Kirjoittaja Aihe: 2020-11-10 Helsingissä 100-150 vaarallisen nuoren joukko, valtaosa mamuja  (Luettu 591372 kertaa)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 941
 • Liked: 68034
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Helsingissä meininki alkaa lipua vähitellen kohti Ruotsin suurkaupunkien mamuperseilyä. Neekerimäinen ghettokulttuuri on nyt rantautunut täysillä meillekin.

Hyysärin artikkelin mukaan kaupungin kaduilla liikkuu n. 100-150 nuoren joukko (13-20-vuotiaita), joka ryöstelee rahaa merkkivaatteisiin ym. ja on valmiina raakaan väkivaltaan. Myös huumekauppa liittyy näihin kuvioihin vahvasti. Suurin osa on Lähi-idästä, mukana myös somaleja ja ilmeisesti myös joitain kantasuomalaisia (tai ainakin näin on ollut pakko sanoa).

Tunnettu mamujen puolestapuhuja ylikomisario Jari Taponen tietenkin lässyttää rasismista ym., mutta tosiasia on silti se, ettei meidän tarvitsisi miettiä tätäkään, mikäli olisimme pitäneet rajat kiinni kehitysmaalaisilta. Ei tämä ilmiö johdu suomalaisista, vaan ainoastaan noista mamuista ja heidän jälkeläisistään. Syytä on turha vierittää kenenkään muun niskaan.

Nuo eivät kuulu tänne.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007609651.html (10.11.2020)

Lainaus
Helsingissä liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko – Poliisi ja katutyön asiantuntijat kertovat ilmiöstä, joka näkyy myös Vallilan ja Alppilan puukotusten taustalla

Ryöstämällä havitellaan rahaa esimerkiksi merkkivaatteisiin. Kyse on arvostuksen tavoittelusta, koska viranomaisissa huolta herättävä nuorten joukko ei koe saavuttavansa hyvää asemaa yleisesti hyväksytyin keinoin.

HELSINGIN ydinkeskustassa sekä osassa pääkaupunkiseudun lähiöitä kokoontuu joukko vaarallisesti käyttäytyviä nuoria. Helsingin poliisi sekä useat muut viranomaiset ja jalkautuvaa työtä tekevät nuorisotyöntekijät ovat hyvin huolestuneita tästä noin 100–150 nuoren joukosta.

”Näistä nuorista intervention kohteena on varmasti ollut ihan jokainen. He ovat olleet nuorisorikostutkinnassa sekä lastensuojelussa”, sanoo ylikomisario Jari Taponen. Hän johtaa ennalta ehkäisevän työn ryhmää Helsingin poliisissa.

Nuoret liikkuvat vaihtelevissa ryhmissä ja verkostoituvat esimerkiksi sosiaalisen median Snapchat-palvelun kautta. Näillä nuorilla on herkkä taipumus käsitellä ristiriitoja väkivallalla ja käydä käsiksi omanikäisiinsä nuoriin. Osa nuorista on sellaisia, jotka eivät kaihda teräaseenkaan käyttöä saadakseen haluamansa.

NUORTEN väkivaltaisuus nousi esiin lokakuun puolivälissä Alppipuistossa. Kymmenkunnan ulkomaalaistaustaisen nuoren epäillään yrittäneen ryöstää kahta ikätoveriaan, joista toista puukotettiin. Tapaus näyttää poliisin mukaan kuvaavan juuri sitä ilmiötä, mistä poliisi ja kaduilla nuorisotyötä tekevät ovat huolissaan.

(...)

”Kadulla ei esimerkiksi ydinkeskustassa tai Itäkeskuksessa tällä hetkellä ole kaikille nuorille turvallista myöhään illalla”, sanoo Aseman lapset -järjestössä jalkautuvaa nuorisotyötä tekevä Eliisa Ahlstedt.

MYÖS lokakuun lopussa Helsingin Vallilassa tapahtunut epäilty tappo liittyy poliisin mukaan samaan ilmiöön.

Kolmea alaikäistä epäillään taposta, jossa vuonna 2001 syntynyt nuori mies kuoli puukotuksessa saamiinsa vammoihin. Kaksi 16-vuotiasta on vangittuina. Kaikki kolmea epäiltyä asuvat pääkaupunkiseudulla. Osalla epäillyistä on ulkomaalaistausta.

Vallilan tapauksessa on sen tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Jukka Larkion mukaan kyse epäillystä ryöstöstä ja ”silmittömästä väkivallasta, jolle ei ole sen kummempaa syytä”.

”Tässä puhutaan katuväkivallasta, jossa ovat taustalla huumeet, mutta ryöstölle ei ollut motivaatiota”, Larkio sanoo.

MIKSI nuori on valmis jopa puukottamaan esimerkiksi muutaman kymmenen euron takia? Se voi useiden HS:n haastattelemien ammattilaisten mukaan johtua siitä, että tekijälle on käynyt selväksi, ettei hänellä ole yhteiskunnan hyväksymiä keinoja hankkia tuhat euroa maksavaa vaatekertaa.

Sillä hyväksyntää ja arvostusta siinä tavoitellaan.

Valtaosa 100–150 nuoren joukosta on ulkomaalaistaustaisia. Pääosa on nuorisotyöntekijöiden ja poliisin mukaan poikia, mutta joukkoon on liittynyt myös tyttöjä. Suurimmalla osalla heistä on juuria Lähi-idässä, osa on somalitaustaisten nuorten ryhmiä ja joukossa on joitakin kantasuomalaisia.

(...)

Tilanteeseen ovat havahtuneet myös Fenix Helsinki -järjestön toimijat. Fenix Helsinki tuottaa viranomaisille tietoa maahanmuuttajayhteisöihin liittyvistä ilmiöistä. Se toimii yhteistyössä Helsingin poliisin ja Aseman lasten kanssa.

On vääristynyt easy money -mentaliteetti. Vahva elementti on, ettei koeta, että yhteiskunnassa on tilaa itselle ja ettei voi menestyä Suomessa sen näköisenä kuin on”, sanoo Fenix Helsingin toiminnanjohtaja Ujuni Ahmed.

RYÖSTÖISSÄ taustalla voi olla esimerkiksi Monclerin takin tai Louis Vuittonin vyön havittelu. Tämä on jalkautuvaa työtä tekevien ammattilaisten mukaan yllättävän korostunutta ja uudenlainen ilmiö.

Rikoksia tehdään mahdollisesti siksi, että saadaan oma arvostus nousemaan, Ahmed kuvaa. ”Ei uskota opiskeluun tai työn kautta ansaittuun elantoon”, hän sanoo.

(...)

Ongelma ei poliisin mukaan ole ulkomaalaistaustaisten nuorten eikä edes heidän vanhempiensa. Se on koko yhteiskunnan asia, Taponen kuvaa. (:roll:)

Koti ja vanhemmat eivät välttämättä ole pystyneet riittävästi tukemaan nuoria. Kyse on poliisin ja järjestötyötä tekevien mukaan usein yli sukupolven ulottuvasta huonovointisuudesta.

Syrjäytymistä on kantasuomalaistenkin nuorten taustoissa, mutta nyt näkyy myös se, etteivät Suomeen 20–30 vuotta sitten tulleet maahanmuuttajat ole aina löytäneet paikkaansa.

”Kun koulu on huolestaan yhteydessä vanhempiin, lapsi tai nuori voi olla ainoa, joka ymmärtää Wilma-viestin. Sitten hän kertoo, että häntä kehutaan koulussa”, Taponen sanoo.

On työttömyyttä, rasismia, syrjäytymistä ja toivottomuutta. Huono-osaisuus keskittyy usein myös alueellisesti.

(...)

Poliisinkin tiedossa on, että osa huolta aiheuttavista nuorista ihannoi ja myös on osa huumekauppaa. Myös Vallilan puukotuksen tutkintaa johtava rikoskomisario Larkio pitää päärautatieasemaa paikkana, jossa ulkomaalaistaustaiset, ongelmia aiheuttavat nuoret kokoontuvat.

”On maahanmuuttajaporukkaa, joka menee kimppaan ja pyörii asemalla”, Larkio sanoo.

Hän näkee kehityssuunnan olevan kuin Ruotsissa, vaikka kuvaakin vaikeuksien olevan siellä moninaisempia kuin Suomessa.

(...)
« Viimeksi muokattu: 10.11.2020, 03:18:43 kirjoittanut Alaric »
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

Videotarkistus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 318
 • Liked: 1343
 • Kivenkova rasisti, sadisti ja fasisti.
Lainaus
Syrjäytymistä on kantasuomalaistenkin nuorten taustoissa, mutta nyt näkyy myös se, etteivät Suomeen 20–30 vuotta sitten tulleet maahanmuuttajat ole aina löytäneet paikkaansa.

Aina? Yleensäkö sitten on? Ja eikös se paikka itse asiassa ole löytynyt, koska sama paikkahan noilla on poliisin ja oikeuslaitoksen työllistäjänä jokaisessa länsimaassa, minne nyt ovat sattuneetkin vaeltamaan.
Se sairain puolihan Ukrainan propagandassa, ja sotimisessa on, että he oikein mielellään eskaloivat sotaa lisää.

Leostoa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 071
 • Liked: 4548
Mamunuoret ryöstävät ja puukottavat, mutta he eivät ole Taposen mielestä ongelma. No kyllä ne ovat. Yhteiskunnan kehitysmaalaistuminen ja islamilaistuminen on juuri tätä. Neekerit ja ählyt puukottavat, ryöstävät, raiskaavat, terrorisoivat jne. Roduissa ja kulttuureissa on eroja, ja ns. turvapaikanhakijat edustavat niitä haitallisia kulttuureita. Yhteiskunnassa on vika vain sikäli, että nuo ollaan päästetty maahan. Vika on siis suvakkipoliitikoissa ja maahanmuuttopolitiikassa.

Vika on myös Taposessa, mutta etenkin suomalaisten turvallisuuden uhraavassa sisäministeri Ohisalossa. Jonka harjoittama mamutus on tosin juuri sitä mitä myös hallituskumppaninsa demarit ja kepu haluavat. No muutos on tulossa, myös persuuntuvien nuorten avulla. PS:n voitto on vääjäämätön. Turvapaikanhakukäytännön lopettaminen sekä löperön perheenyhdistämiskäytännön kiristäminen harventaa tulevaa liskoaivoisten puukkoählyjen kantaa.
Älä husuta lähimmäistäsi!

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 073
 • Liked: 2674
Kuole nuorena niin jää kaunis ruumis?.Hitto mitä bs:ää noikin vetää,tyyppi kattonut että siltä tyypiltä saa helposti vietyä sen hatun tms.Kukaan noista ei pistäisi tonneja rahaa noihin kleduihin vaan kyse on varastetusta tavarasta ja jos varastaa niin halpaahan ei pöllitä.Mistä noi oikein keksii näitä selityksiä?.

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 522
 • Liked: 11097
Jep ihan normisettiä myös Espoossa, jälkikasvuni ei tohdi laittaa hieman kalliimpaa merkkitakkia päälle kouluun, kun se melko varmasti pöllittäsi siellä, kun koulu sijaitsee rikastetulla alueella, Tästäkin ilmiöstä suvakki rehtorit ihan hiljaa.
 
Espoossa somalineekerit ja ählämit kuokkivat kotibileissä ja varastavat jq jopa veitsellä uhkaillen ryöstävät kengät, takit, irtaimistoa asunnosta jne....  (lapsi kerran ollut tälläisessä, ennekuin poliisi ehti munkkikahveelteta ABC:ltä paikalle niin oli jo puukkosankarit kadonneet mustaan yöhön)
Tuo nuivistaa nuoria ja keskiluokkaisia Espoolais-perheitä tehokkaastii, hyvää vaalityötä neekerit tekevät. Edes Suomen kalleimmilla omakotitalo-alueilla lapset ei ole enään neekereiltä turvassa. Onnea vaan Kokoomukselle, Demareille ja Vihreille Espoon kunnallisvaaleihin.

Taisi Perussuomalaisten Henna Kajavakin kirjoittaa aiheesta
Lainaus
Terveisiä Espoon vaaliteltalta! 18-vuotias lukiolaispoika tuli teltalle ja kysyin, mikä häntä PS:ssä vetää puoleensa. Hän kertoi ensin etnisestä väkivallasta, jota on nähnyt nuorten kokoontumisissa. Sitten hän kertoi, kuinka Espoossakin esiintyy sama ilmiö, josta olen kuullut Helsingistä – Sarvesta juureutuvat menevät usein kuokkimaan kymmenittäin nuorten kotibileisiin ja vievät kaiken, mikä on arvokasta ja myytävissä. Etnoilla on kuulemma myös lähes aina teräaseet mukana
https://blogit.perussuomalaiset.fi/henna-kajava/lukiolainen-kertoo-etnojen-kotibileryostoja-ja-vakivaltaa/
« Viimeksi muokattu: 10.11.2020, 06:39:46 kirjoittanut valtakunnanpärkhele »
J. Sarasvuo - Woketus on paitsi väärin, myös mielenvikaisuuden muoto.
Wokettajat eivät edistä asiaa, jonka moraalisessa oikeutuksessa he hurskastelullaan loisivat


Tytti Tuppurainen: "Jokainen suomalainen tuntee arjessaan, mitä sosialidemokratia on!"

pörrö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 294
 • Liked: 2020
Näin jälkikäteen tekisi mieli kaivaa esiin kaikki ne vähättelevät uutiset, joissa jatkuvasti toisteltiin "yksittäistapauksista" ja "löyhistä nuorisoporukoista". Ilmiö on näköjään jo niin yleinen, ettei asiaa saada vaiettua ja haudattua niinkuin kissa kikkareitaan. Uhrien joukossa saattaa olla niitäkin, joiden vanhemmat ovat "johtavassa" asemassa ja jotka ovat nostaneet asian framille.
Kannattaisi nykyisen hallituksen edustajien lukea Hommaa, että osaisivat paremmin valmistautua seuraavaan kaustiin.
Eiväthän nuo pöljät itse suostu mitään ymmärtämään...  :facepalm:

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 135
 • Liked: 11262
 • Anyone?
Kaksi-kolmekymmentä vuotta täällä ja Wilma-viestit on hepreaa. Kotouttaminen on onnistunut, kunhan sossussa saa asioitua tulkin kanssa.

Ja noista jengiytyneistä kantasuomalaisista, Vallillaan viitaten, kuinka moni on kirja/ravivähemmistöämme?
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 111
 • Liked: 9505

Onhan tässä hieman edistytty:  todetaan,  että kaikki ei olekkaan ihkua.

Mutta milloin nostetaan todelliset syy-seuraussuhteet leikkauspöydälle ja milloin kirurgi veitsineen käy aiheuttajan kimppuun? Sädehoito (tai Taposen pamppu) kun ei enään auta.
”Koulussa menestyminen on vain siitä kiinni, kuinka paljon ja miten teet töitä. Oma asenne vaikuttaa tosi paljon.”

Maryam Imtiaz, Pakistanista 13-vuotiaana Suomeen muuttanut Aalto-yliopiston opiskelija

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 855
 • Liked: 13191

Onhan tässä hieman edistytty:  todetaan,  että kaikki ei olekkaan ihkua.

Mutta milloin nostetaan todelliset syy-seuraussuhteet leikkauspöydälle ja milloin kirurgi veitsineen käy aiheuttajan kimppuun? Sädehoito (tai Taposen pamppu) kun ei enään auta.

Muistin virkistämiseksi Ylen kuuden vuoden takainen artikkeli:

https://yle.fi/uutiset/3-7520779

Lainaus
Nuorisotyöntekijä Seppo Lampela, joka tunnetaan myös rap-artisti Steen1:nä huomauttaa, että nuoret ovat kautta aikojen syyllistyneet väkivallantekoihin.

– Hei, kasikytluvulla jo potkittiin mummoja! Ei tässä ole kerta kaikkiaan yhtään mitään uutta. Tämä on täysin normaalia. Tämä on nyt vaan joku hysteriapiikki. Jos ihmiset oikeasti yllättyvät jostain tällaisesta, niin suosittelen avaamaan sälekaihtimia ja katselemaan pihalle, Seppo Lampela toteaa.

– Parikyt vuotta sitten, kun me oltiin junnuja, niin hommat olivat paljon raffimpia. Yleisesti ottaen kaikki on mennyt paljon maltillisempaan suuntaan.

Komisario Jari Taposen mukaan rikostilastot tukevat Seppo Lampelan väitettä.

– Nuoret käyttäytyvät vaan vuosi vuodelta paremmin ja paremmin. Toki sitten ne, jotka voivat huonosti, voivat todella huonosti. Keskustelu, jota käydään, ilmentää tätä puolta, Taponen sanoo.

– Tämä on tietynlaista äänenkäyttöä, vaikka se on täysin ääliömäistä, niin se on äänenkäyttöä. Tämä on jollain sairaalla tavalla tietynlaista kommunikointia, jonkin hakemista: huomion, oman viitekehyksen, pseudoheimon hyväksynnän hakemista, hierarkiassa kipuamista, Seppo Lampela arvioi.

Jari Taposen mukaan poliisi ja viranomaiset keskittyvät nyt nuorten auttamiseen. Heille annetaan kaikki mahdollinen apu, jotta he pääsevät kiinni niin sanottuun normaaliin elämään.

– Helsingin turvattomuus ei ole lisääntynyt tämän ilmiön takia, komisario Jari Taponen lupasi Ylen aamu-tv:ssä.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 924
 • Liked: 38027
Veikkaan että Ohisalon kaudella tullaan näkemään ensimmäinen puhtaasti taloudellisen hyödyn ja itämaisen elämänilon nimissä musliminuorisoporukan tekemä ryöstö jossa kuolee useampi kantis. Kun Ohisalo ja Yle ensin piilottelevat ja sitten selittelevät episodia pois, on heillä käsissään poliittinen katastrofi. Tätä ennen Vihreät kuitenkin ehtivät nostaa profiiliaan Helsingin päätöksenteossa...
« Viimeksi muokattu: 10.11.2020, 07:53:32 kirjoittanut foobar »
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 610
 • Liked: 4560
Lainaus
...
”On maahanmuuttajaporukkaa, joka menee kimppaan ja pyörii asemalla”, Larkio sanoo.

Hän näkee kehityssuunnan olevan kuin Ruotsissa, vaikka kuvaakin vaikeuksien olevan siellä moninaisempia kuin Suomessa.
...

Kukas sanoikaan, että opimme Ruotsin tekemistä virheistä? Taitaa olla aika kysyä, mitä Ruotsin tekemistä virheistä opittiin.

Mitkä ovat keskeiset erot Suomen ja Ruotsin tavassa kohdella maahanmuuttajaryhmiä?
Tottelematon tieto aktivismissa

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 522
 • Liked: 11097
Veikkaan että Ohisalon kaudella tullaan näkemään ensimmäinen puhtaasti taloudellisen hyödyn ja itämaisen elämänilon nimissä musliminuorisoporukan tekemä ryöstö jossa kuolee useampi kantis. Kun Ohisalo ja Yle ensin piilottelevat ja sitten selittelevät episodia pois, on heillä käsissään poliittinen katastrofi. Tätä ennen Vihreät kuitenkin ehtivät nostaa profiiliaan Helsingin päätöksenteossa...

Kaivopuistossa itämaisen elämänilon nimissä musliminuorisoporukan huvikseen pahoinpitelemänä nuori kuoli, Ohisalo, media ja poliisi edelleen hiiren hiljaa asiasta. Niin hiljaa, että voisi kuulla nuppineulan putoavan.
kaivarissa kuoli juuri täysi-ikäisyyden saavuttanut tavallinen suomalainen espoolaispoika. Kyllä sekin päivä ikäväkyllä koittaa, kun joku alaikäinenkin peruskantis pääsee hengestään näissä ryöstökarkeloissa.
« Viimeksi muokattu: 10.11.2020, 08:09:44 kirjoittanut valtakunnanpärkhele »
J. Sarasvuo - Woketus on paitsi väärin, myös mielenvikaisuuden muoto.
Wokettajat eivät edistä asiaa, jonka moraalisessa oikeutuksessa he hurskastelullaan loisivat


Tytti Tuppurainen: "Jokainen suomalainen tuntee arjessaan, mitä sosialidemokratia on!"

Ajatolloh

 • Vieras

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007609651.html (10.11.2020)

Lainaus
Helsingissä liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko – Poliisi ja katutyön asiantuntijat kertovat ilmiöstä, joka näkyy myös Vallilan ja Alppilan puukotusten taustalla

Vaihtukos tossa Hesarin artikkelissa otsikko? Minä kun menen sitä katsomaan niin siellä lukee:


Lainaus

Helsingin keskustassa liikkuu yli sadan mahdollisesti vaarallisen nuoren joukko – Asian­tuntijoiden mukaan taustalla on uusi maahan­muuttoon liittyvä ilmiö

En muuten olisi huomannutkaan, mutta pysähdyin tuon otsikon kohdalla. Tuohan on historiallista! Myönnetään, että maahanmuuttoon liittyy joku ilmiö, joka on negatiivinen!!! (ilmiötä väitetään uudeksi, minusta se ei ole sitä mutta ei takerruta siihen)

Vaihtuiko tuossa artikkelissa otsikko - ja jos vaihtui, kuka oli se sankaritoimittaja joka siihen noin "ikävän" otsikon nykäisi? (ikävä tietysit mokutusaatteen kannalta, ei muuten)

Edit. Otin ihan kuvana talteen...jospa se muuttuu taas kohta. Eihän tuollaista sovi myöntää, että maahanmuuttoon liittyy jotain noinkin negatiivista. https://imgur.com/bTRq1GX
« Viimeksi muokattu: 10.11.2020, 09:03:34 kirjoittanut Ajatolloh »

Alapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 893
 • Liked: 1882
Kun vaan rosvoamalla saa sen mitä haluaa helpoiten. Ja näin se vaan on. Miksi tehdä mitään asioiden eteen, kun näkee että vaikka raataisikin, ei ole varaa niihin asioihin mitä haluaa. Jos vielä oma ns.moraali antaa myöten, helppo on vääräuskoiselta rosvota.
Mitenhän paljon pienempiä rosvoiluja jätetään ilmoittamatta ja mitä kaikkea tuommoinen sakki vie kaupoista. Metro kulkee kuitenkin aika pitkän matkan, helppo on välillä käydä hakemassa isosta ompustakin juoksutakki tai jotain muutakin.

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 522
 • Liked: 11097
Sellainen noin 40% kasvu vuodesta 2015-2019 alle 18v väkivaltarikoksissa.
J. Sarasvuo - Woketus on paitsi väärin, myös mielenvikaisuuden muoto.
Wokettajat eivät edistä asiaa, jonka moraalisessa oikeutuksessa he hurskastelullaan loisivat


Tytti Tuppurainen: "Jokainen suomalainen tuntee arjessaan, mitä sosialidemokratia on!"

Kauhea Ihmismäinen Otus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 068
 • Liked: 2131
 • VKKHM eli Paheksuttavuuden Kuningasvärisuora
Tähän olisi mukava saada linkitettyä kaikki ne uutisartikkelit, missä polpo ja sossutyöntekijät yms. kiistävät nuorisojengien olemassaolon viime vuosilta.
Pienetureiällinen lesbotransnainen

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 722
 • Liked: 12478
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Lainaus
Eiväthän nuo pöljät itse suostu mitään ymmärtämään...  :facepalm:

Kyllä ne ymmärtävät, aivan kaiken.. 10% supistunut "vihreet" alkaa olla sen verran HC settiä ettei sattumuksilla ole kuin korkeintaan henkeä nostava vaikutus.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 009
 • Liked: 23415
 • Persuhtava keskustelija
Ilmiön kiistämisella sen varhaisessa vaiheessa saatiin nyt aikaiseksi se, että tilanne pääsi niin pahaksi ettei sille voida enää tehdä mitään.

Tästä on vastuussa ennenkaikkea poliitikot jotka on huutaneet rasismia ja fasismia ja syyllistäneet Perussuomalaisia tämän asian esille nostamisesta.

Toki myös taposen jarilla, tuolla ennaltaehkäisevän poliisityön airueella, on vastuunsa tästä kehityksestä. Hänen tapansa toimia ja estää mamuja jengiytymästä on ollut täysin väärä, aivan niinkuin täällä jokainen on ymmärtänyt.

Ei noita matuja millään halailemalla ja ymmärtämällä kotiuteta, itse asiassa kokemus on osoittanut ettei niitä kotouta yhtään mikään. Niitten älykkyys ja kyvyt ei ole samalla tasolla länsimaalaisten kanssa, ja se tekee niistä pysyvästi sopeutumattomia.

Ei taida enää kauaa mennä kun tuonkin joku jo myöntää julkisuudessa, nyt kun tulppa on avattu maahanmuuton haittojen osalta.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Rahikainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 180
 • Liked: 311
Lainaus
On vääristynyt easy money -mentaliteetti. Vahva elementti on, ettei koeta, että yhteiskunnassa on tilaa itselle ja ettei voi menestyä Suomessa sen näköisenä kuin on”, sanoo Fenix Helsingin toiminnanjohtaja Ujuni Ahmed.


Jahas, siinä on taas niinsanotusti pukki asetettu kaalimaan vartijaksi.

Mahdollisuutena ei tietenkään ole voinut olla, että mamu-vanhemmat olisivat kantaneet vastuunsa ja kasvattaneet  lapsensa käyttäytymään kuin kunnon ihmiset uudessa kotimaassa. Aasialaisilta tämä onnistuu, mutta eipä Aasiasta tietenkään turvapaikkaa ole tultu hakemaankaan. Sotakarkurit, -rikolliset ja muuten vain sotien rikkomista maista saapuneet ovat melkolailla edellytyksiltään eri asemassa. Työnteko ja ahkeruus eivät ole yhtä suuri prioriteetti kuin, no, aasialaisilla tulijoilla, ovathan tulon syytkin erilaisia. Tämä näkyy myös jälkipolvessa.

Näitä turvapaikkatulijoita on jo useammassa polvessa  kohdeltu kuin ikuisia vauvoja eli aivan oikein on puhua eriarvoistavasta kohtelusta. Vaikka miten kelvotonta olisi ollut käytös, aina on päästetty kuin koirat veräjästä, matalimman vaatimustason ja löysennettyjen ehtojen mukaan. Mitään konkreettista panosta yhteiskunnan hyväksi ei ole vaadittu vastineeksi, vaan lähestulkoon kaikki on annettu valmiina. Eihän sellaisia voi vain heittää yhteiskuntaan pärjäämään omillaan — rötöstelyksi ja kepposteluksihan se menee ilman elämänhallintaa, kunnollista koulutusta ja mitään varsinaista ammattitaitoa.

Eihän tämä hyvältä näytä, uusi polvi on aivan sekaisin, kasvatustyöstä on tainnut huolehtia filmiteollisuus, Music Television tai jokin vastaava epätodellista ylellisyyttä normaalina ja kaikille kuuluvana elintasona markkinoinut taho.

Ylellisyystuotteista haetaan itsetuntoa, vaikka varaa niihin ei olisikaan. Se  peli nyt vaan ei vetele, terve itsetunto tulee muualta: koulutuksesta, osaamisesta, ammattitaidosta, ahkeruudesta. Nyt vaan olisi uskallettava tunnustaa tosiasiat eli se, että nykylinjalla pieleen meni. Mamujen on otettava itsekin vastuuta elämästään ja jälkipolvestaan ja siihen eivät pelkästään suurmoskeijahankkeet riitä.

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 437
 • Liked: 13259
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Lainaus
Lastensuojelun ammattilainen: lakimuutos vei kyvyn puuttua karkulaisiin – vakavat rikokset lähtivät käsistä
Pitkän linjan lastensuojelun työntekijän mukaan vuodenvaihteessa voimaan tullut lakimuutos teki nuorisokodeista bed&breakfast -paikkoja.

Heidi Vaalisto
7:41
15-VUOTIAS tyttö löi poliisia hedelmäveitsellä Helsingissä lokakuussa.

15- ja 16-vuotiaat pojat yrittivät ryöstää puukolla uhaten keski-ikäisen miehen lokakuussa Tampereella.

Toinen pojista puukotti sivullista kuolettavasti marraskuun alussa Helsingin Vallilassa.

15- ja 16-vuotiaat tytöt loukkaantuivat vakavasti viikonloppuna Parikkalassa, kun auto syöksyi tieltä. 16-vuotias tyttö kuoli.

Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan kaikkia nuoria yhdistää se, että he olivat karkuteillä nuorisokodeista.

Parikkalan onnettomuudessa parikymppinen mies oli tullut hakemaan karkulaisia Kouvolan suunnalta. Mies menehtyi onnettomuudessa.

– Kuppi meni nurin, kun kuulin Parikkalasta. Parin viime vuoden aikana lakeja on muutettu, kentältä on viety kaikki aseet eikä saa tehdä mitään lasten kanssa. On sanottu, että kohta joltain lähtee henki, pitkän linjan lastensuojelun työntekijä kertoo.

Hän antaa haastattelun nimettömänä asian arkaluonteisuuden vuoksi.

Lepsuilu on hänen mukaansa johtanut jatkuviin selkkauksiin ja väkivaltaan nuorisokodeissa. Hatkalaisia eli karkulaisia on entistä enemmän.

Hatkaaminen liittyy hänen mukaansa yleensä joko itsetuhoiseen käyttäytymiseen, kuten huumeisiin, tai rikolliseen toimintaan.

– Ennen saattoi sanoa, että hatkareissusta seurasi kerran kuukaudessa jotain. Nyt on kerran viikossa, että pitää selvitellä asioita poliisin kanssa.

Nuorta miestä puukotettiin marraskuun alussa Helsingin Vallilassa Alepan edustalla. Hän kuoli vammoihinsa.

NUORET OVAT ryöstäneet mummoja, pummanneet tupakkaa, uhanneet puukolla.

Lastensuojelun ammattilaiset joutuvat nostamaan tilanteessa kädet pystyyn. Nuorten valvominen on mennyt hankalaksi.[...]

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007609920.html

Liittyy hieman asiaan. Nuorison ihmisoikeusloukkauksista lastensuojeluyksiköissä on ollut paljon mediassa juttua ja tulosta on tullut.

Laitosten toimivaltuuksien puutteisiin on varmaan helpompi puuttua kuin maahanmuuttopolitiikkaan.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 344
 • Liked: 9135
 • Dirty white boy
Polpo twiittaa asian tiimoilta.

Lainaus
Kaksi tähdennystä juttuun:

1️⃣150 rikoksilla oireilevaa nuorta ei ole 1 rikollisjoukko, kuten eivät tuhannet väkivaltarikoksista epäillyt aikuisetkaan

2️⃣ vaikka Helsingin asuinalueet eriytyvät, olemme kaukana Ruotsista, jossa asuntopolitiikka on erilaista
https://mobile.twitter.com/JariTaponen/status/1326029029238067200

Hajaantukaa! Ei mitään nähtävää täällä, koska ei ole vain yhtä jengiä ja Ruotsin asuntopolitiikka on erilaista. En halua bannata itseäni, joten tyydyn vain ajattelemaan rumia.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 51 562
 • Liked: 96163
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Lainaus
Vahva elementti on, ettei koeta, että yhteiskunnassa on tilaa itselle ja ettei voi menestyä Suomessa sen näköisenä kuin on”, sanoo Fenix Helsingin toiminnanjohtaja Ujuni Ahmed.

Vahva elementti on, ettei menesty Suomessa omilla kyvyillään ja omalla kulttuurillaan. Mutta silti sitä omaa kulttuuria pusketaan läpi omilla kyvyillä, ja viides-kolonna-hallituksemme tekee kaikkensa, että se onnistuisi.

Lopputulos voidaan lukea tästäkin ketjusta.
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo = tuho lähtökohtien tasa-arvolle
— Missä N, siellä R

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 924
 • Liked: 38027
Lainaus
Vahva elementti on, ettei koeta, että yhteiskunnassa on tilaa itselle ja ettei voi menestyä Suomessa sen näköisenä kuin on”, sanoo Fenix Helsingin toiminnanjohtaja Ujuni Ahmed.

Vahva elementti on, ettei menesty Suomessa omilla kyvyillään ja omalla kulttuurillaan. Mutta silti sitä omaa kulttuuria pusketaan läpi omilla kyvyillä, ja viides-kolonna-hallituksemme tekee kaikkensa, että se onnistuisi.

Lopputulos voidaan lukea tästäkin ketjusta.

Tässä yhteydessä on kuitenkin mainittava että muistaakseni Ujuni Ahmed on ainakin aiemmin ollut ehdottomasti järkevimmästä päästä suomensomaleita. Muistaakseni esim. verrattuna Helsingin Vihreisiin hän on ollut toisinaan suorastaan rutinuiva. Voi tietenkin olla että hänet on pehmitetty julkisen rahan pumppaamisella ja siihen liittyvällä vihjailulla.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

takalaiton

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 934
 • Liked: 4238
Lainaus
Valtaosa 100–150 nuoren joukosta on ulkomaalaistaustaisia. Pääosa on nuorisotyöntekijöiden ja poliisin mukaan poikia, mutta joukkoon on liittynyt myös tyttöjä. Suurimmalla osalla heistä on juuria Lähi-idässä, osa on somalitaustaisten nuorten ryhmiä ja joukossa on joitakin kantasuomalaisia.

Uutisessa jätetään tarkoituksella kertomatta, että uhrit ovat valtaosin kantiksia ja lähi-itäläiset sekä somalit saavat kulkea rauhassa, koska eihän nyt omia aleta ryöstämään. Tällaista toimintaa kuvaisi hyvin eräs muodissa oleva r-alkuinen sana, mutta sitä saa käyttää vain toisinpäin. Superpoliisi Taponen ei ehkä vähättelisi tilannetta samalla tavalla, jos Helsingissä liikkuisi mamuja ryösteleviä ja hakkaavia pääasiassa kantiksista koostuvia laumoja ja raatojakin olisi tullut jo pari kappaletta.
Oulu is not safe - start deportations.

The Inquisitor

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 33
 • Liked: 80
Lainaus
Vahva elementti on, ettei koeta, että yhteiskunnassa on tilaa itselle ja ettei voi menestyä Suomessa sen näköisenä kuin on”, sanoo Fenix Helsingin toiminnanjohtaja Ujuni Ahmed.

Vahva elementti on, ettei menesty Suomessa omilla kyvyillään ja omalla kulttuurillaan. Mutta silti sitä omaa kulttuuria pusketaan läpi omilla kyvyillä, ja viides-kolonna-hallituksemme tekee kaikkensa, että se onnistuisi.

Lopputulos voidaan lukea tästäkin ketjusta.
Tästä tuli mieleen muutaman vuoden takainen tapahtuma paikallisjunasta. Samaan vaunuun sattui tulemaan yksi tällainen mölyporukka sekalaisella, mutta valkoista tummemmalla värillä varustettuna.
Jotain vähän aikaa mölysivät siinä kielellä mitä en ymmärtänyt. Yksi heistä näytti olevan vähän hiljaisempi ja... noh, normaalisti käyttäytyvä. Jossain vaiheessa sitten ryhmän eniten mölyäjä läpsäisi tätä hiljaisempaa kaveria olkapäälle ja keskustelu jatkui suomeksi:
"Hei! Miksi sä et sano mitään?!?"
"No en mä nyt viitti. Mä ajattelin mennä ihan vaan himaan."
"Mitä helvettiä!? Kuka sä oikeen luulet olevasi? Joku ihmeen suomalainen?!"
Tämä porukka sitten poistui seuraavalla pysäkillä ja silloin vielä naureskelin vähän sille ajatellen, että kotouttaminen on näköjään toiminut hyvin.
Suojeluskunnat Suomenmaassa järjestystä vaatii....

Oromo

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 49
 • Liked: 29
Tiivistettynä ymmärrän asian näin:

Uhrien ei ole todistettu olevan ulkomaalaistaustaisia nuoria ja heidän vanhempiaan, joten Taponen on oikeassa väittäessään ongelman olevan koko yhteiskunnan asia. Lapsia viedään ojentautumaan turvattomiin maihin, joista paetaan hengenvaaran uhatessa. Britanniaan mennään mahdollisesti rasismia pakoon ja hankitaan silti sielläkin tuomioita ja karkotusmääräyksiä. Ilmeisesti ainoaksi vaihtoehdoksi jää sitten palata takaisin Suomeen rikoksia tekemään. Ulkomaalaistaustaiset rikolliset Helsingissä eivät ole ottaneet tiettyjä alueita haltuunsa toisin kuin ruotsalaisissa kaupungeissa. Ruotsi ja Tanska eivät ole hyvinvointiyhteiskuntia, jotka puuttuisivat varhaisessa vaiheessa rikosoirehdintaan.

Lumiukko Jeti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 453
 • Liked: 10525

Kukas sanoikaan, että opimme Ruotsin tekemistä virheistä? Taitaa olla aika kysyä, mitä Ruotsin tekemistä virheistä opittiin.

Aina kun kuulee tämän suvakkimeemin että opimme muiden virheistä, eritoten Ruotsin virheistä, niin pitää pyytää yksilöimään ja listaamaan ne virheet joista aiomme oppia.

Edes top 3 olis kiva. Höttöähän tuo on eivätkä uskalla listata edes yhtä, koska kaikki tietävät mikä se opittava asia olisi.
« Viimeksi muokattu: 10.11.2020, 10:38:16 kirjoittanut Lumiukko Jeti »
"Suomi tarvitsee sekä jatkuvaa työperusteista maahanmuuttoa että vapaan liikkuvuuden tuomaa moninaisuutta. "
- Vihreiden tavoiteohjelma 2014-2019

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 268
 • Liked: 39823
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Turha tässä on pöyristyä, demokratia on toiminut ja Helsinki on saanut mitä halusi. Kukaan ei voi väittää ettei olisi varoitettu mitä mamutuksesta seuraa.
Soininvaarahan haukkui Amerikan maaseutua sivistymättömäksi junttilaksi ja suuria asutuskeskuksia sivistyksen kehdoiksi. Ainakin meillä tuo sivistys näyttää puhkeavan kukkaan ainakin Helsingissä.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Blanc73

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 044
 • Liked: 19076
 • Geenivirhe paholainen, Oulun osasto
Suvakki Taposen selittelyä ja mamu-ongelman valkopesua on aina yhtä raivostuttavaa lukea.  :facepalm: Totuus on että Lähi-idästä ja Afrikasta tulleilla mamuilla ja heidän kakaroillaan on asenneongelma olla integroitumatta länsimaiseen yhteiskuntaan. Tämä on kulttuurien välinen törmäys, selitteli kukkahattukomisario mitä tahansa.  Eurooppalaisilta kelpaa vain ilmainen raha feikkipakolaisille. Piste.
"Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa."

Erikoislääkäri ja terapeutti Pirkko Brusila: "Muslimeilla seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi."

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 317
 • Liked: 51335
Lainaus käyttäjältä: HS
MIKSI nuori on valmis jopa puukottamaan esimerkiksi muutaman kymmenen euron takia? 

Miksi matunuori ei olisi valmis toimimaan kulttuurinsa mukaisesti?
Hänen kulttuurissaan aikuiset katkovat kauloja piirustuksien takia. Muutama kymmenen euroa on sentään käypää rahaa.

Vastustan ehdottomasti tätä ...

Roistomamuilun ratkaisu on karkotus. Jos matu ei halua takaisin kotiin, ei pidä tehdä rikosta.

... ja tätä:

Mamujen on otettava itsekin vastuuta elämästään ja jälkipolvestaan ja siihen eivät pelkästään suurmoskeijahankkeet riitä.
--snip--
Koko porukka helvettiin täältä, ei meidän tarvitse jäädä odottelemaan lisärikoksia.

Ja mitään omaakin vastuunottoa ... ottakoot vastuun tai olkoot ottamatta, mutta tehkööt sen omassa kehitysmaassaan.

Väkivalta on matujen kulttuuri ja äidinkieli, eivätkä he opi eivätkä halua oppia meidän kulttuuriamme, joten ainoa vaihtoehto on, että kantasuomalaiset opiskelevat matujen kulttuuria ja puhuvat heille heidän äidinkielellään.Se on ainoa tapa saada viesti perille.


« Viimeksi muokattu: 10.11.2020, 10:55:39 kirjoittanut hulaq »