Kirjoittaja Aihe: Facebook: Päivän Byrokraatti  (Luettu 14794 kertaa)

normi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 018
 • Liked: 2302
 • junttiälymystön etustaja
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #30 : 16.07.2014, 20:59:02 »
Tämänpäiväinen oli hyvä.

Lainaus
Päivän Byrokraatti -palkinnon saa suomalainen tossukka, joka on luopunut kaikista oikeuksistaan ja tullut vangiksi omassa valtiossaan.

Suomalainen tossukka syntyi sotien jälkeen, kun vasemmistolaiset rääväsuut huutelivat "mitäs menitte" ja vanjakin kertoi, että tossukka oli sotaan syyllinen. Valvontakomission nöyryyttämä tossukka pelkäsi vuosikymmeniä omaa varjoaankin ja menetti täydellisesti itseluottamuksensa, mutta kehitti toisaalta tilalle sairaalloisen kiinnostuksen siihen "mitähän muut meistä ajattelevat". Pienikin positiivinen sana ulkomaalaiselta, ja tossukan häntä heilui iloisesti.

Pitkän odotuksen jälkeen vanja romahti ja tossukan ei enää olisi tarvinnut pelätä. Tossukka ei kuitenkaan osannut muuttaa tapojaan. Se oli elänyt koko elämänsä totellen öykkäreitä vasemmistolaisia, ja tätä tapaansa se jatkoi, selkärankaansa suoristamatta. Stallareihin tottuneelle tossukalle vihreät kuulostivat turvallisen tutuilta, ja se mielellään totteli näiden keksimiä uusia sääntöjä, vaikka ne olisivat näyttäneet ulkopuolisesta kuinka hölmöiltä tahansa. Tossukan mieliharrastuksiin oli näet jo vuosia kuulunut etsiä vihreästä kirjasta sääntöjä, joita pilkuntarkasti tutkimalla tossukka voisi tehdä omasta elämästään vielä vähän vaikeampaa.

Tossukka piti erityisen tärkeänä, että kaikilla muilla oli oikeuksia paitsi hänellä. Jos valkopaskahanhi sotki tossukan rannan ulosteillaan ja vielä kiitokseksi näykkäisi tossukkaa pohkeeseen, tossukka sääli hanhiparkaa ja mietti, että "rauhoitetulla elikolla on kanta kasvanut niin paljon, että niillä ei ole enää tarpeeksi elintilaa.. joten pitäisiköhän minun ehkä tarjota niille kotipihanikin?"

Tossukkaa itseään sai haukkua ja parjata vaikka kuinka, eikä hänellä ollut minkäänlaista lainsuojaa. Kuka tahansa oli tossukan maassa parempi kuin tossukka itse, ja hänen tuli olla tossukkaan nähden etusijalla, oli sitten kyse valinnasta valtion virkaan tai hausta tanssilattialle. Mutta auta armias, jos jotakuta muuta haukuttiin. Tossukalle oli kerrottu, että kyse oli silloin vihapuheesta, ja tossukan piti olla semmoisesta tosi tosi vihainen ja tarjota loukatulle ihmisroskalle ainakin hyvitystä, ymmärrystä ja psykologinpalveluita.

Siltä tosiasiasialta, että tossukka oli pelkän hyväksikäytön kohteena, tossukka osasi taitavasti sulkea silmänsä. Sehän oli harjoitellut tätä koko ikänsä ja nautti itsensä huijaamisesta. Kieriessään maassa selällään ja kiehnätessään palvomansa hyväksikäyttäjän jaloissa tossukka odotti vain pientä sanaa, joka saisi tossukan hännän heilumaan iloisesti. Yksi pieni kehu ja positiivinen sana Suomesta upean solidaarisena maana, ja tossukan koko kesä olisi pelastettu.

Sen pituinen se.

Uutinen, johon tämä liittyi:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014071618492474_uu.shtml

Todella osuvaa reaalihuumoria... erittäin ikävä tilanne tuolla yrittäjällä. Tekisi mieli mennä apuun.
Impossible situations can become possible miracles

guest7001

 • Vieras
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #31 : 10.12.2014, 14:42:23 »
Päivän Byrokraatilta suhteellisen nuiva päivitys. Kukkahattuosasto puolustelemassa.

Muistakaa käydä tykkäämässä.

PS: Kun aloitin ketjun, PB:llä oli alle 2000 tykkääjää. Nyt jo yli 15.000. Sana leviää.

Lainaus
Päivän Byrokraatti -palkinnon saa poliisi, joka aiemmin väitti totuudenvastaisesti, että Helsingin keskustassa toisia nuoria ryöstänyt ja pahoinpidellyt porukka ei olisi maahanmuuttajajengi.

Tälläkin palstalla paljon porua herättänyt tapaus on nyt Helsingin käräjäoikeuden käsittelyssä, ja syytettyjen henkilöllisyys ja taustat ovat sitä myöten yleisönkin selvitettävissä. Kahdestatoista syytetystä kymmenen on maahanmuuttajataustaisia ja kaksi ihan supisuomalaisia. Kymmenestä maahanmuuttajataustaisesta yksi on kurdi ja loput afrikkalaisia. Helsingin Uutisten artikkelin väite kolmesta kantasuomalaisesta on virheellinen.

Poliisin väitteen mukaan kaikki syytetyistä ovat syntyneet Suomessa, ja se pitänee paikkansa.

Uhrit ovat suomalaisia, virolaisia ja venäläisiä ja lisäksi uhrien joukossa on yksi kanadalainen. Uhreja yhdistää nuoren iän lisäksi vaalea ihonväri.

Jomppa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 240
 • Liked: 162
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #32 : 22.02.2015, 12:48:39 »
Tämänpäiväinen oli aika osuva. Urheilun satunnaisena seuraajana hätkähdin lukiessani. :D

Lainaus
Päivän Byrokraatti -palkinnon saa tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio, jonka mukaan urheilukilpailujenkin tulosten julkaiseminen netissä vaatii lupaa.

Tietosuojavaltuutetun kannanoton mukaan kilpailun järjestäjän on aina kerrottava esimerkiksi kilpailukutsussa tai ilmoittautumislomakkeessa tietojen luovutuksesta eteenpäin, ja osallistujalla on aina oltava mahdollisuus myös kieltää tietojen luovutus.

Jos joku haluaa kieltää tietojensa julkaisun, alkaa tulosten sensuroiminen.

 Seuraava tapahtui kaukaisessa lähitulevaisuudessa erään nimeltä mainitsemattoman, puolen miljardin euron rahoitusta nauttivan julkisen palvelun televisio- ja radioyhtiön tehdessä kuvitteellista haastattelua hiihdon SM-kisoissa:

"Aino-Kaisa Saarinen, yllättävä romahdus viimeisellä kierroksella ja putositte yli kymmenen sijaa, mitä oikein tapahtui?"

"Ei pidä paikkansa, en ollut koko kisassa, vaadin poistamaan kaikki tiedot."

"Mutta... teillähän on vieläkin numerolappu rinnassa ja sukset jalassa?"

"Kiistän kaiken, ottakaa tiedot pois välittömästi."

"Mutta... te olette moninkertainen maailmanmestari ja olympiamitalisti... Yleisöllä vain kiinnostaisi tietää, miksi teillä nyt kotimaan laduilla ei suksi kulkenut?"

"En ollut koko kisassa, ja vaadin sitä paitsi poistettavaksi tulostietosivuiltanne myös kaikki aiempien kisojen kolmatta sijaa huonommat tulokset. Painotan, että henkilötietojen julkaiseminen internetissä on tietojen luovuttamista ja se on mahdollista vain asianomaisen henkilön yksiselitteisellä suostumuksella. Kas tässä juristini käyntikortti."

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/henkilotietolaki%20urheilukilpailu-32351
"One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere to go to the Northern Hemisphere. And they will not go there as friends. Because they will go there to conquer it. And they will conquer it with their sons. The wombs of our women will give us victory." -Houari Boumedienne, Algerian entinen pääministeri 1974.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 290
 • Liked: 26941
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #33 : 22.04.2020, 00:16:33 »
Tämän mukaan Päivän Byrokraatti lopettaisi vihervasemmiston tekemän vainoamisen takia:

https://twitter.com/pbyrokraatti/status/1252651171728240652
Lainaus
Tämä onkin sitten ystävät hyvät toiseksi viimeinen PB-kirjoitus. Yksi on vielä valmisteilla, mutta sitten hanskat tiskiin. Vihervasemmiston nettikiusaamista, puhelinhäiriköintiä, uhkailua ja öyhötystä ei enää jaksa. Olemme yrittäneet puhua asiallisen debatin puolesta, turhaan.

« Viimeksi muokattu: 22.04.2020, 00:18:53 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 037
 • Liked: 91102
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #34 : 22.04.2020, 00:19:45 »
Lainaus
Tämä onkin sitten ystävät hyvät toiseksi viimeinen PB-kirjoitus. Yksi on vielä valmisteilla, mutta sitten hanskat tiskiin. Vihervasemmiston nettikiusaamista, puhelinhäiriköintiä, uhkailua ja öyhötystä ei enää jaksa. Olemme yrittäneet puhua asiallisen debatin puolesta, turhaan.8.31 ip. · 21. huhtik. 2020·Twitter Web App19 Uudelleentwiittausta205 Tykkäykset

Stana!

Ja taas yksi syy lisää pysyä anonyyminä.
— Monikulttuuri ei ole yhteiseloa, vaan kulttuurien sotaa.
— Maahanmuutto ei ole hopealuoti, vaan niskalaukaus.
— Hiilineutraalisuus ei ole vetotekijä, vaan hirttosilmukka.
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68031
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #35 : 22.04.2020, 01:02:45 »
Vaikka vasemmiston toimintatavat ovatkin vastenmielisiä, en sinänsä tirauttelisi kyyneleitä sille, että kokoomuslaista ultraliberalismipropagandaa levittävä taho katoaisi somesta.

Sitähän tuo nimittäin on paljon aiempaa näkyvämmin tehnyt viime aikoina. Vaaleissakin näillä oli omia suositusehdokkaita (tietenkin lähinnä kokkareita). PB:n taustatahot ovat käsittääkseni kaikki kokoomuslaisia.

Hyvä esimerkki vuodelta 2018: https://hommaforum.org/index.php/topic,124438.0.html (Päivän Byrokraatin kansalaisaloite Suomen työmarkkinoiden uudistamiseksi)

Tässäpä aloite, joka kannattaa oikeasti käydä allekirjoittamassa.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2785

Lainaus
Aloitteen sisältö
1) Työehtosopimusten yleissitovuutta koskevat määräykset poistetaan työsopimuslain 2 luvun 7 §:stä ja muualta laista.

Ehdotus lakkauttaa työehtosopimusten yleissitovuuden.

2) Irtisanomisperusteita ja takaisinottamista koskevat säännökset poistetaan työsopimuslaista

Ehdotuksessa poistetaan työsopimuslain 7 luvun 1-3 §:ien säännökset irtisanomisperusteista sekä 6 luvun 6 §:n säännökset työntekijän takaisinottamisesta. Uudistuksen jälkeen työsuhteen voi päättää irtisanomisaikojen puitteissa mistä tahansa syystä. Ehdotus ei heikennä lain tai työsopimuksen mukaisia irtisanomisaikoja eikä rajoita osapuolten sopimusvapautta sopia työsopimuksessa tai työehtosopimuksessa tätä tiukemmista irtisanomisperusteista.

...
« Viimeksi muokattu: 22.04.2020, 02:54:16 kirjoittanut Alaric »
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 808
 • Liked: 7631
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #36 : 22.04.2020, 01:55:26 »
En usko noiden olevan lopettamassa. Kysyntää on niin paljon!

td

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 387
 • Liked: 1538
 • Hiljainen enemmistö. Emme kadu tehokkaasti.
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #37 : 22.04.2020, 02:06:01 »
Kuihtui tuon PB:n tekstit välittömästi sen jälkeen kun (EU)kommarit alkoivat "maalittamaan" kirjoittajia .

Siirtynevätkö sitten tukahdetuista puheista tekoihin (eli perustetaan uusi salaisempi kirjoittava kokkarisryhmä)? Tuskinpa. Tiedämme varmaan enemmän tuon tulevan viimeisen kirjoituksen jälkeen. Jospa noissa kokkarisnuorissakin alkaisi jokin valo palamaan kuupassa jossain vaiheessa...Tämän mukaan Päivän Byrokraatti lopettaisi vihervasemmiston tekemän vainoamisen takia:

https://twitter.com/pbyrokraatti/status/1252651171728240652
Lainaus
Tämä onkin sitten ystävät hyvät toiseksi viimeinen PB-kirjoitus. Yksi on vielä valmisteilla, mutta sitten hanskat tiskiin. Vihervasemmiston nettikiusaamista, puhelinhäiriköintiä, uhkailua ja öyhötystä ei enää jaksa. Olemme yrittäneet puhua asiallisen debatin puolesta, turhaan.
« Viimeksi muokattu: 22.04.2020, 02:12:20 kirjoittanut td »
Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa. -Adolf Erik Ehrnrooth #kivapuhe 1939-

Julleht

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 731
 • Liked: 3820
 • Se ärsyttävä keskustelusta keskustelija.
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #38 : 22.04.2020, 11:22:37 »
Hymyilyttää kyllä PB:n jeesustelu asiallisen debatin puolestapuhumisesta kun on itse suomitwitterin pahimpia rääväsuita. Ei itsereflektio päätä huimaa  ;D

No, aikansa kutakin ja kepeät mullat
The road to wisdom? Well, it's plain
And simple to express:
Err
and err
and err again,
but less
and less
and less.

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 203
 • Liked: 9513
 • Hummeriälykkö
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #39 : 22.04.2020, 15:44:53 »
Hymyilyttää kyllä PB:n jeesustelu asiallisen debatin puolestapuhumisesta kun on itse suomitwitterin pahimpia rääväsuita. Ei itsereflektio päätä huimaa  ;D

No, aikansa kutakin ja kepeät mullat

Nyt sitten vaikka viisi esimerkkiä tästä rääväsuisuudesta? Tai vaikka kolme?

En nyt ole mikään täysin rinnoin Päivän Byrokraattia fanittava tapaus, mutta kyllä heillä on ollut ihan asiaakin siitä, miten tämä maa makaa byrokraattien ja kaikenmaailman poliitikkobroilerien ollessa tahtipuikkoa heiluttamassa.

Sangen terveellistä ja tervetullutta vastapainoa kaikelle sosialistiselle paskalle, jossa valtion pitäisi tuoda ruoka ja luottokortti sinne uuninpankolla makaavalle vetelykselle, jolla on omasta mielestään oikeus kaikkeen ilmaiseen elämään ja sen nautintoihin.

Eli antaa palaa ja tuo niitä esimerkkejä.
KKO:n tuomio
A:n käyttämissä ilmaisuissa on kysymys niin sanotuista arvoarvostelmista, joiden osalta ei lähtökohtaisesti ole mielekästä puhua lausuman totuudellisuudesta.

Möhömaha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 207
 • Liked: 3852
 • Koneinsinööri (todistusta ei jätetty Somaliaan)
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #40 : 22.04.2020, 15:53:40 »
Päivän byrokraattipalkinnon saaja. Päivi Nerg

PB: Päivi Nergistä valtiovarainministeriön kansliapäällikkö? Mikä voisi mennä pieleen?

Lainaus
Päivän Byrokraatti -palkinnon saa valtiovarainministeri Katri Kulmuni (kesk), joka vahvistettujen tietojen mukaan esittää valtiovarainministeriön kansliapäälliköksi maatalous- ja metsätieteiden maisteri ja agronomi Päivi Nergiä.

Jostain syystä lehmätieteilijän nimitystä valtiontalouden johtoon arastellaan, sillä ministeriö ilmoitti viikon lopulla pitävänsä asiassa vielä tuumintatauon. Ehkä niin on hyvä, sillä pestin on syytä onnistua, koska valtio on suurimmassa taloudellisessa kriisissä sitten jatkosodan. Nergin pitäisi tehtävässään pystyä täyttämään isot saappaat.

Nykyinen viranhaltija, valtiotieteiden tohtori Martti Hetemäki tunnetaan rautaisena osaajana, joka on johtanut valtiovarainministeriötä vuodesta 2013. Sitä ennen hän on toiminut valtiovarainministerien, työministerien ja pääministerien takapiruna eri taloustehtävissä jo kymmeniä vuosia. Luottamusta Hetemäen osaamiseen kuvaa, että kun viime vuonna Helsingin Sanomat lähetti 20 kansanedustajalle eri puolueissa yksinkertaisen kysymyksen: ”kuka on Suomen vaikutusvaltaisin virkamies?”, 11 kansanedustajaa vastasi, ja heistä kymmenen valitsi Hetemäen.

 

Päivän Byrokraatti näkee Nergin mahdollisessa nimityksessä sekä plussia että miinuksia. Pieni heikkous on se, että Nergin työhistoriasta ei juurikaan löydy kokemusta talousasioista, ehkä alaistensa luottokorttilaskujen hyväksymistä lukuunottamatta, ja hänen koulutuksensakin näyttää vain kevyesti sivuavan tulevia haasteita. Nerg on tehnyt lopputyönsä utarerakenteen ja lypsettävyyden vaikutuksesta utareterveyteen. Päivän Byrokraatti ei ole vertaillut, onko tuo lopputyö parempi vai heikompi vai samanlainen kuin toinen samanniminen, vuotta aiemmin julkaistu lopputyö.

Toisaalta selkeä vahvuus on aiemmissa tehtävissä osoitettu kompetenssi. Vuoden 2015 pakolaistulvan ollessa pahimmillaan, sisäministeriön kansliapäällikkönä toiminut Nerg oli ainoa, joka tunsi kaikkien maahantulijoiden taustat. Keinoaan tähän hän ei ole koskaan paljastanut, mutta Päivän Byrokraatti epäilee sen liittyneen episodiin, jossa sisäministeriö määräsi varusmiehet rajalle kantamaan tulijoiden laukkuja. Ehkäpä kyseessä olikin ovela tempaus, jossa varusmiehet etsivät laukuista henkilöpapereita ja sujauttivat niihin huomaamatta jäljityslaitteita?
...
Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn't pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same.- Ronald Reagan
Слава Україні!

Julleht

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 731
 • Liked: 3820
 • Se ärsyttävä keskustelusta keskustelija.
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #41 : 22.04.2020, 16:45:18 »
Hymyilyttää kyllä PB:n jeesustelu asiallisen debatin puolestapuhumisesta kun on itse suomitwitterin pahimpia rääväsuita. Ei itsereflektio päätä huimaa  ;D

No, aikansa kutakin ja kepeät mullat

Nyt sitten vaikka viisi esimerkkiä tästä rääväsuisuudesta? Tai vaikka kolme?

En nyt ole mikään täysin rinnoin Päivän Byrokraattia fanittava tapaus, mutta kyllä heillä on ollut ihan asiaakin siitä, miten tämä maa makaa byrokraattien ja kaikenmaailman poliitikkobroilerien ollessa tahtipuikkoa heiluttamassa.

En tiedä oletko seurannut sitä möyhöämistä twitterin puolella, mutta laukalla on kovinkin usein. Hyvänä esimerkkinä eetoksesta vaikkapa itse käymääni viestinvaihtoon liittyen viime keväällä ja kesänä, jonka jälkeen sain blokkia, oli asiallisuus aika kaukana. Tästä johtuen katselen varmasti värilasien läpi. On myös sattumalta näköjään poistanut jokaisen tviittinsä ennen vuotta 2019  :roll:

Nyt kun avasin toisella selaimella twitterin että pääsin tiliin käsiksi, niin tässä vaikkapa pari päivää sitten tytöttelee tohtorin paperien ministeriä aika tyylipuhtaasti ja kertoo sen olevan naisen oma vika kun tekee tyhmiä tyttöjen juttuja eikä ole oikeassa maskuliinisessa lehdessä. Ei sillä, ettei moista täälläkin näkisi koko ajan, varmaan jengi siedättynyt. Jos nyt ei rääväsuisuuden puolella ole, niin aika lailla koulukiusaajamentaliteetilla menee. Ei ne takapulpetin pojat näköjään pääse irti asenteestaan edes kasvaessaan.

Bloginsa ja FB:nsä on toivottavasti asiallisempi, ei niitä ole juuri tullut seurattua. Olet oikeassa, ettei näillä kyllä pahimpien rääväsuiden joukkoon taida päästä, sellainen likasanko Twitter on. Saatoin siis mielikuviini perustuen liioitella. Kokonaisuudessaan harmi, että se alun paikoin osuvakin byrokratiakritiikki sai väistyä kaiken kulttuurisotimisen ja tytöttelyn tieltä.
« Viimeksi muokattu: 22.04.2020, 16:48:13 kirjoittanut Julleht »
The road to wisdom? Well, it's plain
And simple to express:
Err
and err
and err again,
but less
and less
and less.

Lalli L.

 • Vieras
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #42 : 23.04.2020, 07:56:13 »
Tämän mukaan Päivän Byrokraatti lopettaisi vihervasemmiston tekemän vainoamisen takia:

https://twitter.com/pbyrokraatti/status/1252651171728240652
Lainaus
Tämä onkin sitten ystävät hyvät toiseksi viimeinen PB-kirjoitus. Yksi on vielä valmisteilla, mutta sitten hanskat tiskiin. Vihervasemmiston nettikiusaamista, puhelinhäiriköintiä, uhkailua ja öyhötystä ei enää jaksa. Olemme yrittäneet puhua asiallisen debatin puolesta, turhaan.

Vasemmistoliiton ex-toiminnanjohtaja Misha Dellingerkin heräsi pitkältä sometauolta ilkkumaan:

Invalid Tweet ID
Tuli mieleen, että laukaisikohan antifa-Dellingerin erojupakka isomman häirintäkampanjan? Sehän lähti alulle nimenomaan Dellingerin nälvittyä Päivän Byrokraattia, ja Dellingerin poppoo näki PB:n syypäänä eroon.

Lalli L.

 • Vieras
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #43 : 23.04.2020, 08:00:45 »
Madventuresin suvaitsevainen Riku Rantala muuten alkoi painostamaan PB:n työnantajaa tämän kirjoitettua Rikun kaarnavenebisneksistä...

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 203
 • Liked: 9513
 • Hummeriälykkö
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #44 : 23.04.2020, 11:29:42 »
Julleht:
Lainaus
suomitwitterin pahimpia rääväsuita

Kun harvempi kuitenkaan klikkailee noita esimerkkejäsi twitterin pahimmasta rääväsuusta, niin laitetaan ne nyt tänne kuvina esille.

Jso nuo ovat kyseisen twiittipalvelun pahimmasta päästä, niin laho pääni muistaa nähneensä huomattavasti rankempaa tavaraa. Esimerkiksi silloin, kun tuo Dellinger ryhtyi haukkumaan natseiksi ja fasisteiksi PBn väkeä. Hävisi ja sitten yritti peitellä jälkiään, kun esimerkkejä vaadittiin.

Sori vaan, mutta nuo esille laittamasi linkit eivät vakuuta.

KKO:n tuomio
A:n käyttämissä ilmaisuissa on kysymys niin sanotuista arvoarvostelmista, joiden osalta ei lähtökohtaisesti ole mielekästä puhua lausuman totuudellisuudesta.

Julleht

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 731
 • Liked: 3820
 • Se ärsyttävä keskustelusta keskustelija.
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #45 : 23.04.2020, 11:54:19 »
Kun harvempi kuitenkaan klikkailee noita esimerkkejäsi twitterin pahimmasta rääväsuusta, niin laitetaan ne nyt tänne kuvina esille.

Jso nuo ovat kyseisen twiittipalvelun pahimmasta päästä, niin laho pääni muistaa nähneensä huomattavasti rankempaa tavaraa. [...]

Kiitos! Ja kuten tosiaan vastauksessani kirjoitin "pahimpien rääväsuiden" joukossa olemisesta:
[...]

Bloginsa ja FB:nsä on toivottavasti asiallisempi, ei niitä ole juuri tullut seurattua. Olet oikeassa, ettei näillä kyllä pahimpien rääväsuiden joukkoon taida päästä, sellainen likasanko Twitter on. Saatoin siis mielikuviini perustuen liioitella. Kokonaisuudessaan harmi, että se alun paikoin osuvakin byrokratiakritiikki sai väistyä kaiken kulttuurisotimisen ja tytöttelyn tieltä.
« Viimeksi muokattu: 23.04.2020, 11:57:33 kirjoittanut Julleht »
The road to wisdom? Well, it's plain
And simple to express:
Err
and err
and err again,
but less
and less
and less.

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 449
 • Liked: 9888
 • Hädänalainen rap-muusikko
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #46 : 23.04.2020, 11:56:43 »
Tere ja knit todennäköisesti palaavat mellastamaan mutta toisenlaisella tulokulmalla, joka saattaa itse asiassa olla nuivalle väelle jopa mieluisampaakin luettavaa.

Umpiluukalloisimmatkin kokkarit alkavat heräillä vuosikymmeniä ajetun yltiöliberaalisen unelmahötön vaikutuksesta kannatuslukemiin ja siitä että nykyisessä puoluekentässä kokkarit alkavat näyttäytyä enemmän kaupunkikommunistien ja landen suurtillallisten liituraitaosastona kuin impiwaaran kypäräpäisenä pappina. Tämänsuuntaisia tuhahduksia on melko suoraan lähipiirin kokkarivaikuttajan suupielestä tullut kuultua jo parin vuoden ajan kun ovat alamäkeään lasketelleet. Stubbin ja Sipilän pm-aikana olisi kokkareilla ollut mahdollisuuksia edistää oikeaa markkinatalouttakin mutta sitten ei osattukaan pelata peliä edes itse tehdyillä säännöillä ja jaetuilla korteilla. Liberaalipaska osui tuulettimeen. ;D

Viharvassarien kritiikki säilyy ja tehostuu, avoimia maalipaikkoja ei jätetä käyttämättä. Pitemmän tähtäimen ps-vastaista propagandaa tulemme varmasti näkemään mutta mikäli PS-porukan ulosanti pysyy asialinjalla sekä faktapohjalla on partasuulla kavereineen kova työ edessä. Täytyy muistaa että ps ei ole mikään itseisarvo, kokkareillakin on mahdollisuutensa nuivan porukan keskuudessa mutta suunnanmuutoksesta pitää ensin tehdä julkinen ja virallinen teko - kaksilla rattailla ajaminen ei enää nykymaailmassa onnistu kuin demareita äänestävän kansanosan keskuudessa.  :facepalm:
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Ei ole mahdollista houkutella parhaita osaajia, jos samalla pyllistetään kaikille, jotka pökkäävät silmään katukuvassa." - Rosa Meriläinen 2023

"Mun mielestä valta on ihanaa!" - Eva Biaudet 2021

Psalmi 12:6-10

Julleht

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 731
 • Liked: 3820
 • Se ärsyttävä keskustelusta keskustelija.
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #47 : 23.04.2020, 14:26:16 »
Mutta nyt kun asia tuli puheeksi, hienostihan tämä asiallisuus näyttää lutviutuvan.
The road to wisdom? Well, it's plain
And simple to express:
Err
and err
and err again,
but less
and less
and less.

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 449
 • Liked: 9888
 • Hädänalainen rap-muusikko
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #48 : 23.04.2020, 14:33:06 »
^^ ja ^ Tai sitten Tere+knit ovat vaan tehneet koomikot. ;D

Ensin on suosio nostanut kusen yli korvien tason. Sitten kävi kolaus ja nyt on freelancereilla leipätyöt vähissä ja alkaa piru välkehtiä pullossa kutsuvasti.  :facepalm:
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Ei ole mahdollista houkutella parhaita osaajia, jos samalla pyllistetään kaikille, jotka pökkäävät silmään katukuvassa." - Rosa Meriläinen 2023

"Mun mielestä valta on ihanaa!" - Eva Biaudet 2021

Psalmi 12:6-10

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 032
 • Liked: 131714
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #49 : 27.08.2020, 12:19:50 »

Lainaus
Heljä Franssila
Ollaan blokattu viimeisen 48 h aikana kymmeniä nimimerkkitilejä @koneensaatio'n tviittiketjusta. Joukon ainoana tarkoituksena on ollut rienata ja häiritä tutkijaa. Johtopäätös: tutkijat todella tarvitsevat organisaatioilta tukea & puolustamista. Kiusaamista ei kestä kukaan yksin.

Toisin sanoen Koneen Säätiö on blokannut kaikki millään lailla Oula Silvennoiselle tai Johanna Vehkoolle kriittisiksi arvioitujen viestien lähettäjät.

Lainaus
Minna Väkevä
Olette oikealla asialla, kiitos Tiede kuuluu meille kaikille, ja tutkijoilla pitää olla arvostettu ja turvallinen olo osaamistaan jakaessaan. Se on kaikille eduksi.

Marketta
Olivatko kaikki rienausta, vai blokkasitteko kriittisetkin?

Markku Tapio Tuomola
Tämä. Tutkimustyön ydin.

Raisa Torviainen
Niin hyvä taktiikka että hiljentää kokonaan vastapuolen ja vasta-argumentoijat. Kun on kuplassa vain niitä jotka on samaa mieltä kanssasi niin omat vääristyneet mielkuvat ja mielipiteet vahvistuvat samanmielisten keskuudessa.

Tuomas Uutela
Kohtuullisen huvittavaa. Puolustatte kahta tutkijaa, jotka on itse tunnettuja häiriköitä ja joista toinen jopa saannut oikeudessa tuomion tästä hyvästä.

Mikki Kauste
Kiitos teille.
Tärkeää toimintaa tutkijoiden tukemiseksi.
Näytitte myös hyvää esimerkkiä muille julkisille toimijoille siitä, millä tavalla tuollaiseen tahalliseen ja solvaavaan häiriköintiin tulee puuttua.
10 points!

Päivän Byrokraatti
Säätiö blokkasi Päivän Byrokraatin tämän ainoan kommenttimme jälkeen: "Nyt on arvostelukyky pettänyt säätiöllä pahasti."

Täsmentäisitkö ystävällisesti, mikä viestissä on tutkijan rienaamista tai häiritsemistä, vai oliko tarkoitus myös estää kaikki säätiöön kohdistuva arvostelu?


jari jaakkola
Oula ”riippumaton tutkija” Silvennoinen ja rikoksesta tuomittu Johanna ”fakta” Vehkoo. Sanattomaksi vetää

Dystocracy
Meidät nimimerkkitilinne blokkasi yhdestä twiitistä, jossa vahvistettiin Silvennoisen itsensä käyttämä ilmaisu, että hän ei ole neutraali tutkija. Hän siis _itse_ sanoi niin.

Kerrotko miten Silvennoisen omien sanojen toistaminen on rienausta ja häirintää?

Markus
Juu kuulun blokkattujen ryhmään. Ajattelin ääneen, että tutkija ehkei ole paras puhumaan fiksusta puheesta twitterissä. No se oli ehkä ikävästi sanottu. Kommenttini perustelu tulee tutkijan itsensä käymistä twitter keskusteluista. Olen paha Markus.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 290
 • Liked: 26941
Vs: Facebook: Päivän Byrokraatti
« Vastaus #50 : 13.09.2022, 11:44:22 »
https://twitter.com/pbyrokraatti/status/1569555538681249794
Lainaus
Epäsuosittu mielipide tällä hetkellä, mutta vaikka turismiviisumit lakkautettaisiinkin, perheiden tarvitsemia rajanylityksiä ei pidä estää. Eivät esim. minun lapseni ole millään tapaa syyllisiä sotaan, eikä ole oikein erottaa heitä Venäjän puolella asuvista lähisukulaisistaan.

https://twitter.com/jirisalin/status/1569571420409106434
Lainaus
Lainaus
Sota on joukkuelaji. Myös Ukrainan lapset ovat täysin viattomia. Kiinni se raja nyt heti.
Tsih. Tosta tuli blokkia. Kovin haurasta väkeä byrokraattilassa.

https://twitter.com/Stefu60/status/1569571599413551104
Lainaus
Samoin kävi minulle ja samasta asiasta. Onkohan Kristikin 🇪🇪 blokattu?

https://twitter.com/pbyrokraatti/status/1569597178083184640
Lainaus
Kumma juttu, että keskusteluista lentää ulos, kun näkee vaivaa loukatakseen ylläpitäjien lapsia ja perhettä rumimmilla keksimillään tavoilla. Kuka olisi voinut kuvitella?

En nyt tiedä, että onko Päivän Byrokraatti venäjämielinen, mutta blokkaaminen blokkaamisen herkkyys (jo siitä, että vaatii estämään venäläisten pääsyn maahan), alkaa tuoda mieleen woke-väen triggeröitymiset ja cancel-kulttuurin.
« Viimeksi muokattu: 13.09.2022, 13:35:43 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Tagit: