Kirjoittaja Aihe: 2020-10-16 Ranska: Muslimi irrotti Muhammed-kuvia esitelleen opettajan pään  (Luettu 13124 kertaa)

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 296
 • Liked: 23728
 • antikomintern
Laitetaan nyt ensimmäinen vastaan tullut kuva terroristi Abdullah Anzorovista jakoon vaikka ihan kuriositeettina. Tšetšeenin koko nimi on Abdoullakh Abuyezidvich Anzorov (nimestä on useita eri kirjoitusasuja). Kuva tuli vastaan Tšetšenian diktaattori Ramzan Kadyrovin kommenttia Pariisin iskusta jakavassa venäjänkielisessä islamilaisessa nettimediassa.

Kadyrov selittelee, että Moskovassa syntynyt terroristi on käynyt Tšetšeniassa vain kerran, kahden vuoden ikäisenä, ja on ranskalaisen yhteiskunnan kasvatti ja tuotos, koska on Ranskassa liki koko ikänsä asunut, puhui ja kirjoitti ranskaa. Eiköhän kotikieli ole kuitenkin ollut tšetšeenin kieli (ja/tai venäjä). Eipä Kadyrovin korostama "ranskalaisuus" tšetšeenimuslimin verenhimoa näytä laimentaneen, vaan islam puski muslimista läpi suodattamattomana.

https://islamnews.ru/news-kadyrov-okharakterizoval-lichnost-predpolagaemogo-ubiytsy-uchitelya-v-parizhe (17.10.2020, konekäännös)
Lainaus käyttäjältä: Islam News
Kadyrov spoke about the identity of the alleged killer of the teacher in Paris

Eighteen-year-old Abdullah Anzorov, to whom the French authorities impute the murder of a teacher in Paris, was in Chechnya only when he was an early age and lived his entire life in France, Chechen leader Ramzan Kadyrov said in his telegram channel.

He drew attention to the fact that the young man grew up in French society and was not noticed for sympathizing with radicalists.

Commenting on media publications about the “Chechen trace,” Kadyrov noted that the suspect had been to the republic only once, at the age of two, and soon left with his parents for France forever.

According to him, we are talking about another attempt by the French "to blame all their problems on the Chechens," who have absolutely nothing to do with it, and to use the "terrorist attack for loud political purposes."

[Anzorov] grew up next to the French, communicated, spoke and wrote in their language. And he probably gave an account of his actions, realizing that the state does not hear the believers at close range, ”said the Chechen leader.

[...]

Lisäys:

Toinen, paljon mielenkiintoisempi juttu on tämä (vielä) vahvistamaton väite, että Ranskasta turvapaikan saanut tšetšeeniperhe on ensin hakenut turvapaikkaa Puolasta, joka kuitenkin hylkäsi Anzorovien turvapaikkahakemuksen. Twiitin ranskalaiset asiakirjat viittaavat tähän, jos ovat aitoja.

https://twitter.com/visegrad24/status/1317601595518050307
Lainaus
The Chechen refugee who decapitated a French history teacher in a Paris suburb on Friday after he showed a caricature of the prophet Muhammad to his pupils. was initially refused asylum by Poland.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2020, 02:30:55 kirjoittanut Pullervo »

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 542
 • Liked: 8169
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
”Dådet tros ha terrorististiska kopplingar.” Eli suomeksi ”Teolla uskotaan olevan terroristisia kytköksiä.” On ruotsinkielisessä teksti-TV:ssä iskua käsittelevän uutisen viimeinen lause.

Eli se ei ehkä ollut ihan oikeaa professionaalista terrorismia, jossa on hierakkiset organisaatiot, kytköksiä valtiollisiin toimijoihin ja teknistä asiantuntemusta, vaan lähinnä amatöörien harrastelua, johon haettiin inspiraatiota verkon ja fyysisten kontaktien vihapuheista. Ei niin pahaa kin oikea terrorismi, vaan sellaista katurähinöintiä?
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 097
 • Liked: 7655
 • junior koodari
Olen  nähnyt  koko ihmiselämän kirjon negatiivisen puolen, jossa puukko-julle puukottaa ryypykaverinsa, äiti tappaa lapsensa, poika äitinsä..jne.

Pään irti nirhaaminen uskonnon puitteissa on provosointia, halua näyttöön,siihen, ketkä ja mikä uskonto tulee euroopassa hallitsemaan.

Me istutaan eu:n nöyrinä spanieleina,,, nettomaksajina odottamassa, kun joku islam tyyppi saa määräyksen tappamiseen. Suomessa vaeltelee n. 4700 ihmistä joiden identiteettia ei kukaan tiedä,,edes Päivi Nerg.

Valitettavasti, (ei julkisten ennusteiden) mukaan Suomessa tullaan tekemään useita islamiin liittyviä näyttäviä terroritekoja seuraavan kahden vuoden ajanjaksossa, ei mitään pommijuttuja mutta päiden poistoa ja tappamista kunnian puolesta.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2020, 03:05:57 kirjoittanut simppali »

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 726
 • Liked: 12650
 • tökerö, tyhmä ja köyhä

Aavistuksen verran kummastelen tätä reagointia täälläkin. Kommentteja satelee.

Tätähän tämä on. Pitkän aikaa ollut 15-20 vuotta Euroopassa, jo täälläkin. Ja pahenee vaan.

Miksi tällainen yksi pään irrotus nyt niin kovin kuohuttaa? Johan tätä on ollut Suomessakin. Pori ja Hämeenlinna jne. Ja lisää tulee. Siis jos 700 - 800 miljoonaa ihmistä seuraa koraania niin ...

kiitos Maria, Sanna ja Li että työstätte islamia lisää.
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 810
 • Liked: 5179
 • Harvinainen valkoinen leijona
Independentin jutussa on terrori-iskun johdosta haastateltu feministi-nais-journalistia...  :flowerhat: Huom kaikki feministit, vapaamieliset, vihervasemmistolaiset, mediatoimittajat, kukkahattuiset, naiset  :flowerhat:
... siis feministi-nais-journalistia, joka on aiemmin ollut toimittajana Charlie Hebdossa. Hän kommentoi:
Lainaus
...Caroline Fourest, a prominent French feminist journalist who is a former Charlie Hebdo columnist, told BBC Radio 4’s Today: “I was very, very shocked. Not that this murder was a surprise – now we have lived for almost eight years under the permanent threat of terrorist attack...

“Sometimes we have the feeling that this battle against religious fanaticism is endless but the only secret hope we have is that...making them understand satirical culture, Charlie Hebdo, and freedom of speech. But yesterday a bit of that hope was beheaded.” She argued those who “dare to” defend secularism and freedom of speech in the country are under great strain.

We cannot win a war because it is an asymmetric war, between reason on one side and madness on the other side. You can be patient and precise. You can explain again and again and again.”
Hän on shokissa, vaikkei yhtään yllättynyt sillä terroriuhka on jatkuvaa. Hänestä tuntuu, että taistelu uskontofanaatikkoja (ääri-islamisteja) vastaan on loputon - kun ainoa toivo on että ne jokupäivä käyttäisivät järkeä että ymmärtäisivät mitä on satiiri, Charlie Hebdo ja sananvapaus... mutta nyt taas se toivo on pään verran pienempi. Hän huomauttaa myös, että ne jotka uskaltavat puolustaa sekularismia ja etenkin sananvapautta, ovat kovien paineiden alla nyt.
"Ei me voiteta tätä sotaa, koska se on asymmetristä sotaa, jossa toisella puolella on järjenkäyttö ja toisella puolella pähkähulluus. Ja sinä et voi kuin yrittää olla kärsivällinen ja tarkka ja selittää asioita uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja ...

Charlie Hebdo on tullut siihen tulokseen, että tässä kaikessa on takana fasistinen ideologia:
Lainaus
Charlie Hebdo tweeted: “Charlie Hebdo expresses its sense of horror and revolt after a teacher in the line of duty was murdered by a religious fanatic...
“Intolerance has just crossed a new threshold and seems to stop at nothing to impose its terror on our country. Only the determination of political power and the solidarity of all will defeat this fascist ideology.
...must make us more combative than ever to defend our freedom.”
Ja heidän ehdotus on voittaa se poliittisella päättäväisellä voimankäytöllä. Ja he toivovat, että tämä valmistaa meitä taistelukykyisemmäksi puolustamaan vapauttamme.

Olen hiukan yllättynyt näistä ulostuloista.
Olisin odottanut, että vihervasemmistosta ja liberaalitahoilta näiden terrori-iskuongelmien poistamiseksi olisi ehdotettu vaikkapa maahanmuuton lisäämistä, sananvapauden rajoituksia, uusia suosituksia naisten pukeutumiselle ja naisten oikeuksien rajoituksia. Saattaisiko jotkut kokea, että sittenkään ei ollut suvaitsemisesta apua, ongelmat vaan on ja nyt jotain tarvitsisi tehdä.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 952
 • Liked: 30037
Toinen, paljon mielenkiintoisempi juttu on tämä (vielä) vahvistamaton väite, että Ranskasta turvapaikan saanut tšetšeeniperhe on ensin hakenut turvapaikkaa Puolasta, joka kuitenkin hylkäsi Anzorovien turvapaikkahakemuksen. Twiitin ranskalaiset asiakirjat viittaavat tähän, jos ovat aitoja.

Voi hyvinkin olla aito, sillä tuollaisia ne asyylipäätöspaperit ovat. Vaikka itse asyylipäätös on salainen, niin ylempiin oikeusistuimiin tehdyt valitukset ovat yleensä julkisia. Näitä päätöstekstejä näkee silloin tällöin Suomessakin.

Poimin tuosta tekstistä sen oleellisimmat kohdat koosteeksi:

Dokumentti on Ranskassa oleskelevan Venäjän kansalaisen M. Abouyezid Anzarovin Ranskan asyylioikeudelle 17.12.2010 tekemä valitus, jossa pyydetään kumoamaan Ranskan maahanmuuttoviraston (OFPRA) tekemä, 19.11.2010 päivätty, kielteinen turvapaikkapäätös.

Valittaja väittää, että hän pelkää joutuvansa vainon uhriksi poliittisista syistä koska hän on tukenut tsetseenitaistelijoita. Heinäkuussa 2004 hän oli erään kaukaisen serkun pyynnöstä majoittanut 5 taistelijaa ja hän oli toiminut heidän autonkuljettajanaan 3 kertaa. Edellä mainittu serkku oli sitten ilmiantanut hänet ja hänen asuntoonsa oli ilmestynyt 13-14. heinäkuuta välisenä yönä aseistettuja sotilaspuvuissa olevia miehiä. Nämä olivat vieneet hänet mukanaan, pitäneet häntä vankinaan ja pahoinpidelleet häntä. Häntä oli vaadittu ilmiantamaan taistelijoita. Vapaaksi hän pääsi 7 päivää myöhemmin lunnaita vastaan. Hän poistui maastaan ensimmäistä kertaa elokuussa 2005 vaimonsa ja lapsiensa kanssa. Kun Puolan viranomaiset hylkäsivät hänen turvapaikkahakemuksensa, niin hän palasi takaisin Tsetseniaan tammikuussa 2007. Hänen vaimonsa ja lapsensa asuivat hänen isänsä luona ja hän itse asui erään serkun luona. Sotilaspuvuissa olleet aseistautuneet miehet olivat käyneet kaksi kertaa hänen isänsä luona - huhti- ja toukokuussa 2007 - ja he olivat vaatineet, että Abouyezid saapuu poliisiasemalle kuulusteluihin. Tämän jälkeen hän päätti uudelleen poistua maastaan.

Tutkittuaan tapauksen Ranskan asyylioikeus osti tsetseenin tarinan sellaisenaan ja kopioi sen päätöstekstiksi, sekä myönsi tälle pakolaisstatuksen.


Tuollaisilla tarinoilla siis irtoaa monessa EU-maassa asyylipaikka, vaikka pirukaan ei ota selvää noiden tarinoiden paikkansapitävyydestä. Sitten vielä jos tarina menestyy, niin seuraava tulija voi kopioida sen suoraan sellaisenaan omaan käyttöönsä ja varioida sitä sopivasti. Siten taas irtoaa asyyli seuraavallekin tulijalle. Monessa yhteydessä on havaittu, että joku tarinoista nousee jonakin ajankohtana suosituimmaksi ja sitä sitten toistavat kaikki. Eräs tällainen oli kun Saksassa keksivät, että väittämällä olevansa Taliban-terroristi voi sinetöidä Saksaan jäämisensä, koska palautus kotimaahan "voi käydä terveydelle vaaralliseksi".

Tapauksessa on vielä se mielenkiintoinen puoli, että kun tsetseeni koki olevansa vaarassa, niin hän ei lähtenyt tuli hännän alla kohti Azerbaidzhania, Irania tai Pakistania, vaan ei kun vain yhteen suuntaan - Eurooppaan uskottomien keskelle. Kun puolalaisilta tuli kalossinkuvaa takamukseen, niin sitten uudelleen toiseen Euroopan maahan, jossa valittamalla sai väsytysvoiton ja asyylin. Jo pelkästään valittamalla olisi voinut venyttää oleskelunsa Ranskassa vaikka tappiin asti.

EDIT korjattu virhe yhdessä päivämäärässä: 17.9.2010 --> 17.12.2010
« Viimeksi muokattu: 18.10.2020, 13:08:30 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 843
 • Liked: 3695

Olen hiukan yllättynyt näistä ulostuloista.
Olisin odottanut, että vihervasemmistosta ja liberaalitahoilta näiden terrori-iskuongelmien poistamiseksi olisi ehdotettu vaikkapa maahanmuuton lisäämistä, sananvapauden rajoituksia, uusia suosituksia naisten pukeutumiselle ja naisten oikeuksien rajoituksia. Saattaisiko jotkut kokea, että sittenkään ei ollut suvaitsemisesta apua, ongelmat vaan on ja nyt jotain tarvitsisi tehdä.

Vihervasemmiston virallinen mantra on tietenkin maahanmuuton lisääminen, sananvapauden suitseminen jne. mutta yksilötasolla moni vihervasemmistolainenkin alkaa jo pelätä oman ja läheistensä turvallisuuden puolesta.

Kuvitellaan tilanne, että linkkaamallasi ranskalaisella feministijournalistilla olisi teini-ikäinen tytär, jolloin seuraavan analogian pohdinta on hänellä väistämättä edessä:
- teini-ikäiset tytöt(ainakin kantikset) käyttää minihametta
- *staniassa minihameesta katkaistaan kurkku
- *stanialaiset katkoo jo Ranskassa kurkkuja pilakuvien takia
- Ranskaan virtaa *stanialaisia solkenaan

Vaikka feministijournalisti itse olisi valmis sulkeutumaan jätesäkkiin, niin tämän teini-ikäinen tytär ei ehkä olekaan, jolloin äidille syntyy valintatilanne: ideologia vai oman lapsen turvallisuus.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2020, 13:27:28 kirjoittanut justustr »

Kela_Platinum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 015
 • Liked: 1403
Ei näihin ole mitään sanottavaa enää, kaikki mahdollinen on sanottu ja silti kansa pää pensaasta äänestää tyyppejä jotka ylläpitää tätä. Miten enää korjata noinkin paha tilanne mikä Ranskassa on? Koko länsi-eurooppa on yksi vitsi

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 568
 • Liked: 9558
 • Punavihreäkriittinen
Ei näihin ole mitään sanottavaa enää, kaikki mahdollinen on sanottu ja silti kansa pää pensaasta äänestää tyyppejä jotka ylläpitää tätä. Miten enää korjata noinkin paha tilanne mikä Ranskassa on? Koko länsi-eurooppa on yksi vitsi
No Pariisissa eilen marssittiin mamujen oikeuksien puolesta massiivisesti, että there you go.

Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times

Möhömaha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 969
 • Liked: 2793
 • Koneinsinööri (todistusta ei jätetty Somaliaan)
Nykyaikana taitaa taas olla käyttöä keskiaikaiselle gorgetille eli kurkku/niska -panssarille.
Voin kuvitella mohammedin turhautumisen, kun yrittää päätä sahata ("allahu akbar-no mitä prkl") 8)
If the freedom of speech is taken away then dumb and silent we may be led, like sheep to the slaughter. - George Washington
https://www.youtube.com/watch?v=D-7RzS8_dys

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 952
 • Liked: 30037
Ei näihin ole mitään sanottavaa enää, kaikki mahdollinen on sanottu ja silti kansa pää pensaasta äänestää tyyppejä jotka ylläpitää tätä. Miten enää korjata noinkin paha tilanne mikä Ranskassa on? Koko länsi-eurooppa on yksi vitsi
No Pariisissa eilen marssittiin mamujen oikeuksien puolesta massiivisesti, että there you go.

Katos vaan. Vasemmistopirulaiset mobilisoivat heti neekeri- ja muslimiarmeijansa provokaatiohommiin. Jo on härskiä menoa. Ehdinkin jo ajatella, jotta kas kun eivät nyt polkaise pystyyn sattumuksen johdosta MLM-liikettä, jonka tunnuslause "Muslim Lives Matter". Ampuihan tässäkin poliisi, joten syy mellakointiin on jo olemassa.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 301
 • Liked: 8658
 • Manner-Suomen Tasavalta
Totean saman kuin moni muukin jo, että kaikista paikoista oli pakko lähteä pakolaiseksi Eurooppaan.

Ranskahan nyt, siis miettikää, on sellainenkin paikka jossa "on pakko" tappaa yläasteen opettaja kun se perhana loukkaa Profeettaa. Siis jos itse suunnittelisit maahanmuuttoa, ja miettisit eri vaihtoehtojen hyviä ja huonoja puolia, niin muuttaisitko maahan joka on ihan siedettävä paikka asua, mutta vain jos osa väestöstä ensin tapetaan pois, ja sinun itse on ryhdyttävä siihen tappamiseen? Toisen ihmisen tappaminenhan lienee yksi ikävimmistä asioista mitä ihminen voi yleensäkään tehdä, vaikka se olisi itsepuolustusta niin silti siitä jää huono fiilis koko loppuelämäksi. Näin ajateltuna pitäisi muuttaa mihin hyvänsä muualle, paitsi Eurooppaan.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 039
 • Liked: 28512
 • Easter Worshipper
Onko kukaan muuten nähnyt yhtäkään kirjoitusta, missä muslimijohtajat tuomitsevat sen, että ihminen tapetaan sen vuoksi, että hän on muslimien mielestä pilkannut jotain 1400 vuotta sitten elänyttä piip piip? Ne harvat "tuomitsimiset" ovat nähdäkseni olleet yleistä paskanjauhantaa.

Olen joskus miettinyt kristinuskon näkökulmasta tätä asiaa.

Sinänsähän jos ei mennä jonnekin inkvisition aikoihin tai ristiretkiin - joilla oli siis uskonnon varjolla myös poliittinen ja vallanhimoinen motiivi, kristitylle on oikeastaan sama, mitä ei-kristitty tekee kunhan ei selkeästi loukkaa yksilöä tai tämän omaisuutta. Eli jos Tervo heittelee Raamattua, niin omaansahan heittelee tai sellaista, joka hänelle on annettu heiteltäväksi. Jos performanssitaiteilijaryhmä tekee yhdyntäliikkeitä Temppeliaukion kirkossa ja pesee jalkoja kastemaljassa, niin siinähän tekevät, jos lupa heille on annettu. Sen sijaan siitä kastemaljasta en välttämättä haluaisi omaa lastani kastettavan.
Jos joku piirtää Jeesus-pilakuvia, niin siinähän piirtää. Raamattuja ja krusifiksejakin voi polttaa, kunhan polttaa omiaan.

Islamissa on se ongelma, että uskontoon on rakennettu niin tabuja asioita, että kiihko- tai fundismuslimi ei vaan pääse sen yli, että niitä eivät saa tehdä edes ateistit tai muunuskoiset. Jos muslimia on kielletty piirtämästä Allahin tai profeetan kuvaa, niin se on rakennettu passiiviin: Allahin tai profeetan kuvaa ei saa piirtää. Kristinuskon kymmenen käskyä ja vuorisaarna on molemmat osoitettu sinä tai te -muotoon ja kohdistettu kuulijoille tai niille, jotka kokevat lain omakseen. Älä tapa. Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi...

Ainakin näin olen antanut itseni ymmärtää. Kristityllä on asioita, joita tämän tulisi itsensä noudattaa. Ja lähetyskäsky, että tämän pitäisi opettaa muitakin näitä asioita noudattamaan. Muslimilla on maailma, jossa kaikkien tulisi alistua Allahin tahtoon. Joka ei alistu, tapetaan tai elää kuffarina maksaen veroa muslimeille. Lähetyskäskyä ei muslimeilla ole, koska heidän oppinsa mukaan kaikki ihmiset syntyvät muslimeiksi. Siksi ketään ei tarvitse käännyttää. Ainoastaan pois eksyneitä tulee rangaista.

Sitten myös rivien välistä olen ajatellut, että islam on jotenkin hauras uskonto. Muslimit pelkäävät, että allah tai muhamed menee "rikki" jos sen pilakuvia piirtää. Tai suuttuu suotta hartaillekin viisikertaapäivässärukoilijoille. Kun kuffari piirtää muhametin kuvia tarpeeksi, niin Allah lähettää heinäsirkkoja tai jotain. Tai sitten muslimi vaan ottaa henkilökohtaisena loukkauksena oman uskontonsa arvojen pilkkaamisen. Tai sitten perheensä tai sukunsa tai koko muslimiyhteisön loukkaamisena, minkä sitten "harras" uskonnonharjoittaja yksilötyönä rankaisee.

Tämä ei muutu koskaan. Niin kauan kuin islam on maan päällä.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 277
 • Liked: 24892
Lainaus
Rallies are being held across France in support of Samuel Paty, the teacher beheaded after showing cartoons of the Prophet Muhammad during a lesson.

People in the Place de la République in Paris carried the slogan "Je suis enseignant" (I am a teacher), with PM Jean Castex saying: "We are France!"
----

The Place de la République in Paris filled with people rallying in support of Mr Paty. Mr Castex and Paris Mayor Anne Hidalgo joined them.

It was in the square that 1.5 million people protested following the deadly attack in 2015 on the offices of the satirical magazine Charlie Hebdo, after it had published the cartoons of the Prophet Muhammad.

One protester on Sunday carried a sign reading "zero tolerance to all enemies of the Republic", another "I am a professor. I'm thinking of you, Samuel."
----

Education Minister Jean-Michel Blanquer said France would succeed in defeating the enemies of democracy if it were united and that all teachers in France needed support.

In Lille, people carried banners and placards with the simple words "I am Samuel".

Thousands of people also gathered in Place Bellecour in Lyon to pay their respects, with another large turnout in Nantes.

Demonstrations are also being held in Toulouse, Strasbourg, Marseille, Bordeaux and elsewhere.

----

https://www.bbc.com/news/world-europe-54589241

Jutun videon perusteella tukimielenosoituksiin osallistuneiden ihmisten määrä ei ole ihan vähäinen.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2020, 19:33:46 kirjoittanut Vellamo »
Pese käsiä, pidä välimatkaa, älä kälätä, käytä maskia.

www.epidemia.fi
www.eroonkoronasta.fi
www.endcoronavirus.org

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 843
 • Liked: 3695
Lainaus
Rallies are being held across France in support of Samuel Paty, the teacher beheaded after showing cartoons of the Prophet Muhammad during a lesson.

People in the Place de la République in Paris carried the slogan "Je suis enseignant" (I am a teacher), with PM Jean Castex saying: "We are France!"
----

The Place de la République in Paris filled with people rallying in support of Mr Paty. Mr Castex and Paris Mayor Anne Hidalgo joined them.

It was in the square that 1.5 million people protested following the deadly attack in 2015 on the offices of the satirical magazine Charlie Hebdo, after it had published the cartoons of the Prophet Muhammad.

One protester on Sunday carried a sign reading "zero tolerance to all enemies of the Republic", another "I am a professor. I'm thinking of you, Samuel."
----

Education Minister Jean-Michel Blanquer said France would succeed in defeating the enemies of democracy if it were united and that all teachers in France needed support.

In Lille, people carried banners and placards with the simple words "I am Samuel".

Thousands of people also gathered in Place Bellecour in Lyon to pay their respects, with another large turnout in Nantes.

Demonstrations are also being held in Toulouse, Strasbourg, Marseille, Bordeaux and elsewhere.

----

https://www.bbc.com/news/world-europe-54589241

Jutun videon perusteella tukimielenosoituksiin osallistuneiden ihmisten määrä ei ole ihan vähäinen.

Live-lähetys täällä:
https://www.youtube.com/watch?v=wB2KtOHW2eQ

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 726
 • Liked: 12650
 • tökerö, tyhmä ja köyhä

Maailmalta tulevissa mielenosoituskuvissa ei näy olevan neekereitä eikä arabeja. Ehkä he eivät koe pään irrottamista paheksuttavana.
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 499
 • Liked: 2352
Tämä tapahtuma ja uhri hiipuvat alle viikossa uutisvirtaan. On tärkeää huomata, että tästäkään ei tule seuraamaan mitään muslimiyhteisölle. Ei puututa uskonnon opetukseen koulussa, vaikka se on perustuslaissa kiellettyä, ei puututu imaamien ja moskeijoissa tapahtuvaan kiihottamiseen, eikä suureen joukkoon erinäisiä järjestöjä, jotka ovat tässäkin tapauksessa olleet kiihottamassa kanssa uskovia vihaan opettajaa kohtaan.
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

jka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 275
 • Liked: 7055
 • Kuka vei meidän munat?
Ranskassa osoitetaan mieltä sen puolesta että ensinnäkin Charlie Hebdo-tyyppisiä pilakuvia saa esittää ja toiseksi niitä voi käyttää jopa opetusmateriaalina koulussa puhuttaessa sananvapaudesta.

Suomessa pelkästään Charlie Hebdo-tyyppisistä pilakuvista olisi välittömästi valtakunnansyyttäjä niskassa ja tulisi tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, puhumattakaan jos materiaalia käytettäisiin koulussa.

Eli tavoite joka opettajan päänleikkamisella oli on jo saavutettu Suomessa. Tässä mielessä täytyy nostaa hattua rankalaisille. Siellä sentään ymmärretään mitä sananvapaus on. Suomessa siitä on jo vapaaehtoisesti luovuttu.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 301
 • Liked: 8658
 • Manner-Suomen Tasavalta
Mutta uskaltaako kukaan näistä Ranskan mielenosoittajista kantaa kylttiä jossa olisi jokin näistä pilakuvista? :(
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Kotikokki

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 13
 • Liked: 67
Lainaus
Ranskassa terrorismitapauksia selvittävät syyttäjät kertoivat perjantai-iltana tutkivansa tapausta, jossa mies puukotettiin kuoliaaksi Pariisin esikaupunkialueella. Syyttäjien mukaan uhrilta oli katkaistu pää.

Henkirikos tapahtui kello 17 aikaan iltapäivällä paikallista aikaa koulun lähellä Conflans Saint-Honorinen alueella Pariisin länsipuolella.

yle.fi/uutiset/3-11600023

Noin veroin rahoitettu yleisradio uutisoi asiasta.
Itseäni ihmetyttää miten puukottamalla saa pään irti? En odota keneltäkään vastausta, mietin vain, kuinka paljon asiaa pitää kaunistella ja lukijoita koittaa harhauttaa?
Puukotuksen ainakin itse miellän aivan toisin.

Kotikokki
Nimimerkki ei viittaa kaupallisiin toimijoihin.
Kokkailen omaksi iloksi kotona.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 720
 • Liked: 4358
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Mutta uskaltaako kukaan näistä Ranskan mielenosoittajista kantaa kylttiä jossa olisi jokin näistä pilakuvista? :(
Tarpeeksi monen pitäisi häpäistä islamia niin silloin saatananpalvojat eivät mahtaisi mitään ja he häviäisivät taistelun.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 843
 • Liked: 3695

Maailmalta tulevissa mielenosoituskuvissa ei näy olevan neekereitä eikä arabeja. Ehkä he eivät koe pään irrottamista paheksuttavana.

Seurasin tubesta miekkaria. Kyllä siellä tummahipiäisiä oli vaikka kuinka paljon.

Unlucky

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 75
 • Liked: 681
Eikö olekin vanhanaikaista ja leimaavaa puhua tekijästä murhamiehenä, päänleikkaajana tai terroristina?

Puhuttakoon hänestä sananvastuun opettajana.

Vai mitä suvakit?

Kokoliha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 090
 • Liked: 7208
Ylen uutisesta eräs oleellinen pointti (jonka kursivoin, lihavoin ja alleviivasin alla) on jäänyt vähälle huomiolle:

https://yle.fi/uutiset/3-11600193
Lainaus
Ranskassa yhdeksän ihmistä on pidätetty opettajan raakaan surmaan liittyen – kiinniotettujen joukossa tekijän sukulaisia ja koululaisen vanhemmat

AFP:n lähteen mukaan epäilty on 18-vuotias tšetšeenitaustainen nuori.

.....
Uutistoimisto AFP:n poliisilähteen mukaan poliisi saapui paikalle saatuaan ilmoituksen koulun lähistöllä olleesta epäilyttävästä miehestä. Paikalta he löysivät kuolleen miehen ja lähistöltä epäillyn, jolla oli puukon kaltainen ase ja joka käyttäytyi uhkaavasti. Poliisi ampui epäiltyä hyökkääjää, joka haavoittui vakavasti ja kuoli myöhemmin.

Lähteen mukaan rikospaikka oli perjantaina eristetty, ja paikalle oli hälytetty pomminpurkajia räjähde-epäilyjen vuoksi.

AFP kertoo, että oikeuslaitoslähteen mukaan epäillyltä hyökkääjältä oli löytynyt henkilöllisyyskortti, jonka mukaan hän on syntynyt Moskovassa vuonna 2002. Tutkijoiden kerrotaan kuitenkin odottavan vielä virallista varmistusta epäillyn henkilöllisyydelle.

Myös Le Parisien kuvailee omien tietojensa pohjalta, että kyse olisi Moskovassa syntyneestä 18-vuotiaasta miehestä. Lehden mukaan tämä ei ole osunut aiemmin terrorismin vastaisen yksikön seurantaan, eikä mahdollisesta radikalisoituneisuudesta ole ollut tietoa.
......

Meillehän on opetettu, että vain radikalisoituneet ääri-islamistit ovat vaarallisia, mutta muutoin kyseessä on ihqu rauhan uskonto, jonka edessä feministitkin ovat pikkarit märkänä. Tämä ei pidä paikkaansa, kuten jälleen kerran nähtiin. Kun maassa x muslimien kriittinen massa on ylitetty, sen jälkeen nähtävästi jokainen kyseisessä maassa palloileva random muslimi on potentiaalinen uhka, kävelevä aikapommi, joka saattaa kilahtaa syystä tai toisesta karmealla tavalla.

Mikä sitten on kriittinen massa? Se ei ole prosentteja vaan promilleja. Esimerkiksi Suomen tataarit ovat miniatyyrinen vähemmistö, he kotoutuivat aikana kauan ennen kotouttamista ts. hyysäämistä ja on hiukan vaikea kuvitella heidän joukostaan löytyvän tällaiseen tekoon pystyviä.

Yksittäistapaus ei enää käy vaikka miten hyysärit ja islamin valkopesijät yrittäisivät, mutta odotan toki muita vakioselityksiä syrjäytymisestä, mielenterveysongelmista, ei_ollut_oikea_muslimi jne. Ja ainahan rassismikortinkin voi pelata.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2020, 22:58:29 kirjoittanut Kokoliha »
Nämä samat politikot jotka haluavat pitää koulut nyt auki kannustivat puoli vuotta sitten lapsia ilmastolakkoon.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 952
 • Liked: 30037
Ranskassa on ryhdytty karkotustoimiin.

Lainaus
Terroria Pariisissa

Ranska on karkottamassa 231 mahdollista ekstremistiä


Opettajan pään irtileikkaaminen on järkyttänyt Ranskaa - nyt ryhdytään kuitenkin toimiin. Sisäministeri Gerald Darmanin on määrännyt karkottamaan 231 mahdollista ekstremistiä. Kaikki heistä eivät ole vielä vangittuina.

Die Welt 18.10.2020

(...)

Referaattia jutusta:

- Sisäministeri Gerald Darmanin on pyytänyt paikallisviranomaisia järjestämään karkotukset, kerrottiin sunnuntaina poliisin ammattiliiton piiristä.
- Karkotettavista 231 henkilöstä 180 on vankilassa, 51 on tarkoitus pidättää lähituntien aikana. Sisäministeriöltä ei ole vielä tullut vahvistusta asiasta.
- Europe 1 radio on jo aiemmin kertonut suunnitelluista karkotuksista.

---

Samaan aikaan on täällä saatu tietoa, että tämän maan sisäministeri aikoo lakeja rikkoen ankkuroida laittomasti maassa oleskelevat kielteisen asyylipäätöksen saaneet tiukemmin kiinni valtion tissiin. Kunhan Ranskasta karkotettavat kuulevat Suomen vihreistä ministereistä, niin mihin mahtavat suunnistaa?
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 039
 • Liked: 28512
 • Easter Worshipper
Ranskassa on ryhdytty karkotustoimiin.

Lainaus

Ranska on karkottamassa 231 mahdollista ekstremistiä


(...)

Referaattia jutusta:

- Sisäministeri Gerald Darmanin on pyytänyt paikallisviranomaisia järjestämään karkotukset, kerrottiin sunnuntaina poliisin ammattiliiton piiristä.
- Karkotettavista 231 henkilöstä 180 on vankilassa, 51 on tarkoitus pidättää lähituntien aikana. Sisäministeriöltä ei ole vielä tullut vahvistusta asiasta.
- Europe 1 radio on jo aiemmin kertonut suunnitelluista karkotuksista.

---

Samaan aikaan on täällä saatu tietoa, että tämän maan sisäministeri aikoo lakeja rikkoen ankkuroida laittomasti maassa oleskelevat kielteisen asyylipäätöksen saaneet tiukemmin kiinni valtion tissiin. Kunhan Ranskasta karkotettavat kuulevat Suomen vihreistä ministereistä, niin mihin mahtavat suunnistaa?

Eikös EU:ssa ole juuri harkinnassa se solidaarisuuspykälä?

Oliko se kymppitonnin, mitä saa kun ottaa taakkaa jaettavakseen? Hoidetaan noiden palautus Ohisalon opein ja saadaan 2,3 miljoonaa ecua rahaa.

Se olisi promillen kolmasosa siitä rahasta, mitä maksamme elvytysrahastoon. Talous nousuun hip!

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 310
 • Liked: 6845
Paljon enemmän kuin suoraa väkivaltaa – jopa tappamistarkoituksessa – harjoittavia ekstremistejä, pelkään sitä suurta muslimimassaa, joka jo nyt on hivuttautumassa poliittisiin järjestöihin ja puolueisiin vaikuttaen näin suoraan lainsäädäntöön. Väistämätön tosiasia on myös se, että muslimiväestönosan kasvun saavutettua tietyn pisteen, näiden kannattaa perustaa myös omia islamilaisia puolueita. Silloin vääräuskoisten vainoaminen ja tappaminen muuttuvat laillisiksi keinoiksi agendan eteenpäin viemiselle. Ensin vääräuskoisten elämää kontrolloidaan mielivaltaisesti; seuraavassa vaiheessa näihin kohdistetaan suoranaista vainoa, johon ei puututa enää millään tavoin ja jonka ei lueta kuuluvan enää „virallisen“ rikollisuuden piiriin. Lopulta vääräuskoisiin kohdistuva väkivalta ja sorto muuttuu kannustettavaksi asiaksi. 

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 433
 • Liked: 29615
Profeetta Muhammedin taistelijoiden osuus Ranskan asukkaista on ylittänyt jo 20 prosenttia, ja Suur-Pariisin alueella sijaitsevassa Seine-Saint-Denisin departementissa (1,6 miljoonaa asukasta) se on ilmeisesti jo yli 50 prosenttia. On melkoista haihattelua kuvitella etteikö tämä alkaisi pian vaikuttamaan erittäin vahvasti politiikan sisältöön, kun kymmenen vuoden päästä jihadin tukijoiden osuus koko maassa lähennellee jo kolmannesta, ja useammalla alueella valintakysymykseksi muodostuu pelkästään se ajetaanko islamin ylivaltaa vai ei.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 058
 • Liked: 79718
11 pidätettyä.

Helsingin Sanomat: Ranskalaiset kerääntyivät kaduille osoittaakseen tukeaan surmatulle opettajalle, epäillyn tekijän kerrotaan tarjonneen oppilaille rahaa uhria koskevista tiedoista 19.10.2020

Lainaus
IHMISET ovat nyt kaduille kerääntymällä osoittaneet tukeaan opettajien ammattikunnalle. He ovat muun muassa kantaneet Je suis prof -julisteita (Olen opettaja). Samaan tapaan osoitettiin tukea Charlie Hebdo -lehteen vuonna 2015 kohdistuneen terroristi-iskun uhreille. Tuolloin julisteisiin oli kirjoitettu Je suis Charlie. Nyt kaduilla tuettiin myös ilmaisun ja opetuksen vapautta.

Mielenosoitukseen sunnuntaina Pariisin Place de la Republique -aukiolla osallistunut pääministeri Jean Castex viestitti Twitterissä, etteivät ihmiset suostu pelkäämään ja että Ranska pysyy yhtenäisenä.

Mielenosoittajiin liittyivät myös opetusministeri Jean-Michel Blanquer, Pariisin pormestari Anne Hidalgo ja tasa-arvoministeri Marlène Schiappa.

”Kaikki ovat nykyään vaarassa. Asioiden täytyy muuttua”, kertoi AFP:lle Nizzassa sunnuntaina mieltään osoittanut 18-vuotias Valentine Mule.

Ainakaan valtapoliitikot eivät tule muuttamaan asioita. Luvassa vain ankaraa käsien heiluttelua:

Lainaus
PRESIDENTTI Macron määräsi sunnuntaina käynnistettäväksi ”nopeat ja konkreettiset toimet” islamistien netissä levittämää propagandaa kohtaan, AFP kertoo. Hänen mukaansa toimet kohdistetaan muun muassa niihin, jotka osoittavat tukeaan perjantaiselle iskulle.

Viranomaiset kertoivat maanantaina selvittävänsä tekoa tukevien 80 viestin lähettäjien tiedot. Myös koulujen turvallisuustoimia kiristetään.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Ranska on päättänyt karkottaa uskonnollisiin ääriliikkeisiin kuulumisesta epäillyt 231 ulkomaalaista, jotka ovat hallituksen tarkkailulistalla. Epäillyistä 180 on tällä hetkellä vankilassa, ja 51 oli määrä pidättää pikaisesti.

Lisäksi pakolaisasemaa hakevien hakemukset aiotaan käydä läpi entistä tiukemmalla seulalla, Reuters kertoo. Maanantaina maassa käynnistettiin useita poliisioperaatioita surmaan liittyen, Reuters kertoo.

Tuollainen puuhastelu ei muuta enää yhtään mitään:

Lainaus
TERRORISMIIN erikoistuneen syyttäjän Jean-Francois Ricardin mukaan epäilty oli Moskovassa vuonna 2002 syntynyt tšetšeenimies, joka ei ollut aiemmin Ranskan tiedustelupalvelun tiedossa. Mies asui Ranskassa pakolaisstatuksella.

Lainaus
Sisäministeri Gerald Darman sanoi Reutersin mukaan maanantaina harkitsevansa Collectif contre l’islamophobie en France -nimisen ryhmän lakkauttamista.

Eli Ranskan sisäministeri sanoo harkitsevansa vuonna 2003 perustetun Ranskan islamofobiaa vastustavan järjestön lakkauttamista. Mitenkäs nyt näin, onko sisäministeri islamofobi? Toimittaja Anne Viljamaa jättää taustoittamatta.

Lainaus
Lehden mukaan mies saapui koululle kahden veitsen ja muovikuula-aseen kanssa. Hänellä oli myös satoja euroja käteistä rahaa, jota hän tarjosi oppilaille vastineeksi opettajaa koskevista tiedoista. Tähän liittyen pidätettyjen joukossa on koulun 15-vuotias oppilas. Mikään ei kuitenkaan Le Monden mukaan vahvista käsitystä, että mahdollisesti tietoja epäillylle tarjonnut oppilas olisi tiennyt, mikä seuraus tietojen antamisella on.

Hesarin jutussa ei enää kiemurrella, että teon motiivi voi tai saattaa liittyä uskontoon, mutta ei siinä sanota enää motiivista mitään muutakaan.

Edit:
Tuo islamismia tukeva "islamofobian" vastainen 12 000 jäsenen järjestö, jonka Ranskan sisäministeri uhkaa lakkauttaa, on Wikipedia-artikkelin mukaan Sorosin tukema. Le Pen on vaatinut CCIF:n lakkauttamista jo vuosia sitten.
« Viimeksi muokattu: 19.10.2020, 11:04:20 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Methodios

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 290
 • Liked: 2389
 • Pahoinvointiyhteiskunnan nettomaksaja
Näitä ekstremistejä tai potentiaalisia sellaisia on yksinkertaisesti liikaa seurattaviksi tai karkoitettavaksi. Varmaan saisi ottaa Ranskan muslimiväestöstä 10-30% seurantaan ja karkoittaa ne, jos haluaisi saada todellisia vaikutuksia. Ja miksi piti taas yhden ei-muslimin kuolla, koska ongelma on ollut täysin tiedossa jo tiedossa kuinka kauan. Eli kun yksi ei-muslimi murhataan, niin reilu parisataa muslimia karkoitetaan? Ja mitäs tehdään, jos se heidän oma paskastania ei ota kultamunaansa vastaan? Ja mitäs jos siellä paskastaniassa odottaa kultamunaa kuolemantuomio? Läheteenkö hänet ns varmaan kuolemaan? Näiden ongelmien kanssa Suomen virkaporsaat ja jakkukalkkunat pyörivät. Voi toki olla Ranskassa löytyy enemmän vipuvartta tähän.

Se suurin ongelma näyttää olevan, että potentiaalisten terojen määrä on aika iso muslimiväestöstä. Tämäkin julli ei ollut kenenkään seurannassa, eikä ilmeisesti mitenkään epäilyttävä. Eli ihan sellainen ”mukavanoloinen naapurinpoika”. Sitten jokin sai islamin nousemaan pintaan ja hän kuulu profeettansa kutsun.

Onko muuten kotimassa kiilusilmä tai joku hänen hengenheimolainen jo ehtinyt huolestua rasismin kasvusta ja onko ehditty muistuttaa siitä äärioikeiston uhasta? 

Tagit: