Kirjoittaja Aihe: The Great Reset  (Luettu 157718 kertaa)

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 722
 • Liked: 38406
The Great Reset
« : 22.11.2020, 10:07:31 »
"New World Order" oli termi, joka nousi pintaan 90 luvulla USA:n poliittisen eliitin keskuudessa. Sillä tarkoitettiin uuttaa maailmanjärjestystä avoimilla rajoilla, vapaalla kaupalla jne., siis globalismia, jonka puitteissa kaikki olisi vapaasti kaupan aina työvoimasta tavaroihin, finansseista ihmisiin.

Länsi voitti ns. Kylmän sodan Neuvostoliiton luhistuessa ja tämän puitteissa visioitiin uutta maailmanjärjestystä, New World Order, jonka piti avaa maailma kommunistisen suljetun aikakauden jälkeen. USA:n poliitikot näkivät nimenomaan USA:n tämän uuden aikakauden veturina, jonka piti pistää asiat järjestykseen. Euforia uudesta maailmanjärjestyksestä tarttui aikanaan myös Eurooppaan ja Eurooppa sotkeutui EU:n puitteissa yhä tiiviimmin globalismin agendaan.

Globalismin menestys on kuitenkin ollut kyseenalainen. Se liputti ulos työpaikat halpamaihin ja teki länsimaat tuontiriippuvaisiksi tiputtaen pois länsimaiden taloudellisen pohjan. Lopputulos on tähtitieteellinen velkaantuminen, kutistuva keskiluokka, ongelmallinen maahanmuutto, pirstaloituneet kansakunnat ja miljardööriluokan hegemonia, jonka puitteissa kontrolloidaan niin puhetta kun politiikkaakin. Globalismi suosi voimakkaasti poliittista- ja rahaeliittiä yhteiskuntaa rakentavan keskiluokan kustannuksella.

Sivuvaikutuksena oli myös Kiinan nousu supervallaksi, joka härskisti käyttää vaikutusvaltaansa varastamalla vesiä ja maita muilta, tyhjentämällä Afrikan luonnonvaroista ja varastamalla teknologiaa lännestä. USA päätyi ns. "loputtomien sotien" aikakauteen, jossa uuden maailmanjärjestyksen puitteissa yritettiin "demokratisoida" Lähi-itä. Seurauksena oli maailmalla leviävä islamilainen terrorismi, jota edesautettiin suurella muslimien maahanmuutolla länteen.

Globalismi, eli New World Order oli kaikilla mittareilla täydellinen epäonnistuminen tavallisille kansalaisille, joka sai vain mädän matoisen osan omenasta eliitin leikatessa itselleen hyvät palat.

Globalismi päätyi kuitenkin jonkinlaisen stagnaation tilaan viimeistään Obaman aikana. Etenkin USA:ssa tilanne oli muuttunut keskiluokalle niin kehnoksi, että globalistit päätettiin 2016 äänestää ulos nationalismin hyväksi. Trumpin myötä globalismin New World Order alettiin kääntämään takaisin. Väliin tuli kuitenkin korona, joka sotki kuvion. Bidenin varastaessa vaalit Trumpin kansallismieliset saavutukset pyritään nyt peruuttamaan ja palauttamaan New World Order uusissa kuosissa, The Great Reset.

The Great Reset eli Suuri nollaus, ei ole ihan uusi keksintö vaan sen lanseerasi henkilö nimeltä Klaus Schwab ( https://www.weforum.org/about/klaus-schwab ), joka perusti World Economic Forumin, siis tämä Davosissa vuosittain pidettävä kokous, jossa maailman miljardöörit ohjeistavat poliitikkoja miten rahvasta pitäisi hallita.

Suuri nollaus tarkoittaa uutta aikakautta, jossa maailman järjestys pistetään jälleen uusiksi, mutta tällä kertaa koronan varjolla. Eli samalla lailla kun kylmän sodan loppu käytettiin motivoimaan New World Order, koronasta on tehty veruke tehdä uuttaa globaalia maailmanpolitiikkaa. Justin Trudean YK:n puheen mukaan ( https://twitter.com/Jonathan_Witt/status/1327992732657258497 ) "korona antaa mahdollisuuden nollaa tilanne".

Suuri nollaus keskittyy paljon perinteisiin (viher)vasemmistolaisiin aiheisiin kuten ilmastomuutokseen, feminismiin (gender equality), monimuotoisuuteen (inclusivity) jne. jotka myös olivat aiheena vuoden 2020 Davosin kokouksessa ( https://www.weforum.org/focus/davos-2020-collection ). Uusvanhana vasemmistolaisena ideana on myös omistusjärjestelyjen muutos ("stakeholder capitalism"), jossa esim. työntekijöillä olisi jonkinlaista omistusvaltaa yrityksiin ( https://www.weforum.org/agenda/2020/02/employees-stakeholder-capitalism/ ).

YouTubessa on World Economic Forum video koskien The Great Resetia, jossa Schwab ja muutama muu puhuu mukavia maailmanjärjestyksen muuttamisesta:

https://www.youtube.com/watch?v=VHRkkeecg7c

Schwabin puheet ovat alarmistisia maalaten koronan apokalyptiseksi taudiksi, joka edellyttää täydellistä poliittista ja taloudellista muutosta. Puheissa kritisoidaan yllättäen mm. jättimäistä velkaantumista, jota World Economic Forum on itse ollut ajamassa globalismin muodossa.

Oma tulkintani on, että The Great Resetin jonkinlainen punainen lanka näyttäisi olevan perinteiset hyvin kalliit vihervasemmistolaiset hankkeet, joiden puitteissa julkisen sektorin ja valtiovallan rooli kasvaa merkittävästi. Tämä tietenkin avaa uusia mahdollisuuksia kippaa julkisia varoja miljardöörien taskuihin kun globalismi jo imi keskiluokan kuivaksi. Kuten aina, kaikki paketoidaan kauniisiin "tasa-arvon", "köyhyyden torjunnan", "tuloerojen" ja "ihmioikeuksien" kääreisiin. Siis sama retoriikka jolla globalismi kaupattiin kansalaisille 90-luvulla.

Miljardöörien ja poliittisen eliitin puheet suuresta nollauksesta onkin saanut ihmiset epäilemään, että uusi poliittinen sotku a'la globalismi on tulossa. Aihe trendaa mm. Twitterissä. Tästä säikähtäneenä retoriikka on muuttunut niin, että The Great Reset selitetäänkin vain konservatiivien hulluna salaliittoteoriana ja mm. Trudeau on yrittänyt perääntyä puheistaan ( https://globalnews.ca/video/7475251/coronavirus-trudeau-points-to-covid-19-anxiety-after-his-un-speech-sparks-great-reset-conspiracy/ ).

Oli miten oli, The Great Reset näyttäisi olevan ylimalkainen ohjelmaidea, jossa heitetään ilmaan toimintalinjauksia poliitikoille. Mihin The Great Reset johtaa on epäselvää, mutta huomioiden miten mm. World Economic Forum on onnistunut junailemaan läpi tuhoisan globalismin, on syytä epäillä, että Suuri nollaus on konkretisoitumassa jossain muodossa. Lisää videoita The Great Resetistä tässä: https://www.youtube.com/results?search_query=great+reset

En tiedä jos aihe kiinnostaa hommalaisia, mutta avasin tämän keskusteluin eräänlaisena tiedoksiantona, joten nyt ainakin tiedätte mistä keskustellaan.
« Viimeksi muokattu: 22.11.2020, 10:19:14 kirjoittanut Totti »
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 350
 • Liked: 13985
Vs: The Great Reset
« Vastaus #1 : 22.11.2020, 10:40:52 »
Paras postaus mitä olen vähään aikaan lukenut, kiitos Totti!

Mielestäni on merkillepantavaa, että nämä globalistit aina itse valitsevat projekteilleen niin rikinkatkuisia nimiä, joilla on selkäpiitä karmiva ja pahaenteinen kalskahdus. New World Order. Great Reset.  Mitä muita näitä olikaan?

Onko se kuulijan korvassa (siis kalskahtavatko tuollaiset nimet globalistin omaan korvaan tosi sympaattiselta?), onko se häpeilemättömyyttä, onko se sokeutta, vai onko kyse siitä, että näiden projektien inherentti pahuus on niin syvää, että se kuplii väkisinkin pintaan kaikkien verhoilujen takaa?
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 545
 • Liked: 15439
Vs: The Great Reset
« Vastaus #2 : 22.11.2020, 15:24:44 »
Lupaava alku. Vuonna 2030 et omista mitään mutta olet onnellinen. Mkay?
Lainaus
WEF:n sivuilla on paljonkin juttua heidän pikku projektista.

2020-06-04

The Great Reset launched by World Economic Forum and HRH The Prince of Wales.
Seeking better form of capitalism as world recovers from pandemic.
Welcomed by UN, IMF, and companies Microsoft, Mastercard and BP
Lainaus
ZeroHedge: NY Times Says "Great Reset" Is A "Conspiracy Theory" On Same Day World Economic Forum Celebrates It
Lainaus
The NYT then evidently contacted both Twitter and Facebook in an attempt to get information about “The Great Reset” removed, but Twitter refused to do so and Facebook didn’t respond.

So in other words, in its attempt to persuade people that the elite aren’t pursuing a nefarious “Great Reset,” the newspaper of the elite lobbied to have information about this “conspiracy” (which doesn’t exist) removed from public consumption.
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 255
 • Liked: 88821
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: The Great Reset
« Vastaus #3 : 22.11.2020, 15:31:03 »
Historiallinen katsaus

Mitä enemmän asiat muuttuvat pintatasolla, sitä syvemmälle ne sementoidaan juuritasolla.

The more things change, the more they stay the same

Turbulent changes do not affect reality on a deeper level other than to cement the status quo.

Mitä enemmän maailmaa on sosialisoitu sosiaalisen oikeudenmukaisuuden nimissä, sitä tehokkaammin varallisuus on keskittynyt yhden prosentin vähemmistölle. Tämä
- suuri nollaus,
- alkutilaan palautus,
- oletusarvoihin palaaminen,
- uudelleenkäynnistys,
- suuri ja mahtava resetointi  jne.

on sitä samaa vanhaa myrkkyä uudessa lääkepakkauksessa.

Globaalin eliitin tavoite on palauttaa - resetoida - ikävä keskiluokka sinne mihin se sääty-yhteiskunnassa kuuluukin, erioikeuksia nauttivan uuden aateliston maaorjiksi, joilla ei ole maata, omaisuutta eikä äänioikeutta.

Nykypäivän katsaus

Tämä on vastaisku kansallismielisyydelle, joka uhkaa globaalin eliitin (GE) valtaa. Uhattuna GE yrittää entistä tiukemmin tarrautua valtaansa.

Retorinen kysymys

Se sama globaali eliitti, joka on toimillaan saattanut maailman kaaokseen jossa nyt elämme, onkin nyt sitten yht'äkkiä, tost' noin vaan, nähnyt valon, kääntänyt ajattelunsa päälaelleen, ja alkanut toimimaan maailman parhaaksi?

Just.
« Viimeksi muokattu: 22.11.2020, 16:00:56 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 655
 • Liked: 61723
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: The Great Reset
« Vastaus #4 : 22.11.2020, 16:02:38 »
Synkronismia.

Juuri eilen eräissä pienimuotoisissa juhlissa ystäväni kysyi olenko lukenut tai kuullut "the great resetistä?"

Piti oikein tarkistaa jäsen Totti:n viestihistoriasta, että kyseessä ei ole sama henkilö. Niin puskista tuli tämä ja yllättäen..

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 941
 • Liked: 13424
Vs: The Great Reset
« Vastaus #5 : 22.11.2020, 16:02:55 »
Tuo Schwab on hassun aksenttinsa kanssa kuin jokin stereotyyppinen rosvo jostain Bond-leffasta.  ;D

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 563
 • Liked: 2609
Vs: The Great Reset
« Vastaus #6 : 22.11.2020, 17:47:42 »
Kansallisvaltioiden heikentäminen on ykkösagenda, joka onnistuu väestösiirroilla Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Maista saadaan hajanaisia tilkkutäkkejä, joilta puuttuu identiteetti, jonka kautta voisi kunnon kapinaa syntyä. Globalistipiirit haluavat pitää naruista kiinni ja ohjata kehitystä, niin he ovat aina lopulta saamapuolella. Ajatus siitä, että joku suomalainen kulkee polkupyörällä 15km talvella töihin, koska ympäristö on huvittava, jos tietää, että nämä lentää yksityiskoneilla ja omistaa kymmeniä asuntoja ympäri maailman. Pitää vain luoda riittävän tehokas agenda, niin ihmisten hyvätahtoinen usko ja halua auttaa voittavat.
« Viimeksi muokattu: 22.11.2020, 17:49:30 kirjoittanut starsailor »
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 592
 • Liked: 15122
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: The Great Reset
« Vastaus #7 : 22.11.2020, 19:14:18 »
Itse huomasin tämän The Great Resetin olemassaolon ( siis nimellisenä juttuna ) ensimmäisen kerran tästä:

Lainaus
A global plan called the Great Reset is underway. Its architect is a global élite that wants to subdue all of humanity, imposing coercive measures with which to drastically limit individual freedoms and those of entire populations. In several nations this plan has already been approved and financed; in others it is still in an early stage. Behind the world leaders who are the accomplices and executors of this infernal project, there are unscrupulous characters who finance the World Economic Forum and Event 201, promoting their agenda.

https://www.globalresearch.ca/archbishop-vigano-warns-trump-great-reset-plot-subdue-humanity-destroy-freedom/5728172

Arkkipiispa Vigano on kyllä viime aikoina heitellyt erittäin kummallisiakin juttuja, enkä ottaisi tuota kovinkaan vakavasti, koska hän tuossa tuo myös omat ongelmansa Vatikaanin hallinnossa jonkinlaiseen keskiöön, esittäen samalla outoa ideaa siitä, että jonkinlainen poliittinen superpaavi voisi jotenkin vaikuttaa asiaan. Siitä huolimatta Vigano tietenkin entisenä korkea-arvoisena diplomaattina on varmasti paremmin perillä monista asioista kuin tavan kansalainen.
qui non est mecum adversum me est

sancai

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 592
 • Liked: 10553
Vs: The Great Reset
« Vastaus #8 : 22.11.2020, 20:44:59 »
Ns. great resethän on ollut käynnissä länsimaissa jo pitkään. Tavoitteena on siis tehdä ihmisistä suuryritys- ja valtioriippuvaisia kuluttajia, jotka eivät pysty omistamaan mitään tai hankkimaan elantoaan itsenäisesti esim. pienyrittäjänä. Eräs voimallisimmista keinoista on kaupungistumisen edistäminen massamaahanmuutolla (maahanmuuttajat kertyvät suurkaupunkeihin) samanaikaisesti kun asuntomarkkinoille pumpataan hillittömät määrät rahaa pitämällä korot keinotekoisen alhaalla. Länsimaalaisen ihmisten merkittävin omaisuuden ja itsenäisyyden lähde on hänen omistamansa asunto, siispä omistusasuminen on suurimman hyökkäyksen alla. Tämä etenee kahdella rintamalla, taantuvien alueiden ihmisten omaisuuden annetaan sulaa asuntojen arvon romahduksen myötä ja suurkaupungeissa asumisesta tehdään liian kallista, jotta nuoret eivät voisi ostaa omaa asuntoa ja kaikki asunnot kertyisivät suursijoittajille. Nyt taas korona tekosyynä "elvytetään" asuntomarkkinoita, eli tehdään asunnoista kalliimpia. Esimerkiksi maailman progressiividemokraattien ja big tech -yhtiöiden palvotussa mekassa Piilaaksossa tilanne on edennyt niin äärimmäiseksi, että jopa miljonäärit ovat köyhiä ja tuloerot ovat suuremmat kuin Etelä-Amerikan köyhissä valtioissa. Edes suuret tulot eivät enää auta ihmistä pääsemään itsenäiseksi.

Tämä länsimaisissa suurkaupungeissa vallitseva tila, missä kansa köyhdytetään ja kontrolloidaan kalliilla asumisella on tavoite koko maailmaa varten. Kalifornia on jonkunlainen esimerkki ainakin muille Yhdysvalloille. Pienyrittäjät tapetaan järjettömällä sääntelyllä, massiivinen byrokratia kasvattaa koko ajan alaansa, suuryritykset nauttivat etuoikeuksista, kansa kärsii "vihreän" sähkön aiheuttamista jatkuvista sähkökatkoista, yrityksissä saarnataan kriittistä rotuteoriaa ja saat potkut jos vastustat "antirasismia", kodittomuus on ennätyksellisen korkealla ja kadut täyttävät kodittomat ja narkomaanit muistuttavat, mikä on kohtalosi jos et tottele suuryrityksiä.
« Viimeksi muokattu: 22.11.2020, 20:48:46 kirjoittanut sancai »

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 592
 • Liked: 15122
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: The Great Reset
« Vastaus #9 : 22.11.2020, 21:30:07 »
Ns. great resethän on ollut käynnissä länsimaissa jo pitkään. Tavoitteena on siis tehdä ihmisistä suuryritys- ja valtioriippuvaisia kuluttajia, jotka eivät pysty omistamaan mitään tai hankkimaan elantoaan itsenäisesti esim. pienyrittäjänä. Eräs voimallisimmista keinoista on kaupungistumisen edistäminen massamaahanmuutolla (maahanmuuttajat kertyvät suurkaupunkeihin) samanaikaisesti kun asuntomarkkinoille pumpataan hillittömät määrät rahaa pitämällä korot keinotekoisen alhaalla.

Jep. Nimettynä ja kansainvälisenä suunnitelmana tuo on kuitenkin tullut vastaan vasta nyt. Aikaisemmin on ajateltu, että noin vain käy koska talouselämän rautaiset lait niin määräävät ja ihmiset ovat liian laiskoja sitä vastustaakseen.

Jos tuollainen The Great Reset on käynnissä suunnitelmana se koskenee vain länsimaita ja kehitysmaita, joiden kohtalot nivotaan yhteen. Kauko-Itä, Venäjä ja ehkä suurelta osin Lähi-Idän maatkin ovat sen ulkopuolella.
qui non est mecum adversum me est

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 130
 • Liked: 10539
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: The Great Reset
« Vastaus #10 : 22.11.2020, 23:04:30 »
Great reset kuulostaa qanonilta. Ongelma on se että talouspolitiikka on edelleen teollisuusmaiden talouspolitiikkaa eikä sovellu jälkiteolliseen yhteiskuntaan, jossa koneet tekevät työt. Ja talous on globaali.
Talouspolitiikka ja verot pitäisi rakntaa kokonaan uusiksi.
Tähän voisi lisätä että vasemmisto on köyhän vihollinen ja ei persut ja kokoomuskaan ole ystäviä.
« Viimeksi muokattu: 23.11.2020, 01:25:02 kirjoittanut Hämeenlinnan Oraakkeli »

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 941
 • Liked: 13424
Vs: The Great Reset
« Vastaus #11 : 23.11.2020, 01:27:59 »
Se ei vaadi kovinkaan paksua foliohattua todetai että poliitikot ovat täysiä sätkynukkeja. Ihan jokaisessa ns länsimaassa. Kehitys on ollut liian johdonmukaista ollakseen sattumaa.

Se mikä pistää epäilemään salaliittoteorioita on kuitenkin se että jotenkin epäuskottavaa että olisi jokin yksittäinen taho jolla olisi koko maailma hyppysissään ja se voisi mielin määrin manipuloida maailman tapahtumia mieleisekseen.

Tiedä häntä mutta se on kyllä tullut jokaiselle vähänkin ajattelevalle yksilölle selväksi että koronan varjolla talous ajetaan tahallaan päin seinää. Talousromahdus joka aiheutetaan koronan varjolla tulee tappamaan suorasti ja epäsuorasti moninkertaisesti ihmisiä kuin virus.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 130
 • Liked: 10539
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: The Great Reset
« Vastaus #12 : 23.11.2020, 01:45:19 »
Se ei vaadi kovinkaan paksua foliohattua todetai että poliitikot ovat täysiä sätkynukkeja. Ihan jokaisessa ns länsimaassa. Kehitys on ollut liian johdonmukaista ollakseen sattumaa.

Se mikä pistää epäilemään salaliittoteorioita on kuitenkin se että jotenkin epäuskottavaa että olisi jokin yksittäinen taho jolla olisi koko maailma hyppysissään ja se voisi mielin määrin manipuloida maailman tapahtumia mieleisekseen.

Tiedä häntä mutta se on kyllä tullut jokaiselle vähänkin ajattelevalle yksilölle selväksi että koronan varjolla talous ajetaan tahallaan päin seinää. Talousromahdus joka aiheutetaan koronan varjolla tulee tappamaan suorasti ja epäsuorasti moninkertaisesti ihmisiä kuin virus.

demokratiassa poliitikot tekee niin kuin äänestäjät käskee.  Monelle äänestäjälle sosialismi sopii vaallan hyvin, vaikka se on eliitille eduksi eikä työläiselle. keskiluokan ja sitä köyhempien pitäisi olla sosialismin vastaisia.
Mitä talouden romahtamisiin tulee niin ei tule tapahtumaan kansankapitalistisissa maissa. Nousukausia ja laskukausia tulee, mutta esim. Sveitsi Hollanti tai muut pohjoismaat eivät romahda.
« Viimeksi muokattu: 23.11.2020, 01:50:05 kirjoittanut Hämeenlinnan Oraakkeli »

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 592
 • Liked: 15122
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: The Great Reset
« Vastaus #13 : 23.11.2020, 03:27:14 »
Great reset kuulostaa qanonilta. Ongelma on se että talouspolitiikka on edelleen teollisuusmaiden talouspolitiikkaa eikä sovellu jälkiteolliseen yhteiskuntaan, jossa koneet tekevät työt. Ja talous on globaali.
Talouspolitiikka ja verot pitäisi rakntaa kokonaan uusiksi.
Tähän voisi lisätä että vasemmisto on köyhän vihollinen ja ei persut ja kokoomuskaan ole ystäviä.

Tuota uudelleenrakentamista ilmeisesti yritetäänkin. Lueskelin vain Viganon kirjeen kommentointia, enkä tutustunut sen laajemmin, mutta tavoitteet ovat ilmeisesti tämän suuntaiset sen perusteella mitä WEF:ssä on julkisesti puhuttu:

Lainaus
environmentalism “The new world we’ll be creating is going to be environmentally authentic, creative and positive!”
human rights “Everyone will be loved and valued!”
collectivism: “There will guaranteed income. Poverty will be eliminated!”
destruction of family: “There are many types of family. All are good!”
shared ownership: “No one will own anything. We will all share!”
ecumenism and multi-faith: “An equal voice for all religions! Global spirituality!”
communism: “China is good. The Chinese are showing the way forward!”

https://dwightlongenecker.com/viganos-letter-and-the-great-reset/

Eli pikaisesti käännettynä jotain tommosta: Ympäristötietoisuus “Uusi maailma, jonka luomme, tulee olemaan luonnonmukainen, luova ja positiivinen!"; Ihmisoikeudet “Jokainen tulee olemaan rakastettu ja arvostettu”; Kollektivismi: “Tulee olemaan taattu tulotaso. Köyhyys tullaan eliminoimaan!”; Perhekäsitys tuhotaan: “On monenlaisia perheitä. Kaikki ovat hyviä!”; Jaettu omistus: “Kukaan ei omista mitään. Kaikki tulevat jakamaan!”; Ekumenia ja moniuskontoisuus: “Tasaveroinen ääni jokaiselle uskonnolle! Globaali spiritualiteetti!”; Kommunismi: “Kiina on hyvä. Kiinalaiset näyttävät tien eteenpäin!”

Jos nyt ajattelee niitä hippikommuuneja, jotka nykyisiä suuryhtiötä johtavat niin eipä kovinkaan paljon yllätä, jos siellä jotain tuollaista suunnitellaan. Yhtenä mielenkiintoisena yksityiskohtana kirkollisen boxin ulkopuolelta se, että Pertti Rönkkö Facebookissa raportoi Saksasta, että Antifa osoittaa nykyään kaduilla mieltään Merkelin hallituksen puolesta.
qui non est mecum adversum me est

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 765
 • Liked: 8808
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Vs: The Great Reset
« Vastaus #14 : 23.11.2020, 09:56:59 »
Referoin hyvin vapaasti ‚The Great Reset‘-asiaa koskevaa artikkelia:


‚Great Reset‘-politiikka vaarantaa tietoisesti yhteiskunnan sosiaaliset, kulttuurilliset ja taloudelliset rakenteet – jopa niiden tuhoutumiseen saakka. ‚Uudeksi normaaliksi‘ julistettua poikkeustilaa aiotaan jatkaa tulevaisuudessakin. Asetuksista päätetään pienen piirin sisällä. Tätä poliittista päättäjäpiiriä ei ole missään (perustus)lain kohdassa määritelty niitä toimeenpanevaksi toimielimeksi.

Valtioiden parlamentit nähdään epämukavina ja jarruttavina tekijöinä, jotka ainoastaan haittaavat ‚pienen piirin‘ poliittisen tahdon toteuttamista. Vielä vuoden alussa pidettiin joitakin päätöksiä mahdottomina toteuttaa, mutta nyt koronakriisiin vedoten, niitä on toteuttu valtavalla vauhdilla.

EU on koronan varjolla pystyttänyt koolle Etelä-Euroopan valtioiden jo kauan kaipaaman rahansiirtoliiton. Sen lisäksi on yksilöiden liikkuvuus rajoitettu minimiin. Ensimmäiset yhtiöt ovat jo valtion hallinnassa ja yhä suurempi määrä kansalaisia on joutunut avustuksista riippuvaiseksi. Valtioiden parlamentit (eduskunnat) seuraavat voimattomina sivusta useiden miljardien suuruisten valtioiden „avustuspakettien“ tekemistä. „Avustukset“ on suunnattu sekä valtioiden velkakriisien helpottamiseen että miljoonapäiselle maahanmuuttajamassalle.

Päätökset jyrätään läpi ja kaikki vetoavat koronaan. Päättäjien on onnistunut kytkeä ajankohtainen kriisi järjestettyihin, jo ennen koronaa olemassa oleviin „näytöskriisieihin“. Kaava on aina sama ja hyvin yksinkertainen: Meidän elintapamme on katastrofien syy.

Ennen kaikkea halutaan suggeroida ihmisen olevan kaiken kauheuden syynä.

Korona on se kipinä, jota koko maailman kollektivistit ovat suurella kaipauksella odottaneet. He ovat useiden vuosien ajan suunnitelmallisesti lietsoneet ilmastohysteriaa saadakseen aikaiseksi marxilais-leninistisen yhteiskuntaopin uudelleensyntymän. Yhdenmukaisesti ajatteleva ja toimiva ihmiskollektiivi on heidän päämääränään. Ihmiskunnan tuhoutumisen narratiivi iskostetaan voimalla jo pienten lasten ajatteluun: nämä oppivat sen heti ‚äiti‘- ja ‚isä‘-sanojen jälkeen. Monet ilmastopropagandistit ovat jo paljastaneet todelliset motiivinsa ja muutamat julistavat jo suoraan väkivallan kuuluvan agendan metodeihin vallankumouksellisiin tavoitteisiin pääsemiseksi.

Kerran vuodessa jo viiden vuosikymmenen ajan maailman yhteiskunnallinen, taloudellinen ja poliittinen „eliitti“ kokoontuu Davosissa – äänestäjät ja parlamentit ohittaen – päättämään kehityksen suunnasta. Vaikka kokousta ei pidetä edes salassa, on ällistyttävää, miten vähän kritiikkiä tämänkaltainen parlamentin ulkopuolinen toiminta saa osakseen.

„Maailman talousforum“ on ajan mittaan liukunut vasemmalle. Sen tavoitteena on nyt mahdollisimman suuri yhteiskunnallinen yhdenmukaisuus ja se kerskailee  „The Great Reset-iskulauseella. He haluavat totaalista uudelleenaloittamista eikä kukaan edes yritä peitellä sitä, että kysymyksessä on ekofasismin voitto. Yhdessä „koronavallan“ kanssa se saa itselleen tarvittavan iskuvoiman poliittisen dogmansa ja uuden yhteiskuntajärjestyksen saattamiseksi valtaan.

Joka pistää vastaan, lajitellaan ulos.

Vapauden menettämisen tie ei pääty koronaan…


https://www.achgut.com/artikel/the_great_reset_der_totalitaere_neustart
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

vastapopoulus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 121
 • Liked: 162
Vs: The Great Reset
« Vastaus #15 : 23.11.2020, 18:18:39 »
Klaus Schwab on mielenkiintoinen hemmo. Kirjassaan “Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution” hän esittää mahdollisuuden ihmisen fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteetin yhdistämiseen mikrosoru implanttien avulla. Scifiähän tämä nyt toki on, mutta tarjoaa mielenkiintoisen näkymän tämän World Economic Forumin perustajan ja johtajan ajatusmaailmaan. New York Timesin mukaan asialla spekulointi on tietenkin salaliittoteorian levittämistä.

"The coronavirus saga and the devastating effect that it’s had on the world have prompted many to wonder if it may spell the end of globalism – having thoroughly exposed all its weaknesses.

But globalism’s champions like World Economic Forum (WEF) founder and chairman Klaus Schwab are working hard to counter those notions, instead presenting the catastrophe as an opportunity for a “Great Reset” that would create a more sustainable version of globalism, instead of doing away with it.

Naturally, this is causing a stir among anti-globalists, but the “Great Reset” plan – endorsed by the likes of Canada’s Prime Minister Justin Trudeau, and which Schwab has now turned into a book – is not the only set of controversial ideas that the German economist has been looking at, or the only book he has written.

His statements made for the Chicago Council on Global Affairs, when he spoke about the so-called fourth industrial revolution, and in particular how the future it will shape will see “a fusion” of humans’ physical, digital and biological identity.

This vision of the future is something he explains in his book “Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution” that came out in 2018, and in which, Schwab emerges as a “prophet” of future transhumanism, i.e., the merging of humans and machines – implantable microchips that would act like smartphones inside the human body, transmitting thoughts instead of verbalizing them – including those the person has not yet expressed.

According to this, other than providing the “convenience” of no longer having to carry your phone around, the future technology would also have its uses in law enforcement, which may be tempted to implement such tools to predict criminal activity, retrieve memories from suspect’s brains, and scan people’s brain in search of criminal thoughts, as they cross borders.

Although Schwab’s position is that overall, the fourth industrial revolution can bring about a better world if these technological advancements are not misused, opponents are horrified by the very idea that options like thought-reading and constant tracking should ever be available to the authorities."

https://reclaimthenet.org/klaus-schwab-says-great-reset-physical-digital-and-biological-identity/

Tämä mies on hullu dystoopikko.


Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 365
 • Liked: 7378
 • Maahanmuutto- ja ilmastoasiantuntija
  • chadnet
Vs: The Great Reset
« Vastaus #16 : 23.11.2020, 18:55:24 »
Ja tähän vielä lisäksi huomio että valtion ei tarvitse nykyään tehdä kaikkia likaisia hommia, osan hoitaa yksityiset yritykset. Ajatellaanpa vaikka sensuuria Fb:n, Youtuben ja Twitterin hoitamana.
"We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.” Chris Hedges
"Shouting "Freedom" and other anti-government slogans" NYT

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 255
 • Liked: 88821
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: The Great Reset
« Vastaus #17 : 23.11.2020, 20:31:05 »
Klaus Schwab[:] ...  implantable microchips ... future technology would also have its uses in law enforcement, which may be tempted to implement such tools to
- predict criminal activity,
- retrieve memories from suspect’s brains, and
- scan people’s brain in search of criminal thoughts, as they cross borders.


Tämä mies on hullu dystoopikko.

Ja pääministerimme tietenkin kuuluu hänen tiimiinsä. Mitä ikinä tuo hullu dystoopikko suunnittelee maailman tuhoksi, meidän Sanna kyllä yrittää toteuttaa sen täällä Suomessa, paavillisemmin kuin paavi, ja nopeammin kuin Carl Lewis ehtii sanoa Usain Bolt.

https://www.weforum.org/agenda/2020/03/ygl-wef-young-global-leaders/

Lainaus
Meet our Young Global Leaders for 2020

What does the winner of the FIFA Women's World Cup have in common with the prime minister of Finland? They are both young leaders who gained international repute over the last 12 months. And now Megan Rapinoe and Sanna Marin have been recognized as Young Global Leaders by the World Economic Forum - joining a community of people dedicated to changing the world for the better.

EDIT: twiittejä poistettu.  Autenttisuutta mahdoton varmistaa, koska:

Lainaus käyttäjältä: https://twitter.com/_klaus_schwab
Account suspended
Twitter suspends accounts which violate the Twitter Rules
« Viimeksi muokattu: 23.11.2020, 21:22:51 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 941
 • Liked: 13424
Vs: The Great Reset
« Vastaus #18 : 24.11.2020, 20:22:19 »
Trump on kuulemma sanonut että "They are not after me, they are after you but I'm in the way"

Biden piti saada presidentiksi keinolla millä hyvänsä. Hän on täydellinen sätkynukke.

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 722
 • Liked: 38406
Vs: The Great Reset
« Vastaus #19 : 26.11.2020, 19:09:49 »
Paul Watsonilla on jälleen uusi viihdyttävä video ja tällä kertaa juuri The Great Resetistä:

https://www.youtube.com/watch?v=oQxaGm7eK4U
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 545
 • Liked: 15439
Vs: The Great Reset
« Vastaus #20 : 04.12.2020, 06:42:29 »
2020-12-03 Ex-MEP Gerard Batten discusses the latest World Economic Forum paper on the Great Reset (62 min)

Mielenkiintoista läppää.

Monet eivät tiedä että vuonna 2019 oli Maailman Hallituksen kokous! Johon otti osaa mm. Klaus Schwab. En kyllä tiennyt :o

"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

zupi

 • Vieras
Vs: The Great Reset
« Vastaus #21 : 04.12.2020, 10:45:42 »
Trump on kuulemma sanonut että "They are not after me, they are after you but I'm in the way"

Biden piti saada presidentiksi keinolla millä hyvänsä. Hän on täydellinen sätkynukke.

Lainaus
John Kerry reveals Biden's devotion to radical 'Great Reset' movement

Lainaus
There has been some evidence suggesting that Biden and some of his biggest allies back the Great Reset and would attempt to impose it on the United States. But Biden and his team have never explicitly stated that America would be involved — that is, until now.

At a panel discussion about the Great Reset hosted by the World Economic Forum in mid-November, former Secretary of State John Kerry – Biden’s would-be special presidential envoy for climate – firmly declared that the Biden administration will support the Great Reset and that the Great Reset “will happen with greater speed and with greater intensity than a lot of people might imagine.”

When asked by panel host Borge Brende whether the World Economic Forum and other Great Reset supporters are “expecting too much too soon from the new president, or is he going to deliver first day on this [sic] topics?,” Kerry responded, “The answer to your question is, no, you’re not expecting too much.

“And yes, it [the Great Reset] will happen,” Kerry continued. “And I think it will happen with greater speed and with greater intensity than a lot of people might imagine. In effect, the citizens of the United States have just done a Great Reset. We’ve done a Great Reset. And it was a record level of voting.”

Kerry later argued that the Great Reset is necessary to slow the “climate crisis” and that “I know Joe Biden believes … it’s not enough just to rejoin Paris [the Paris Climate Accords] for the United States. It’s not enough for us to just do the minimum of what Paris requires.”

Kerry also said that because of the Great Reset movement, he believes “we’re at the dawn of an extremely exciting time” and that “the greatest opportunity we have” to address social and economic problems is “dealing with the climate crisis.”

https://thehill.com/opinion/energy-environment/528482-john-kerry-reveals-bidens-devotion-to-radical-great-reset-movement

Jännittäviä aikoja joo...

Lainaus
In effect, the citizens of the United States have just done a Great Reset. We’ve done a Great Reset. And it was a record level of voting.”

Tuo kertoo aika hyvin projektin luonteen. Valehtelun, korruption, propagandan, mädätyksen ja kusetuksen riemuvoitto.

Beef Supreme

 • Vieras
Vs: The Great Reset
« Vastaus #22 : 04.12.2020, 14:18:10 »
Mielestäni on merkillepantavaa, että nämä globalistit aina itse valitsevat projekteilleen niin rikinkatkuisia nimiä, joilla on selkäpiitä karmiva ja pahaenteinen kalskahdus. New World Order. Great Reset.  Mitä muita näitä olikaan?
Unelma. Avoin yhteiskunta. Suvaitsevaisuus. Rajaton maailma. Tasa-arvo. Nämä kaikki ovat sama asia sievemmässä kääreessä.

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 365
 • Liked: 7378
 • Maahanmuutto- ja ilmastoasiantuntija
  • chadnet
Vs: The Great Reset
« Vastaus #23 : 05.12.2020, 16:13:58 »
Ennustus muutamanvuoden takaa.

http://endtimeinfo.com/2016/01/davos-head-predicts-1-billion-refugees-to-europe/

The executive chairman of the World Economic Forum is predicting mass migration of 1 billion refugees moving north into Europe, if the slide in commodities continues.

Klaus Schwab made the comments during an interview ahead of the Davos meeting, according to Bloomberg. (How Schwab came to this number is hard to tell, however it is important to note that the total combined population of the Middle East and North Africa is a little over 500 million, so even if these aeras were totally emptied of human beings, we could still not see 1 billion migrants flooding Europe.)
"We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.” Chris Hedges
"Shouting "Freedom" and other anti-government slogans" NYT

Aimo Räkä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 365
 • Liked: 2093
 • pitäisi nähdä rikkautena
  • Rocker
Vs: The Great Reset
« Vastaus #24 : 05.12.2020, 17:14:01 »
Great reset on sellainen himmeli joka jatkaa kesken jäänyttä globalisaatiota. Tuolla videolla enemmän siitä. https://youtube.com/watch?v=M5fwZTJ8Y-Q
Tämä maa on suomalaisten.
Äänestä Halla-ahoa, muista viis.

Beef Supreme

 • Vieras
Vs: The Great Reset
« Vastaus #25 : 05.12.2020, 23:19:02 »
Ennustus muutamanvuoden takaa.

http://endtimeinfo.com/2016/01/davos-head-predicts-1-billion-refugees-to-europe/

The executive chairman of the World Economic Forum is predicting mass migration of 1 billion refugees moving north into Europe, if the slide in commodities continues.

Klaus Schwab made the comments during an interview ahead of the Davos meeting, according to Bloomberg. (How Schwab came to this number is hard to tell, however it is important to note that the total combined population of the Middle East and North Africa is a little over 500 million, so even if these aeras were totally emptied of human beings, we could still not see 1 billion migrants flooding Europe.)

One BILLION refugees

(Dr Evilin äänellä)

on enemmän toive kuin ennustus. Tai viittaa niihin luvattuihin massoihin joiden ihan kohta pitää lähteä liikkeelle ilmaston vuoksi.

Alex Jones

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 423
 • Liked: 648
Vs: The Great Reset
« Vastaus #26 : 06.12.2020, 00:32:07 »
Se ei vaadi kovinkaan paksua foliohattua todetai että poliitikot ovat täysiä sätkynukkeja. Ihan jokaisessa ns länsimaassa. Kehitys on ollut liian johdonmukaista ollakseen sattumaa.

Se mikä pistää epäilemään salaliittoteorioita on kuitenkin se että jotenkin epäuskottavaa että olisi jokin yksittäinen taho jolla olisi koko maailma hyppysissään ja se voisi mielin määrin manipuloida maailman tapahtumia mieleisekseen.

Tiedä häntä mutta se on kyllä tullut jokaiselle vähänkin ajattelevalle yksilölle selväksi että koronan varjolla talous ajetaan tahallaan päin seinää. Talousromahdus joka aiheutetaan koronan varjolla tulee tappamaan suorasti ja epäsuorasti moninkertaisesti ihmisiä kuin virus.
No, Venäjä ja Kiina ovat vastavoimia lännen globalismille. Kiinalla on toki oma tavoitteena tehdä koko maailmasta kommunistinen. Ei kukaan yksin tai pieni ryhmä voi hallita koko maailmaa, mutta voivat toki aiheuttaa paljon vahinkoa mitä yritetään välttää vastustamalla mm. koronarajoituksia ja EU-liittovaltiota.

nochWunder

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 167
 • Liked: 5276
Vs: The Great Reset
« Vastaus #27 : 06.12.2020, 01:06:37 »
Salaliitot toimivat eturyhmien kautta, ja niin, että ylemmät tietävät alemmista sontaa. Kuri suoritetaan mafiaperiaatteella, milläs muulla.

Ihmiset haluavat olla parempia kuin muut. Ihmiset haluavat olla aatelisia. Tämän omahyväisyyden olen aistinut niin pikkuisten byrokraattien ja paikallispoliitikkojen pöydässä kuin akateemisten pikkujouluissakin. Voi sitä hierarkian ja intellektuaalisen ylimielisyyden määrää. Tämä näkyy lukio vs. ammattikoulu -nokittelussa kuin yliopisto vs. amk-nokittelussakin. Ja kun itse on tullut oltua aitojen kaikilla puolilla, niin onhan se melko hauskaa kuunnella samassa pöydässä kun joku tietämättään haukkuu sinun taustasi omassa ylimielisyydessään.

Eli sellaisia ihmiset vaan on. Voi miten sen Sanna Marinin naama hehkui siellä Merkkelin ja muiden isojen seurassa. Totta helvetissä hän myi Suomen itsenäisyyden ja suomalaisen palkansaajan verot etelänmaihin. Hän sai vastineeksi aateloinnin arvoisen statuksen. Hän on nyt ylhäisyys. Ei mikään kauppatäti enää, vaan jotain suurta... ja minulle hän on vaarallinen pyrkyri.

Salaliitto toimii, koska on laaja eturyhmä, joka on rikkonut paljon lakia tai etiikkaa. Se on kuin iso pyramidihuijaus, jossa seuravan portaan kusettaminen on ainut tapa saada itselleen sen mitä haluaa. Ja siksi se toimii niin hyvin. Siinä on yllättävän vähän valuvikoja, koska Edward Snowdeneita ei yksinkertaisesti ole niin paljon, eikä heitä päästetä mihinkään korkeaan virkaan.

Idealistit paljastuvat tosi helposti. Kaikki sellaiset rehelliset ihmiset on tosi helppo tunnistaa ja jättää verkoston ulkopuolelle. Nämä vain ihmettelevät, miksi muille avautuu mahdollisuuksia, mutta heille ei.


Salaliitto kasvaa orgaanisesti, ja siksi se toimii. Salaliitto on itseasiassa jopa hieman harhaan johtava sana. Tähän menessä paras kuvaus oikeasta salaliitosta on Suomessa käytetty "maan tapa". Jos et ymmärrä "maan tapaa", et saa mahdollisuuksia. Trumpin suurin rikos oli juuri se.
Suomessa on todellisuudessa vain yksi puolue aina vallassa, vapaamuurarit. Heitä ohjaa eliitti. Ihmisten pitää herätä tajuamaan tämä. Koko valtiovalta kuuluu vankilaan!

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 130
 • Liked: 10539
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: The Great Reset
« Vastaus #28 : 06.12.2020, 01:38:22 »
Se ei vaadi kovinkaan paksua foliohattua todetai että poliitikot ovat täysiä sätkynukkeja. Ihan jokaisessa ns länsimaassa. Kehitys on ollut liian johdonmukaista ollakseen sattumaa.

Se mikä pistää epäilemään salaliittoteorioita on kuitenkin se että jotenkin epäuskottavaa että olisi jokin yksittäinen taho jolla olisi koko maailma hyppysissään ja se voisi mielin määrin manipuloida maailman tapahtumia mieleisekseen.

Tiedä häntä mutta se on kyllä tullut jokaiselle vähänkin ajattelevalle yksilölle selväksi että koronan varjolla talous ajetaan tahallaan päin seinää. Talousromahdus joka aiheutetaan koronan varjolla tulee tappamaan suorasti ja epäsuorasti moninkertaisesti ihmisiä kuin virus.
No, Venäjä ja Kiina ovat vastavoimia lännen globalismille. Kiinalla on toki oma tavoitteena tehdä koko maailmasta kommunistinen. Ei kukaan yksin tai pieni ryhmä voi hallita koko maailmaa, mutta voivat toki aiheuttaa paljon vahinkoa mitä yritetään välttää vastustamalla mm. koronarajoituksia ja EU-liittovaltiota.
Venäjä ei ole vastavoima millekkään. Koittaa ärhennellä stan loppuisille paskamaille ja tehdä niistä omaa hoviaan. Vahän niinkuin apukoulun kovin jätkä. Kiina ei ole enään aikoihin kommunismia nähnytkään. Maa on kansallissosialistinen ja ajaa ainoastaan oman maansa etua. Kaikessa mitä Kiina tekee ajatellaan vain ja ainoastaan kiinan etua ei mitään muuta.

Nuivettunut Han-nenetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 779
 • Liked: 2361
 • Asyyl akbar!
Vs: The Great Reset
« Vastaus #29 : 06.12.2020, 15:23:10 »
Se ei vaadi kovinkaan paksua foliohattua todetai että poliitikot ovat täysiä sätkynukkeja. Ihan jokaisessa ns länsimaassa. Kehitys on ollut liian johdonmukaista ollakseen sattumaa.

Se mikä pistää epäilemään salaliittoteorioita on kuitenkin se että jotenkin epäuskottavaa että olisi jokin yksittäinen taho jolla olisi koko maailma hyppysissään ja se voisi mielin määrin manipuloida maailman tapahtumia mieleisekseen.

Tiedä häntä mutta se on kyllä tullut jokaiselle vähänkin ajattelevalle yksilölle selväksi että koronan varjolla talous ajetaan tahallaan päin seinää. Talousromahdus joka aiheutetaan koronan varjolla tulee tappamaan suorasti ja epäsuorasti moninkertaisesti ihmisiä kuin virus.
No, Venäjä ja Kiina ovat vastavoimia lännen globalismille. Kiinalla on toki oma tavoitteena tehdä koko maailmasta kommunistinen. Ei kukaan yksin tai pieni ryhmä voi hallita koko maailmaa, mutta voivat toki aiheuttaa paljon vahinkoa mitä yritetään välttää vastustamalla mm. koronarajoituksia ja EU-liittovaltiota.
Venäjä ei ole vastavoima millekkään. Koittaa ärhennellä stan loppuisille paskamaille ja tehdä niistä omaa hoviaan. Vahän niinkuin apukoulun kovin jätkä. Kiina ei ole enään aikoihin kommunismia nähnytkään. Maa on kansallissosialistinen ja ajaa ainoastaan oman maansa etua. Kaikessa mitä Kiina tekee ajatellaan vain ja ainoastaan kiinan etua ei mitään muuta.

Tarkennettuna, Kiinan kommunistipuolue ajaa ensisijaisesti korruptoituneen puolueen ja puolue-eliitin omaa etua. Toki tämä paska myydään aivopestylle ja sensuurissa ja propagandassa ikänsä marinoituneelle kansalle heidän omana etunaan, jotka sen ilomielin ottavat vastaan.
Toksinen soijamaskuliini