Kirjoittaja Aihe: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta  (Luettu 95870 kertaa)

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 713
 • Liked: 3422
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #510 : 25.10.2022, 00:32:05 »
Onni Rostilan videoblogi kepun kannatustilanteesta.

Miksi keskustan kannatus sukeltaa ja onko pahin vielä edessä? "Get woke, go broke" | AOL #40
https://youtu.be/Ml4kGaG66oI
Lainaus
Keskustapuolueen kannatus ei ota parantuakseen ja ihmekös tuo, kun on lähdetty reteästi laitavasemmistolaisen ja höyrypäisen vihertävän hallituksen tukipuolueeksi, aisankannattajaksi ja lähestulkoon äänettömäksi yhtiömieheksi. Tässä vaiheessa kysymys kuuluukin, miksi kukaan äänestäisi keskustaa?
Kissafani

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 730
 • Liked: 67400
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #511 : 27.10.2022, 15:13:11 »
Kepun vpj Markus Lohi uhoaa, ettei puolue lähde vaalien jälkeen hallitukseen kuin yli 15 prosentin kannatuksella. Puolueen selkäranka on kuitenkin tunnetusti hyvin taipuisa, joten tuskinpa tuostakaan pidetään kiinni.

Lisäksi Lohi on maininnut aiemmassa kolumnissaan, että Marinin hallitukseen lähteminen oli virhe.

https://www.verkkouutiset.fi/a/keskustan-markus-lohi-lahdemme-hallitukseen-vain-yli-15-prosentin-kannatuksella/ (26.10.2022)

Lainaus
Keskustan Markus Lohi: Lähdemme hallitukseen vain yli 15 prosentin kannatuksella

Keskustan varapuheenjohtaja Markus Lohi sanoo, että kevään eduskuntavaaleista on saatava ”selvä vaalivoitto”, jotta puolue on valmis neuvottelemaan hallitukseen lähdöstä.

Lohi sanoo Verkkouutisten Puheenaihe-videohaastattelusarjassa suoraan, että hallitukseen lähtö on pois suljettu vaihtoehto, jos puolueen kannatus on keväällä reilut kymmenen prosenttia, kuten tuoreimmissa gallupeissa.

...

Lohi korostaa keskustan tavoittelevan yhä vaalivoittoa kevään vaaleissa – verraten eduskuntavaalien 2019 tulokseen, jolloin keskustan kannatus jäi 13,8 prosenttiin. Tuolloin hallitukseen lähtö oli virhe, myönsi Lohi viime viikolla Suomenmaan kolumnissaan.

...

https://www.suomenmaa.fi/puheenvuoro/me-emme-anna-periksi/ (21.10.2022)

Lainaus
Me emme anna periksi

...

NYT ajat ovat kuitenkin muuttuneet, mutta keskustan DNA ei.

Samaan aikaan kun maailman ilmiöt ovat monimutkaistuneet, politiikka ja yhteiskunnallinen keskustelu ovat yksinkertaistuneet. Kansalaiset odottavat selkeitä ja ehdottomia linjoja. Kompromissit tulkitaan periksi antamiseksi.

Olet joko täysin asian puolesta tai täysin sitä vastaan. Jos haet keskitien maltillisen ratkaisun, linjasta tulee epäselvää mössöä.

Näyttää siltä, että keskustan suurimmasta vahvuudesta on tullut meidän suurin heikkous.

...

KESKUSTAN kannatuksen kannalta hallitukseen lähteminen oli virhe. Olin myös itse sitä virhettä tekemässä. Kuvittelin, että asioiden sisältö ja kynnyskysymysten toteutuminen ratkaisevat.

Olin väärässä. Aika on tässäkin suhteessa muuttunut.

Historiankirjoittajat tulevat arvioimaan, kuinka merkittävää ja arvokasta keskustan vastuun kantaminen koronakriisin keskellä ja turvallisuuspoliittisen ympäristömme murroksessa on ollut isänmaamme kannalta.

Olemme saaneet samalla soteuudistuksen maaliin ja hoidettua monta suomalaisen maatalouden ja yritystoiminnan kannalta tärkeää päätöstä.

Luottamuksemme kansalaisten keskuudessa on kuitenkin rapautunut. Vaalit ovat puolen vuoden päästä ja silloin tämän hallituspohjan tarina on ohi.

Ainoa vaihtoehtomme on linja selkeyttäminen. Se tarkoittaa keskustalle tärkeissä kysymyksissä aikaisempaa selkeämpää ja jyrkempää kantaa.
 

...
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 138
 • Liked: 13925
 • junior koodari
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #512 : 27.10.2022, 19:15:29 »
Kepulien joutsenlaulu on alkanut,,,Annikan johdolla kepu menee ennallistettuun metsään.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000009163020.html
Lainaus
Saarikko on kertonut olevansa valmis kuoppaamaan hallituksen sisällä kiistaa aiheuttaneen arvonnousuveron, jota maasta­poistumis­veroksikin on kutsuttu.

Saarikko pysyy kannassaan, eikä ole valmis tuomaan esitystä hallituksen pöytään.

– Arvonnousuveron saama erittäin rankka kritiikki lausuntokierroksella ja lainsäädännön arviointineuvoston huomiot ovat sen kaltaisia, että en pidä esityksen edistämistä perusteltuna.
Ei taida maistua, edes niille metsän omistajille (jotka viellä ovat kepulien vesikelkassa). Ennallistaminen.
Lainaus
KESKUSTALAISTEN mielestä EU on asettanut kohtuuttomia vaatimuksia suomalaisille metsille.

Uutena piirteenä koetaan se, että Saarikko haastaa suoraan Marinia.

Saarikko kertoi sunnuntaina blogissaan kannustavansa pääministeriä ja hänen puoluettaan ”rohkeuteen ja selkeyteen” ennallistamisasetusta koskevassa asiassa.

– Suomen EU-politiikkaa, kannan muodostusta ja Suomen vaikuttamistyötä johtaa pääministeri, Saarikko tähdensi.

Hallitus on muodostanut asetuksesta jo kantansa, mutta keskusta vaatii kannan tiukentamista eduskunnassa. Eduskunnan kanta muodostetaan suuressa valiokunnassa.

– Tässä katsotaan, kestääkö hallituspuolueiden kantti vai hypätäänkö kokoomuksen ja opposition kelkkaan, vihreiden suunnasta kommentoidaan.
Enään ei auta, vaikka Saarikko leipoisi maailman suurimman vehnäpitkon, kepun kannatus on mennyttä, kukaan normijärjellä varustettu,uutisia lukeva ja uutisia pohtiva ei usko kepulien, tuon vihervassareiden kusitolppana olevan puolueen "ilouutisiin".
« Viimeksi muokattu: 27.10.2022, 20:13:47 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 713
 • Liked: 3422
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #513 : 28.10.2022, 19:42:50 »
Pääkirjoitus: Keskustan kannatus romahti, koska se itse halusi niin
https://www.suomenuutiset.fi/paakirjoitus-keskustan-kannatus-romahti-koska-se-itse-halusi-niin/

Lainaus
Keskustan kannatus on romahtanut. Tämä ei ole sattumaa – keskusta päätti itse, että näin tapahtuu. Päätoimittaja Matias Turkkila kirjoittaa poliittisten valintojen seurauksista.

Keskusta putosi kannatusmittauksessa kymmenen prosentin tuntumaan. Aikamoinen syöksylasku putiikille, joka vuoden 2015 tienoilla kieppui 23 prosentissa. Keskustapomo Annika Saarikko kommentoi: ”Harmittaa niin että savu nousee korvista.” Huonosti menee.

Vai meneekö? Jokaisella syyllä on seurauksensa ja jokaisella seurauksella on syynsä. Kurkataanpa näytelmän verhojen taakse.

Muistellaan edellistä hallituskautta 2015-2019. Koko kauden poliittinen päämittelö kehkeytyi siitä, toteutuuko kepun ja kokoomuksen välinen valtava lehmänkauppa. Kepu halusi lisää aluehallintoa, kokoomus perusterveydenhuollon avaamisen yksityisten terveysjättien temmellyskentäksi.

Homma jäi tuolloin yritykseksi. Sipilän hallituksen lehmänkaupan suuruus ja uudistuksen aikataulu olivat eri paria – siksipä Juha Sipilän (kesk.) hallitus lopulta kaatui. Seuraavissa eduskuntavaaleissa kepu kärsi rökäletappion. Se menetti 7,3 prosenttiyksikköä kannatusta ja 18 kansanedustajaa. Mikä tahansa tavallinen puolue olisi kömpinyt oppositioon nuolemaan haavojaan. Mutta kepu päätti toisin. Suuri peli, korkeat panokset.

Kepu marssi Antti Rinteen (sdp.) hallitukseen täysin tietoisena siitä, miten rumaa jälkeä uusi nelivuotiskausi sille tekisi. Mutta se halusi silti, hinnasta riippumatta, aluehallintonsa. Se sai haluamansa, ja puolue hyötyi suunnattomasti. Mutta keskustan kannattajien maksettavaksi laitettu hinta on äärimmäisen kova.

Moni ajattelee puolueen edun tarkoittavan samaa kuin puolueen kannattajien etu. Ne eivät ole sama asia. Usein ne ovat päinvastainen asia.

Tuhannen ja yhden yön sadussa Aladdin saa pyytää pullon hengeltä kolme toivomusta. Suomessa hallituskumppaneilta saa pyytää suunnilleen saman verran toivomuksia. Jos puolue latoo tiskiin ison toivomuksen, se menettää mahdollisuutensa pyytää jotain muuta, ja samalla se joutuu suostumaan hallituskummapeiden kaikkein hulluimpiinkin pyyntöihin. Kepu sai aluehallintonsa, mutta se joutuu voimattomana nyt katsomaan sormien läpi, kun vihreät hakkaavat mäsäksi elämisen ja yrittämisen edellytykset taajamien ulkopuolella, vasemmisto sekoittaa äidit ja isät keskenään ja SDP paiskoo valtavan määrän rahaa taivaan tuuliin.

...


Kunnolliset lainaukset linkeistä aina näkyviin.
« Viimeksi muokattu: 28.10.2022, 19:57:01 kirjoittanut Alaric »
Kissafani

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 090
 • Liked: 11305
 • "Yhdessä eteenpäin"
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #514 : 28.10.2022, 19:52:13 »
Pääkirjoitus: Keskustan kannatus romahti, koska se itse halusi niin
https://www.suomenuutiset.fi/paakirjoitus-keskustan-kannatus-romahti-koska-se-itse-halusi-niin/
Lainaus
Keskustan kannatus on romahtanut. Tämä ei ole sattumaa – keskusta päätti itse, että näin tapahtuu. Päätoimittaja Matias Turkkila kirjoittaa poliittisten valintojen seurauksista.

Ai vitsi kun veli Matias todistaa väkevästi! Ihan sydäntä kylmää lukea noin tarkkaa ja hyvää analyysia. Eikös se Soinin Timo valinnut Turkkilan Suomen Uutisten päätoimittajaksi? Kerrankin oikea henkilövalinta ;)
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 713
 • Liked: 3422
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #515 : 02.11.2022, 02:41:36 »
Luulisi että viimeistään EU:n pyrkimys sosialisoida metsät Brysselin haltuun olisi se mikä katkaisi Kepun kamelin selän. Luulisi että tämä viimeistään olisi syy lähteä hallituksesta.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 215
 • Liked: 46103
 • Socialismo o muerte!
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #516 : 02.11.2022, 10:18:53 »
Luulisi että viimeistään EU:n pyrkimys sosialisoida metsät Brysselin haltuun olisi se mikä katkaisi Kepun kamelin selän. Luulisi että tämä viimeistään olisi syy lähteä hallituksesta.

Luulisi, että tyhminkin kepun äänestäjä olisi jo älynnyt, että kepun 'terävintä' kärkeä kiinnostaa ainoastaan omat hillotolpat, eikä mikään muu.

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 785
 • Liked: 7186
 • Vakava mainehaitta
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #517 : 02.11.2022, 11:50:22 »
Luulisi että tämä viimeistään olisi syy lähteä hallituksesta.

Vuosikausia pyörinyt näytelmä nimeltä "Tai muuten Kepulit lähtee hallituksesta" odottaa seuraavaa näytöstään.
Jos Kepuli sattuu olemaan pääministerinä esitetään jatko-osa "Tai muuten hallituksella ei ole enää toimintaedellytyksiä."

Kepulaisia äänestäjiä ei kuitenkaan ole kuin se 10-20% äänestäjistä. Vanhimmasta päästä olevia uskollisimpia äänestäjiä koskee sama kuin dem/vas/kok ikiäänestäjiä - tulipa mikä vaan niin sama puolue saa äänen, koska niin vaan on aina tehty. Politiikan seuraaminen rajoittuu Ylen radiouutisiin ja Sanoman journalismiin. Se mitä sikarinkatkuisissa kabineteissa sovitaan ja kuka kellekin mitäkin maksaa on täysin toissijaista kunnes loppukohtauksessa kepu taas kerran pelasti äänestäjänsä koska oli lujana. Istuminen tosin ei keneltäkään kansalaiselta näiden kepulaisten lujanapysymisten seurauksena oikein suju ja kävelykin on hassunnäköistä menestymisestä taas kerran maksetun hinnan takia mutta koska laatumedian kamerakuva rajoittuu Saarikon omenanpunaisiin ja kiiltäviin hymyileviin äidinkasvoihin on pieni peppukipu täysin toissijaista, vaalikausista ja vuosikymmenistä toiseen.

Nuorta kepulaispolvea ei varsinaisesti ole, tämäkin on hyvä huomioida. Ne nuoret kepulaiset ovat kepulaisia niin kauan kunnes maat ja mannut on peritty tai kunnes perse kestää pyörittää bisneksiä ilman poliittisia suhmurointeja. Välillä käy kupruja kun joku kuitti unohtuu tehdä, jäljentää, piilottaa. Mutta ei silläkään väliä, muistakaa keitä kaikkia nuhteettomia kansalaisia meillä on nytkin, siis viime vaalien jälkeen ollut ministereinä. :facepalm:
« Viimeksi muokattu: 02.11.2022, 11:52:12 kirjoittanut Paawo »
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

”Valtio takaa ja pankit jakaa." - Mika Lintilä 9.10.2021

"Vihapuheesta on lyhyt matka vihatekoon. On tärkeää, että me päättäjinä osoitamme suunnan, johon edetä." - Veronika Honkasalo 2021

"Mun mielestä valta on ihanaa!" - Eva Biaudet 2021

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 138
 • Liked: 13925
 • junior koodari
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #518 : 04.11.2022, 23:48:14 »
Annika Saarikko näyttää köyhälistölle miten lämmitellään kynsitulilla..oho ei näytäkkään, koska klapit jäivät napeen turvatarkastuksessa.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000009181764.html

Lainaus
– Lentoasema ja Finnair kieltäytyivät ottamasta halkoja käsimatkatavaroihin. Selasivat turvatarkastuksen manuaalia ja miettivät, mitä tekisivät. Ei ollut tullut vastaavaa ennen kohdalle heille. Lopulta ratkaisu: turvallisuusuhka, hän kirjoittaa.

Saarikon mukaan halot jäivät lentokentälle. Hän oli saanut Kuhmon metsistä peräisin olleet halot Kainuun keskustalaisilta.

– Niin on kuulkaa kassi tyhjä kotimatkalla, toteaa Saarikko.


 Onneksi on puuta omastakin takaa. Oripäässä jo puuhella lämpiää, miesväki kotosalla odottaa.

..ttu tuo ihminen on Suomen valtionvarainministeri,,ei kepun kannatus nouse, vaikka Saarikko yrittäisi tunkea satatuhatta ennallistettavaa metsähehtaaria käsimatkatavaroihinsa.
« Viimeksi muokattu: 04.11.2022, 23:53:41 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 215
 • Liked: 46103
 • Socialismo o muerte!
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #519 : 05.11.2022, 00:00:54 »
Ehkä ne epäilivät, että punkerotantta kaappaa halolla uhaten koneen, ja vaatii kaikkia äänestämään kepua, tai muuten...  :o

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 854
 • Liked: 30408
 • Rokotettu kaikkea vastaan
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #520 : 05.11.2022, 10:17:47 »
Olisivat jättäneet halot ja poistaneet Saarikon. Jos ihminen on kokonaisvaltaisesti vaarallinen Suomen kansalle, tuskin sellainen ihminen on vaaraton lentokoneessakaan.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 892
 • Liked: 5569
 • Musta punaisin merkein
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #521 : 05.11.2022, 13:46:39 »
Siis kainuun kepulaiset ovat lahjoittaneet saarikolle jonkin pussillisen halkoja?  ;D

Eikö nyt mitään muuta keksitty? Joku kaulakoru jossa on jokin kivi joka on kainuun maaperästä esimerkiksi. Tai vaikkapa lakkahilloa muutama purkki. Mutta pussillinen halkoja.. wtf.. tuon on pakko olla nyt jo piruilua.  8)
Let's Go Brandon!!

Pohjanmaalainen jallu-Jenny

Lapinlahden linnut. Rauhanadressi.
https://youtu.be/Pbb2bQ56sAo

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 854
 • Liked: 30408
 • Rokotettu kaikkea vastaan
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #522 : 05.11.2022, 13:57:01 »
Siis kainuun kepulaiset ovat lahjoittaneet saarikolle jonkin pussillisen halkoja?  ;D

Eikö nyt mitään muuta keksitty? Joku kaulakoru jossa on jokin kivi joka on kainuun maaperästä esimerkiksi. Tai vaikkapa lakkahilloa muutama purkki. Mutta pussillinen halkoja.. wtf.. tuon on pakko olla nyt jo piruilua.  8)

No pölkkypäälle halkoja, onhan se loogista. Ja ehkä vihje, että olis kirveelle töitä saatana.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Viljami

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 834
 • Liked: 5944
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #523 : 05.11.2022, 14:05:50 »
Siis kainuun kepulaiset ovat lahjoittaneet saarikolle jonkin pussillisen halkoja?  ;D

Eikö nyt mitään muuta keksitty? Joku kaulakoru jossa on jokin kivi joka on kainuun maaperästä esimerkiksi. Tai vaikkapa lakkahilloa muutama purkki. Mutta pussillinen halkoja.. wtf.. tuon on pakko olla nyt jo piruilua.  8)

Kyllä tuo ihan historiallisessa kepun linjassa on. Jokunen aika sitten Seppo Kääriäinen vei neuvostoliittolaisille isännilleen tuliaisiksi Kekkosen synnyinpaikalta haettua Lepikon torpan multaa. Se Sepon mukaan oli parasta, mitä isänmaalla oli tarjota  ;D

Lainaus
Kekkosen synnyinkodin multa kelpasi lahjaksi Moskovaan – nyt sitä hankitaan huumorimielellä
Aikoinaan presidentti Urho Kekkosen synnyinkodin, Lepikon torpan, multaa vietiin Moskovaan asti, koska se oli "parasta mitä isänmaalla on tarjota". Mullalla on edelleen kysyntää ja joka kesä Lepikko-säätiön asiamies toimittaa sitä aitoustodistuksen kera ympäri Suomea ja joskus ulkomaillekin.

https://yle.fi/uutiset/3-8914862

Toisaalta, pussillinen halkoja on hyvinkin hyödyllinen lahja. Sillä saa pirtin ainakin kerran lämpimäksi. Mitä hyötyä on Saarikosta? Hallituksensa kanssa pimentää ja jäädyttää koko valtakunnan  >:(
For thirty years, Germans lectured Ukrainians about fascism. When fascism actually arrived, Germans funded it, and Ukrainians died fighting it - Timothy. D. Snyder

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 785
 • Liked: 7186
 • Vakava mainehaitta
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #524 : 05.11.2022, 15:14:41 »
Maalla asumistaan mainostava ja maanläheisyydestäänTM brändinsä rakentanut hallituspuolueen puheenjohtaja jää kiinni siitä että yrittää lahjahalkojaan kuskata lentokoneella käsimatkatavaroissa.  :facepalm:

Ei vtu nämä ovat niitä uutisia joilla paskamedia elää vapaassa hyvinvoivien markkinatalouksien maailmassa. Suomen kansandemokratiassa ne elävät hallituspuolueiden jakamilla korruptioalmuilla joten hajaantukaa, täällä ei ole mitään katsottavaa.

Voi myös olla että Finavialla on joku tekoälyalgoritmi määräämässä pistokokeiden teosta. Saarikon johtama poliittinen äärijärjestö on ollut jo vuosikymmeniä yksi suurimmista maatamme koskettavista turvallisuusuhkista, jos sitä erilaisilla korruption ja väkivallattoman ryöstelyn mittareilla verrataan. Rouvan joukot ovat kuin suden hampaat Suomi-neidon sääriluussa.

Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

”Valtio takaa ja pankit jakaa." - Mika Lintilä 9.10.2021

"Vihapuheesta on lyhyt matka vihatekoon. On tärkeää, että me päättäjinä osoitamme suunnan, johon edetä." - Veronika Honkasalo 2021

"Mun mielestä valta on ihanaa!" - Eva Biaudet 2021

Hohtis

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 439
 • Liked: 2740
 • Kiertopoikkeama
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #525 : 05.11.2022, 15:50:41 »
Ehkä jollekin kainuulaiselle pienviljelijälle on tullut mieleen betonikengät ja Ärjänselkä. Tosin silloin Oulujärven veden pinta nousisi niin paljon, että peltopinta-alaa saattaisi jäädä runsaasti pinnan alle.

Anteeksi huono huumori, Annika. Lämpimin terveisin nettoveronmaksaja ja sähköllä lämmittäjä, 3000 kWh / kk talvella.


n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 620
 • Liked: 4916
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #526 : 05.11.2022, 17:17:27 »
Ehkä jollekin kainuulaiselle pienviljelijälle on tullut mieleen betonikengät ja Ärjänselkä. Tosin silloin Oulujärven veden pinta nousisi niin paljon, että peltopinta-alaa saattaisi jäädä runsaasti pinnan alle.

Anteeksi huono huumori, Annika. Lämpimin terveisin nettoveronmaksaja ja sähköllä lämmittäjä, 3000 kWh / kk talvella.
Vaikea olla allekirjoittamatta; varsinkin kun sähkönkulutus on aika tarkalleen samaa tasoa.
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 260
 • Liked: 8129
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #527 : 08.11.2022, 18:01:27 »
Kynnysmatto-puolue on puhunut:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009187794.html

"IS:n tiedot: Keskusta valmis hyväksymään välikysymys­tekstin muotoilut – ryhmä koolla alkuillasta
Ilta-Sanomille kerrotaan keskustalähteistä, että välikysymystekstin muotoilut ovat sellaisia, joihin puolue voi sitoutua. Myös eduskuntaryhmän uskotaan hyväksyvän muotoilut. ..."viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 394
 • Liked: 4230
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #528 : 08.11.2022, 18:34:13 »
Nyt alkaisi keskustalla olla ihan hyvä aika lähteä hallituksesta. Mitä he muka voisivat enää saavuttaa siellä roikkumalla?

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 209
 • Liked: 10542
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #529 : 08.11.2022, 19:06:00 »
Nyt alkaisi keskustalla olla ihan hyvä aika lähteä hallituksesta. Mitä he muka voisivat enää saavuttaa siellä roikkumalla?
Ilmastosikaluokan veronmaksajilta kupatulla rahalla olevaa leikkityöpaikkaa on vielä runsaasti jaossa joten lähtö hallituksesta tapahtuu aikaisintaan 2 kk ennen vaaleja mutta tuskin silloinkaan. kesKustan jäljellä olevat äänestelijät ovat suomaalaisen vaalikarjan eliittiä eikä gummisaappaista kuolanaamaa tai tuularipunkeroa vaivaa yhtään edes se että alkaa tulla isompaa toimeentulovaikeutta esim. 10X sähkölaskun muodossa koska sitäkin voi tietenkin usein paikkailla myymällä "mehtiä". Moni kesKustalainen on toki keplotellut itselleen kelpo eläkkeen pierimällä 40 vuotta tuoliin jonkun persläpikunnan leppoisvirassa jolloin kiitollisuus on tietenkin jopa aitoa. Suomaalainen maatalouskin perustuu suuressa määrin juuri tähän mehtien myynnistä saatuun mojovaan tuloon. kesKusta ei siis enää romahda vaan hiipuu kaupungistuneen nuoremman polven kesKustaväen hypättyä välkkyviin SDP ja "vihr" vaunuihin ja vanhemman porukan tietenkin siirtyessä hautausmaille mutta voi siskot, veljet ja muut: kyllä tätä porukkaa on vieläkin maaseutu täynnä! "Mie tiiän"
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 728
 • Liked: 30031
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #530 : 08.11.2022, 19:29:00 »
Nyt alkaisi keskustalla olla ihan hyvä aika lähteä hallituksesta. Mitä he muka voisivat enää saavuttaa siellä roikkumalla?

Lisää maataloustukia: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/91f7a314-43d4-42d4-bb3d-4b14bc111db3

Lainaus
– Edessä on leivän ja lämmön eduskuntavaalit, totesi keskustan puheenjohtaja, valtiovarainministeri Annika Saarikko Suomenmaan mukaan lauantaina Lahdessa pidetyssä kansalaistapaamisessa.

Keskustan ”leipävaalit” tarkoittavat hallituskumppanien mukaan sitä, että heikosta gallupkannatuksesta kärsivä puolue haluaa parantaa omia vaaliasetelmiaan vaatimalla uutta 300 miljoonan euron tukipottia maataloudelle.
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 397
 • Liked: 4598
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #531 : 09.11.2022, 01:20:13 »
Maalaisten ministeri Kurvinen vetää mutkat suoriksi ja kehtaa kehua hallituksen toimia ja vähätellä Ruotsin terävää toimintaa EU-hirviöta vastaan. Ruotsissaa ei tietenkään tullut mieleen tässä asiassa "pohjoimainen yhteistyö". Suomi sopii EU:n hallitsemaksi luonnonpuistoksi. Jokamiehen oikeudella luontoamme pilaavien eurolaisten tulee saada vaeltaa vapaasti isänmaamme kalliisti lunastetuissa metsissä. Ne pitää entisöidä kuosiin 1952, jolloin muu Euroopa oli jo metsänsä tuhonnut.
Jo EU:n kelkkaan lähtemisen yhteydessä povasin, että siinä tehdään Suomesta EU:n kansallispuisto. Olisi riittänyt EFTA ja EEC, mutta politrukeillamme oli kova kiima päästä komissaareiksi. Neuvostoliiton aika oli mitä oli, mutta Moskovassa ei sentään päätetty Suomen metsänhoidosta, prkle.
NATO toimii sentään yksimielisyyden puitteissa, EU:ssa viedään enemmistön päätöksillä pientä Suomea uuteen orjuuteen karismaattisen bilettäjän asiantuntemuksella. Nassesetä on hyvin hyvin vihainen!

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 102
 • Liked: 19425
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #532 : 10.11.2022, 16:37:30 »

Saarikko on kyllä hallituksen kullan kallis takuuhenkilö. Ämmää potkitaan ja syljetään hallituksen sisällä, mutta silti on nytkin kyselytunnilla puolustamassa paperittomien hoitotakuiden parantamista. Juuri 10 minuuttia sitten.

Muutoin istuu synkkänä aitiossa ja kuuntelee puheenvuorosta toiseen järkyttävää veronmaksajien nöyryyttämistä.

Vaikka mikään paska tai Suomen alennustila ei meikäläistä hetkauta, niin Kepu kyllä jaksaa ihmetyttää. Missä on Kepun pohja, perälauta? Eikö ollenkaan Kepua hävetä mikään? Aina vaan kehtaa ja kehtaa.

Ehkä sentään kepulaisten lappalaisten rasistista kohtelua ja talouskurimusta jaksavat jarruttaa Vihreitä ja Vasureita vastaan? 

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 561
 • Liked: 7567
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #533 : 11.11.2022, 15:04:30 »

Hallitus kiistelee nyt miljardi­luokan menolisäyksistä


Keskusta haluaa satoja miljoonia euroja lisää tukea maataloudelle. Puolue perustelee tukia energian hinnannousulla ja ruuan huoltovarmuudella. Rahaa tarvitaan muun muassa kallistuneiden lannoitteiden ostamiseen.

HS:n tietojen mukaan keskustan esittämän tukipaketin suuruus on jonkin verran alle 300 miljoonaa euroa, mutta se voi olla suurempi tai pienempi riippuen siitä, millaisia tukia EU Suomelle hyväksyy.https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009194255.html
Hei Forumin Nobelistit: Eli onko niin, että jos tuo tukipaketti menee läpi, niin saamme edelleen syödä nykyhintaista ruokaa? Vai onko niin, että vaikka paketti menisi läpi, niin sen jälkeisiä hinnankorotuksia perusteltaisiin energian ja lannoitteiden hinnannousulla? Eli maksaisimme ensiksi veroissa ja sitten kaupassa ruoan hinnankorotukset?
Kansainvälisyys on yleellisyyttä, johon vain yläluokalla on varaa.

Benito Mussolini

ohkurin_narsi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 291
 • Liked: 429
 • Pas****aako Paavi metsään?
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #534 : 12.11.2022, 00:52:17 »
Ikävä kyllä kansantaloustiede on edelleen aika hyvin pitänyt kutia, eli inflaation kasvu on väistämätöntä.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 138
 • Liked: 13925
 • junior koodari
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #535 : 16.11.2022, 19:39:21 »
Kepuli-nuorilta hieman itkun sekainen tilitys.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000009206809.html
Lainaus
KESKUSTANUORET toteaa tänään keskiviikossa julkaisemassaan kannanotossa olevansa huolissaan puolueen tulevaisuudesta sekä sen ajaman politiikan selkeydestä.

Kansalaisten luottamus keskustaa kohtaan on romahtanut viimeisen kymmenen vuoden aikana, se toteaa tiedotteessaan.

Keskustanuorten mukaan puolue ei voi vain jäädä paikalleen säälimään nykyisten gallupien kannatuslukemien heikkoa tilannetta.
Kepulit on hallituksen pönkäpuolue, eli nykyisin punavihreyttä kannattava, koko ajan kannatustaan menettävä reliikki.
Onkohan tässä käynyt jonkinlainen lapsus?...
Lainaus
– Jos valtaa tavoitellaan ilman selkeää linjaa, keskustalaista aatemaailmaa kunnioittaen, lakkaa puolue olemasta.
« Viimeksi muokattu: 16.11.2022, 19:45:53 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 395
 • Liked: 109181
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #536 : 16.11.2022, 20:05:57 »
Kepuli-nuorilta hieman itkun sekainen tilitys.
Lainaus
KESKUSTANUORET toteaa tänään keskiviikossa julkaisemassaan kannanotossa olevansa huolissaan puolueen tulevaisuudesta sekä sen ajaman politiikan selkeydestä.
Kepulit on hallituksen pönkäpuolue, eli nykyisin punavihreyttä kannattava, koko ajan kannatustaan menettävä reliikki.
Onkohan tässä käynyt jonkinlainen lapsus?...

Keskustanuoret ovat näköjään linjanneet politiikkaa tänä vuonna muun muassa vastustamalla puhetta valkoisten heteromiesten syrjinnästä ja kannattamalla heidän etuoikeuksiensa poistamista, ehdottamalla veronalennuksia maahanmuuttajayrittäjille ja syyttämällä Prideä arvostelleita omia kansanedustajiaan disinformaation levittämisestä eli valehtelemisesta.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Hoosua

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 60
 • Liked: 71
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #537 : 16.11.2022, 22:02:09 »
Suomen yksi politiikan ongelma on Keskustan ja KD:n olemassaolo. Noille puolueille ei ole enää mitään tarvetta, mutta ne hajauttavat ääniä niin, että päätöksenteko hankaloituu puoluekentän sirpaloituessa.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 465
 • Liked: 39552
 • Ego sum Spartacus
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #538 : 24.11.2022, 18:19:04 »
 :facepalm:

Lainaus

Keskusta haluaa lisää omistusasumista – kodin voisi ostaa puoliksi sijoittajan kanssa
Keskustan varapuheenjohtajan, ministeri Petri Honkosen mukaan vuokra-asuntokapitalismia varjelevat sekä kokoomus että vasemmisto.

Hannamari Ahonen
hannamari.ahonen@iltalehti.fi
Tänään klo 14:47

Keskusta esittää omistamisen kumppanuusmallia, jossa kodin hankkija ostaa asunnon puoliksi sijoittajan kanssa.
Toinen ehdotus on omistusaravajärjestelmä. Siinä asukas lyhentää yhtiölainaosuutta asunto-osakeyhtiölle ja yhtiö lainaa pankille.
Keskusta haluaa muuttaa nykyisen MAL-järjestelmän, jossa maankäyttöä, asumista ja liikennettä suunnitellaan kokonaisuutena. Keskustan mukaan se on tuottanut vain lisää betonilähiöitä.

Keskusta haluaa, että yhä useammalla suomalaisella olisi mahdollisuus asua omistusasunnossa. Se on pääviesti keskustan tuoreessa asuntopolitiikan puheenvuorossa.

– Omistusasumisen piiriin pääsee yhä harvempi. Kolme viidestä alle 40-vuotiaasta asuu vuokralla, vaikka tutkimusten mukaan valtaosa nuorista aikuisista haluaisi elää itse omistamassaan asunnossa, keskustan varapuheenjohtaja, tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen sanoo.

Etenkin pienituloisten ja useiden vakituisessa työssäkin olevien yksin asuvien on pakko asua pääkaupunkiseudulla vuokralla. Keskustan mukaan vuokra-asumisen pakko saattaa periytyä sukupolvesta toiseen ja lisätä yhteiskunnan eriytymiskehitystä.

Omistusasumisella voidaan lisätä myös ihmisten vaurautta.

Asukas maksaa korkoa sijoittajalle

X

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cb3dafe6-a958-4243-8367-c702de9fd044

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 215
 • Liked: 46103
 • Socialismo o muerte!
Vs: Annika Saarikon luotsaama Punainen Keskusta
« Vastaus #539 : 24.11.2022, 18:48:59 »
Lainaus
Keskusta haluaa muuttaa nykyisen MAL-järjestelmän, jossa maankäyttöä, asumista ja liikennettä suunnitellaan kokonaisuutena. Keskustan mukaan se on tuottanut vain lisää betonilähiöitä.

Niitä on kylläkin tuottanut kepulainen kaavoitusmafia kokoomuslaisten grynderien yhteistyönä, sekä kumpaisenkin voitonmaksimointiperiaate.

Tagit: