HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot

(1/258) > >>

Jorma M.:
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/165ca6a3-908c-4df0-8126-54fe9f486122 (3.6.2020)


--- Lainaus ---Kansanedustaja teki julmaa pilaa George Floydista, jonka kuolema aloitti USA:n mellakat

Perussuomalaisten kansanedustajan Ano Turtiaisen tviitistä käydään keskustelua huomenna eduskuntaryhmän kokouksessa.

Perussuomalaisten kansanedustaja Ano Turtiainen julkaisi Twitter-tilillään rasistiseksi muokatun kuvan kuolevasta ihmisestä. Kansanedustajan tviitti on jo poistettu, mutta Twitterissä se ehti herättää keskustelua kanssatviittaajien keskuudessa.

Kansanedustajan tviitissä oli suora yhteys viime päivien väkivaltaisiin mielenosoituksiin ja George Floydin kuolemantapaukseen. Iltalehti ei tavoittanut Turtiaista kommentoimaan tviittaustaan.

Turtiainen on ollut aikaisemmin otsikoissa somekäyttäytymisensä vuoksi. Viime vuoden kesäkuussa Turtiainen julkaisi törkeän kommentin Facebookissa ebolaan kuolleista. Kirjoituksella viitattiin Kongon demokraattisessa tasavallassa puhjenneeseen ebolaepidemiaan, johon oli viime vuoden kesäkuuhun mennessä kuollut jo 1 400 ihmistä.

(...)

Eduskuntaryhmän kokous järjestetään huomenna, jossa asialistalla on Turtiaisen tviitti. Tavion mukaan palaute Turtiaiselle on jo annettu, mutta kokouksen jälkeen tiedetään enemmän varsinaisesta sanktiosta. Ryhmän sääntöjen mukaan mahdolliset sanktiot ovat huomautus, varoitus ja pahimmassa tapauksessa erottaminen eduskuntaryhmästä.

(...)
--- Lainaus päättyy ---


Tää Turtiainenhan vaikuttaa vähän tyhmältä. No, onneksi persuilta lähtee 25% kannatuksesta seuraaviin mittauksiin tultaessa  :D

andrus:
Juuri kun Haaviston ja Kulmunin suhmuroinnit ovat luetuimpia uutisia niin Turtiainen repäisee oikein kunnolla ja pääsee loppuviikoksi puhutuimmaksi puheenaiheeksi.

Turtiainen on erotettava. Piste.

satasenlaina:

--- Lainaus käyttäjältä: andrus - 03.06.2020, 14:12:38 ---Juuri kun Haaviston ja Kulmunin suhmuroinnit ovat luetuimpia uutisia niin Turtiainen repäisee oikein kunnolla ja pääsee loppuviikoksi puhutuimmaksi puheenaiheeksi.

Turtiainen on erotettava. Piste.

--- Lainaus päättyy ---

Tämähän ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta Turtiaiselta kun twiittailee ja kirjoittelee asiattomuuksia.

Kaaoskeisari:
Nyt oli kyllä melkoinen rimanalitus persumöläytysten tasolla ja juuri siihen paikkaan kun sitä ei kaivata. Nyt tosiaan Kepu ja kumppanit voivat osoittaa sormella notta jää hyvävelikerhoilu vähemmälle huomiolle.

Anu pitäisi pistää ruotuun hyvissä ajoin ennen vaalikautta. Olen suuri mustan huumorin ystävä ja en hätkähdä oikein mistään mutta kansanedustajalta tämäntasoinen pilanteko omalla naamalla twitterissä osoittaa täyttä arvostelukyvyn puutetta joka tulee vielä puolueelle kalliiksi.

P:
Minkälainen möläytys nyt on kyseessä? Voisiko joku vähän konkretisoida?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta