Kirjoittaja Aihe: The Great Reset  (Luettu 48126 kertaa)

Matias Turkkila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 553
 • Liked: 3367
 • Päätoimittaja, Suomen Uutiset
Vs: The Great Reset
« Vastaus #300 : 20.09.2021, 10:07:53 »
Tämä tuli hakematta mieleen:

https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-edustaako-marinin-hallitus-suomea-brysselissa-vai-brysselia-suomessa/

+++

Sosialistit ovat hakeneet epädemokraattista päätöksentekoa niin kauan kuin jaksan muistaa. Ja miksi eivät hakisi? Heidän poliittisen yläkerroksensa näkökulmasta vapaista vaaleista on pelkkää haittaa. Niinpä kaikki tärkeät asiat siirretään pikku hiljaa kansakuntien parlamenttien ulottumattomiin.

Lopputulos on todella tahmainen.

Q: "Ketä äänestäisin eduskuntavaaleissa, jos haluan vähemmän veroja"?

A: "Ihan sama, koska asiasta ei päätetä Suomessa.

Q: "Entä ketä kannattaisi äänestää, jos haluaa tiukempaa maahanmuuttoa?"

A: "Kts yllä."

Yle raottaa (tuntemattomasta syystä) ovea maailmaan, jonka tarkoitus on pitkällä aikavälillä vallan täydellinen konsolidointi ja kaikkien vaalien tekeminen turhaksi. Sekä samalla kansanvallan mitätöinti. Loogista, jos satut olemaan globalistien esikunnan jäsen. Äärimmäisen epäloogista, jos satut olemaan tavallinen kansalainen.

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 552
 • Liked: 5011
 • Sus siunatkoon
Vs: The Great Reset
« Vastaus #301 : 20.09.2021, 10:52:54 »
Eikä tähän tarvita mitään hämäriä foliohattuteorioita. Globalismista hyötyvien suurkapitalistien nyt vain on järkevää pyrkiä poliittiseen vaikuttamiseen. Helpoiten se tapahtunee ottamalla johtavat poliitikot mukaan erilaisiin kansainvälisiin herrakerhoihin.

Kotimaisia esimerkkejä, tapahtuneita ja tunnettuja: Veli Sundbäck, Esko Aho, Matti Vanhanen, Jyri Häkämies. Kaksi ensimmäistä taisivat mennä Nokian hallitukseen vastaamaan "yhteiskuntasuhteista".

Itselle jäänyt lähtemättömästi mieleen myös Kimmo Sasin toiminta pev:in puheenjohtajana joskus vuoden 2006 aikaan, kun Sasi oli vaatimassa viestintäsalaisuuden avaamista kansainvälisen teollisuusvakoiluun estämisen nimissä. Muistaakseni tämä hanke sai nimen Lex-Nokia ja läpihän se meni. Joka tapauksessa Sasin toiminta Nokian intressien puolesta oli varsin läpinäkyvää, mikä jäänyt vahvasti mieleen. Ei auttanut Lex-Nokia Nokiaa kilpailussa seuraavien kymmenen vuoden aikana. Kilpailijat menivät ohi oikealta ja vasemmalta ja Nokia tipahti kännykkämarkkinoilta. Laki on ja pysyy. Ei ole tainut auttaa KGB-meininki globalismissa.

Onhan näitä muitakin. Ei ole tarvinnut poliitikon tai virkamiehen hypätä aidan toiselle puolelle johonkin yhteiskuntasuhteiden johtajan virkaan vaan on jonkun bisneksiä on hoidettu poliittisessa päätöksenteossa enemmän tai vähemmän peitellysti.
"Ai v...u sitä onnen autuutta, jos näin oikeasti tapahtuisi." -- jäsen zupi

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 770
 • Liked: 3619
 • Maahanmuutto- ja ilmastoasiantuntija
  • chadnet
Vs: The Great Reset
« Vastaus #302 : 20.09.2021, 10:53:12 »
Muutama tuntemani ihminen jotka ovat raivonneet kabinettisopimuksia, ylikansallisia firmoja ja epädemokraattisuutta vastaan ovat iloinneet tästä "great reset"-hankkeesta koska hankkeessa mukana sana ilmastonmuutos.

Me olemme keskimäärin aika yksinkertaisia...
"We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.” Chris Hedges
"Shouting "Freedom" and other anti-government slogans" NYT

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 683
 • Liked: 94568
Vs: The Great Reset
« Vastaus #303 : 20.09.2021, 11:46:52 »
Yle raottaa (tuntemattomasta syystä) ovea maailmaan, jonka tarkoitus on pitkällä aikavälillä vallan täydellinen konsolidointi ja kaikkien vaalien tekeminen turhaksi. Sekä samalla kansanvallan mitätöinti. Loogista, jos satut olemaan globalistien esikunnan jäsen. Äärimmäisen epäloogista, jos satut olemaan tavallinen kansalainen.

Vaaleihin ja kansalaiskeskusteluun perustuva demokratia ja sen legitimiteetti korvataan niin Suomessa kuin EU:ssakin mielivaltaisesti valittujen asiantuntijoiden ohjaamilla kansalaispaneeleilla.

Lainaus
Kaksisataa arvalla valittua ihmistä pui tänä viikonloppuna mitä EU:n pitäisi tehdä, mukana neljä suomalaista – "Oli täysi yllätys"

Kesällä kokkolalainen Neea Kurri, 21, sai yllätyspuhelun.

– Olin varma, että lehtimyyjä soittaa. Mutta soittaja sanoi heti että älä huoli, en myy sulle mitään. Vielä puhelun jälkeen mietimme kaikki, poikakaveri ja perhekin, onko tämä kuitenkin joku skämmi, Kurri sanoo.

Ei ollut. Puhelin pirisi myös Postista eläkkeelle jääneen Tapio Vanajaksen, 66, kotona Helsingissä.

– Oli täysi yllätys. Muutaman sekunnin pyörittelin asiaa, ja sitten oli selvää että halusin lähteä, hän sanoo.

Nyt kaksikko on saapunut Euroopan parlamentin päärakennukseen Ranskan Strasbourgiin, ympärillään 198 yhtä yllättynyttä eurooppalaista. Viikonlopun aihepaketti on tanakka: talous, työllisyys, kultturi, urheilu, digimurros. Niistä pitäisi syntyä ajatuksia.

Miltä tuntuu?

– Ei tämä tunnu mitenkään vaikealta. Sen verran olen matkustanut, että olen kotonani joka paikassa muutenkin, Vanajas sanoo.

– Odotan innolla keskusteluja ja työpajoja. Sitä että pääsen vaikuttamaan, edes pienellä tapaa, Kurri jatkaa.

Ensimmäinen kansalaispaneeli tarkoittaa sitä, että EU:n tulevaisuuskonferenssi on siirtynyt toiseen vaiheeseensa.

Konferenssin lähtölaukaus ammuttiin toukokuussa. Aluksi ideoita kerättiin nettialustan kautta keneltä tahansa. Niitä tuli noin 7 000. Nyt neljä kansalaispaneelia, kaikissa 200 osallistujaa, jatkavat ajatusten työstämistä.

Yleensä "kansan ääni" kuuluu järjestöjen tai yhdistysten kautta. Nyt panelistit on valittu ihan oikeasti satunnaisesti.

Gallup-yhtiö Kantar on kasannut massiivisella soittokierroksella satunnaisen porukan, jonka pitäisi edustaa koko Eurooppaa: ikäjakauma on 16–80 vuotta, väkeä on kaupungista ja maaseudulta, työttömiä, työssäkäyviä ja eläkeläisiä.

Koska kyse on tulevaisuudesta, painotus on nuorissa. Kolmannes on 16–25-vuotiaita.

[...]

Salissa Guy Verhofstadt jyrähtää.

– Liian pitkään EU:ssa oli demokratian pelko! Pelättiin kansalaisten osallistumista.

Verhofstadt on belgialainen europarlamentaarikko, maansa entinen pääministeri ja EU:n tunnetuimpia puolestapuhujia. Tulevaisuuskonferenssissa hän on yksi johtokunnan kolmesta puheenjohtajasta, ja nyt hän on tullut varta vasten Strasbourgiin innostamaan osallistujia puhumaan suunsa puhtaaksi.

[...]

Vanajas ei ole ensi kertaa pappia kyydissä. Sattuman oikusta hänet pyydettiin myös vuonna 2009 Helsingissä komission kansalaistilaisuuteen keskustelemaan EU:n tulevaisuudesta.

Hän on kiinnostunut EU-asioista ja eurooppalaisten arvojen kannattaja.

[...]

Isoin kysymys on, [kuunnellaanko] Kurria, Vanajasta ja neljän paneelin 798:aa muuta osallistujaa oikeasti?

Voisi ajatella kyynisesti, että tuskinpa kabineteissa tärkeimmät päätöksensä yhä tekevä unioni lotkauttaa niille korviaan.

Mutta selkänojaa on. Koko konferenssin idea tuli Ranskan presidentti Emmanuel Macronilta, ja sillä on jäsenmaiden ja EU-koneiston vahva tuki: komissio, parlamentti ja neuvosto ovat kaikki mukana järjestelyissä.

[...]

Lopullinen sana ideoiden käyttämisessä on poliitikoilla. Mutta kansaa on luvattu kuunnella, ja siihen käytetään tällä kertaa moninkertaisesti vaivaa ja rahaa aiempiin yrityksiin verrattuna.

– Eurooppalaisten johtajien on hyvin vaikea sanoa että ei ei, emme halua muutoksia, kun heidän omat kansalaisensa haluavat niitä, Verhofstadt sanoo Ylelle.

[...]

Paneelin toisena päivänä Strasbourgissa kaikki tuntuu olevan vielä hiukan sekavaa.

On kuultu pitkiä pätkiä paneeliin inspiraatioksi kutsuttuja asiantuntijapuhujia. Pienemmissä kymmenen hengen työpajoissa näkökulmat tahtovat lipsahtaa kansallisiksi. Aitoon yhteiseen ideointiin ei ole kunnolla päästy.
Yle 19.9.2021

Sitä parempaa demokratiaa, jollaiseen siirtymistä Elokapinakin manifestissaan vaatii.

Oikeasti yhtä surkuhupaisaa kuin EU:n edellinen vuoden 2018 hanke "kuunnella kansaa" eli EU-maiden yhteisestä kesäajasta luopuminen. Mitään ei ole tapahtunut, eikä ole näköpiirissä, että tapahtuisi vielä vuosiin jos koskaan.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 687
 • Liked: 22210
 • Blues for Allah
Vs: The Great Reset
« Vastaus #304 : 20.09.2021, 12:19:39 »
Eikä tähän tarvita mitään hämäriä foliohattuteorioita. Globalismista hyötyvien suurkapitalistien nyt vain on järkevää pyrkiä poliittiseen vaikuttamiseen. Helpoiten se tapahtunee ottamalla johtavat poliitikot mukaan erilaisiin kansainvälisiin herrakerhoihin.

Kotimaisia esimerkkejä, tapahtuneita ja tunnettuja: Veli Sundbäck, Esko Aho, Matti Vanhanen, Jyri Häkämies. Kaksi ensimmäistä taisivat mennä Nokian hallitukseen vastaamaan "yhteiskuntasuhteista".

Oikeastaan kaikkien muiden puolueiden pääpoliitikkoja voidaan syyttää samasta, paitsi PS:n. Onko kenelläkään muistissa yhtään perussuomalaisen poliitikon tehtyä päätöstä globalismin nimessä?

Jos smurffit olisivat halunneet saada suojatyöpaikat poliittisen uransa(ministerienkin) jälkeen, niin olisivat jo niissä hommissa. Eli smurffien petturuus oli niin ammattitaidotonta, että kaikki polttivat poliittisen tulevaisuutensa tuhkana tuuleen, vaikka Jabba yrittää vielä siellä jotenkin kiemurrella.
Soini mainitsee jonkun toisen maan kysymistä häntä EU-edustajaksi. Paskapuhetta! :facepalm:
Oikein käy jopa sääliksi sinisiä siitä syystä, että pelasivat kaikki korttinsa MUSTAPEKAN kautta, eli Soinin.
On todella ihmeellistä, jos ei siitä porukasta löydy yhtään "juudasta", vai liittyikö silloiseen hallitussuhmurointiin joku helvetin kallis salassapitosopimus?
Niinkuin Soini sanoi: "Persut ei myy persettään" Soini&comp myi, kenttä ei! ;)

Silloin globalistit yrittivät puolittaa vastavoimansa, mutta epäonnistuivat... surkeasti! 8)

Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 970
 • Liked: 10261
Vs: The Great Reset
« Vastaus #305 : 20.09.2021, 12:35:29 »
Yle raottaa (tuntemattomasta syystä) ovea maailmaan, jonka tarkoitus on pitkällä aikavälillä vallan täydellinen konsolidointi ja kaikkien vaalien tekeminen turhaksi. Sekä samalla kansanvallan mitätöinti. Loogista, jos satut olemaan globalistien esikunnan jäsen. Äärimmäisen epäloogista, jos satut olemaan tavallinen kansalainen.

Vaaleihin ja kansalaiskeskusteluun perustuva demokratia ja sen legitimiteetti korvataan niin Suomessa kuin EU:ssakin mielivaltaisesti valittujen asiantuntijoiden ohjaamilla kansalaispaneeleilla.

(...)

Hassua, kun vihavasurit vaatii ja valtamätä kokoaa tällaisia "kansalaispaneeleita" sen vuoksi, että "kuunnellaan kansaa" tai että "huomioidaan kansalaisten mielipide", mutta todellisia, yksittäisiä asiakysymyksiä koskevia kansanäänestyksiä samat tahot välttävät kuin ruttoa. Kuten elpymispaketin kohdalla. "Sattumanvaraisesti valittu", valtamädän valitsemien "asiantuntijoiden" "ohjaama" pieni joukko kun tuntee "kansalaisten tahdon" paljon paremmin...

Edit. Mikäköhän olisi muuten ollut "kansalaispaneelin" kanta esim. brittien EU-eroon...  :roll:
« Viimeksi muokattu: 20.09.2021, 12:55:10 kirjoittanut zupi »
"The Left is not necessarily aiming at totalitarianism. But their know-it-all mindset leads repeatedly and pervasively in that direction" - Thomas Sowell, 2015

"They were not rigging the election; they were fortifying it" - Time, 2021

Ulvokki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 845
 • Liked: 3669
Vs: The Great Reset
« Vastaus #306 : 20.09.2021, 12:43:21 »
Lainaus
Neea Kurri on sitä sukupolvea, jolle EU-jäsenyys on tullut annettuna eikä kesken elämää, kuten vanhemmille suomalaisille. Kurrista EU on luonnollinen juttu.

– Kyllä se on minusta positiivinen asia. Kun miettii vaikka matkustusta tai tuonti- ja vientijuttuja, niin monista asioista on tehty helppoja.


Vanajas ei ole ensi kertaa pappia kyydissä. Sattuman oikusta hänet pyydettiin myös vuonna 2009 Helsingissä komission kansalaistilaisuuteen keskustelemaan EU:n tulevaisuudesta.

Hän on kiinnostunut EU-asioista ja eurooppalaisten arvojen kannattaja.

– Ennen tätä konferenssia meitä pyydettiin sitoutumaan eurooppalaisiin arvoihin eli demokratiaan, tasa-arvoon, ihmisoikeuksiin ja toisten ihmisten kunnioittamiseen. Minusta se oli todella kunnioitettavaa.

Kuinkas sattuikaan valinta ehdottoman EU-myöteisiin panelisteihin. Ilmeisesti jonkinlaista valmennusta on pidetty etukäteen, panelisti Vanajas muistaa luetella ihmisoikeudet, eurooppalaiset arvot ynnä muut.
Korvissa soi menneisyydestä "rauha, ystävyys, solidaarisuus"

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 331
 • Liked: 15730
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: The Great Reset
« Vastaus #307 : 20.09.2021, 13:20:11 »


^ 1970-luvulla sama gallup tehtiin niin, että teinitytöt soittelivat kerrostaloissa ovikelloja.

Ovensa avanneelle selviteltiin (neuvostojärjestelmää tukevan) Rauhanpuolustajien adressia. Ellei nimeä tullut adressiin tuli teiniltä: "Ette kannata siis rauhaa. Selvä".

Vuonna 2021 voidaan persuille sanoa "ette kannata eurooppalaisia arvoja, rauhaa ja kaupankäyntiä".


Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 250
 • Liked: 5644
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: The Great Reset
« Vastaus #308 : 20.09.2021, 20:18:50 »
Minkäköhän takia nämä great resetoijat eivät koita siirtyä kansankapitalistiseen talousjärjestelmään kaikkialla? Olisi parempi malli kuin great reset ja jokatapauksessa kansankapitalistiset maat jättäytyvät resetoinnin ulkopuolelle.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 236
 • Liked: 532
Vs: The Great Reset
« Vastaus #309 : 24.09.2021, 21:31:21 »
Juha Ahvion blogi tänään: https://www.patmos.fi/blogit/great-reset-on-kuin-onkin-todellisuutta/

Ahviolla oli tänään perjantaina lähetys Radio Patmoksella klo 18:30, ja ohjelman uusinta on lauantaina kello 8 aamulla. Ohjelman löytää Radio Patmoksen ohjelmakirjastosta. Sieltä voi kuunnella ohjelmia ilmaiseksi mutta sinne pitää rekisteröityä ja kirjautua.

Koska se on uusin jakso, se on nyt näkyvillä ilman kirjautumista:

https://www.patmos.fi/patmosplus/?open-episode=285159&title=great-reset-on-kuin-onkin-todellisuutta

Modet voivat päättää sopiiko tämä tänne vai pitäisikö siirtää Ahvio-ketjuun.

BarkAtTheMoon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 488
 • Liked: 2718
Vs: The Great Reset
« Vastaus #310 : 24.09.2021, 21:38:58 »
Om poitsu hyväksyy tämän lukion 3lka joskin kovat väänteet, itse en. Olen oikeastaan sitä mieltä että tästä pitäisi saada suurempaa mekkalaa kuin mistään koskaan, täyttä paskaa ja huijausta kaikki tyyni

Pallopääkissa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 236
 • Liked: 532
Vs: The Great Reset
« Vastaus #311 : 25.09.2021, 20:04:19 »
Sanahirviö "vihreä siirtymä" kuullostaa siltä että termi ja sen sisältö olisi lanseerattu WEF:ssä ja olisi osa Great Resetiä.

WinstonSmith

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 338
 • Liked: 1483
Vs: The Great Reset
« Vastaus #312 : 28.09.2021, 21:45:23 »
YouTube video kertoo millainen tulevaisuus on, jos The Great Reset toteutuu.

https://www.youtube.com/watch?v=UrEUzKTt7j0

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 550
 • Liked: 7172
Vs: The Great Reset
« Vastaus #313 : 28.09.2021, 22:53:11 »
YouTube video kertoo millainen tulevaisuus on, jos The Great Reset toteutuu.

https://www.youtube.com/watch?v=UrEUzKTt7j0

Ihan ok video, mutta sävärit jää aika laimeiksi, jos on katsonut iso-Arskan kaikki 5 terminaattoria (joista nelonen ja vitonen tosin oli susipaskoja). Skynet ottaa meidät sielläkin valtaansa, mutta onneksi ihmiskunta ehtii lähettää aika-avaruudesta John Connorin meitä pelastamaan eikä Great Reset koskaan toteudu!

WinstonSmith

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 338
 • Liked: 1483
Vs: The Great Reset
« Vastaus #314 : 28.09.2021, 23:05:19 »
Ihan ok video, mutta sävärit jää aika laimeiksi, jos on katsonut iso-Arskan kaikki 5 terminaattoria (joista nelonen ja vitonen tosin oli susipaskoja). Skynet ottaa meidät sielläkin valtaansa, mutta onneksi ihmiskunta ehtii lähettää aika-avaruudesta John Connorin meitä pelastamaan eikä Great Reset koskaan toteudu!

Tässä toinen video: YOU VILL EAT ZE BUGS

https://www.youtube.com/watch?v=lKCgmgPXR9c

artti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 805
 • Liked: 1064
 • Ajattele isommin Ajattele kaukonäköisemmin
Vs: The Great Reset
« Vastaus #315 : 29.09.2021, 00:35:29 »
Muistakaa nyt kuitenkin seurata politiikkaa realiteettien kautta, eikä harhauttavien ja vääristelevien ja valheellisten puheiden kautta
Jäljentävä paperi äänestyslapun alla on äänestäjän kuitti

Provosoiminen on toimintaa, jonka tavoitteena on negatiivinen reaktio (omalla vastuulla)

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 550
 • Liked: 7172
Vs: The Great Reset
« Vastaus #316 : 29.09.2021, 12:31:19 »
Ihan ok video, mutta sävärit jää aika laimeiksi, jos on katsonut iso-Arskan kaikki 5 terminaattoria (joista nelonen ja vitonen tosin oli susipaskoja). Skynet ottaa meidät sielläkin valtaansa, mutta onneksi ihmiskunta ehtii lähettää aika-avaruudesta John Connorin meitä pelastamaan eikä Great Reset koskaan toteudu!

Tässä toinen video: YOU VILL EAT ZE BUGS

https://www.youtube.com/watch?v=lKCgmgPXR9c


Liian tönkköä propagandaa omaan makuuni. Kyllä propagandassakin pitäisi jokin sellainen viesti olla, jota katselijan pitää edes hetki miettiä. Mutta tuota pölkkypäille suunnattua julistustahan se Q-matsku pääsääntöisesti on.

Scifi-jutut toimii paremmin!

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 250
 • Liked: 5644
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: The Great Reset
« Vastaus #317 : 29.09.2021, 13:48:45 »
jos on katsonut iso-Arskan kaikki 5 terminaattoria (joista nelonen ja vitonen tosin oli susipaskoja).

Terminator 4 on näistä kaikista paras. Täältä saa katsoa koko pätkän ilmaiseksi
https://www.youtube.com/watch?v=clF1xeXssIo
Ja mitä tuohon great resettiin tulee niin se ei ole muutakuin uusi keino siirtää verovaroja pohjoisesta etelän vetelille. Vai kuvitteeleko joku että kansankapitalistiset maat suostuisi johonkin gret resettiin.

WinstonSmith

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 338
 • Liked: 1483
Vs: The Great Reset
« Vastaus #318 : 29.09.2021, 15:51:29 »
Liian tönkköä propagandaa omaan makuuni. Kyllä propagandassakin pitäisi jokin sellainen viesti olla, jota katselijan pitää edes hetki miettiä. Mutta tuota pölkkypäille suunnattua julistustahan se Q-matsku pääsääntöisesti on.

Scifi-jutut toimii paremmin!

Mielenkiintoista, että videot on rakennettu sen ympärille mitä WEF on itse sanonut. Kun joku joka ei kannata näitä asioita, näkee niissä mitä ne todellisuudessa voivat olla, niin se on sitten salaliittoteoriaa?

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 873
 • Liked: 12962
Vs: The Great Reset
« Vastaus #319 : 29.09.2021, 16:19:49 »
Liian tönkköä propagandaa omaan makuuni. Kyllä propagandassakin pitäisi jokin sellainen viesti olla, jota katselijan pitää edes hetki miettiä. Mutta tuota pölkkypäille suunnattua julistustahan se Q-matsku pääsääntöisesti on.

Scifi-jutut toimii paremmin!

Mielenkiintoista, että videot on rakennettu sen ympärille mitä WEF on itse sanonut. Kun joku joka ei kannata näitä asioita, näkee niissä mitä ne todellisuudessa voivat olla, niin se on sitten salaliittoteoriaa?


Juuri noin. Ihme hypetystä ovat wef:in omat videot. Nuo ovat parodiaa niistä. Kannattaa katsoa niitä orgisvideoita, niin aukeaa.
« Viimeksi muokattu: 29.09.2021, 16:53:14 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

kekkeruusi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 172
 • Liked: 3788
Vs: The Great Reset
« Vastaus #320 : 18.10.2021, 00:55:06 »
Mielenkiintoista, kuinka valtaapitävät kertovat meille kuinka energian hinta tulee nousemaan tulevana talvena koska on tulossa kylmä talvi. Niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassakin.

Energian hinnan nousun voinee ennustaa, mutta kuinka helvetissä nämä "tietävät", että on tulossa normaalia kylmempi talvi. Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa?

Perus sääennusteet eivät pidä paikkaansa mitään yli viikon jaksoa, joten miten helvetissä nyt, keskellä lokakuuta, kukaan tietäisi mitä on tulossa seuraavan viiden kuukauden ajalla?

Kuulostaa vahvasti taas suunniteltulta asialta.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 250
 • Liked: 5644
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: The Great Reset
« Vastaus #321 : 18.10.2021, 02:33:45 »
Mielenkiintoista, kuinka valtaapitävät kertovat meille kuinka energian hinta tulee nousemaan tulevana talvena koska on tulossa kylmä talvi. Niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassakin.

Energian hinnan nousun voinee ennustaa, mutta kuinka helvetissä nämä "tietävät", että on tulossa normaalia kylmempi talvi. Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa?

Perus sääennusteet eivät pidä paikkaansa mitään yli viikon jaksoa, joten miten helvetissä nyt, keskellä lokakuuta, kukaan tietäisi mitä on tulossa seuraavan viiden kuukauden ajalla?

Kuulostaa vahvasti taas suunniteltulta asialta.

Mistä sä tuon kylmän talven pierasit? olisikohan kuiten kin ollut että etenkin jos tulee kylmä talvi. Yleensä joko euroopassa tai P-Amerikassa on ollut kylmä talvi.

Tagit: