HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Vihermöläytysten seurantaketju

(1/18) > >>

newspeak:
Seuraava sananvaihto on asiallinen:
Olen ollut huolissani vihreiden vaikuttajien koordinoidusta hyökkäyksestä lehdistönvapautta vastaan ja kiihkosta, jolla yhtä toimittajaa maalitetaan joukolla.

Ei kalpene Ylilautaporukalle tuo toiminta.— Juho Romakkaniemi (@Romakka) December 26, 2019
--- Lainaus päättyy ---
En tiedä luetko mut ”vihreisiin vaikuttajiin”, mutta irtisanoudun täten mistään ”koordinoidusta hyökkäyksestä lehdistönvapautta vastaan”.— Pekka Sauri (@pekkasauri) December 26, 2019
--- Lainaus päättyy ---
No et ole osallistunut sellaiseen.

Viittasin siihen porukkaan täällä twitterissä, joka on pyrkinyt vyörytyksellään diskreditoimaan Ilta-Sanomat mediana agendan ajajaksi ja Timo Haapalan toimittajana. Moni heistä on ollut vihreiden aktiivi.

Sellainen on huolestuttavaa.— Juho Romakkaniemi (@Romakka) December 26, 2019
--- Lainaus päättyy ---
No mikä porukka tämä oikein on?
Nyt niitä näyttöjä tiskiin @Romakka , kun jatkuvasti syytät vihreitä aktiiveja ensin maalittamisesta ja nyt vyöryttämisestä liittyen is’n toimittajaan.— H.Timonen 🇪🇺🇫🇮🇺🇦 (@TimonenHannu) December 26, 2019
--- Lainaus päättyy ---
Tässä on hiljattain etenkin Twitterissä tullut vastaan vihreiden paikallispoliitikkojen taholta aikas härskiä sanankäyttöä, joten niitä voisi kai tasapuolisuuden nimissä kerätä yhteen ketjuun. Jos tällainen ketju on jo olemassa, tämä viesti sitten roskiin vain. Vihreät eivät ainakaan itse puolueensa eräiden jäsenten nettihäiriköintiä myönnä, joten se on muiden tuotava esille.

Persujen möläytyksistä on jo oma ketjunsa, joten miksipä ei vihreistäkin?

newspeak:
Vihreät vaikuttavat olleen erittäin aktiivisia ns. silakkaliikkeen suhteen sen jokseen kyseenalaisesta alusta lähtien.

Jos julkivihreä siis sattuu tulemaan vastaan somessa vihapuhumassa, hänellä on nähdäkseni ansaittu paikkansa tässä ketjussa.

Radio:
Elähtäneen Turkkusen maisterin somepieru hakee turhuudessaan vertaistaan. Ikävä todeta, että moisen profeetaksi itsensä julistaneen oudon olion rekeen hyppii 10 000+ tonttua. Antaa palaa koko viherhomejuustojoukko. Luvataan silliä kullekkin.

ikuturso:
Ensin maalittaminen. Nyt vyöryttäminen. Mitä seuraavaksi? Sakinhivuttaminen?

-i-

newspeak:
Vihreät ovat tunnetusti hyvin julmia toisiaan kohtaan, mutta onkohan tätä koskaan onnistuttu dokumentoimaan kunnolla?

Harakan potkut Vihreästä Langasta Haaviston homoudesta kysymisen jälkeen lienee tunnetuin puolueen sisäinen riita, joskin sitäkin voi pitää spekulaatioon perustuvana. Touko Aalto on avautunut Helsingin vihreiden sisäänpäin kääntyneisyydestä myös hiljattain. Jani Toivolan runsaat sairaslomat ovat myös kysymysmerkki. Todellisia pahantekijöitä ei kuitenkaan olla saatu esille itse teossa. Eturivin poliitikot kuitenkaan harvoin töppäilevät näkyvästi vihreissä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta