Kirjoittaja Aihe: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot  (Luettu 113797 kertaa)

Hae-won

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 425
 • Liked: 1931
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #960 : 10.01.2022, 17:47:12 »
Mitä ovat ne konkreettiset ajatukset ja toimet joilla Ano Turtiainen on pyrkinyt ja pyrkii edistämään Suomen turvallisuudelle ja taloudelle haitallisen maahanmuuton vähentämistä?
Maahanmuuton vaikutus maanosien väliseen kilpailuun - onko Eurooppa häviäjä?

Kovimmat rajakit ja suvakit ovat saman kolikon kääntöpuolia.

nimierkki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 848
 • Liked: 443
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #961 : 10.01.2022, 17:56:10 »
Aiemmin piti potkia Hirvisaari ulos kun yhden miehen todellisuus vastasi enemmän kansan todellisuutta kuin koko eduskunnan ainakin jossain muodossa.

Tämä on minusta erikoinen ajatus kun sitä peilaa Hirvisaaren äänimäärään erottamista seuranneissa vaaleissa.

Mutta noin muuten en ihan hahmota miten anosta ja puolueestaan jaksetaan joissain piireissä olla niin huolissaan. Ohimenevä marginaalinen ilmiö, ihan siinä missä Hirvisaarikin. Rasittava sössöttäjähän tyyppi on, mutta demokratiaan nyt kuuluu se, että välillä tuollaisiakin pääsee eduskuntaan.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 454
 • Liked: 5273
 • Hamster supremacy
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #962 : 10.01.2022, 18:00:58 »
Mitä ovat ne konkreettiset ajatukset ja toimet joilla Ano Turtiainen on pyrkinyt ja pyrkii edistämään Suomen turvallisuudelle ja taloudelle haitallisen maahanmuuton vähentämistä?

Turtiainen sai pisteet kotiin siitä, että jaksoi sentään puolustella matukeskusten torppaajia. Muuten meininki aika sekoilua.

Turtiainenhan ei loppujen lopuksi ole mikään ongelma, vaan enemminkin vaan tuollainen manifestaatio, ettei iso osa kansaa usko järjestelmään. Persuihin on myös jäänyt Soinin haamu kummittelemaan kun asioiden edistämisen sijaan ovat jäänyt tuollaiseen Stalinistiseen sisäisten puhdistusten limboon, jossa "koulutettu elämänkoulu" yrittää puhdistaa "peruselämänkoulun" tajuamatta, että suurin/suuri osa Persujen äänestäjiä identifioituu "peruselämänkouluun".Tämä on minusta erikoinen ajatus kun sitä peilaa Hirvisaaren äänimäärään erottamista seuranneissa vaaleissa.


Vähän huono esimerkki kun ei kukaan usko puolueista erotettujen läpi menoon, niin tottakai äänimäärät romahtaa. Kannattaa ajatella asiaa niin että Turtiainen on Hirvisaaren kakkoskausi. Jos se tippuu niin Xenofobit äänestelee jonkun muun tilalle.
« Viimeksi muokattu: 10.01.2022, 18:06:01 kirjoittanut Hamsteri »
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 376
 • Liked: 2754
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #963 : 10.01.2022, 18:13:48 »
Lainaan tässä nyt vähän itseäni:

Luulen että olisimme nähneet Turtiaisen kehnouden koko lailla selvemmin ellei hänen lankeemuksensa olisi sattunut tapahtumaan juuri viime kesän raivokkaan vasemmistolaisen kulttuurioffensiivin aikaan - luulen että monet säikähtäneet ja raivostuneet kansallismieliset menivät vaistonvaraiseen siilipuolustusasemaan, eivätkä halunneet Anoa kritisoida, ettei vihervassarit vaan olisi saaneet siitä tyydytystä ja saaneet lietsottua hysteriaansa pitemmälle.

Mutta nyt George Floyd-roska alkaa olla ohitse - se oli alun perinkin ensi sijassa Amerikan demokraattien sponsoroima vaalikampanja, joka nopeasti pantiin jäihin kun se alkoi vaikuttaa negatiivisesti gallupeihin - ja voimme arvostella Anoa omana itsenään, emmekä vain Floyd-keissin valossa.

Nyt kun taas suvakit hyökkäävät Anon kimppuun, monelle tulee kiusaus vaistonvaraisesti pitää hänen puoliaan. Meidän ei tule antaa suvakeille vainoaseita käsiin, mutta muuten ei Anoa tule puolustaa.

Normaalit, tasapainoiset ihmiset osaavat muodostaa omat mielipiteensä pelkäämättä irrationaalisesti mitä punavihreä laita asiasta ajattelee. Kaikki eivät Hommalla valitettavasti mahdu tähän raamiin, kuten ollaan mm. tässä ketjussa nähty.

Olet oikeassa.

Juuri se, että aletaan irtisanoutumaan jostain Anosta kun vihervasemmisto alkaa kirkumaan, luo mielikuvan, että hän jotenkin oli keskeinen hahmo nuivalle skenelle. Paras strategia on olla piittaamatta ja kommentoimatta Anon puuhia ainakin virallisilta nuivilta tahoilta ja antaa Anon vastata omasta puolestaan ja omissa nimissään. Keskustelupalstoilla jokainen voi sitten päivitellä Anoa ihan miten haluaa.

Vihervasemmistolaiset ovat luonteeltaan kiusaajia. Heidän henkinen voima tulee siitä, että he saavat haukkua ja nolata ihmisiä ja ovat siis klassisia koulu- ja työpaikkakiusaajatyyppejä. Kiusaaja ei lopeta niin kauan kun hän saa huomiota ja hänen edessään nöyrrytään. Se vain yllyttää jatkamaan menestyksekästä kiusaamistaktiikkaa kunnes kiusaaja on kukkona tunkiolla ja kaikki alistuvat ja vaikenevat. Näin vasemmisto aina toimii eikä ole mitään myönnytystä mitä heille voisi tarjoa, jolla pääsisi heidän suosioon.

Tämän puitteissa parasta taktiikka on haistattaa paskat vihervasemmiston riehumiselle, olla vastaamatta niille tai lyödä luu kurkkuun paljastamalla millaisia kiusaajia, rasisteja ja mätiä omenia he ovat.

Tietääkö kukaan mistä irtisanoutumis- ja anteeksipyyntökulttuuri on saanut alkunsa? Onko se internet-ajan ilmiö vai vanhempi? Onko sen taustalla Stalinin Neuvostoliiton ja Maon Kiinan aikaiset itsekritiikkivaatimukset ja julkinen itsekritiikin esittäminen? Usein on käynyt mielessä että woke muistuttaa stalinismia ja maolaisuutta.

Tuota jatkuvaa vaatimusta irtisanoutumisista ja anteeksipyynnöistä esitettiin persuille jatkuvasti silloin kun Jabba oli puheenjohtaja. Se oli Jabban heikko kohta mistä syystä hän harjasi jatkuvasti persuja, kun halusi muiden puolueiden sekä median hyväksynnän.

Pitäisi ymmärtää että mikään määrä irtisanoutumisia ja anteeksipyyntöjä ei ole ikinä tarpeeksi suvakeille. Jos he hyväksyvät irtisanoutumisen ja anteeksipyynnön, he kuitenkin palaavat takaisin ja vaativat entistä enemmän irtisanoutumisia ja anteeksipyyntöjä. Tästä syystä vaatimuksiin irtisanoutumisista ja anteeksipyynnöistä pitää reagoida joko
1. sanomalla että painu vittuun
2. olankohautuksella ja olemalla ikään kuin suvakkeja ole edes olemassa, ja sanomalla että asia ei minulle kuulu, ja kysy häneltä jos haluat jotain tietää
3. iskemällä takaisin ja osoittamalla suvakkien likainen peli, tai sitten pitää pelata likaista suvakkeja vastaan
Kissafani

Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 002
 • Liked: 607
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #964 : 10.01.2022, 18:17:32 »
Kun huomioi Anon saavutukset, taustajoukkojen ja tukijoiden älylliset ominaisuudet, en olisi kovinkaan huolissani Anosta tai VKK-viritelmästä. Vuoden 2023 vaalien jälkeen kansanedustajia nolla ja muutama vuosi eteenpäin, kukaan ei edes muista tätä(kään) tapausta.
« Viimeksi muokattu: 10.01.2022, 19:10:10 kirjoittanut Mikke70 »
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

Julleht

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 462
 • Liked: 2877
 • Se ärsyttävä keskustelusta keskustelija.
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #965 : 10.01.2022, 18:17:43 »
[...]

Sanoma ja sen käskyttäjät, yrittävät määrätä millainen ihminen voi päästä vaaliehdokkaaksi, saa toimia äänestäjien äänestettävänä, istua eduskunnassa, puhua siellä, elää ja esim pudota pois äänestäjien toimesta.

[...]

Tämä on ilmeisen suosittu ja vähän hämmentäväkin katsantokanta asiaan. Yrittääkö Suomen Uutiset myös määrätä millainen ihminen voi päästä vaaliehdokkaaksi kun tekevät artikkelin henkilöstä? Miksi tai miksi ei? Johtuuko se levikistä? Kirjoitustyylistä? Sanavalinnoista? Meistä ja noista, vastapuolista? Onko julkaisualustan mahdollista tehdä juttua kenestäkään ilman että se syyllistyisi määräilyyn? Onko edes yksittäisen henkilön mahdollista kommentoida ketään ilman että syyllistyy määräilyyn? Miksi tai miksi ei?

Minun mielestäni tämä on eräs katsantokanta asiaan. Ja kuten täälläkin kommentoitu, vajavainen sellainen eräästä näkökulmasta. Yritän ymmärtää, kyselyiässä kun olen.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur?

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 454
 • Liked: 5273
 • Hamster supremacy
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #966 : 10.01.2022, 18:32:27 »
Kun huomioi Anon saavutukset, taustajoukkojen ja tukijoiden älylliset ominaisuudet, en olisi kovinkaan huolissani Bosta tai VKK-viritelmästä. Vuoden 2023 kansanedustajia nolla ja muutama vuosi eteenpäin, kukaan ei edes muista tätä(kään) tapausta.

Aivan, pieru saharassa.

Ennustus seuraavista EK-vaaleista:

*Persut 18-23%

*Sama limbo jatkuu puhdistuksineen. Turtiaisen tilalle on joku muu kohujen aiheuttaja.

*Somput ja hiekkikset ei ole kadonneet mihinkään ja lisää lappaa sisään.

*Satunnaisia hiekkaneekerien terrori-iskuja ala Turku.

* Korona pitkälti kadonnut niin  politikointi aiheesta aivan turhaa.

* 200 000 matua sossulla
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 387
 • Liked: 7551
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #967 : 10.01.2022, 18:56:50 »
taas tämä sama hommamylly pyörii.

On täysin epäoleellista onko Ano sellainen vai tällainen. Homman hygieniaprikaati nyrpistelee nenää ja anoo kulttuurimarxistien ystävyyttä.

Oleellista on se, että valtava kansainvälinen koneisto, Sanoma ja sen käskyttäjät, yrittävät määrätä millainen ihminen voi päästä vaaliehdokkaaksi, saa toimia äänestäjien äänestettävänä, istua eduskunnassa, puhua siellä, elää ja esim pudota pois äänestäjien toimesta.

Woke ei hyväksy Anon oikeutta toimia yhteiskunnassa. Ja kun Ano on murskattu ja nöyryytetty, niin vuorossa on joku vähemmän Ano.

Äänestäjät äänestää ja poliitikot politikoi. Suomessa äänestäjät vaativat poliitikolta tolkkua ja edes näyttelyä ja teeskentelyä sittä että tajuaa jostakin jotakin. Nämä anot ja Hirvisaaret ovat ainoastaan sottaamassa. Jos persut antaisi anoille ja tiihosille heti kenkää niin puolueesta voisi joskus tulla äänestäjille kuva että sen uskaltaa päästää hallitukseen. Nämä anojen ja kylähullujen omat puolueet saa järjestäen alle 0,3 % äänistä. Esimerkiksi kommunistinen vasemmistoliittokin saa jotain 7% saaliin kertoo hyvin sioitä kuinka paljon tätä touhua arvostetaan.

falco

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 684
 • Liked: 1933
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #968 : 10.01.2022, 20:07:36 »
Luin hesarin kirjoituksen Turtiaisesta ja hänen taustajoukoistaan. Se oli mielestäni melko asiallinen juttu, ainoastaan linkitys Kankaanpään terrorismiepäilyn ja VKK:n välillä oli aiheeton.

Turtiaisen viestintä kansanedustajana somessa sekä eduskunnan puhujapöntössä on täysin poikkeuksellista Suomen parlamentaarisessa historiassa. Turtiaisen kannanotot ovat aggressiivisia, hyvin vihamielisiä sekä edustajakollegoita että poliittista järjestelmää kohtaan ja omasta mielestäni osittain todellisuuspakoisia.

Oli luojan lykky, että Turtiainen sekoili pahasti Floyd-tapauksen yhteydessä, ja puolue ehti erottaa hänet ennen näitä hänen viimeaikaisia kannanottojaan.

Sinänsä pidän erittäin hyvänä, että VKK:n ja sinimustan liikkeen kaltaisia ilmiöitä syntyy, koska ne toimivat hörhömagneetteina ja asemoivat perussuomalaiset nykyistäkin paremmin normaaliksi parlamentaariseksi puolueeksi. Aiemmin erilaiset radikaalihörhöt ovat "joutuneet" äänestämään persuja tai osallistumaan puolueen toimintaan, koska puoluekentällä ei ole ollut tarjolla reippaampaa meininkiä. Nyt on. VKK on vetänytkin puoleensa onnistuneesti persuista ääriaineksia, kuten korona- ja ilmastonmuutosdenialisti Ossi Tiihosen.

VKK keräsi syksyllä salamannopeasti 5000 puoluerekisteröintiin tarvittavaa kannattajakorttia, joten jonkinlaista kannatusta sillä on.
Eduskuntavaalit 2023 lienee jonkinlainen lakmustesti suomalaiselle demokratialle. Itse en usko, että VKK saa tuolloin läpi yhtäkään kansanedustajaa.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 454
 • Liked: 5273
 • Hamster supremacy
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #969 : 10.01.2022, 21:49:09 »
asemoivat perussuomalaiset nykyistäkin paremmin normaaliksi parlamentaariseksi puolueeksi.

Normaali parlamenttaarinen puolue = Verorahoja puoluetoimintaan, korruptioon ja kaikenlaisiin matuprojekteihin kippaava turhake, joka suoltaa rhetoriikka ja tyhjiä sanoja.

Voitto, edistystä?
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 454
 • Liked: 5273
 • Hamster supremacy
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #970 : 10.01.2022, 22:25:15 »
*Persut 18-23%

*Sama limbo jatkuu

Selvä.

Edelleen poliittisen turhake limbon marginaalin sisällä, jossa isot puolueet tekee piirileikkiä ja äänestäjien tylsistyttyä suuruus järjestys vaihtuu prosenttien marginaalilla neljän vuoden välein. Persujen pitäisi todennäköisesti saada 30-51% jos neekereistä ja tukipaketeista ja pakkoruotsista haluaa eroon. Jos ei halua niin miksi niitä äänestää?

He heh paska metakeskustelu sarkasmi. No ota vaikka 17-19%, mikä on varmaan lähempänä lopputulosta.
« Viimeksi muokattu: 10.01.2022, 22:27:21 kirjoittanut Hamsteri »
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 945
 • Liked: 7935
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #971 : 10.01.2022, 22:38:05 »
Sinänsä pidän erittäin hyvänä, että VKK:n ja sinimustan liikkeen kaltaisia ilmiöitä syntyy, koska ne toimivat hörhömagneetteina ja asemoivat perussuomalaiset nykyistäkin paremmin normaaliksi parlamentaariseksi puolueeksi. Aiemmin erilaiset radikaalihörhöt ovat "joutuneet" äänestämään persuja tai osallistumaan puolueen toimintaan, koska puoluekentällä ei ole ollut tarjolla reippaampaa meininkiä. Nyt on. VKK on vetänytkin puoleensa onnistuneesti persuista ääriaineksia, kuten korona- ja ilmastonmuutosdenialisti Ossi Tiihosen.

VKK:ta ei voi eikä mielestäni edes pidä verrata mihinkään puolueeseen tai edes sellaiseksi pyrkivään nyt tai lähimenneisyydessä. Sodanjulistukset, väkivallalla uhkailut, aseistautumiskomennot jne. on täysin poikkeuksellista suomalaisessa politiikassa. Ei tule heti mieleen mitään vastaavaa. Pohdin, että pitäisiköhän ajassa liukua jonnekin vuoden 1918 aikoihin, jotta löytäisi vastaavan poliittisen liikkeen?
« Viimeksi muokattu: 10.01.2022, 22:42:24 kirjoittanut justustr »

Stobelius

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 488
 • Liked: 755
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #972 : 10.01.2022, 23:13:19 »
Sinänsä pidän erittäin hyvänä, että VKK:n ja sinimustan liikkeen kaltaisia ilmiöitä syntyy, koska ne toimivat hörhömagneetteina ja asemoivat perussuomalaiset nykyistäkin paremmin normaaliksi parlamentaariseksi puolueeksi. Aiemmin erilaiset radikaalihörhöt ovat "joutuneet" äänestämään persuja tai osallistumaan puolueen toimintaan, koska puoluekentällä ei ole ollut tarjolla reippaampaa meininkiä. Nyt on. VKK on vetänytkin puoleensa onnistuneesti persuista ääriaineksia, kuten korona- ja ilmastonmuutosdenialisti Ossi Tiihosen.

VKK:ta ei voi eikä mielestäni edes pidä verrata mihinkään puolueeseen tai edes sellaiseksi pyrkivään nyt tai lähimenneisyydessä. Sodanjulistukset, väkivallalla uhkailut, aseistautumiskomennot jne. on täysin poikkeuksellista suomalaisessa politiikassa. Ei tule heti mieleen mitään vastaavaa. Pohdin, että pitäisiköhän ajassa liukua jonnekin vuoden 1918 aikoihin, jotta löytäisi vastaavan poliittisen liikkeen?

Tarkoitatko puoluetta, jolla on ollut kansanedustajia? Kyllähän Väinö Kuisman johtama Suomi - Isänmaa osallistui useampiin vaaleihin vielä 2000-luvun alussa, ja Kuisman jutut olivat vähintäänkin yhtä lennokkaita kuin nykyään VKK:lla. Jopa siinä määrin lennokkaita, että alkoi ilmeisesti miestä itseäänkin kaduttamaan, kun on kadonnut sen jälkeen kuin pieru Saharaan. Käyneekö Turtiaiselle jossain vaiheessa samoin, aika näyttää.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 387
 • Liked: 7551
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #973 : 10.01.2022, 23:39:38 »
Näissä kylähullujen puoluevirityksissä unohdetaan aina äänestäjät. Ovat ainoastaan jäsentensä terapoimista varten tai joku taho maksaa että nuivien maine paskotaan.
Voisikohan joskus käydä niin että nuivat perustaisi puolueen, joka olisi kansanliike tai tehty äänestäjiään varten.

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 695
 • Liked: 4893
 • Musta punaisin merkein
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #974 : 11.01.2022, 15:53:33 »
Hei. Ei helvetin 16. Mitä moskaa tämä Ano levittää twitterissä. On ollut puhetta että Ano on hirvisaaren ja pihan jokken vaikutuksen alla. Se taitaa pitää paikkansa.

Mietin mitä muita, tyyppejä vielä vkk:hon tuleekaan. Mahtaa olla kova meininki, kun tuo puolue aikanaan leviää käsiin.  :P
Let's Go Brandon!!

Pohjanmaalainen dieselsetä

Lapinlahden linnut. Rauhanadressi.
https://youtu.be/Pbb2bQ56sAo

Suvaitsevainen Vihreä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 655
 • Liked: 892
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #975 : 12.01.2022, 15:06:01 »
Näissä kylähullujen puoluevirityksissä unohdetaan aina äänestäjät. Ovat ainoastaan jäsentensä terapoimista varten tai joku taho maksaa että nuivien maine paskotaan.
Voisikohan joskus käydä niin että nuivat perustaisi puolueen, joka olisi kansanliike tai tehty äänestäjiään varten.

Minustakin tuntuu, että aktiivisten toimijoiden ulkopuolella ei taida olla tippaakaan kannatusta. Tosin sellainen tuntuma itselläni on, että VKK on suurin viimeaikaisista yrityksissä. Noissa De Wittin ja vastaavien touhuissa ei tainnut olla mukana kuin maksimissaan muutama sata, tässä voi olla muutama tuhatkin. Silti edelleeen niin vähän, että Gallupeissa eivät pääse edes prosenttijengiin Liike Nytin seuraksi.


Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 002
 • Liked: 607
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #976 : 12.01.2022, 22:14:34 »
Hei. Ei helvetin 16. Mitä moskaa tämä Ano levittää twitterissä. On ollut puhetta että Ano on hirvisaaren ja pihan jokken vaikutuksen alla. Se taitaa pitää paikkansa.

Mietin mitä muita, tyyppejä vielä vkk:hon tuleekaan. Mahtaa olla kova meininki, kun tuo puolue aikanaan leviää käsiin.  :P

On kyllä sen tason jorinaa, että Ano nyt taitaa vähän vedättää seuraajiaan. Ei tuollaista kukaan voi ottaa vakavissaan. Vitsit on oma lukunsa.
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 945
 • Liked: 7935
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #977 : 13.01.2022, 20:51:42 »
Janus Putkonen ja MVlehti ovat yhdessä Ano Turtiaisen kanssa tehneet tärkeän, joskaan ei niin yllättävän, havainnon: vaaleissa tullaan näkemään vaalivilppiä:

Mekanismit miten vaalivilppi tullaan toteuttamaan löytyy luonnollisesti dosentti Bäckmanin kirjasta "vaalivilppi Suomessa" (jonka olen ollut aikeissa lukea mutta en ole vaan saanut aikaiseksi. nyt olisi kyllä korkea aika)

 
« Viimeksi muokattu: 13.01.2022, 20:53:37 kirjoittanut justustr »

Gamma

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 409
 • Liked: 311
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #978 : 13.01.2022, 21:01:53 »
VKK:ta ei voi eikä mielestäni edes pidä verrata mihinkään puolueeseen tai edes sellaiseksi pyrkivään nyt tai lähimenneisyydessä. Sodanjulistukset, väkivallalla uhkailut, aseistautumiskomennot jne. on täysin poikkeuksellista suomalaisessa politiikassa. Ei tule heti mieleen mitään vastaavaa. Pohdin, että pitäisiköhän ajassa liukua jonnekin vuoden 1918 aikoihin, jotta löytäisi vastaavan poliittisen liikkeen?

Tarkoitatko vuonna 1918 perustettua Kokoomusta? Senhän riveistä on kuultu viime päivinäkin väitteitä, jonka mukaan nykyiset ministerit ovat yhteiskunnan vihollisia.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 387
 • Liked: 7551
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #979 : 14.01.2022, 22:07:06 »
Sääli että Bodista ei ole ehdokkaaksi tällä hetkellä. Saisi puolue taas yhden kärkiehdokkaan lisää.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 213
 • Liked: 12018
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #980 : 14.01.2022, 22:47:00 »
Näissä kylähullujen puoluevirityksissä unohdetaan aina äänestäjät. Ovat ainoastaan jäsentensä terapoimista varten tai joku taho maksaa että nuivien maine paskotaan.
Voisikohan joskus käydä niin että nuivat perustaisi puolueen, joka olisi kansanliike tai tehty äänestäjiään varten.


Onko lukuisat seinähullut pienet kommunistipuolueet perustettu sitä varten että vasemmistoliiton maine saadaan oaskottua?

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 387
 • Liked: 7551
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #981 : 14.01.2022, 23:18:23 »
Näissä kylähullujen puoluevirityksissä unohdetaan aina äänestäjät. Ovat ainoastaan jäsentensä terapoimista varten tai joku taho maksaa että nuivien maine paskotaan.
Voisikohan joskus käydä niin että nuivat perustaisi puolueen, joka olisi kansanliike tai tehty äänestäjiään varten.


Onko lukuisat seinähullut pienet kommunistipuolueet perustettu sitä varten että vasemmistoliiton maine saadaan oaskottua?

Vasemmistoliitto on osannut pitää näppinsä erossa näistä puolueista. Tiihosen annettiin perseillä persuissa kukkausia ja sittenkään ei potkittu pois. Ja Näiden pienten kommaripuolueiden väki ei ole vasemmistoliiton kimpussa jatkuvasti,  kuten hörhöpuolueisiin siirtyneet hörhöt taas jatkuvasti paasaavat persusista.

Huolestunut Kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 038
 • Liked: 389
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #982 : 14.01.2022, 23:23:31 »
Hei. Ei helvetin 16. Mitä moskaa tämä Ano levittää twitterissä. On ollut puhetta että Ano on hirvisaaren ja pihan jokken vaikutuksen alla. Se taitaa pitää paikkansa.

Mietin mitä muita, tyyppejä vielä vkk:hon tuleekaan. Mahtaa olla kova meininki, kun tuo puolue aikanaan leviää käsiin.  :P

En tiedä liekö sattumaa tai vain omaa kuvitelmaa, mutta Anon jutut alkoivat mennä enemmän tuohon suuntaan sen jälkeen kun Hirvisaari tuli kuvioihin. Mahtaakohan mies edes itse kirjoittaa twitter tililleen.  :o
Mursu: "Siis vertaatko ihan tosissasi sitä, että amerikkalaiset lopettivat toisen maailmansodan atomipommeilla säästäen siten satojen tuhansien elämän siihen, että natsit murhasivat miljoonia juutalaisia ja valloittivat noin kymmenen itsenäistä valtiota?"
Kekkeruusi: "Kyllä se on täysin oikeudenmukainen näkemys."

JT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 475
 • Liked: 9929
 • Sameiden vesien sukeltaja
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #983 : 15.01.2022, 00:29:00 »
En tiedä liekö sattumaa tai vain omaa kuvitelmaa, mutta Anon jutut alkoivat mennä enemmän tuohon suuntaan sen jälkeen kun Hirvisaari tuli kuvioihin. Mahtaakohan mies edes itse kirjoittaa twitter tililleen.  :o

En tiedä ajankohtaa milloin Anon jutut lähtivät laukalle, mutta tuo viestien näkyvä "hengellisyys" on aika uusi asia. Tietynlainen päälleliimattu teologia kielii siitä, että Ano lukee ahkerasti Raamattua - tai sitten nuo twiitit on kirjoittanut henkilö, joka on tutkiskellut kristinuskoa enemmänkin.
Oli miten oli, Anon poliittista uraa ei nyt pelasta Jeesuskaan.
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

Ei ehkä ole liioiteltua sanoa, että turvapaikanhakijat ovat parasta, mitä Suomelle on tapahtunut sataan vuoteen.
- Mirja Niemitalo ("Hyvyyden aalto pyyhkäisi yli Suomen", Kaleva, 2.10.2015)

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 213
 • Liked: 12018
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #984 : 15.01.2022, 00:42:59 »
Muistatteko Pihon lukuisat puolue hankkeet miten huonosti ne saivat ilmaa siipiensä alle? En siis ihan usko että Piho olisi jokin kulisseissa naruja vetelevä grand old man jolla on vaikutusvaltaa.  ;D

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 817
 • Liked: 16801
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #985 : 15.01.2022, 12:36:21 »
En tiedä liekö sattumaa tai vain omaa kuvitelmaa, mutta Anon jutut alkoivat mennä enemmän tuohon suuntaan sen jälkeen kun Hirvisaari tuli kuvioihin. Mahtaakohan mies edes itse kirjoittaa twitter tililleen.  :o

En tiedä ajankohtaa milloin Anon jutut lähtivät laukalle, mutta tuo viestien näkyvä "hengellisyys" on aika uusi asia. Tietynlainen päälleliimattu teologia kielii siitä, että Ano lukee ahkerasti Raamattua - tai sitten nuo twiitit on kirjoittanut henkilö, joka on tutkiskellut kristinuskoa enemmänkin.
Oli miten oli, Anon poliittista uraa ei nyt pelasta Jeesuskaan.

Itse epäilisin Jeesusjuttujen lähteeksi tai jopa twiittien kirjoittajaksi:

"Hirvisaari on ammatiltaan veturinkuljettaja. Vuonna 2019 hän on suorittanut teologian kandidaatin tutkinnon [3]. Vuodesta 2021 hän on ollut Valta kuuluu kansalle -puolueessa Ano Turtiaisen avustajana"

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/James_Hirvisaari
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 945
 • Liked: 7935
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #986 : 15.01.2022, 23:07:07 »

Itse epäilisin Jeesusjuttujen lähteeksi tai jopa twiittien kirjoittajaksi:

"Hirvisaari on ammatiltaan veturinkuljettaja. Vuonna 2019 hän on suorittanut teologian kandidaatin tutkinnon [3]. Vuodesta 2021 hän on ollut Valta kuuluu kansalle -puolueessa Ano Turtiaisen avustajana"

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/James_Hirvisaari


Hyvä huomio. Vedän takaisin Piho-teoriani.
« Viimeksi muokattu: 15.01.2022, 23:09:41 kirjoittanut justustr »

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 235
 • Liked: 6501
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #987 : 17.01.2022, 20:27:06 »
Ano Turtiainen kertoo YLE:n toimittajan Satu Miettisen kanssa 14.1.2021 käydyssä puhelussa eronneensa kirkosta kaksi kertaa. Uskoo iänkaikkiseen elämään, mutta ei maan päällä. Ei kuulu mihinkään seurakuntaan, eikä vapaisiin suuntiin. Jumalaan pystyy uskomaan ilman kirkkojakin. Puolueessa ei ole Anon mukaan Päivi Räsäsen tyylisiä kirkkouskovaisia.

https://youtu.be/v9mc67YTcT4?t=550
”Se oli tietynlainen yllätys kaikille, miten paljon virus pystyy leviämään rokotettujenkin keskuudessa.”
HUS vs. johtajaylilääkäri Jari Petäjä 25.11.2021

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 817
 • Liked: 16801
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #988 : 19.01.2022, 18:18:53 »
Ano Turtiainen kertoo YLE:n toimittajan Satu Miettisen kanssa 14.1.2021 käydyssä puhelussa eronneensa kirkosta kaksi kertaa.

Miten erotaaan kirkosta kaksi kertaa? Eikös se eroaminen onnistu normijantterilla kerralla? Vai onko hän eronnut, liittynyt, eronnut... Aika soutamista ja huopaamista?
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Reservin herrasmi7s

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 47
 • Liked: 86
Vs: Ano Turtiainen, ex-ps, nyk. VKK, elämä ja teot
« Vastaus #989 : 19.01.2022, 18:25:54 »
taas tämä sama hommamylly pyörii.

On täysin epäoleellista onko Ano sellainen vai tällainen. Homman hygieniaprikaati nyrpistelee nenää ja anoo kulttuurimarxistien ystävyyttä.

Oleellista on se, että valtava kansainvälinen koneisto, Sanoma ja sen käskyttäjät, yrittävät määrätä millainen ihminen voi päästä vaaliehdokkaaksi, saa toimia äänestäjien äänestettävänä, istua eduskunnassa, puhua siellä, elää ja esim pudota pois äänestäjien toimesta.

Woke ei hyväksy Anon oikeutta toimia yhteiskunnassa. Ja kun Ano on murskattu ja nöyryytetty, niin vuorossa on joku vähemmän Ano.
Ai että Turtiainen olisi halunnut olla aluevaaliehdokas, mutta joku ulkopuolinen taho määräsi toisin?