Kirjoittaja Aihe: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta  (Luettu 84766 kertaa)

JP73

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 325
 • Liked: 917
 • Nuivana syntynyt
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #480 : 09.09.2021, 18:00:59 »
Puheenjohtaja nähdään Tanhupallon vieraana. Eipä ole toistaiseksi muista puolueista vieraita.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tanhupallon-oma-ohjelma-kaynnistyy-vesa-matti-loirin-vierailulla-mukana-menossa-myos-karvamato/8206572

Lainaus
Ensimmäisessä jaksossa vieraana nähdään legendaarinen Vesa-Matti Loiri, jonka kanssa Tanhupallo keskustelee luovuudesta. Toisessa jaksossa kimurantteja kasvatuskysymyksiä on puimassa Supernanny Pia Penttala. Myöhemmin kauden aikana vieraina nähdään myös Kimmo Ohtonen, Cristal Snow, Maaret Kallio, Teemu Laajasalo, Niklas Hagman, Paula Noronen, Kari Enqvist, Annika Saarikko ja Satu Silvo.


Nuivinator

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 035
 • Liked: 7020
 • Je suis Charlie
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #481 : 10.09.2021, 18:56:16 »
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008256200.html

Artikkeli siis kertoo siitä kokkarinuorten tekemästä Keskusta-kynnysmatosta. Ilmeisesti Keskustan puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen ei ollut kovin innoissaan siitä, mikä nyt toki ei varsinaisesti ollut yllätys.

Lainaus käyttäjältä: Riikka Pirkkalainen
Näitä keskusteluja on minun puoluesihteeriaikana tarvinnut tähän asti käydä vain perussuomalaisten kanssa siitä, kuinka toisten logoihin suhtaudutaan. Nyt olen käynyt myös valitettavasti kokoomuslaisen nuorisojärjestön kanssa

Oliko tuo viittaus perussuomalaisiin vain halpa heitto, vai tietääkö joku muukin kuin Riikka tuosta keskustelusta? Kuvittelisin muistavani jos olisin tuollaisesta kuullu. Toisaalta Googlekaan ei näytä muistavan tai sitten en keksi oikeita taikasanoja. Jotenkin kuvittelisin että jos tuolla tasolla keskustellaan logoista, niin se keskustelu päätyy myös julkisuuteen.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2021, 19:00:41 kirjoittanut Nuivinator »
What Russian Army's Z insignia means? Zлобный Zанудный Zасранец Zалупался, Zаебал Zапад, и Zа это ему Zащемили Zалупу, Zасунули Zонтик в Zадницу, Zабрали в Zоопарк и Zаперли на Zамок с Zубром.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 654
 • Liked: 37798
 • Ego sum Spartacus
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #482 : 27.09.2021, 13:03:34 »
Lainaus

Kes­kus­ta haluaa enem­mis­tön uusista hy­vin­voin­ti­alueis­ta omaan joh­toon­sa – puolue lupaa kaik­kiin kuntiin lää­kä­ri­pal­ve­lu­ja tar­joa­van so­te-ase­man

X

Jokaisessa kunnassa pitää olla vähintään yksi sosiaali- ja terveydenhuollon asema, linjaa aluevaaliohjelmansa julkaissut keskusta.

Kunnalliselta sote-asemalta voisi keskustan vaaliohjelman mukaan saada lähipalveluja. Puheenjohtaja Annika Saarikon mukaan asemien palvelutarjonta voi poiketa toisistaan.

Saarikko täsmensi kysyttäessä, että jokaisessa kunnassa on oltava saatavilla lääkäripalveluita. Niiden mittakaava on hänen mukaansa kuitenkin alueellinen ja paikallinen ratkaisu.

– Kyllä me pidämme lääkäriin pääsyä perusteltuna hyvinvointiyhteiskunnan takuukokemuksena jokaiselle suomalaiselle, Saarikko sanoi.

Lisäksi hän arveli, että digitaalisuus tulee monin paikoin auttamaan palveluiden saamisessa.

– Uskomme, että nykyinen sairaalasta saatava palvelu olisi yhä vahvemmin osa aivan pienempienkin sote-asemien arkea, nyt kun teknologia sen mahdollistaa.

Puolueen oma vaalitavoite on, että enemmistö uusista hyvinvointialueista tulee olemaan keskustajohtoisia.

X

https://www.kaleva.fi/keskusta-haluaa-enemmiston-uusista-hyvinvointialue/3989274

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 920
 • Liked: 44803
 • It's gotta be PS
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #483 : 01.10.2021, 09:56:36 »
Kepu ryhtyi jo luomaan ja jakamaan sote-hillotolppia. Kansa on hivenen kriittisellä kannalla, mutta mitä sitten.

Lainaus
Keskustan ex-kansanedustaja nousi Kainuun sote-johtajaksi 9 000 euron palkalla – vähäinen johtajakokemus, puoluetoveri ja tukija avitti virkaan
Eduskunnasta pudonnut Timo V. Korhonen (kesk) sai kovapalkkaisen sote-johtajapestin pika-aikataululla.


    62-vuotias Timo V. Korhonen (kesk) valittiin Kainuun hyvinvointialueen valmistelujohtajan määräaikaiseen virkaan ilman avointa hakua.
    Korhonen valittiin virkaan, vaikka hänellä on opistotason koulutus ja hyvin niukalti johtamiskokemusta.
    Johtajaehdokkaita kartoittanutta työryhmää veti Korhosta vaaleissa tukenut Paavo Oikarinen (kesk).
    Korhosen kuukausipalkka sote-johtajana on 9 000 euroa.

Kainuun hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin (VATE) täytti uuden valmistelujohtajan määräaikaisen viran pika-aikataululla, alle kahdessa viikossa.

Pöytäkirjan mukaan viran perustamisesta päätettiin 3. syyskuuta, ja vain kahdeksan arkipäivää myöhemmin, 15. syyskuuta, oli keskustan entisen kansanedustajan Timo V. Korhosen ensimmäinen työpäivä sote-johtajana Kainuussa. ...

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/562c1000-df00-4603-a82a-e8a1e333d006
"Afroeurooppalaisen liikkuvuuden poetiikka ranskankielisessä afrikkalaisessa kirjallisuudessa."

Suomen Akatemia on tukenut Anna-Leena Toivasen akatemiatutkijan viisivuotista hanketta 438  874 eurolla.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 654
 • Liked: 37798
 • Ego sum Spartacus
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #484 : 29.10.2021, 14:18:51 »
Uuniperuna suoltaa potaskaa jälleen.

Lainaus

Kansanedustaja Matti Vanhanen (kesk.) sanoo, että perussuomalaiset keräsi aikoinaan suuren vaalivoiton vääriksi osoittautuneilla puheilla.
Vanhanen nostaa tikun nokkaan perussuomalaisten väärät väitteet: "Taisipa kerätä suuren vaalivoiton"

X

Keskustan kansanedustaja Matti Vanhasen mukaan pahoihin vaikeuksiin ajautuneiden valtioiden taloudellinen tukeminen maailmanlaajuisen finanssikriisin yhteydessä on jälkikäteen osoittautunut viisaaksi päätökseksi.

Yli vuosikymmenen vanhat tapahtumat ovat palautuneet Vanhasen mieleen, kun eduskunta käsittelee EU:n pankkiunionin kehittämiseen liittyvää esitystä.

– Taas kerran kuulen oppositiosta vähintäänkin konkurssiamme ennakoivia tulevaisuudenpelkoja vastustamisen perusteena. Mieleeni palaavat ne perustelut, joilla eduskunnassa PS vastusti kahdenvälisiä lainoja, joilla autoimme yli kymmenen vuotta sitten Kreikkaa, Islantia ja Latviaa. Varsinkin Kreikan kohdalla syytettiin, että menetämme nuo rahat. Taisipa PS kerätä suuren vaalivoiton näillä puheilla, Vanhanen kirjoittaa Facebookissa.

X

https://www.suomenmaa.fi/uutiset/vanhanen-nostaa-tikun-nokkaan-perussuomalaisten-vaarat-vaitteet-taisipa-kerata-suuren-vaalivoiton/

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 654
 • Liked: 37798
 • Ego sum Spartacus
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #485 : 20.03.2022, 18:41:20 »
Kepuloiset kleptokraatit kepuloivat vailla mitään moraalia.

Lainaus

Seppo, 72, halusi suojella perintömetsänsä: Kunta iski röyhkeästi väliin ja vei maat pilkkahintaan
Seppo Pudaksella oli metsäpalsta, jonka hän halusi säilyvän, kun hänestä aika jättää. Nyt asiasta tuli lihava riita Alavieskan kunnan kanssa.

X

Pudas ehdotti loppuvuodesta 2019 seitsemän hehtaarin metsän ottamista Metso-ohjelmaan. Kapea palsta ei aivan täyttänyt Metson laatukriteerejä. Seuraavaksi Pudas otti yhteyttä Luonnonperintösäätiölle sopivia suojelukohteita Pohjois-Suomesta etsivään Ari-Pekka Auviseen.

X

Auvisen mielestä metsä oli säästämisen arvoinen, mutta ei kuitenkaan Luonnonperintösäätiöllekään ensisijainen kohde. Nykyisin tarjontaa on enemmän kuin säätiö voi ostaa.

Auvinen oli arvioinut metsän puuston arvoksi 35 000–40 000 euroa. Myöhemmin metsäinsinöörin arvio oli reilusti suurempi, 57 000–70 000 euroa.

Pudas mietti asiaa muutaman kuukauden. Hän oli valmis jopa lahjoittamaan metsänsä, jotta se säästyy. Yksi toive Pudaksella kuitenkin oli. Hän oli joutunut hankkimaan 4 000 euroa maksavan kuulolaitteen, koska ei enää kuullut lintujen ääniä kuten ennen.

Sovittiin, että tietysti säätiö maksaa Pudakselle kuulolaitteen verran.

Metsässä elää valkolehdokki, joka on rauhoitettu.

Kaupat tehtiin viime syksynä tavanomaisella kauppakirjalla. Kaupantekohetkellä Auvisen mieleen juolahti kuitenkin ajatus: Olisiko siirto sittenkin pitänyt tehdä puhtaana lahjoituksena? Tämä johtui siitä, että kunnilla on lain mukaan etuosto-oikeus kunnan alueella tapahtuviin kiinteistökauppoihin, mutta tämä ei koske lahjoituksia.

– Mutta eihän mikään kunta voisi olla niin törkeä, että tulisi tähän väliin, Auvinen ajatteli.

Tieto kaupasta meni kuntaan.

Parin viikon päästä Auvisen puhelin soi. Soittajana oli Alavieskan kunnanjohtaja Kari Pentti, joka sanoi ykskantaan, että kunta käyttää etuosto-oikeuttaan. Auvinen oli täysin tyrmistynyt. Alavieskan kunta olisi saamassa jopa kymmenien tuhansien metsän 4 000 eurolla ja vesittämässä suojelun.

– Siitä kuulolaitteesta se lähti, se kai se oli se vikatikki, sanoo Seppo Pudas. 

Pentti perusteli asiaa alueelle perustettavalla tuulivoimapuistolla ja sen maankäyttötarpeilla, vaikka tarkkaa tietoa hankkeesta ei ollut vielä olemassa. Auvinen kertoo keskustelleensa myös hankkeen tuulivoimayhtiön Winda Energyn kanssa, eikä yhtiöllä ollut mitään metsän rauhoittamista vastaan. Sovittiin jopa, että metsän eteläpäähän voidaan rakentaa tie voimaloita varten, jos tarve vaatii, ja toteuttaa rauhoitus vasta sitten.

Alavieskan kunta piti kiinni etuosto-oikeudestaan kunnanhallituksen viiden keskustalaisjäsenen äänen turvin. Kolme perussuomalaista jäsentä olisi halunnut kunnioittaa Seppo Pudaksen tahtoa suojella metsänsä.

X

Luonnonperintösäätiö teki kunnanhallituksen päätöksestä valituksen Pohjois-Suomen hallinto-oikeuteen. Vielä tämän jälkeen Auvinen kertoo pyrkineensä hakemaan kunnan kanssa sovintoratkaisua, jotta kunta luopuisi etuosto-oikeudestaan. Kunta jätti hallinto-oikeuteen vastineensa, jossa se vaatii valituksen hylkäämistä. Jälleen päätös tehtiin keskustalaisten äänin. Kunnanjohtaja Pentti on keskustan listoilta sitoutumattomana valittu aluevaltuutettu.


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f563c340-1a17-46f2-a971-214909be524e

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 346
 • Liked: 32151
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #486 : 20.03.2022, 21:18:49 »
Kepuloiset kleptokraatit kepuloivat vailla mitään moraalia.

Lainaus
Alavieskan kunta piti kiinni etuosto-oikeudestaan kunnanhallituksen viiden keskustalaisjäsenen äänen turvin. Kolme perussuomalaista jäsentä olisi halunnut kunnioittaa Seppo Pudaksen tahtoa suojella metsänsä.

X
Luonnonperintösäätiö teki kunnanhallituksen päätöksestä valituksen Pohjois-Suomen hallinto-oikeuteen. Vielä tämän jälkeen Auvinen kertoo pyrkineensä hakemaan kunnan kanssa sovintoratkaisua, jotta kunta luopuisi etuosto-oikeudestaan. Kunta jätti hallinto-oikeuteen vastineensa, jossa se vaatii valituksen hylkäämistä. Jälleen päätös tehtiin keskustalaisten äänin. Kunnanjohtaja Pentti on keskustan listoilta sitoutumattomana valittu aluevaltuutettu.
url=https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f563c340-1a17-46f2-a971-214909be524e]https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f563c340-1a17-46f2-a971-214909be524e[/url]
Erittäin hyvää mainosta kepulle ja siinä sivussa persuille.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 920
 • Liked: 44803
 • It's gotta be PS
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #487 : 22.03.2022, 18:40:08 »
Kepurotta jättää uppoavan laivansa, ja tulee samalla paljastaneeksi kaikkien jo tietämän syyn koko sotehimmelin syntyyn.

Lainaus
Keskustan Markus Lohi hakee Lapin hyvinvointialuejohtajan virkaan

Valinta tarkoittaisi eroa kansanedustajan tehtävästä, Lohi kertoo.

Kansanedustaja Markus Lohi (kesk) hakee Lapin hyvinvointialuejohtajan virkaan. Lohi kertoo Iltalehdelle, että hän jätti hakemuksensa tehtävään tiistaina.

– Pyyntöjä hakea on tullut sekä aluevaltuutetuilta, kansalaisilta että sosiaali- ja terveydenalan ammattilaisilta eri puolilta Suomea, Lohi kertoo.

Päätös hakea virkaan oli Lohen mukaan pitkän harkinnan tulos. Hän kertoo, että hänellä on kova motivaatio lähteä rakentamaan kotimaakuntansa Lapin hyvinvointialuetta ja toteuttamaan sitä käytännössä.

– Innostuin aiheesta, kun sain olla viemässä maaliin sote-uudistuksen lainsäädäntöä. Minulle syntyi aika paljon ajatuksia, miten tätä uudistusta tulisi toteuttaa, jotta se onnistuu hyvin, Lohi sanoo.

– Tällainen ainutkertainen tilanne, jossa luodaan uutta alusta lähtien, tulee vain kerran. ...

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b8fd1420-8c80-4bac-b863-0d3e34542358
"Afroeurooppalaisen liikkuvuuden poetiikka ranskankielisessä afrikkalaisessa kirjallisuudessa."

Suomen Akatemia on tukenut Anna-Leena Toivasen akatemiatutkijan viisivuotista hanketta 438  874 eurolla.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 020
 • Liked: 22577
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #488 : 30.03.2022, 12:04:01 »
HBL: Kirkko­päivien ex-pääsihteeri sanoo, että Annika Saarikko nimitteli häntä vuosia sitten törkeällä tavalla – Saarikko: ”En muista tällaista”
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008716818.html

Lainaus
Keskustan puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Annika Saarikko sai Kaksikielisen Suomen säätiön vaaliavustuksen tammikuun hyvinvointivaaleissa. Asiasta uutisoi HBL.

Säätiö teki Saarikolle suurimman yksittäisen lahjoituksen.

Lahjoittajan nimi kirvoitti Kirkkopäivien entisen pääsihteerin Liisa Melinin pohtimaan lähes viidentoista vuoden takaista kohtaamistaan Saarikon kanssa.
...
Melin kertoo huomauttaneensa useammassa tapaamisessa, että kaiken tiedon tulee olla kaksikielistä.

Melinin mukaan Saarikko vastusti tiedottamista molemmilla kotimaisilla kielillä.

Eräässä kokouksessa Saarikko kutsui häntä ”vitun hurriksi”, Melin väittää.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Kukkahatuton täti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 049
 • Liked: 2433
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #489 : 30.03.2022, 13:22:43 »
Miksi Melin tulee nyt vasta julki Saarikon ”vitun hurri” - kommentista? Lehtijutun mukaan nimittely on tapahtunut 15 vuotta sitten.

Saarikosta kyllä paistaa läpi sellainen ylimielisyys, etten hetkeäkään epäile etteikö vitut ja hurrit vilise puheessa kun kuulemassa ei ole Annikalle kriittisiä tahoja.
 
Kuitenkin, voiko Saarikko olla niin tyhmä, että päästelee tuollaisia töissä?

Vahvistaa kyllä sitä kuvaa joka itselläni itselläni Saarikosta on. Ylimielinen, huonosti itsensä hillitsevä eikä välttämättä penaalin terävin kynä…

Siener

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 111
 • Liked: 2383
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #490 : 30.03.2022, 13:49:36 »
Tämän vuoden tammikuussa siis Saarikko sai tuon avustuksen. Melinillä on varmaan kanta siihen, että menikö nyt varmasti oikealle henkilölle? Siksi toi esille tuon vanhan nimittelyn. Varsinaissuomalainen juntti se siinä vain toi esille sivistystasonsa...

matti

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 821
 • Liked: 654
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #491 : 30.03.2022, 14:05:41 »
Jotenkin väsynyttä muistella jotain viidentoistavuoden takaisia vitun hurreja. Toki huonoa käytöstä, mutta kuka jaksaa moista asiaa muistella noin pitkän ajan jälkeen. Ja Saarikkohan on erinomaisen vastenmielinen ihminen, joka varmuudenvuoksi todettakoon.

Siener

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 111
 • Liked: 2383
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #492 : 30.03.2022, 14:38:37 »
HBL: Kirkko­päivien ex-pääsihteeri sanoo, että Annika Saarikko nimitteli häntä vuosia sitten törkeällä tavalla – Saarikko: ”En muista tällaista”
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008716818.html

Lainaus
Keskustan puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Annika Saarikko sai Kaksikielisen Suomen säätiön vaaliavustuksen tammikuun hyvinvointivaaleissa. Asiasta uutisoi HBL.

Säätiö teki Saarikolle suurimman yksittäisen lahjoituksen.

Lahjoittajan nimi kirvoitti Kirkkopäivien entisen pääsihteerin Liisa Melinin pohtimaan lähes viidentoista vuoden takaista kohtaamistaan Saarikon kanssa.
...
Melin kertoo huomauttaneensa useammassa tapaamisessa, että kaiken tiedon tulee olla kaksikielistä.

Melinin mukaan Saarikko vastusti tiedottamista molemmilla kotimaisilla kielillä.

Eräässä kokouksessa Saarikko kutsui häntä ”vitun hurriksi”, Melin väittää.

Kyllä ihan on pointti tällä Melinillä, ja Saarikolla otsaa! Saarikolle nyt tammikuussa myönnetty Kaksikielisen Suomen Säätiön suurin yksittäinen vaaliavustus. Toki raha kelpaa Oripään emännälle... Vaan tuskin mieltään muuttanut "hurrien" suhteen, juntti mikä juntti. Herää kysymys, miksi tuo säätiö palkitsi Saarikon sen suurimmalla avustuksella, vaikka Saarikko selvästi haluaa koko kaksikielisyyden pois?

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 692
 • Liked: 103286
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #493 : 30.03.2022, 17:22:13 »
Herää kysymys, miksi tuo säätiö palkitsi Saarikon sen suurimmalla avustuksella, vaikka Saarikko selvästi haluaa koko kaksikielisyyden pois?

Saarikko on puolueensa puheenjohtaja, vaikutusvaltainen ministeri ja todistetusti pakkoruotsittaja, eikä missään nimessä halua purkaa myöskään kaksikielisyyttä.

Eihän pääministeri Marinkaan halua itse puhua ruotsia, mutta pitää kyllä tarpeen tullen kaksin käsin kiinni kaikkien muiden pakkoruotsista.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Siener

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 111
 • Liked: 2383
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #494 : 30.03.2022, 17:57:51 »
Kyllä, aivan Kepun "linjassa" tuntuu menevän, eli edelleen voimme luottaa siihen, että Kepu pettää aina! Takki kääntyy tarpeen mukaan. Itselle edullisimmin.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 162
 • Liked: 15301
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #495 : 03.04.2022, 16:18:48 »
Antti Kurvisen bestman nostettiin ministeriksi – Politiikan puskaradio: ”Saarikko kokoaa hovia”

Lainaus
Maa- ja metsätalousministeriksi valittiin nykyinen tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen (kesk), joka oli Saarikon mukaan paras mies tehtävään. Kurvinen ei omien sanojensa mukaan ole mikään ”eräjorma”, mutta tykkää kalastuksesta ja retkeilystä.

Tiede- ja kulttuuriministeriksi valittiin keskustan varapuheenjohtaja ja Suomi-Venäjä-seuran puheenjohtaja Petri Honkonen, joka oli bestman Kurvisen häissä.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/907d5a63-af4a-406d-b346-8af4d31d4038
googleta ja pissaa pisimmälle !

Tagit: