HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta

<< < (110/128) > >>

l'uomo normale:

--- Lainaus ---
Erno Laisi, Hanna Vesala, Olli Waris, Suvi Hautanen
22:50
ELINKEINOMINISTERI Mika Lintilän (kesk) alkoholinkäyttö on herättänyt hallituksen sisällä keskustelua tämän hallituskauden aikana. Asian vahvistavat useat hallituksen sisäpiirilähteet eri puolueista. Keskustan puheenjohtaja, valtiovarainministeri Annika Saarikko on puhunut Lintilän kanssa alkoholinkäyttöön liittyvistä huhuista. Lintilä itse kiistää Ilta-Sanomille päihtyneenä työskentelyn.

Saarikko myöntää keskustelleensa Lintilän kanssa tämän alkoholinkäytöstä kahteen eri otteeseen. Jälkimmäinen näistä kerroista liittyi viime vuoden joulukuun 15. päivään.

– Tuon päivän muistan. Se oli politiikan tiukka viikko. Kävin asiasta keskustelun ministeri Lintilän kanssa. Sen jälkeen asiaan ei ole tarvinnut palata. Näitä samoja aiheeseen liittyviä epäilyksiä kerrottiin minullekin.

Oliko Lintilä mielestänne tuolloin päihtynyt?

– Koin tarvetta käydä asiasta hänen kanssaan keskustelun ja sen jälkeen asiaan ei ole tarvinnut palata.

Ette siis ole varma, oliko ministeri Lintilä päihtynyt vai ei 15. joulukuuta 2022?

– En ollut asiasta varma.[...]
--- Lainaus päättyy ---

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009432676.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=is_tf&utm_source=hs.fi&utm_content=promobox

Polttaisi pilveä, se olisi trendikästä ja fiksumpaa kuin mikään muu ympäriinsä naimista lukuunottamatta.

Setämiehet eivät kestä nykypolitiikan paineita? Sampsa Katajakin lupasi hankkia apua.

IS:n työryhmä esiintyi ihan omilla nimillään eikä anonymiteetin suojissa.

Alma_:
Sanna Marinin hallitus on venyttänyt hyväksytyn käytöksen ja toiminnan rajat uuteen uskoon: saa pämpätä jaloviinaa ja väittää afrikkalaisten kaapaneen puhelimen; mässyttää aamupaloja veronmaksajien laskuun; bilettää festareilla joujou-kavereiden kanssa kun pitäisi olla valvomassa kansallisen edun toteutumista miljardiluokan asioissa; saa hyppiä vieraissa sängyissä jne. jne.

Meno on ollut kuin jossakin roska-tositv:ssä. Milloin ja miksi tämä muuttui tällaiseksi, että hallituspuolueiden ministereiltä ja avainpolitiikoilta hyväksytään ala-arvoinen sikailu ja valehtelu päin naamaa?

Paawo:
Setämies Lintilän uskon päätyneen epäilysten kohteeksi ja lööppeihin ihan koska setämies. Vaalit lähestyvät, sekä kepulipuolue että ihq jauhopäämisiteri tarvitsevat nyt jonkun draaman josta selvitä. Luodaan skandaali, pidetään keskustelua lööpeissä jolloin voidaan ihan vielä vähän harrastaa hetki vastuullista politiikkaa kuten saattoi joku jollain kännitekstarilla erehtyä lupaamaan. :facepalm: Pari päivää on Fortumin numerot olleet vapaan maailman talouslehtien puolesta (kuin toki myös mm. Kauppalehden) esillä, kotimaisen paskamedian talikoissa piikit ei kuitenkaan riitä syvemmältä kuopaisemaan koska Lintilän kännykkä ja Sannan uusi selfie.

Tuleeko kellekään mieleen parempaa objektia bussin eteen heitettäväksi? Ei minullakaan. :silakka:

Uuno Nuivanen:
No eipä ihme että kaiken maailman Wittusten kusetukset menevät keinoelinministeriltä sukkana läpi.  :roll:

Lahti-Saloranta:
Mitähän kepulla on tarjottavana sellaista mitä muut eivät tyrkytä. Valitettavasti kepulta on hävinnyt maalaisjärki jonka viherhömppä on syrjäyttänyt. Onhan kepulaisissa toki joitakin poikkeuksia kuten Hannu Hoskonen mutta heidän ääntä ei kuunnella puoluejohdossa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta