HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Perussuomalaiset sitomassa PS-nuorten jäsenyyden emopuolueen jäsenyyteen

(1/157) > >>

Julleht:
Tulipas tällainen vastaan:

PS yrittää sitoa PSN entistä tiukemmin omaan kontrolliinsa. PS-jäsenyys edellyttää 18 vuoden ikää, joten alle 18-vuotiaat menettävät uudistuksen jälkeen äänioikeutensa. Puolueen jäsenyys on jatkossa edellytys PSN jäsenyydelle.

Mestari harjaa nuoret!https://t.co/S9MCADa5I3— Tuukka Kuru (@tuukka_kuru) January 25, 2020
--- Lainaus päättyy ---

Linkatussa langassa lainattu ote PS-nuorten tuoreesta jäsenkirjeestä:


--- Lainaus ---Arvoisa jäsenistö,

Puolue on miettinyt sitä, mikä puolueen rooli tulee olemaan tulevaisuudessa nuorisojärjestön osalta ja sitä, miten sitä voisi kehittää. Puolue esittikin nuorisojärjestölle toiveen, että se siirtyisi enemmän kohti samanlaista mallia, kuin muilla puolueilla on nuorisojärjestöjensä kanssa.

Puolue haluaa näin ollen sitoa nuorisojärjestön puolueeseen siten, että järjestö tekee sääntömuutoksen, jossa nuorisojärjestön jäsenyys edellyttää puolueen jäsenyyttä. Tämä on ihan perusteltu tahtotila ottaen huomioon myös opetus- ja kulttuuriministeriöstä johtuvan järjestön epävarman taloudellisen tilanteen. Sääntömuutoksessa laskettaisiin myös järjestön yläikärajaa kolmeenkymmeneen, kuten lähestulkoon kaikissa muissakin nuorisojärjestöissä.

Vaikka olemmekin “itsenäisesti ajattelevat”, on meidän sääntömääräinen tehtävä toimia myös puolueen nuorisojärjestönä, puolueen apuna ja väylänä nuorille politiikan huipulle. Itseasiassa yksi nuorisojärjestömme tärkeimmistä tehtävistä on kasvattaa perussuomalaisia toimijoita niin valtakunnalliseen kuin kunnalliseenkin päätöksentekoon tulevaisuudessa.

Puolue haluaa tämän muutoksen tapahtuvan mahdollisimman nopeasti ja tämän takia järjestämme yhdistyksen ylimääräisen kokouksen Tampereella helmikuun lopussa. Sähköpostista löytyy kokouskutsu sekä yhdistykselle esitettävät uudet säännöt. Säännöt on edustajistossa hyväksytty. Ylimääräisessä kokouksessa valitsemme myös toiminnantarkastajan vuodelle 2019.

Mikäli nuorisojärjestö haluaa jatkaa toimintaansa yhteistyössä puolueen kanssa, on muutos tehtävä.

Jos asiasta on kysyttävää, voitte olla yhteydessä pääsihteeri Antti Moisanderiin tai puheenjohtaja Asseri Kinnuseen.

Nähdään Tampereella!

Hallitus

--- Lainaus päättyy ---

Vaikuttaa legitiltä hommalta, joku jäsenkirjeen saaja voi varmasti vahvistaa autenttisuuden.

Mitä mieltä kanssahommailijat, oikeutettua yhtenäistämistä ja nuorisojärjestön roolin hiomista, vai harjaamiseen tähtäävää kiristystä?

hulaq:
"Ylimääräisessä kokouksessa valitsemme myös toiminnantarkastajan vuodelle 2019."

Jep juu, kuinkahan legit tämä on?

Uuno Nuivanen:

--- Lainaus käyttäjältä: hulaq - 25.01.2020, 17:51:52 ---"Ylimääräisessä kokouksessa valitsemme myös toiminnantarkastajan vuodelle 2019."

Jep juu, kuinkahan legit tämä on?

--- Lainaus päättyy ---

Vuoden 2019 toiminnan tarkastajan. Roplem?  ???

hulaq:

--- Lainaus käyttäjältä: Uuno Nuivanen - 25.01.2020, 17:54:28 ---Vuoden 2019 toiminnan tarkastajan. Roplem?  ???

--- Lainaus päättyy ---

Nojoo kun nopeasti lukee niin hassulta näyttää, eihän tuo nyt sen kummempi olekaan kun asiaa vähän mutustelee.

Alaric:
Ulkopuoliselle tarkkailijalle vaikuttaa siltä, että Puolue harjaa selvästi nuorisojärjestöään arvopohjan mukaiseen hallituskuntoon, sillä eihän kokoomus voisi tehdä yhteistyötä v. 2023 vaalien jälkeen persujen kanssa, jos joku nuorisolainen vaikka sanoisi jotain roduista :P

Saapa nähdä mitä tästä tulee. Todennäköisesti PS-Nuorten toiminta muuttuu kädenlämpöisempään ja yhdentekevämpään suuntaan ja tulevat lausunnot ovat tiukemmin puoluejohdon linjan mukaisia.

Ei hyvältä näytä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta