HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta

<< < (2/185) > >>

Hippo:

--- Lainaus käyttäjältä: Jouko Piho - 31.07.2020, 21:32:38 ---Suomi tarvitsee Keskustaa
--- Lainaus päättyy ---
Mihin?

Rompetti:
Keskusta on samassa tilanteessa kuin perussuomalaiset kesällä 17.
Jos siellä olisi nyt Jussi Halla-ahon kaltainen haastaja joka oikeaasti kyseenalaistaisi puolueen nykypolitiikan niin hänet varmasti valittaisiin johtoon.
Sellaista ei kuitenkaan ole, eikä tule olemaan. Keskustassa ei ole sellaista klikkiä eikä kukaan ole tehnyt ruohonjuuritason työtä linjan muuttamiseksi.

Saarikon keskustalle on luvassa painuminen 4 prosentin puolueeksi ruotsin tapaan.

flammee:

--- Lainaus käyttäjältä: Rompetti - 01.08.2020, 11:49:02 ---Keskusta on samassa tilanteessa kuin perussuomalaiset kesällä 17.
Jos siellä olisi nyt Jussi Halla-ahon kaltainen haastaja joka oikeaasti kyseenalaistaisi puolueen nykypolitiikan niin hänet varmasti valittaisiin johtoon.

--- Lainaus päättyy ---

Ongelmahan taitaa olla lähinnä siinä, että ns. puolue-eliitti tekee päätökset puolueen linjoista ja valitsee sopivan "johtajan" puolueelle. Eli mitään haastajia ei päästetä haastamaan linjauksia. Eräs keskustalainen kertoikin että keskustassa tällainen "halla-ahomainen vallankaappaus" ei voisi ikinä tapahtua, koska heillä on homma järjestetty "paremmin".

Ville Hämäläinen:
Kepu tekee täysin turhan peliliikkeen jos valitsevat Saarikon. Kyllä ne tarvii jonkun täysin jokerikortin mutta en tiedä onko sellaista. Vähän voisi kannatus nousta jos kaataisivat hallituksen. No iteppähän on kepu ittensä ajanut ahdinkoon.

Lahti-Saloranta:
MV lehden jutut on mitä on mutta jos ovat vähänkin sinne päin niin, kuinka sen nyt sanoisi kauniisti, sanotaan että hallitusyhteistyö harmonisoituu varsinkin maahanmuuttopolitiikan suhteen jos Saarikko valitaan puheenjohtajaksi. Tietävätköhän kepulaiset mihin ehdokkaat on kepus viemässä vaiperustuuko valinta arvioituun maidontuotantokapasiteettiin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta