Kirjoittaja Aihe: 2020-10-17 Kemin vokki kiinni – persut juhlivat torilla kakkukahveilla  (Luettu 8965 kertaa)

Pullervo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 301
 • Liked: 23916
 • antikomintern
Kemissä tavattiin tänään torilla paikallisen vastaanottokeskuksen sulkemisen vuoksi, kun Kemin perussuomalaiset ry järjesti juhlatilaisuuden kakkukahvien kera. Haittamaahanmuuttomyönteiset fanaatikot saivat tästä tietysti mustaan sieluunsa pipin ja Iltalehti kysyi puoluesihteeri Simo Grönroosilta, että onko tällaisen tilaisuuden järjestäminen asiallista. Grönroos vastasi selkeästi, että on, erittäin asiallista.

Simo Grönroos: Maahanmuutto on ongelma Suomessa. Mitä vähemmän humanitääristä maahanmuuttoa, sitä parempi.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b9c8d957-dffc-4c7f-b969-9244fe4746a7 (17.10.2020)
Lainaus käyttäjältä: IL
Perussuomalaiset juhlivat vastaanottokeskuksen sulkemista kakkukahveilla Kemissä

Maahanmuuttovirasto irtisanoo seitsemän vastaanottokeskuksen sopimukset. Kemi on yksi niistä.

Maahanmuuttovirasto ilmoitti aikaisemmin tänä vuonna irtisanovansa seitsemän vastaanottokeskuksen sopimukset. Sen lisäksi virasto supistaa kolmen vastaanottokeskuksen paikkamäärää.

Yksi irtisanotuista sopimuksista koskee Kemin vastaanottokeskusta. Tänä lauantaina Kemin Perussuomalaiset ry järjesti sulkemispäätöksen johdosta täytekakkukahvitarjoilun Kemissä.

Iltalehti tavoitti perussuomalaisten puoluesihteerin Simo Grönroosin lauantaina kommentoimaan tilaisuutta.


Onko asiallista järjestää täytekakkukahvitarjoilu vastaanottokeskuksen sulkemisen kunniaksi?

Erittäin asiallista. Kyseessä on juhlatilaisuus, Grönroos sanoo.

Mitä juhlittavaa siinä on erityisesti?

Maahanmuutto on ongelma Suomessa. Mitä vähemmän humanitääristä maahanmuuttoa, sitä parempi, Grönroos kommentoi.

[...]

Migrin tiedote asiasta 24.6.2020: https://migri.fi/-/vastaanottokeskusten-paikkamaara-vahenee-maahanmuuttovirasto-irtisanoo-seitseman-keskusta (24.6.2020)
Lainaus käyttäjältä: Maahanmuuttovirasto
Vastaanottokeskusten paikkamäärä vähenee – Maahanmuuttovirasto irtisanoo seitsemän keskusta

Maahanmuuttovirasto irtisanoo seitsemän vastaanottokeskuksen sopimukset. Sen lisäksi virasto supistaa kolmen vastaanottokeskuksen paikkamäärää.

Noin 1 400 ylimääräistä paikkaa

Tänä vuonna Suomeen on tullut uusia turvapaikanhakijoita noin puolet vähemmän kuin vastaavana aikana viime vuonna. Koronapandemian aikana Suomen rajoilla on jätetty vain yksittäisiä turvapaikkahakemuksia. 

Vähäisestä hakijamäärästä huolimatta Maahanmuuttovirasto ei ole tehnyt pandemian aikana uusia lakkauttamispäätöksiä. Vastaanottojärjestelmässä varauduttiin koronaviruspandemiaan järjestämällä ylimääräisistä paikoista keskuksiin mahdollisesti tarvittavia karanteeni- ja eristystiloja.

- Kaikkien nykyisten vastaanottokeskusten toiminta on ollut yleisesti ottaen hyvää. Lisäksi keskukset ovat pystyneet toimillaan estämään koronan leviämistä, ja haastavissa tilanteissa on tehty hyvää työtä, kertoo vastaanottoyksikön johtaja Pekka Nuutinen.

Kevään koronavirustilanteen myötä vastaanottokeskusten käyttöaste on nyt selvästi tavoiteltua noin 90 prosenttia alhaisempi. Vuoden loppuun mennessä Maahanmuuttovirasto arvioi käytössä olevan noin 1 400 ylimääräistä paikkaa.

- Meillä on oltava vapaita paikkoja toisaalta uusien turvapaikanhakijoiden varalta ja toisaalta siltä varalta, että koronatilanne vaikeutuisi uudelleen. Yhteiskunnalla ei kuitenkaan ole varaa suureen määrään käyttämättömiä paikkoja, kertoo Nuutinen.

Muutokset vastaanottojärjestelmässä

Maahanmuuttovirasto on päättänyt irtisanoa loppuvuoden aikana seitsemän keskuksen sopimukset ja supistaa kolmen keskuksen paikkamäärää.

Vastaanottokeskukset, joiden sopimukset irtisanotaan:

• Jämsän VOK, syyskuun loppuun mennessä. 170 paikkaa
• Kemin VOK, joulukuun loppuun mennessä. 200 paikkaa
• Lieksan VOK, joulukuun loppuun mennessä. 150 paikkaa
• Siilinjärven VOK, joulukuun loppuun mennessä. 200 paikkaa
• Mänttä-Vilppulan VOK, joulukuun loppuun mennessä. 200 paikkaa
• Punkalaitumen VOK, joulukuun loppuun mennessä. 150 paikkaa
• Hangon VOK, joulukuun loppuun mennessä. 150 paikkaa

[...]

https://twitter.com/SimoGronroos/status/1317344441263394819

Lainaus käyttäjältä: Simo Grönroos@Twitter
Ylen toimittaja soitti männäpäivänä ja kysyi onko asiallista järjestää kakkukahvitarjoilu vastaanottokeskuksen lopettamisen kunniaksi. Vastasin että se on erinomainen syy järjestää kakkukahvit ja mielestämme koko turvapaikkamaahanmuutto pitäisi lopettaa. #perussuomalaiset #kemi

e: lisätty twiitti
« Viimeksi muokattu: 17.10.2020, 20:01:41 kirjoittanut Pullervo »

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 626
 • Liked: 66337
 • 'Hvis lyset tar os'
Grönroosilta jämäkkää lausuntaa. Näinhän se pitää vastata, kun kerran kysytään. Suoraan ja jämäkästi, ilman mitään turhia kiemurteluja- ja samanmoiset perustelut perään.

Sen vaan lisään, että kaikenlainen maahanmuutto liiallisissa määrin on haitallista kansallismielisestä näkövinkkelistä. Ei pelkästään humanitäärinen, vaikka se selkeästi haitallisinta onkin, ihan joka tavalla.

Tämä oli kuitenkin erittäin piristävä- ja toiveita herättelevä kakkukahvittelu.👍

E: l
« Viimeksi muokattu: 17.10.2020, 22:38:03 kirjoittanut Kim Evil-666 »
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Oma polku- kiveen hakattu!

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 181
 • Liked: 39563
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Tuohon voisi keittää että tilaisuus kannatti järjestää jo senkin vuoksi että suvakkeja vituttaisi. Pojot Grönroosille kun ei lähtenyt yleä mielistelemään vaan antoi kahvittelutte tukensa.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 192
 • Liked: 40530
Kemissä tavattiin tänään torilla paikallisen vastaanottokeskuksen sulkemisen vuoksi, kun Kemin perussuomalaiset ry järjesti juhlatilaisuuden kakkukahvien kera. Haittamaahanmuuttomyönteiset fanaatikot saivat tästä tietysti mustaan sieluunsa pipin ja Iltalehti kysyi puoluesihteeri Simo Grönroosilta, että onko tällaisen tilaisuuden järjestäminen asiallista. Grönroos vastasi selkeästi, että on, erittäin asiallista.

Simo Grönroos: Maahanmuutto on ongelma Suomessa. Mitä vähemmän humanitääristä maahanmuuttoa, sitä parempi.

Suomen uutisissa oli eilen hyvät perustelut miksi Grönroosin kanta on se oikea. Mikään yhteiskunta ei kestä hajoamatta alla kuvattua painetta päästä asyylihumpuukilla vuolemaan kultaa Eurooppaan. Kaikesta tästä tiedosta huolimatta useat EU-johtajat ja EU-komissio haluavat edistää kaikin voimin tätä tuhokehitystä. Erityisesti vasemmisto kunnostautuu tässä, mutta ei saa unohtaa, että myös kokoomus ajaa tässä maassa innolla aivan samaa asiaa.

Lainaus
Tutkimus: Lähes puolet arabinuorista haaveilee siirtolaisuudesta – Eurooppaan kohdistuva paine on valtava

Äskettäin julkaistu kyselytutkimus kertoo, että lähes puolet Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maiden nuorista yrittää aktiivisesti päästä siirtolaiseksi johonkin toiseen maahan tai haaveilee siitä. Koronapandemia on vain lisännyt nuorten lähtöhaluja omasta maastaan.


Arabinuorille suunnattu ASDA’A BCW -kyselytutkimus tehtiin jo kahdettatoista kertaa. Tutkimusta varten haastateltiin neljää tuhatta 18-24-vuotiasta miestä ja naista Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maissa, kertoo nettilehti Breitbart.

Tutkimuksen mukaan 42 prosenttia kyselyyn vastanneista haluaa lähteä omasta kotimaastaan siirtolaiseksi. Lähtijöistä 40 prosenttia haluaa muuttaa pysyvästi muualle. Tutkimuksen tekijöiden mukaan arabimaailmassa on yli 200 miljoonaa nuorta, joten tämä koskee melkoista joukkoa.

Kyselytutkimuksessa haastateltiin puoliksi miehiä ja naisia. Vain kolmasosa vastanneista oli sitä mieltä, että ei ikinä haluaisi lähteä omasta maastaan.
(...)

Neljäsosa nuorista kertoi haluavansa lähteä siirtolaiseksi taloudellisten syiden vuoksi. Pakolaisuuteen yleensä liitetyt syyt näkyivät vastauksissa vähemmän. Turvallisuussyistä lähteviä oli 12 prosenttia, uskonnollisista syistä vain kaksi prosenttia ja poliittisista syistä kahdeksan prosenttia. Koronapandemia on vain lisännyt nuorten lähtöhaluja entisestään.
(...)

Saharan eteläpuolisessa Afrikassa aiemmin tehdyt vastaavat tutkimukset osoittavat, että siellä siirtolaisiksi lähtijöitä on vieläkin enemmän. Vuonna 2018 julkaistu Pew Research Center -tutkimuslaitoksen tutkimus paljasti, että jopa kaksi kolmasosaa Saharan eteläpuolisen Afrikan yli miljardista asukkaasta haluaa muuttaa Eurooppaan tai Yhdysvaltoihin seuraavien viiden vuoden sisällä.

Maahanmuuttopaine Eurooppaan tulee siis jatkossakin olemaan valtava. EU on tähän asti keskittynyt lähinnä helpottamaan laillista maahantuloa ja keksimään uusia tapoja jakaa laittomien tulijoiden Välimeren maille aiheuttamaa taakkaa.

Perussuomalaiset puolestaan ovat kerta toisensa jälkeen pyrkineet korostamaan, että Eurooppaan pyrkii elintasoperäisiä siirtolaisia, ja ainoa keino tulijoiden pysäyttämiseen on se, että siirtolaisvirta pysäytetään Euroopan ulkopuolelle.

Lihavoinnit mun.
« Viimeksi muokattu: 17.10.2020, 22:03:54 kirjoittanut akez »
George Orwell: "All that Oceania's citizens know about the world is whatever the Party wants them to know."

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 456
 • Liked: 11730
 • Mullaki o kissa
Iltahöpön kommenteissa itkettiin sitä, että 30 työpaikkaa menee, eli PS haluaa lisää työttömyyttä  :facepalm:
[Hallituksen kehysriihessä] Perussuomalaisilla oli pitkä lista esimerkiksi maahanmuuttoon ja kehitysapuun liittyviä leikkausehdotuksia, joista vain osa läpäisi muiden puolueiden seulan.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 934
 • Liked: 16070
 • junior koodari
Lainaus
Toivola-Luotolan Setlementti ry:n toiminnanjohtaja Johanna Axelsson pitää harmillisena, että vastaanottokeskus suljetaan. Yhdistys pitää yllä Kemissä maahanmuuttajien kohtaamispaikka Mikseriä.

Mikserin tavoitteena on muun muassa tukea maahanmuuttajien elämänhallintaa, vähentää yksinäisyyttä sekä ennaltaehkäistä syrjintää.

Tällä alueella tehdään hyvin monimuotoista työtä maahanmuuttajien kotoutumisen edistämiseksi. Projekteissamme ja toiminnassamme vastaanottokeskuksen väki ja turvapaikanhakijat ovat olleet kohderyhmänä.

Hyvä että Johannaa harmittaa.. muutama Johannan kaltainen verovaroilla ylläpidetty  iilimato joutuu vok-cv:llä hakemaan jotain muuta verovaroin kustannettua suojatyöpaikkaa ,,,kohti uusia matujen päänsilittelyprojekteja.

Lainaus
Maahanmuuttaja Ohjamo Kemi on Toivola-Luotolan Setlementti ry:n hallinnoimaa toimintaa ja Kemin kaupungin kehittämis- ja yhteistyöhanke. Muita yhteistyökumppaneita ovat mm. Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, TE-palvelut, Lapin AMK, Pohjois-Suomen Sosiaalialan osaamiskeskus sekä Kivalo-opisto.


Miksi ei luettelossa ole mainintaa yhdestäkään oikeasti työllistävästä yrityksestä?..semmoisesta joka tuo vientituloja Suomeen, nuo mainitut vääsäämöt ovat pelkkiä puuha patjaamoita kaikenlaisille uusia kotoutus systeemejä keksiville.
« Viimeksi muokattu: 17.10.2020, 22:41:21 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 240
 • Liked: 25732
 • Blues for Allah
Iltahöpön kommenteissa itkettiin sitä, että 30 työpaikkaa menee, eli PS haluaa lisää työttömyyttä  :facepalm:
Vähemmällä päästäisiin vaikka maksettaisiin palkat edelleen noille 30:lle, kuin että ylöspidettäisiin vielä matutkin.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 771
 • Liked: 8030
Vaan milloin tämä vokki avataan uudestaan?

Luuleeko joku, ettei tulijavirta kiihdy lähitulevaisuudessa - tai viimeistään ainakin rokotteen (sivuvaikutuksellisenkin) jälkeisessä maailmassa.

Jollain tasolla nämä kakkukahvit olisivat ansaitummat, jos perussuomalaisten oma poliittinen toiminta olisi vaikuttanut vokin sulkemiseen. Oman rajallisen ja rajoitteisen ymmärrykseni mukaan vokki sulkeutui (tilapäisesti) vain siksi, koska tulijavirtaa ei ole koronan vuoksi. Perussuomalaisten poliittinen toiminta ei ymmärtääkseni ole vaikuttanut tämän vokin sulkemiseen mitenkään. Lisäksi pitää muistaa, että vokkeja on Suomessa vielä monilla paikkakunnilla.

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 456
 • Liked: 11730
 • Mullaki o kissa
Jollain tasolla nämä kakkukahvit olisivat ansaitummat, jos perussuomalaisten oma poliittinen toiminta olisi vaikuttanut vokin sulkemiseen.

Onhan sekin jo jonkinlaisten kakkukahvien paikka, että käärme syö omaa häntäänsä nälkäänsä.
[Hallituksen kehysriihessä] Perussuomalaisilla oli pitkä lista esimerkiksi maahanmuuttoon ja kehitysapuun liittyviä leikkausehdotuksia, joista vain osa läpäisi muiden puolueiden seulan.

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 285
 • Liked: 12319
 • "Yhdessä eteenpäin"
(Tulos)vastuullinen media lätkäisi Iltalehden kommenttiosion kiinni ja hävitti lukijoiden hapokkaat kommentit. Sananvapaus Suomessa v. 2020 :facepalm:
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 066
 • Liked: 13738
Katsokaa karttaa: Missä sijaitsee Kemi? Missä sijaitsee Irak? Missä sijaitsee Afganistan tai Syyria? Onko järkeä että afganistanilaisia, irakilaisia tai syyrialaisia on jossain Kemissä? Mitenkään luonnollisesti he eivät sinne voi päätyä.

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 782
 • Liked: 2771
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Jollain tasolla nämä kakkukahvit olisivat ansaitummat, jos perussuomalaisten oma poliittinen toiminta olisi vaikuttanut vokin sulkemiseen. Oman rajallisen ja rajoitteisen ymmärrykseni mukaan vokki sulkeutui (tilapäisesti) vain siksi, koska tulijavirtaa ei ole koronan vuoksi. Perussuomalaisten poliittinen toiminta ei ymmärtääkseni ole vaikuttanut tämän vokin sulkemiseen mitenkään. Lisäksi pitää muistaa, että vokkeja on Suomessa vielä monilla paikkakunnilla.
Se oli paikallisyhdistyksen tapahtuma. Paikallisyhdistyksen on oikeutettua iloita siitä, ettei maahantulijat parveile heidän nurkillaan. Eikä se määritelmällisesti edes ole nimbyilyä, jos kannattaa politiikkaa jossa keskuksia ei tarvittaisi minnekään.

Ja joo, näin yliampuva iloitseminen on provokaatio myös. Hyvänlaatuinen sellainen: tuodaan puolueen pyhimpiä tavoitteita julki, uutiskynnys rikkoen. Puoluesihteeri Grönroos vielä hoitaa homman kymmenen pisteen ja papukaijamerkin arvoisesti. Hyvin tehty!

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 073
 • Liked: 2674
Kemissä tavattiin tänään torilla paikallisen vastaanottokeskuksen sulkemisen vuoksi, kun Kemin perussuomalaiset ry järjesti juhlatilaisuuden kakkukahvien kera. Haittamaahanmuuttomyönteiset fanaatikot saivat tästä tietysti mustaan sieluunsa pipin ja Iltalehti kysyi puoluesihteeri Simo Grönroosilta, että onko tällaisen tilaisuuden järjestäminen asiallista. Grönroos vastasi selkeästi, että on, erittäin asiallista.

Simo Grönroos: Maahanmuutto on ongelma Suomessa. Mitä vähemmän humanitääristä maahanmuuttoa, sitä parempi.

Suomen uutisissa oli eilen hyvät perustelut miksi Grönroosin kanta on se oikea. Mikään yhteiskunta ei kestä hajoamatta alla kuvattua painetta päästä asyylihumpuukilla vuolemaan kultaa Eurooppaan. Kaikesta tästä tiedosta huolimatta useat EU-johtajat ja EU-komissio haluavat edistää kaikin voimin tätä tuhokehitystä. Erityisesti vasemmisto kunnostautuu tässä, mutta ei saa unohtaa, että myös kokoomus ajaa tässä maassa innolla aivan samaa asiaa.

Lainaus
Tutkimus: Lähes puolet arabinuorista haaveilee siirtolaisuudesta – Eurooppaan kohdistuva paine on valtava

Äskettäin julkaistu kyselytutkimus kertoo, että lähes puolet Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maiden nuorista yrittää aktiivisesti päästä siirtolaiseksi johonkin toiseen maahan tai haaveilee siitä. Koronapandemia on vain lisännyt nuorten lähtöhaluja omasta maastaan.


Arabinuorille suunnattu ASDA’A BCW -kyselytutkimus tehtiin jo kahdettatoista kertaa. Tutkimusta varten haastateltiin neljää tuhatta 18-24-vuotiasta miestä ja naista Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maissa, kertoo nettilehti Breitbart.

Tutkimuksen mukaan 42 prosenttia kyselyyn vastanneista haluaa lähteä omasta kotimaastaan siirtolaiseksi. Lähtijöistä 40 prosenttia haluaa muuttaa pysyvästi muualle. Tutkimuksen tekijöiden mukaan arabimaailmassa on yli 200 miljoonaa nuorta, joten tämä koskee melkoista joukkoa.

Kyselytutkimuksessa haastateltiin puoliksi miehiä ja naisia. Vain kolmasosa vastanneista oli sitä mieltä, että ei ikinä haluaisi lähteä omasta maastaan.
(...)

Neljäsosa nuorista kertoi haluavansa lähteä siirtolaiseksi taloudellisten syiden vuoksi. Pakolaisuuteen yleensä liitetyt syyt näkyivät vastauksissa vähemmän. Turvallisuussyistä lähteviä oli 12 prosenttia, uskonnollisista syistä vain kaksi prosenttia ja poliittisista syistä kahdeksan prosenttia. Koronapandemia on vain lisännyt nuorten lähtöhaluja entisestään.
(...)

Saharan eteläpuolisessa Afrikassa aiemmin tehdyt vastaavat tutkimukset osoittavat, että siellä siirtolaisiksi lähtijöitä on vieläkin enemmän. Vuonna 2018 julkaistu Pew Research Center -tutkimuslaitoksen tutkimus paljasti, että jopa kaksi kolmasosaa Saharan eteläpuolisen Afrikan yli miljardista asukkaasta haluaa muuttaa Eurooppaan tai Yhdysvaltoihin seuraavien viiden vuoden sisällä.

Maahanmuuttopaine Eurooppaan tulee siis jatkossakin olemaan valtava. EU on tähän asti keskittynyt lähinnä helpottamaan laillista maahantuloa ja keksimään uusia tapoja jakaa laittomien tulijoiden Välimeren maille aiheuttamaa taakkaa.

Perussuomalaiset puolestaan ovat kerta toisensa jälkeen pyrkineet korostamaan, että Eurooppaan pyrkii elintasoperäisiä siirtolaisia, ja ainoa keino tulijoiden pysäyttämiseen on se, että siirtolaisvirta pysäytetään Euroopan ulkopuolelle.

Lihavoinnit mun.
mjooh,toi homma taitaa mennä niin että noi sanoo suoraan että tulee elintasopakolaisena tänne niin suomalaiset hihhulit on ettei noin saa sanoa ja alkavat heti kysyä että vainoaako poliisi kotimaassa rikosten takia ja vastutatko sen hetkistä hallitusta joten ->pakolainen joka vainotaan kotimaassaan.:D

/edit
Suomessa on taidettu kouluttaa liikaa hihhuleita sosiaalialan oppilaitoksissa ja kun ne ole työllistyneet niin toi on niiden ainoa keino saada jostain duunia,v*tunko väliä vaikka valtio velkaantuu ja maahan tulee porukka jotka aiheuttavat järjestyshäiriöitä/tekevät rikoksia eikä isoissa kaupungeissa enää halua liikkua illalla ulkona suurien mamujengien takia kunhan omassa pikku tuppukylässä on duuni jossain vokissa.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2020, 05:44:04 kirjoittanut Melbac »

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16660
Pohjoismaista sosiaalidemokraattiakin niljaisempi eliölaji näyttää olevan pohjoismainen medianeekeri. (Ref. toimittelijoiden kysymykset "onko asiallista juhlia" jne)

Lisäksi: katsokaa esim. Iltalehden juttuun liittämiä kuvia (liite).

Toisessa kuvassa kasaan pantuja huonekaluja, mukana lasten pinnasänky.

Toisessa taas huivi-kummitusakka kahden pikkulapsen kanssa.

VALEPROPAGANDAA MUCH?  >:(

Fahad Firasko se siellä Kemissa on nukkunut pinnasängyssä? Vai Puurokenraaliko kenties? Vai ne yhdet päänkatkojat, silloin kun eivät ole olleet oikeudessa valehtelemassa tekosistaan?

Laittaisivat kuviin niitä VOKin oikeita asukkaita: 20-50v karvaperseitä. Ananastukkia. Sotilaskarkureita. iPakolaisia. Seksuaalirikollisia. Grooming-jengiläisiä. Mutta ei. Pikkulapsia vaan ja referenssejä niihin. OH PLEASE SOMEONE THINK OF THE CHILDREN...  :facepalm:

HYI HELVETTI teidän kanssanne, valhemedian toimittelijat propagandistit. Tässä vastakysymys medianeekereille vastattavaksi: onko vastaavasti asiallista, että suomalainen veronmaksaja velvoitetaan elättämään kolmannen maailman joutoväki, joka sitten vastapalvelukseksi ilmaisesta elämästä raiskailee ja rötöstelee täällä Hölmölässä?

edit: muotoilu

« Viimeksi muokattu: 18.10.2020, 07:02:57 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 181
 • Liked: 39563
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Pohjoismaista sosiaalidemokraattiakin niljaisempi eliölaji näyttää olevan pohjoismainen medianeekeri. (Ref. toimittelijoiden kysymykset "onko asiallista juhlia" jne)
Vokkihan on perustettu kaukaa vainoa ja kidutusta tänne paenneita ihmisiä varten. Vokin sulkeminen taasen on seuraus siitä että tulijavirta on vähentynyt. Tästä voidaan päätellä että se vaino siellä lähtömäässä on vähentynyt. Nyt voisi kysyä uudelleen sen toimittajan kysymyksen
"onko asiallista juhlia"
Vastaus on että ehdottomasti ja mitä suurimmalla syyllä jos ajattelee niihen vainottujen parasta.
Jos taasen pitää vokkitoimintaa tuottoisana pisneksenä niin eihän se vainon väheneminen ilahduta kun pisnekset kärsii ja vokki kannattamattomana suljetaan
« Viimeksi muokattu: 18.10.2020, 11:34:51 kirjoittanut Lahti-Saloranta »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista