Kirjoittaja Aihe: 2020-06-08 Jukka Hankamäen Totuus kiihottaa -kirjasta syntynyt kohu (PS/Suomen Perusta)  (Luettu 49013 kertaa)

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 792
 • Liked: 1625
^ Tietenkin puolueaktiiveja tuollaiset julkiset avautumiset harmittavat, mutta äänestäjille tällaisista tiedoista voi kuitenkin olla hyötyä.

Eipähän pääse syntymään mitään turhia illuusioita siitä, että persujen toiminta (varsinkaan paikallistasolla) eroaisi loppupeleissä juurikaan niiden ahkerasti kritisoitujen vanhojen puolueiden toiminnasta ;)

Ehdokaslistoja täytetään erä kerrallaan. Kun Persut ovat nousussa, niin muutama paikka halutaan jättää auki vielä viimeisiin päiviin, jos joku kova nimi saadaan listalle.

Hankamäki ilmeisesti halusi ilmoittaa kieltäytymisen ensin. Hän ilmeisesti oli saanut tiedon, ettei häntä nimetä tässä erässä.
Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, ettei hän olisi päässyt lopulliselle listalle.

Lainaus
Helsingin Perussuomalaiset nimesi 21 uutta ehdokasta kuntavaaleihin
Helsingin Perussuomalaiset ilmoitti helmikuun 4. päivänä 21 uuden ehdokkaan nimeämisestä.

Listalla on kaksi ennalta hyvin tunnettua perussuomalaista: kansanedustaja Tom Packalén sekä entinen europarlamentaarikko Pirkko Ruohonen-Lerner. Nimityksen jälkeen kaikki puolueen kansanedustajat Helsingissä ovat ehdolla kuntavaaleissa.

Muilta osin lista koostuu tutuista paikallispoliitikoista sekä uusista tekijöistä.

Suomalainen yhteiskunta ja Helsinki ovat muuttuneet ilmapiiriltään ja demografialtaan voimakasta vauhtia. Tämän muutoksen havaitsi hankintajohtaja Mira Korhonen-Low, joka palasi Suomeen tehtyään näyttävän 13-vuotisen uran kansainvälisen suuryrityksen sekä Australian valtionhallinnon palveluksessa

https://helsinki.perussuomalaiset.fi/uutinen/helsingin-perussuomalaiset-nimesi-22-uutta-ehdokasta-kuntavaaleihin/

Lisäys: Pikaisella laskennalla PS on asettanut noin sata ehdokasta. Maksimimäärä taitaa olla 127 ehdokasta.
Tuore Ylen mielipidemittaus tuonee lisää kyselyjä, miten pääsisi PS:n ehdokkaaksi.
« Viimeksi muokattu: 04.02.2021, 12:06:50 kirjoittanut sattuma »

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 666
 • Liked: 3004
Luin nyt ensi kertaa Marco de Witin kommentaarin tästä viimevuotisesta kohusta; hän ei tosiaan ole mikään homoilun ystävä, eikä varmaan ajattele että persut olisivat Hankamäelle mitään anteeksipyyntöjä velkaa:

https://laitonlehti.net/2020/06/10/halla-ahon-homolemmikki-jukka-hankamaki-puri-isantaansa/

Lainaus
Vaikka Soini petti puolueensa ja maansa maahanmuuttopolitiikassa, niin yhdessä asiassa hän ei koskaan pettänyt: Nimittäin perhearvoissa ja arvokonservatismissa.

Niinpä Halla-aho päätti liittoutua puolueen liberaalisiiven kanssa Soinia vastaan. Saamalla sekä etnonationalistien että arvoliberaalien äänet Halla-aho nousi puheenjohtajaksi.

Monet ajattelivat Halla-ahon dumppaavan arvoliberaalit heti puheenjohtajaksi päästyään. Kävikin päinvastoin ja ovea näytettiin avoimille etnonationalisteille.

...

Sinänsä Hankamäen naisviha ei ole yllättävää, koska jotkut homot oikeasti inhoavat ja jopa vihaavat naisia. Yllättävää on, että persuissa ei tästä välitetä varsinkin, kun Hankamäen naisviha ja homofanatismi on ollut vuosien ajan julkista tietoa.

Siis etnonationalisteille ja perhearvojen kannattajille näytetään helposti ovea samalla kun äärihomot saavat rellestää puolueessa ihan vapaasti. Ja vieläpä julkaista homokirjansa veronmaksajien rahoilla!

Halla-aho tietysti luuli omaavansa nerokkaan strategian. Liittoudutaan homojen kanssa, niin kukaan ei uskalla kritisoida persuja!

Suvakkiaalto etenee kuitenkin nopeammin kuin Halla-aho osasi aavistaa. Nykyään homotkin ovat ihan rasisteja, kun kehtaavat jarrutella feminismiä ja transusaatiota.

Lisäksi Halla-aho aliarvioi homon röyhkeyden. Hankamäki tuskin oli varoittanut kirjansa naisiin liittyvistä kohdista. Niinpä Halla-aho sitten pahaa arvaamatta saapui promoamaan kirjaa seisoen virnistelevän Hankamäen vieressä.

Näin kirja sai puoluejohdon siunauksen ja vihdoinkin media suostui puhumaan Hankamäestä. Se oli varmaan tarkoituskin. Siis Hankamäen.
« Viimeksi muokattu: 17.07.2021, 03:31:35 kirjoittanut viisitoista »

AcastusKolya

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 931
 • Liked: 1842
Missä se Wittin viittaama naisviha on? Kun kuitenkin tullut noita Hankiksen tekstejä luettua paljonkin, niin en ole kyllä huomannut naisvihaa. Ellei sitten nykyisin ole naisvihaa naisten arvostelu samalla vaa'alla kuin miestenkin.
Pesunkestävä militaristivaskisti.

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 666
 • Liked: 3004

« Viimeksi muokattu: 21.08.2021, 21:27:24 kirjoittanut viisitoista »

Tagit: