Kirjoittaja Aihe: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020  (Luettu 536476 kertaa)

John Johnson

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 525
 • Liked: 450
 • Klaatu Verata Nikto!
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3570 : 08.04.2020, 23:47:20 »
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006468704.html


Lainaus
Pääministeri Sanna Marin paljasti, että tasavallan presidentti Sauli Niinistö on auttanut hallitusta suojavarusteiden hankinnassa Kiinasta. Myös presidentin kansliasta lähetettiin suojavarusteita koskeva tiedote.

PÄÄMINISTERI Sanna Marin (sd) paljasti hallituksen tiedotustilaisuudessa kiinnostavan yksityiskohdan Suomen tekemiin suojamateriaali­hankintoihin liittyen.

Marinin mukaan ”hallitus on pyytänyt ja saanut tasavallan presidentiltä apua diplomaattisten suhteiden kautta, jotta saamme tavaran liikkumaan”.

Hallitus ja presidentti ovat toteuttaneet siis hyvin käytännöllistä yhteistoimintaa koronakriisin aikana.

Marin ei maininnut, minkä maan kanssa Niinistö on harjoittanut diplomatiaa, mutta tiedossa on, että Suomeen on tarkoitus tulla yhteensä 11 lentokoneellista tavaraa Kiinasta.


Oliko tämä jo täällä? Nämä viimeisimmät käänteet ja tämä jo aiemmin tänään julkaistu uutinen herättää hieman kysymyksiä. Saleko on muka harjoittanut diplomatiaa Tiina Jylhän kanssa? En nyt ihan purematta niele että tähän soppaan ollaan saatu sekaan näinkin hienoja ihmisiä kuten Tiina Jylhä ja mopokerholaiset, vaan jotenkin aavistelen huomiohuorausta näiltä "kauneusalan" yrittäjiltä.
You cannot say Happiness without saying Penis.

I went to the bank the other day and asked the lady behind the counter to check my balance, so she pushed me!

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 397
 • Liked: 3963
 • Dirty white boy
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3571 : 08.04.2020, 23:48:50 »
Tukholmassa tehohoitokapasiteetti loppuu pian kesken ja porukkaa lakoaa, joten poliisin erikoisjoukot alkaa päivystää sairaaloissa Sven-Åke Medelsvenssonin riehumisen varalta.

Lainaus
Läget i Region Stockholm är ansträngt. Aftonbladet kunde i förra veckan rapportera att regionens prognos är att vårdplatserna på länets olika sjukhus kommer ta slut under vecka 15, enligt interndokument.

Nu har polisen planerat en särskild kommendering med anledning av coronakrisen inom sjukvården, kan Aftonbladet avslöja.

———

Enligt uppgifter till Aftonbladet kommer över 20 poliser delta i insatsen. De är utbildade enligt polisens ”särskilda polistaktik”, som bland annat innebär att man hanterar folksamlingar och kravaller.
Polisstyrkorna kommer vara utplacerade i områden i Stockholmsregionen och stå i beredskap för att snabbt kunna rycka ut till sjukhusen vid behov.
Anledningen är bland annat att man befarar att det kan bli stökigt om till exempel intensivvårdsplatserna tar slut, enligt uppgifter till Aftonbladet.
Ulf Bajas på Stockholmpolisen bekräftar coronainsatsen men vill inte lämna några närmare uppgifter.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wPG4zG/kravallpoliser-redo-kan-bli-coronastokigt-vid-sjukhus

O samma på engelska (maskinöversättning):
Lainaus
The situation in the Stockholm region is strained. Aftonbladet was able to report last week that the region's forecast is that the care facilities at the county's different hospitals will end during week 15, according to internal documents.

Now, the police have planned a special commission on the occasion of the corona crisis in health care, Aftonbladet can reveal.

---

According to information to Aftonbladet, more than 20 police officers will participate in the operation. They are trained according to the "special police tactics" of the police, which means, among other things, the handling of crowds and crowds.
The police forces will be deployed in areas in the Stockholm region and be prepared to be able to move quickly to the hospitals if needed.
The reason is, among other things, that it can be messy if, for example, the intensive care sites run out, according to information to Aftonbladet.
Ulf Bajas of the Stockholm Police confirms the corona effort but does not want to provide any further information.
Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maailmaa hallitaan.

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3572 : 08.04.2020, 23:49:02 »
Suosittelen ajatusharjoitusta: mikä on sellainen lopputulos, jossa pystyt myöntämään Marinin hallituksen onnistuneen kriisin hoidossa, edes suhteessa muihin verrokkimaihin? Mikä on sellainen asioiden olotila, että pystyt kehumaan Marinin hallitusta kriisin hoidosta, etenkin jos olet kehunut sellaisia valtioita, joilla menee datan mukaan huonommin kuin Suomella?

No, vielä on liian aikaista sanoa Marinin hallituksen pärjäämisistä mitään. Katsotaan nyt, onnistuvatko nämä exit-strategiassaan. Jos vaihtavat nyt huhtikuun aikana lennosta Saksan malliin ja virus saadaan pois kaduilta ja valtakunta takaisin normaalitilaan ennen toukokuun loppua, sanon että olen yllättynyt. Hyvin hoidettu siinä tapauksessa.

Toinen vaihto on, että tähän jäädään THL:n laumaimmuniteettistrategioiden kanssa rämpimään 1+ vuodeksi, koko kansantalous on kuin neutronipommin jäljiltä ja ihmiset peloissaan kuka missäkin poterossaan. Jos se toteutuu, niin en tule antamaan hyvää arvosanaa.

Tällä hetkellä tilanne on ihan siedettävä ja mahdollisuudet lähteä kumpaankin suuntaan olemassa.

Nykyinen tilanne ei kylläkään juuri Marinin hallituksen ansiota ole. Jotain pientä kuten sulkivat koulut (melkein). Se oli hyvä liike. Kaikki muu on ollut suosittelua, kädetystä ja perusteettomia toimenpiteitä kuten Uudenmaan sulku.


Ansio nykytilanteen hyvyydestä kuuluu Suomen kansalle ja yrityksille, jotka ovat tehneet omatoimisesti enemmän kuin on edes ymmärretty pyytää.


PM Marin on kyllä varmasti mieluusti ottamassa kunniaa tuosta kaikesta. Sehän näille aina kelpaa.

L. Brander

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 047
 • Liked: 2403
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3573 : 08.04.2020, 23:49:30 »
Ei jumalauta. Kelatkaa nyt oikeasti tätä touhua.

Hallitus lähtee tilailemaan paniikissa suojaimia joiltain hämäriltä rikollisilta ja tyypeiltä, joilla on kilometrin pituinen ulosottorekisteri (kts. lainauksen loppuosa).

Eipä mikään ihme, ettei tule ihan sitä kamaa mitä on pyydetty.

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/valtio-osti-kiinalaiset-hengityssuojat-ulosottovelkaiselta-liikemiehelta-tiina-jylha-sanoo-miljoonakaupan-kuuluneen-itselleen/?shared=1122641-0a2edf1c-500 (8.4.2020)

..


Muut kuin SK ei liene vielä tarttunut asiaan. Tästä olisi nyt toimittajien syytä hiukan kysellä, minkälaisen byrokratian takana ollaan, kun maksetaan miljoonien etumaksuja näkemättä tavaraa.

Muuten, ministereillä Marin ja Kulmuni oli varmasti tämän Tipe, Tape ja Onni – hankinnan tiedot heidän istuessaan tänään A-studiossa.
Vanhojen sosialistien kädet ovat lasten veressä - punainen viiva kulkee Prahasta Magadaniin.

L. Brander

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 047
 • Liked: 2403
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3574 : 08.04.2020, 23:58:55 »
HS heräsi.

HS 8.4.2020
Lainaus
Suomen Kuvalehti: Huolto­varmuus­keskus ei tilannut suoja­varusteita Kiinasta vaan liike­miehen kautta, kaupasta kehkeytyi kiista kahden yrittäjän välille

Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä ja muun muassa pikavippiyhtiötä pyörittänyt Onni Sarmaste ovat eri mieltä siitä, kenen kanssa Huoltovarmuuskeskus teki kaupat suojavarusteista, kertoo Suomen Kuvalehti.

HUOLTOVARMUUSKESKUS ei tilannut Kiinasta tuotuja suojavarusteita suoraan Kiinasta, vaan ulosottovelkaiselta liikemieheltä Onni Sarmasteelta, kertoo Suomen Kuvalehti.

Hengityssuojaimet paljastuivat keskiviikkona kelvottomiksi sairaalakäyttöön.

Kauneusyrittäjä Tiina Jylhän mukaan viiden miljoonan euron arvoinen kauppa olisi kuulunut hänen yritykselleen, Suomen Kuvalehti (SK) kertoo.

Sarmaste sanoo SK:n mukaan yrityksensä tehneen kaupat Huoltovarmuuskeskuksen kanssa.

...

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006469147.html
« Viimeksi muokattu: 09.04.2020, 00:23:19 kirjoittanut Alaric »
Vanhojen sosialistien kädet ovat lasten veressä - punainen viiva kulkee Prahasta Magadaniin.

Parzival

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 883
 • Liked: 3833
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3575 : 09.04.2020, 00:02:13 »
Tukholmassa tehohoitokapasiteetti loppuu pian kesken ja porukkaa lakoaa, joten poliisin erikoisjoukot alkaa päivystää sairaaloissa Sven-Åke Medelsvenssonin riehumisen varalta.

Onko Ruotsin lehdillä joku oma koodikieli, jolla maahamuuttajista kirjoitetaan? Italiassa ei kait ollut tarvetta tälle "joukkojen hallinnalle"? Vaikka tilanne vielä pahempi.

 Ovatko "folksamling" ja "kravall" nuo koodisanat?

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3576 : 09.04.2020, 00:10:56 »
Juu tiedetään olisi pitänyt ostaa aikaisemmin kun oli muualtakin saatavilla, näin ei tehty.

Miksi? Huoltovarmuuskeskuksen™ loppumattomissa varastoissa kyllä suojavarusteita riittää.

– Eivät ne tule loppumaan, STM:n ylijohtaja Päivi Sillanaukee vakuutti A-studiossa 23.3.2020.

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 988
 • Liked: 29747
 • Bad whisky is better than wine
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3577 : 09.04.2020, 00:20:53 »
Marin sanoi että Uudenmaan sulku päättyy melko varmasti 19.4. Voi kysyä mikä siitä jää kokonaishyödyksi... tuskin paljon mitään vaivaan ja kustannuksiin nähden, pelkkä teatteritemppuhan se oli. Kahta innokkaammin porukka vaan lähtee sitten sulun päättymisen jälkeen liikkeelle.

Taisi olla kyse siitä, että pääsiäisen ja muunkin kevään hiihtomatkailu pohjoiseen saadaan poikki. Täysin reaktiivinen toimenpide jonka järjettömyys tajuttiin vasta jälkikäteen. Samaan oltaisiin päästy määräämällä ne turistihelvetit kiinni. Ehkä kyse oli myös siitä, että jos Uudellamaalla käy ns. Bergamot, niin ihmiset eivät pakene paniikissa muualle.
The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 988
 • Liked: 29747
 • Bad whisky is better than wine
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3578 : 09.04.2020, 00:25:40 »
Rajoitteiden purkaminen on varsin petollista, jos tartuntoja edelleen tulee ja trendi saattaa jopa olla kasvava (riippuen siitä, millaisia korjauksia noihin noin neljän viimeisimmän päivän lukuihin on vielä tulossa). Samaan aikaan kuitenkin suojavarusteille on tarjolla ei-oota monessa paikassa. Tuohon kun yhdistää epidemian puhaltamisen liekkiin rajoitteiden purkamisen muodossa, niin se on sitten hyvää kesää vaan kaikille suomalaisille. Purkamisen jälkeen on pari viikkoa aikaa taputella itseään selkään siitä, että "talous saatiin käyntiin" ja sitten alkaa tapahtua. 

Jos rajoitteiden purkaminen onnistutaan sössimään tuolla tavalla kerran, niin sen jälkeen homma on vielä enemmän takalukossa sen suhteen, miten syvälle poteroon ihmiset kaivautuvat.

Avain tilanteen ratkaisemiseksi on halpa, nopea ja luotettava pikatesti. Vasta sen jälkeen kun tilannekuva on kunnossa, voidaan alkaa määrätietoisiin toimenpiteisiin. Siihen asti ainoa oikea tie on taudin tukahduttaminen.
The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Methodios

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 134
 • Liked: 1118
 • Pahoinvointiyhteiskunnan nettomaksaja
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3579 : 09.04.2020, 00:32:10 »
Tässä hommassa menee nyt kaksi asiaa pahasti pieleen. Ylin poliittinen valta on viherpunaisella ”viisikolla” ja heidän kavereillaan . Heitä ei paina kovat meriitit menneisyydestä tai rautainen osaaminen oikeastaan mistään hyödyllisestä. Sanon näin, koska mm Sokoksen kassalla työskentely ja leipäjonoväitöskirja ei vaan vakuuta. Maan johtotehtäviin on onnistuttu pääsemään sillä, kun on samaan aikaan nainen, feministi, viherkomukka ja nuori (pl Henrikson). Tällä on ajateltu saatavan ääniä ja sometykkäyksiä aktiivisilta nuorilta kaupunkilaisnaisilta. Muutama äijänvetale on joukkoon otettu (mm Kaikkonen, joka on meritoitunut mm saamalla rikostuomion ja tanssimalla tähtien kanssa). Tällainen porukka ja 80 kaveripohjalta otettua avustajaan on ns. ruorissa.

