Kirjoittaja Aihe: The Great Reset  (Luettu 75983 kertaa)

insinörtti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 760
 • Liked: 3752
Vs: The Great Reset
« Vastaus #510 : 27.02.2022, 22:28:39 »
Voiko joku nopeasti muutamalla lauseella kertoa, mikä tuo Alfa-TV on, kuka sen omistaa, mistä se saa rahansa, mitä kanavaa kautta se puskee materiaalinsa ulos, onko sillä agenda ja niin edelleen.. kiitos vastauksesta  :)

Jeesus-kanava, semihörhö. On siellä asiallistakin juttua eli mitään ihan sekopäistä tarinaa ei keskimäärin tule. Jos tulee, niin ovat jonkun haastateltavan omia näkemyksiä enemmän kuin kanavan virallinen kanta. Eivät siis suodata totutussa määrin sitä, kuka saa sanoa ja mitä silloin kun jotain kysytään.

Taisit nyt kommentoida ihan arvailemalla ja ennakkoluuloihin pohjautuen.


No en tainnut. Katson sitä aika paljon juuri sen takia, että se poikkeaa valtavirrasta. Ja kuuntelen Järviradiota. Uskonnollinen profiili ei ole hävinnyt, joskin amerikkalaisten jesuiittojen puheita on vähemmän kuin ennen - edelleen pukkaa israel-dokumenttia ja raamatuntulkintaa. Sinänsä se ei minua haittaa, koska juuri niitä ohjelmia en katso, eikä minun myöskään tarvitse maksaa alfa-veroa. Katson tuolta lähinnä ajankohtaisohjelmia ja kiinnostavien ihmisten haastatteluja.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 011
 • Liked: 13801
Vs: The Great Reset
« Vastaus #511 : 27.02.2022, 23:16:24 »
Voiko joku nopeasti muutamalla lauseella kertoa, mikä tuo Alfa-TV on, kuka sen omistaa, mistä se saa rahansa
Käännetyssä järjestyksessä. Osakkeenomistajilta, joista suurin on Harkimo, uusi tulokas mediarintamalla, poliittista ohjelmaa päivässä enemmän kuin Ylellä kuukaudessa. Lähes aina 1 vs 1. Minimaalisesti punaisen agendan tuputusta. Myös he pääsevät ääneen, mutta Ylen annin sijaan joutuvat vastaamaan kysymyksiin miksi kansalaisten varojen sosialisointi olisi hyvä juttu. Toistaiseksi erittäin heikolla menestyksellä. Suosittelen tutustumaan. Nimimerkillä: tyytyväinen katsoja :)
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 356
 • Liked: 9746
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: The Great Reset
« Vastaus #512 : 28.02.2022, 15:50:46 »
Great reset ja World Economic Forum ovat selvästi toisiinsa linkittyneitä.

Katsoin videon jossa loppupuheenvuorossa arvostellaan World Economic Forumia:

"People criticize organisations like the World Economic Forum for having some grand master plan for world domination or some nonsense like that. I don't criticize them for that. I don't criticize them for the will to power. That's perfectly normal. All human beings have that desire to control and to have power over others and of themselves. Of course that's normal. That doesn't bother me. What does bother me is that they approach people as cogs – fungible cogs, identical one to the other and completely divorced from any kind of rootedness in human connections. They don't consider the human spirit. They look at love as mere lust. They don't understand human connection. They don't believe in human connection. They believe that people, rather than having deep-rooted human connections to one another, are really circuits that can be pulled apart and put back together again like Legos. They believe in the Lego model of people where all the people are exactly the same, only their colors are different, but they are structurally exactly the same, and they snap together and they can be broken apart and put into different shapes. No-rootedness, it is not organic, it is not wholesome. They believe in fantasies and stories, and I look through social media and I hear all their rantings and ravings and stories that have no correspondence to reality, and I find it disgusting and despicable because it is just an empire of lies. I want no part of such a world. I want to be part of a wholesome world that seeks beauty and truth and wholesomeness, and seeks to create a world where our children grow healthy and happy, confident in who they are, secure in the love of the people around them. That's the kind of world that I want to be a part of. I want no part of this disgusting, decadent, degenerate regime that is being forcibly imposed on me and the rest of the world. I think it is repulsive and decadent and horrifying, and I hate it most of all because it is filled with lies and it knows no such thing as love."


Video: https://youtu.be/WtN6C9xfzFo?t=7454
Kansalaisaloite: Energiaitsenäisyys – irti roistovaltioiden energiakahleista!

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 356
 • Liked: 9746
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: The Great Reset
« Vastaus #513 : 02.03.2022, 23:02:07 »
Videolla heppu pohdiskelee resettiä, globalismia ja ajankohtaisia tapahtumia.

Video kestää 38 minuuttia:
https://www.youtube.com/watch?v=upVCiMOIVvg
Kansalaisaloite: Energiaitsenäisyys – irti roistovaltioiden energiakahleista!

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Huolestunut Kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 027
 • Liked: 386
Vs: The Great Reset
« Vastaus #514 : 02.03.2022, 23:35:34 »
Videolla heppu pohdiskelee resettiä, globalismia ja ajankohtaisia tapahtumia.

Video kestää 38 minuuttia:
https://www.youtube.com/watch?v=upVCiMOIVvg

Et edes otsikkotasolla viitsi referoida kyseistä pätkää?
Mursu: "Siis vertaatko ihan tosissasi sitä, että amerikkalaiset lopettivat toisen maailmansodan atomipommeilla säästäen siten satojen tuhansien elämän siihen, että natsit murhasivat miljoonia juutalaisia ja valloittivat noin kymmenen itsenäistä valtiota?"
Kekkeruusi: "Kyllä se on täysin oikeudenmukainen näkemys."

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 073
 • Liked: 2144
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: The Great Reset
« Vastaus #515 : 05.03.2022, 21:36:13 »
Great Reset - LIVE paneelikeskustelu - La 5.3. klo 19
https://www.youtube.com/watch?v=IvF0JOZZEvg

Lainaus
Paneelikeskustelun aiheena:
Great Reset eli ns. Suurinollaus
Uhka vai Mahdollisuus?

🎤 Paneelikeskustelijoina:
Ekonomisti Tuomas Malinen
Teologi Juha Ahvio
Tutkija Mari Kalanne

🎯Tapahtuman tarkempi agenda:
19:00 - Paneelikeskustelu alkaa
20:30 - Q & A
21:30 - Paneelikeskustelun viimeiset puheenvuorot

🎤Tapahtuman host ja juonto: Mikko Kemppe
Kissafani

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 554
 • Liked: 102177
Vs: The Great Reset
« Vastaus #516 : 05.03.2022, 23:13:13 »
Uudessa Apu-lehdessä on peräti 16 sivua juttua salaliittoteorioista, jotka nimetään lehden kannessa "kasvavaksi uhaksi maailmalle".

Olenko ymmärtänyt jotain väärin, kun en tunnista tekstissä esiteltyjä teorioita?

Lainaus käyttäjältä: Anna Tommola, Apu
Vartin selailu joogatuttavan sometililtä on johtanut uskomuksiin, joiden mukaan valtaapitävien päämääränä on "The Great Reset", väestön vähentäminen. Siis joukkomurha.
...
Teorian [The Great Reset] mukaan maailman eliittijohtajat yrittävät pandemian avulla luoda uuden sosialistisen maailmanjärjestyksen. Tässä suunnitelmassa tärkeässä roolissa ovat koronarokotteet ja -rajoitukset, joilla kansaa hallitaan.
...
QAnonin kannattajat uskovat, että eliitti pyörittää deep statea, syvää valtiota, joka koostuu pedofiileista ja satanisteista.

Kuinkahan paljon tällaisia pedofiilisatanistieliittiin uskovia oikeasti on?

Lainaus käyttäjältä: Kati Kelola, Apu
Mitkä ovat keskeisimmät salaliittoteoriat tällä hetkellä?

Ne koskevat kolmea isoa, hyvin poliittista asiakokonaisuutta: globaali muuttoliike, ilmastonmuutos sekä erinäköiset geopoliittiset kriisit ja konfliktit. Lähes kaikki salaliittoteoriat kytkeytyvät tavalla tai toisella näihin.

Eräs esimerkki salaliittoteoriasta on deep state. Se lähtee ajatuksesta, että henkilöt, joita ei ole valittu vaaleilla, kuten erilaiset virkamiehet, pääsevät ohittamaan demokraattisen päätöksenteon ja päättämään sellaisista asioista kuin Suomen Nato-jäsenyys tai keitä Al-Holin leiriltä haettiin Suomeen.

On ihan julkista tietoa, että virkamies, jota ei ole valittu vaaleilla, päätti keitä Al-Holin leiriltä haettiin Suomeen...

Lainaus käyttäjältä: Janne Itkonen, Apu
Toimittaja Pasi Kivioja havahtui disinformaation ja salaliittoteorioiden voimaan vuoden 2015 pakolaiskriisin aikana, jolloin hän huomasi suomalaisillakin sivustoilla käytettävän erityisesti kuvia ja videoita tietoisen harhaanjohtavasti.

Vanhoja kuvia esitettiin, uusina, videoita pätkittiin tarkoitushakuisesti tai väitettiin esimerkiksi SPR:n kiikuttavan suomalaisten pakolaisille lahjoittamia käyttökelpoisia vaateista roskakoriin, vaikka itse videolla ei selvitetty vaatteiden käyttökelpoisuutta.
...
– Jos määritellään salaliittoteoria, se on niin sanotun virallisen ja vallitsevan näkemyksen vastainen teoria tai uskomus, jota ei ole näytetty toteen. Siihen sisältyy väite siitä, että joku joukko toimijoita haluaa salassa aiheuttaa jotain pahantahtoista, Kivioja toteaa.

Salaliittoteorioiden levittämisessä aktiivisia ovat ainakin Venäjän intressejä ajavat tahot ja äärioikeisto.
...
Myös äärioikeiston meilläkin hellimässä väestönvaihtoteoriassa väestöä aktiivisesti vaihtava toimija ovat juutalaiset ja muut eliittiryhmät.

Ilmeisesti siinä ei ole Kiviojalle ongelmaa, että virallisen totuuden tahot johtivat suomalaisia sanoin ja kuvin harhaan vuonna 2015, kun poliitikot ja valtamedia mm. esittivät silloiset turvapaikanhakijat syyrialaisina naisina ja lapsina, joita oli oikeasti vajaa prosentti hakijoista, kun ylivoimainen enemmistö oli irakilaisia nuoria miehiä seikkailuretkellä.

Vasemmiston muun muassa Sipilän hallituksesta, Maahanmuuttovirastosta ja Suomen turvapaikkapolitiikasta levittämiä salaliittoteorioita ei näköjään noteerata lainkaan, vaikka niitä jaetaan Apu-lehden omilla sivuilla.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 356
 • Liked: 9746
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: The Great Reset
« Vastaus #517 : 07.03.2022, 13:21:50 »
Klaus Schwab näyttää olevan hyvää pataa Putlerin kanssa. Klaus näki pandemian aiheuttaman kriisin tilaisuutena edistää resetiä. Miltä sota mahtaa hänestä näyttää? Onko sekin tilaisuus?

https://truth11.com/2021/12/24/vladimir-putin-and-klaus-schwab-go-way-back/
Kansalaisaloite: Energiaitsenäisyys – irti roistovaltioiden energiakahleista!

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 094
 • Liked: 7171
Vs: The Great Reset
« Vastaus #518 : 10.03.2022, 07:03:47 »
Käynnissä oleva sota näyttäisi toimivan mainiosti tähän tarkoitukseen.


Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 411
 • Liked: 27280
Vs: The Great Reset
« Vastaus #519 : 12.03.2022, 00:02:43 »
Mukavasti etenee sähköisen IDn suunnittelu kaikessa hiljaisuudessa. Kahdeksan maata on perustanut työryhmät sen toteuttamiseen, Suomi yhtenä joukosta.

WEF ehdottaa, että tiedonkeruun avulla voitaisiin digitaaliseen henkilöllisyystodistukseen kerätä tietoja ihmisten verkkokäyttäytymisestä, ostohistoriasta, verkonkäytöstä, luottotiedoista, biometrisistä tiedoista, nimistä, henkilötunnuksista, sairaushistoriasta, matkustushistoriasta, sosiaalitileistä, sähköisistä hallintotileistä, pankkitileistä, energiankäytöstä, terveystilastoista, koulutuksesta ja muusta. Kivaa.

Suuri kysymys on, mihin näitä kaikkia tietoja tarvitaan? Periaatteessa ei mihinkään, mutta tiedämme toki kaikki todellisen vastauksen.

WEF:n järkeilyssä Kiinan tyylinen sosiaalinen pisteytys olisi mitä parhain tapa siirtää valta kokonaan keskushallinnolle, missä se sitten istuukin.

Jos kaikki mitä teet ja olet, päätyy johonkin tietokantaan, olet kokonaan menettänyt vallan elämästäsi. Amerikkalainen n. Miranda-varoitus tulee mieleen, siis tämä, joka poliisileffoissa näemme luettavan kiinniotetuille rikollisille: "Anything you say may be used against you in a court of law."

"Anything you say" on siinä tietokannassa, jota WEF haluaa kerättävän. "Court of law" riippuu sitten istuvasta keskushallinnosta ja se voi olla mitä tahansa, joka ei sovi eliitin mieleen; todisteet ovat jo olemassa, syyte ilmoitetaan myöhemmin.
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 618
 • Liked: 15755
 • Honk honk
Vs: The Great Reset
« Vastaus #520 : 20.03.2022, 09:41:51 »
Berner  >:(


Ef 6:10-11
Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

Fidel Von Infidel

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 693
 • Liked: 710
Vs: The Great Reset
« Vastaus #521 : 20.03.2022, 11:55:11 »
Berner  >:(


Kannattaa toki muistaa, että mitä etnistä ryhmää (((Berner))) edustaa.
Sanna Marin on fasisti, deal with it.

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 618
 • Liked: 15755
 • Honk honk
Vs: The Great Reset
« Vastaus #522 : 20.03.2022, 12:11:15 »
Berner  >:(


Kannattaa toki muistaa, että mitä etnistä ryhmää (((Berner))) edustaa.

Joo. WEF-porukkaa. Globalisteja.

Olihan hänen roolinsa hieman erikoinen, käydä tarkoitukseelisesti ja läpinäkyvästi paskomassa hyviä asioita, ja sitten pois mediasta.

NWO.
Ef 6:10-11
Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 073
 • Liked: 2144
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: The Great Reset
« Vastaus #523 : 21.03.2022, 20:03:39 »
Berner on taustaltaan sveitsiläinen. Nimen perusteella etnisyydeltään luultavasti saksankielinen sveitsiläinen (Deutschschweizer/Deutschschweizerin).

Oikeasta Mediasta poimittu:
Lainaus
Great Resetin takana olevat teknokraatit vauhdittavat digitaalista henkilöllisyyttä
"Maailmantalouden romahduttaminen on olennainen askel kohti Great Resetiä"
https://oikeamedia.com/o1-177600

Kissafani

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 073
 • Liked: 2144
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: The Great Reset
« Vastaus #524 : 22.03.2022, 00:38:18 »
America Uncovered: How the World Economic Forum Controls the World | Klaus Schwab and The Great Reset https://www.youtube.com/watch?v=c6EP87lvaGU
Lainaus
The World Economic Forum is an NGO with a lot of influence. Among the alumni of its Young Global Leaders program are leaders in tech, government, business, advocacy and other fields. Whether you agree with the goals and values of the WEF or not, is the power it has over governments, business and society at large a good thing? In this episode of America Uncovered, we look at some of the things WEF founder Klaus Schwab has said, how the WEF has handled critical questions in the past, and how Klaus Schwab talks about the "loyalty" of the Canadian constituency.
Kissafani

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 073
 • Liked: 2144
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: The Great Reset
« Vastaus #525 : 23.03.2022, 15:33:37 »
Radio Patmoksen Ajankohtafoorumi :

MAAILMAN TALOUSFOORUMIN PERUSTAMISEN TAUSTA
https://www.patmos.fi/patmosplus/?series=22525&episode=303577&title=maailman-talousfoorumin-perustamisen-tausta

Kesto: 55 min
Julkaistu: 20.3.2022
Toimittaja: Leena Metsämäki
Vieraat: Juha Ahvio
Kissafani

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 411
 • Liked: 27280
Vs: The Great Reset
« Vastaus #526 : 03.04.2022, 13:29:34 »
Zerohedgestä on kolumni koskien Suurta nollausta ja mitä globalistit ajavat takaa. Kannattaa lukea koko juttu, mutta ohessa joitain otteita:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/what-great-reset-and-what-do-globalists-actually-want

Lainaus
What Is The "Great Reset" And What Do The Globalists Actually Want?

I first heard the phrase “Great Reset” way back in 2014. Christine Lagarde, who was head of the IMF at the time, was suddenly becoming very vocal about global centralization. It was an agenda that was generally only whispered about in the dark corners of institutional white papers and the secretive meetings of banking elites, but now these people were becoming rather loud about it.

Lagarde was doing a Q&A at the World Economic Forum and the notion of the “Reset” was very deliberately brought up; what the project entailed was vague, but the basic root of it was a dramatic shift away from the current economic, social and political models of the world into a globally centralized and integrated system – A “New World Order,” if you will…

...

Lagarde’s discussion at the WEF was also held around the time that Klaus Schwab was introducing his 4th Industrial Revolution concept, which is a little more forward with what the globalists really want. He talks excitedly of a true “global society” and a world in which people turn to Artificial Intelligence (AI) as a better means of governance. He even suggests that laws would eventually be dictated by AI and that courts would be run by robots.

Of course, he admits that this cannot happen without a period of economic deconstruction in which people and governments will have to choose between sacrifice for the sake of stability or continued pain in the name of holding on to the “old ways.” Look at it this way: The Great Reset is the action or the chaos, and the 4th Industrial Revolution is the intended result or planned “order.” That is to say, it’s a new order created out of engineered chaos.

Yeah, it sounds like bad science fiction, but remember these are the people that enjoy the undivided attention of many of our political leaders and they rub elbows with the central bankers at the Federal Reserve.

...

The globalists have been trying to rebrand and repackage their New World Order agenda for many years, and the Reset was what they came up with.

...

What do the globalists REALLY WANT? Here are the details, so far as I can prove or support with evidence, of what the “Great Reset” actually is and what programs they hope to enforce:

Total Global Economic Centralization

...

The ultimate goal of full centralization is to erase the very idea of free markets and to allow a handful of people to micromanage every aspect of trade and business. It’s not just about influence, it’s about economic empire. But in order to achieve a global central bank they must first implement a one world currency plan.

A One World Digital Currency System

...

Klaus Schwab and the WEF happily announced that the pandemic was the beginning of the “Great Reset” and the 4th Industrial Revolution, stating that the covid crisis presented a perfect “opportunity” for change.

...

The vax passports need to be understood as a first step towards something else – The beginning of a massive social credit system much like the one being used in China right now.

...

You Will Own Nothing And Be Happy By 2030

The “Sharing Economy” (also sometimes referenced in parallel with “Stakeholder Capitalism”) is a concept that has been making the rounds in the WEF for a few years now. The media has attempted at every turn to spread lies and disinformation claiming that the plan does not exist; but again, it is openly admitted.
The sharing economy is essentially a communistic economy, but distilled down to a bizarre minimalism even people who lived in the Soviet Union did not have to experience. The structure is described as a kind of commune based society in which people live in Section 8-style housing, with shared kitchens, shared bathrooms, and barely any privacy. All property is rented, or borrowed. All cars are borrowed and shared, most transit is mass transit, basic personal items such as computers, phones, and even cooking utensils might be shared or borrowed items. As the WEF says, you will own nothing.

...

Total Information Control

The truth is a rare commodity these days, but nowhere near as rare as it will be if these elitists get what they want. The globalists are far more open about their agenda today than they have ever been before, and I suspect this is because they believe they will be able to rewrite the history of today’s events with impunity after the Reset unfolds. They think they will own the world of information and will be able to edit our cultural memory as they go.

...

If we do not do this, there will come a time when nothing I say here is remembered and no evidence of the Reset plan will exist. The establishment will have eliminated all notions of it from written history, leaving only a fantasy tale of how the world collapsed and a small organization of “visionary” globalists saved it from oblivion through a new religion of centralization.

Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 073
 • Liked: 2144
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: The Great Reset
« Vastaus #527 : 06.04.2022, 02:19:16 »
Tämä Lekamiehen juttu on helmikuulta mutta sopii tänne aiheensa takia.

https://vasarahammer.blogspot.com/2022/02/klasun-talli-nuoret-globaalit-johtajat.html
Kissafani

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 356
 • Liked: 9746
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: The Great Reset
« Vastaus #528 : 11.04.2022, 09:22:05 »

Kanadassa ei saa kysellä päättäjien WEF-kytköksistä.


Se on siis arka paikka. Siihen täytyy laukoa useammin.

@Matias Turkkila
Tässä olisi todelliselle journalistille aihe:
 • Mikä on WEF?
 • Mitä arvoja ja tavoitteita WEF väittää edustavansa?
 • Mitkä ovat WEF:n todelliset arvot ja tavoitteet?
 • Ketkä suomalaiset vaikutusvaltaiset ihmiset tekevät yhteistyötä WEF:n kanssa (tai mahdollisesti tekevät sille töitä) ?
Kansalaisaloite: Energiaitsenäisyys – irti roistovaltioiden energiakahleista!

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 356
 • Liked: 9746
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: The Great Reset
« Vastaus #529 : 11.04.2022, 09:35:52 »
Tämä käsite "slow burn" josta Catherine Austin Fitts kirjoittaa, näyttäisi liittyvän resetiin.
Lainaus

The risk scenario I weight most heavily is not listed above. I call it the “Slow Burn.”

The “slow burn” is a political culture and economy managed through principles of economic warfare in which insiders systematically protect themselves and centralize control and ownership of resources by using:

 •     Central banks
 •     Currency and lending systems
 •     Taxation
 •     Regulatory and enforcement policies
 •     Controlled media and entertainment

Insiders use these means to drain the time, resources, and life of people on the outside. Although insider cartels compete and jockey for power, they are able to settle their squabbles by increasing control and draining everyone and everything else. This is why the bubble economy continues to deplete the real economy. It is likely the reason why Dick Cheney said, “Deficits don’t matter.”

In a slow burn scenario, it is possible to prop up trillions of dollars in financial asset values by systematically arranging subsidies that ultimately liquidate life. This is what “managing” markets really means: de-populating people and places to maintain phony values created and necessitated by derivative bets.

The reason why it is difficult for sophisticated financial people to discern that a slow burn is taking place is because we have not yet collectively mastered the operational detail of how it is implemented. This is an extremely important subject.

One of the most important aspects of the Paulson Plan to re-engineer US financial regulation is the assertion of complete control of payment systems by the Federal Reserve and gaining access to the data of essentially any financial institution. Combined with 1) the ability to print money and 2) digital communication payment and surveillance technology (satellite), this will consolidate greater power into fewer hands than at any time in recorded history.

Lähde: https://home.solari.com/the-slow-burn/

Korostin tekstistä joitain mielestäni avainkohtia.

Saattaa käydä niinkin että tuo slow burn päättyy johonkin isompaan rutistukseen.
Kansalaisaloite: Energiaitsenäisyys – irti roistovaltioiden energiakahleista!

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 762
 • Liked: 5644
 • Sus siunatkoon
Vs: The Great Reset
« Vastaus #530 : 11.04.2022, 13:20:49 »
@Matias Turkkila
Tässä olisi todelliselle journalistille aihe:
 • Mikä on WEF?
 • Mitä arvoja ja tavoitteita WEF väittää edustavansa?
 • Mitkä ovat WEF:n todelliset arvot ja tavoitteet?
 • Ketkä suomalaiset vaikutusvaltaiset ihmiset tekevät yhteistyötä WEF:n kanssa (tai mahdollisesti tekevät sille töitä) ?

Tällainen juttu on tullut ulos Turkkilan toimittamalta julkaisulta.

Lainaus
Marinin hallitus ja Helsingin kaupunki yhteistyössä maailman nuoria johtajia liehittelevän hämärän eliittiverkoston kanssa

Pääministeri Sanna Marinin (sd) johtaman hallituksen monista yhteistyöhankkeista varsin vähälle huomiolle on jäänyt jo toissa vuonna alkanut yhteistyö maailman talousfoorumin (WEF) kanssa. WEF on suuryritysten rahoittama yksityinen säätiö, joka vetää puoleensa silmäätekeviä, rahamiehiä ja nuoria valtiojohtajia ympäri maailmaa. Marin itse sekä valtiovarainministeri Annika Saarikko kuuluvat myös WEF:n alaisuudessa toimivaan nuorten huippujohtajien globaaliin YGL-verkostoon.

Valtioneuvoston aiemman tiedotteen mukaan Maailman talousfoorumi (WEF), liikenne- ja viestintäministeriö ja Helsingin kaupunki aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on digitalisaation, datatalouden ja automaatiokehityksen vauhdittaminen.

Yhteistyön puitteissa hallitus on integroinut WEF-yhteistyöhön mukaan Helsingin kaupungin, johon suunnitellaan lähitulevaisuudessa avattavaksi WEF:n toimipistettä. Osapuolet ovat solmineet yhteistyösopimuksen jo kesällä 2020.
[...]
Suomen Uutiset, 22.3.2022
"Jossain vaaleissa sain vaalikoneesta parhaaksi puolueekseni Kepun yli 80%:n osuvuudella, kun vastasin kaikkiin kysymyksiin "en tiedä"." jäsen JoKaGo
"Ai v...u sitä onnen autuutta, jos näin oikeasti tapahtuisi." -- jäsen zupi

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 618
 • Liked: 15755
 • Honk honk
Vs: The Great Reset
« Vastaus #531 : 11.04.2022, 20:07:49 »
Lainaus
Pääministeri Sanna Marinin (sd) johtaman hallituksen monista yhteistyöhankkeista varsin vähälle huomiolle on jäänyt jo toissa vuonna alkanut yhteistyö maailman talousfoorumin (WEF) kanssa. WEF on suuryritysten rahoittama yksityinen säätiö, joka vetää puoleensa silmäätekeviä, rahamiehiä ja nuoria valtiojohtajia ympäri maailmaa. Marin itse sekä valtiovarainministeri Annika Saarikko kuuluvat myös WEF:n alaisuudessa toimivaan nuorten huippujohtajien globaaliin YGL-verkostoon.

WEF on suuryritysten rahoittama yksityinen säätiö.

Eikö moiseen kerhoon kuuluminen ole suora todiste korruptiosta? On se, mitä suurimmassa määrin.

Eikä WEF-lista suomalaisten osalta todellakaan lopu Sanna Mariniin tai Annika Saarikkoon, vaan suuryritysten korruptoimia poliitikkoja löytyy käytännössä kaikista valtapuolueista. Eikä puhuta yhdestä tai kahdesta, vaan useista kymmenistä. Niinistö ehkä se kovin nimi, mutta on siellä Soinikin.

Lainaus käyttäjältä: Yle
YGL kutsuu vuosittain yli sata alle 40-vuotiasta johtajaa, asiantuntijaa ja muuta merkkihenkilöä viisi vuotta kestävään koulutusohjelmaan. Verkoston tavoitteena on, että nuoret johtajat syventyvät yhdessä globaaleihin kysymyksiin ja pystyisivät siten lisäämään vaikuttavuuttaan.

Nykyinen valtiovarainministeri Annika Saarikko (kesk.) aloitti vuoden 2019 kurssilla ja pääministeri Sanna Marin (sd.) on mukana vuoden 2020 ryhmässä.

YGL:n vanhoja jäseniä ovat entinen pääministeri Alexander Stubb (kok.) sekä ex-pääministeri ja entinen EU-komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen (kok.), joka valittiin alunperin Global Leaders for Tomorrow -yhteisöön.

Myös kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen (kok.) kuuluu verkoston nykyisiin koulutettaviin.


Eli ainakin keskusta, demarit sekä kokoomus (on siellä vihreitäkin) ajavat todistettavasti yhteistä agendaa, mikä on globalismi. Globalismia suuryritysten rahoittamana. Meille se tulee näyttäytymään Kiinasta tuttuna kontrolliyhteiskuntana.

Ainiin, NATO on myös WEF-porukkaa.
Ef 6:10-11
Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 356
 • Liked: 9746
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: The Great Reset
« Vastaus #532 : 12.05.2022, 14:17:28 »
Muistakaa mitä Klaus Schwab sanoi: "Et omista mitään ja olet onnellinen."

Et omista mitään. Ei kuulosta amerikkalaiselta unelmalta ainakaan se. Oikeastaan enemmänkin antiamerikkalaiselta dystopialta.

Mitenkäs tämä etenee Yhdysvalloissa? Annetaan sikhin selittää: https://www.youtube.com/watch?v=Zfp32HbwVhA
Kansalaisaloite: Energiaitsenäisyys – irti roistovaltioiden energiakahleista!

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Tagit: