Kirjoittaja Aihe: 2020-02-27 Vasemmistoliiton Misha Dellinger: Mielestäni meidän tulee tappaa fasistit  (Luettu 48661 kertaa)

tavallinen jantteri

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 456
 • Liked: 404
Vasemmistoliitto on rauhanliike siinä missä islam on rauhanuskonto ja neuvostoliiton ydinohjukset rauhanaseita. He kunnioittavat tasa-arvoa janyhdenvertaisuutta kunhan ovat tasa-arvoisempia ja yhdenvertaisempia kuin muut sekä (jakamattomia) ihmisoikeuksia jolloin erimieltä olevia ei tarvitse kunnioittaa kun heille ei ole ihmisoikeuksia jaettu.
Saahan sitä selvitellä, mutta Dellinger erotetaan vain jos hänelle löydetään joku sopivan tahnea tolppa johon hänet voi hillosingolla sinkauttaa odottelemaan eläkepäiviä.
"We're using the law to keep justice away!"

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 734
 • Liked: 37332
En voi välttyä Anderssonin (ja varmaan taustalla vaikuttavan puoluekoneiston, ei Vasemmistoliittokaan ole diktatuuri) twiittien yhteydessä mielikuvalta siitä että jälleen kerran hänelle ongelma on se että tapauksen luonne paljastui, ei se että tapaus oli olemassa (ja aivan varmasti koko ajan hänen ja varsinkin nuoremman puoluejohdon tiedossa) jo vuosia. Siis että ongelma ei ole se että henkilöt ajavat aitovasemmistoliittolaista agendaa (kuulostaa kovin punakapinan ja myöhempien episodien kommunistien ajattelulta) vaan se, ettei koko yhteiskunta leiki että se agenda muuttuisi toiseksi käyttämällä orwellilaista terminologiaa omien tavoitteiden yhteydessä.

Kun PS-ääliö julistaa olevansa fasisti, näyttää puoluejohto ovea siinä määrin antaumuksella kuin se voi niin tehdä lain sallimissa puitteissa (jäseniä ei voi erottaa ilman oikeutta tulla kuulluksi). Kun taas suhteellisen korkealla Vasemmistoliiton organisaatiossa oleva henkilö on vuosia julistanut tarvetta tappaa kanssaan erimieliset, käyttää puolueen johtaja kaikki mahdollisuutensa löytää selitykseksi vaikka Twitter-tilin kaapanneet alienit jos muuta ei keksitä. Kyllä tuosta se sinällään aina selvillä ollut viesti tulee jälleen kerran selväksi: Vasemmistoliitto voi puhua siitä että väkivallattomuus on vaatimus, mutta aina ottaa tällaisten ideologisella väkivallalla hekumoivien äänet ja aktiivisuuden mielummin vastaan ja tekee sille koukeroisella kielellä tilaa kuin purkaisi aikaisessa vaiheessa tällaiset ihmiset pois organisaatiostaan. Eikä tämä yllätä yhtään, koska esim. Anderssonin yhteydet tuohon laitaporukkaan ovat hänen kannatuksensa kannalta suorastaan elimelliset. Vasemmistoliitto olisi kuin vegaaninen leijona jos tilanne olisi toinen, jotain mikä on realiteettien puitteissa mahdotonta, mutta jonka faktuaalisuuteen jostain kumman syystä monet ideologisen puhdasmielisyytensä todistamiseksi vannovat.
« Viimeksi muokattu: 28.02.2020, 08:25:47 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Kauko-Aatos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 812
 • Liked: 4010
Nyt vaan odotellaan kuka rohkea ja ennakkoluuloton kirjoittaja uskaltaa otsikoida juttunsa esim. "Väkivaltainen äärivasemmisto on suurin uhka Euroopassa".
Fasismin ja väkivaltaisten ÄÄRIoikeistolais-persujen uhkahan tuli varmaan loppuun kaluttua tuon erään puupään ulostulojen jälkeen.
Odotan löytäväni tekstistä ainakin lauseet: Äärikommunismia tulee ja pitää saada kutsua äärikommunismiksi. Vasemmistoliitto puolueena tulee lakkauttaa. Miksi Li Anderson vaikenee?
Huom! Saku Timonen, Markku Huusko, Yrjö Rautio, idea vapaasti käytettävissä.

Eedit: Huumaavan hiljaista on myös vihapuhepolliisi Taposen twitter-tilillä. Olisko kopittamassa vaskisteja?
« Viimeksi muokattu: 28.02.2020, 09:28:43 kirjoittanut Kauko-Aatos »
"Keskustan hallintovaliokuntaryhmän kanta al-Holin leirillä oleviin suomalaisiin on selkeä. Emme hyväksy massapalautuksia, myös lasten osalta tilanne harkittava tarkkaan. Vapaaehtoisesti kalifaattiin lähteneet ovat itse kohtalonsa valinneet. Jääkööt sinne". King in the North. Defender of Lapland, Mikko Kärnä (kesk.)

matti

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 815
 • Liked: 630
Vaan miten näillä bolseviikeillä on niin usein Venäjästöliittoon viittaava nimi?  :flowerhat:

Tulee vaan mieleen, että tätäkin kaveria on indoktrinoitu pikkupojasta lähtien.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 576
 • Liked: 43467
 • It's gotta be PS
Vasemmistoliitto on rauhanliike siinä missä islam on rauhanuskonto ja neuvostoliiton ydinohjukset rauhanaseita. He kunnioittavat tasa-arvoa janyhdenvertaisuutta kunhan ovat tasa-arvoisempia ja yhdenvertaisempia kuin muut sekä (jakamattomia) ihmisoikeuksia jolloin erimieltä olevia ei tarvitse kunnioittaa kun heille ei ole ihmisoikeuksia jaettu.
Saahan sitä selvitellä, mutta Dellinger erotetaan vain jos hänelle löydetään joku sopivan tahnea tolppa johon hänet voi hillosingolla sinkauttaa odottelemaan eläkepäiviä.

Oliskohan halal kirjoittaa vaikkapa että:

"Mielestäni meidän tulee tappaa kommunistit".

"Yksityisautoilun kieltäjät pitäisi ampua"

 :roll:  ???
"Afroeurooppalaisen liikkuvuuden poetiikka ranskankielisessä afrikkalaisessa kirjallisuudessa."

Suomen Akatemia on tukenut Anna-Leena Toivasen akatemiatutkijan viisivuotista hanketta 438  874 eurolla.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 054
 • Liked: 20153
Silakkaliikkeen keskustelusivulla Facebookissa joku teki eilen avauksen hra Dellingerin vihademogogiasta. Tähän päivään mennessä sitä on kommentoitu 2 kertaa, vaisusti ja todeten, että ei se vasemmistokaan saisi. Fasismi-sanan sanoneesta on jo tuhansia huolestuneita viestejä.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 427
 • Liked: 5908
Perusperiaate elämässä ja politiikassa on, että typeryyksien ja virheiden alleviivaaminen tai mainostaminen toisen toiminnassa kalahtaa usein omaan nilkkaan. Suuri yleisö huomaa usein itsekin nämä typeryydet. ”Kantelija” joutuu usein itsekin loopin alle. On eri asia ilmoittaa rikoksesta tai virheestä kuin ilkkua siitä. Kaikkein suurin besserwisser ja oikeamielisen irvailun keskus tuntuu olevan silakkaliike ja vasemmisto ylipäätään. PS:n riveissä on paljon epäkorrektia ilmaisua, mutta monet niistä ovat selkeästi kärjistettyjä ilman filtteriä ilmoille päästettyä populismia. Vasemmistossa nämä asiat puhutaan seinien sisäpuolella ja ulkokullattuna edustetaan somessa ja kauhistellaan toisten sanomisia. Äärivasemmistossa lahtareiksi julistetaan kaikki vähänkään äärivasemmalta oikealle hapuilevat.

Timo Rainela

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 667
 • Liked: 2817
 • fundamentalisti patriootti - pro deep squatter®
SUOMEN UUTISET - asiat ja käänteet - työryhmän kokoamana.

https://www.suomenuutiset.fi/vasemmistoliiton-toiminnanjohtajan-tili-yllyttaa-tappamaan-puoluesihteeri-lakaisee-asian-maton-alle-tallaisia-tuhoamiskehotuksia-verkkoon-ladattiin/?fbclid=IwAR3mjzDlcAsDUelw-5-ixv89KCS95MWqCtd7IbVN9O5BAAZRRKYewKhPHeEVasemmistoliiton toiminnanjohtajan tili yllyttää tappamaan, puoluesihteeri lakaisee asian maton alle – tällaisia tuhoamiskehotuksia verkkoon ladattiin

TWITTER
Vasemmistoliiton toiminnajohtaja Misha Dellingerin perustaman Crusty Old Sea Dog -Twitter-tilin viestejä. Eräässä viestissä on hänen oma kuvansa. Dellinger on kiistänyt kirjoittaneensa murhaviestejä.

    Politiikka

Verkossa on noin kahden viikon ajan vellonut tapaus, joka kietoutuu vasemmistoliiton julkisuudesta kadonneeseen toiminnanjohtaja Misha Dellingeriin. Rajuista väkivaltafantasioista aiemminkin uutisiin nousseen Dellingerin perustamalta Twitter-tililtä on kylvetty systemaattisia murhakehotuksia sekä nimetty vihan kohteita. Näihin kuuluvat muun muassa Björn Wahlroos, Jussi Halla-aho ja Laura Huhtasaari. Suomen Uutiset on yrittänyt tavoittaa Dellingeriä ja vasemmistoliiton johtoa kymmeniä kertoja, tuloksetta. Yle uutisoi tänään vasemmistoliiton meriselityksistä.

LÄhdetään liikkeelle tutkija Teemu Tammikosta, joka kertoi äskettäin Ylen haastattelussa, että some-raivo on uusi väkivallan muoto. Hänen mukaansa väkivalta on löytänyt uusia foorumeita sosiaalisen median kautta. Vastakkainasettelu ja äärikärjistyneeksi äitynyt keskustelu ovat turvallisuusuhkia koko Suomelle, kertoi Yle.

– Some tekee mahdolliseksi poliittiseen väkivaltaan kuuluvan viholliskuvan rakentamisen ja sen helpon levittämisen, Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Teemu Tammikko kertoi Ylelle.

Kuvaava esimerkki äärikärjistyneestä keskustelusta nähtiin Twitterissä viime viikon alkupuolella, kun Tampereen yliopiston filosofian apulaisprofessori Panu Raatikainen arvosteli Päivän Byrokraatti -twittertiliä leimaten sen sisällön muukalaisvihaksi, rasismiksi, ”äärioikeistokuraksi” sekä nettikiusaamiseksi. Vasemmistotaustaisen apulaisprofessori Raatikaisen mielestä ”on kylmäävää katsoa sen vaikutusvaltaista seuraajalistaa”.

Mediapersoona Jari Sarasvuo uudelleentwiittasi Raatikaisen moitteet kommentoiden, että vasemmistolaisilla on kummallinen halu kontrolloida muita ihmisiä. Seuraavaksi keskusteluun liittyy vasemmistoliiton läntisen alueen toiminnanjohtaja Misha Dellinger, ja loppu onkin historiaa: tuloksena on huippunopeasti kärjistyvä keskusteluketju, jota on helpoin seurata arkistoidusta versiosta. Monia twiittejä on myöhemmin poistettu tai piilotettu.

Dellinger leimaa Päivän Byrokraatin kirjoittajan saman tien uusnatsiksi ja holokaustin kieltäjäksi. Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi pyytää Dellingeriltä linkkiä materiaaliin, jossa PB kieltäisi holokaustin. Dellinger ei halua esittää mitään todisteita, vaan toistaa, että ”PB on yleisesti tunnettu ala-arvoisista, äärioikeistolaisista ja rasistisista mielipiteistään”.

Seuraavaksi keskusteluun liittyy kokoomuspoliitikko Tere Sammallahti, joka toteaa keskustelun tilanteen ja pyytää Romakkaniemen tavoin esimerkkejä ”natseilusta tai holokaustin kieltämisestä”.

Tässä vaiheessa on syytä huomauttaa, että sekä Päivän Byrokraatti -blogi että Libera-säätiön sisältöjohtaja Tere Sammallahti edustavat aatemaailmaltaan lähinnä liberalismia ja kokoomuksen linjaa, ja ovat niin kaukana natsiaatteesta kuin nyt ylipäätään voi olla.

Keskustelu ottaa yhä lisää kierroksia. Vuorokauden verran mennään samalla kaavalla, jossa eri keskustelijat pyytävät Dellingeriltä edes jotain todisteita hänen väitteidensä tueksi, ja Dellinger jatkaa vänkäämistä esittämättä mitään perusteluja.

Sitten tiistai-iltana kaikki yhtäkkiä muuttuu. Päivän Byrokraatti -tili ihmettelee äkillistä käännettä:

– Vasemmiston Länsi-Suomen toiminnanjohtaja Misha Dellinger mouhosi koko eilisen päivän mielipuolisia ”PB kiistää holokaustin” juttuja ja väkivaltafantasioita, joissa PB ja Tere saavat puukolla rintaan. Sitten illalla ”hups, olinkin väärässä”, ja nyt salasi tilinsä.

Dellinger syyttää virallisella Twitter-tilillään Päivän Byrokraattia natsismista ja keskustelee puukottamisesta. Lähde.

Dellinger todellakin muutti Twitter-tilinsä asetuksia siten, että vain hänen erikseen hyväksymänsä ihmiset voivat nähdä hänen twiittinsä. Sitä ennen hän kirjoitti anteeksipyynnön, jossa hän myönsi tulkintansa osuneen väärään ja että Päivän Byrokraatti ei hänen mielestään olekaan uusnatsi tai holokaustin kieltäjä.

Dellingerin virallisen tilin lisäksi samalla katosi toinenkin Twitter-tili. Siitä hetken päästä lisää.
Dellingerin aiemmat väkivaltakommentit

Toiminnanjohtaja Misha Dellinger ei ole ensimmäistä kertaa ”pappia kyydittämässä”. Hän on kunnostautunut julkisilla väkivaltafantasioilla ennenkin. Vuonna 2015 Varsinais-Suomen vasemmistonuorten piirisihteerinä toimiessaan Dellinger pohti Facebook-keskustelussa Ruotsin kuninkaallisten ampumista. Turun Sanomat tarttui väkivaltamaalailuun.

Misha Dellinger kommentoi Ruotsin kuninkaallisten häihin liittyvää päivitystä näin: ”Eniten mua kiinnostaa et miksei noita oo ammuttu jonkun ladon alakerrassa ja jouduttu ampumaan pari kertaa koska vaatteisiin omellut jalokivet on suojanneet luodeilta?”.

Dellinger viittasi Venäjän viimeisen hallitsijaperheen kohtaloon: tsaari Nikolai II, hänen puolisonsa, heidän neljä tytärtään ja verenvuototaudista kärsinyt 13-vuotias kruununperillinen Aleksei joutuivat kommunistien teloittamiksi vuonna 1918. Lasten vaatteisiin oli ommeltu timantteja kätköön, joten ampumisen lisäksi heidät lävistettiin myös pistimillä.

Tuolloin Dellinger korosti, ettei keskustelu liittynyt hänen poliittiseen asemaansa mitenkään. Hän myös väitti, että ”missään tapauksessa en sanonut, että ketään pitäisi ampua”. Dellingerin Facebook-kommentin tarkka sanamuoto oli siis: ”eniten mua kiinnostaa et miksei noita oo ammuttu”.

Vasemmistonuorten puheenjohtaja Anni Ahlakorpi kommentoi tuolloin Turun Sanomille, että ”järjestönä emme missään tapauksessa kannusta väkivaltaan”. Ahlakorpi vakuutti, että vasemmistonuorten piirisihteeri Dellinger ei puolustanut ”väkivallan käyttöä ratkaisuna asioihin”.

Vuonna 2017 Misha Dellinger innostui Jussi Halla-ahon Turussa kokemasta uhkaavasta välikohtauksesta ja äityi vaatimaan inhokkiryhmiensä poistamista Turusta. Iltalehden uutisen sivuilleen linkittänyt tyytyväinen Dellinger kirjoitti: ”Jep, jatkossakin fasistit, äärioikeisto, rasistit ulos Turusta. Ette kuulu tänne. Olen ylpeä kaupungistani!”

Misha Dellinger ilmoittaa olevansa ylpeä siitä, että Jussi Halla-ahoa yritettiin muiluttaa ulos Turusta.

Suomen Uutiset kirjoitti tapauksesta sekä vasemmistoliiton puheenjohtajan Li Anderssonin väliintulosta tuolloin näin:

”Halla-ahoon kohdistunut uhkaava tapaus sekä Dellingerin kirjoitus herätti illan aikana rajuja moitteita verkossa. Vasemmistoliiton puheenjohtajalta Li Anderssonilta tivattiin, miten vasemmistoliiton riveistä voidaan hehkuttaa väkivaltaista häirintää. Andersson vetosi väkivallattomuuden puolesta.

Neljätoista minuuttia Anderssonin kirjoituksen jälkeen Dellingerin kirjoitusten sävy muuttui, ja hän alkoi vakuutella väkivallattomuuttaan. ’Ahdistelu ei ok’, kirjoitti Dellinger, joka oli vain muutamaa tuntia aikaisemmin todennut olevansa ylpeä häiriköinnistä. Hän nöyrtyi myös vakuuttelemaan: Rasistit ja fasistit, jotka eivät ole mm Turussa, ovat ihan jees’. Li Andersson ja Miska Dellinger toimivat Turun vasemmistoliiton kunnallisjärjestössä.”
Toiminanjohtajan tili yllyttää murhaamaan

Vasemmisto syyttää usein oikeistolaisia väkivallan ihannoinnista, mutta samaan aikaan netissä on paljon vasemmistohenkisiä nimimerkkejä, jotka syytävät törkyä ja väkivallan ihannointia sosiaaliseen mediaan. Eräs näistä tileistä on Twitterin nimimerkki Crusty Old Sea Dog (@huggywuggy2). Tili on perustettu jo vuonna 2010 ja sillä on yli 1700 seuraajaa.

Netissä on myös tarkkasilmäisiä käyttäjiä, jotka ovat hyviä penkomaan asioita ja panemaan merkille mielenkiintoisia asiayhteyksiä. Kun Misha Dellinger kätki oman Twitter-tilinsä ihmisten näkyvistä tiistai-iltana, tapahtui jotain hyvin mielenkiintoista: myös Crusty Old Sea Dog meni samaan aikaan piiloon.

Hieman tätä ennen eräs tarkkasilmäinen netin käyttäjä oli havainnut, että Crusty Old Sea Dog oli marraskuussa 2014 postannut kuvan, jossa näyttäisi olevan Misha Dellinger lapsen kanssa. Kuva oli postattu vastauksena ketjuun, jossa Twitterin käyttäjät halusivat yhdellä kuvalla kertoa, millaisia he ovat isänä tai äitinä. Kuvan hoksannut tarkkasilmäinen Twitterin käyttäjä kertoo kysyneensä tiistaina kolme kertaa Misha Dellingeriltä, että onko hän tuossa kuvassa. Dellinger ei vastannut kysymykseen, mutta lopulta sekä Crusty Old Sea Dog että Dellingerin oma tili poistuivat yleisön näkyviltä.

Crusty Old Sea Dog -tililtä twiitattu kuva, jossa Misha Dellinger esiintyy lapsen kanssa. Kuvatunnisteena #isänäoon

Crusty Old Sea Dog -tilin sisältöä voisi luonnehtia kovan luokan vihapuheeksi ja vihanlietsonnaksi. Osa twiiteistä on suomeksi, osa englanniksi. Erityisen vihan kohteena ovat natsit ja fasistit, joita löytyy tilin mukaan kaikkialta.

”Karskin vanhan merikarhun” (Crusty Old Sea Dog) mielestä pankkiiri Björn Wahlroos on ”proto-fasisti”. Kirjailija ja tutkija Jari Ehrnrooth puolestaan on ”ihan täys fasisti”. Myös presidentti Donald Trump on ”fasisti”.

Kaikkein fasistein on tietenkin PS, joka on ”kirjaimellisesti fasistinen puolue”. Jussi Halla-aho on ”ihan selvä fasisti”, jonka kannattajat ovat ”täysiä natseja”. Laura Huhtasaari on ”valkoisen ylivallan” kannattaja ja tietenkin myös ”fasisti”.

Varsinaiseen vihanlietsontaan päästään siinä vaiheessa, kun Crusty Old Sea Dog kertoo, mitä ”natseille ja fasisteille” pitäisi hänen mielestään tehdä: ”natsit pitäisi ampua ilman armoa” ja etenkin Jussi Halla-ahon kaltaiset ”fasistit” pitäisi tappaa. ”Natsien” lisäksi myös ilmastonmuutoksen epäilijät pitäisi ampua.

Verkkokeskustelijoiden kooste Crusty Ole Sea Dog -tilin twiiteistä. Tekstejä uudelleenryhmitelty Suomen Uutisten toimesta.

Vasemmistoliiton toiminnanjohtajan Twitter-tilillä Crusty Old Sea Dog tekee twiiteissään täysin selväksi, että hänen väkivalta on erittäin toimiva ratkaisu. Hän korostaa toisessakin twiitissään, että ”väkivalta on tehokasta. Se on tehokkain voima mitä on olemassa.”

Keitä kohtaan väkivaltaa pitäisi sitten käyttää? ”Natseiksi” ja ”fasisteiksi” leimattuja ihmisiä kohtaan. Crusty Old Sea Dog twiittaa, että ”fasistien tappaminen on pelkkää itsepuolustusta”.
Netissä räyhätään, livenä paetaan

Suomen Uutiset yritti tavoittaa Misha Dellingeriä pian Twitter-tilien katoamisen jälkeen. Toimituksemme on viime viikosta lähtien yrittänyt tavoittaa Dellingeriä eri tavoin parikymmentä kertaa, mutta vastausta ei kuulu. Viime perjantain jälkeen Dellingerin numero ei enää hälyttänyt, puhelut menivät suoraan vastaajaan.

Vasemmistoliiton puoluesihteeri Mikko Koikkalainen ei myöskään suostunut kommentoimaan asiaa Suomen Uutisille tai lopulta edes vastaamaan soittopyyntöihin. Yhden kerran puoluesihteeri lupasi tekstiviestitse palata asiaan, mutta sen jälkeen kommunikointi loppui kuin seinään.

Lukija ehkä kysyy tässä kohdassa, miksi Suomen Uutiset ei ole kertonut asiasta aikaisemmin? Tämä johtuu siitä, että eräs journalismin keskeisiä käsitteitä on molemminpuoleinen kuuleminen. Tämänkaltaista juttua ei hevin voi julkaista ilman että asianosainen kommentoi sitä jollain tavalla. Periaate kumpuaa siitä, että raskaiden syytösten kohteeksi joutuneella tulee olla mahdollisuus puolustautua.

Tapaus nytkähti tänään eteenpäin, kun ensin Yle julkaisi tänään uutisen jossa puolue lopulta vastaa syytöksiin. Yle kertoo yrittäneensä tavoitella Dellingeriä torstaiaamupäivästä lähtien.

Vasemmistoliiton virallinen selitys kerrottiin Ylelle seuraavasti:

Vasemmistoliiton mukaan tili on Dellingerin perustama. Puolueen mukaan Dellinger ei kuitenkaan ole kirjoittanut viestejä. Vasemmistoliiton selitys on se, että Dellinger olisi luovuttanut tilin kahdelle muulle henkilölle, jotka olisivat kirjoittaneet viestit. ”Näin hän on vastannut minulle, kun olen asiaa kysynyt”, sanoo Vasemmistoliiton puoluesihteeri Mikko Koikkalainen, joka on keskustellut asiasta Dellingerin kanssa tänään torstaina.

Yle kysyy, voiko Dellingerin sanaan luottaa. Puoluesihteerin vastaus kuuluu: ”Ei ole mitään syytä epäillä työntekijän sanaa tässä asiassa.”

Vasemmistoliitto näyttää laskelmoineen, että niin kauan kuin asiaa selvittää ainoastaan pienehkö puoluelehti Suomen Uutiset, se voi istua salaisuutensa päällä ja vaieta. Kun Ylen toimittajaryhmä otti yhteyttä, oli pakeneminen pakko lopettaa.

Jäljellä on enää yksi pakopaikka – selitys, että jotkut muut, joiden nimiä ei tietenkään kerrota, kirjoittivat murhaamiseen yllyttävät twiitit.

Samaa tarinaa ilmestyi hetken päästä kertomaan myös Dellinger itse. Hän avaa henkilökohtaisen Twitter-tilinsä lopulta torstai-yönä ja kertoo:

”Uutisointi on antanut kuvan, että pitäisin väkivaltaa tai sillä uhkailua hyväksyttävänä. En pidä eivätkä @huggywuggy2-tilin väkivaltatwiitit ole kirjoittamiani tai vastaa arvojani. Tuomitsen kaiken väkivallan ja sillä uhkailun. Tili on anonyymitili, jolla on useita käyttäjiä. Tili perustettiin ennen työsuhdettani Vasemmistoon eivätkä tilillä julkaistut väkivaltaviestit vastaa arvojani. Pyydän nöyrästi anteeksi puolueelta, puoluetovereiltani ja vasemmistoliiton äänestäjiltä asian ympärille syntynyttä kohua.”

On kysyttävä, onko tämä selitys kestävä.

Toiminnanjohtajan perustamalta tililtä on twiitattu viestejä, joissa kirjaimellisesti yllytetään murhaamaan. Samalla tilillä on julkaistu toiminnanjohtaja iloisessa perhekuvassa lapsen kanssa. Kun maa alkaa polttaa toiminnanjohtajan jalkojen alla, tili poistuu samalla kuin hänen virallinen tilinsä.

Toiminnanjohtaja, joka on aikaisemmin toistuvasti omalla nimellään ylistänyt väkivaltaisia toimintatapoja tai jopa pohtinut tappamista, onkin yhtäkkiä sitä mieltä, että väkivaltatwiitit ”eivät vastaa hänen arvojaan”? Siitäkin huolimatta, että hän viralliselta tililtään kirjoittaa vastaavanlaista tekstiä – siis natsisyytöksiä ja tappamispohdintoja.

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on viime kuukausina puuttunut etäisiinkin vihjauksiin ja vitseihin, joista on havaittu vääränlaisia kaikuja. Olisiko tässä jutussa tutkimisen aihetta? Ei se oikein niinkään voi mennä, että raamattuun uskomisesta joutuu oikeuteen, ja murhiin yllyttämisestä ei seuraa yhtään mitään.

Lisäys 28.2.2020 klo 00.27 Tekstiä täydennetty puukko rintaan -osuuden kohdalla.

SUOMEN UUTISTEN TYÖRYHMÄ

EDIT Viidennen kuvan kopioiminen ja viestin lähettäminen erikseen ei onnistunut. Koskee tätä keskustelua: "Varsinaiseen vihanlietsontaan päästään siinä vaiheessa, kun Crusty Old Sea Dog kertoo, mitä ”natseille ja fasisteille” pitäisi hänen mielestään tehdä: ”natsit pitäisi ampua ilman armoa” ja etenkin Jussi Halla-ahon kaltaiset ”fasistit” pitäisi tappaa. ”Natsien” lisäksi myös ilmastonmuutoksen epäilijät pitäisi ampua."
« Viimeksi muokattu: 28.02.2020, 10:46:22 kirjoittanut Timo Rainela »
TR: Muuten olen sitä mieltä, että naisten olemassaolo politiikassa, virkahallinnossa ja päätöksenteossa on suurin yksittäinen syy kansakuntamme yhtenäisyyden ja moraalisen, eettisen, sivistyksellisen sekä pratopalogistisen rappion ja tuhon liikkeelle panevana voimana. Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 761
 • Liked: 9982
Ennustan, että Dellinger saa kenkää nykyhommastaan.  Kysymys kuuluu: miten vastoinkäyminen kompensoidaan äijälle? Kaveri tuntee varmasti Varsinais-Suomen vasemmistoskenen läpikotaisin, kuten myös puheenjohtaja Li:n seikkailut sen lieveilmiöiden (kuten Antifa) puitteissa.  Mikään puolue ei kaipaa pottuuntunutta "papujenlevittäjää".

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 194
 • Liked: 4129
Vanhan kaskun mukaan laki on niin kuin se luetaan, ja asia niin kuin se ajetaan.

Jos kehotetaan tappamaan, se ei ole tappamaan kehottamista mutta jos kehotetaan taistelemaan jotakin asiaa vastaan, on se yllytystä väkivaltaan. Tuon väkivaltatulkinnan tekijä ei sitten ole anonyymi twitteristi.

...
Itse tekona tuollainen konditionaalin muoto ei ole mielestäni yllytystä vaan pohdintaa. No okei, jossain kainuussa konditionaalissa puhuminen tarkoittaa jo aikomusta,toivetta tai komentoa. Ja tietenkin tasavertaisuuden vuoksi tuohon tulisi puuttua mitä ankarimmin, mutta katso tämän viestin ensimmäinen lause.
...

Lainaus
Kansanedustajalta raju purkaus: Taistelemme monikulttuurista painajaista vastaan
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kansanedustajalta-raju-purkaus-taistelemme-monikulttuurista-painajaista-vastaan/5238894#gs.yc5i9a

Lainaus
– Muistutus: #immonen päivitys ei ollut ongelmallinen, koska vastustetaan monikulttuurisuutta, vaan koska kehotetaan taisteluun = väkivaltaan, kirjoitti Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen erikoistutkija Erkka Railo.
https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/304486-miten-aiotte-taistella-aseinko-vai-kannissa-netissa-lue-miten-immosen
”Jos sukupuolitietoinen budjetointi erkaantuu sekä feministisistä kansalaisyhteiskunnan toimijoista että feministisestä tiedosta, se on vaarassa muodostua tekniseksi hyvän hallinnon käytännöksi, jonka suhde sukupuolittuneisiin yhteiskunnallisiin valtarakenteisiin on ohut.”

– THL 23.3.2020

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 129
 • Liked: 9966
Lainaus
Mielestäni meidän tulee tappaa fasistit

On jossain määrin huvittavaa, että peräkammarinpojan näköinen tyyppi laukoo tuollaista.  Ihan kuin kyse olisi mistä tahansa poliittisesta päätöksestä, jonka Misha tovereineen voisi tuosta vain pistää täytäntöön. 
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 16 154
 • Liked: 22460
Nyt sitten on kateissa kaksi tuntematonta henkilöä joille on luovutettu twittertilin käyttöoikeudet vaikka heitä ei edes tunnettu.
Nämä tuntemattomat henkilöt käyttivät heille osoitettua luottamusta väärin ja kirjoittelivat twittertilillä arveluttavia twiittejä, ja julkaisivat jopa valokuvankin jossa tuntemattomat henkilöt yhdessä persoonassa lapsensa kanssa.

Todella visainen tapaus tämä, ja oletan ettei edes S.Holmesin kaltainen kuvitteellinen henkilö pystyisi keksimään kuka on nuo yhtä kuvitteelliset kaksi tuntematonta henkilöä.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Kova luu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 408
 • Liked: 1109
Nyt sitten on kateissa kaksi tuntematonta henkilöä joille on luovutettu twittertilin käyttöoikeudet vaikka heitä ei edes tunnettu.
Nämä tuntemattomat henkilöt käyttivät heille osoitettua luottamusta väärin ja kirjoittelivat twittertilillä arveluttavia twiittejä, ja julkaisivat jopa valokuvankin jossa tuntemattomat henkilöt yhdessä persoonassa lapsensa kanssa.

Todella visainen tapaus tämä, ja oletan ettei edes S.Holmesin kaltainen kuvitteellinen henkilö pystyisi keksimään kuka on nuo yhtä kuvitteelliset kaksi tuntematonta henkilöä.

Tup onkin  hyvä kikka, jos tulee syytteitä vihapuheesta tai kiihottamisista ym. somessa, niin voi vaan vedota siihen että tuntematon henkikö on minun sometililläni käynyt ja siellä kirjoitellut, uskoisiko Raija Toiviainen selitystä? Uskooko Raija Dillingeriä?

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 194
 • Liked: 4129
Toivottavasti joku jonne kaivaa Liin viestit taas näkösälle, vaikkapa siihen Turun musiikkitapahtuman torpedointiin liittyen.

Muistaakseni tosiasiallisesti tunnusti, että omaa hyvät suhteet varisverkostoon/antifantteihin? kuka sitä suunniteltua tapahtumaa uhkasi sabotoidakin.

Luulen että tonkimalla löytyisi kyllä yhtä ja toista, ai niin - sehän olikin erilaista Sannan hyväksymää ymmärtämää:

https://youtu.be/cqnB4Q0hOWs

E: hyväksymää -> ymmärtämää
« Viimeksi muokattu: 28.02.2020, 11:44:04 kirjoittanut N. O. Hääppönen »
”Jos sukupuolitietoinen budjetointi erkaantuu sekä feministisistä kansalaisyhteiskunnan toimijoista että feministisestä tiedosta, se on vaarassa muodostua tekniseksi hyvän hallinnon käytännöksi, jonka suhde sukupuolittuneisiin yhteiskunnallisiin valtarakenteisiin on ohut.”

– THL 23.3.2020

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 576
 • Liked: 43467
 • It's gotta be PS
Kuka ilmoittautuu fasistiksi ja tekee tutkintapyynnön kun kokee henkeään uhrattavan?

Muuten hyvä trollaus, mutta kuten tuon kommunisti-soijanakin twiiteistä näkee, niin vassarit ovat ottaneet ITSELLEEN oikeuden määrittää ketkä ovat heidän mielestään natseja, ja ketkä eivät. Ei sitä määrittelyä kuule jätetä potentiaalisten kuunatsien oman harkinnan ja/tai tuntemusten varaan. Ja sitä myöten tuov(naurettava) uhkaus on voimassa, riippumatta siitä, kokeeko joku itse olevansa fasisti vai ei.

Voihan se määrittely olla niinkin yksinkertainen, että jokainen joka ei ole kommunisti on fasisti ja/tai natsi. Saattaa siinä Mishalla tovereineen olla pientä puuhastelua, jos koettaa meidät saada teloitusryhmän eteen seinää vasten...
"Afroeurooppalaisen liikkuvuuden poetiikka ranskankielisessä afrikkalaisessa kirjallisuudessa."

Suomen Akatemia on tukenut Anna-Leena Toivasen akatemiatutkijan viisivuotista hanketta 438  874 eurolla.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 314
 • Liked: 57244
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Olisin huolissani, jos kyseessä olisi Dillinger. Tämä on kuitenkin vasemmistolainen versio Dellinger, joten lähinnä naurattaa kyseisen tyypin habitus huomioon ottaen, vaikka ei koiraa olekaan karvoihin katsomista.

Tekisi mieleni jopa kutsua Misha kylään tänne pohjoisen perukoille. Saattaisin opettaa olemaan- ja ehkä jopa kloppia tiedostamaan sen, että tietynlaisilla puheilla saattaa olla seurauksensa, kun oikein silmiin katsotaan.

Noin muutenhan tämä kertoo itselleni ainoastaan sitä, että vastakkainasettelun aika on nousussa. Tietyissä piireissä se on oikea toiviotila- ja sitä lietsotaan parhaimpaan mahdolliseen toweri tyyliin. Vastakkainasettelussa elää kuitenkin mahdollisuus. Ilman sitä- ja jopa kärjistyvää sellaista tämä aikamme vitsaus ei tule paranemaan piiruakaan, vaan vanhan laulelman mukaan- "veljet hukumme paskaan" muuttuu todellisuudeksi nopeammin, kuin moni osaa arvatakaan.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Kokoliha

 • Vieras
Lainaus
Mielestäni meidän tulee tappaa fasistit

On jossain määrin huvittavaa, että peräkammarinpojan näköinen tyyppi laukoo tuollaista.  Ihan kuin kyse olisi mistä tahansa poliittisesta päätöksestä, jonka Misha tovereineen voisi tuosta vain pistää täytäntöön.

Saattaisihan se ollakin huvittavaa, jos kyseessä olisi joku sakutimonen. Kyseessä on kuitenkin hallituspuolueen toiminnanjohtaja.

Fasistien ja muidenkin väärinajattelijoiden tappaminen jos mikä on toimintaa. Toimintaa johtaa toiminnan johtaja eli toiminnanjohtaja.

Vasemmistoliitto on siis täysin kiistatta nähnyt sopivaksi nimittää toiminnanjohtajakseen henkilön, jolla uskoo olevan parhaat edellytykset johtaa Vasemmistoliiton hyväksi näkemää toimintaa. On myös täysin selvää, että Misha-pojan ajatusmaailma on Turun lisäksi muissakin suomalaisissa kommunistipiireissä ollut täysin tiedossa. Myöskin ministeri Li Andersson, jolla Antifa-tarra läppärinsä kannessa, on varmasti ollut pitkään tietoinen Misha-pojun touhusta.

Onhan tämä myös täysin linjassa esimerkiksi Dan Koivulaakson nimittämiselle Oikeusvaltion kehittäminen -työryhmän puheenjohtajaksi vajaa vuosi sitten. Vielä kesällä 2017 Koivulaakso, tuo pitkäaikainen äärivasemmistolaisen väkivaltaryhmittymä Antifan kannattaja, lähti paikan päälle Hampuriin fiilistelemään G20-kokouksen vastaisiin mielenosoituksiin, jotka yltyivät varsin väkivaltaisiksi; autoja poltettiin, kauppoja ryöstettiin ja yli 300 poliisia loukkaantui. Hampurista Dan twiittasi kehuen tunnelmaa mahtavaksi.

Odotan enää sitä, että Vasemmistoliitto tekee seuraa tietyille liivijengeille ja PVL:lle, jotka KKO julistaa Suomessa kielletyiksi.

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 129
 • Liked: 9966
Odotan enää sitä, että Vasemmistoliitto tekee seuraa tietyille liivijengeille ja PVL:lle, jotka KKO julistaa Suomessa kielletyiksi.

Tuskin tulee tapahtumaan.  KKO ei välitä yleisestä uskottavuudestaan edes sen vertaa, että yrittäisi edes peitellä sitä, että jäsenten poliittiset näkemykset (äärivasemmistolaisuus) heijastuvat niin selvästi sen päätöksiin.
« Viimeksi muokattu: 28.02.2020, 12:09:23 kirjoittanut Mika »
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 314
 • Liked: 57244
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Ilmeisesti pakkopulla löytyy vasemmistolaisillakin. (PJ  Li lienee hikoillut valtoimenaan)


Vasemmistoliiton läntisen alueen toiminnanjohtaja Misha Dellinger irtisanoutuu tehtävistään.

Vasemmistoliiton läntisen alueen toiminnanjohtaja Misha Dellinger on eronnut tehtävästään.

– Viime päivinä noussut kohu on syönyt luottamuksen, jota ilman ei ole mahdollista tehdä toiminnanjohtajan työtä. Siksi en voi tehdä muuta kuin kantaa vastuun tilanteesta ja irtisanoutua tehtävästäni. Kiitän kanssani työskennelleitä kuluneista vuosista ja pyydän anteeksi tuottamaani pettymystä, Dellinger kertoo tiedotteessa.

Dellingerin perustamalla Crusty Old Sea Dog -nimisellä nimettömällä Twitter-tilillä on suollettu pari vuotta takaperin väkivaltaa puoltavaa tekstiä....(02.28.2020)

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006422083.html
« Viimeksi muokattu: 28.02.2020, 20:19:13 kirjoittanut Kim Evil-666 »
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16643
Olisin huolissani, jos kyseessä olisi Dillinger. Tämä on kuitenkin vasemmistolainen versio Dellinger, joten lähinnä naurattaa kyseisen tyypin habitus huomioon ottaen, vaikka ei koiraa olekaan karvoihin katsomista.

*SNIP*

Se on kyllä täysin totta, että edes Pekka Siitoin (jos eläisi) ei varmastikaan vapisisi pelosta kuullessaan noiden soijapojujen uhoa. Lähinnä varmaan nauraisi.

Teoreettisen, viher-vasemmistolaisen lynkkauspartion matka kun päättyisi, ennen kuin se edes kunnolla alkaisi:

*osa olisi poltellut rohkaisuksi liikaa oreganoa ja impannut kumiliimaa päälle. Tietäähän sen, miten siinä käy. No show.
*osa ei pääse lähtöpaikalle, koska paikallisliikenteen kuukausilipusta on saldo loppu ja osan Jopoista on kumi lussuna. No show.
*paikalle päässeistä osa kääntyy takaisin, kun kuulee, että tapporetkelle evääksi otetun yrttiteen lisäksi mukana ei ole pisaraakaan soijamaitoa.
*paikalle päässeiden JA paikalla pysyneiden "aseistus" koostuu raskaimmillaankin pellava-man-bag-käsilaukuista ja polkupyörän pumpuista. Panzer marsch marsch... :roll:

e:typo
« Viimeksi muokattu: 28.02.2020, 12:16:18 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 948
 • Liked: 8001
 • LGB
Vasemmistoliitto joutui taipumaan ennätysajassa. Vielä eilen tekivät Soma Liin johdolla sellaisen arvion caustista, että vaikenemisella ja vähättelyllä asia painuu unholaan. Eipä painunut ja hyvä niin.

Opiksihan tuo punikkiporukka ei ota koskaan mutta hyvä että edes jotain seuraamuksia tulee julkisesta joukkotappofantasioinnista.

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 554
 • Liked: 3268
 • Maanantaikappale
Jaahas, asia ratkaistu. Ei tarvitse valtakunnansyyttäjän tahi nettipoliisi Taposen, tai Oula Silvennoisen tai kenenkään enää vaivata päätään "erilaisella vihapuheella" kun asia on selvitelty perinpohjaisesti ennätysvauhdilla.
Ja sitten voidaankin keskittyä fasistien (=kuunatsien) jahtaamiseen niin kuin ennenkin, koska narratiivi ja agenda. Surullista.
"With all our faces dour, waiting for the judgment hour"

"Fight makes might; might makes right; fight for might; fight! fight! fight!"

"Wake up, please wake up... everybody's dead"

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 486
 • Liked: 66530
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Tässä Vasemmistoliiton tiedote kokonaisuudessaan.

https://vasemmisto.fi/vasemmistoliiton-lantisen-alueen-toiminnanjohtaja-irtisanoutunut-tehtavistaan/ (28.2.2020)

Lainaus
VA­SEM­MIS­TO­LII­TON LÄN­TI­SEN ALU­EEN TOI­MIN­NAN­JOH­TA­JA IR­TI­SA­NOU­TU­NUT TEH­TÄ­VIS­TÄÄN

Vasemmistoliiton läntisen alueen toiminnanjohtaja Misha Dellinger irtisanoutuu tehtävistään. Dellinger ilmoitti päätöksestään perjantaiaamuna.

“Viime päivinä noussut kohu on syönyt luottamuksen, jota ilman ei ole mahdollista tehdä toiminnanjohtajan työtä. Siksi en voi tehdä muuta kuin kantaa vastuun tilanteesta ja irtisanoutua tehtävästäni. Kiitän kanssani työskennelleitä kuluneista vuosista ja pyydän anteeksi tuottamaani pettymystä“, Misha Dellinger sanoo.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kommentoi aiemmin perjantaiaamuna tilannetta. Hänen mukaansa kaikki väkivalta ja sillä uhkailu on jyrkästi tuomittavaa.

“Vasemmistoliitto on rauhan liike, joka on sitoutunut tasa-arvoon, yhdenvertaisuuteeen ja ihmisoikeuksien kunnioittamiseen. Jokaisen vasemmistoliiton toimintaan osallistuvan on sitouduttava ihmisoikeuksiin ja väkivallattomuuteen. Julkisuudessa esillä olleet kirjoitukset ovat täysin ja yksinkertaisesti tuomittavia eivätkä edusta millään tavalla vasemmistoliiton arvoja”, Andersson sanoo.

“Arvostan Dellingerin päätöstä, joka osoittaa vastuunkantoa vaikeassa tilanteessa.”

Misha Dellingerin irtisanoutuminen astuu voimaan välittömästi.
Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike kerää nyt kannattajakortteja!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

JT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 440
 • Liked: 9722
 • Sameiden vesien sukeltaja
Jäihän tuosta vielä selkeä epäselvyys ilmaan, kuka ne viestit oikeasti kirjoitti.

Toimittajien ja poliisin tehtävänä on nyt selvittää se.

EDIT.:

Luonnollisesti on saatava myös puoluejohdon lausunto siitä, voiko Dellinger jatkaa yhä puolueen jäsenenä.
« Viimeksi muokattu: 28.02.2020, 13:16:34 kirjoittanut JT »
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

Ei ehkä ole liioiteltua sanoa, että turvapaikanhakijat ovat parasta, mitä Suomelle on tapahtunut sataan vuoteen.
- Mirja Niemitalo ("Hyvyyden aalto pyyhkäisi yli Suomen", Kaleva, 2.10.2015)

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16643
Aiheeseen liittyen:

Paul Joseph Watson: Why do they always look like this?

https://www.youtube.com/watch?v=QEidCVusDkY

(esim. kohdassa 1:32)

https://youtu.be/QEidCVusDkY?t=92

vs. liitekuva.

Why indeed...?  :roll:

e:lisäys
« Viimeksi muokattu: 28.02.2020, 12:30:42 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 493
 • Liked: 41924
Vasemmistoliitto joutui taipumaan ennätysajassa. Vielä eilen tekivät Soma Liin johdolla sellaisen arvion caustista, että vaikenemisella ja vähättelyllä asia painuu unholaan. Eipä painunut ja hyvä niin.

Tämä on huono uutinen.

Anderssonin puhelin on soinut ja langan päästä on tullut käsky erottaa vihapuhuja. Miksi? Siksi, että vihapuheen ja maalittamisen (eli vallanpitäjien arvostelun) kriminalisoivien lakien valmistelu ei siedä erityiskohtelua kenellekään. Siis lakien ja 'lakien', joiden tarkoitus on vaientaa perussuomalaisten ja muiden 'oikeistopopulistien' puheet jotka sotivat 'eurooppalaista arvopohjaa' vastaan. Eli kieltää EU:n ja sen vasallipuolueiden arvostelu.

Uhrattiin yksi 'oma' sananvapauden rajoittamisen ja euro-viherkommunistisen totalitarismin tiellä.

“The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.” - Margaret Thatcher

Vasemmistoliitto: "Verotetaan kaikkea sellaista, mitä ei vielä veroteta."

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Kokoliha

 • Vieras
Olisin huolissani, jos kyseessä olisi Dillinger. Tämä on kuitenkin vasemmistolainen versio Dellinger, joten lähinnä naurattaa kyseisen tyypin habitus huomioon ottaen, vaikka ei koiraa olekaan karvoihin katsomista.

*SNIP*

Se on kyllä täysin totta, että edes Pekka Siitoin (jos eläisi) ei varmastikaan vapisisi pelosta kuullessaan noiden soijapojujen uhoa. Lähinnä varmaan nauraisi.

Juu, mutta toisinajattelijoiden (joukko)ampumisiahan nuo vasurit ovatkin visioineet. Ei liipasimen painaminen, latausliike ja aseen uudelleen lipastaminen kovin kummoisia naruja vaadikaan. Teloittihan jo yksi ainoa kommunsti (Vasily Mikhailovich Blokhin) teurastajan kaapu päällään ihan omakätisesti pistoolilla niskaan ampumalla Katynissa 7000 puolalaista väärinajattelijaa, joskin olihan hänellä toki avustajat, jotka pitelivät uhria kiinni.

Kokoliha

 • Vieras
Vasemmistoliitto joutui taipumaan ennätysajassa. Vielä eilen tekivät Soma Liin johdolla sellaisen arvion caustista, että vaikenemisella ja vähättelyllä asia painuu unholaan. Eipä painunut ja hyvä niin.

Tämä on huono uutinen.

Anderssonin puhelin on soinut ja langan päästä on tullut käsky erottaa vihapuhuja. Miksi? Siksi, että vihapuheen ja maalittamisen (eli vallanpitäjien arvostelun) kriminalisoivien lakien valmistelu ei siedä erityiskohtelua kenellekään. Siis lakien ja 'lakien', joiden tarkoitus on vaientaa perussuomalaisten ja muiden 'oikeistopopulistien' puheet jotka sotivat 'eurooppalaista arvopohjaa' vastaan. Eli kieltää EU:n ja sen vasallipuolueiden arvostelu.

Uhrattiin yksi 'oma' sananvapauden rajoittamisen ja euro-viherkommunistisen totalitarismin tiellä.

Juuri näin. Yksi uhrattiin muiden tovereiden edestä ja Li Andersson vakuutti medialle vasemmistokommunistien väkivallattomuutta.

Vasemmistoliitto ja Li Andersson eivät muuttuneet yhtään miksikään ja saavat taas työrauhan maamme tuhoamiseksi. Valtamedian toimittelijat huokaisevat helpotuksesta.

Eedit: Huumaavan hiljaista on myös vihapuhepolliisi Taposen twitter-tilillä. Olisko kopittamassa vaskisteja?
Poliisin ennaltaehkäisevän toiminnan päällikkö Jari Taposenkaan ei edes muodon vuoksi tarvinnut yrittää twiitata asiasta mitään sellaista, mitä anarkistikaverinsa (esmes Suvi Auvinen) eivät välttämättä olisi allekirjoittaneet.

Problem solved.

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 16 154
 • Liked: 22460
Uhrattiin yksi 'oma' sananvapauden rajoittamisen ja euro-viherkommunistisen totalitarismin tiellä.

Nyt sitten tähän "uhriin" vedoten voidaan vaatia 1.000 perussuomalaista päätä vadille, vähintään.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 948
 • Liked: 8001
 • LGB
Jäihän tuosta vielä selkeä epäselvyys ilmaan, kuka ne viestit oikeasti kirjoitti.

Toimittajien ja poliisin tehtävänä on nyt selvittää se.

EDIT.:

Luonnollisesti on saatava myös puoluejohdon lausunto siitä, voiko Dellinger jatkaa yhä puolueen jäsenenä.


Tämä olisi selvittämisen paikka. Tässä herää epäilys että näitä teloittajia on vasemmistoliiton leivissä aikamoinen liuta.
« Viimeksi muokattu: 28.02.2020, 13:22:10 kirjoittanut räsänen »

Tagit: