Kirjoittaja Aihe: 2020-11-10 Helsingissä 100-150 vaarallisen nuoren joukko, valtaosa mamuja  (Luettu 319705 kertaa)

F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 161
 • Liked: 3146
Lainaus
16.10 Sisäministeri Krista Mikkonen (vastauspuheenvuoro): Arvoisa puhemies! Kyllä minusta poliisien riittävät resurssit on yksi tärkeä osa sitä, että voimme puuttua rikollisuuteen. Se on äärimmäisen tärkeää, että poliisilla on mahdollisuus torjua rikoksia, olla läsnä, näkyä kaduilla, luoda sitä kautta turvallisuutta. [Marko Kilpi: Hoitaako poliisi kaiken?] Ja minä ihmettelen sitä, jos perussuomalaiset sanovat täällä, että te olette jo pitkään nähneet tämän ongelman. Kuitenkin silloin kun te olitte hallituksessa, poliisien määrää vähennettiin. Ja itse asiassa poliisien määrä, onneksi, viime hallituskauden puolivälissä kääntyi kasvuun siinä kohtaa, kun perussuomalaiset lähtivät hallituksesta.

Minusta on äärimmäisen tärkeää se, että tähän ongelmaan me etsimme yhdessä keinoja.

Etsimme keinoja poliisin riittävistä resursseista, puuttumisesta, mutta etsimme keinoja myös nimenomaan sieltä ennalta ehkäisevästä työstä, siitä, että kaikilla nuorilla on se turvallinen aikuinen, on se sitten koulussa, on se nuorisotyön kautta, on se harrastusmaailmassa. Meidän täytyy huolehtia siitä, että jokaisella nuorella täällä on turvallinen olo ja heillä on aikuisia, joihin he voivat luottaa.

Mikkosen vastaus näyttää olevan linjassa poliisihallinnon kanssa. Mikkonen katsoo, että ressukka nuori sortuu rikoksen tielle yhteiskunnan huonojen tukitoimien takia. Miksi muuten Mikkonen hakee vastauksia Ruotsin poliisilta? Eikö pitäisi kääntyä sellaisen tahon puoleen, joka on saanut ratkaistua lähi-itäläisten integroimisen länsimaalaista lainsäädäntöä noudattaviksi yhteiskunnan jäseniksi (heh!).

Tottelematon tieto aktivismissa

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 253
 • Liked: 14209
 • junior koodari
Mitä ihmettä tämä Forss höpöttää...
https://yle.fi/a/74-20006080

Lainaus
Äkkiseltään voisin sanoa, että sama trendi on ollut jo sata vuotta. Yleensä ryöstö- ja väkivaltarikokset ovat poikien heiniä. Tyttöjä on jonkun verran kyllä pahoinpitelyissä epäiltynä, mutta ryöstörikokset ovat vahvasti poikien tekemiä.
Eli sadan vuoden aikana "pojat" ovat ryöstäneet,,takkeja, lapikkaita, kumisaappaita, rukkasia yms. satunnaisilta vastaan tulijoilta, puhelimia ei kai ryöstetty?
Sata vuotta sitten Suomessa ei ollut eteläisistä kehitysmaista tullutta matulaumaa.

Uskoon on turvallista vedota,lisää Forssia,, minäkin uskon, että lauantaina nasahtaa lotossa 7+lisänumerot.
Lainaus
– On todennäköisempää, että ensi vuonna piikki laskee kuin jatkaa nousemistaan, hän uskoo.
« Viimeksi muokattu: 25.11.2022, 21:18:45 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 831
 • Liked: 37970
Kun Suomessa ei voi olla katujengejä, keksitään uusia määritteitä.  Uusi, ilmeisen kelvollinen, termi on "roadman-ilmiö"

Samaan olen kiinnittänyt huomiota. Viranomaiset täällä Keski-Uusimaallakin puhuvat kuin taikasauvan heilautuksella jostakin "roadman kulttuurista", vaikkakin jo hitaimmankin sosialistin ja savolaisen pitäisi ymmärtää, että kyse on pelkästä tänne rantautuneesta "kehitysmaameiningistä". Tämän taas ovat mahdollistaneet Suomen johtavat puolueet ja poliitikot viimeisten 30 vuoden aikana - Orpo, Sipilä & Ohisalo, muita unohtamatta (v. 1990. Suomessa vain muutama tuhat muslimia, nykyisin 120.000.)

Kaikki nämä poliitikot käsittävät kyllä itsekin, että asyylillä tulo tänne Lähi-Idästä ja Afrikasta on silkkaa humpuukia. He tienaavat taustaryhmineen kuitenkin monella tavalla tällä trafiikilla, jonka ydin on yhteiskunnan varojen ja resurssien varastaminen (120.00 asyylimuslimia tarvitsee Kuopion kokoisen kaupungin verran infraa ja koska tämä rakennetaan pohjimmiltaan yhteiskunnan tulonsiirroilla persaukisille, niin siinäpä jobbareille varsinainen El Dorado). Siksi asia on näille rakas ja tulijoita on saatava lisää, vaikka väkisin ja jatkuvaa valehtelua kaihtamatta (kts. media). Ahneus vie voiton sosiaalisuudesta, jos siihen annetaan mahdollisuus. Oligarkkeja ei ole vain Ukrainassa.

Välineet aiheutetun tilanteen purkamiseen ovat silti jo olemassa. Juuri kukaan suomalainen poliitikko ei kuitenkaan halua niitä käyttää. Syyt edellä.

Ilmainen vihje tilanteen korjaamiseksi: "Henkilön pakolaisasema lakkautetaan, jos hän: ... 5) ei enää ole suojelun tarpeessa, koska olosuhteet, joiden vallitessa hänestä tuli pakolainen, ovat lakanneet olemasta." (Ulkomaalaislaki 107 §)

Nykyään kuitenkin myös jo ns. valveutuneen väen pohjakerrokset (he jotka joutuvat asumaan niillä ongelma-alueilla) ovat alkaneet oivaltaa mistä kyse. Ote Mariskan haastattelusta Soundi-lehdessä (nro 10/2022):

Lainaus
(...)
Samaan aikaan, kun Etelä-Karjala vetää häntä puoleensa, pääkaupunkiseutu työntää häntä pois. Helsinki ei enää tunnu turvalliselta.

Kaupunki on muuttunut ja se näkyy katukuvassa. Jäin vähän aikaa sitten juttelemaan narkkareiden kanssa. Katsoin, että tuossa on pitkän linjan tekijöitä ja kysyin, millainen Helsinki on heille tänä päivänä. Kertoivat, että katuelämä on muuttunut parin viime vuoden aikana älyttömästi. Nykyään on kuulemma tosi vaarallista ja joutuu pelkäämään enemmän kuin ennen.

Parikkala edustaa Mariskalle jonkinlaista turvapaikkaa, jonne paha ei ole vielä päässyt. Sinne on hyvä paeta Helsingin karua arkea.
(...)

Paha tulee kuitenkin perässä myös Parikkalaan, jos oligarkkien ja heidän taskussaan olevien poliitikkojen huseeraamiselle ei panna stoppia tässä maassa. Elokapina ja muut vasemmistoradikaalit kiipeilevät yhä aivan väärissä pylväissä.
Viimeinen sammuttakoon valot!

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 850
 • Liked: 31251
Mitä ihmettä tämä Forss höpöttää...
https://yle.fi/a/74-20006080

Lainaus
Äkkiseltään voisin sanoa, että sama trendi on ollut jo sata vuotta

On tietenkin totta, että ihmisiä on ryöstetty Suomessa niin kauan kun ihmisiä on ylipäätään ollut näillä kamarilla. On myös totta, että ryöstöjen määrä kasvaa sen mukaan kun väestön määrä kasvaa.  Onhan Suomen väkiluku noussut sadassa vuodessa noin 2 miljoonalla joten on selvä, että rikosten absoluuttinen määrä kasvaa myös.

Tämä tuskin kuitenkaan oli Forssin pointti, vaan se, että hän haluaa vähätellä ihan uutta rikosmuotoa, joka on hyvin selvästi kytköksissä maahanmuuttoon ja kasvaa juuri sen takia.

On päivän selvä, että Suomeen on rantautunut ihan uutta rikollisuutta maahanmuuton (ja myös Schengenin) myötä. Kuvio seuraa hyvin tarkkaan sitä mitä muissa eurooppalaisissa verrokkimaissa ollaan nähty: rikollisuus noussee selvästi maahanmuuton myötä ei vaan absoluuttisesti vaan myös suhteellisesti.

Kyse ei edes ole vain rikosmääristä vaan myös muoto on muuttumassa. Väkivaltarikoksia on enemmän ja esim. joukkoraiskaukset, jotka olivat lähes tuntemattomia ennen maahanmuuttoa, ovat arkipäivää kaikissa suurten maahanmuuton maissa. Sama koskee yhä brutaalimpaa jengiväkivaltaa kuten juuri organisoidut ryöstöretket sekä tappava väkivalta.

Osa näistä on jo rantautunut Suomeen, mutta kaikki ovat rantautumassa Suomeen kunhan vihervasemmistolainen maahanmuuttoutopia pääsee täyteen kukoistukseen.

Maahanmuutto on poliittinen päätös joten tämä uusi maahanmuuton rikollisuus on myös poliittinen päätös. Poliitikkomme ovat siis aktiivisesti edistäneet rikollisuutta päätöksillään. Päätökset on tehty joko ymmärtämättömyyttä, ollaan päätetty että rikollisuus on se hinta mitä ollaan valmiita maksamaan maahanmuutosta tai ollaan uskottu, että mamurikollisuus olisi hallittavissa eikä siitä tulisi ongelmaa.

Poliitikkojen logiikka tässä asiassa tietysti vaihtelee, mutta joka tapauksessa vastuu on täysin ja yksiselitteisesti niillä poliitikoilla (ja muilla kansalaisilla), jotka ovat peräänkuuluttaneet ja edesauttaneet maahanmuuttoa rikosalttiista maista. Asiaa ei voi muuksi selitellä.

Poliittiset utopiat törmäävät aina jossain vaiheessa todellisuuteen ja nyt mamurikollisuudesta on tullut konkreettinen ja täysin uusi ongelma monelle kansalaiselle. Tämän seurauksena kritiikki kasvaa ja poliitikot ja viranomaiset pyrkivät selittämään pois ongelma Forssin kaltaisilla sumutuksilla, jotka ovat puhtaan teknisesti oikein, mutta täysin harhaanjohtavia itse aiheen  kannalta.

Poliittisesti korrekti woke-media tekee vuorostaan parhaansa peittääkseen rikollisuuden taustat puhumalla "miehistä", "pojista" jne. Erinäiset "nuorisotyöntekijät" ja muut "asiantuntijat" kauppaavat vuorostaan selitykseksi "kotioloa" ja "köyhyyttä".

Peittely, hyssytely, vähättely ja selittely seuraa täsmälleen samaa kaavaa kun Ruotsissa, jossa rehellisen keskustelun vaientaminen on ajanut koko yhteiskunnan väkivaltakaaokseen vaarantaen maan sisäisen turvallisuuden.

Etenkin median pitäisi nyt tehdä tehtävänsä ja nostaa kissa pöydälle koska heillä on avain käsissään sille, miltä Suomi näyttää 20 vuoden päästä. Populistiset ja opportunistiset poliitikot tekevät sen, jonka he luulevat olevan suosittua kalastaakseen ääniä. Jos siis media jatkaa hyssyttelyä ja maahanmuuton hehkuttamista, politiikka tulee jatkamaan maahanmuuttokatastrofin tiellä ja Suomesta tulee samanlainen rikollinen etnotunkio kun Ruotsi.

Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus


simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 253
 • Liked: 14209
 • junior koodari
Lainaus
Kun Suomessa ei voi olla katujengejä, keksitään uusia määritteitä.  Uusi, ilmeisen kelvollinen, termi on "roadman-ilmiö"
Jeps, matu/mamu jengejä ei ole, nykyään teinien luurit,lenkkarit,takit ja lompakot ryöstävät roadmanit.
Tuttava perheen tytöltä yritettiin viedä luurakket korvilta via roadman, oli huutanut lujalla äänellä joku sivullinen puuttui asiaan. Minun puhelin soi tapahtuman jälkeen, mutta ei voi, eikä pysty tekemään mitään.
Luultavasti median oli keksittävä jonkinlainen uusi termi, sen sijaan, että näitä roadman elämäntavan ottaneita kutsuttaisiin matujengiläisiksi.
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 452
 • Liked: 4701
Roadman-kulttuuri on Englannista peräisin oleva teini-ikäisten nuorisorikollisten uusi muoti-ilmiö. Tunnuksina huppari ja puukko. Yksikin on kaupungilla vaarallinen mutta saattaahan näitä kulttuurilähettiläitä kerääntyä "löyhästi" yhteenkin.
Suomessa ilmiö ei ole järjestäytynyttä rikollisuutta, joten poliisi ei voi siihen puuttua.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 722
 • Liked: 111945
Helsingin Sanomien odotettu väistöliike:

Lainaus
Pääkirjoitus: Rikosuutisia kannattaa lukea pää kylmänä

[...]

Henkirikosten määrä on 1990-luvulta suunnilleen puolittunut. Rikollisuus on Suomessa muutenkin pitkään vähentynyt, vaikka mediaa seuraamalla voisi muuta luulla. Huomio kiinnittyy aina johonkin uuteen ja pelottavaan ilmiöön, kuten nyt katujengeihin ja nuorten tekemiin ryöstöihin. Niissä kehitys onkin ollut huolestuttavaa, vaikka kyse on melko pienen joukon oireilusta. Valtaosa nuorista voi ja käyttäytyy hyvin.

Rikoksista keskustellaan monenlaisin motiivein. Poliisi haluaa turvata resurssinsa, poliitikoille rikollisuus voi olla vaaliase. Siksi erityisesti rikosasioissa kannattaa kuunnella asiantuntijoita, jotka voivat tarjota tilanteesta ison kuvan sekä kertoa, millaiset keinot rikollisuuteen tepsivät ja millaiset eivät.
Helsingin Sanomat 25.11.2022

Asiantuntijoiden hyljeksimä iso kuva on se, että tietyissä rikoslajeissa suomalaisten rikollisuus on tasaisesti vähentynyt ja maahanmuuttajataustaisten lisääntynyt jyrkästi. Tämä näkyy etenkin pääkaupunkiseudun rikostilastoissa.

Asiantuntijoiden hyljeksimä fakta on, että joissain rikoslajeissa toisenlainen maahanmuuttopolitiikka olisi luultavasti ennaltaehkäissyt rikoksia jopa kymmenillä prosenteilla. Tähän verrattuna viimeaikaisessa keskustelussa esitetyt keinot ongelmien jälkikäteiseksi korjaamiseksi ovat kirjaimellisesti yhtä tyhjän kanssa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 452
 • Liked: 4701
Kuka on laskenut Helsingissä liikkuvien nuorisorikollisten määräksi 100-150 enimmäkseen mamua. Kuuluvatko he johonkiin johdettuun organisaatioon, kokoontuvatko jollain muulla perusteella, vai mistä on kysymys?
Kotouttamisen totaalinen epäonnistuminen on tuottanut omissa kulttuureissaan eläviä yhteisöjä, joiden jälkikasvu sopeutuu huonosti joutuessaan kahden kulttuurin paineessa. Ei ole lapsen vika syntyä Vuosaareen yksinhuotajan perheeseen isin kadottua.


JP73

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 352
 • Liked: 966
 • Nuivana syntynyt
Uskon, että Somalian polisiviranomainen ja vankeinhoito tietävät tarkalleen, kuinka nuorison Roadman -ilmiölle saadaan täydellinen stoppi Suomessa. Joten sisäministeri, PolPo:n rikoskomisariot ja yliopistojen kriminologit on lähetettävä Somaliaan täydentämään pahasti kesken jääneitä "opintojaan".


F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 161
 • Liked: 3146
Lainaus
Pääkirjoitus: Rikosuutisia kannattaa lukea pää kylmänä
.... Huomio kiinnittyy aina johonkin uuteen ja pelottavaan ilmiöön, kuten nyt katujengeihin ja nuorten tekemiin ryöstöihin. Niissä kehitys onkin ollut huolestuttavaa, vaikka kyse on melko pienen joukon oireilusta. Valtaosa nuorista voi ja käyttäytyy hyvin.
....
Helsingin Sanomat 25.11.2022

Sananvalinnat kertovat paljon asenteesta. Oire on seuraus jostain syystä. Helsingin Sanomien mukaan katujengissä ulkopuolisia puukottava Suomen kansalaisuuden saanut oireilee, ei tee elämänvalintoja. 
Tottelematon tieto aktivismissa

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 119
 • Liked: 31935
 • Epäjärjestyksenvalvoja
Hesarin kiemurtelu, vähättely, tyhmäksi heittäytyminen ja valheellinen agenda:

Lainaus
..kehitys onkin ollut huolestuttavaa, vaikka kyse on melko pienen joukon oireilusta. Valtaosa nuorista voi ja käyttäytyy hyvin.

Miksi pitää erikseen mainita, että valtaosa nuorista käyttäytyy hyvin? Onko joku muka jotain muuta väittänyt? Ei ole.

Ja vaikka katuryöstöjä tekeekin vain pieni osa nuorista, se ei tarkoita, etteikö koko ilmiö vaikuttaisi alueen tuhansiin nuoriin. Pienikin väkivaltainen puukkojoukko saa aikaan paljon vahinkoa, turvattomuutta, pelkoa, ahdistusta, koulupinnausta ja koulumenestyksen romahduksen.

Jossain 40 000 asukkaan kokoisessa kaupunginosassa tai kaupungissa ei tarvita kuin 4 hengen puukkojengi ja koko alueen turvallisuus, viihtyisyys ja houkuttelevuus katoavat. Muutamalla, sairaalla yksilöllä, jota yhteiskunta ei halua laittaa kuriin on valtavan tuhoisa vaikutus ympäröivään yhteiskuntaan. Miksi tällainen terrorismi ja ryöstely sallitaan? Ei siinä paljoa auta lohdutella, että useimmat nuoret ovat kunnollisia - ainakaan uhria se ei lämmitä.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Betonikostaja

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 64
 • Liked: 250
Mietin juuri, miksi puhutaan roadMAN-kulttuurista. Pitäisi puhua roadNIGGER-kulttuurista, koska neekereitähän noista suurin osa on. Koska rotuerotteluahan halutaan edelleen tehdä myönteisessä mielessä, eli ajetaan erityiskohtelua hyvin ruskettuneille, niin kyllä rikoksetkin pitäisi tilastoida sitten rusketuksen mukaan. Voisi olla melkoinen üllatus tuollainen tilasto. Äbäläwäbälä bulu bulu bulu.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 382
 • Liked: 23842
”Yks alistettiin just” – helsinkiläiset nuoret puhuvat huumeista, väkivallasta ja ahdistelevista aikuisista
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009228480.html

Lainaus
JEN tervehtii Saballya halaten. Hän on liikkeellä ystävänsä Jelenan kanssa.

Jelena, 20, työskentelee sairaanhoitajana ja Jen, 19, opiskelee tarjoilijaksi. Heillä menee hyvin, mutta he ovat huolissaan itseään nuoremmista.

– Se menee päivä päivältä huonommaksi, Jelena sanoo.

– Jotkut nuoret kopioivat netistä ja ulkomailta tyylin ja vaatteet.

Yksi suosituista tyyleistä on roadman. Joillekin se ei ole pelkkä pukeutumistyyli, vaan mukana tulee rikollisen elämäntavan ihannointi.

– Ne ryöstävät ihmisiä, sitten mukaan tulee huumeet. Niitä käytetään ja myydään, Jelena toteaa.

Naiset kertovat, että huumeita myydään sosiaalisen median kautta. Huumeita välittäviin ryhmiin pääsee, kun tuntee oikeat henkilöt. He itse eivät huumeita käytä.

– Kannabis on yleistä, samoin essot (ekstaasi), Jen sanoo.

TEINI-IKÄISTEN poikien porukka on matkalla syömään Puhoksen ostoskeskukseen, joka on täynnä Lähi-idän ruokia tarjoavia kauppoja ja ravintoloita. Kello on hieman yli kahdeksan.

– Yhtä vanhaa kaveria puukotettiin rintaan pari vuotta sitten, eräs heistä kertoo.

– Ne on aina kaveriporukkajuttuja, toinen sanoo.

Pojat puhuvat suomea hieman murtaen. Heidän kotonaan on painotettu oikeiden kavereiden valitsemista. Pojat kertovat harrastavansa urheilua ja tähtäävänsä lukioon.

– Jos sä hengaat pahojen ihmisten kanssa, sä strugglaat sun elämässä, yksi sanoo.

Poikien mukaan jopa 12-vuotiaat katsovat musiikkivideoita, joissa ihannoidaan rikoksia ja väkivaltaa.

– Ne luulee, että on fresh, kun tekee jotain.
...
Kompassiaukiolta nousevien rullaportaiden yläpäässä on joukko teinipoikia. Heillä on uho päällä.

– Yks alistettiin just. Se pistettiin sanoo ”Fuck KB”, joukon äänitorvi Lonzi kertoo.

KB viittaa koivukyläläiseen kaveriporukkaan. Lonzin mukaan siihen kuuluva nuori pakotettiin kiroamaan oma ryhmänsä. Hän näki tapauksesta kuvatun videon.

Tapaus on tyyppiesimerkki alistusväkivallasta, josta poliisi on esittänyt huolensa.

14- ja 15-vuotiaiden poikien puheessa vilahtelevat erilaiset jenginimet. Sika-Mafia on kuulemma Kannelmäestä, L-City Leppävaarasta. Osan kanssa ollaan väleissä, osan kanssa riidoissa.

Pojat itse kertovat olevansa Pitäjänmäestä ja kuuluvansa B-blockiin.

– Albanialaiset ja mustalaiset hallitsee Pitskua, Lonzi uhoaa.
...
Saballyn mukaan pääkaupunkiseudulla on nuorisoporukoita, jotka kamppailevat keskenään. Hän ei kuitenkaan halua käyttää nimitystä ”jengi”. Sabally muistuttaa, että Suomessa ollaan vielä kaukana Ruotsin tilanteesta, jossa aidot rikollisjengit surmaavat toisiaan.

Sabally uskoo, että Suomessa kyse on ainakin toistaiseksi enemmänkin rikollisen elämäntapaa ihannoivien musiikin ja videoiden imitoinnista.

– Halutaan olla sankareita.
...
Zeli, Emilia ja Abbas kertovat olevansa menossa kohti kotia käytyään kaupungilla syömässä. Kohteliaasti käyttäytyvät 16–17-vuotiaat nuoret tietävät, että heidän ikäistensä keskuudessa liikkuu huumeita. He puhuvat roadmanien jengeistä, joilla on vihollisia.

Mielenkiintoisesti jutussa valtaosa nimistä oli ei-suomalaisia, mistä sitten johtuikaan.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 647
 • Liked: 4657
 • Puolinuiva
Lainaus
Ilmainen vihje tilanteen korjaamiseksi: "Henkilön pakolaisasema lakkautetaan, jos hän: ... 5) ei enää ole suojelun tarpeessa, koska olosuhteet, joiden vallitessa hänestä tuli pakolainen, ovat lakanneet olemasta." (Ulkomaalaislaki 107 §)

@akez Tämä olisi voinut auttaa alkuvaiheessa 20-30 vuotta sitten. Nyt nämä puukkoa kantavat Tiemiehet lienevät suurimmaksi osaksi Suomen kansalaisia.
Halla-aho: "Venäjä ei usko puhetta, sota voidaan lopettaa vain tappamalla venäläisiä.
Ostin itsekin yhden allekirjoitetun tykistöammuksen osoitteesta https://signmyrocket.com/. Kehotan kaikkia niitä, jotka vihaavat sotaa ja haluavat rauhaa, tekemään samoin."

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 647
 • Liked: 4657
 • Puolinuiva
Yksittäistapaus mainittu!  :flowerhat: Sisäministeriä tuntuu myös närästävän mamu sanan käyttö koska "ovat asuneet täällä jo pitkään".  :flowerhat:

https://yle.fi/a/74-20006237

Lainaus
Nuoret ryöstävät toisia alaikäisiä, mutta poliisin mukaan katujen turvallisuus on kuitenkin hyvällä tasolla

Alaikäisten ja etenkin alle 15-vuotiaiden tekemät rikokset ovat lisääntyneet ja raaistuneet. Poliisi arvioi, että kaduilla liikkuminen on kuitenkin Suomessa yhä turvallista.

Yleinen järjestys ja turvallisuus on edelleen hyvällä tolalla Suomessa, eikä kaduilla kulkeminen ole turvatonta. Näin vakuuttaa Poliisihallituksen poliisiylitarkastaja Vesa Pihajoki.

Kuluneen syksyn aikana eri medioissa on puhuttu ryöstöjen ja väkivallantekojen kasvusta. Erityisesti esille on nostettu nuorten, alaikäisten ja jopa alle 15-vuotiaiden tekemiä rikoksia.

Kadulla ei kuitenkaan tarvitse pelätä.

– Ryöstöt ja väkivaltarikokset, joista on saatu lukea mediasta, ovat erittäin vakavia ja valitettavia. Ne ovat kuitenkin olleet yksittäistapauksia. Tilastojen valossa katujen turvallisuus on koko valtakunnassa kuitenkin kohtalaisen hyvällä tolalla, Pihajoki sanoo.
[...]
Aihetta puitiin myös joka torstaisella eduskunnan kyselytunnilla. Sisäministeri Mikkoselta odotetaan kovempia keinoja ja nykyistä tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa.

Mikkosen mukaan ryöstöilmiössä ei ole kyse vain maahanmuuttajataustaisista nuorista, eikä maahanmuuttotausta niinkään näy ryöstöjen yhteydessä.

– Yhdistävä, tai ainakin iso selittävä tekijä, on tausta lastensuojelussa.

– Täytyy muistaa, että monet maahanmuuttajataustaiset nuoret ovat asuneet täällä jo pitkään, ja eläneet suomalaisen systeemin mukana, olleet koulussa ja niin edelleen, hän sanoo.
[...]
Halla-aho: "Venäjä ei usko puhetta, sota voidaan lopettaa vain tappamalla venäläisiä.
Ostin itsekin yhden allekirjoitetun tykistöammuksen osoitteesta https://signmyrocket.com/. Kehotan kaikkia niitä, jotka vihaavat sotaa ja haluavat rauhaa, tekemään samoin."

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 253
 • Liked: 14209
 • junior koodari
Lainaus
Mikkosen mukaan ryöstöilmiössä ei ole kyse vain maahanmuuttajataustaisista nuorista, eikä maahanmuuttotausta niinkään näy ryöstöjen yhteydessä.
Sisäministeri Mikkonen ei luultavasti pääse lukaisemaan poliisin tutkinnassa olevia "nuorison" tekemien ryöstöjen esitutkinta pöytäkirjoja?,,Jos pääsee, niin Mikkonen voi yllättyä, jo pelkkien etunimien perusteella.,,epäiltyjen sukunimet ovat melko vaikeasti lausuttavia.
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 837
 • Liked: 6522
 • Generating Hatespeech since 2011
Yksittäistapaus mainittu!  :flowerhat: Sisäministeriä tuntuu myös närästävän mamu sanan käyttö koska "ovat asuneet täällä jo pitkään".  :flowerhat:

https://yle.fi/a/74-20006237

Lainaus
Nuoret ryöstävät toisia alaikäisiä, mutta poliisin mukaan katujen turvallisuus on kuitenkin hyvällä tasolla

Alaikäisten ja etenkin alle 15-vuotiaiden tekemät rikokset ovat lisääntyneet ja raaistuneet. Poliisi arvioi, että kaduilla liikkuminen on kuitenkin Suomessa yhä turvallista.

Yleinen järjestys ja turvallisuus on edelleen hyvällä tolalla Suomessa, eikä kaduilla kulkeminen ole turvatonta. Näin vakuuttaa Poliisihallituksen poliisiylitarkastaja Vesa Pihajoki.

Kuluneen syksyn aikana eri medioissa on puhuttu ryöstöjen ja väkivallantekojen kasvusta. Erityisesti esille on nostettu nuorten, alaikäisten ja jopa alle 15-vuotiaiden tekemiä rikoksia.

Kadulla ei kuitenkaan tarvitse pelätä.

– Ryöstöt ja väkivaltarikokset, joista on saatu lukea mediasta, ovat erittäin vakavia ja valitettavia. Ne ovat kuitenkin olleet yksittäistapauksia. Tilastojen valossa katujen turvallisuus on koko valtakunnassa kuitenkin kohtalaisen hyvällä tolalla, Pihajoki sanoo.
[...]
Aihetta puitiin myös joka torstaisella eduskunnan kyselytunnilla. Sisäministeri Mikkoselta odotetaan kovempia keinoja ja nykyistä tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa.

Mikkosen mukaan ryöstöilmiössä ei ole kyse vain maahanmuuttajataustaisista nuorista, eikä maahanmuuttotausta niinkään näy ryöstöjen yhteydessä.

– Yhdistävä, tai ainakin iso selittävä tekijä, on tausta lastensuojelussa.

– Täytyy muistaa, että monet maahanmuuttajataustaiset nuoret ovat asuneet täällä jo pitkään, ja eläneet suomalaisen systeemin mukana, olleet koulussa ja niin edelleen, hän sanoo.
[...]

Itse kiinnittäisin huomion tuohon pohjimmaiseen osaan. Ovat kuulemma käyneet systeemin läpi, samoin kuin muut suomalaislapset. Mutta silti tulos on tämä. Ei tainnut käyttää mainostoimiston kautta tota haastattelua.

Tom Packalenin (PS) yritys tuottaa huonolaatuisia vihapuhetutkimuksia nuivia vastaan eikä kukaan PS:stä kommentoi asiaa.

https://hommaforum.org/index.php/topic,125944.msg3299671.html#msg3299671

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 036
 • Liked: 12979
 • Manner-Suomen Tasavalta
Tummennukset lisätty:

Lainaus
TEINI-IKÄISTEN poikien porukka on matkalla syömään Puhoksen ostoskeskukseen, joka on täynnä Lähi-idän ruokia tarjoavia kauppoja ja ravintoloita. Kello on hieman yli kahdeksan.

– Yhtä vanhaa kaveria puukotettiin rintaan pari vuotta sitten, eräs heistä kertoo.

– Ne on aina kaveriporukkajuttuja, toinen sanoo.

Pojat puhuvat suomea hieman murtaen. Heidän kotonaan on painotettu oikeiden kavereiden valitsemista. Pojat kertovat harrastavansa urheilua ja tähtäävänsä lukioon.

– Jos sä hengaat pahojen ihmisten kanssa, sä strugglaat sun elämässä, yksi sanoo.

Poikien mukaan jopa 12-vuotiaat katsovat musiikkivideoita, joissa ihannoidaan rikoksia ja väkivaltaa.

– Ne luulee, että on fresh, kun tekee jotain.

Nämä ovat siis niitä kunnollisia maahanmuuttajia, kun tulevat hyvistä perheistä ja tähtäävät lukioon, mutta hekin ovat omaksuneet asuinalueidensa "gettosuomen", jossa sanavarastoon on lisätty kömpelöitä anglismeja, ja jopa suoraan englannin kieltä. Katuväkivallan yms. rinnalla tietysti vähäinen valituksen aihe, mutta silti, en tätäkään yhteiskunnallista muutosta haluaisi nähdä.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 119
 • Liked: 31935
 • Epäjärjestyksenvalvoja
Sisäministeri Mikkonen:

Lainaus
– Täytyy muistaa, että monet maahanmuuttajataustaiset nuoret ovat asuneet täällä jo pitkään, ja eläneet suomalaisen systeemin mukana, olleet koulussa ja niin edelleen, hän sanoo.

Monet näistä ovat syntyneet täällä ja ympäristö ja palvelut ovat olleet samat kuin suomalaisilla, monet ovat oppineet käytännössä täydellisen suomen kielenkin. Mutta silti ei mistään tule mitään, vaan lähdetään syrjäytymään.

Mieleen tuli, että ehkäpä tällä kaikella on geneettinen perusta, mitä tukisi sekin, että tämä sama sakki on kaikkialla aina ongelmissa aivan maahan katsomatta. Ja kun noiden tyyppien kotimaita katsotaan, ne ovat persläpimaita. Ei voi olla enää pelkästä sattumasta, ympäristöstä tai kokonaan edes kulttuurista kiinni. Heikko ÄO, kehittymättömät mentaaliset ja psykologiset ominaisuudet, jotka geeneissä periytyvät, ovat varmaankin suurin syy siihen, että tästä jengistä ei ole mihinkään muuhun kuin tuhoamiseen ja rappioon.

Ei noita perkeleitä kotouta kuin evoluutio ja siltäkin menee kymmeniä tuhansia vuosia.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Circus Hypno

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 29
 • Liked: 160
Olenkohan oikeassa, jos väitän, että kiinalaisia, japanilaisia, korealaisia ym. aasialaistaustaisia mamuja ei noissa katujengeissä näy? Tai jos näkyy, se on TODELLA suuri poikkeus?

Mistähän moinen diversiteetin puute voisi johtua...

Viimeinen linja

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 443
 • Liked: 1307
Sisäministeri Mikkonen:

Lainaus
– Täytyy muistaa, että monet maahanmuuttajataustaiset nuoret ovat asuneet täällä jo pitkään, ja eläneet suomalaisen systeemin mukana, olleet koulussa ja niin edelleen, hän sanoo.

Monet näistä ovat syntyneet täällä ja ympäristö ja palvelut ovat olleet samat kuin suomalaisilla, monet ovat oppineet käytännössä täydellisen suomen kielenkin. Mutta silti ei mistään tule mitään, vaan lähdetään syrjäytymään.

Mieleen tuli, että ehkäpä tällä kaikella on geneettinen perusta, mitä tukisi sekin, että tämä sama sakki on kaikkialla aina ongelmissa aivan maahan katsomatta. Ja kun noiden tyyppien kotimaita katsotaan, ne ovat persläpimaita. Ei voi olla enää pelkästä sattumasta, ympäristöstä tai kokonaan edes kulttuurista kiinni. Heikko ÄO, kehittymättömät mentaaliset ja psykologiset ominaisuudet, jotka geeneissä periytyvät, ovat varmaankin suurin syy siihen, että tästä jengistä ei ole mihinkään muuhun kuin tuhoamiseen ja rappioon.

Ei noita perkeleitä kotouta kuin evoluutio ja siltäkin menee kymmeniä tuhansia vuosia.

Tämän kirjoituksen jälkeen jää vain se yksi kysymys: miksi näitä tuodaan / sallitaan tulla maahan. Turha puhua työvoimapulasta ei näistä ole sitäkään paikkaamaan.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 722
 • Liked: 111945
Lainaus
Psykiatri Hannu Lauerma nuorten väkivallasta: ”Jonot psykiatriseen hoitoon ovat kohtuuttoman pitkät”

Psykiatri Hannu Lauerman mukaan ei ole selvää määrällistä näyttöä, että nuorten väkivalta olisi raaistunut. Pelkkä epäily siitä on jo itsessään huolestuttavaa.

[...]

Hannu Lauerma nostaa esiin myös sen, että maahanmuuttajista useat tulevat hyvin väkivaltaisista olosuhteista.

– Väkivaltaisista oloista tai kulttuurista tulevat ihmiset ovat itse traumatisoituneita, mikä lisää väkivallan todennäköisyyttä erittäin paljon.

Hankalasti kotoutuvat ja väkivallan keskeltä tulevat maahanmuuttajat saattavat Lauerman mielestä liittyä orastavaan jengiytymiseen isoissa kaupungeissa. Hän korostaa, että valtaosa maahanmuuttajista on joka tapauksessa rauhallista väkeä.
Yle 27.11.2022

Johtopäätöksiä?
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 119
 • Liked: 31935
 • Epäjärjestyksenvalvoja
Lainaus
Psykiatri Hannu Lauerman mukaan ei ole selvää määrällistä näyttöä, että nuorten väkivalta olisi raaistunut.

Hannu on sikäli oikeassa, että suomalaisnuorten harjoittama väkivalta ei juurikaan ole muuttunut, mutta on määrällisesti vähentynyt. Toisaalta, nyt ei olekaan puhe suomalaisnuorista, koska koko ongelma on liki 100-prosenttisesti tuontitavaraa.

Ja jos psykiatri Hannu on itsekin sitä mieltä, että traumatisoituneet keharit ovat väkivaltariski, miksi näitä tuodaan maahan ja miksi psykiatri Hannu vähättelee näiden potentiaalista haittaa?
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Tosiasiallinen Nuiva

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 024
 • Liked: 10108
 • On a mission from The God
No hyvä, että Lauerma myöntää tiettyjen kulttuurien olevan väkivaltaisia. Sitä minäkin olen aina sanonut.
Ceterum censeo Multiculturam esse delendam

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 722
 • Liked: 111945
Täysistunto
Keskiviikko 23.11.2022 klo 14.02—22.34


Lainaus
14.08 Jari Koskela ps: Arvoisa herra puhemies! Perussuomalaisten valtiovarainvaliokunnan valiokuntaryhmä on jättänyt käsittelyssä olevaan kuluvan vuoden lisätalousarvioon neljä lausumaa sisältävän vastalauseen. Niistä tiivistetysti nyt seuraavaksi.

Ensimmäisessä lausumassa esitämme, että hallitus kasvattaa poliisitoimen toimintamenoja katujemme turvallisuuden parantamiseksi. Harva se päivä saamme lukea mediasta katujengien harjoittamasta raa’asta väkivallasta. Perussuomalaiset ovat jo vuosikausia varoittaneet tästä huonosta maahanmuuttopolitiikasta johtuvasta kehityksestä. Valitettavasti varoittaessamme Ruotsin tiestä olemme saaneet muilta puolueilta näihin päiviin asti vastauksiksi lähinnä naureskelua. Tilanne on todella vakava. Siksi poliisin toimintamenojen kasvattimisen lisäksi tarvitsemme muutosta myös niin maahanmuuttopolitiikkaan kuin koulutuspolitiikkaankin, jotta ongelmien juurisyihin päästään paremmin tarttumaan.

Lainaus
14.13 Riikka Purra ps: Arvoisa herra puhemies! Nuorten ja jopa alaikäisten harrastama katuväkivalta ja ryöstörikollisuus on lisääntynyt räjähdysmäisesti niin varsinaisissa jengeissä kuin niiden ulkopuolellakin. Ongelma pyörii lähes yksinomaan maahanmuuttajien ja maahanmuuttajataustaisten ympärillä. Perussuomalaiset ovat varoittaneet tästä ongelmasta pitkään, surkeasta maahanmuuttopolitiikasta ja sen seurauksista. Nyt katuväkivalta ja tämä valitettavasti naapurimaista hyvin tuttu ongelma on kaikkien tiedossa. Poliisi kertoo siitä, lehdistö kertoo siitä, me kaikki tiedämme tästä.

Suomessa nuorten, naisten, miesten, kaikkien, on saatava liikkua kaduilla rauhassa. Vanhempien ei pidä pelätä sitä, että heidän nuorensa joutuvat katuväkivallan, ryöstöjen kohteeksi kaduilla, lähijunissa tai missään. Muut puolueet, hallitus ja tietyt viranomaiset ovat vähätelleet vuosien ajan tätä ongelmaa. [Perussuomalaisten ryhmästä: Edelleen!] Nyt on viimeinen hetki huolehtia siitä, että Suomi ei ole kohta samassa tilanteessa kuin Ruotsi.

Perussuomalaisten vastalauseen mukaisesti esitän seuraavan epäluottamuslauseen:
”Eduskunta toteaa, että hallitus on vähätellyt jengi- ja katurikollisuuden tuomaa uhkaa kansalaisille, epäonnistunut kansalaisten turvallisuudesta huolehtimisessa, katurikollisuuden lisääntymisen ehkäisemisessä, ilmiön asianmukaisessa tiedottamisessa sekä jättänyt tekemättä päättäväiset toimet ilmiön kitkemiseksi ja näin ollen hallitus ei nauti eduskunnan luottamusta.”

Lainaus
14.25 Veronika Honkasalo vas: Arvoisa puhemies! Tässä lisätalousarvioesityksessä ehdotetaan määrärahoja muun muassa Suomen puolustusvalmiuden varmistamiseen, Ukrainan tukemiseen, koronavirustilanteesta aiheutuneisiin välttämättömiin korvauksiin ja itärajan rajaesteen suunnitteluun ja pilotointiin. Osa tästä rajaesteen rahoituksesta tulee tosiaan täältä lisätalousarvioesityksestä ja sitten osa täydentävästä, ja siitä nyt muutama sana.

Puhutaan todella isosta summasta, noin 140 miljoonasta eurosta, ja itse näen todella tärkeänä sen, että kun tämän kokoluokan hanketta lähdetään nyt toteuttamaan, saadaan myös todella perusteellinen arviointi rajaesteen tehokkuudesta ja tarkoituksenmukaisuudesta. Valtiovarainvaliokunta sai lausunnot yhdenvertaisuusvaltuutetulta, Amnestylta ja Pakolaisneuvonnalta, joissa suhtauduttiin tähän rajaesteeseen erittäin kriittisesti ja huomautettiin myös Suomea sitovien kansainvälisten velvoitteiden tärkeydestä. Jos yhdistetään tämä rajaeste siihen, että meillä on tullut viime heinäkuussa uusi rajavartiolaki, josta myös Suomi sai huomautuksia kansainvälisten sitoumusten noudattamisesta, niin ei saa olla niin, että tämä raja-aita yhdistettynä tähän rajavartiolakiin tosiasiallisesti heikentää meidän ihmisoikeustilannetta rajalla. Joten on todella tärkeätä, että kun tätä raja-aitaa pilotoidaan, niin siitä myös arviointi on perusteellista. Emmehän me minkään muunkaan hankkeen kohdalla, joka on tämän mittaluokan hanke, ajattele, etteikö se vaatisi täydellistä asiantuntija-arviointia, moninäkökulmaista sellaista.

Mitä sitten tulee tähän perussuomalaisten nuorisorikollisuuskeskusteluun, niin itse omaan pitkän akateemisen tutkimustaustan nimenomaan nuorisotutkimuksesta ja olen seurannut tätä keskustelua nyt monen kuukauden ajan hyvin hämmentyneenä. Tässä keskustelussa menevät eri käsitteet sekaisin, nuorten eri ikäryhmät menevät sekaisin, puhutaan erilaisista väkivallan muodoista. Tilastotieto ei ole hallussa, ja silti tuntuu siltä, että mitä epävarmempi tietopohja on, sitä varmemmat ne ratkaisukeinot tuntuvat olevan. Jälleen kerran perussuomalaisten kohdalla tuntuu, että kun muut ovat aidosti huolissaan nuorten pahoinvoinnista, mielenterveysongelmista, ja esittävät siihen monenlaisia eri ratkaisuja, niin ei perussuomalaisia aidosti kiinnosta minkään näköiset ratkaisut. Teitä kiinnostaa se, että kopioitte Ruotsista suoraan vaalistrategian ja istutatte sen Suomen kontekstiin, ja näin lietsotte pelkoa ja rasismia.

Lainaus
14.28 Leena Meri ps: Arvoisa puhemies! Käsittelemme nyt valtiovarainkunnan mietintöä ja lisätalousarviomietintöä, mutta haluan nyt vastata vasemmistolle lyhyesti, että ensinnä, vasemmisto, vastustatteko siis raja-aidan perustamista Venäjän rajalle? Kuulimme tänään uutisia, että Ukrainassa on hyökätty lastensairaalaan ja vastasyntynyt vauva on kuollut. [Veronika Honkasalon välihuuto] Puhumme siis Venäjästä, joka hyökkää tällä tavalla itsenäisten valtioiden kimppuun, ja me emme voisi muka ihmisoikeussyistä suojata rajojamme. [Veronika Honkasalo: Kukaan ei ole niin sanonut!] Miettikää nyt vähän, vasemmistoliitto, mitä te puhutte.
Palaan vielä tuohon katujengiasiaan myöhemmin.

[...]

Mietinnön vastalauseessa nostetaan esille hyvin keskeisiä puutteita ja erityisesti turvallisuusuhat ja kasvanut jengiväkivalta, jonka vaarallisuutta on haluttu vähätellä viime aikoihin saakka. No, onneksi nyt ilmiöstä puhutaan oikealla nimellä. Toki täällä kuulee edelleen sellaisia puheenvuoroja, että perussuomalaiset ovat kummallista porukkaa, kun uskaltavat tästäkin asiasta puhua.

Olemme Ruotsin tiellä. Näin on myös poliisin toimesta todettu, kun lepsun maahanmuuttopolitiikan seuraamuksena Suomeen on muodostunut pääasiassa maahanmuuttajataustaisten nuorten väkivaltaisia jengejä — ja nämä tiedot ovat poliisilta, eivät perussuomalaisilta. Nyt ongelma on siis sentään myönnetty, ja siihen on viimeinkin reagoitava.

Meidän keinojamme ovat muun muassa sosiaaliturvaperusteisen maahanmuuton lopettaminen, rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottaminen ja siirtäminen kotimaidensa vankiloihin. Työperäisessä maahanmuutossa on huolehdittava siitä, että tänne tulijat todella kykenevät elättämään itsensä ilman sosiaaliavustuksia ja tulonsiirtoja. Sen lisäksi, että nämä toimet ovat välttämättömiä suomalaisten turvallisuuden varmistamiseksi, niitä tarvitaan myös valtion velkaantumisen lopettamiseksi ja meidän hyvinvointivaltion pelastamiseksi. Sen pitäisi olla meidän ensisijainen tehtävämme.

Suomi elää yli varojensa, eikä löperöön maahanmuuttopolitiikkaan ole enää varaa. Tästä syystä kannatan lämpimästi edustaja Purran epäluottamuslausetta hallitukselle, joka on vähätellyt katu- ja jengirikollisuutta, joka uhkaa kansallista turvallisuuttamme, ja hallitus ei näin ollen enää nauti eduskunnan luottamusta. — Kiitos.
« Viimeksi muokattu: 27.11.2022, 17:50:34 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Aallokko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 496
 • Liked: 5812
Miten kukaan koskaan, alun alkuunkaan, kuvitteli, että jotain hyvää voisi koitua ihmiskunnan pohjasakan purkautumisesta maahamme? Ihan kuin olisi valitsemalla valittu ne kaikkein epäonnistuneimmat, väkivaltaisimmat, paskotuimmat yhteiskuntien irvikuvat, joiden normisto poikkeaa kuin yö päivästä omaamme nähden, ja levitettiin punainen matto Suomeen. Ei velvollisuuksia, vain vapauksia, olkaa hyvät.

Saahan sitä uskoa "unelmaan" siinä missä joulupukkiin, mutta sitä ei pitäisi tehdä meidän kotimaamme kustannuksella!

Hyvä että ongelmasta edes keskustellaan eduskunnassa.

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 394
 • Liked: 4093
Oikeustieteen apulaisprofessori, rikosoikeuden dosentti Tatu Hyttinen Turun yliopistosta väläyttää älyn miekkaansa häikäisevästi.

Lainaus
Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona Majakkarannan puukotuksesta kaksi 17-vuotiasta henkilöä. Vangituista nuorista toinen on ollut epäiltynä lokakuussa 2020 Helsingin Vallilassa tapahtuneessa puukotuksessa.

Hän oli tuolloin 14-vuotias, eikä rikosoikeudellisesti vastuullinen. Poliisi alkoi kuitenkin maaliskuussa 2021 epäillä, että 14-vuotiaaksi luultu poika olisi selvästi vanhempi, ja hänelle tehtiin oikeuslääketieteellinen ikäarviotutkimus. Sen perusteella poika oli ainakin kaksi vuotta vanhempi kuin aiemmin luultiin.

Oikeuslääketieteellisen ikäarviotutkimuksen jälkeen syyttäjä nosti elokuussa 2022 syytteet poikaa vastaan uudelleen Vallilan taposta ja törkeästä ryöstöstä. Oikeudenkäynti alkoi syyskuussa, mutta lokakuussa Helsingin käräjäoikeus katsoi tuomiossaan, että poika oli Vallilan tapon hetkellä 14-vuotias. Tuomio ei ole lainvoimainen, koska siitä on valitettu.

Tatu Hyttisen mukaan oikeudessa vastaajina kuultavien henkilöiden syntymäajat ovat yleensä hyvinkin tiedossa. Hän uskoo epäselvyyden tässä tapauksessa johtuvan siitä, ettei vastaaja ole syntynyt Suomessa.
https://yle.fi/a/74-20006095
*** Patria o muerte! ***

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 665
 • Liked: 6009
 • Maahanmuutto- ja ilmastoasiantuntija
  • chadnet
Lainaus
Psykiatri Hannu Lauerma nuorten väkivallasta: ”Jonot psykiatriseen hoitoon ovat kohtuuttoman pitkät”

Psykiatri Hannu Lauerman mukaan ei ole selvää määrällistä näyttöä, että nuorten väkivalta olisi raaistunut. Pelkkä epäily siitä on jo itsessään huolestuttavaa.

[...]

Hannu Lauerma nostaa esiin myös sen, että maahanmuuttajista useat tulevat hyvin väkivaltaisista olosuhteista.

– Väkivaltaisista oloista tai kulttuurista tulevat ihmiset ovat itse traumatisoituneita, mikä lisää väkivallan todennäköisyyttä erittäin paljon.

Hankalasti kotoutuvat ja väkivallan keskeltä tulevat maahanmuuttajat saattavat Lauerman mielestä liittyä orastavaan jengiytymiseen isoissa kaupungeissa. Hän korostaa, että valtaosa maahanmuuttajista on joka tapauksessa rauhallista väkeä.
Yle 27.11.2022

Johtopäätöksiä?
Somalian erityispiirteitä, varmaan samoja löytyisi myös muista ongelmaihmisten tulomaista:

"Some case studies of individuals from Somalia show high rates of schizophrenia, bipolar disorder, PTSD, depression, mania and psychosis. There are also individual reports of repressed traumatic memories manifested through bouts of depression, anxiety, PTSD, and thoughts of suicide and self-harm."

Mental health crisis in Somalia: a review and a way forward

https://ijmhs.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13033-022-00525-y
"We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.” Chris Hedges
"Shouting "Freedom" and other anti-government slogans" NYT

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 831
 • Liked: 37970
Lainaus
Ilmainen vihje tilanteen korjaamiseksi: "Henkilön pakolaisasema lakkautetaan, jos hän: ... 5) ei enää ole suojelun tarpeessa, koska olosuhteet, joiden vallitessa hänestä tuli pakolainen, ovat lakanneet olemasta." (Ulkomaalaislaki 107 §)

@akez Tämä olisi voinut auttaa alkuvaiheessa 20-30 vuotta sitten. Nyt nämä puukkoa kantavat Tiemiehet lienevät suurimmaksi osaksi Suomen kansalaisia.

Ei välttämättä. Vielä muutama vuosi sitten Ohisalo roudasi Kreikasta Suomeen sadoittain siellä leirinsä polttaneita ja joukkotappeluita harjoittanutta sakkia. Laittoivat tuleen mm. EASO:n turvapaikkahaastattelijoiden tilat, jotka sitten joutuivat pakenemaan noilta leireiltä ja lopettamaan toimintansa siellä. Näitä leirillä häiriköineitä nimitettiin silloin "yksintulleiksi alaikäisiksi". Peruna oli kuitenkin myös Suomen vastuupoliitikoille niin kuuma, että joutuivat ryhtymään massiivisiin salailu ja harhautusoperaatioihin. Moni muistaa vielä ne vaiheet. Eikähän noilla ole vielä Suomen kansalaisuutta. Jo Kreikassa ja Saksassa otetuista kuvista pystyi muuten päättelemään mitä sakkia tuolta tulee. Sen voi lukea nykyään lehdistä.

Myös monen tänne jo aiemmin rantautuneen ongelmasakin edustajan kohdalla on se tilanne, että heillä on ns. kaksoiskansalaisuus. Kun mitätöi ja peruuttaa Suomen kansalaisuuden rötöstelyn takia, niin ongelma on ratkaistu sillä. Jäihän heille vielä jokin kansalaisuus ja ilman kansalaisuutta oleviakin on maailmalla monia. Voidaan vaikka tarjota ilmainen majoitus Afrikassa, josta voi ponnistaa sitten mihin suuntaan haluaa. Keinoja ja konsteja tilanteen korjaamiseksi löytyy lukuisia, jos siihen vain on halua.
Viimeinen sammuttakoon valot!