Maan hallintovirkakoneistoon on nimitelty vuosien aikana edellisten poliitikkojen kavereita tai muita hännystelijöitä. Virkamiesten määrä on maassa hyvin korkea, joten oletusarvoisesti voisi veronmaksaja kuvitella asioiden toimivan kuin rasvattu ja prosessien olevan kunnossa. Nyt on menty nopeasti erikoisempaan tilaan ja virkakoneiston puutteet ja osaamattomuus alkavat paistaa läpi. THL:n asiantuntijuus on täysi vitsi ja STM tuntuu olevan yhtä pihalla. Toki siellä on joukossa perus suorittajia ja asiallisiakin tyyppejä, mutta monille se tärkein asia on se oma virka, koska yhtä helppoa ja varmaa (tai ehkei edes mitään) hommaa ei yksityiseltä puolelta löydy. Siinä sitten pelätään tekemästä yhtään virhettä ja suututtamasta poliitikkoja. Homman pilaavat vaan muutamat HUS:in johtajat, jotka puhuvat ihan eri totuutta.

Valtakunnan ykkösmedia yle koettaa kaikin keinon olla kertomatta mitään ikävää, mutta totuus alkaa paljastua, kun on mm muitakin medioita ja tällainen vapaa internetti.

Ahmed Ahne III

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 241
 • Liked: 1039
 • Sed puto quod imperium mutata esse debet.
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3580 : 09.04.2020, 00:46:32 »
Suomalaisyritys aloittaa suoja­maskien valmistamisen – kertoo tehneensä sopimuksen Huoltovarmuus­keskuksen kanssa
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006469107.html

Lainaus
Suomalainen hengitysmaskeja valmistava Lifa Air on sopinut Huoltovarmuuskeskuksen kanssa maskien valmistuksen käynnistämisestä Suomessa.

Lifa Air perustaa Suomeen tehtaan, joka ryhtyy valmistamaan hengityssuojaimia ja kirurgisia kasvosuojia. Tehdas käynnistää toimintansa vielä tämän kevään aikana.

Lifa Air on tähän asti valmistanut suojaimia Kiinassa.
...
Toimitusjohtaja Johan Brandt sanoo tiedotteessa, että kasvosuojainten valmistus edellyttää merkittävää automaatiota.

– Tavoitteenamme on valmistaa Suomessa vuositasolla yli 100 miljoonaa hengityssuojainta ja kirurgista kasvosuojaa.

Lainaus
LIFAair founder Mr. Vesa Mäkipää is an International Society of Indoor Air Quality and Climate sponsor and a world famous indoor air pollution control and prevention of airborne disease area experts. In 1988 Mr. Vesa Mäkipää set out to utilize his technical knowledge to improve breathing air for people by building a company designed to improve indoor air quality. Vesa Mäkipää founded his company in Finland's capital, Helsinki, and now, after 27 years, the company is still adhering to the "Responsible for Every Breath" spirit, working for humans to create clean, healthy air.

http://www.lifa-air.com/en-gb/consumer/about

Yritys rekisteröity Suomeen seuraavin tiedoin https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=911941&tarkiste=1D79DE7FCEC3B969128F4E6018E9A6D9A897B161

[Note: Hmm...Tämä taitaa olla eri Vesa Mäkipää kuin henkilö, joka työskentelee Vuokatin Urheiluopistolla huippu-urheilukoordinaattorina.]
Pääministerin paikalta eduskunnan täysistunnossa valehtelun vuoksi eroamaan joutunut sdp:n pj Antti Rinne MTV:n haastattelussa 6.12.2019:”Puhtaalla valehtelulla näköjään saattaa pärjätä myös politiikassa.”

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3581 : 09.04.2020, 00:49:40 »
Taisi olla kyse siitä, että pääsiäisen ja muunkin kevään hiihtomatkailu pohjoiseen saadaan poikki. Täysin reaktiivinen toimenpide jonka järjettömyys tajuttiin vasta jälkikäteen. Samaan oltaisiin päästy määräämällä ne turistihelvetit kiinni. Ehkä kyse oli myös siitä, että jos Uudellamaalla käy ns. Bergamot, niin ihmiset eivät pakene paniikissa muualle.

Pääsiäisen sulku ihan järkevä mutta olisihan tuon voinut halvemmallakin tehdä.

Kieltää lailla Pääsiäisen vietto muualla kuin kotipaikkakunnallaan. Poliisi valvoo pistokokeenomaisesti liikenneratsioissa ympäri maan ennen ja jälkeen Pääsiäisen ja jos henkilö oleskelee esim. Lapissa ja kotipaikkakunta oli 1.3.2020 Espoossa -> 1000 euron sakko kouraan ja välitön passitus etelään VR:n karanteenivaunussa.

Jos autolla oli liikkeellä, niin auto jää Lappiin ja palautetaan omistajansa lukuun hinausyrityksen halvoilla taksoilla. Kyllä se jakeluun menee kunhan rangaistukset ovat sen verta tuntuvat, ettei perseily kiinnosta.


Nuivake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 627
 • Liked: 10641
 • Arvo Pohja
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3582 : 09.04.2020, 00:55:14 »
Olipahan taas uutispäivä. Hallituksen kyvyttömyys ja kyseisen viisikon käytännössä täydellinen kaaos, joka ei osaa hallita edes välttämättömien suojavarusteiden hankintaa terveydenhoitosektorillemme, iski kyllä vasten tajuntaa niin voimalla, että vieläkin näkyy tähtiä.

Suhmurointi pikkurikollisten kanssa kertoo karu kieltään siitä, miten muutkin asiat valtakunnassamme ovat ja etenkin kuinka ne tulevat olemaan.

En ihmettelisi, jos pääsiäisen jälkeen Huoltovarmuuskeskuksen suojavarustehankinnoista vastaisi Suomen Huutokauppakeisari ja uusia hengityskoneita alkaisi Markku värkkäämään intin sikanassesta, polkupyörän pumpusta ja sisäkumista. Ei yllättäisi enää lainkaan.
Lähetetty minun ATK laitteestani Taputapu.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 095
 • Liked: 9368
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3583 : 09.04.2020, 00:55:53 »
hs:n jutun kuvassa on "mainosmateriaalia" jylhän maskeista....

wait for it....

FFP1

näpyttelen puhelimesta eli tämän jutun kuva

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006469147.html

Lainaus
Suomen Kuvalehti: Huolto­varmuus­keskus tilasi suoja­varusteita liike­miehen kautta, kaupasta kehkeytyi kiista miehen ja kauneus­yrittäjä Tiina Jylhän välille

Jos tilatut maskit tosiaan on FFP1 luokituksella, niin ei niitä ole mihinkään varsinaiseen sairaalakäyttöön edes tarkoitettu. Hassuinta tässä on, että Kiinasta tulleet todnäk tuon 1 luokituksen täyttävät....

Kuva lisätty. Jutusta oli lainaus jo aiemmin tässä ketjussa, kuvaa ei.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2020, 01:09:30 kirjoittanut Alaric »
Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

Ahmed Ahne III

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 241
 • Liked: 1039
 • Sed puto quod imperium mutata esse debet.
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3584 : 09.04.2020, 01:00:21 »
HS heräsi.

HS 8.4.2020
Lainaus
Suomen Kuvalehti: Huolto­varmuus­keskus ei tilannut suoja­varusteita Kiinasta vaan liike­miehen kautta, kaupasta kehkeytyi kiista kahden yrittäjän välille

Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä ja muun muassa pikavippiyhtiötä pyörittänyt Onni Sarmaste ovat eri mieltä siitä, kenen kanssa Huoltovarmuuskeskus teki kaupat suojavarusteista, kertoo Suomen Kuvalehti.

HUOLTOVARMUUSKESKUS ei tilannut Kiinasta tuotuja suojavarusteita suoraan Kiinasta, vaan ulosottovelkaiselta liikemieheltä Onni Sarmasteelta, kertoo Suomen Kuvalehti.

Hengityssuojaimet paljastuivat keskiviikkona kelvottomiksi sairaalakäyttöön.

Kauneusyrittäjä Tiina Jylhän mukaan viiden miljoonan euron arvoinen kauppa olisi kuulunut hänen yritykselleen, Suomen Kuvalehti (SK) kertoo.

Sarmaste sanoo SK:n mukaan yrityksensä tehneen kaupat Huoltovarmuuskeskuksen kanssa.

...

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006469147.html

Kannattaa varmaan vältellä yhteistyötä ko henkilön kanssa etenkin vastaisuudessa. Tällä tyypillä oli aikanaan mm. koodaritehdas Ukrainassa (siis välitti softankoodausduunia Suomesta halpatyövoimamaihin), osallistui Euroopan Gumboll -kisaan, jne. Muistaakseni sukujuuret ovat Valko-Venäjältä. Tiemme näet ovat aikaan kohdanneet Kaivohuoneen shampanjanhuuruisissa öissä 2000-luvun taitteessa.

Sarmaste Onni Eevert
https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2019483&tarkiste=75D97B5B97122112DA9E260D3D0AA456EF4C6444
Pääministerin paikalta eduskunnan täysistunnossa valehtelun vuoksi eroamaan joutunut sdp:n pj Antti Rinne MTV:n haastattelussa 6.12.2019:”Puhtaalla valehtelulla näköjään saattaa pärjätä myös politiikassa.”

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 353
 • Liked: 25239
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3585 : 09.04.2020, 01:05:57 »
hs:n jutun kuvassa on "mainosmateriaalia" jylhän maskeista....

wait for it....

FFP1

näpyttelen puhelimesta eli tämän jutun kuva
 https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006469147.html

Jos tilatut maskit tosiaan on FFP1 luokituksella, niin ei niitä ole mihinkään varsinaiseen sairaalakäyttöön edes tarkoitettu. Hassuinta tässä on, että Kiinasta tulleet todnäk tuon 1 luokituksen täyttävät....

Tuo ei välttämättä kuulu toimitettuihin tuotteisiin. Verkossa liikkui kuvia laatikoista jotka vastaavat alla olevassa linkissä nähtävää "EN14683 TYPE I– Surgical Face Mask" -tuotetta (BFE Rate >= 95%):

http://www.eldocare.com/face-mask/
« Viimeksi muokattu: 09.04.2020, 01:10:11 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 862
 • Liked: 7015
 • Kuka ullattui? Mina en.
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3586 : 09.04.2020, 01:17:53 »

Oliko tämä jo täällä? Nämä viimeisimmät käänteet ja tämä jo aiemmin tänään julkaistu uutinen herättää hieman kysymyksiä. Saleko on muka harjoittanut diplomatiaa Tiina Jylhän kanssa? En nyt ihan purematta niele että tähän soppaan ollaan saatu sekaan näinkin hienoja ihmisiä kuten Tiina Jylhä ja mopokerholaiset, vaan jotenkin aavistelen huomiohuorausta näiltä "kauneusalan" yrittäjiltä.

Sale ja HVK:n hybridiväki tulleet siihen tulokseen, että Jylhän Tiinuskan maskeissa ei ole hybridiä kuten olisi saattanut olla Kiinalta ilmaiseksi saaduissa maskeissa. Mr Aktiv Hansan uskon tähän suoritukseen pystyvän.
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 245
 • Liked: 57270
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3587 : 09.04.2020, 01:35:23 »
Ilmeisesti tuo valtaapitävä rikollisjoukko on saanut nyt Kiinan suurlähetystön pinnan kireälle implikoimalla että heidän aktiivisen konnien kanssa puuhailunsa seuraamukset (maskit eivät ole sitä mitä tilattiin) olisivat Kiinan valtion syytä. Tästä tulee vielä huomattavan kiinnostavaa!

Missä on kerrottu tästä Kiinan suurlähetystön pinnan kireydestä? Vai onko sinulla jotain kontakteja, joiden perusteella voit kertoa tällaista?

Pitäisikö meidän oikeastaan välittää tuon mädän kommunistisen roistovaltion ärhentelystä?

Seuraavaksi saapuvia kamoja ei ole kuulemma Jylhän & co. kautta tilailtu. Katsotaanpa sitten mitä roskaa sieltä taas tulee.

Koko tässä härdellissä on ylipäätään syytä pitää kirkkaana mielessä, että viruksen leviäminen on kiinalaisten syytä ja Kiinan valtio on peitellyt ahkerasti sitä mitä tuolla on oikeasti tapahtunut ja tapahtuu tälläkin hetkellä. Kiinaan ei voi luottaa.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 353
 • Liked: 25239
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3588 : 09.04.2020, 02:04:08 »
Ilmeisesti tuo valtaapitävä rikollisjoukko on saanut nyt Kiinan suurlähetystön pinnan kireälle implikoimalla että heidän aktiivisen konnien kanssa puuhailunsa seuraamukset (maskit eivät ole sitä mitä tilattiin) olisivat Kiinan valtion syytä. Tästä tulee vielä huomattavan kiinnostavaa!

Missä on kerrottu tästä Kiinan suurlähetystön pinnan kireydestä? Vai onko sinulla jotain kontakteja, joiden perusteella voit kertoa tällaista?

Kiinan suurlähetystö on julkaissut illalla näemmä diplomaattisen julkilausuman: http://www.chinaembassy-fi.org/eng/xwdt/t1767642.htm

Lainaus
Spokesperson's Statement from the Embassy of China in Finland (8 April, 2020)

The Embassy has noticed the press conference by the Finnish side this afternoon, briefing that a batch of masks purchased from China did not meet the European standards for hospital uses and can be only used in care homes. The Embassy also noticed according to the briefing, the above-mentioned materials were purchased through business channels on market terms. We advise the buyer and the suppliers to make sufficient communication to solve it in accordance with contract terms and business principles. The Embassy is contacting Finland's National Emergency Supply Agency to know more details and what assistance we could offer at the moment.

China places great importance to the quality of export products. On March 31, the Ministry of Commerce (MOFCOM), the General Administration of Customs (GAC) and the National Medical Products Administration (NMPA) jointly published the Announcement on the Orderly Export of Medical Supplies (No.5 2020) , requiring that test reagents, medical facial masks, medical protective suits, ventilators and infrared thermometers for export must be certified by state medical products administration departments and conform with the quality requirements of the importing country or region.

The Embassy would like to emphasize that China and Finland have maintained sound communication and cooperation since the outbreak of COVID-19. China is willing to continue to work with Finland and support each other in fighting the pandemic.

Olkoon Kiina millainen valtio tahansa on joka tapauksessa diplomaattisesti kyseenalaista ensin itse junailla kaupat tunnettujen rikollisten toimiessa välikäsinä ja sitten implikoida Ylen tuella että epäselvyydet saadun tavaran suhteen olivat selkeästikin tavaran lähtömaan syytä.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2020, 02:08:49 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 132
 • Liked: 8597
 • Punavihreäkriittinen
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3589 : 09.04.2020, 02:37:08 »
Lainaus
.    Coronavirus: low antibody levels raise questions about reinfection risk
Scientists in Shanghai say some recovered patients show no signs of the neutralising proteins
Early-stage findings could have implications for vaccine development and herd immunity, they say 


Researchers in Shanghai hope to determine whether some recovered coronavirus patients have a higher risk of reinfection after finding surprisingly low levels of Covid-19 antibodies in a number of people discharged from hospital. A team from Fudan University analysed blood samples from 175 patients discharged from the Shanghai Public Health Clinical Centre and found that nearly a third had unexpectedly low levels of antibodies. In some cases, antibodies could not be detected at all. “Whether these patients were at high risk of rebound or reinfection should be explored in further studies,” the team wrote in preliminary research released on Monday on Medrxiv.org, an online platform for preprint papers.

--

The researchers said they were surprised to find that the antibody “titer” value in about a third of the patients was less than 500, a level that might be too low to provide protection.
Huang said 10 of the patients in the study had an antibody presence so low it could not even be detected in the laboratory.
---

“Vaccine developers may need to pay particular attention to these patients,” Huang said. If the real virus could not induce antibody response, the weakened version in the vaccine might not work in these patients either.
https://amp.scmp.com/news/china/science/article/3078840/coronavirus-low-antibody-levels-raise-questions-about
Suomen ja Ruotsin laumasuoja puheet alkaa vaikuttaa entistä typerämmältä.

Alkaa vaikuttaa siltä, että vaihtoehdot on tukahduttamisen ja laumakuoleman väliltä. Rokotustakaan lienee turha odottaa..

Pari kk vanha juttu Kiinasta:
Lainaus
.   Exclusive: Chinese doctors say Wuhan coronavirus reinfection even deadlier
Instead of creating immunity the virus can reportedly reinfect an individual and hasten fatal heart attack

 It’s possible to get infected by the novel coronavirus (COVID-19) a second time, according to doctors on the frontline in China’s city of Wuhan, leading to death from heart failure in some cases. 

According to the message forwarded to Taiwan News, “It’s highly possible to get infected a second time. A few people recovered from the first time by their own immune system, but the meds they use are damaging their heart tissue, and when they get it the second time, the antibody doesn’t help but makes it worse, and they die a sudden death from heart failure.”
https://www.taiwannews.com.tw/en/news/3876197
« Viimeksi muokattu: 09.04.2020, 03:08:39 kirjoittanut kriittinen_ajattelija »
Mika Salminen: 19.03.2020
"Emme totta puhuen ymmärrä WHO:n linjausta testaamisessa.
SUOMEN strategia tähtää epidemian pysäyttämisen sijaan sen hidastamiseen ja taudin jo sairastanut väestö alkaa toimia suojana mahdollisen uuden aallon iskiessä.

Venne

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 882
 • Liked: 3273
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3590 : 09.04.2020, 05:44:51 »
Eiliset kymppiuutiset oli varsin eeppiset. Ensin HUS-johtaja sanoo uutisklipissä mielipiteensä, että kaikille kasvosuojat nyt kolmeksi viikoksi, tai tämä kestää loppuvuoden.

Marin istuu haastateltavana studiossa ja kun häneltä kysytään aiheesta, hän suunnittelee Uudenmaan sulun purkamista.

HUS johtaja on juuri tarjonnut pelastusta tilanteesta katastrofista, mikä ei edes kuulosta ihan mahdottomalta, suoja muutamaksi viikoksi suun eteen julkisilla paikoilla. Ja sitten pääministeri on kuin ei olisi kuullutkaan koko ehdotusta ja puhuu perustuslakivaliokunnasta ja välttämättömyyksistä. Näyttää siltä että uutisten juontajan tekisi mieli ravistella Marinia että kommentoi nyt tuota uutista.

Luulen että tämä jäi pyörimään monella mieleen joka kaipaa tästä tilanteesta ulospääsyä. Virus on kuitenkin siinä vaiheessa missä se nopeasti leviää käsiin eksponentiaalisella vauhdilla kahden viikon päästä jos nyt tehdään vääriä liikkeitä. Ja nyt tasapainoillaan hallittava tilanne vs täysi kaaos tilanteessa.

Activeman

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 232
 • Liked: 1542
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3591 : 09.04.2020, 06:06:02 »
Jokainen, joka on tehnyt menestyksellisesti kauppaa Kiinassa ja Aasiassa tietää, että tärkeitä kauppoja voi tehdä vain, jos on sopiaai kontakteja riittävän korkealla tasolla oleviin päätöksetenkijöihin.

Oikeilla kontakteilla ja sopivalla asiaa vauhdittavilla kaupallisilla insentiiveillä käytännön ongelmat ratkeavat: saa luvat, löytyy oikeat tekijät ja toimittajat ja muuta sellaista.

Suomessa on paljon Kiina osaajia. En tarkoita jotain piirikunnallista poliitikkoa, joka on käynyt kerran seminaarissa Shanghaissa, vaan todellisia tekijöitä. Vaikka Koneen ylin johto, Nokian ylin johto tai sitten vaikka Vesterbacka. Poliitikkojen piiristäkin löytyy ainakin yksi: Sauli Niinistö. Kiinassa ja Aasiassa kuunnellaan ja arvostetaan sitä, kun maan “big wheel” puhuu.

Suomessa on siis kovan luokan Kiina osaamista, toki lähinnä like-elaman puolella ja enimmäkseen isoissa vuosikymmeniä Kiina kauppaa tehneissä yrityksissä.

Olisi luullut, että kokematon ministerikaartimme olisi hyödyntänyt tätä osaamis- ja kontaktipoolia ja vivuttanut sen avulla hyvän sopimuksen sopivien kiinalaisten tehtaiden kanssa hengityssuojista ja hengityskoneista. Sellaista tietysti tarvitaan, koska tarvikkeita ollaan ostamassa vasta nyt, eikä 1.5 kuukautta sitten, kun kriisin karmeus paljastui kadun tallaajallekin. Asiaa seuraaville sekä Homman lukijoille kriisin olemassaoli oli selvää toki jo tammikuun lopussa ja monet meistä, mina mukaanlukien, hankkivat omaan käyttöön laadukkaat 3M hengityssuojaimet isolla määrällä vaihdettavia suodattimia.

Mitä tekee Sanna Marinin halitus: tekee puolivillaisen “diilin” alamaailmassa toimivan luottokelvottoman taparikollisen kanssa. Mukana on myös Tallinnassa silikonitissitoimintaa pyörittävä nainen. Lopputulos on odotettu: rahat menivät ja Suomeen lennätettiin sairaalakäyttöön kelpaamatonta kuraa. Tapaus oli nolo: toimitusten perilletulo ehdittiin uutisoida hallituksen hienona saavutuksena ennenkuin lehdistö paljasti fiaskon.

Tämä tapaus on selkeä osoitus ns. Game Over tapahtumasta. Suomella ei enää ole toivoa. Sanna Marinin hallituksella ei ole mitään edellytyksiä saada asioita hoidettua. Ainoa, mitä maamme voi tehdä on nostaa kädet ylös ja antaa Covid 19:n käydä läpi väestö ja toivoa parasta. Yksilötasolla meistä jokainen tietysti voi tehdä paljonkin: onhan meillä ne 3M maskit ja filtterit. Niillä pärjätään kesän yli, kunnes 50 000-100 000 kanssakansalaista on kuollut, mutta oma nahka selvinnyt.

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 136
 • Liked: 18624
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3592 : 09.04.2020, 07:21:52 »
Otin seurantaan muutaman maan toissapäivänä, ja tässä eilisen lukemat.
Tänään pitäisi tulla uudet luvut, eilen Norja panttasi omiaan joten menin nukkumaan ennen niiden julkaisemista.
Nämä kolme maata, +Suomi, edustavat erilaisia suuntauksia viruksen suhteen, joten niitä on mielekästä vertailla keskenään.

Ruotsi 07.04.2020
Tartunnan saaneita 7.693, lisäys tänään +487, kuolleita 591, lisäys tänään +114, teholla 640.
08.04.2020            8.419                      +726               687                      +96              678, testejä 54.700

Norja, joka muutti strategista suuntaansa, 07.04.2020
Tartunnan saaneita 5.903, lisäys tänään +38, kuolleita 89, lisäys tänään +13, teholla 78.
08.04.2020            6.042                      +139             101                    +12             78, testejä 113.896

Tsekki, maa jossa ensimmäisenä €Uroopassa maskit laitettiin pakollisiksi, 07.04.2020
Tartunnan saaneita 4.944, lisäys tänään +122, kuolleita 88, lisäys tänään +10, teholla 86.
08.04.2020            5.312                      +368               99                      +11            103, testejä 98.681   

Loppuun vielä Suomi, 08.04.2020, jonka suuntaus muuttuu tuulen mukaan mutta joka inhottavasti muistuttaa Ruotsin suuntausta
Tartunnan saaneita 2.487, lisäys tänään +???, kuolleita 40, lisäys tänään +??, teholla 82, testejä 36.500

Tsekeissä eikä Norjassa aivan heti kannata pohdiskella rajoitusten lieventämistä, pikemminkin edelleen koventamista.
Meillä taas pääministeri jo avoimesti pohdiskelee leikkirajoitustenkin poistamista, näinköhän THL:n Mengelet ovat esittäneet oikea aikaisia toiveita ?

Koitan seurata näitä maita ja lukemia muutaman päivän nähdäkseni onko se edes kannattavaa ja saisiko siitä jotain tietoa irti.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

hulaq

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 045
 • Liked: 5909
 • The sloganist
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3593 : 09.04.2020, 08:14:16 »
Marinilta kyllä täysin pölvästi veto alkaa purkamaan mitään sulkuja tässä vaiheessa (vaikka niistä suluista nyt varsinaista hyötyä ole ollutkaan). Määrät nousee suomessa tartuntojen osalta jatkuvasti, samoin kuolemat. Ihan yhtä villisti se leviää 19.4. alkaen kuin se levisi ennen uudenmaan sulkuakin, no doubt.

Mikseihän tuota HUSin sankaria kuunnella? Eniten ahdistaa se, että tyttäret taitaa viettää pääsiäistä perheidensä kanssa ja tulee pitkä pätkä, että mitään ei tapahdu, paitsi että viirus leviää.  :facepalm:
Iudex illius ero

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3594 : 09.04.2020, 08:43:19 »
Jokainen, joka on tehnyt menestyksellisesti kauppaa Kiinassa ja Aasiassa tietää, että tärkeitä kauppoja voi tehdä vain, jos on sopiaai kontakteja riittävän korkealla tasolla oleviin päätöksetenkijöihin.

...
Suomessa on siis kovan luokan Kiina osaamista, toki lähinnä like-elaman puolella ja enimmäkseen isoissa vuosikymmeniä Kiina kauppaa tehneissä yrityksissä.

Olisi luullut, että kokematon ministerikaartimme olisi hyödyntänyt tätä osaamis- ja kontaktipoolia ja vivuttanut sen avulla hyvän sopimuksen sopivien kiinalaisten tehtaiden kanssa hengityssuojista ja hengityskoneista. Sellaista tietysti tarvitaan, koska tarvikkeita ollaan ostamassa vasta nyt, eikä 1.5 kuukautta sitten, kun kriisin karmeus paljastui kadun tallaajallekin. Asiaa seuraaville sekä Homman lukijoille kriisin olemassaoli oli selvää toki jo tammikuun lopussa ja monet meistä, mina mukaanlukien, hankkivat omaan käyttöön laadukkaat 3M hengityssuojaimet isolla määrällä vaihdettavia suodattimia.

Hyvä pointti. Yksi kontakti jota olisi kannattanut (ja kannattaa edelleen) hyödyntää Kiinan päässä on Lifa Airin henkilöstö. Uskoisin heidän olevan sen verran isänmaallisia, että Suomea autetaan jos vain hoksaa pyytää.

Lifa Airillahan on oma hengityssuojaimia valmistava tehdas Kiinassa, Dongguanissa ja avaavat nyt Suomeenkin tehtaan.

Sitten on tosiaan paljon yrityksiä, joilla on kokemusta Kiinan kaupasta, vaikkei toimiala olisikaan hengityssuojaimet tai sisäilma.

Tässä tositarina kuinka noheva ja proaktiivinen yrittäjä jelppasi oman kotiseutunsa sote-sektoria suojavarusteilla.

Lainaus
Laukaalaisyritys näki Kiinan tehtaansa kautta jo kuukausi sitten, mitä koronavirus saa aikaan. Siksi traktorien kytkentälaitteita valmistava yritys halusi lahjoittaa 1 600 Kiinasta hankkimaansa hengityssuojainta Keski-Suomen keskussairaalaan. Ähtärissä kaupunki saa hengityssuojaimia kiinalaiselta ystävyyskaupungiltaan.

Laukaalaisella LH Liftillä on Kiinan Ningbossa tehdas, jonka avulla hengityssuojaimet saatiin Suomeen. Suojaimet saapuivat pikakuriirilla muutamassa päivässä, mutta toimitus oli toimitusjohtaja Kari Piltosen mukaan helpoin asia: ensin piti varmistaa, että maskit ovat varmasti asianmukaisia ja sertifioituja.

– Kiinassa on tietojeni mukaan noin tuhat hengityssuojainten valmistajaa, mutta vain 15 sellaista, jolla on C-merkintä. Pitää olla kokemusta Kiinan kaupasta, että osaa tällaiset sudenkuopat välttää, hän sanoo.

https://yle.fi/uutiset/3-11290837 (julkaistu 4.4.2020)

Virkakyösti olisi voinut parantaa omaa hankintatoimintaansa vaikkapa pirauttamalla tj Kari Piltoselle ja kysymällä niksejä.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2020, 08:45:03 kirjoittanut Ajatolloh »

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 353
 • Liked: 25239
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3595 : 09.04.2020, 08:45:16 »
Jokainen, joka on tehnyt menestyksellisesti kauppaa Kiinassa ja Aasiassa tietää, että tärkeitä kauppoja voi tehdä vain, jos on sopiaai kontakteja riittävän korkealla tasolla oleviin päätöksetenkijöihin.

Oikeilla kontakteilla ja sopivalla asiaa vauhdittavilla kaupallisilla insentiiveillä käytännön ongelmat ratkeavat: saa luvat, löytyy oikeat tekijät ja toimittajat ja muuta sellaista.

Suomessa on paljon Kiina osaajia. En tarkoita jotain piirikunnallista poliitikkoa, joka on käynyt kerran seminaarissa Shanghaissa, vaan todellisia tekijöitä. Vaikka Koneen ylin johto, Nokian ylin johto tai sitten vaikka Vesterbacka. Poliitikkojen piiristäkin löytyy ainakin yksi: Sauli Niinistö. Kiinassa ja Aasiassa kuunnellaan ja arvostetaan sitä, kun maan “big wheel” puhuu.

Suomessa on siis kovan luokan Kiina osaamista, toki lähinnä like-elaman puolella ja enimmäkseen isoissa vuosikymmeniä Kiina kauppaa tehneissä yrityksissä.

[...]

Turha toivoa. Hallituksen asenne on kuin kiukkuiselta pikkulapselta: "minä teen itse!"

Turvallisessa ja muiden ylläpitämässä ympäristössä siitä ei ole vaaraa. Helvetti on kuitenkin irti kun tällainen riiviölauma pääsee irti ja pätemään itsesuggeroidussa hubriksessaan tilanteessa jossa hiekkalaatikko turvallisena ympäristönä ei ole taattu. Ilmeisesti tässä vielä tulee minimissään tuhansia kuolleita ja lopun ikäänsä jollain tapaa vammautuneita tuon oman ylpeyden kulissin ylläpitämisen nimissä. Kun riiviöt määräävät kaikesta, ei edes kansan oma suojautuminen (josta riiviöt ottavat kunnian) riitä ongelmaa ratkaisemaan.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2020, 08:47:56 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 266
 • Liked: 4403
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3596 : 09.04.2020, 08:45:56 »
Marinilta kyllä täysin pölvästi veto alkaa purkamaan mitään sulkuja tässä vaiheessa (vaikka niistä suluista nyt varsinaista hyötyä ole ollutkaan). Määrät nousee suomessa tartuntojen osalta jatkuvasti, samoin kuolemat. Ihan yhtä villisti se leviää 19.4. alkaen kuin se levisi ennen uudenmaan sulkuakin, no doubt.

Mikseihän tuota HUSin sankaria kuunnella? Eniten ahdistaa se, että tyttäret taitaa viettää pääsiäistä perheidensä kanssa ja tulee pitkä pätkä, että mitään ei tapahdu, paitsi että viirus leviää.  :facepalm:


Eihän kyse ole ollut kuin Uudenmaan sulun purkamisesta, jonka teho tai vaikutus epidemiaan on varsin kyseenalainen. Eli kyseessä enemmän tai vähemmän turha rajoitus.  Kaikki muut rajoitukset säilynevät pitkälle toukokuulle. Ellei sitten niitä jatketa.

Tähän liittyen ennustus suuresta maailmasta:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006469139.html

Lainaus
Arvostetulta tutkimus­laitokselta toiveikas ennuste: Suomen korona­epidemia pitkälti ohi toukokuun alkuun mennessä

Maailman johtavan tautianalyysilaitoksen mukaan Suomi olisi selviämässä koronaepidemiasta vähemmällä kuin useimmat Euroopan maat.

Koronaepidemian vaikein vaihe saatetaan Suomessa saavuttaa jo huhtikuussa, joka seuraavan kahden viikon aikana, ennustaa arvostettu amerikkalainen tutkimuslaitos. Video yllä: Näin helposti mikrobit leviävät – yski oikein.

Tarttuviin tauteihin liittyvää dataa ja ennusteita tuottava The Institute for Health Metrics and Evaluation odottaa Suomen tarvitsevan eniten resursseja virustapausten hoitamiseen jo 21. huhtikuuta eli alle kahden viikon päästä. Tämän jälkeen esimerkiksi sairaalasänkyjen ja hengityskoneiden tarve alkaisi laskea tasaisesti epidemian hiipuessa.

Päivittäisten koronavirukseen liittyvien kuolemien ennustetaan olevan huipussaan samoihin aikoihin, 24. huhtikuuta, jonka jälkeen määrä alkaisi laskea. Ennusteen mukaan korkeimmillaan Suomessa kuolisi tautiin kahdeksan ihmistä vuorokaudessa ja elokuun loppuun mennessä kuolleita olisi kaikkiaan 225.

Ennusteessa oletetaan että hallituksen määräämiä sosiaalisen eristämisen sääntöjä, kuten koulujen ja ravintoloiden sulkemista, noudatetaan suunnitellusti. Ennusteen mukaan koronaepidemia olisi Suomessa pitkälti ohitse jo toukokuun alkuun mennessä.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 338
 • Liked: 9185
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3597 : 09.04.2020, 09:20:19 »
Tähän liittyen ennustus suuresta maailmasta:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006469139.html

Oletetaan, että ennuste on hyvin tehty. Leveämpi juova lienee sen virhemarginaali. En olisi aivan hirveän luottavaisin mielin tai ajattelisi, että kaikki tarpeellinen on tehty. Ennustehan on suunilleen, että siinä ja siinä hörppääkö vene vettä, mutta luultavasti pysytään pinnalla. Paitsi jo tuuli on todennäköisintä vaihtoehtoa kovempi.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

hulaq

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 045
 • Liked: 5909
 • The sloganist
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3598 : 09.04.2020, 09:26:45 »
^Ööh, mitä tuommosella kuvaajalla tekee kun jo nyt 82 on tehohoidossa? Minkä _sairaalan_ tehohoidosta ja epidemiapiikistä on kyse?

Ne on yhtä kujalla näemmä kuin New york times meidän varmuusvaraston laadusta, hah.
Iudex illius ero

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Vs: Wuhan Koronavirus-Pandemia (nCov) 2019/2020
« Vastaus #3599 : 09.04.2020, 09:28:20 »
Lainaus
.    Coronavirus: low antibody levels raise questions about reinfection risk
Scientists in Shanghai say some recovered patients show no signs of the neutralising proteins
Early-stage findings could have implications for vaccine development and herd immunity, they say 


Researchers in Shanghai hope to determine whether some recovered coronavirus patients have a higher risk of reinfection after finding surprisingly low levels of Covid-19 antibodies in a number of people discharged from hospital. A team from Fudan University analysed blood samples from 175 patients discharged from the Shanghai Public Health Clinical Centre and found that nearly a third had unexpectedly low levels of antibodies. In some cases, antibodies could not be detected at all. “Whether these patients were at high risk of rebound or reinfection should be explored in further studies,” the team wrote in preliminary research released on Monday on Medrxiv.org, an online platform for preprint papers.

--

The researchers said they were surprised to find that the antibody “titer” value in about a third of the patients was less than 500, a level that might be too low to provide protection.
Huang said 10 of the patients in the study had an antibody presence so low it could not even be detected in the laboratory.
---

“Vaccine developers may need to pay particular attention to these patients,” Huang said. If the real virus could not induce antibody response, the weakened version in the vaccine might not work in these patients either.
https://amp.scmp.com/news/china/science/article/3078840/coronavirus-low-antibody-levels-raise-questions-about
Suomen ja Ruotsin laumasuoja puheet alkaa vaikuttaa entistä typerämmältä.

Alkaa vaikuttaa siltä, että vaihtoehdot on tukahduttamisen ja laumakuoleman väliltä. Rokotustakaan lienee turha odottaa..

Oheisella videolla joku tuntematon kiinalainen tyyppi, jota väitetään armeijan palveluksessa olevaksi, kertoo havaintoja viruksesta. Virus olisi hänen mukaansa laboratoriossa tehty, yhdistelmä SARS- ja "AIDS" (oik. HI) viruksia. Kovasti varoittelee immuunipuolustuksen ongelmista. Kanava on kiinalaisen vastarintaliikkeen aktivistin kanava, jolla julkaistaan kaikenlaista kommunistisen nyky-Kiinan vastaista tavaraa. Julkaisuihin kannattaa suhtautua varauksella. Kaikissa julkaisuissa lienee tavoitteena Kiinan nykyhallinnon vahingoittaminen/vastustaminen. (mikä ei sinänsä tarkoita, etteikö uutisen takana voisi olla tottakin, mutta pidetään tuo mielessä kuitenkin)

https://www.youtube.com/watch?v=j2jUB4u4NUs

SARS-CoV-2 genomihan on jo tammikuussa selvitetty.

Osaako joku katsoa, löytyykö sieltä yhtäläisyyksiä tunnettujen AIDS  HI-virusvariaatioiden kanssa?

Luulisi tuon olevan helppo selvittää ja tarvittaessa debunkata?

Edit. Korjasin terminologian. Virus on HI ja sen aiheuttama tauti AIDS. Lisäksi haluan vielä erityisesti alleviivata sitä, että on tärkeää suhtautua lähdekriittisesti videoon. Tutkitaan asiaa. Viruksessa voi olla HI-viruksen piirteitä, muttei sen tarvitse olla minkään labran tuotos. Kiinan armeijan sedällä saattaa siinä kohtaa keulia vähän liikaa.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2020, 10:02:43 kirjoittanut Ajatolloh »

Tagit: