Kirjoittaja Aihe: The Great Reset  (Luettu 157723 kertaa)

nochWunder

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 167
 • Liked: 5276
Vs: The Great Reset
« Vastaus #30 : 06.12.2020, 15:32:01 »
Näissä vastavoima olettamuksiakin kannattaa hieman kyseenalaistaa. Orwellhan opetti, että ikuinen sota on hyvä keino kusettaa kansaa. Osa vastavoimasuudesta voi olla sopimuksellista eripuraa. Esim. USA tuskin olisi onnistunut eliminoimaan Soleimania ilman Iranin sisältä tulevaa apua. Asiat eivät siis ole yksinkertaisia.

Länsi alkaa yhä enemmän ja enemmän olla Kiinalle myötävoima. Hollywood ja monet kasvua hakevat yritykset ovat myyneet sielunsa CCP:lle. Sama koskee monia poliitikkoja ja tiedemiehiä. Kiina on keksinyt tavan miten länsi valloitetaan. Se valloitetaan korruptiolla.
« Viimeksi muokattu: 06.12.2020, 17:02:16 kirjoittanut nochWunder »
Suomessa on todellisuudessa vain yksi puolue aina vallassa, vapaamuurarit. Heitä ohjaa eliitti. Ihmisten pitää herätä tajuamaan tämä. Koko valtiovalta kuuluu vankilaan!

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 589
 • Liked: 11976
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: The Great Reset
« Vastaus #31 : 06.12.2020, 15:51:45 »
Se ei vaadi kovinkaan paksua foliohattua todetai että poliitikot ovat täysiä sätkynukkeja. Ihan jokaisessa ns länsimaassa. Kehitys on ollut liian johdonmukaista ollakseen sattumaa.

Se mikä pistää epäilemään salaliittoteorioita on kuitenkin se että jotenkin epäuskottavaa että olisi jokin yksittäinen taho jolla olisi koko maailma hyppysissään ja se voisi mielin määrin manipuloida maailman tapahtumia mieleisekseen.

Tiedä häntä mutta se on kyllä tullut jokaiselle vähänkin ajattelevalle yksilölle selväksi että koronan varjolla talous ajetaan tahallaan päin seinää. Talousromahdus joka aiheutetaan koronan varjolla tulee tappamaan suorasti ja epäsuorasti moninkertaisesti ihmisiä kuin virus.
No, Venäjä ja Kiina ovat vastavoimia lännen globalismille. Kiinalla on toki oma tavoitteena tehdä koko maailmasta kommunistinen. Ei kukaan yksin tai pieni ryhmä voi hallita koko maailmaa, mutta voivat toki aiheuttaa paljon vahinkoa mitä yritetään välttää vastustamalla mm. koronarajoituksia ja EU-liittovaltiota.
Venäjä ei ole vastavoima millekkään. Koittaa ärhennellä stan loppuisille paskamaille ja tehdä niistä omaa hoviaan. Vahän niinkuin apukoulun kovin jätkä. Kiina ei ole enään aikoihin kommunismia nähnytkään. Maa on kansallissosialistinen ja ajaa ainoastaan oman maansa etua. Kaikessa mitä Kiina tekee ajatellaan vain ja ainoastaan kiinan etua ei mitään muuta.

Tarkennettuna, Kiinan kommunistipuolue ajaa ensisijaisesti korruptoituneen puolueen ja puolue-eliitin omaa etua. Toki tämä paska myydään aivopestylle ja sensuurissa ja propagandassa ikänsä marinoituneelle kansalle heidän omana etunaan, jotka sen ilomielin ottavat vastaan.
En poista lainauspyramidia kuten tavallisesti koska siinähän tulee todella monta pointtia. Tietysti voi sanoa että Kiina on läpikorruptoitunut ynnä muuta mutta silloin kannattaisi kysyä itseltään missä sitten on hoidettu ne asiat paljon Paremmin kuin Kiinassa viimeisen 40 vuoden aikana? Tässä Euvostoliitossako? Joo, väestöön nähden Suamessa on kaikenlaista veroelättiä tuoleihinsa pierimässä ja nolosti asioita joita ei lainkaan ymmärrä kommentoimassa taatusti 100..0 X enemmän kuin Kiinassa jne.

Tosiasia on se että Maon jälkeinen johto on nostanut miljardi ihmistä äärimmäisestä köyhyydestä suurimmaksi osaksi aivan länsimaisen elintason luokkaan, ja tämä siis vain 40 vuodessa. Kiinan johto ajaa kiinalaisten etua kaikkialla, ja etenkin Kiinassa, turvautumatta kuitenkaan isompiin aggressioihin joihin heillä olisi todellakin kykyä. Verrataanpa meidän hallintoomme: täysin mielisairasta politiikkaa ja ylipäätään pelkää naamaanpuukotusta työkansalle, Euroopan johto koostuu ainoastaan varkaista ja kusipäistä pl joku Orban ja kumppanit.

Tunnetteko te Kiinassa asuvia kiinalaisia? Oletteko käyneet siellä? Minun varsin pitkäaikaisten havaintojeni mukaan he vaikuttavat todella tyytyväisiltä hallintoonsa, etenkin kun vertaa esim. eurooppalaisiin. Hommallakin näkyvät, putlermopoilla ajavat cuckoomuspapukaijat ja täysin samaa paskaa jauhava kommunistit poislukien. Ne ovat todella tyytyväisiä mutteivat ole koko kansa.

Edelliseen kommentiin toteaisin että Kiina ei suinkaan on globalismin vastavoima vaan pyrkii edistää kiinalaisten johtamaan globalimia. Ryssä taas ei johda yhtään mitään rajojensa ulkopuolella. Okei, wagner ja kumpp. pitivät jonkun kusipää-assadin (kusipää=normaali äräbijohtaja) vallassa mutta hei, ei se ollut mitään globaalia vaikuttamista vaikka EUnukit ja jenkin nokilleen siellä saivatkin..

Ja vielä alkuperäiseen sen verran että niin arvelen minäkin: koronalla talous seinään ja sitten "new deal". Keskiluokan omaisuus siirretään Hyväläisille ja kymmenet miljoonat eurooppalaiset tapetaan (huumeilla, alkoholilla, toivottomuudella, rikosuhreina jne).
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Möhömaha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 197
 • Liked: 3806
 • Koneinsinööri (todistusta ei jätetty Somaliaan)
Vs: The Great Reset
« Vastaus #32 : 06.12.2020, 17:08:32 »
Tunnetteko te Kiinassa asuvia kiinalaisia? Oletteko käyneet siellä?

Olen käynyt ja tunnen. Viimeisestä (yritys, ei turisti)käynnistä on tosin jo 20 vuotta.
Yksi Isäntä herkesi (kyselemättä) yksinpuheluun Kiinan demokratian puutteesta. Käytiin Buddhalaisella monumentilla (taas kyselemättä).
Kiinalaiset eivät ole tyhmiä. Tietenkin he tietävät elävänsä diktatuurissa, mutta minkäs teet ?
Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn't pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same.- Ronald Reagan
Слава Україні!

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 545
 • Liked: 15439
Vs: The Great Reset
« Vastaus #33 : 19.12.2020, 14:15:29 »
 >:(
Invalid Tweet IDCyberpandemiaa pukkaa :(
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

MikkoAP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 164
 • Liked: 1119
Vs: The Great Reset
« Vastaus #34 : 19.12.2020, 16:54:56 »
Menossa on tosiaan suuri omaisuuden globaali uusjako.  Ensimmäisen maailman maista toisiin ja kolmansiin, sekä keskiluokalta yläluokalle. Kotimaan uutisista tähän muuten sopii hyvin eläkeputken poisto. 50 + ovat jo  ehtineet kerryttää ja periä omaisuutta, josta ainakin kiinteä osuus on pakko realisoida nopeasti pilkkahintaan, jotta työttömäksi jäätyä voi elelläkin ja jossain vaiheessa tukiakin saada. Siitä on rutkasti iloa pankeille, eikä siihen tarvita mitään salaliittoa Suomen tasolla, vaan globaalien trendien virrassa mennään.
Syrjiminen syrjimisen lopettamiseksi on kuin naisi neitsyyden tähden tai sotisi rauhan puolesta, vai miten se menikään. - M.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 545
 • Liked: 15439
Vs: The Great Reset
« Vastaus #35 : 27.12.2020, 20:29:44 »
Lainaus
Breitbart: German Economist Says ‘Great Reset Will Cause a Crash Worse than 1930s’ :(
Lainaus
Dr Antony Mueller, Professor of Economics at the Federal University of Sergipe in Brazil, says that the Chinese coronavirus ‘pandemic’ is being used as cover by the globalist elite to destroy small businesses and hasten a new world order based on “expertocracy, climate green religion, and brutal depopulation”.
Lainaus
“We are seeing the destruction of the economy in all Western countries — from the U.S. and Canada to New Zealand and Western Europe. 2020 as been a big catastrophe in the making. It’s just not here yet but it will be worse — much, much worse — than Weimar.”
Lainaus
“We had a foretaste in 2008. You remember the pictures of lines of people waiting to draw their cash from the bank? This could well happen because you will have a collapse of credit… Unemployment will come. The government will have no funds. It will be mega inflation or a major contraction.

 “It was not the virus that did this. It was the lockdown. Most people cannot comprehend it because the dimension explodes anything we are used to.

 “History has many examples where we ask ‘How could they do this?’ But they did.
Lainaus
“I hope it will not happen. I do not make prophecies. I only see the implications of what is happening now with lockdowns, what the future looks like.”

Professor Antony Mueller was talking to James Delingpole on the Delingpod podcast. You can see the full interview here. (1h 15min)
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

nochWunder

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 167
 • Liked: 5276
Vs: The Great Reset
« Vastaus #36 : 27.12.2020, 21:19:01 »
Ainoa hyvä asia on, että tämän kaiken paskan joku asteroidi pyyhkii pois jossain vaiheessa. Siinä on enemmän Great Reset omaan makuun. Voin olla kamala kun ajattelen niin, mutta kun se nyt kuitenkin on väistämätön luonnonilmiö, niin otetaan siitä kaikki se positiivinen, mitä otettavissa on. Loppujen lopuksi kun on kuitenkin niin, että ilman ihmisiä ei supereliitti tee rahallaan ja asemallaan yhtään mitään. He tarvitsevat alaisia. Toki rikas voi rakentaa itselleen bunkkerin, jossa selviää mistä vain luonnonilmiöstä, mutta se maailma sen jälkeen ei takaa enää samoja pelimerkkejä.

Mikään ei kestä ikuisesti. Ikävää vaan, että karmanlaki on niin hidasta ja kärsimysten määrä niin valtava, ettei sen ajattelua ihmismieli kestä. Siksihän normaali ihminen ei niitä mietikään. On mielenterveydelle paljon helpompaa, kun kuittaa kaikki teoriat salaliitoista hölynpölyksi, vaikka salaliitot ovat ihmisen historiassa lähes yhtä jaksollinen kuin siniaalto, niitä on aina monta ja ne voimistavat ja vaimentavat toisiaan, mutta ovat lähes valkoista kohinaa kun tarpeeksi otetaan aikaperspektiiviä ja tietysti lähes tunnistamattomia kun tarkastellaan yhtä hetkeä, mutta pienen aikataajuusmuunnoksen jälkeen voidaan ne selvästi todeta ideologisina piikkeinä. Ideologia tarkoittaa aina jotain eturyhmää ja eturyhmät muodostavat salaliittoja, ja se mikä ei ole ideologiaa on tasaista aina toistuvaa normaalia ihmiselämää. Tehdään elantoa, lisäännytään ja nautitaan matkasta kehdosta hautaan.
Suomessa on todellisuudessa vain yksi puolue aina vallassa, vapaamuurarit. Heitä ohjaa eliitti. Ihmisten pitää herätä tajuamaan tämä. Koko valtiovalta kuuluu vankilaan!

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 070
 • Liked: 40056
Vs: The Great Reset
« Vastaus #37 : 27.12.2020, 22:27:58 »
Lainaus
Dr Antony Mueller, Professor of Economics at the Federal University of Sergipe in Brazil, says that the Chinese coronavirus ‘pandemic’ is being used as cover by the globalist elite to destroy small businesses and hasten a new world order based on “expertocracy, climate green religion, and brutal depopulation”.
Lainaus
We are seeing the destruction of the economy in all Western countries — from the U.S. and Canada to New Zealand and Western Europe. 2020 as been a big catastrophe in the making. It’s just not here yet but it will be worse — much, much worse — than Weimar.”

Die Weltissä on tänään juttua aiheesta. Saksan sosiaalidemokraattien ekspertti kertoo näkemyksistään ja tulee paljastaneeksi mielipidekirjoituksessaan samalla sen, mistä muut puolueet ja aktorit ovat olleet vielä varsin vaiti.

Lainaus
Mielipide Karl Lauterbach

Ilmastomuutoksen pysäyttäminen? Korona-kokemusten jälkeen olen pessimistinen

Saksan väestö jatkaa yhä korona-viruksen aliarvioimista varoittaa sosiaalidemokraattien terveysekspertti vieraskirjoituksessaan. Ilmastonmuutoksen hallitsemiseksi on välttämätöntä ottaa askelia, jotka ovat "analogisia" pandemian takia tapahtuneiden yksilövapauksien rajoittamisten kanssa.


Vuotta 2021 tulee vahvasti määrittämään se, mitä tapahtuu seuraavien kuukausien aikana. Vähintään huhtikuun alkuun asti tullaan käymään kovinta taistelua korona-pandemiaa vastaan.

Uskon, että väestö yhä aliarvioi näitä haasteita. ...
(...)

CO2:ta vastaan ei tulla koskaan saamaan rokotetta

Syksyllä alkavat parlamenttivaalikampanjat. Toivon, että kaikkien demokraattisten puolueiden vaaliohjelmassa ilmastomuutoksella tulee olemaan dominoiva asema. Kokemukset koronan vastaisesta taistelusta tähän asti ovat tehneet minusta henkilökohtaisesti äärimmäisen pessimistisen sen suhteen, että kykenemmekö hallitsemaan ilmastomuutoksen oikea-aikaisesti ja menestyksekkäästi.

Minulle on syntynyt vaikutelma, että emme olisi Saksassa ja myöskään Euroopassa, USA:sta puhumattakaan, kyenneet ilman rokotteen kehittämistä voittamaan tätä pandemiaa. CO2:ta vastaan ei kuitenkaan tule koskaan olemaan rokotetta.

Siksi tarvitsemme ilmastomuutoksen hallitsemiseksi toimenpiteitä, jotka ovat samanlaisia kuin pandemian vastaiset yksilövapauksien rajoitukset. Päästäänkö tähän koskaan - sitä uskallan epäillä yhä enemmän.

Ensinnäkin ilmastonmuutosta on tapahtunut aina ja ihmisestä riippumatta. Siksi on absurdi ajatus lopettaa tai pysäyttää sen muuttuminen. Melkoisella varmuudella voi ennakoida, että poskelleen menee. Se ei silti estä ryhtymästä ympäristön saastumista ja pilaantumista estäviin toimiin järkevällä ja praktisella tavalla. Käsittääkseni tuosta ilmastonmuutoksesta vielä alettiin puhua vasta sen jälkeen, kun ilmaston lämpenemisennusteet menivät jatkuvasti poskelleen ja kaikki alkoivat jo oivaltaa sen, jolloin piti keksiä jotakin abstraktimpaa, ei mitattavissa olevaa, muuten kuin pitkän ajan keskiarvoilla, jos niilläkään.

Nuo yksilövapauksien pakolliset rajoittamiset tulevat olemaan mielenkiintoinen seikka. Eivät ole aiemmin vielä tuoneet sitä kovin näkyvästi julki. Asiaa voi tsekata vaikka Suomen horisontista.

Ainoastaan vihreiden kannattajat voivat olla tässä maassa niin fanaattisia, että muuttavat ilomielin pakon edessä maakuoppiin naurista järsimään, koska niin maailma pelastuu. Ainakin näin väitetään.

Vasemmistoliiton kannattajat vuorostaan ovat sossutuilla eläjiä, pilven pössyttelijöitä ja tyhjäntoimittajia yliopistolla. Duunareita siellä ei juuri enää ole. Tämän porukan uskoisin roudan ajavan varsin nopeasti vastahankaan. Ei sossutuilta kukaan halua maakuoppaan joutua ja yliopistollakin on aina hauskempaa hengailla kuin jossakin korsussa.

Sosiaalidemokraateissa voi vielä innostusta riittää, aluksi, noin teoriassa, vaan kun se kannattajakunta on eläkeläisiä, jotakin duunareita vielä, sekä virastokalkkunat. Nämä luikkivat pois maakuopista nopeammin kuin salama, kun oivaltavat mistä kyse.

Siksipä näin radikaalia yhteiskuntamuutosta ei saada ikinä aikaan demokraattisessa valtiossa. Diktatuuri on ainoa mahdollisuus. Vaan miksi kansalaiset antaisivat vallan diktaattorille? Tuskin tuollainen onnistuisi lopulta edes kovalla pelottelulla. Siksi saksalaissosialidemokraatin epäilyt ja skepsis on varsin aiheellista. Saattaa olla, että pakottamisen onnistumisen sijaan lopputulos voikin olla jotakin muuta kuin mitä ennakoitiin - eli aiempien ismien ja "totuuksien" haastamista -, kun hitainkin oivaltaa omakohtaisesti ja konkreettisesti mistä kyse. Vain hullu haluaa Gulagiin, edes pakolla.
Euroopan kattava saksalaistutkimus: He suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuuttaan. Vasemmistolaiset ja vihreät ovat erityisen suvaitsemattomia toisin ajattelevia kohtaan, toisin kuin konservatiivit.

Kova luu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 455
 • Liked: 1279
Vs: The Great Reset
« Vastaus #38 : 27.12.2020, 22:30:48 »
Great reset kuulostaa qanonilta. Ongelma on se että talouspolitiikka on edelleen teollisuusmaiden talouspolitiikkaa eikä sovellu jälkiteolliseen yhteiskuntaan, jossa koneet tekevät työt. Ja talous on globaali.
Talouspolitiikka ja verot pitäisi rakntaa kokonaan uusiksi.
Tähän voisi lisätä että vasemmisto on köyhän vihollinen ja ei persut ja kokoomuskaan ole ystäviä.

Tuota uudelleenrakentamista ilmeisesti yritetäänkin. Lueskelin vain Viganon kirjeen kommentointia, enkä tutustunut sen laajemmin, mutta tavoitteet ovat ilmeisesti tämän suuntaiset sen perusteella mitä WEF:ssä on julkisesti puhuttu:

Lainaus
environmentalism “The new world we’ll be creating is going to be environmentally authentic, creative and positive!”
human rights “Everyone will be loved and valued!”
collectivism: “There will guaranteed income. Poverty will be eliminated!”
destruction of family: “There are many types of family. All are good!”
shared ownership: “No one will own anything. We will all share!”
ecumenism and multi-faith: “An equal voice for all religions! Global spirituality!”
communism: “China is good. The Chinese are showing the way forward!”

https://dwightlongenecker.com/viganos-letter-and-the-great-reset/

Eli pikaisesti käännettynä jotain tommosta: Ympäristötietoisuus “Uusi maailma, jonka luomme, tulee olemaan luonnonmukainen, luova ja positiivinen!"; Ihmisoikeudet “Jokainen tulee olemaan rakastettu ja arvostettu”; Kollektivismi: “Tulee olemaan taattu tulotaso. Köyhyys tullaan eliminoimaan!”; Perhekäsitys tuhotaan: “On monenlaisia perheitä. Kaikki ovat hyviä!”; Jaettu omistus: “Kukaan ei omista mitään. Kaikki tulevat jakamaan!”; Ekumenia ja moniuskontoisuus: “Tasaveroinen ääni jokaiselle uskonnolle! Globaali spiritualiteetti!”; Kommunismi: “Kiina on hyvä. Kiinalaiset näyttävät tien eteenpäin!”

Jos nyt ajattelee niitä hippikommuuneja, jotka nykyisiä suuryhtiötä johtavat niin eipä kovinkaan paljon yllätä, jos siellä jotain tuollaista suunnitellaan. Yhtenä mielenkiintoisena yksityiskohtana kirkollisen boxin ulkopuolelta se, että Pertti Rönkkö Facebookissa raportoi Saksasta, että Antifa osoittaa nykyään kaduilla mieltään Merkelin hallituksen puolesta.

Kuulostaa ihan ilmestyskirjan pedon antikristilliseltä petovaltiolta, jossa jokaisen pitää kumartaa petoa, koska se tuo "paratiisin" maan päälle.
Ehkä tämä antikristuksista viimeinen on tosiaan sellainen, joka kykenee pysäyttämään ilmastonmuutoksen ja kaikki tappavat kulkutaudit ja siksi jokaisen pitää häntä palvoa.
« Viimeksi muokattu: 27.12.2020, 22:37:45 kirjoittanut Kova luu »

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 257
 • Liked: 88822
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: The Great Reset
« Vastaus #39 : 28.12.2020, 02:08:27 »
Muistattekos, miten 1929 suuri lama sai alkunsa? Keskuspankit laittoivat liikkeelle suuren määrän lainoja alhaisilla koroilla, ja sitten painettiin jarrua. Syy (tekosyy) keskuspankkien perustamiseen oli "talousuhdanteiden tasaaminen", mutta vasta FEDin perustamiseen jälkeen USAssa saatiin aikaan kunnon lama. Näin sisäpiiri pystyi myymään kalliilla ja ostamaan halvalla, koska se pystyi luomaan taloussuhdanteita. 

Suuren laman, kuten sitä aikaisemmat ja myöhemmät talouden laskukaudet, sai aikaan keinotekoinen rahan tarjonnan lisäys, jonka Yhdysvaltain keskuspankki tehtaili 1920-luvun aikana. Lisääntynyt rahan tarjonta aiheutti keinotekoisen alhaisen korkotason ja kiihtyneet investoinnit pääomavaltaisiin kohteisiin, erityisesti osakemarkkinoille ja kiinteistöihin.

Välttämätön sopeutuminen alkoi vuonna 1929, kun virheinvestoinnit likvidoitiin ja tuotanto siirtyi jälleen kerran takaisin todellisen kulutuskysyntään. Valitettavasti toisin kuin monissa aikaisemmissa laskusuhdanteissa, tällä kertaa Hooverin hallinto taisteli kynsin ja hampain kääntäen sen SUUREKSI lamaksi.

Jos minulla olisi nyt edullinen 1% tms. laina, niin vaihtaisin sen sellaiseen, jossa on korkokatto. Jos korot nousevat 15%:n, korkokustannukset 15-kertaistuvat, ja sitten taas joku pääsee ostamaan halvalla ...
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 130
 • Liked: 10539
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: The Great Reset
« Vastaus #40 : 28.12.2020, 02:55:24 »
Näissä vastavoima olettamuksiakin kannattaa hieman kyseenalaistaa. Orwellhan opetti, että ikuinen sota on hyvä keino kusettaa kansaa. Osa vastavoimasuudesta voi olla sopimuksellista eripuraa. Esim. USA tuskin olisi onnistunut eliminoimaan Soleimania ilman Iranin sisältä tulevaa apua. Asiat eivät siis ole yksinkertaisia.

Länsi alkaa yhä enemmän ja enemmän olla Kiinalle myötävoima. Hollywood ja monet kasvua hakevat yritykset ovat myyneet sielunsa CCP:lle. Sama koskee monia poliitikkoja ja tiedemiehiä. Kiina on keksinyt tavan miten länsi valloitetaan. Se valloitetaan korruptiolla.

hohoijaa
Kiina on keksinyt tavan mitenkä länsi valloitetaan, ja se on kansallissosialismi. Korruptio voi olla yksi keinovalikoiman keinoista, mutta kansallissosialismilla kiina valloittaa lännen.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 130
 • Liked: 10539
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: The Great Reset
« Vastaus #41 : 28.12.2020, 05:19:02 »
Se ei vaadi kovinkaan paksua foliohattua todetai että poliitikot ovat täysiä sätkynukkeja. Ihan jokaisessa ns länsimaassa. Kehitys on ollut liian johdonmukaista ollakseen sattumaa.

Se mikä pistää epäilemään salaliittoteorioita on kuitenkin se että jotenkin epäuskottavaa että olisi jokin yksittäinen taho jolla olisi koko maailma hyppysissään ja se voisi mielin määrin manipuloida maailman tapahtumia mieleisekseen.

Tiedä häntä mutta se on kyllä tullut jokaiselle vähänkin ajattelevalle yksilölle selväksi että koronan varjolla talous ajetaan tahallaan päin seinää. Talousromahdus joka aiheutetaan koronan varjolla tulee tappamaan suorasti ja epäsuorasti moninkertaisesti ihmisiä kuin virus.
No, Venäjä ja Kiina ovat vastavoimia lännen globalismille. Kiinalla on toki oma tavoitteena tehdä koko maailmasta kommunistinen. Ei kukaan yksin tai pieni ryhmä voi hallita koko maailmaa, mutta voivat toki aiheuttaa paljon vahinkoa mitä yritetään välttää vastustamalla mm. koronarajoituksia ja EU-liittovaltiota.
Venäjä ei ole vastavoima millekkään. Koittaa ärhennellä stan loppuisille paskamaille ja tehdä niistä omaa hoviaan. Vahän niinkuin apukoulun kovin jätkä. Kiina ei ole enään aikoihin kommunismia nähnytkään. Maa on kansallissosialistinen ja ajaa ainoastaan oman maansa etua. Kaikessa mitä Kiina tekee ajatellaan vain ja ainoastaan kiinan etua ei mitään muuta.

Tarkennettuna, Kiinan kommunistipuolue ajaa ensisijaisesti korruptoituneen puolueen ja puolue-eliitin omaa etua. Toki tämä paska myydään aivopestylle ja sensuurissa ja propagandassa ikänsä marinoituneelle kansalle heidän omana etunaan, jotka sen ilomielin ottavat vastaan.

Hmmm.
Kyllä kiina ajaa oman maansa etua aina suhteessa ulkovaltoihin. Toki monet massimiehet ja liikemiehet ovat liittyneet kommaripuolueseen mutta todennäköisesti siksi että voi verkostoitua ja luoda omalle bisnekselle säännöt. Ei siellä sattumalta ole ollut talouskasvua 50 vuotta putkeen kun jossain venäjällä talous rämpii. Hieman eroa putinin klaaniin, joka oikeasti ajaa vain omaa etua maan edusta viis.

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 059
 • Liked: 14485
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: The Great Reset
« Vastaus #42 : 28.12.2020, 07:18:14 »
Lainaus
Ei siellä sattumalta ole ollut talouskasvua 50 vuotta putkeen kun jossain Venäjällä talous rämpii. Hieman eroa putinin klaaniin, joka oikeasti ajaa vain omaa etua maan edusta viis.

Muista nyt kuitenkin, että Kiinan 50 vuodennkasvulla lähtötaso oli se, että diktaattori tapattaa omaa väkeään nälkään asevarustelun ja sekopäisten projektien nimessä.
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Olen ihaillen seurannut, kuinka Unkari pistää kampoihin EU-diktatuurille.

nochWunder

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 167
 • Liked: 5276
Vs: The Great Reset
« Vastaus #43 : 28.12.2020, 08:26:23 »

Muista nyt kuitenkin, että Kiinan 50 vuodennkasvulla lähtötaso oli se, että diktaattori tapattaa omaa väkeään nälkään asevarustelun ja sekopäisten projektien nimessä.

Kiinan talouskasvu perustuu todellakin tyhjiöön, jonka kommunismi loi tuhoamalla. Suurin osa tästä talouskasvusta on otettu länsimaisten duunareiden selkänahasta, antamalla työn valua ilman vastusta Kiinan työmarkkinoille. Tämä tyhiö on alkanut täyttyä, ja nyt Kiina on alkanut nakertaa länsimaita yhä ylempää keskiluokasta massiivisen korruption ja teknologiavakoilun avulla.

CCP:n motto on ollut, että mikä hyödyttää Kiinaa hyödyttää kommunismia, ja tästä on löytynyt kyseisen maan perustelu sille, miksi kapitalismia ja individualismia on alettu hyväksyä. Mutta kenenkään ei pidä luulla, etteikö kaikki se kapitalismi ole koko ajan kommunistisen puolueen peukalon alla.

Onkin ERITTÄIN todennäköistä, että kun Kiina on saanut vallan maailmassa, tullaan kapitalismi ajamaan alas hyvin nopeasti. Ei heitä kiinnosta talouskasvussa muu kuin lännen kukistaminen. Noin niin kuin Kiinan näkökulmasta ainoa vika heidän kommunismissaan on ollut, että länsimaat eivät ole olleet siinä mukana.

Länsimaalaiset elävät naivissa uskossa, että me olemme käännyttämässä Kiinaa meidän kaltaiseksemme, vaikka tosiasia on juurikin päin vastoin. Meidän kansamme ovat valumassa sekasortoon, jonka korjaamiseksi tarjotaan sosialismia. Sen meille tarjoaa oi niin jalo kommunistinen Kiina, jahka ensin menemme kunnolla tärviölle, ja elämme jihadistin veitsi kurkulla massiivisissa veloissa nälkää nähden.

Voi hyvin kuvitella kuinka euro romahtaa hyperinflaation seurauksena, ja esim. Suomi ei saa mistään enää ruokaa, kun omavaraisuus on kauan sitten alasajettu, eikä kultavarantojakaan ole, niin oi miten Kiina tulee tarjoamaan ruoka-apua. Ja sitähän otetaan, vaikka se ei syötäväksi kelpaakaan, ja sen avun hintana on suvereniteetti.

Urapoliitikkojen unelmilla on kova hinta, mutta kaippa Sanna Marinin onnellinen naama on sen arvoista?
« Viimeksi muokattu: 28.12.2020, 08:41:21 kirjoittanut nochWunder »
Suomessa on todellisuudessa vain yksi puolue aina vallassa, vapaamuurarit. Heitä ohjaa eliitti. Ihmisten pitää herätä tajuamaan tämä. Koko valtiovalta kuuluu vankilaan!

Ajatolloh

 • Vieras
Vs: The Great Reset
« Vastaus #44 : 28.12.2020, 09:10:17 »
Muistattekos, miten 1929 suuri lama sai alkunsa? Keskuspankit laittoivat liikkeelle suuren määrän lainoja alhaisilla koroilla, ja sitten painettiin jarrua. Syy (tekosyy) keskuspankkien perustamiseen oli "talousuhdanteiden tasaaminen", mutta vasta FEDin perustamiseen jälkeen USAssa saatiin aikaan kunnon lama. Näin sisäpiiri pystyi myymään kalliilla ja ostamaan halvalla, koska se pystyi luomaan taloussuhdanteita. 


Kuulostaa höpöselityksiltä. Keskuspankin kykyä jarruttaa suurta lamaa haittasi suuresti dollarin sitominen kultakantaan. Suuren laman seurauksena annettiinkin 1934 Gold Reserve Act Rooseveltin executive orderina, mikä lopetti kullan monetaarisen käytön.

FED perustettiin 1913 eikä silloin mitään lamaa sen vuoksi tullut. Silloin oli pikku lama päällä jo. Itseasiassa koko 1800-luku oli yhtä pikku lamanpoikasta ja 1900 luvun alku oli erityisen surkeaa. Jatkuvaa sekoilua ja mm. 1907 vähän isompikin paniik.

Voi olla, ettei keskuspankin kyvyt ja instrumentit olleet vielä ns. iskussa suuressa lamassa 1929, mutta voiko asista moittia? Työtä on opittu sitä tehtäessä eikä Suuri Lama ole enää sen koommin toistunut.

Kuten tältä listalta näkee, on 1900 luku paljon rauhallisempaa jo verrattuna 1800 lukuun. Laskusuhdanteet ovat pikkasen harvinaisempia ja maltillisempia, varmaankin pitkälti keskuspankkien noudattaman monetaarisen suhdanteita tasaavan poliitikan vuoksi.

Keskuspankkiuudistus on siten ollut järkevä peliliike kansantaloudelle.

 

Aimo Räkä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 365
 • Liked: 2093
 • pitäisi nähdä rikkautena
  • Rocker
Vs: The Great Reset
« Vastaus #45 : 28.12.2020, 10:35:29 »
Jos minulla olisi nyt edullinen 1% tms. laina, niin vaihtaisin sen sellaiseen, jossa on korkokatto. Jos korot nousevat 15%:n, korkokustannukset 15-kertaistuvat, ja sitten taas joku pääsee ostamaan halvalla ...
Suomessa eduskunnassakin on niitä halvalla velkarahalla juhlijoita. Suhdanteet muuttuvat ja korot vaihtuvat. Korot ei ole suomalaisten hallinnassa. Tuomas Malinen sanoi että kärsitään pitkä ja raskas lama deflaation kautta tai sitten painetaan rahaa ja siirrytään hyperinflaatioon. Näinä aikoina kaikki on mahdollista.
Tämä maa on suomalaisten.
Äänestä Halla-ahoa, muista viis.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 589
 • Liked: 11976
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: The Great Reset
« Vastaus #46 : 28.12.2020, 11:45:22 »
Lainaus
Ei siellä sattumalta ole ollut talouskasvua 50 vuotta putkeen kun jossain Venäjällä talous rämpii. Hieman eroa putinin klaaniin, joka oikeasti ajaa vain omaa etua maan edusta viis.

Muista nyt kuitenkin, että Kiinan 50 vuodennkasvulla lähtötaso oli se, että diktaattori tapattaa omaa väkeään nälkään asevarustelun ja sekopäisten projektien nimessä.
Muistetaan vielä sekin että Neukkulassa tehtiin samaa mutta vain 70 vuotta. Lisäksi suurin osa tästä ajasta varustettiin maailman voimakkainta armeijaa maailmanvalloitusta silmällä pitäen. Pieniä ovat olleet Kiinan actiot maan rajojen ulkopuolella.

Kiinan ei tarvitse muuta kuin odottaa, länsimaat tekevät sen  kaiken ihan itse. Se 3. maailma pyytää ja saa Kiinan kumppanuuden jota länsimaiden ollessa kyseessä sanottaisiin imbberialismiksi ja kolonialismiksi mutta Kiinan tapauksessa sitä ei siksi sanota. Lisätään nyt vielä että rasitisinkin kiinalainen hallintomies on parempi Neeker1 väestölle kuin Neeker1-johtaja. Ihan oikeasti väestöräjähdyksen hillintä ja täydet vatsat tuottavat onnellisimpia Neekere1tä kuin mikään mitä länsimaat ovat siellä tehneet.

Kiina ei tarvitse mitään romahtavasta lännestä, ei edes meidän Kulta-Muniamme tai huipu-johtajiamme. Me saamme pitää ne kaikki. Rikkautta millä on arvoa.
« Viimeksi muokattu: 28.12.2020, 11:48:14 kirjoittanut Jaska Pankkaaja »
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Urban Moving Systems

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 405
 • Liked: 986
Vs: The Great Reset
« Vastaus #47 : 28.12.2020, 11:58:00 »
Muistattekos, miten 1929 suuri lama sai alkunsa? Keskuspankit laittoivat liikkeelle suuren määrän lainoja alhaisilla koroilla, ja sitten painettiin jarrua. Syy (tekosyy) keskuspankkien perustamiseen oli "talousuhdanteiden tasaaminen", mutta vasta FEDin perustamiseen jälkeen USAssa saatiin aikaan kunnon lama. Näin sisäpiiri pystyi myymään kalliilla ja ostamaan halvalla, koska se pystyi luomaan taloussuhdanteita. 

Suuren laman, kuten sitä aikaisemmat ja myöhemmät talouden laskukaudet, sai aikaan keinotekoinen rahan tarjonnan lisäys, jonka Yhdysvaltain keskuspankki tehtaili 1920-luvun aikana. Lisääntynyt rahan tarjonta aiheutti keinotekoisen alhaisen korkotason ja kiihtyneet investoinnit pääomavaltaisiin kohteisiin, erityisesti osakemarkkinoille ja kiinteistöihin.

Välttämätön sopeutuminen alkoi vuonna 1929, kun virheinvestoinnit likvidoitiin ja tuotanto siirtyi jälleen kerran takaisin todellisen kulutuskysyntään. Valitettavasti toisin kuin monissa aikaisemmissa laskusuhdanteissa, tällä kertaa Hooverin hallinto taisteli kynsin ja hampain kääntäen sen SUUREKSI lamaksi.

Jos minulla olisi nyt edullinen 1% tms. laina, niin vaihtaisin sen sellaiseen, jossa on korkokatto. Jos korot nousevat 15%:n, korkokustannukset 15-kertaistuvat, ja sitten taas joku pääsee ostamaan halvalla ...

Jep, eivät nämä asiat tapahdu sattumalta. Yhdysvaltain keskuspankin puheenjohtajana vuosina 2006–2014 toiminut Ben Bernanke myöntää, että "me teimme sen, sori siitä".
Lainaus
Long Study of Great Depression Has Shaped Bernanke's Views

In 1983, Mark Gertler asked his friend and fellow economist Ben Bernanke why he was starting his career by studying the Great Depression. "If you want to understand geology, study earthquakes," Mr. Bernanke replied, according to Mr. Gertler. "If you want to understand economics, study the biggest calamity to hit the U.S. and world economies."
...

Far From Inevitable

Milton Friedman and Anna Jacobson Schwartz upended that view in 1963. In "A Monetary History of the United States, 1867-1960," they argued that the Depression was far from inevitable, but brought about by an "inept" Federal Reserve. First, they said, the Fed foolishly raised interest rates in 1928 to end speculation on Wall Street, causing a recession the next year that precipitated the crash. Then, it let thousands of banks fail and the money supply shrink. In part, it thought weak banks should be allowed to fail. It also feared that lower interest rates might lead foreigners to dump dollars, straining the currency's link to gold.

Mr. Bernanke read the book as a graduate student at Massachusetts Institute of Technology in the 1970s. "I was hooked, and I have been a student of monetary economics and economic history ever since," he recalled at a 2002 conference honoring Mr. Friedman's 90th birthday. Mr. Bernanke, by then one of the Fed's seven governors, told Mr. Friedman: "Regarding the Great Depression. You're right, we did it. We're very sorry. But thanks to you, we won't do it again."
...

https://www.wsj.com/articles/SB113392265577715881

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 130
 • Liked: 10539
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: The Great Reset
« Vastaus #48 : 28.12.2020, 14:54:09 »
Lainaus
Ei siellä sattumalta ole ollut talouskasvua 50 vuotta putkeen kun jossain Venäjällä talous rämpii. Hieman eroa putinin klaaniin, joka oikeasti ajaa vain omaa etua maan edusta viis.

Muista nyt kuitenkin, että Kiinan 50 vuodennkasvulla lähtötaso oli se, että diktaattori tapattaa omaa väkeään nälkään asevarustelun ja sekopäisten projektien nimessä.

Kiina on tehnyt talouskasvunsa myymällä työtä ja sijoittamalla siitä saadut tulot eteenpäin. Maalla ei ole juurikaan luonnonvaroja, mitä nyt jotain maametalleja joita se ei dumppaa halvalla pois. verrokkina esim. Venäjä jolla on valtaisat luonnonvarat. Jos näistä saadut massit laittaisi pörssiin tuottamaan niin Venäjä olisi melko pian europpan massikuningas. Toinen verrokki Intia. Maa ei tunnu kehittyvän millään ja siellä kaikki samat edellytykset mitä Kiinalla.

Aimo Räkä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 365
 • Liked: 2093
 • pitäisi nähdä rikkautena
  • Rocker
Vs: The Great Reset
« Vastaus #49 : 28.12.2020, 18:02:14 »
Martin Armstrong sanoi että resetti on taas joku Marxin kommariunelma joka ei toimi mutta ne yrittää sitä silti ja maalitauluna koko maailma. https://youtu.be/09UVSqeqQC8?t=1729
Tämä maa on suomalaisten.
Äänestä Halla-ahoa, muista viis.

Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 066
 • Liked: 648
Vs: The Great Reset
« Vastaus #50 : 28.12.2020, 18:13:31 »
Usan loputtomat sodat? Afganistan, Irak, Syyria 2000-luvulla. Taitaa kuolleiden määrä olla mitätön ja sodan kustannukset yksi kärpäsen paska suhteutettuna talouteen.
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 257
 • Liked: 88822
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: The Great Reset
« Vastaus #51 : 28.12.2020, 18:37:24 »
Martin Armstrong sanoi että resetti on taas joku Marxin kommariunelma joka ei toimi mutta ne yrittää sitä silti ja maalitauluna koko maailma. https://youtu.be/09UVSqeqQC8?t=1729

Litteraatista ilman lausejakoa, en ehdi muokkaamaan, sorry  :P:

Lainaus
28:49  so as as you're talking about the the  great reset and the the plan that  uh klaus schwab has for let's say 2030  do you have any um  any predictions or or any models on  if that's going to succeed and actually  be implemented in in places like canada  uh no look it's it's um  it's pretty much the same thing as what  karl marx did  thinking that he can actually change the  entire economy  uh and this is what these lockdowns are  about it it's  uh the first time you could attribute it  to okay fine the politicians were just  stupid  they over exaggerated but  to continue this nonsense when the vast  majority of people that  are dying are the elder elderly average  ages like 81  there are no you know influenza cases  anymore everything's covered  and out in the street i mean we're not  talking about  a serious pandemic i mean  black death was like 50 of the  population died  i mean there have been other ones that  have been 10 15 percent of the  population  we're nowhere close to something like  that  and nobody in history has ever shut down  the economy  yes you quarantine those that are sick  not everybody  so this is they've been using this  coronavirus as the excuse to crush the  economy  and and um if you look  objectively you'll see uh trudeau uses  buildback better  you look biden has built back better you  have uh  johnson in in england build back better  world economic forum  go to their site build back better this  is  based upon what i believe a  it's the marketing firm edelman who  which is  uh in partnership with schwab and they  have offices around the world  this is a marketing campaign when have  you ever seen  all the heads of state all with the same  you know talking points this is a global  attempt  um so it's not that's why i say it was  not trump versus biden  uh it'd be nice if it was that was just  simply the case but it's not it's trump  versus  you know agenda 2030 basically um  and because it's a coordinated effort on  a global scale  and and that's what is the problem so  these  the great reset i don't see this as  being successful it will fail it's it's  ludicrous to come up with these ideas  they've never worked in history um and  they distort everything you know even  you take the  um black lives matter and say they're  the ones that instigated this  and then they're saying you know i mean  klaus schwab you can  google it you'll see that oh if we don't  accept his  agenda they're going to be revolutions  it's the opposite  way i mean we're going to have  revolutions because he's trying to do  this  agenda and oh it we have to seek  equality  well you know it's it's this is why  they've been instigating  class warfare um and  but their problem is is they think they  can put it back in a bottle like a genie  you know and  they can't once they've unleashed this  thing it's only going to get worse it's  not going to get better  and i think civil unrest is something  that that you guys are predicting  or not you guys but um socrates is  predicting  um coming up a lot more in this in this  next decade right  yeah i mean it started from 2014  and uh the computer's been projecting  that we have a substantial rise in in  civil unrest which we're  we're seeing everywhere in europe  uh i mean we have staff in berlin and  london and everywhere over there and  it's just amazing  i mean berlin is like the uh  one of the the hot spots for for  protests we're seeing the same thing  in france and i think uh  from a timing perspective you may see  more of a revolution first in france  than you do in north america  mainly because the french already had  the eleventh movement to start  so this is only coming on top of it  whereas we have to get to first stage  and we'll probably begin to see that  i would think april may of next year …
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Aimo Räkä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 365
 • Liked: 2093
 • pitäisi nähdä rikkautena
  • Rocker
Vs: The Great Reset
« Vastaus #52 : 28.12.2020, 22:12:04 »
Chris Chappell kertoo mikä utopia on resetin takana. Et omista mitään ja olet onnellinen. Se tarkoittaa että pieni eliitti omistaa kaiken. https://www.youtube.com/watch?v=dOK8OdoS11k
Tämä maa on suomalaisten.
Äänestä Halla-ahoa, muista viis.

Hiilivety

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 528
 • Liked: 2654
 • Forever Yours
Vs: The Great Reset
« Vastaus #53 : 28.12.2020, 22:18:30 »
Jos vähänkään ajattelee, niin tämä on yksi vainoharhaisten vitsi. Persieeseen menitte, herkkäuskoiset.
”...voimme jatkaa eteenpäin merkittävistä yhteisistä saavutuksista huolimatta.” ~ Brandis

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 130
 • Liked: 10539
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: The Great Reset
« Vastaus #54 : 28.12.2020, 22:46:56 »
Chris Chappell kertoo mikä utopia on resetin takana. Et omista mitään ja olet onnellinen. Se tarkoittaa että pieni eliitti omistaa kaiken. https://www.youtube.com/watch?v=dOK8OdoS11k

Harvinaisen tyhjäpäisiä tällaiset salaliitot. Tyhjäpäät  ilmeisesti tykkää toimia väärin ja pöljäillä. Sitten kun pöljäilyn tulokset ilmenee niin sitä selitetään salaliitolla. Sama touhu on ollut aina venäjällä ja ählämimaissa. samoiten Etelä-amerikkan kurjuus on yhdysvaltojen vika eikä oman pöljäilyn.

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 059
 • Liked: 14485
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: The Great Reset
« Vastaus #55 : 28.12.2020, 23:07:16 »
Usan loputtomat sodat? Afganistan, Irak, Syyria 2000-luvulla. Taitaa kuolleiden määrä olla mitätön ja sodan kustannukset yksi kärpäsen paska suhteutettuna talouteen.

Afganistanin sota, 18 vuotta, $2 trillion.

En sanoisi kärpäsenpaskaksi.
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Olen ihaillen seurannut, kuinka Unkari pistää kampoihin EU-diktatuurille.

Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 066
 • Liked: 648
Vs: The Great Reset
« Vastaus #56 : 28.12.2020, 23:32:47 »
Usan loputtomat sodat? Afganistan, Irak, Syyria 2000-luvulla. Taitaa kuolleiden määrä olla mitätön ja sodan kustannukset yksi kärpäsen paska suhteutettuna talouteen.

Afganistanin sota, 18 vuotta, $2 trillion.

En sanoisi kärpäsenpaskaksi.

Keskimäärin  siis 111Mrd$ per vuosi. Eli vertailun vuoksi noin seitsemäsosa tämän vuoden puolustusbudjetista (739 Mrd$). Vuoden 2010 puolustusbudjetti 420Mrd$.
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 066
 • Liked: 648
Vs: The Great Reset
« Vastaus #57 : 28.12.2020, 23:40:42 »
Usan loputtomat sodat? Afganistan, Irak, Syyria 2000-luvulla. Taitaa kuolleiden määrä olla mitätön ja sodan kustannukset yksi kärpäsen paska suhteutettuna talouteen.

Afganistanin sota, 18 vuotta, $2 trillion.

En sanoisi kärpäsenpaskaksi.

Keskimäärin  siis 111Mrd$ per vuosi. Eli vertailun vuoksi noin seitsemäsosa tämän vuoden puolustusbudjetista (739 Mrd$). Vuoden 2010 puolustusbudjetti 420Mrd$.

Iltalehti tietää kertoa, että Lähi-Idän sodan kustannukset Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa ja Pakistanissa ovat maksaneet vuoden 2001 jälkeen 1,5 biljoonaa dollaria.

Lainaus
Yhdysvaltain Lähi-idän sotien hintalappu WTC-iskujen jälkeen: 1 500 000 000 000 dollaria

Yhdysvaltain puolustusministeriön raportin mukaan amerikkalaisten sodat Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa ja Pakistanissa ovat maksaneet vuoden 2001 jälkeen 1,5 biljoonaa dollaria. Tämä siis vuonna 2018.

Tänään tiistaina tulee kuluneeksi 17 vuotta yhdestä maailman järkyttävimmästä terrori-iskusta. Moni muistaa elävästi, missä oli sillä hetkellä, kun lentokoneet paiskautuivat World Trade Centerin torneihin New Yorkin sydämessä syyskuussa 2001. Lähes 3000 ihmistä tappanut isku oli samalla lähtölaukaus terrorisminvastaiselle sodalle, joka jatkuu edelleen.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201809112201192660

Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

Ajatolloh

 • Vieras
Vs: The Great Reset
« Vastaus #58 : 28.12.2020, 23:43:00 »
Usan loputtomat sodat? Afganistan, Irak, Syyria 2000-luvulla. Taitaa kuolleiden määrä olla mitätön ja sodan kustannukset yksi kärpäsen paska suhteutettuna talouteen.

Afganistanin sota, 18 vuotta, $2 trillion.

En sanoisi kärpäsenpaskaksi.

Bruttokansantuotehan ei siitä välitä, onko taloudellinen toimeliaisuus saatu aikaan vaikka vuoronperään ikkunoita särkemällä ja sitten niitä korjaamalla.

Tekee hyvää kansantaloudelle kun ensin valmistaa vähän pommei ja ohjuksei. Sitten ne pitää ampua johonkin, jotta varastoon mahtuu lisää pommei ja ohjuksei. Noin sitä kapitalismia pyöritetään.

Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 066
 • Liked: 648
Vs: The Great Reset
« Vastaus #59 : 28.12.2020, 23:47:57 »
Usan loputtomat sodat? Afganistan, Irak, Syyria 2000-luvulla. Taitaa kuolleiden määrä olla mitätön ja sodan kustannukset yksi kärpäsen paska suhteutettuna talouteen.

Afganistanin sota, 18 vuotta, $2 trillion.

En sanoisi kärpäsenpaskaksi.

Bruttokansantuotehan ei siitä välitä, onko taloudellinen toimeliaisuus saatu aikaan vaikka vuoronperään ikkunoita särkemällä ja sitten niitä korjaamalla.

Tekee hyvää kansantaloudelle kun ensin valmistaa vähän pommei ja ohjuksei. Sitten ne pitää ampua johonkin, jotta varastoon mahtuu lisää pommei ja ohjuksei. Noin sitä kapitalismia pyöritetään.

Ja bkt:hen verrattuna Lähi-Idän sotien kustannukset ei liene prosenttiakaan per vuosi.
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.