamiseksi /"pääsemiseksi" riittänee ilmeisesti pienikin sivistynyt erimielisyys?

Työssäkäyvänä veronmaksajana on vähän hankala välillä yrittää pysyä kärryillä näiden nykyajatusmaailman ajatuksenjuoksusta.
Monikulttuurin menestystarinoita... hmm, Jugoslavia?

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 051
 • Liked: 3105
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1518 : 08.01.2021, 15:51:28 »
Nyt on aika sakeaa jo silakoidenkin mittapuulla. Periaatteesta tuon kirjoituksen voisi jättää kokonaan huomiotta, koska siinä puhutaan natseista eikä meillä ole mitään tekemistä niiden kanssa. Mutta kuten kommenteistakin voi päätellä, silakoille natsit = persut, joten siinä mielessä kannattaa olla selvillä siitä mitä nuo riidanhaastajat ajattelevat.

Lainaus
Pieni natsinhoito-opas

--snip---
https://www.facebook.com/groups/Silakkaliike/permalink/843794939716951/

Täällä varmaan asia on tullut jo jossain varmasti esille, mutta kovista pohdinnoista huolimatta sitä en ole ymmärtänyt, että mikä ihmeen fiksaatio näillä äärivasemmistolaisilla on natseihin ja fasisteihin? Ja mitä edes kyseisellä käsitteellä edes tarkoitetaan? Jotta juridisesti olisi legitiimi fasisti, "fasistiksi luokitellun henkilön" pitäisi 1) siirtyä hypoteettisella aikakoneella Mussolinin Italiaan, 2) marssia Partito Nazionale Fascista:n paikalliseen puoluetoimistoon, 3) jättää jäsenhakemus ja odottaa paikallisen puolueyhdistyksen viikkokokousta tms. jossa jäsenhakemus hyväksyntään, 4) maksat jäsenmaksun jotta 5) olet todistetusti fasisti. Nykyisin fasistiksi tai natsiksi leimaamiseksi /"pääsemiseksi" riittänee ilmeisesti pienikin sivistynyt erimielisyys?

Työssäkäyvänä veronmaksajana on vähän hankala välillä yrittää pysyä kärryillä näiden nykyajatusmaailman ajatuksenjuoksusta.

Tokihan mustanaamio silakkakerholla tarttee olla asianmukaiset leimasormukset  :roll:

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 151
 • Liked: 19792
 • White Lives Matter
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1519 : 08.01.2021, 16:57:37 »
Nyt on aika sakeaa jo silakoidenkin mittapuulla. Periaatteesta tuon kirjoituksen voisi jättää kokonaan huomiotta, koska siinä puhutaan natseista eikä meillä ole mitään tekemistä niiden kanssa. Mutta kuten kommenteistakin voi päätellä, silakoille natsit = persut, joten siinä mielessä kannattaa olla selvillä siitä mitä nuo riidanhaastajat ajattelevat.

Lainaus
Pieni natsinhoito-opas

--snip---
https://www.facebook.com/groups/Silakkaliike/permalink/843794939716951/

Täällä varmaan asia on tullut jo jossain varmasti esille, mutta kovista pohdinnoista huolimatta sitä en ole ymmärtänyt, että mikä ihmeen fiksaatio näillä äärivasemmistolaisilla on natseihin ja fasisteihin? Ja mitä edes kyseisellä käsitteellä edes tarkoitetaan? Jotta juridisesti olisi legitiimi fasisti, "fasistiksi luokitellun henkilön" pitäisi 1) siirtyä hypoteettisella aikakoneella Mussolinin Italiaan, 2) marssia Partito Nazionale Fascista:n paikalliseen puoluetoimistoon, 3) jättää jäsenhakemus ja odottaa paikallisen puolueyhdistyksen viikkokokousta tms. jossa jäsenhakemus hyväksyntään, 4) maksat jäsenmaksun jotta 5) olet todistetusti fasisti. Nykyisin fasistiksi tai natsiksi leimaamiseksi /"pääsemiseksi" riittänee ilmeisesti pienikin sivistynyt erimielisyys?

Työssäkäyvänä veronmaksajana on vähän hankala välillä yrittää pysyä kärryillä näiden nykyajatusmaailman ajatuksenjuoksusta.

Itse asiassa ne tarkoittavat "natseilla" ja "fasisteilla" sinua ja minua. Ja suurinta osaa suomalaisista, koska me emme halua hävittää demokratiaa, emme halua tehdä Suomesta puoluediktatuuria, emmekä halua myöskään vaientaa ja rangaista poliittisia vastustajiamme, kuten ne itse haluavat äänekkäästi joka tuutissa ja tilaisuudessa.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 057
 • Liked: 27144
 • Ego sum Spartacus
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1520 : 15.01.2021, 12:22:14 »

https://twitter.com/johanneskoski/status/1348606316877590530

Lainaus

Johannes Koski
FP
EI VALITA
ÄÄNIÄ
113
VERTAUSLUKU
595.368
Äänistä laskettu 100% (18.4.2019 18:01)
Sosiaalinen media

facebook

instagram

twitter
Vaalipiiri:
Helsingin vaalipiiri

Ehdokasnumero:
59

Ikä:
41

Äidinkieli:
Suomi

Ammatti:
Käyttöliittymäsuunnittelija

Koulutus:
ylioppilas

Poliittinen esikuva:
Martin Luther King

Vaaleihin käytetty raha:
alle 500 euroa

Miksi minut pitäisi valita eduskuntaan:
 Kerran suunnittelijan ja tiiminrakentajan urani aikana esimieheni sanoi minulle kehityskeskustelussa näin:

"Johannes, olen huomannut, että kun työpaikallamme syntyy konfliktitilanne ihmisten välille, olet poikkeuksetta aina sen heikoimman osapuolen puolella."

Tämä pitää paikkansa — haluan auttaa apua tarvitsevia ja haluan olla rohkea puolustaja, joka on aina heikoimman puolella.

Siksi olen nyt ehdolla Helsingissä kevään eduskuntavaaleissa Feministisen puolueen riveissä.

Haluan tuoda sen hyvän minkä olen myötätuntoni avulla onnistunut rakentamaan perheessäni, työyhteisöissä, nuorisotyössä ja peliyhteisöissä nyt myös yhteiskuntaan ja politiikkaan.
Vastaaja: Johannes Koski
Julkaistu: 14.3.2019
VAALILUPAUKSET
1
Puutun syrjintään ja rasismiin: kiusaamiseen, ahdisteluun ja häirintään puuttuminen kouluissa, työpaikoilla ja yhteiskunnassa.

2
Teen mielenterveystyöstä saavutettavaa: tukipalveluiden parantaminen ja psykoterapian tekeminen saavutettavammaksi kaikille.

3
Tuen teknologia-alan monimuotoisuutta: teknologiasta ja erityisesti ohjelmoinnista on tehtävä kiinnostavaa myös tytöille ja naisille.


http://www.johanneskoski.com/about

https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaali2019/1/ehdokkaat/1867?lang=fi-FI

https://www.vaalikone.fi/kunta2017/tulos/01-091/ehdokas/12/

https://www.linkedin.com/in/johanneskoski/?originalSubdomain=fi

Lainaus

Käyttäjän johanneskoski profiilikuva
johanneskoski
Mikä Suomessa on niin hienoa? Presidentti @tarja.halonen istui äsken huolettomasti viereeni Tiedekulmalla ja kättelimme ilman sen ihmeempiä jännittelyjä. Sitten juotiin kakkukahvit ja vitsailtiin ennen paneelikeskustelun alkua. Hän on yksi suurimmista sankareistani ❤️https://instagram.com/p/Bvl8kuBBc60

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 467
 • Liked: 8938
 • junior koodari
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1521 : 02.02.2021, 20:08:39 »
Johannes Koski ilmeisesti pitää presidentti Halosesta?

Yllättävää uutisointia yle:n annosta.

https://yle.fi/uutiset/3-11765677

Lainaus
Tämän jälkeen Massaquoilla oli hyvä syy pelätä entisiä tovereitaan. Hän asui perheineen useissa eri turvataloissa. Heinäkuussa 2005 veitsimiehet hyökkäsivät yhteen niistä: vartijan onnistui pidätellä hyökkääjiä sillä välin kun Massaquoi pakeni aidan yli naapuritaloon.

Seuraavana vuonna presidentti Tarja Halonen allekirjoitti lain, jonka nojalla Sierra Leonen erityistuomioistuimessa kuultavana olleita voitiin sijoittaa Suomeen. Massaquoi oli yksi sijoitetuista.

Hänet lennätettiin perheineen Freetownista Helsinkiin elokuussa 2008. YK ehdotti tilataksin hankkimista ja 100 euron lainaamista kullekin. Tulijoilla ei ollut juurikaan rahaa.

Herra Massaquoitea ei ole tuomittu mistään, on epäilynä kansanmurhasta.

Kuinkahan monta muuta samanlaisiin tekoihin mahdollisesti syyllistynyttä on presidentti Halonen omaan auktoriteettiin vedoten avustanut Suomeen?

Halosen toimista on tehtävä tutkinta, ko. oikeudenkäynnin myötä.

Lainaus
Angel Gabriel oli eri lähteiden mukaan Massaquoin "kapinallisnimi" tai "tappamisnimi". Raamatussa enkeli Gabriel on Jumalan sanansaattaja. Todistajakertomusten perusteella Massaquoi rinnasti itsensä enkeliin usein juuri ennen tekemiään tai käskemiään murhia.

"Minä olen Angel Gabriel ja olen viimeinen jonka tapaatte ennen Jumalaa", oli hän väitetysti sanonut ennen kahden miehen teloittamista. Toisessa teloituksessa hänen kerrotaan sanoneen: "Ennen kuin näet Jumalan, sinun on nähtävä enkeli".

presidentti Halonen; ei edellisiä asioita ihan polkupyörävarkausten mittakaavalla tutkita, miltä tuntuu?

« Viimeksi muokattu: 02.02.2021, 20:23:42 kirjoittanut simppali »

Kallan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 775
 • Liked: 1689
 • Panda nimeltä Kallan.
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1522 : 02.02.2021, 22:42:20 »
Nyt kun tuli vilkuiltua Silakkaliikkeen postauksia, niin kauas on menty alkuajan (noin päivän mittainen aika) "harmittomasta" ja edes näennäisneutraalista touhusta. Ja kyseiselle liikkeelle kävi kuten kävi; siitä tuli vihervasemmiston eräs keskustelupalsta monien muiden joukossa - toki muodollisesti edelleen puolueeton.

Mielenkiintoista kyllä, Sinisiin tuossa ryhmässä tunnutaan suhtautuvan ymmärtäväisesti.
Monikulttuurin menestystarinoita... hmm, Jugoslavia?

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 051
 • Liked: 3105
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1523 : 03.02.2021, 01:18:53 »
Mielenkiintoista kyllä, Sinisiin tuossa ryhmässä tunnutaan suhtautuvan ymmärtäväisesti.

Sielujen sympatiaa uskottavuudessa samalla tasolla olevien välillä?

Kallan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 775
 • Liked: 1689
 • Panda nimeltä Kallan.
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1524 : 03.02.2021, 06:47:14 »
Mielenkiintoista kyllä, Sinisiin tuossa ryhmässä tunnutaan suhtautuvan ymmärtäväisesti.

Sielujen sympatiaa uskottavuudessa samalla tasolla olevien välillä?

Luultavasti tästä on kyse.
Monikulttuurin menestystarinoita... hmm, Jugoslavia?

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 623
 • Liked: 8346
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1525 : 03.02.2021, 07:58:07 »
Myönnän, että kannatan ps-puoluetta, mutta miten Koski aikoo näyttää esim. minulle "kaapin paikan"?

Jos leikillisesti kaapittamisesta puhutaan, niin voi olla että Kosken kaltaiset lietsojat pääsevät katsomaan "kaappia" sisäpuolelta...lähdemme Kosken kanssa hieman eri viivoilta kaapin paikan näyttämisessä.

Näytösoikeudenkäynnit, mielivaltaiset sakot ja vahingonkorvaukset, huostaanotot lapsellisille.. kyllä niitä keinoja ja kaapinpaikkojen näyttäjiä riittää. Ne eivät todellakaan ole mitään rasmuksen MT kuntoutujia vaan useinkin luikeroita kokoomuksia korskeissa viroissaan ja muita virkamätämunia.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 834
 • Liked: 20102
 • Blues for Allah
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1526 : 03.02.2021, 08:16:05 »
Mielenkiintoista kyllä, Sinisiin tuossa ryhmässä tunnutaan suhtautuvan ymmärtäväisesti.

Sielujen sympatiaa uskottavuudessa samalla tasolla olevien välillä?

Sinisten piti olla persuja hajauttava liike ja samalla ensimmäinen askel pois äärimmäisestä pahasta, siksi.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 975
 • Liked: 31634
 • Easter Worshipper
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1527 : 03.02.2021, 12:14:28 »
Joskus piti karsia fb-kavereista kaikki, jotka tykkäävät tai seuraavat silakoita. En jaksanut.

Kuinkahan moni vielä tässä vaiheessa alkuaikojen tykkäysten jälkeen tunnustautuu silakaksi? Onkohan unohtunut poistella sitoumuksia. Onko kukaan katsonut, onko silakkaliikkeen jäsenmäärä fb:ssä laskenut kuinka paljon?

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 338
 • Liked: 10255
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1528 : 03.02.2021, 12:25:15 »
Ihmisillä ylipäätään on se harhaluulo että ihmisten enemmistö olisi suurin piirtein samaa mieltä kuin mitä itse on.

Tuo siis on kuitenkin harhaluulo. Esim se että eduskunnassa on meidän näkökulmasta paljon täysin seinähulluja ihmisiä johtuu kuitenkin siitä että heitä on äänestänyt samanmieliset ihmiset joita on siis tarpeeksi saamaan heidät valituksi.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 470
 • Liked: 7627
Vs: Silakkaliike "rasismia ja populismia" vastaan
« Vastaus #1529 : 03.02.2021, 21:22:33 »
Esim se että eduskunnassa on meidän näkökulmasta paljon täysin seinähulluja ihmisiä johtuu kuitenkin siitä että heitä on äänestänyt samanmieliset ihmiset joita on siis tarpeeksi saamaan heidät valituksi.

Osan kyllä selittää se, että ihmiset eivät tiedä miten poliitikot toimivat. Jotkut luulevat, että poliitikko A ajaa todellisuudessa asiaa A, koska äänestäjä oli siinä käsityksessä. Vaikka poliitikko A onkin ollut koko ikänsä E:n kannalla.

Jotkut katkeroituneet ihmiset äänestävät myös sillä perusteella, että heidän äänensä tulisi tuottamaan maksimaalista haittaa esimerkiksi auton omistajille, jos heillä itsellään ei ole varaa autoon. (Viimeksi tänään kuulin tämmöisestä.)

Tagit: