UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta  (Luettu 168190 kertaa)

Pöhisijä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 74
 • Liked: 263
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1500 : 10.06.2021, 14:56:49 »
Törkyläjät levittivät jälleen kerran valheita.

https://twitter.com/plohikoski/status/1402948721118175233

Ei se mitä tapahtuu, vaan se miltä tuntuu  ;)

Itsellä alkoi hälytyskellot soimaan kun näin sen "hän mumisi, että perussuomalaiset ovat hänen mielestään ainoa oikea puolue ja että sietäisi tommoisten kommareiden kuolla", kuulostaa nimittäin juuri siltä mitä tämmöisiä pahoinpitelyjä valehteleva tyyppi keksisi.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 894
 • Liked: 34964
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1501 : 10.06.2021, 15:01:53 »
^ Pahahan lausunnon paikkansapitävyydestä on mitään sanoa, mutta kyllähän tuo on niin korni karikatyyri että syö lähinnä esittäjänsä uskottavuutta. En sulkisi pois mahdollisuutta että se on "osittain" totta, mutta aivan liian moni yksityiskohta osuu radikaalivasureiden narratiivinäkemyksen kanssa nappiin jotta uskoisin ettei kyseessä ole vähintäänkin vahvasti värittynyt lausunto.

Tietysti kokemukset voivat olla tarpeeksi kovassa aatteellisessa hurmoksessa niin subjektiivisia ettei kertoja edes tajua valehdelleensa, vaikka todisteet osoittaisivat toista.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 259
 • Liked: 5081
 • Väsynyt slogan ja kuvottava mainos
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1502 : 10.06.2021, 15:03:01 »
^&^^ Se mikä heti alussa kiinnitti huomion että miehenTM sanomiset olivat jääneet tarkasti mieleen. Eikä niissä tietenkään mitään epäilemistä ole. Se vihapuhe mitä puhui ei näy kameroissa kuten ei se loppujen lopuksi tekemättä jäänyt väkivaltakaan, vaikka taaskin ihan_nyrkein_käytiin_päälleTM:silakka:

Ei tietenkään ole hyväksyttävää repiä mitään kenenkään kädestä. Tuomitsen omalta osaltani jyrkästi. Mutta nyt maalasi vasurit itsensä ja oman uskottavuutensa nurkkaan, jälleen kerran. Eipä tuosta harjaamista kuitenkaan kukaan tule saamaan ja tämänpäiväiset uutiset katoanevat jossain välissä eetteristä osana damagecontrolia.  :facepalm:
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

”On naiivia ajatella, että pelkkä olosuhteiden muuttaminen lopettaisi terroristiset rikokset." - Pekka Haavisto

"Vihapuheesta on lyhyt matka vihatekoon. On tärkeää, että me päättäjinä osoitamme suunnan, johon edetä." - Veronika Honkasalo

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 625
 • Liked: 6024
 • Kivapuhe sallittu!
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1503 : 10.06.2021, 15:04:15 »
Lainaus
Hyväksi esiintyjäksi kouliintunut Halla-aho on ollut vaisu ja poissaoleva. Ilmeisesti tulta ei tarvita, kun puolue on niin varma vaalivoitostaan.

Niinkö..?

Mitä nyt vaikka MTVn tenttiä seurasin, niin puheenvuoroa ei paljoa annettu, vaikka Jussi piti kättä pystyssä aina relevantin aiheen osuessa kohdalle. Kun sai puheenvuoron, niin asiaahan sieltä tuli tutun rauhallisella ulosannilla.

Kai sitä voi vaisuksi ja poissaolevaksi tullakin, kun puheenvuoroa ei anneta.
Vantaan PS Puheenjohtaja Tomi Salin: On täysin yhdentekevää mitä kirjoittaja on tarkoittanut tai ajaa takaa kirjoituksellaan, jos kirjoituksen kohteeksi joutunut/joutuneet kokevat itsensä loukatuiksi!

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 749
 • Liked: 10476
 • Vemmelsääri lyö tervapöpöä
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1504 : 10.06.2021, 15:19:23 »
- -

Ehtiköhän tehdä rikosilmoituksen ennen kuin turvanauhat todistivat itseään vastaan? Jos ehti, odottaako Tenkasta syyte [tähän joku korrekti lakitermi väärästä todistuksesta lähimmäistä kohtaan].  :silakka:

Kunnianloukkauksesta voi toki Tenkasta yrittää syyttää, mutta ylittyykö edes esitutkintakynnys, jää minua juridisesti sivistyneempien vastattavaksi. Sen sijaan väärä ilmianto, joka ensimmäiseksi tuli mieleeni ei rikosnimikkeenä tähän käy Minilexin mukaan:
Lainaus
Rikoslaki ja väärä ilmianto

Väärä ilmianto on kyseessä silloin, kun joku antaa tuomioistuimelle, esitutkintaviranomaiselle tai jollekin muulle viranomaiselle väärän tiedon ja aiheuttaa siten vaaran, että ilmiannettu pidätetään, vangitaan tai että häneen kohdistetaan jokin muu pakkokeino. Väärä ilmianto voi aiheuttaa myös syytteen nostamisen, rangaistuksen tuomitsemisen tai muun rikosoikeudellisen seuraamuksen virheellisin perustein. Väärästä ilmiannosta on rangaistuksena sakkoa tai enintään kolme vuotta vankeutta.

Väärässä ilmiannossa annetaan siis virheellinen tieto esitutkinta- tai muulle viranomaiselle taikka tuomioistuimelle. Tyypillisesti vääriä tietoja annetaan poliisille tai tulliviranomaisille. Väärä ilmianto on kyseessä esimerkiksi silloin, kun henkilö kertoo poliisille toisen syyllistyneen rikokseen, vaikka tämä ei pidä paikkaansa. - -

Lisäksi edellytetään, että ilmiannon on aiheutettava vaara siitä, että ilmiannettu tulee virheellisin perustein pidätetyksi, vangituksi tai muiden pakkokeinojen kohteeksi taikka hän joutuu syytteeseen, tuomitaan rangaistukseen tai muuhun rikosoikeudelliseen seuraamukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ei synny tällaista vaaraa, kyse ei ole väärästä ilmiannosta. Vaara jää syntymättä esimerkiksi silloin, kun viranomainen ilman lisäselvityksiä toteaa ilmoituksen perättömäksi. Tällöinkin ilmianto voi kuitenkin tulla rangaistuksi kunnianloukkauksena. Rankaiseminen väärästä ilmiannosta edellyttää myös tahallisuutta. Tahallisuuteen kuuluu tietoisuus siitä, että annettu tieto on väärä ja sen seurauksena voi olla esimerkiksi henkilön epäily tai rankaisu sellaisesta teosta, jota hän ei ole tehnyt.

Lihavointi minun.
Veijarin etiikka koine-kreikaksi (Mt 7:6 NA 28)

Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσὶν μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσουσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Ei caicki Culda cuin kijldä,
Eikä hopia cuin hohta.


Henrik Florinus: SANANLASCUT. 1702.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 891
 • Liked: 64139
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1505 : 10.06.2021, 15:47:57 »
Ymmärrän että puolueiden on vaikeata tutkia taustoja, mutta tämä menee jo turhan ekstreemiksi - pahoittelut maksumuurista, en oikein muuta juttua löytäny:

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5336786/PSn+ehdokas+salasi+vauvan+pahoinpitelyn+jonka+uhri+kuoli+Ensisijaisena+kuntavaaliteemana+lapset+ja+nuoret

Lainaus
PS:n ehdokas salasi vauvan pahoinpitelyn, jonka uhri kuoli – Ensisijaisena kuntavaaliteemana lapset ja nuoret

Oripään kuntavaaliehdokas Santeri Salmella on mittava rikostausta Turun seudulla. Perussuomalaisten ehdokkaan vakavin tuomio on vuodelta 2014, jolloin Salmi tuomittiin puolisonsa pahoinpitelystä ja ta...

(maksumuuri)

Onneksi puoluesihteeri Grönroos otti tähänkin tapaukseen kantaa. Epämiellyttävän paljon on kyllä persujen ehdokkaiksi sattunut kaikenmaailman lastenraiskaajia ja -tappajia sekä muita ihan oikeista ja vakavista rikoksista tuomittuja.

https://twitter.com/SimoGronroos/status/1402590160102080517


https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ts-perussuomalaisten-kuntavaaliehdokas-salasi-rikostaustansa-tuomio-oman-vauvansa-torkeasta-pahoinpitelysta/8165752 (9.6.2021)

Lainaus
TS: Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas salasi rikostaustansa – tuomio oman vauvansa törkeästä pahoinpitelystä

(...)

Perussuomalaisten ehdokkaan vakavin tuomio on vuodelta 2014, jolloin hänet tuomittiin puolisonsa pahoinpitelystä ja tapahtumahetkellä noin puolivuotiaan lapsensa törkeästä pahoinpitelystä.

Lehden mukaan hän puristi lasta voimakkaasti ja aiheutti hänelle kylkiluumurtumia.

Lapsi kuoli pian pahoinpitelytuomion jälkeen.

Rikostaustaa löytyy myös aiemmilta vuosilta. Mies syyllistyi muun muassa 17-vuotiaana kolmeen varkauteen Varsinais-Suomessa Paimiossa.

Lisäksi hänellä on tuomioita pahoinpitelyistä, kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle ja liikennerikkomuksesta sekä ravintolaan murtautumisesta.

(...)
Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike on aloittanut kannattajakorttikeräyksen 12.5.2021!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Pro life

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 347
 • Liked: 594
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1506 : 10.06.2021, 15:57:20 »
Terveisiä niille demareille ja vasemmistoliittolaisille, jotka hinkuvat tämän talouden ääniä: Postilaatikossa on tarra, jossa lukee EI MAINOKSIA KIITOS. Se tarkoittaa myös teitä ja teidän ansioluetteloitanne. Joko te tai teidän apujoukkonne eivät osaa lukea tai sitten ette vain kunnioita ihmisten halua vähentää paperiroskan kasaantumista. Ette sovi kuntapäättäjiksi, kun näin alkeellisessa asiassa töpeksitte vaaleista toiseen, vaikka joukossanne näyttää olevan ties miten erikoisten alojen tohtoreita joilta voisi odottaa vähän parempaa esitystä >:(

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 111
 • Liked: 31809
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1507 : 10.06.2021, 16:04:44 »
Lainaus
Kommentti: Marinin aamiaiskohu näkyy Ylen gallupissa – vaalien kolmossija olisi pääministeripuolueelle nöyryytys

Aamiaiskohua suurempi kysymys on se, miksi demareiden kuntavaali­kampanja on ollut niin vaisu, kirjoittaa IS:n politiikan toimittaja Olli Waris.

Ylen kuntavaalimittauksen kiinnostavimmasta havainnosta ei ole epäselvyyttä: se on pääministeripuolue Sdp:n kannatuksen laskeminen 17 prosenttiin.

Sdp:n kannatus on tullut alas 1,1 prosenttiyksikköä, ja kuten tapana on muistuttaa, muutos mahtuu virhemarginaaliin.

Toisen gallupviisauden mukaan yksittäisiä mittauksia oleellisempaa on kiinnittää huomiota kannatuksen trendiin. Se on Sdp:n kohdalla laskeva.

Kun pääministeri Sanna Marin (sd) paistatteli viime elokuussa suosionsa huipulla, oli Sdp:n kannatus 23,4 prosenttia ja kilpakumppanit kaukana takana.
----

Sdp on menettänyt kannatustaan Turjan mukaan viikoilla 21 ja 22. Juuri nämä ovat viikot, jolloin kohu Marinin valtion varoilla maksetuista aamiaisista ja lounaista oli kuumimmillaan.

Marin on pyrkinyt puhdistamaan pöydän ilmoittamalla, että hän maksaa takaisin aterioista saamansa yli 14 000 euron edun sekä ottaa vastaan veroseuraamukset.

Vahinko on ehtinyt silti jo tapahtua, eikä Marin parantanut tilannetta antaessaan ymmärtää, että hän on pääministerinä liian kiireinen käymään kaupassa, mikä tietysti pitää paikkansa, mutta kysyä voi, eikö kiireitä riitä vaikkapa pienituloisilla yksinhuoltajaäideillä.

Aamiaiskohua suurempi kysymys on se, miksi demareiden kuntavaalikampanja on ollut niin vaisu. Eikö ay-liikkeeltä ole tullut tulitukea? Missä ovat Sdp:n muut kasvot, Kiurut, Heinäluomat, Lindtmanit? Näkyvätkö puolueen vanhat sisäiset ristiriidat ja kuppikunnat kampanjoinnissa?
----

Perussuomalaisilla on tällä kertaa lähes 6 000 ehdokasta, mutta ehdokkaiden laatu on herättänyt kysymyksiä. Myös puolueen provokatiivinen ja kärjistävä tyyli jakaa voimakkaasti mielipiteitä. Ylen kannatusmittauksen mukainen 18 prosenttia olisi perussuomalaisille joka tapauksessa erittäin kova lukema - puolueen kannatus oli edellisissä kuntavaaleissa vain 8,8 prosenttia.
----

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008043241.html

Jos pm Sanna Marin olisi edes pienellä eleellä pahoitellut yhteisten varojen kuppausta yksityistaloutensa hyväksi.. Mutta ei, keskimäärin 850 eur kuussa (huhtikuussa 2021 n. 1800 eur) aamupalarahaa on pm Marinin mielestä kohtuullinen summa 17 000 e/kk tulojen lisäksi, palvelusväestä ja kahden aikuisen kotitaloudesta huolimatta. Ilman toimittaja Liskiä käytäntö rullaisi edelleen.

Entä mistä raha julkisen sektorin aina vaan kasvaviin menoihin? Demarivetoisella talouspolitiikalla verotusta entisestään kiristämällä ja velkarahalla; ilman huolen häivää siitä, kuka ja miten velan joskus maksaa takaisin.

Tätä maailmankatsomusta ja moraalia kannattaa pieni- ja suurituloistenkin ja varsinkin lapsiperheiden miettiä uurnalla sunnuntaina 13.6. - millaisen Suomen haluaa jälkipolville jättää.
« Viimeksi muokattu: 10.06.2021, 21:09:57 kirjoittanut Vellamo »

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 589
 • Liked: 12191
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1508 : 10.06.2021, 16:19:17 »
Jäin miettimään kun usein mainitaan että perussuomalaisten kannatus riippuu vaalipäivän säästä. Että mahdolliset äänestäjät jäävät helpommin sohvalle eivätkä viitsi vaivautua vaalipaikalle ääntään antamaan.

Onko tämä väite jäänteitä ammoisilta ajoilta vai edelleen pätevä?
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Tragedian synty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 043
 • Liked: 4527
 • "Leb' wohl, du kühnes, herrliches Kind!"
  • Tragedian synty – blogi kaikille eikä kenellekään
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1509 : 10.06.2021, 16:27:02 »
Jäin miettimään kun usein mainitaan että perussuomalaisten kannatus riippuu vaalipäivän säästä. Että mahdolliset äänestäjät jäävät helpommin sohvalle eivätkä viitsi vaivautua vaalipaikalle ääntään antamaan.

Onko tämä väite jäänteitä ammoisilta ajoilta vai edelleen pätevä?

Mahdotonta sanoa. Oman yllätysmomenttinsa tuo sekin, että hyvä sää kesäkuussa voi aiheuttaa ihan erilaista äänestysaktiivisuutta kuin hyvä sää maalis-, huhti- tai lokakuussa. Luulisin, että upeana kesäpäivänä äänestäjät mieluummin ovat mökillä, retkellä tai uimarannalla kuin äänestämässä, joten viileähkö sää sunnuntaina voi oikein hyvin olla hyväksi Perussuomalaisille ja myös Vihreille.
"That which can be destroyed by the truth should be."

– P. C. Hodgell, Seeker's Mask

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 589
 • Liked: 12191
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1510 : 10.06.2021, 16:32:21 »
Samaan aikaan kun ihmettelyäni kirjoitin, Iltalehteen tuli sopivaa juttua.
Tässäpä heti osuva pätkä:

Lainaus
Ylen torstaina julkistaman kyselyn mukaan perussuomalaisten kannatus on 18 prosenttia. Monet asiantuntijat sanovat, että teidän haasteena eivät ole niinkään muut puolueet vaan enemmänkin se, saatteko te omat kannattajanne vaaliuurnille. Näinkö on?

– Tämä analyysi pitää täysin paikkansa. Perussuomalaiset jakaa aika voimakkaasti mielipiteitä. Uskon, että suurelta osin kansalaiset ovat jo tehneet päätöksensä siitä, äänestävätkö he meitä vai eivät. Meidän keskeinen kilpailijamme on sohva näissä vaaleissa.

https://www.iltalehti.fi/kuntavaalit-2021/a/07e23087-b1b4-48e5-95da-2723585681a6
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 365
 • Liked: 9655
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1511 : 10.06.2021, 17:19:24 »
Jäin miettimään kun usein mainitaan että perussuomalaisten kannatus riippuu vaalipäivän säästä. Että mahdolliset äänestäjät jäävät helpommin sohvalle eivätkä viitsi vaivautua vaalipaikalle ääntään antamaan.

Onko tämä väite jäänteitä ammoisilta ajoilta vai edelleen pätevä?

Mahdotonta sanoa. Oman yllätysmomenttinsa tuo sekin, että hyvä sää kesäkuussa voi aiheuttaa ihan erilaista äänestysaktiivisuutta kuin hyvä sää maalis-, huhti- tai lokakuussa. Luulisin, että upeana kesäpäivänä äänestäjät mieluummin ovat mökillä, retkellä tai uimarannalla kuin äänestämässä, joten viileähkö sää sunnuntaina voi oikein hyvin olla hyväksi Perussuomalaisille ja myös Vihreille.

City Centerin eli Makkaratalon alakerran ennakkoäänestyspaikalle tuli ruuhkaa rankkasateen alettua. Muutoin on helleaikaan ollut lähin kauppakeskukseni ja myös sen äänestyspaikka hiljainen. Lämpimän aurinkoiset rantasäät säät huomioonottaen on ennakkoäänestysprosentti ollut hyvä.


« Viimeksi muokattu: 10.06.2021, 17:21:25 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 420
 • Liked: 20984
 • White Lives Matter
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1512 : 10.06.2021, 17:30:57 »
Törkyläjät levittivät jälleen kerran valheita.

https://twitter.com/plohikoski/status/1402948721118175233

Ei se mitä tapahtuu, vaan se miltä tuntuu  ;)

Itsellä alkoi hälytyskellot soimaan kun näin sen "hän mumisi, että perussuomalaiset ovat hänen mielestään ainoa oikea puolue ja että sietäisi tommoisten kommareiden kuolla", kuulostaa nimittäin juuri siltä mitä tämmöisiä pahoinpitelyjä valehteleva tyyppi keksisi.

Eikö saman puolueen, Vasemmistoliiton - tietenkin, Suldaan Said Ahmed käyttänyt ihan samaa temppua aikaisemmissa vaaleissa?
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 891
 • Liked: 64139
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1513 : 10.06.2021, 21:33:48 »
Ei helvetti, nyt menee kyllä jo absurdiksi ;D

Kokoomuksen Ossi Mäntylahti väänsi persujen sensuroidusta vaalimainoksesta "juden"-version, koska 30-luvun kaiut jne.

Nyt sitten kokoomuksen ehdokkaana oleva Helsingin juutalaisen seurakunnan pomo syyttää MÄNTYLAHTEA antisemitismistä.

You can't make this shit up.

https://twitter.com/tuukka_kuru/status/1403055612267839488


Alkuperäinen:

https://twitter.com/YaronNadbornik/status/1403003094309429248

« Viimeksi muokattu: 10.06.2021, 21:38:00 kirjoittanut Alaric »
Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike on aloittanut kannattajakorttikeräyksen 12.5.2021!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Sivulause

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 202
 • Liked: 62
 • Saatan olla väärässäkin.
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1514 : 10.06.2021, 21:35:43 »
Jos olisin oikein kyyninen ja todellisuuden väsyttämä henkilöoletettu, sanoisin että melko oiva ajoitus Uudenmaan ravintolarajoitusten höllentämiselle ja kulttuuriväen tyynnyttämiselle.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 970
 • Liked: 10577
 • junior koodari
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1515 : 10.06.2021, 21:47:21 »
Väkivalta ihan ketä vaan ehdokasta kohtaan on, varsinkin kuntavaalien melkein aattona tuomittavaa, mutta..

https://www.iltalehti.fi/kuntavaalit-2021/a/252c4769-ec9c-4e0b-8692-1e99917be945

Lainaus
Lemströmin kertoman mukaan kaksi miestä häiriköi häntä keskiviikkona alkuillasta Helsingin Sörnäisissä. Lemström oli jakamassa flaijereita Vaasanpuistikossa, niin sanotulla Piritorilla.

– Toinen häiriköi minua ensin suullisesti. Pyysin häntä toistuvasti jättämään minut rauhaan. Sen jälkeen hän alkoi tehdä ilkivaltaa vaalilipulleni. Kun sanoin, että sinun täytyy lopettaa, tai muuten soitan poliisit, hän kävi myös hyvin aggressiiviseksi, Lemström kertoo Iltalehdelle.

– Kun tilanne oli päällä, toinen ohikulkija tuli ja sylkäisi päälle, hän jatkaa.

Ensimmäisenä paikalle saapunut mies heitti Lemströmiä kohti avonaisen oluttölkin. Se ei osunut, mutta olutta lensi Lemströmin päälle.

Hänellä oli skeittilauta mukana. Ensin hän hakkasi maata ja sitten nosti sen ilmaan ja lähti jahtaamaan, Lemström kertoo.

– Jouduin ihan käsivarsilla pitämään hänet irti itsestäni, hän olisi muuten käynyt päälle.

Varmaan joku vihreiden fanaatikko.

Sitten yleistys ja seesteinen vaihe Lemströmi-uutiseen.

Lainaus
Lemström halusi kertoa tapahtuneesta, koska hänestä häiriköintiä tapahtuu laajemminkin, ja se pitäisi tunnistaa.

Halusin nostaa tämän esiin ennen kaikkea siksi, että tämä ei valitettavasti ollut yksittäistapaus. Olen kuullut muiltakin ehdokkailta, että tätä on vaalien alla tapahtunut.

Lemström ei usko, että teot liittyivät suoraan hänen politiikkaansa, vaan ne olivat yleisesti demokratiaa halventavia.


– Mielestäni se oli ylipäätään sitä, että ehdolla olevat poliitikot nähdään yhteisenä julkisena omaisuutena, jolle voi sanoa ja tehdä mitä tahansa.

Twitterissä hän on saanut myös kommentointia siitä, että vaalikampanjointia ei pitäisi tehdä yksin. Lemström kuitenkin sanoo, että hän oli muiden kanssa.

– Olen onnekas, etten ollut yksin siinä tilanteessa. Minua ei ole lyöty tai mitään sellaista.

Hätäkeskuslaitoksen Vainio sanoo, että hän ei ole kuullut aikaisemmista hälytyksistä vaalikampanjoinnin yhteydessä tänä keväänä.

No, näin kävi..vassarin itkujuhlat peruttiin.

Lainaus
Komisario Ben Grunsdtrömin mukaan poliisi ei saanut tehtävää tiedokseen hätäkeskukselta. Grundström sanoo, että on vaikeaa arvioida jälkeenpäin, olisiko ollut oikea valinta lähettää poliisi paikalle.
« Viimeksi muokattu: 10.06.2021, 21:56:22 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 768
 • Liked: 9760
 • "Yhdessä eteenpäin"
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1516 : 10.06.2021, 21:51:01 »
Hei, missä on jonon pää?
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 260
 • Liked: 9548
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1517 : 10.06.2021, 21:51:49 »
Nyt myös artisti Cheek kehoittaa miettimään ketä kannatta äänestää, tuon viestin kun kääntää selkosuomeksi niin siinä lukee:
"Älkää ihmiset olko hulluja ja missään nimessä äänestäkö niitä vatipäitä ja heidän puolueitaan, jotka nyt ovat hallituksessa!"
« Viimeksi muokattu: 10.06.2021, 21:57:55 kirjoittanut valtakunnanpärkhele »
JH-a: On vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti.

Tytti Tuppurainen: "Jokainen suomalainen tuntee arjessaan, mitä sosialidemokratia on!"

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 306
 • Liked: 13050
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1518 : 10.06.2021, 22:01:47 »
^^En nyt löydä ajantasaisia tilastoerittelyjä, mutta eikö Helsingin asuntojonossa ole yli 22.000 taloutta. Ei saman verran ihmisiä.


Lainaus
Vuosittain välitetään noin 3000 kaupungin omistamaa Ara-vuokra-asuntoa. Asunnonhakijoita on vapautuneisiin asuntoihin verrattuna moninkertainen määrä, vuoden 2020 lopulla hakijoita oli 22 850.  Hakijamäärä vaihtelee vuosittain, määrä on noussut erityisesti niinä vuosina, jolloin on valmistunut kiinnostavia uudiskohteita. Asunnonhakijoista valtaosa eli 60 % on yhden hengen kotitalouksia, pariskuntien osuus hakijoista on noin 15 % ja perheiden noin 25 %.

https://asuminenhelsingissa.fi/fi/content/hakijat-ja-valitut

God save the queen The fascist regime

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 970
 • Liked: 10577
 • junior koodari
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1519 : 10.06.2021, 22:15:12 »
Taas on vassarin vihtaan kustu,

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paalle-sylkemista-vakivallalla-uhkailua-ja-vandalisointia-ehdokkaat-joutuneet-iljettaviin-tilanteisiin-olisin-ansainnut-paikalle-poliisin-turvaamaan/8167280#gs.2zz5ig

Lainaus
"Olisin ansainnut paikalle poliisin turvaamaan"

Miten poliisi ansaitaan?, saako poliisista K-plussakortin plussia tai s-bonuksia.

Lainaus
– Mies tuli pyytämään rahaa, kun olimme vaalitiimin kanssa sunnuntaina Helsingin Rautatientorilla. Meillä ei ollut rahaa, joten mies lähti pois, mutta kääntyi takaisin, sanoi "en äänestä" ja sylkäisi ehdokasjulisteeseeni. Sylkeä roiskui myös kasvoilleni, kertoo vasemmistoliiton ehdokas Minja Koskela.

Koskelalle tapaukseen lisäjärkytystä toi se, että hänellä oli mukanaan seitsemänkuinen lapsensa. He lähtivät läheiselle vasemmiston vaalimökille kysymään, miten kuuluisi toimia.

Harkitsen rikosilmoituksen tekemistä, Koskela jatkoi.

Hyvä, että harkitset,,, aiheettomasta r-ilmosta on määritelty sanktioita tekijälle.

Jopas nyt alkoi vyyhti purkautumaan.. Koskelaa(vas) on oman kertomuksensa mukaan uhkailtu viime sunnuntaina, tänään torstaina Koskela(vas)on ilmeisesti saanut vauhtia julkisuuteen tuloon "keravan casesta". Jossa Lemströmmiä(vas)  uhkaillut mies oli mutissut jotain persukielellä persuista.
« Viimeksi muokattu: 10.06.2021, 22:33:03 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 292
 • Liked: 12768
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1520 : 10.06.2021, 22:23:18 »
Saarikko ilmoitti äsken että Keskustan tavoite on puhdas kommunismi  :o

"Me emme hyväksy tuloeroja" tjsp
"We know, of course, that there is no freedom of speech. But few persons realise that there is no freedom of silence, either. Residents of a communist state are required to make positive statements on belief and loyalty" : Hu Shih

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 891
 • Liked: 64139
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1521 : 10.06.2021, 22:32:15 »
Nyt myös artisti Cheek kehoittaa miettimään ketä kannatta äänestää, tuon viestin kun kääntää selkosuomeksi niin siinä lukee:
"Älkää ihmiset olko hulluja ja missään nimessä äänestäkö niitä vatipäitä ja heidän puolueitaan, jotka nyt ovat hallituksessa!"

Tuossahan ei sinänsä ole mitään uutta ja ihmeellistä, koska Cheek on jo vuosia sitten tullut kaapista kokoomuslaisuutensa kanssa ja tukenut Sauli Niinistöä presidentiksi jne. Tällä kertaa ei ihan suoraan maininnut ketä kannattaa äänestää, mutta voihan sen tuosta rivien välistä lukea, kun tietää tyypin taustan :)
Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike on aloittanut kannattajakorttikeräyksen 12.5.2021!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 675
 • Liked: 5696
 • Dirty white boy
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1522 : 10.06.2021, 23:01:50 »
Katselen jälkijunassa tämänpäiväistä Ylen vaalikeskustelua. Keskustelun aiheena tässä kohdassa oli maakuntavero. Orpon puheenvuoron lopuksi käynnistyy naishuutajien konsertti ilmeisesti Ohisalon johdolla, jonka juontaja keskeyttää sanoen, että puheenvuoro on nyt Jussi Halla-aholla. Ohisalo huutaa vielä senkin jälkeen ja pyytää puheenvuoroa. Jussi ehtii puhua vajaan minuutin, kunnes taas alkaa hallituksen akkalauman huutokonsertti ja naisjuontaja siirtää puheenvuoron kesken Jussin lauseen Ohisalolle. Jussin ilme tässä kohtaa oli paljonpuhuva ihan syystä. Ihan uskomatonta pelleilyä.

E:

Mitähän niistä lopuista tunnin ja vartin päällehuutamisesta nyt nostaisi. No, vaikka selvästi suutahtaneen Saarikon koomisen topakka ripitysyritys Jussin kommenttiin kiemurtelevasta kepusta ja hallituksessa olevasta väännöstä. ”Semmoista se nyt on se yhteistyön tekeminen, sopiminen...” Ja tahallisella väärin ymmärtämisellä yritti vielä kuittailla PS:n alati muuttuvasta kannasta maakuntauudistukseen. Jussi vastaisi tyynen rauhallisesti, ettei PS:n kannassa ole ristiriitaa, eikä siinä ole tapahtunut mitään muutosta, vaan näennäinen ristiriita johtuu poliittisten kilpailijoiden tarpeesta tulkita PS:n puheita omituisesti. Ja vain nämä tulkinnat ovat ristiriidassa keskenään.

Ja mainitaan nyt vielä äksy-Sannan päälle liimattu yliampuvan teennäinen hymyilevä olemus, joka kesti lähes loppuun asti. Selvästi oli aamun gallup-lukemien jälkeen käyty esiintymiskouluttajan pakeilla. Harmillista vaan demukoiden kannalta, että kestohymy alkoi pätkiä viime metreillä. Siihen riitti tällä kertaa Orpon kuittailu Sannan omalla repliikillä käsien pesemisen määrästä.
« Viimeksi muokattu: 11.06.2021, 00:57:23 kirjoittanut Huppupelikaani »
Yllä oleva viesti on ainutlaatuinen, poikkeuksellinen, kertaluonteinen, oikea-aikainen ja välttämätön Hommaforumin vakauden takaamiseksi.

Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maata hallitaan.

Johannes Nieminen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 704
 • Liked: 121
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1523 : 10.06.2021, 23:04:03 »
Saarikko ilmoitti äsken että Keskustan tavoite on puhdas kommunismi  :o

"Me emme hyväksy tuloeroja" tjsp

Oho. Jäi loppu katsomatta, mutta kai tuon saa jostain otettua talteen. On sen verran typerä heitto.
Ehdokkaana Helsingissä numerolla 445

Perussuomalainen Helsinki ry:n puheenjohtaja
Yksi Nuivan Vaalimanifestin alkuperäisistä allekirjoittajista.
Vantaan kaupunginvaltuutettu 2009-2017

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 292
 • Liked: 12768
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1524 : 10.06.2021, 23:24:07 »
Lainaus
Tarkka sitaatti Annika Saarikko "On oikein et Suomessa on alueiden välillä tulojen tasausta. Se on tasa-arvoa. Tosiasia on et kaikkialla ei kerry tuloja samalla tavalla. Vauraus ei jakaudu valitettavasti tässä maassa tasaisesti. Me tavoittelemme että näin olisi."
Lainaus
Yle: Suuri vaalikeskustelu 1:21:00 etiäpäin
"We know, of course, that there is no freedom of speech. But few persons realise that there is no freedom of silence, either. Residents of a communist state are required to make positive statements on belief and loyalty" : Hu Shih

Brandis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 260
 • Liked: 5786
 • My love was promised long ago
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1525 : 10.06.2021, 23:38:11 »
Lainaus
Hyväksi esiintyjäksi kouliintunut Halla-aho on ollut vaisu ja poissaoleva. Ilmeisesti tulta ei tarvita, kun puolue on niin varma vaalivoitostaan.

[..]..Mitä nyt vaikka MTVn tenttiä seurasin, niin puheenvuoroa ei paljoa annettu, vaikka Jussi piti kättä pystyssä aina relevantin aiheen osuessa kohdalle. Kun sai puheenvuoron, niin asiaahan sieltä tuli tutun rauhallisella ulosannilla..[..]

(Lisäsin hivenen boldattua osuutta ^^.)

Katsoin Yle Femman ja HS:n puheenjohtajatentit, ja molemmissa ohjelmissa Hjallis sai runsaasti puheaikaa etenkin siihen nähden, että hän edustaa yhden kansanedustajan eduskuntapuoluetta.

Lulu Ranne kannatteli myös perussuomalaisia hyvin kaksikielisessä kuntavaalitentissä, mutta miten on kansallismielisyyden laita? Joko Lululla tai monilla muilla vasta ehdolle asettuneista? Kuinka moni on mukana vain puolueen hypen vuoksi.

Anna-Maja Henriksson totesi HS:n vaalitentissä osuvasti, että maassamme on nyt tilausta hieman keskustaa oikeammalla olevalle yleispuolueelle (viitaten samalla, että RKP olisi tällainen kansan toivoma ja odottama yleispuolue). Olen samaa mieltä, vaikkakin eri mieltä siitä miten RKP ei tällainen yleispuolue teemoiltaan ole. Puolue, joka yhdistäisi kansallismielisyyden ja luonnonsuojelun sekä onnistuisi puhuttelemaan keskiluokkaisia teemoja voisi kerätä hyvän kannatuksen. Ääniä on saatavilla tällä hetkellä käytännössä Keskustalta, Perussuomalaisilta ja Vihreiltä, jos vain pelaa korttinsa oikein.
-

K. Martel

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 312
 • Liked: 565
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1526 : 11.06.2021, 03:05:50 »
Lainaus
Kehitysavun miljardikuluista ei vieläkään saa puhua Ylellä – juontaja lopetti heti keskustelun ja vaihtoi puheenaihetta, kun Halla-aho esitti kehitysapuleikkauksia

Yleisradion äärimmäisen nuiva suhtautuminen julkiseen keskusteluun kehitysapumenojen tarpeellisuudesta kävi taas selväksi torstai-iltana Ylen kuntavaalitentissä, johon oli kutsuttu eduskuntapuolueiden puheenjohtajat. Ylen juontaja sai ilmeisesti korvanappiinsa käskyn lopettaa keskustelu, kun puoluejohtajien tv-tentissä Halla-aho käänsi puheen kehitysapumenoihin.
...
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho esitti torstai-iltana Ylellä puoluejohtajien tv-tentissä, että julkisista menoista pitää karsia kaikki turhat kulut.

Halla-aho totesi, että menoleikkaukset pitäisi kohdistaa toissijaisiin ja ylimääräisiin menoihin, kuten kehitysapuun, jonka kulut Suomen veronmaksajille ovat tänä vuonna siis yli 1,2 miljardia euroa.

– Vaihtoehto olisi, että kehitysapua maksettaisiin jatkossa vain budjettiylijäämästä. Tällä hetkellä me otamme ne rahat velaksi ja…, Halla-aho sai sanottua suorassa lähetyksessä ennen kuin Ylen juontaja katkaisi lauseen ja päättäväisesti siirsi keskustelun pois kehitysapumenoista.

Yle tukahdutti kehitysapukeskustelun aikaisemminkin

Kyseessä oli lyhyen ajan sisällä jo toinen kerta, kun Yle suorassa tv-lähetyksessä katkaisee keskustelun kehitysapumenoleikkauksista.

Torstai-iltana nähtiin toisinto viime huhtikuun Ylen A-Talkista, jossa Halla-aho tuolloinkin sai aloitettua keskustelua suorassa tv-lähetyksessä sellaisten julkisten menojen karsimisesta, jotka eivät kuulu suomalaisen veronmaksajan maksettavaksi.

– Säädetään vaikka lailla, että kehitysapua voidaan maksaa vain ylijäämästä. Sillä saadaan 1 200 miljoonan euron säästö vuodessa. Sillä voidaan kuitata teidän kehysylityksenne seuraavalta vuodelta, Halla-aho sanoi Ylen A-Talkissa.

Halla-ahon ehdotus oli niin jäätävä, että edes yleensä puheliaat kansanedustajakollegat Antti Kurvinen (kesk) ja Antti Lindtman (sd) eivät kyenneet sanomaan sanaakaan.

Myös Ylen juontaja johdatteli nopeasti keskustelun pois kehitysapuleikkauksista – aivan kuten tänäänkin tapahtui.
https://www.suomenuutiset.fi/kehitysavun-miljardikulut-ovat-edelleen-kielletty-aihe-ylella-juontaja-lopetti-heti-keskustelun-ja-vaihtoi-puheenaihetta-kun-halla-aho-esitti-kehitysapuleikkauksia/

Laitan tähän yhden kommenteista. Ei ollut mun, mutta hyvin sanottu siellä takarivissä. Vaikka tietysti voi myös ajatella toista ratkaisua, eli antaa niiden pärjätä ihan keskenään ilman, että valkoinen mies on siellä koko ajan ahistamassa ja sotkemassa niin luonnonvalintaa kuin paluuta siihen heidän luontaiseen elämäntapaansa:
Lainaus
Kun nämä nykyiset kehitysmaahaittamuslimit paiskataan takaisin sinne mistä ovat tulleetkin, niin sillä rahalla autetaan ainakin sata kertainen määrä ihmisiä heidän kotimaissaan. Ei siinä silloin kehityspua tarvittaisi.

Toki matuinvaasion torppaaminen niin Suomen kuin muunkin EU:n rajoille olisi vielä oivempi säästökohde, mutta hyvä tuoda tuo yllä olevakin esiin. "Kehitys"apuna toimitettu ruokakin haittaa ja estää paikallista omaa ruokatuotantoa ja sen kilpailukykyä kotimaan markkinoilla. Myös silloin, jos se ostetaan paikallisilta tuottajilta, vääristämällä kilpailua ja vaikuttamalla paikalliseen hintatasoon. Puhumattakaan sen ja muun "kehitys"avun vaikutuksesta väestöräjähdykseen. Kaikki "kehitys"apu pitäisikin arvioida sillä perusteella, mikä on sen tosiasiallinen vaikutus väkilukuun. Tosiasiallinen väestövaikutus, Actual Population Effect, APE, hmm...

Puuha-Pepe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 571
 • Liked: 205
 • Persulla on näin pitkä...
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1527 : 11.06.2021, 07:50:43 »
Iltsikassa analysoitu hyvin Halliksen esiintymistä, samaa vanhaa semanttista jaarittelua.  Taitavammalla  puheenjohtajalla persujen kannatus olisi 30 prosenttia...  :P

Lainaus
Jos persujen kannatus kaksinkertaistuu, se ei ainakaan johdu Halla-ahon viimeisestä tentistä. Herran eräänlainen apaattisuus oli taannoin tuore ilmiö, ei enää.

Analysoi ja pilkkoi asioita ja ongelmia, mutta ratkaisuehdotuksia tuli hyvin vähän. Tutut litaniat maahanmuutosta ja kehitysavusta. Ei peittele kyllästymistään tentteihin. (OW)

Ensiksi pitää määritellä mikä on ongelma”. Sitten sen voikin unohtaa ja olla vastaamatta. Vanha akateeminen kikka. Kirkkoslaavin tutkija alkaa näyttää vanhalta ujolta ikonilta. Symppistä. (SV)

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008038703.html

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 143
 • Liked: 20856
 • Blues for Allah
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1528 : 11.06.2021, 08:02:30 »
Iltsikassa analysoitu hyvin Halliksen esiintymistä, samaa vanhaa semanttista jaarittelua.  Taitavammalla  puheenjohtajalla persujen kannatus olisi 30 prosenttia...  :P

Pistää funtsimaan mikä noissa muissa "ihan helvetin taitavissa" puheenjohtajissa on oikein vikana, kun kaikilla pukkaa -merkkiä ja persut tuplaa tuloksensa?
Ilmeisesti JH-a:n ei kannata edes yrittää vastailla välissä, kun muut mokailevat toistensa perään. ;D
« Viimeksi muokattu: 11.06.2021, 08:04:10 kirjoittanut Faidros. »
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 894
 • Liked: 34964
Vs: Kuntavaalit 2021 -yleisketju + vaalien tulosseuranta
« Vastaus #1529 : 11.06.2021, 08:07:52 »
Lainaus
– Mies tuli pyytämään rahaa, kun olimme vaalitiimin kanssa sunnuntaina Helsingin Rautatientorilla. Meillä ei ollut rahaa, joten mies lähti pois, mutta kääntyi takaisin, sanoi "en äänestä" ja sylkäisi ehdokasjulisteeseeni. Sylkeä roiskui myös kasvoilleni, kertoo vasemmistoliiton ehdokas Minja Koskela.

Koskelalle tapaukseen lisäjärkytystä toi se, että hänellä oli mukanaan seitsemänkuinen lapsensa. He lähtivät läheiselle vasemmiston vaalimökille kysymään, miten kuuluisi toimia.

Harkitsen rikosilmoituksen tekemistä, Koskela jatkoi.

Hyvä, että harkitset,,, aiheettomasta r-ilmosta on määritelty sanktioita tekijälle.

Jopas nyt alkoi vyyhti purkautumaan.. Koskelaa(vas) on oman kertomuksensa mukaan uhkailtu viime sunnuntaina, tänään torstaina Koskela(vas)on ilmeisesti saanut vauhtia julkisuuteen tuloon "keravan casesta". Jossa Lemströmmiä(vas)  uhkaillut mies oli mutissut jotain persukielellä persuista.

No nyt muistettiin tuo sylkäiseminen, joka on tunnetusti PS-rasistien manööveri.

Itse veikkaan että rikosilmoituksen tekeminen unohtuu kun vaalit ovat ohi. Tai siis sitä ainakin luulisi että into laantuu huomattavasti jos joku kaveri kertoo että siitäkään ei hyvä seuraa että valehtelee rikosilmoitukseen kaikenlaista mistä haluaisi jonkun tulevan tuomituksi, mutta ei aivan pidäkään paikkaansa...
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Tagit: