UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2020-01-13 Yle: SOCO – "rodullistettujen" opiskelijoiden uusi painostusryhmä  (Luettu 6335 kertaa)

Tsuudi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 601
 • Liked: 1370
 • Päähänpotkinnan voimaaannuttama Tsuudi pohjoisesta
Samalla vuosikurssilla oli kanssani rodullistettu opiskelijatoveri. Ei hän tajunnut olevansa rodullistettu, emmekä mekään. Ei häneen suhtauduttu sen kummemmin kuin muihknkaan. Ja aivan samalla tavalla hän pärjäsi opinnoissaan kuin muutkin.
En tiedä oli sillä merkitystä, että kyse oli matemaattis-luonnontieteellisestä alasta, jossa suurin osa opiskelijoista piti selvänä, että.1+1=2 eikä se ole mielipide- tai elämänkatsomuskysymys.
"Hyvä pystykorva on parempi kuin huono nainen."

Kapseli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 265
 • Liked: 2362
Olemme menneet tunnepohjaiseen maailmankatsomukseen. Sillä ei ole väliä, miltä asiat näyttävät. Tärkein indikaattori on se, kuinka yksilö kokee ympäristönsä.

Minulla on vahva tunne, että minua sorretaan. Antakaa rahaa.

Tuulenhenki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 558
 • Liked: 5653
 • The Phosphorescent
Minä luulin, että rasismi on sitä, että arvotetaan ihmisiä paremmiksi ja huonommiksi ihonvärin mukaan. Ja että valistuneet ihmiset vastustavat rasismia. Ja että rotuja ei ole. Ja että ihonväri ei merkitse mitään.

Hämmentävää huomata, että olenkin ollut koko ajan väärässä.

Ihonväri on tärkein ihmisarvoa määrittävä tekijä - mitä tummempi, sen parempi ihminen.
Rasismia pitää vastustaa - jos se kohdistuu ns. parempiin eli tummempiin ihmisiin. Toiseen suuntaan toimivaa rasismia ei ole olemassakaan.
Rotuja ei ole - paitsi se parempi, tummempi rotu, joka on kaikkein sorretuin ja siksi kaikkien muiden rotujen pitää koko ajan hyvitellä sille kaikenlaista.

Niin se maailma muuttuu, Eskoseni, sanoi Karvinen.
« Viimeksi muokattu: 14.01.2020, 07:19:36 kirjoittanut Tuulenhenki »
Don't despair
Show no fear
Life your life without regrets

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 241
 • Liked: 28849
Teekkarihymni. Alkuperäinen:

:,: Yö kuin sielu neekerin on pimiä...

Silloin kun minä olin teekkari, kyllä se laulettiin vielä ihan n-sana reippaasti venyttäen.

Veikkaan, että se lauletaan yhä. Nettiin on vain laitettu rotuhyveellistetty versio, jottei humanistipill*t vauhkoonnu.

Jälkikasvu on kertonut, että kukaan ei enää laula neekerin. Ei kuulemma ole enää nykyaikaa - edes läpällä ja kännissä. Ainakaan "julkisissa"(lue kiltojen tai kerhojen avoimet saunaillat, pikkujoulut ym) bileissä tai sitseissä.

Niin se maailma muuttuu.

Tällainen mielikuva on itsellenikin muodostunut.

En ole vuosiin ollut kauhean paljoa tekemisissä teekkarikulttuurin kanssa, mutta oma mielikuvani on että laulukulttuuri itsessään olisi ainakin omasta otaniemeläisestä katsantokannasta selkeästi heikentynyt parin vuosikymmenen aikana. En kuitenkaan ole havainnut merkkejä siitä että kappaleet olisivat aatteellistuneet vasemmalle päin siinä ajassa. Sinälläänhän aikoinaan laulettiin vähän kaikkea, punaisia kappaleita ei tosin ainakaan omina aikoina kukaan ottanut todesta.

Näiden uusien liikkeiden puitteissa toki koko laulaminen olisi todennäköisimmin ongelma. Ainut asia jota kalpea eurooppalainen mies saa harjoittaa on toteemien hiljainen palvonta, siinä ei paljon jää tilaa opiskelijakulttuurille kun se ei palvele pyhää aatetta ja kaikesta on korkeampisyntyisillä oikeus loukkaantua eikä muilla oikeutta mihinkään, varsinkaan hauskanpitoon (paitsi ehkä siinä vasemmistolaisessa, kuolettavan vakavamielisessä mielessä).

Mitä teekkarihymniin itseensä tulee, onhan sen sanoitus jo lähtökohtaisesti älyvapaa. Itse näen sen kuitenkin enemmän historiallisena artifaktina kuin signalointivälineenä, ja yleensä historiallisia artifakteja ei ole ollut tapana mennä retusoimaan jälkikäteen.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 213
 • Liked: 4407
Jännä juttu, että omana opiskeluaikana yliopistossa 90-luvulla rodullistetut opiskelijat olivat pääsääntöisesti vaihtareita, joten oli luonnollista käyttää englantia heidän kanssaan keskustellessa. Kävi itsellenikin niin, että aloitin keskustelun erään tumman kurssikaverin kanssa englanniksi ja hän heti täräytti perään etelä-pohjanmaan murteella, että mennähän sittenkin suomella. Naurahdukset päälle ja ei milloinkaan seuraavan viiden vuoden aikana tuntunut olevan traumatisoitunut eikä edes jurrissa avautunut kokemastaan kielivääryydestä. Mikroaggressiot, signaloinnit ja muut asiat, joita ei ole oikeasti olemassa ovat aiheuttaneet sen, että nämä naiset, jotka Ylen artikkelissa (ja Yle Puheessa) avautuivat, ovat viettäneet kymmeniä tunteja eri terapeuttien kanssa miettimässä omia päänsisäisiä ongelmiaan ratkomassa. Valkoiset terapeutit eivät kuulemma ymmärrä tai ovat liian ymmärtäväisiä ja monet käskevät vain liian helposti "antamaan olla" ja olla välittämättä moisista pikkujutuista. No, kunhan kunnon terapeutti on löydetty, niin sitten aletaankin oikein vellomaan rasismissa ja kaikki onkin valkoisen ylirodun syytä. Kuuntelin juttua radiosta ajaessa ja mietin, että miten terapeutti voi oikeasti lähteä mukaan moisten ajatusten vahvistamiseen ja tässä tietysti tulee esiin myös ammattitaito ja -etiikka, jota selkeästi käytetään väärin, kun ohjataan ihmisen omien epäonnistumisten tunteiden projisointia valtaväestöön ja vastoinkäymiset käännetään aina rasismin syyksi ja tämä kaikki vielä todennäköisesti yhteiskunnan varoilla.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 241
 • Liked: 28849
^ Vertailukohdaksi voi ottaa vaikkapa Jessikka Aron Twitter-ryhmäterapian. Jos sinulla on ongelmia, on kanssasi samanmielisten nyökyttelijöiden kerhon löytäminen huonoin mahdollinen tapa saada ne ongelmat kontrolliin. Vähän kuin hakisi apua alkoholismiin vain ja ainoastaan aktiivijuoppojen seurasta...
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 213
 • Liked: 4407
^ Vertailukohdaksi voi ottaa vaikkapa Jessikka Aron Twitter-ryhmäterapian. Jos sinulla on ongelmia, on kanssasi samanmielisten nyökyttelijöiden kerhon löytäminen huonoin mahdollinen tapa saada ne ongelmat kontrolliin. Vähän kuin hakisi apua alkoholismiin vain ja ainoastaan aktiivijuoppojen seurasta...
Kaikkien haastattelujen aikana kävi ilmiselväksi, että jokainen oli kokeillut useampia terapeutteja ennenkuin löysivät "sopivan" eli rodullistetun. Henkilökohtaisesti harmittaa monen tummaihoisen puolesta, että tällainen uhriutujajoukko kitisee kaikesta mahdollisesta ja löytää ongelmia, joiden olemassaolo on helppo kyseenalaistaa. Harva näistä rodullistetuista suomalaisista käsittää, että ovat itse niin jumalattoman etuoikeutetussa asemassa, että olisi parempi pitää suunsa kiinni. He saavat ilmaisen yliopistokoulutuksen maailman turvallisimmassa maassa, jossa löytyy jopa useita terapeutteja ratkomaan olemattomia traumoja ja silti kaikki on päin helvettiä. Siinä sierraleonelainen voisi sanoa, että voi kyynel, kun on kamalaa.

Jack

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 964
 • Liked: 1944
Mediassa esille putkahteleva “rasismia siellä, rasismia täällä, joka puolella rasismia” -ilmiö on osa maailmanlaajuista prosessia, jossa yksi etninen ryhmä väistyy toisen syrjäyttäessä sen. Meneillään oleva muutos on paitsi suurin, myös nopein ihmiskunnan historiassa. Elämme väestönvaihdon vuosisadalla, vaikka osa ihmisistä edelleenkin kieltäytyy näkemästä ja ymmärtämästä, mitä on tapahtumassa.

Jotkut toki ymmärtävät. Tilastotieteilijä Osmo Soininvaara esimerkiksi kirjoittaa kuinka kahdensadan vuoden päästä ihmiset ovat sekarotuisia, ja siten nykyistä terveempiä ja kyvykkäämpiä. Kyvykkäämpiä, missä asiassa - sitä Soininvaara ei kerro. Eikä hän myöskään kerro sitä, että tulevaisuuden sekarotuiset ihmiset ovat mustia afrikkalaisia, joilla on ehkä prosentti tai kaksi valkoista perimää. He ovat huomattavasti tummempia ja ulkonäöltään afrikkalaisempia kuin nykyiset Yhdysvaltojen “mustat”. Tällaiseltahan lopputulos näyttää väestöennusteiden valossa, kun miljardit mustat ja muutama sata miljoonaa valkoista sekoittuvat.

Nykyinen tilanne on kuin siirtomaa-aika käänteisenä. Kun aikoinaan valkoiset asuttivat mustien “villi-ihmisten” maita ja omaksuivat siirtomaaisännän roolin niin hyvässä kuin pahassakin, nyt mustat asuttavat valkoisten alueita ja asettautuvat vuorostaan herrakansan rooliin. Onhan heillä siihen “oikeus” valkoihoisten menneiden syntien vuoksi sekä myös siksi, että he ovat murskaavan lukumääränsä takia planeetan tulevia valtiaita. Valkoisten osaksi jää nöyristellä polvillaan ja pyytää yhä uudestaan ja uudestaan anteeksi.

Mikään ei tunnu riittävän. Valkoiset joutuvat muuttamaan kulttuuriaan ja historiaansa ja tapojansa, jotta voimansa tunnossa oleva uusi herrakansa ei loukkaantuisi. Patsaita kaadetaan, taideteoksia poistetaan, kirjoja ja lehtiä ja elokuvia sensuroidaan, muistomerkkejä mitätöidään, nimiä muutetaan, sanoja kielletään, tapahtumia lakkautetaan, ihmisiä tuomitaan. Aina kun yhdestä polvistumis- ja anteeksipyyntörituaalista on selvitty, tulee jo uusia vaatimuksia. On tehtävä sitä ja on tehtävä tätä, jotta ei vain loukattaisi rasistisesti etuoikeutettua kansanryhmää, jolta itseltään ei kielletä eikä vaadita mitään.

Yllättävän moni kantaväestöön kuuluva suomalainen elää illuusiossa, että 5,5 miljoonaa pääosin vielä valkoihoista ja kristillisiin kirkkoihin kuuluvaa suomalaista muodostaisivat enemmistön suhteessa esimerkiksi mustiin afrikkalaisiin tai muslimeihin. Eivät suomalaiset mikään enemmistö ole, jos asioita tarkastellaan globaalisti niin kuin niitä nykyisen siirtolaisuuden aikana pitää tarkastella. Joihinkin mordvalaisiin verrattuna suomalaiset ovat enemmistö, mutta eipä tänne mitään mordvalaisten kansainvaellusta ole odotettavissa.

Suomalaisia syntyy alle 50000 vuodessa ja heistäkin vuosi vuodelta yhä suurempi osa on mustaihoisia. Yksinomaan Nigeriassa syntyy kahdessa päivässä saman verran lapsia kuin Suomessa vuoden aikana. Kunhan Nigerian väestö taas seuraavien kahdenkymmenenviiden vuoden aikana kaksinkertaistuu, siellä syntyy yhden vuorokauden aikana saman verran lapsia kuin Suomessa vuoden mittaan. Tällainen “enemmistö” me olemme. Yksistään jossakin pääkaupunki Lagosin slummeista asuu saman verran mustaihoisia afrikkalaisia kuin on suomalaisia koko maailmassa. Kaupungin asukasluku on 21 miljoonaa ja kasvaa koko ajan.

Oma kysymyksensä on se, mistä rasismin nouseminen tuon tuostakin uutisaiheeksi johtuu. Voisiko syy olla se, että rasismi on kätevä ase, jonka avulla saadaan syyllistettyä yksilöitä ja ryhmiä. Syytteiden ei tarvitse olla tarkkoja. Riittää, kun vähän huiskitaan, niin aina osuu. Kukapa ei näin kätevää asetta käyttäisi. Tiedotusvälineitä aihe kiinnostanee siksi, että “syyllisten” esille nostaminen kansalaisten viihdykkeeksi on tiedotusvälineiden perinteinen tehtävä. Siitähän koko uutisoinnissa on kyse. Uutiset ovat jatkumoa vanhan ajan kyläjuoruille, joilla tyydytettiin ihmisten uteliaisuutta. Kerrottiin ikäviä asioita milloin kenestäkin. “Rasismi” on ikävä asia, joten se on uutisten kestoaihe. Syylliset halutaan näytille, että heitä voidaan paheksua.

Rasismisyytöksen esittäminen ja rasisminvastainen toiminta on nykyisin myös yksi helpoimmista keinoista päästä paistattelemaan hetkeksi julkisuuden valokeilassa. Ja tätä tapahtuu, koska ihminen on luonteeltaan arvostusta ja huomiota kaipaava “eläin”. Arvostus ja huomio liittyvät nimittäin yleensä menestymiseen, ja menestymisen tarve on yksi ihmisen perusvieteistä. Tarkemmin sanottuna kyse on statuksen säilyttämisen ja kohentamisen tarpeesta yhteisön hierarkiassa. Tästä tarpeestahan ihmisluonnon pimeät voimat kateudesta ja kostosta ja mustasukkaisuudesta ja ahneudesta alkaen kumpuavat. Kyse on biologiasta.

Tietysti taustalla haisee myös raha - missäpä ei. Rasismin vastustaminen ja monikulttuurisuuden edistäminen ovat varmimpia väyliä apuraha-apajille, olipa kyse taiteesta tai mistä tahansa kulttuuritoiminnasta. Taideproduktio Lapin luonnosta vai taideproduktio rasismista ja monikulttuurisuudesta - kummanko luulette olevan listan kärjessä, kun tukia ja apurahoja myönnetään. On sinänsä lähes sama, mitä tehdään ja tuotetaan, kunhan tärkeät sanat mainitaan anomuksessa.

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 743
 • Liked: 7493
 • Kumartakaa uusia herrojanne
Oikea kysymys on miksi edistynein ja aiemmin aggressiivisen ekspansiivinen valkoinen rotu antaa tämän tapahtua itselleen. Miksi "johtajamme", oppineemme ja mediamme pakottaa valkoisten pahuutta ja ylistää kirjaimellisesti kaikkea mikä ei ole kotoisin Euroopasta.

Mutta tässä kohtaa vihapuhepoliisi korjaa kyselijän pois kyselemästä.
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 795
 • Liked: 7544
 • "Iran-vastainen" rauhanpuolustaja
"valkoinen rotu" - kellertävä, rusehtava ja punainen eri etnisyyksistä muodostuva joukko, jota jenkki-identitäärit ovat alkaneet kutsua "valkoiseksi roduksi". Ja se lähinnä siksi, että harhaanjohtavasti yksinomaan länsiafrikkalaisista koostuva aikoinaan orjiksi myyty joukko on alkanut kutsua itseään amerikanafrikkalaisiksi, vaikka se on harhauttavan yksipuolinen määritelmä. Afrikassa on nyt vaan on paljon muitakin rotuja, joiden keskinäiset piirteet eroavat toisistaan huomattavasti.
Only
Truth
Matters

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 795
 • Liked: 7544
 • "Iran-vastainen" rauhanpuolustaja
Olemme menneet tunnepohjaiseen maailmankatsomukseen. Sillä ei ole väliä, miltä asiat näyttävät. Tärkein indikaattori on se, kuinka yksilö kokee ympäristönsä.

Minulla on vahva tunne, että minua sorretaan. Antakaa rahaa.

Luultavasti juuri tästä ilmiöstä oli kyseessä Dr Steve Turleyn äskettäisessä youtube-videossa, jossa hän analysoi Megan Marklen ja prinssi Harryn tapausta. Turley siteerasi erästä pappia, joka oli osoittanut nykyajan liberaalin ihmiskäsityksen olevan ristiriidassa klassisen humanismin kanssa. Megan on liberaali ja Englannin kuningashuone klassinen. Nykyajan liberalismiin kuuluu, että todellisuuden tulee palvella individualistista kokemusta, kun taas klassiseen näkemykseen kuuluu, että yksilön on kehitettävä itseään vastaamaan todellisuuden asettamia haasteita.

Vähän vaikea nyt referoida koko asiaa, mutta moderni yhteiskunnallinen kriisi kulminoituu varmaan parhaiten juuri herttuatar Meganin tapauksessa. Rasismikorttikin on jo heilunut, kuten asiaan kuuluukin.

EDT: nimen korjaus
« Viimeksi muokattu: 16.01.2020, 21:17:01 kirjoittanut Vaniljaihminen »
Only
Truth
Matters

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 174
 • Liked: 17416
 • Ajattelen positiivisesti - en ole neggatiivinen
Näitä porukoita ei pidä missään nimessä aliarvioida, niin älyvapaalta kuin nämä heitin horinat kuulostavatkin.
Yhdysvaltojen ja monen Euroopan maan yliopistojen humaanit tiedekunnat on jo vallattu näiden toimesta ja ne käytännössä sanelevat, mitä saa opettaa, kuka saa luennoida, mitä mielipiteitä saa esittää etc etc.
Akateeminen vapaus on siellä käytännössä jo mennyt pöntöstä alas; surullisinta tässä on katsoa millaisella kiimalla yle:n toimittaja toivottaa samat toimintamallit tervetulleiksi myös Suomeen.
Normaali reaktio tuohon ilmiöön on, valitettavasti, se, että yliopisto, joka tuohon sortuu, menettää merkityksensä. Jos sortuneita yliopistoja on paljon, yliopistot ylipäätänsä menettävät merkityksensä. Jos yliopistoille ei tapahdu korjausliikettä sisä- tai ulkopuolelta, jäjellä on vain nimi, tyhjä kuori, jonka sisällön kaikki tietävät hötöksi.

On paradoksaalista, että juuri vihervasemmisto, joka on vannovinaan tieteen nimiin ja joka kaikessa - ainakin oman ilmoituksensa mukaan - haluaa nojautua vain tieteelliseen tutkimukseen, on ensimmäisenä rapauttamassa yliopistoja vaatimalla sensuuria, poliittisella ääri-ideologialla ohjattua opetusta, sananvapauden riistoa, vapaan tutkimuksen torjumista, luennoitsijoiden mustia listoja, joukkouhkailuja toisinajattelijoita vastaan ja kaikkinaista vapaan tiedonhaun, keskustelun ja avoimen debatin vaientamista kulttuurimarxilaisen ääriopin edesauttamiseksi ja ylimmäksi totuudeksi korottamista.

Vihervasemmisto ei ymmärrä, että jos vapaa sivistysyliopisto vallataan ja tuhotaan heidän oppinsa temppeliksi, ihmiset miljoonittain hakevat oppinsa muualta kuin tieteen pyhätöistä ja yhä suuremmin määrin alkavat uskoa kaikenmaailman puoskareita, valeoppineita ja poliittisia huijareita. Vihervasemmiston 'pyhä tarkoitus' kääntyykin itseään vastaan, mikä tosin on tyypillistä kaikelle vasemmistolaiselle toiminnalle.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 013
 • Liked: 45586
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Jordan Peterson arvosteli melko tiukasti kotimaansa yliopistojen "humanities" -tutkimusta. Joidenkin nais- tai queer-laitosten tieteellisiksi julkaisuiksi hyväksyttyjä tekeleitä ei ollut lainatuu kertaakaan. Missään. Milloinkaan.

Ihmetteli, että miten lahjakkaiden nuorten vanhemmat suostuivat hinnakkailla lukukausimaksuilla rahoittamaan moista sirkusta.

Tännekin se tuli näköjään ja Rastasverkosto on tukemassa ahdistuneita.

Surullista.

Ja tuon sirkusmankelin läpikäytyään eivät saa työpaikkaa, koska eivät osaa mitään hyödyllistä. Eivät tiedä edes pippelin ja viivan eroa.

“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

“BLM:n perustajat myöntävät avoimesti olevansa marxilaisia ideologeja ja kertovat haluavansa päästä eroon ydinperheestä, heteronormatiivisuudesta, poliisista, vankiloista ja kapitalismista. ”
– Gatestone -instituutin tutkija Soeren Kern

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 795
 • Liked: 7544
 • "Iran-vastainen" rauhanpuolustaja
Tim Pool
https://www.youtube.com/watch?v=D-MWH9AFJ5M

Artikkeli
https://www.thepostmillennial.com/snitches-get-riches-university-rewards-student-callouts-with-cash/

Lainaus
Snitches get riches: University rewards student callouts with cash

Students can now get paid to snitch on their peers at the University of Sheffield. The students will earn £9.34/hour to be “race equality champions,” and their training for the work will include teaching them how to “lead healthy conversations” on racism, microaggressions, and how to deal with those peers who commit infractions. Hours range from two to nine hours per week, like any part-time work-study job. But Sheffield University’s foray into “snitch culture” sounds alarm bells.

---
Following a report from the Equality and Human Rights Commission that cautioned about the “common occurrence” of racism for some students on campus, the University decided to combat the problem by weaponizing other students. Twenty, lucky kids will get this job, and it’s probable that plenty more would have done it for free, as have their authoritarian forebears.

Eli opiskelijoille maksetaan Sheffieldin yliopistossa palkkaa mikroaggressioiden ym rasismin käräyttämisestä.
Only
Truth
Matters

Tagit: