Kirjoittaja Aihe: 188 Kukkavirta -tapahtuma White Lives Matter -teemalla 16.8.2020 Turussa  (Luettu 21617 kertaa)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68033
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Osuipa tuossa äsken silmiin mainos tämän vuoden 188 Kukkavirta -tapahtumasta, joka on siis vuosittainen Turun islamilaisen terrori-iskun uhrien muistotilaisuus ja joka on järjestetty aiemmin pari kertaa.

Tilaisuus järjestetään sunnuntaina 16.8. klo 14:00 ja tietenkin Turussa (tarkempi lähtöpaikka varmasti tiedotetaan lähempänä ajankohtaa). Aiempina vuosina osallistujat ovat lyhyen marssin jälkeen kokoontuneet Turun Tuomiokirkon viereen Aurajoen rannalle laskemaan kukkia jokeen. Omat kukkaset mukaan!

Tällä kertaa mukaan on otettu lisäksi ajankohtaisesti teemaksi "All Lives Matter" eli kaikkien elämillä on väliä. Myös meidän valkoisten. -> Edit: Teema onkin muutettu tämän viestin kirjoittamisen jälkeen muotoon "White Lives Matter". Kelpaa minulle oikein hyvin.

Tämä on hyvää vastapainoa kaiken maailman BLM-marxilaisten perseilyille.

Tapahtumatiedote: https://liittouma.fi/web/wordpress/?tribe_events=188-kukkavirta-2020

Lainaus
188 -kukkavirta 2020

August 16 @ 2:00 pm - 4:00 pm

18.8.2017 oli päivä, jolloin Suomi otti askeleen kohti monikulttuurista unelmaa ja liittyi Euroopan uuteen normaaliin.

Marokkolainen terroristi murhasi Turun kauppatorilla kaksi naista jumalansa nimissä ja haavoitti useita muita ihmisiä. Hän oli tullut turvallisesta Saksasta Suomeen turvapaikanhakijana. Hänen radikaalista käytöksestään ilmoitettiin poliisille, mutta vihjeeseen ei reagoitu.

Kolme vuotta on kulunut, ja jihadisti on viettänyt vankeinhoitolaitoksessamme kaksi vuotta. Hänen rangaistuksestaan on jäljellä noin 13 vuotta. Suomen valtiovalta ei ole tehnyt yhtään mitään ehkäistäkseen vastaavien tekojen toteuttamisen. Sen sijaan suomalaisten tavallisten ihmisten kirjoitetut tai lausutut tunteet tuomitaan vihapuheena ja rasismina.

Sen lisäksi, että edellinen hallitus sitoi Suomen GCM-sopimuksella avoimien rajojen politiikkaan, nykyinen hallitus avustaa aktiivisesti isis-taistelijoiden perheitä saapumaan Suomeen.

Kolme vuotta sitten järjestettiin ”Peli poikki” –mielenilmaus, jossa muun muassa vaadittiin rasististen järjestöjen kriminalisoimista. Presidentti Tarja Halonen lausui näin: ”Yksilöt tekevät rikoksia, mutta jos siitä alkaa tulla jonkun liikkeen tai ryhmän toimintatapa, niin silloin saattaa olla tarpeen tehostaa sekä lainsäädäntöä että muita toimenpiteitä.” Eikö nyt olisi sellaisen aika?
Muutama vuosi sitten Helsingin Kansalaistorille järjestettiin Unelma-konsertti. Piispa Irja Askola sanoi puheessaan ”Me annamme yhdessä vahvan viestin siitä, että avoin, tasa-arvoinen ja monikulttuurinen Suomi ei ole vain unelma, vaan arjessamme totta.” Ja läsnäolijat taputtivat. Irja ja kumppanit ovat päässeet askeleen lähemmäs unelmaansa, se on nyt arjessamme totta.

Tänä keväänä Yhdysvalloissa pahoinpitelyistä, ryöstöistä, huumeista ja laittomista aseista tuomitun, pidätystä vastustaneen rikollisen kuoleman suremiseksi ympäri maailmaa masinoitiin anarkistista mellakointia, jota tuhannet suomalaiset ovat tukeneet liittymällä BLM-mielenosoituksiin.

Tänä vuonna monen suomalaisen ja Suomessa asuvan ulkomaalaisen unelma on lähestynyt huippuaan. Suomalaiset ovat polvillaan etnisyyden perusteella jalustalle nostetun ihmisryhmän edessä ja vaativat virkavallan aseista riisumista. Valtiovallan kannustuksella on nyt Suomessakin jaettu ihmiselämät tärkeisiin ja vähemmän tärkeisiin ja oikeutettu monikulttuurisuuden puolesta mellakointi sekä väkivalta virkavaltaa vastaan.

Viime vuosina kymmenissä jihadistisissa terrori-iskuissa ympäri Eurooppaa on kuollut viattomia sivullisia. Pohjoismaiden tilastoissa on ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset kasvaneet räjähdysmäisesti. Suomessa viimeisen viiden vuoden aikana suomalaisiin on kohdistunut satoja seksuaalirikoksia ja pahoinpitelyitä sekä useita henkirikoksia ulkomaalaistaustaisten tekeminä. Media hyssyttelee ja valtiovalta vaikenee. Suomalaisen elämä ei ole heille tärkeä.

Häpeätkö sinä olla valkoinen? Halveksutko omaa suomalaisuuttasi? Sallitko uhanalaisen kansallisuutesi ja kulttuurisi maahan polkemisen?

ME EMME SALLI. ME EMME UNOHDA. VALKOISEN ELÄMÄ ON TÄRKEÄ.

Kokoonnumme Turkuun sunnuntaina 16.8.2020 klo 14.00 kunnioittaen Turun uhrien lisäksi terrori-iskujen uhreja kaikkialla Euroopassa. Samalla haluamme osoittaa, että valkoisen elämä on tärkeä, eikä väkivallan uhreja saa enää arvottaa etnisyyden perusteella.

Hiljaisen kulkueen jälkeen jätämme kukat Aurajoen virran kuljetettavaksi. Ennen kukkien laskua on muistopuhe, jonka pitää tänä vuonna Monokulttuuri FM-juontaja, Awekening-järjestäjä, Suomen Sisun aktiivi Tuukka Kuru.

Edellytämme kulkueeseen ja kukkien laskuun osallistujilta hyvää ja kunnioittavaa käyttäytymistä ja siistiä pukeutumista. Tilaisuus on päihteetön. Omat kukkaset mukaan!


Muoks: Tapahtumakuvausta päivitetty + Kuru lisätty mukaan.
« Viimeksi muokattu: 21.07.2020, 01:32:43 kirjoittanut Alaric »
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 779
 • Liked: 65755
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Olkoonkin, että terrori-isku oli 18.8 ja tuossa apinoidaan 911-iskun nimeämistapaa...

Silti numero 188 tapahtuman nimessä on turha provo ja syöttö suoraan vastustajan lapaan.
Jokainen tapahtuman järjestämiseen liittyvä taho, joka yrittää sinisilmäisesti väittää, ettei huomaa numerossa 188 mitään, mitä uskottavan tapahtuman järjestäjän tulisi välttää, on kyllä hieman epärehellinen itselleen ja muille.

Just my 5 cents worth...

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68033
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Voi että, kylläpä on kamala provo :D Joka kerta about sama valitus, mutta ihan hyvä nimihän se on. Ei pidä olla liian herkkä ja valmiiksi jo voivotella vastustajien reaktioita.

Tuolla oli muuten viime vuonna puhumassa perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnila ihan Halla-ahon hyväksymänä eli kyllä sinne perussuomalaisetkin "saavat" osallistua, vaikka on tuhmia numeroita tapahtuman nimessä. Ja onhan tuolla muitakin persuja ollut, mm. Mauri Peltokangas ja Heikki Luoto.

Vuoden 2019 vuoden ketju: https://hommaforum.org/index.php/topic,129043.0.html
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

Tulituki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 012
 • Liked: 1228
 • Panssari kiiltää ja aro palaa!
Kannattaa olla kiltisti eikä syötellä mitään vastustajien lapoihin. Ajattele, Joku vassari voisi vaikka loukkaantua mahdollisesta pienestä vihjailusta kansallismielisyyden suuntaan.

Voi vittu.
Nostalgiaa: Koulu päättyi taas suvivirteen, reksi huusi: "Kommarit hirteen!"

Maskit uuniin

Michael in memoriam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 183
 • Liked: 2150
 • Kissavideofani
Olkoonkin, että terrori-isku oli 18.8 ja tuossa apinoidaan 911-iskun nimeämistapaa...

Silti numero 188 tapahtuman nimessä on turha provo ja syöttö suoraan vastustajan lapaan.
Jokainen tapahtuman järjestämiseen liittyvä taho, joka yrittää sinisilmäisesti väittää, ettei huomaa numerossa 188 mitään, mitä uskottavan tapahtuman järjestäjän tulisi välttää, on kyllä hieman epärehellinen itselleen ja muille.

Just my 5 cents worth...

-i-

Ei sillä että toveri Turso olisi itsessään verrannollinen valtakunnansyyttäjään, mutta nyt ihan oikeasti. Valitsemalla sopivan renkaan mistä hyvänsä sopivasti jaollisesta luvusta saadaan toinen, jolloin tällaisella numerologialla aivan kaikki voidaan mustamaalata (onko tämä ilmaus rasismia nykyään?) miksi halutaan. Toki mahdollisuudet sille että viher-twitter liipaistuu vähenee sitä mukaa kuta kauemmas kahden kämmenen laskennosta erotaan, mutta periaate on silti sama, eikös? Sen sijaan että pelätään joka käänteessä sitä, miten twitterissä joku saattaa repäistä pelihousut niin jospa vain jatketaan sen mukaan mikä järkevältä näyttää. Minusta on järkevää muistaa että tämmöinen kauhunäytelmä tapahtui Turussa, ja miksi, ja mitä sen estämiseksi olisi voitu jopa tehdä. (Tämä jälkimmäisin toki esitetään muualla kuin muistotilaisuudessa!)

Just my ten cents :)
"Tullessaan hallituksen jäseneksi suomalainen muuttuu automaattisesti heti 50% tyhmemmäksi." - Juho Kusti Paasikivi

nochWunder

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 167
 • Liked: 5277
Ei oveluus olisi pahitteeksi. Meinaan oikealla tavalla järjestemällä voisi saada ison tapahtuman, johon ihmisiä osallistuisi yli puoluerajojen.  Voin ihan suoraan sanoa, että pelkillä vannoutuneilla isänmaahörhöillä ei tätä sotaa voiteta. Kyllä se piilevä kansallisylpeys pitää herättää ihan SDP:n kannattajissa asti. Vasemmistolaisten instituutioiden kaataminen vaatii kansanvaltaa.

Olen tätä touhua katsonut poliittisesti hyvinkin keskeltä, ja minua on ällöttänyt kukkavirta 188 kahdesta syystä. Ensinäkin vierailta paikkunnilta tullaan henkiseen kotikaupunkiini järjestämään mielenosoituksia yhteenoton toivossa. Toiseksi kun provosoinnissa käytetään tekosyynä hirvittävää tapahtumaa, jossa en muutenkaan haluaisi ihmisten piehtaroivan ikuisesti.

Osa tulee aidosti suremaan ja muistamaan, osa tulee politiikan takia. Pienellä "armeijalla" ei kannataisi hirvittävästi uhitella. Me olemme heikoilla, vastustajillamme on lähes kaikki valta yhteiskunnassa.
« Viimeksi muokattu: 08.07.2020, 23:35:38 kirjoittanut nochWunder »
Suomessa on todellisuudessa vain yksi puolue aina vallassa, vapaamuurarit. Heitä ohjaa eliitti. Ihmisten pitää herätä tajuamaan tämä. Koko valtiovalta kuuluu vankilaan!

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 779
 • Liked: 65755
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Ihan miten vaan. Itsekin riittävästi kuullut olevansa natsi, niin pitäkää vain AHH-kekkerinne. Ei se ole minulta pois. Lähinnä vaan mietin, onko tuo numerosarja pakko olla siinä etenkin kun tapahtuma näyttää olevan 16.8..eikä 18.8.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68033
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Ihan miten vaan. Itsekin riittävästi kuullut olevansa natsi, niin pitäkää vain AHH-kekkerinne. Ei se ole minulta pois. Lähinnä vaan mietin, onko tuo numerosarja pakko olla siinä etenkin kun tapahtuma näyttää olevan 16.8..eikä 18.8.

-i-

Kuten itsekin sanoit, terrori-isku tapahtui 18.8., joten kyllä se ihan loogista on pitää numerot siinä tapahtuman nimessäkin mielestäni. Tuo kuulostaa lähinnä ylitulkinnalta.

Kahtena edellisenä vuonna 18. elokuuta on osunut kätevästi viikonlopuille, jolloin tällaiset tapahtumat tietenkin kannattaa pitää, jotta mahdollisimman moni pääsee paikalle. Tällä kertaa se olisi ollut sitten tiistai.

Edit:

Olen tätä touhua katsonut poliittisesti hyvinkin keskeltä, ja minua on ällöttänyt kukkavirta 188 kahdesta syystä. Ensinäkin vierailta paikkunnilta tullaan henkiseen kotikaupunkiini järjestämään mielenosoituksia yhteenoton toivossa. Toiseksi kun provosoinnissa käytetään tekosyynä hirvittävää tapahtumaa, jossa en muutenkaan haluaisi ihmisten piehtaroivan ikuisesti.

Onhan tämä nyt jotenkin oireellista, että Suomen ensimmäisen islamilaisen terrori-iskun muistotilaisuus halutaan vetää lokaan, koska väärin sammutettu ja lisäksi rakennellaan olkiukkoja jostain "yhteenottojen toivomisesta". Mikähän osapuoli se siellä on aiemminkin huudellut ja perseillyt? Kannattaako asettua kommarien puolelle?

Toivotaan, että tänäkin vuonna on perussuomalaisia paikalla aiempaan tapaan.

ps. Voisin kutsua sitä myös omaksi henkiseksi kotikaupungikseni, koska erittäin suuren osan elämästäni olen asunut Turussa tai lähikunnissa. Minulle tämä tapahtuma kelpaa oikein hyvin.
« Viimeksi muokattu: 09.07.2020, 00:04:18 kirjoittanut Alaric »
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 828
 • Liked: 5546
  • Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi.
Minullakin tuo 188 hyppää vahvasti ensimmäisenä silmille, mutta toisaalta minkä sille mahtaa, että se nyt sattuu olemaan tuo päivämäärä. Toisaalta selkiyden vuoksi itse otsikoijana laittaisin sen pisteen sinne päivämäärän väliin joka tapauksessa, siten miten päivämäärät meillä on tapana Suomessa kirjoittaa eli 18.8 -kukkavirta 2020.

188 -kukkavirta 2020
18.8 -kukkavirta  2020     <<<< Paljon parempi.

Tässä yritetään selvästi matkia itsenäisyyspäivän 612-lyhennettä, mutta ei se tässä tapahtumassa toimi, koska numerosarja 188 ei tuo kenellekkään mieleen mitään erityistä päivämäärää, toisin kuin 612-soihtukulkueen merkityksen tajuaa kyllä jokainen suomalainen.

Toisaalta ymmärrän myös sen, että jos sitä ei tänä vuonna järjestetä kerta 18.8 niin tuo päivämäärä otsikossa johtaisi harhaan osallistujia.

Lahjoita suomalaisen kulttuurin säilymiseen - https://www.luonnonperintosaatio.fi

"Tarjoamme ainoana valtakunnallisena tahona suoran kanavan luonnonsuojeluun.
Kaikki lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen."

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 934
 • Liked: 16070
 • junior koodari
Luultavasti kaikki on jo pois peloteltu, kun numero 8 mainitaan, 88 on numero kahdeksankymmentäkahdeksan.

Jotkut pärrä-jengit käyttävät numeroita,,hellarit  on 81 canonit 32, bandit..on vain  fat mexican.

Jos Turussa tehdyn islamilaisen terroristi-iskun  päivämäärä alkaa numerolla kahdeksan, niin mörrimöykyt vetävät suorat viivat itseensä Adiin.

Jos puukottaja olisi puukottanut huhtikuussa, niin numero arpajaisia ei tarvittaisi, minulta isokäsi ihmisille jotka uskaltavat muistaa islamin nimessä tapettujen muistoa.
« Viimeksi muokattu: 09.07.2020, 02:35:35 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Michael in memoriam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 183
 • Liked: 2150
 • Kissavideofani
Minullakin tuo 188 hyppää vahvasti ensimmäisenä silmille, mutta toisaalta minkä sille mahtaa, että se nyt sattuu olemaan tuo päivämäärä. Toisaalta selkiyden vuoksi itse otsikoijana laittaisin sen pisteen sinne päivämäärän väliin joka tapauksessa, siten miten päivämäärät meillä on tapana Suomessa kirjoittaa eli 18.8 -kukkavirta 2020.

188 -kukkavirta 2020
18.8 -kukkavirta  2020     <<<< Paljon parempi.

Tässä yritetään selvästi matkia itsenäisyyspäivän 612-lyhennettä, mutta ei se tässä tapahtumassa toimi, koska numerosarja 188 ei tuo kenellekkään mieleen mitään erityistä päivämäärää, toisin kuin 612-soihtukulkueen merkityksen tajuaa kyllä jokainen suomalainen.

Toisaalta ymmärrän myös sen, että jos sitä ei tänä vuonna järjestetä kerta 18.8 niin tuo päivämäärä otsikossa johtaisi harhaan osallistujia.

En tiedä mistä olette kotoisin, mutta meillä Suomessa kuukaudet merkitään järjestysnumeroin :)
"Tullessaan hallituksen jäseneksi suomalainen muuttuu automaattisesti heti 50% tyhmemmäksi." - Juho Kusti Paasikivi

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 779
 • Liked: 65755
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Kannattaa olla kiltisti eikä syötellä mitään vastustajien lapoihin. Ajattele, Joku vassari voisi vaikka loukkaantua mahdollisesta pienestä vihjailusta kansallismielisyyden suuntaan.

Voi vittu.

Nyt vasta luin tämänkin kommentin. Vai että 88 on pientä vihjailua "kansallismielisyyden" suuntaan.

Käsittääkseni se voidaan tulkita pieneksi vihjailuksi "kansallissosialismin" suuntaan.

Kyse ei ole nyt Suomen leijonasta, vaan sattuman oikusta, että päiväyksestä vedetty numerosarja muistuttaa natsien käyttämää numerotunnusta. Mielestäni se ei ole pientä vihjailua kansallismielisyyden suuntaan. Se nimenomaan pönkittää vastapuolen ajattelua, että kansallismielisyys on piilonasseilua.

Ja jos joku sanoo, että 88 on pientä vihjailua kansallismielisyyden suuntaan, niin se tukee juuri tuota ajattelutapaa.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

nochWunder

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 167
 • Liked: 5277
Se mikä tässä ärsyttää on teatraalinen muistotilaisuus. Ja joku voi väittää, ettei se ole provosointia, mutta onhan se sitä. Jokaista kukkavirtaan osallistuvaa kohden kaupunkiin saapuu kaksi anarkomarkoa ja -mimosaa.
Kaikki mikä hiemankin haiskahtaa äärioikealta karkottaa puolivälin ihmiset, joita Suomen pelastaminen todella todella tarvitsee.

Käytännössä voittaminen vaatii SDP:n kannattajien herättämistä. Heistä pitäisi herättää noin puolet myöntämään, että Suomi on menossa kuseen. Ja se ei ole helppoa! Mitään muuta tietä ei ole. Niin kauan on turha marssia yhtään missään kaduilla, kun SDP:n kannattajista suurin osa ajattelee "ḱyllä minusta pidetään aina huoli, Suomessa ei tapahdu mitään pahaa minun eläessäni".

SDP:n kannattajissa on tämä ongelma: 1. Suurimmalla osalla heistä menee riittävän hyvin, ettei heidän tarvitse asua mamulähiöissä. 2. Suurinosa heistä haaveilee olevansa rikas maailmankansalainen, ja haalivat usein kansainvälisiä ystäviä, jotka eivät lisää minkäälaista ymmärrystä oikeista maahanmuuttajista. 3. Ei näistä ketään yleensä tunne turvapaikanhakijoita. Suurin osa heistä ei liiku keskustassa, eikä joukkoliikenteessä, joten he eivät kohtaa maahanmuuttajia sielläkään. 4. Kehätien omakotitalon pihalla on helppo vihata rikkaita ja leikkiä suvaitsevaa, ja uskoa ettei mikään uhkaa Suomea.  5. Ne ketkä ovat tekemisissä maahanmuuttajien kanssa, ovat yleensä tekemisissä heistä parhaimpien kanssa, koska tapaavat heitä töissä. Kyseessä on yleensä siivous tai muu rankka työ, jonka päätteeksi politiikan seuraamista ei voi hirveästi edellyttää.

Tämä on se porukka, mikä pitää herättää sikeistä. Heillä riittää tällä hetkellä ymmärrys vain siihen, että TV:stä tuttu nazi on paha, niinkuin myös venäjää puhuva kommunisti (sekin nykyään lähinnä TV:stä tuttu), mutta kaikki muu voikin sitten olla hyvää.

« Viimeksi muokattu: 10.07.2020, 09:27:32 kirjoittanut nochWunder »
Suomessa on todellisuudessa vain yksi puolue aina vallassa, vapaamuurarit. Heitä ohjaa eliitti. Ihmisten pitää herätä tajuamaan tämä. Koko valtiovalta kuuluu vankilaan!

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 515
 • Liked: 5729
Sdp:n kannattajien voittamiseksi Suomen puolelle voisi käyttää nimimäärittelyä. esim. Kansainvälisyys jaetaan kahteen kategoriaan reilu Kansainvälisyys, joka tunnustaa pienen Suomen erityistarpeet ja hyväksyy sen etujen edistämisen muttei sulje rajoja ja estä ystävyyttä. Sekä Suomessa voi käydä opiskelemassa ja töissä, sekin on reilua.

Toinen kategoria epäreilu kansainvälisyys, joka kuvastaa nyky hetken hallituksen toimia. Haalitaan maailmalta Suomea köyhdyttäviä ihmisiä Suomeen, joka on epäreilua.

Voidaan sitten kysellä Kansainvälisyys keskustelussa muilta tarkennusta kannattaako hän varmasti reilua kansainvälisyyttä.
Ooh lalaa...

Michael in memoriam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 183
 • Liked: 2150
 • Kissavideofani
Nyt vasta luin tämänkin kommentin. Vai että 88 on pientä vihjailua "kansallismielisyyden" suuntaan.

Käsittääkseni se voidaan tulkita pieneksi vihjailuksi "kansallissosialismin" suuntaan.

Kyse ei ole nyt Suomen leijonasta, vaan sattuman oikusta, että päiväyksestä vedetty numerosarja muistuttaa natsien käyttämää numerotunnusta. Mielestäni se ei ole pientä vihjailua kansallismielisyyden suuntaan. Se nimenomaan pönkittää vastapuolen ajattelua, että kansallismielisyys on piilonasseilua.

Koska tämä säie näyttää olevan nk. nollapiste kaikenlaiselle numerologiasta, pisteiden käytöstä ym. uskomattoman tärkeästä nillittämisestä, niin huomautettakoon seuraavaa:

Kansallissosialistinen Saksan työväenpuolue, NSDAP, lakkautettiin olemasta liittoutuneiden voimien toimesta Herramme vuonna 1945. Kansallissosialistinen Saksa ei erityisemmin käyttänyt "numerosarjaa" kahdeksankymmentäkahdeksan, vaan heidän jälkeensä tulleet numerologit ovat hoksanneet että länsimaisten aakkosten kahdeksas kirjain on H, josta seuraa sitten omia päätelmiään. (En avaa tätä päätelmää sen enemmän jotten loukkaisi forumin lain neljättä lukua.)

Tämän päälle, jos luemme toveri Tulituen viestin rehellisin aikein, ja miksemme lukisi?, hän mitä todennäköisimmin viittaa siihen että vierasmaalaisten suorittaman kauhutyön muistelu on kansallismielistä, aivan samaan tapaan kuin minkä tahansa vierasperäisten tunkeutujien suomalaiseen kansaan suorittaman hirmuteon muistaminen. Jos me emme välitä omistamme, niin kuka sitten? Voin vihjeenä tarjota, että välittäjien joukkoon eivät lukeudu erinäiset Saddamin veteraanit, eivätkä myöskään kaikki ne Hesarilla töissä olevat numerologit jotka kenties ovat saaneet Teidänkin päänne sekaisin.
"Tullessaan hallituksen jäseneksi suomalainen muuttuu automaattisesti heti 50% tyhmemmäksi." - Juho Kusti Paasikivi

nochWunder

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 167
 • Liked: 5277
Tämän päälle, jos luemme toveri Tulituen viestin rehellisin aikein, ja miksemme lukisi?, hän mitä todennäköisimmin viittaa siihen että vierasmaalaisten suorittaman kauhutyön muistelu on kansallismielistä, aivan samaan tapaan kuin minkä tahansa vierasperäisten tunkeutujien suomalaiseen kansaan suorittaman hirmuteon muistaminen. Jos me emme välitä omistamme, niin kuka sitten? Voin vihjeenä tarjota, että välittäjien joukkoon eivät lukeudu erinäiset Saddamin veteraanit, eivätkä myöskään kaikki ne Hesarilla töissä olevat numerologit jotka kenties ovat saaneet Teidänkin päänne sekaisin.

Ehdottomasti! Mutta me elämme perverssissä maailmassa, jossa pitää todella miettiä miten asiat tehdään niin, että se luetaan oikein. Sitten pitää erotella asiat, puhutaanko terrorismista vai uhreista. Silloin kun puhutaan uhreista, niin suremisella täytyy olla joku raja. Ei mitään sellaista muistopäivää, jossa murheenmurtamat ihmiset vuodesta toiseen raahautuu paikalle vollottamaan. Koska se on elämänvastaista. Tragedioista kuuluu päästä yli.

Mutta jos puhutaan terrorismista, niin puhutaan sitten terrorismista. Jätetään isänmaansymbolit pois ja mennään mielenosoittamaan puhtaasti islamisaatiota ja terrorismia vastaan. EI symboleita.

Jos taas haluamme tehdä isänmaallisen marssin, niin tuokaa esiin koko kansalliskuvasto suomineitoineen, ettei homma mene pelkäksi pubien "Karjala takaisin" -örveltämiseksi. Tuokaa esiin se mitä me oikeasti ollaan! Kansallispuvut päälle ja suomalaisuus esiin.  Saunavihtoja, tuohikkaita, kanteleita... tuokaa esiin suomalaisuus! Se suomalaisuus, mitä kukaan ei voi vastustaa olematta paha ihminen.  Suomalaisuudessa pitää tuntua tuhatvuotinen historia. Ei pelkkä satavuotinen sodan jälkeen yhteen raavittu ohukainen kansallistunto.
« Viimeksi muokattu: 10.07.2020, 12:51:09 kirjoittanut nochWunder »
Suomessa on todellisuudessa vain yksi puolue aina vallassa, vapaamuurarit. Heitä ohjaa eliitti. Ihmisten pitää herätä tajuamaan tämä. Koko valtiovalta kuuluu vankilaan!

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 471
 • Liked: 27513
Tämä on hyvää vastapainoa kaiken maailman BLM-marxilaisten perseilyille.

Näistä väkivaltaisista riehujista tulikin mieleeni, että toivon mukaan Kukkavirta -tapahtumassa järjestetään sinne osallistuvalle Junes Lokalle turvamiehiä. Jo aiemman Kukkavirta-tapahtuman päivänähän kaupunginvaltuutettu Lokan kimppuun hyökättiin raskaan polkupyörän lukon kanssa, suuren maailman malliin. Nyt viime päivinä kaupunginvaltuutettu Lokkaa kohtaan on esitetty paljon uhkauksia väkivallasta tai jopa tappamisesta ekstremistisellä Punk in Finland -vihapuhefoorumilla ja tässä yhteydessä Kukkavirtaan osallistuminen on mainittu tilasuutena, mnkä yhteydessä Lokan kimpuun voitaisiin hyökätä. Lisäksi myös Marco de Witiltä murtui jalka, kun hänenkin kimppuunsa hyökättiin.
« Viimeksi muokattu: 10.07.2020, 13:47:27 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 266
 • Liked: 51171
^ Eikaine rauhaa rakastavat  tasa-arvon kannattajapolvistujat PiF:llä mitenkään voi suunnitella Juneksen hakkaamista  :flowerhat:

JUNESHAN ON PEOPLE OF COLOR 👳🏽‍♂️

Polvistua-han heidän  Juneksen edessä pitää.

Demlan it-tuki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 570
 • Liked: 542
eikös tässä ole takana "kansallismielinen liittoumaa" elikkäs terhi kiemunki ja PVL

ei nyt äkkiseltään tule radikaalimpaa järjestäjätahoa mieleen

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 266
 • Liked: 51171
^ Ei voi olla PVL, sillä sehän on rasistisena ihan syystä kielletty, koska se yrittää alistaa suomalaiset Ruotsin vallan alle.

                      ❌🇸🇪❌

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 924
 • Liked: 6899
 • Generating Hatespeech since 2011
Nyt vasta luin tämänkin kommentin. Vai että 88 on pientä vihjailua "kansallismielisyyden" suuntaan.

Käsittääkseni se voidaan tulkita pieneksi vihjailuksi "kansallissosialismin" suuntaan.

Kyse ei ole nyt Suomen leijonasta, vaan sattuman oikusta, että päiväyksestä vedetty numerosarja muistuttaa natsien käyttämää numerotunnusta. Mielestäni se ei ole pientä vihjailua kansallismielisyyden suuntaan. Se nimenomaan pönkittää vastapuolen ajattelua, että kansallismielisyys on piilonasseilua.

Ja jos joku sanoo, että 88 on pientä vihjailua kansallismielisyyden suuntaan, niin se tukee juuri tuota ajattelutapaa.

-i-

Liittouma ei valinnut päivää jolloin isku tehtiin. Ja kun muistelen niitä keskusteluja missä ensimmäisestä tapahtumasta (ja sen nimestä) sovittiin, ei niissä mainittu Aatua laisinkaan. Onhan se tietysti ikävä jos joku tulkitsee 188:n heti ensimmäiseksi jonkinlaiseksi natsitunnukseksi. Jos isku olisi tapahtunut 12.Toukokuuta, olisi tapahtuman nimi luultavasti 125 tai 512 (tietokonemiehenä jälkimmäisen kannalla).

Jos joku sitä natsipäivää teolleen haki, se oli se puukottaja, ei Liittouma.

Nyt sitten sopivasti siivoamaan pahat luvut pois kaikkialta:

88mm tykki = <sensuroitu>mm tykki
18v = natsi
"Olen alle 18v ja voin todistaa sen" = en ole vielä kasvanut natsiksi ja voin todistaa sen
Mannerheimintie 188 = Natsintie natsi

Tässä siis vain pari esimerkkiä. Oikeastihan jokainen fasisminvastustaja tietää että myös numerot 14, 19, 28, 1488, 88, 8814 tarkoittavat yksiselitteisesti kansallissosialismia. Jos etsii oikeaa natsismin pesää siivottavaksi, suosittelen aloittamaan vaikka matikankirjoista.

EDIT: Nyt kun oikein vanhoja muistelen niin tarkoitus oli nimeämisessä matkia 612, ei 911.
« Viimeksi muokattu: 10.07.2020, 15:51:49 kirjoittanut vihapuhegeneraattori »
En pidä PS:n laiskuudesta YLE ja raja-asioissa tällä hetkellä. EU-, Eduskunta- ja Kuntavaaleissa on turha odottaa mun ääntä.

Mutta Hallis on puolueen toilailuista huolimatta ollut uskollinen asialle. Siksi ääni on 5!

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 51 060
 • Liked: 94396
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Sdp:n kannattajien voittamiseksi Suomen puolelle voisi käyttää nimimäärittelyä. esim. Kansainvälisyys jaetaan kahteen kategoriaan reilu Kansainvälisyys, joka tunnustaa pienen Suomen erityistarpeet ja hyväksyy sen etujen edistämisen muttei sulje rajoja ja estä ystävyyttä. Sekä Suomessa voi käydä opiskelemassa ja töissä, sekin on reilua.

Toinen kategoria epäreilu kansainvälisyys, joka kuvastaa nyky hetken hallituksen toimia. Haalitaan maailmalta Suomea köyhdyttäviä ihmisiä Suomeen, joka on epäreilua.

Voidaan sitten kysellä Kansainvälisyys keskustelussa muilta tarkennusta kannattaako hän varmasti reilua kansainvälisyyttä.

Tai sitten hyöty-kv- ja haitta-kv. Harhaudumme muuten otsikosta, ystävät.
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo = tuho lähtökohtien tasa-arvolle
— Missä N, siellä R

Maastamuuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 525
 • Liked: 3705
Mielestäni tapahtumalle tulisi hankkia Oulun imaamin ja Sanna Marinin suostumus. Jälkimmäinen toki saadaan, jos ensin mainittu suostuu. 

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 924
 • Liked: 6899
 • Generating Hatespeech since 2011
https://www.extrauutiset.com/kansallismielisella-liittoumalla-vaara-paivamaara-tragediaa-hyodynnetaan-itsekkaasti/

Lainaus
Elokuun 18. 2017 on Suomen kansan yhteinen tragedia: Silloin marokkolainen turvapaikanhakija surmasi Turussa useita ihmisiä ”yksinäisenä sutena” tekemässään terrori-iskussa. Surupäivää on muistettu, mutta myös pyritty poliittisesti valjastamaan jonkin asian eteen, -eikä tämä asia välttämättä kestä päivänvaloa.

Tänä vuonna on vaan käynyt niin, että surupäivän poliittinen exploitaatio on sattunut väärälle päivämäärälle: 18.08:aa edeltävälle sunnuntaille. Oli tämän erehdyksen takana harrastelijamaisuutta, tai sitten muiston tahallista nolaamista, ilmiö alleviivaa tapahtumaa järjestävän poliittisen toimijan suhdetta toimintansa ”asiaan”: Tärkeintä ei ole 18.08.2017 muisto, vaan toimijan oman hännän nostaminen. -Jos ei muuten, niin Suomen yhteistä kansaa koskettavan tragedian muistoa tahrien...<snip>

Ilmeisesti jäsen @Pekka Kemppainen on tehnyt hienon ja puolueettoman artikkelin Kukkavirta tapahtumasta.

Kirjoittaen mm. että Liittoumasta ei voi päästä eroon:
Lainaus
”En kuulu liittoumaan, enkä ole vuoteen kuulunut. Eivät ole ilmeisesti saaneet aikaiseksi poistaa mua sieltä… Ei ollut oikein mun porukka, niin näin parhaaksi poistua ajoissa.”, kertoi Extralle liittouman jäseneksi kuulunut henkilö.

^^ Myönnän että en tiedä Liittoumasta ihan kaikkea, mutta näen viralliset pyynnöt yhdistykselle ja voin omakohtaisesti vannoa että mitään pyyntöä poistaa henkilön tiedot ei ole ainakaan allekirjoittaneelle tullut vastaan. Tietääkseni jokainen joka ei halua nimeään liitettävän Liittoumaan (jäsen tai ei) voi sitä pyytää ja se tapahtuu. Näkisin mielelläni todisteet päinvastaisesta.

@Pekka Kemppainen, jos kirjoitat artikkelin kansallismielisistä joka on mustamaalaava, voisit jatkossa liittää todisteet väitteesiisi. Tai siis ainakin jos haluat jotenkin näyttää puolueettomalta. Ilman kysymyksiä tai todisteita tehty mustamaalaava artikkeli on ainakin omasta mielestäni hiukan alhainen, varsinkin henkilöltä joka väittää itseään kansallismieliseksi. Jos näytät todisteet väärinkäytöksistä, muutan näkemykseni Liittoumasta mielelläni.

Liittouma ei ole putipuhtoinen toimija missään nimessä. Siellä on moderaatteja (kuten allekirjoittanut) ja myös ääripään edustajia. Mutta itse Liittouma ei toimi kenenkään yhden henkilön mielipiteen tai ideologian mukaan, vaan sen mukaan mitä Liittouman edustajien (eduskunta?) enemmistö päättää. Sen takia yksi tilaisuus voi olla siisti ja rauhallinen, ja toisessa tehdään jotain mistä media saa repiä otsikoita, kuten ylläolevassa artikkelissa mainittu "ammuntaleiri" (jossa ammuttiin jousella ja ilmakiväärillä). Artikkelin kirjoittaja on useaan otteeseen pyrkinyt mukaan toimintaan, mutta tultuaan torjutuksi, on hän ilmeisesti valinnut "jos mä en pääse johtoon, niin paska pitää tuhota" linjan. Tämä on hyvin yleinen linja v2015 startanneiden mielenosoitusnarikoiden johdossa, Kemppis ei ole siitä ainoa esimerkki, De Wit on myös samasta puusta veistetty.

En pidä PS:n laiskuudesta YLE ja raja-asioissa tällä hetkellä. EU-, Eduskunta- ja Kuntavaaleissa on turha odottaa mun ääntä.

Mutta Hallis on puolueen toilailuista huolimatta ollut uskollinen asialle. Siksi ääni on 5!

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68033
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Tämän vuoden 188 Kukkavirta -tapahtumassa pitää muistopuheen kansallismielisyyden aktiivinen puolestapuhuja Tuukka Kuru! Hyvä valinta.

https://twitter.com/tuukka_kuru/status/1285306019137179655


Valitettavasti en facebookittomana saa tuota alkuperäistä FB-julkaisua näkyviin tai sitten en vain osaa.

Tapahtuman kuvausta on myös muokattu (kts. aloitusviesti). All Lives Matter -> White Lives Matter :-*
« Viimeksi muokattu: 20.07.2020, 23:44:10 kirjoittanut Alaric »
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

Aukusti Jylhä

 • Vihjeettömät
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 11 514
 • Liked: 18092
 • käpykaarti
Lainaus
Tapahtuman kuvausta on myös muokattu (kts. aloitusviesti). All Lives Matter -> White Lives Matter 

Elämä on arvokas?

Englanti on toki muodissa globaalisti, ja onhan sillä helpompi osoittaa kuuluvansa johonkin globaaliin porukkaan, eli kait sen suomen voi näistä nykyisänm.... eiku patrioottien kemuista jättää vähemmälle...   :silakka:
Ef 6:10-11
Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

Simo_Toini

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 334
 • Liked: 905
 • Tuleva mielipiderikollinen Raamatun lukija
Kyllä se piilevä kansallisylpeys pitää herättää ihan SDP:n kannattajissa asti.

Tämä koskee kaikkia niitä puolueita, joita on perinteisesti pidetty ns. oikeistolaisina, mutta ovat nykymaailmassa suvaitsevaistoa.

Jos kansallisylpeyttä tai poliittista tilannetajua Suomen kansan enemmistöllä olisi, jo Turun kauppatorin yleiseurooppalainen yllätys olisi ollut riittävä tunnustamaan tosiasiat ja uhat. Sen sijaan vasta Oulun grooming herätti jossain määrin vastalauseita virallisiin totuuksiin.

911-muistopäivän veroista silmien avaajaa ei Suomeen syntynyt. Sille ei ollut kysyntää. Siksi on tavallaan ymmärrettävää, joskin valitettavaa, että Perussuomalaiset ovat jättäneet tapahtuman pienen piirin pirskahtelevan hapokkaisiin käsiin.

On toivottavaa ja mahdollista, että Perussuomalaiset olisi hallituksen muodostamiseen kykenevä pääministeripuolue, ja että Suomen ongelmat eivät vielä veisi vääjämättä merenpohjaan Ruotsin tavoin, mutta uutta kansallista heräämistä en pidä todenäköisenä. Se oli hienoa aikaa historiassa ja sille Suomi rakentui. Perustan mentyä saattaa mennä koko maa. Sääli.
"Minulla on 100 miljoonan euron tuliaiset, kun tulen kotiin, oululainen Eurooppa-ministeri Tytti Tuppurainen (sd.) iloitsee. Kehossa tuntuu nuutuneisuus, mutta se ei mielialaa lannista, sanoo Tuppurainen, joka pitää neuvottelutulosta hyvänä sekä Suomen että Pohjois-Suomen näkökulmasta. "Sanomalehti" Kaleva 23.7.2020

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 39 486
 • Liked: 43440
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
911 toimii, koska se on myös Uuden Mantereen hälytysnumero. 612 toimii, koska 6.12 on virallinen itsenäisyyden julistuspäivä. 165 toimii, koska valkoinen talonpoikaisarmeija piti voitonparaatinsa 16.5, ja toimii, koska itse synnyin 16.5. Painan n.88kg, missä on n.11kg liikaa. 11 kerrottuna 8:lla on 88. Olen mielestäni ylen sankia musikka. 188 toimii, koska vatipää terroristi 18.8.

Lainaus
August 8 – 8888 Uprising: Thousands of protesters in Burma, now known as Myanmar, are killed during anti-government demonstrations.

Ei, ei kannata pelata vastustajan numeraalileikkejä.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 727
 • Liked: 11244
 • Oulu- Uleåborg
  • Esa Paloniemi- nude but not naked
Lainaus
Kaikki mikä hiemankin haiskahtaa äärioikealta karkottaa puolivälin ihmiset, joita Suomen pelastaminen todella todella tarvitsee.

Suomen pelastamiseen ei tarvita puolivälin ihmisiä vaan sitä, että puolivälin ihmisistä tulee ääri-ihmisiä.

Puolueettomuus on pelkuruutta.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

https://esapaloniemi.webnode.fi/
Nude but not naked

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 348
 • Liked: 12035
 • Impivaaran mylvivä härkä
Tässä olisi nyt äärimmäisen tärkeä muistaa, että tällaiset ääriliikkeiden kokoontumiset laskevat persujen kannatusta ja eivät herätä demareita. Jos demareita ei saada tajuamaan, että islam on vaarallinen homoille ja juutalaisille, niin Suomi on menetetty.

Ehdotan, että tapahtumassa asetettaisiin näkyvästi kulkueen keulille demarien lippu ja jätettäisiin kaikki "White Lives Matter"- äärilausahdukset yms pois. Muistotilaisuus tavallisille ihmisille, ilman ääriteemoja.

Myös Israelin lipun voisi ottaa demarien lipun lisäksi kulkueen kärkeen, niin natsit eivät tulisi ja osoittaisimme samalla, että juutalaisten elämällä on väliä. Ehkä myös sateenkaarilippu vielä mukaan, niin osoitamme että Turun terrori-iskun aiheuttanut islam ja sen homovihamielinen ääri-ideologia ei ole tervetullut Suomeen.

Miltäs kuulostaisi? Joka tapauksessa ääri-ihmiset pitää saada pois tuosta kulkueesta, jos haluamme että se ei vahingoita persujen kannatusta ja aiheuta demareille vielä suurempaa vihervasemmistopsykoosia.
Mörökölli

Tagit: 188