Kirjoittaja Aihe: Critical Social Justice / Woke-sekoilu  (Luettu 133661 kertaa)

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 968
 • Liked: 114005
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #870 : 10.03.2023, 19:11:00 »
Lainaus
Tasa-arvovaltuutettu ampui itseään jalkaan sukupuolilausunnoillaan, koska konteksti on kunkku

Tämän viikon podcastissa Tuomas Peltomäki, Emil Elo ja Anni Keski-Heikkilä keskustelevat valtiovarainministeriön laskelmista lähteneistä keskusteluista jotka päättyivät kokoomuksen ja keskustan ilmoituksiin hallituskumppaneista, sekä isyyskannoista joita suomalaiset miehet esittelivät HS:n jutuissa, sekä tasa-arvovaltuutetun toimiston lausunnosta, joka sai aikaan raivoa ympäri maata.

Ihmetystä keskustelussa herättää varsinkin tasa-arvovaltuutetun lausunnosta puuttuvat kontekstoivat tiedot, jotka selittivät niin sanottua ”sukupuolia on vain kaksi” -tapausta.

Kyse on lausunnosta, jossa valtuutettu näytti ottavan kannan, jonka mukaan että oppilas ei saa koulussa ilmaista lausetta ”sukupuolia on vain kaksi”, vaan oppilas tulee tämän sanomalla loukanneeksi vähemmistöjä.

Pelkästään tasa-arvovaltuutetun itse tarjoamien tietojen perusteella uutisoituna kanta vaikutti tosiaan käsittämättömältä. Sukupuoli tarkoittaa suomen kielessä ensisijaisesti biologista sukupuolta eikä sukupuolen kokemusta tai siihen pohjaavaa identiteettiä. On varmasti hyvin laajalti jaettu näkemys, että biologisia sukupuolia tosiaan on kaksi, juuri kuten alakoululainen kassiinsa kirjoitti. Syntyi siten mielikuva, että tasa-arvovaltuutetun mukaan koululainen ei saa lausua tunnilla ääneen suomalaisten ihan yleisesti hyväksymiä, maltillisia mielipiteitä.

Totuus tapauksessa oli ainakin Salon Seudun Sanomien ansiokkaasti kaivamien tietojen mukaan hyvin toisenlainen, ja tasa-arvovaltuutetun lausunto oli siten huomattavasti ensivaikutelmaansa järkevämpi. Tapaukseen liittyi lauseen lisäksi sateenkarisymbolin ruksaaminen ja koululaisen vanhemman tarkoitushakuinen ja aggressiivinen toiminta koulun suuntaan.
Helsingin Sanomat 10.3.2023

"Totuus tapauksessa" ei muutu taustoituksesta miksikään.

Tasa-arvovaltuutettu tosiaan antoi lausunnossaan ymmärtää, että koululla olisi peräti lakiin perustuva velvollisuus kieltää koulutyö sillä perusteella, että tasa-arvovaltuutettu tulkitsi tekstin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä syrjiväksi ja loukkaavaksi ja myös kieltämättä jättämisen lakia rikkovaksi syrjinnäksi. Tasa-arvovaltuutettu viittaa lausunnossaan oppilastyön tekstiin, josta lausunto erityisesti pyydettiin. Samoin koulun rehtori vetosi koulun toiminnan puolustuksessa lakiin.

Helsingin Sanomien toimittajien tyrkyttämä "konteksti" taas tuntui olevan se, että perhe on ollut koulun kannalta kristilliskonservatiivisine mielipiteineen yleisemminkin ongelma, joten heidät saa ja pitääkin vaientaa. Emil Elo kysyi, olisivatko "oikeistokonservatiiviset voimat" puolustaneet myös muslimiperheen sananvapautta. Eivät tietenkään, tiesivät kaikki kolme toimittajaa, joten arvostelijat ovat tekopyhiä.

Tekopyhyyttä ei tietenkään ole tähän verraten vaikka sen puolustaminen, että toisessa koulussa ei vain sallittu Jussi Halla-ahon ja Laura Huhtasaaren liittämistä ihmisten kuolemiin vaan nostettiin teokset esille koulun julkisiin tiloihin kaikkien nähtäviksi. Silloin valitettiin sensuurista, lasten kiusaamisesta ja vaikka mistä.

Surkuhupaisaksi meno meni viimeistään siinä vaiheessa, kun toimittajat pohtivat, kuinka moiseen kassiin (eli sanan- ja mielipiteenvapauteen) suhtauduttaisiin Helsingin Sanomien toimituksessa. Kuulemma vähintään pomon pitäisi puuttua asiaan, jos valppaat kollegat eivät saisi huomautuksillaan kassinkantajaa ruotuun.

Peltomäki yritti ihan turhaan kääntää tapahtuneen muka tasa-arvovaltuutetun harkintavirheeksi, kun valtuutettu selvästikin halusi näyttää valtaansa ja ideologista paremmuuttaan aivan kuten valtakunnansyyttäjän toimisto on tehnyt viime vuosina. Ei ollut harkintavirhe vaan julistus saman ideologian jakaville, että 2+2=5 tai mitä ikinä me päätämme sen olevan.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 614
 • Liked: 41186
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #871 : 10.03.2023, 19:52:06 »
^ Sateenkaaren saa ruksata, kukapa sen voi kieltää ja mihin lakiin perustuen? Kassiin vaan ruksit mustalla paksulla kangastussilla.
Samaten oppilastyötä koulu ei voi jättää hyväksymättä sillä perusteella, että oppilaan vanhempi on aggressiivinen koulun suuntaan. Ei vanhempi siihen arvosteluprosessiin kuulu mitenkään.

pjentti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 059
 • Liked: 2846
 • Dirty old man
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #872 : 10.03.2023, 21:33:35 »
Junes suorittanut faktantarkistusta lähes seitsemän tunnin skriimillä:
https://twitter.com/monokulttuuri/status/1633858966735441920

https://dlive.tv/p/vihapuhefm+Izqbv4aVR

"I'll lead an effective strategy to mobilize trunalimunumaprzure."

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 683
 • Liked: 18097
 • Kuka jos en minä
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #873 : 10.03.2023, 21:36:22 »
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/579c8f54-3876-523b-aa47-9fa6fc2e9c71

Tämän keissin voi asettaa hyvin vertailukelpoisena tämänkertaista vastaan. Ja jokainen jolla on silmät tai kaksi aivosolua näkee tekopyhyyden. Tiedän että toimittajille saati wokettajile nämä ovat liian kovia vaatimuksia. Eikä kummankaan suunnalta tulla sanallakaan näitä näkemään yhteismitallisina.
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 43 724
 • Liked: 71331
 • Optimistinen skeptikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #874 : 13.03.2023, 19:17:00 »
Taustaa wokesekoilulle.

Mietteitä Unabomberin manifestista
...
Manifestin pääpaino on teknologian alasajossa, mutta Kaczynski ruotii siinä muitakin aiheita. Suuren osan tekstistään hän omistaa vasemmistolaisen mielenlaadun analysointiin. Myös tässä Kaczynski oli aikaansa edellä: viimeistään viimeisen kymmenen vuoden aikana vasemmistolaiset teemat, kuten suvaitsevaisuus, feminismi, antirasismi ja seksuaalivähemmistöjen oikeudet ovat vallanneet virallisen yhteiskunnallisen keskustelun tavalla, jota 25 vuotta sitten kukaan tuskin osasi kuvitellakaan. Erityisen pahaksi tilanne on käynyt yliopistoilla, jotka ovat ainakin ihmistieteiden osalta muuttuneet tutkimuslaitoksista puhtaiksi propagandatorviksi.

Kaczynski kutsuu vasemmistolaisesti ajattelevia ihmisiä läpisosiaalistuneiksi. Sosiaalistuminen yhteiskunnan arvoihin on mennyt heissä liian pitkälle: he eivät pysty hyväksymään vähäisintäkään poikkeamaa oikeaksi kokemastaan arvomaailmasta sen enempää toisissa kuin itsessäänkään, eivät tekojen eivätkä edes tunteiden tasolla (ei ole sattumaa, että nykyajan toistetuimpiin tyhjäpäisiin hokemiin kuuluvat ”älä vihaa” ja ”emme suostu pelkäämään”).

Tällä tavalla on tietysti mahdotonta elää, ja niinpä vasemmistolaiset tuntevatkin kroonista itseinhoa, koska he eivät pysty sopeutumaan yliminänsä kohtuuttomiin vaatimuksiin.

Vasemmistolle leimallinen hysteerisyys johtuukin epäilemättä ylisosiaalistumisen aiheuttamasta oman minän tukahduttamisesta: ei tavallinen valkoinen hetero oikeasti kannata sukupuoliradikalismia tai mamuinvaasiota, hänet on vain saatu uskottelemaan itselleen niin.

Kun hän kuulee ”rasistisia” tai ”suvaitsemattomia” kommentteja, pieni ääni hänen sisällään sanoo, että juuri noinhan minä itsekin ajattelen. Mutta koska tällainen ajatus on ylisosiaalistuneelle ihmiselle kauhistus, hän hukuttaa tuskansa vimmaiseen raivoon kaikkia niitä kohtaan, jotka saavat tuon pienen äänen hänen sisällään heräämään.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Turvapaikan hakeminen menee kaiken muun edelle.”
— Ohisalo

“Suomi ei tule estämään keneltäkään turvapaikanhakua missään tilanteessa."
— Mikkonen

“Kaikki toimet, joita voidaan tehdä maahanmuuton lisäämiseksi on tehtävä."
— Kangasharju, ETLA:n tj.

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 425
 • Liked: 11932
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #875 : 13.03.2023, 19:39:33 »
En tiedä, onko tämä jo esitelty Hommaforumilla, mutta Peter Boghassianilla on mielenkiintoinen sarja klippejä, jossa hän kertoo selkeällä englannilla, mitä paljon käytetyt Woke-termit pitävät sisällään.  Osin hyvinkin terävää analyysiä.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLYNjnJFU-62s3oVlhI9p4L1WGZNV4dLIG

Klipit seuraavat toisiaan automaattisesti, eli jos valitsee ylimmän klipin, voi katsoa kaikki putkeen.
« Viimeksi muokattu: 13.03.2023, 19:44:35 kirjoittanut Siili »

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 364
 • Liked: 19274
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #876 : 13.03.2023, 21:00:52 »
– Sillä ei ole mitään väliä. Seksikumppanien määrä ei kerro ihmisestä yhtään mitään. Jos luku on suuri, se kertoo ihmisen seksuaalihistoriasta sen, että on ollut aktiivinen seksinharrastaja.

Kuka pistää tuon CV:nsä? Harrastukset - olen aktiivinen seksinharrastaja.  ;D
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Äpyli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 508
 • Liked: 1840
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #877 : 13.03.2023, 21:34:08 »
Varmaan liippa aihetta?

Minttu, 29, kertoo seksikumppaniensa määrän – ja asiantuntija selittää, miksi asialla ei ole mitään väliä

"Mutta nyt emme elä enää historiassa. Onko seksikumppanien määrällä oikeasti mitään väliä?

– Sillä ei ole mitään väliä. Seksikumppanien määrä ei kerro ihmisestä yhtään mitään. Jos luku on suuri, se kertoo ihmisen seksuaalihistoriasta sen, että on ollut aktiivinen seksinharrastaja. Ihmisen arvosta se ei kuitenkaan kerro mitään, eikä seksikumppanien määrän pitäisi olla millään tavalla arvottava asia, Haiko vastaa jämäkästi."

https://www.is.fi/menaiset/ilmiot/art-2000009441491.html

Ja Haiko on jämäkästi väärässä.

>Seksikumppanien määrä ei kerro ihmisestä yhtään mitään.
>Jos luku on suuri, se kertoo ihmisen seksuaalihistoriasta sen, että on ollut aktiivinen seksinharrastaja.

Heh. Ilmeisesti seksuaalihistoria ei ole osa ihmistä vaan jonkinlainen metafyysinen tilasto ihmisen ulkopuolella. Aika monella seksuaalisesti huomattavan aktiivisella ihmisillä on kuitenkin käytöksessään riippuvuuden piirteitä vaikkei sitä aluksi itse tunnistaisikaan. Tällöin seksistä tulee pikkuhiljaa pakkomielle ja yksilön elämä alkaa pyöriä sen ympärillä. Kyky normaaleihin ihmissuhteisiin alkaa kadota. Jos puhutaan yksilön kohdalla sadoista erillisistä seksikumppaneista, niin siinä on jo joutunut käyttämään huomattavan määrän aikaa ja vaivaa seksikumppanin etsintään, ottamaan riskejä, ehkä törmäämään ikäviin kokemuksiin fyysisesti ja/tai henkisesti jne.

Yritän tässä siis hieman kyseenalaistaa Haikon väitettä, ettei kumppanien määrä kerro ihmisestä mitään. Siis jos pystyy nusaisemaan tuhannen ihmisen kanssa, minkälainen ihminen pitää olla, ettei se vaikuttaisi sinuun ihmisenä ollenkaan? Siis että seksi toisen ihmisen kanssa olisikin yhtä merkityksetöntä kuin vapaapäivänä golfkerholla swingin harjoittelu? Ei kuulosta uskottavalta.

Törmäsin muuten joskus ameriikkalaiseen tilastoon, jonka mukaan naisten avioeron todennäköisyys kasvoi huomattavasti sitä mukaa kun elinikäisten seksikumppanien lukumäärä kasvoi. En muista koskiko tutkimus miehiä.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 104
 • Liked: 4365
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #878 : 14.03.2023, 05:03:47 »
Kuten suuressaa maailmassa sanotaan:”Go woke go broke” – Piilaakson yhtiöitä rahoittanut suuri monikansallinen woke-pankki rommasi nurin
https://www.suomenuutiset.fi/kuten-suuressaa-maailmassa-sanotaango-woke-go-broke-piilaakson-yhtioita-rahoittanut-suuri-monikansallinen-woke-pankki-rommasi-nurin/
Lainaus
Usein kuultu ”Go woke go broke” tarkoittaa vapaasti käännettynä ”Aloita wokettaminen, koe konkurssi”. Sanonta muuttui todeksi Yhdysvaltojen 16. suurimman pankin Silicon Valley Bank kaaduttua viime viikolla. Piilaakson innovaatiosektorin rahoittaja tunnettiin myös woke-henkisyydestään. Pankin riskienhallinnan johtajasta tuli kansainvälisesti näkyvä woke-sankari samoihin aikoihin kun hänen firmansa kulki kohti tuhoa, ja asiakkaat menettivät säästönsä. Amerikkalaisen Home Depot -firman perustaja Bernie Marcus arvelee woken olevan osasyy pankin epäonnistumiseen. Hänen mielestään woke ja yhteiskuntavastuu veivät huomiota yrityksen tavanomaiselta johtamiselta. Finanssisektori elää tällä hetkellä jännityksessä siitä, onko SVB:n tapaus vasta alkusoittoa suuremmalle kriisille.
Kissafani

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 43 724
 • Liked: 71331
 • Optimistinen skeptikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #879 : 15.03.2023, 22:17:13 »
Miksi kukaan palkkaisi wokettajaa?

“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Turvapaikan hakeminen menee kaiken muun edelle.”
— Ohisalo

“Suomi ei tule estämään keneltäkään turvapaikanhakua missään tilanteessa."
— Mikkonen

“Kaikki toimet, joita voidaan tehdä maahanmuuton lisäämiseksi on tehtävä."
— Kangasharju, ETLA:n tj.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 43 724
 • Liked: 71331
 • Optimistinen skeptikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #880 : 16.03.2023, 10:27:20 »
Miksi kukaan palkkaisi wokettajaa?

Lainaus käyttäjältä: Scott Adams @ScottAdamsSays
I’ll say it out loud too: I would never hire a person with pronouns in their bio. It signals an anti-success mindset.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Turvapaikan hakeminen menee kaiken muun edelle.”
— Ohisalo

“Suomi ei tule estämään keneltäkään turvapaikanhakua missään tilanteessa."
— Mikkonen

“Kaikki toimet, joita voidaan tehdä maahanmuuton lisäämiseksi on tehtävä."
— Kangasharju, ETLA:n tj.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 104
 • Liked: 4365
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #881 : 17.03.2023, 00:35:34 »
Maailmankuulu vasemmistoälykkö arvostelee wokea, rinnastaa sen uskonnolliseen fanatismiin
https://www.suomenuutiset.fi/maailmankuulu-vasemmistoalykko-arvostelee-wokea-rinnastaa-sen-uskonnolliseen-fanatismiin/
Lainaus
Maailmankuulu vasemmistolainen filosofi ja kulttuurikriitikko Slavoj Žižek pelkää, että woke on tullut jäädäkseen. Hän osoittaa, miten poliittinen korrektius on liittoutunut korporaatiomaailman ja jopa terveydenhuollon voitontavoittelun kanssa. Hauraassa iässä oleville, sukupuolestaan epävarmoille lapsille ja nuorille tyrkytetään hormonihoitoja, ja lääkäreillä on paine olla käsittelemättä kriittisesti tämän sivuvaikutuksia. Žižek näkee wokessa myös maallisen uskonnollisen fanatismin piirteitä. Feministit eivät halua kuulla islamin ja naisten oikeuksien ristiriidoista, ja avoin keskustelu kiusallisista aiheista leimataan helposti rasismiksi. Wokesta on tullut aktivisteille keino hankkia moraalisen auktoriteetin rooli. Žižek luonnehtii wokea ”etuoikeutettujen aktiviteetiksi”.

Kissafani

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 43 724
 • Liked: 71331
 • Optimistinen skeptikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #882 : 17.03.2023, 09:13:01 »
Esimerkki wokehulluudesta.

Lavern Spicer 🇺🇸 @lavern_spicer

San Francisco is about to pay out reparations to Black folks at $5,000,000 a piece.

They just accepted the draft proposal
.

Lainaus
Eric Matheny 🎙 | @EricMMatheny | Replying to @lavern_spicer

In a state that never had slavery, paid by taxpayers who never owned slaves

Lainaus
Go Vote Right | @GoVoteRight | Replying to @lavern_spicer

This is a scam to setup Newsom for a run at the Whitehouse in 2024.

He will blame California’s budget problems on the reparations and promise to do it on a national level to get the black vote nationally.

All at the expense of the California tax payers and property values.

Lainaus
Russell Brown | @RussBrownTX | @lavern_spicer

Shall we all move to San Francisco and self-identify as one who is eligible for the gravy trough? We could use pronouns like me-too, pay-me, or i-prefer-cash.

Lainaus
Michael Chaney | @MichaelDChaney | Replying to @lavern_spicer

You don't actually believe that they're going to go through with this, right?  Carrots only work if they're kept just out of reach.

Lainaus
Hope Eternal | @HduntonBrooks | Replying to  @lavern_spicer

Every other race should SUE based on DISCRIMINATION

Lainaus
MEME THE LEFT | @memetheleft | Replying to  @lavern_spicer

I wish this would actually happen and sit back and watch the carnage and fallout that will ensue, but this won't happen.

Lainaus
Coffee Snob☕️ | @Coffee_Snob_ | Replying to @lavern_spicer

Won’t this bankrupt the state?  Seriously, where are the funds coming from 🤷🏻‍♀️??  Will other states have to kick in for their short fall?!

Lainaus
Steve Hansen |@Ransom1949 | Replying to  @lavern_spicer

So where’s the money coming from? How will it be distributed and to whom? Another little insight into the woke to broke process…

Lainaus
tjmurphy50 | @tjmurphy501 | Replying to @lavern_spicer

San Franciscans 10 months from now: Why are my taxes increasing 1000 x? That’s it! I’m moving to a red state but I’ll keep voting the same way.

Lainaus
Robert S | @Walkingman08 | Replying to @lavern_spicer

Funny democrats are going to crash the dollar and make it all paper

Lainaus
Jack Lombardi II | @JackLombardi |Replying to @lavern_spicer

Democrats are masters of creating divide.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Turvapaikan hakeminen menee kaiken muun edelle.”
— Ohisalo

“Suomi ei tule estämään keneltäkään turvapaikanhakua missään tilanteessa."
— Mikkonen

“Kaikki toimet, joita voidaan tehdä maahanmuuton lisäämiseksi on tehtävä."
— Kangasharju, ETLA:n tj.

jmk

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 141
 • Liked: 6722
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #883 : 17.03.2023, 09:52:12 »
Lavern Spicer 🇺🇸 @lavern_spicer
San Francisco is about to pay out reparations to Black folks at $5,000,000 a piece.

They just accepted the draft proposal
.

Tota... en sinänsä epäile ämörikän-wokejen pystyvän ylittämään minkä tahansa järjettömyyden rajan, mutta tämä on jo niin överiä, että onko tälle jotain kunnollista lähdettä josta näkisi tarkemmin mistä on kyse?

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 364
 • Liked: 19274
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #884 : 17.03.2023, 10:39:12 »
^ Sama. Joku lähde twiitin sijaan. On niin överi summa, että kaataisi muutenkin ongelmaisen julkisen talouden ja aiheuttaisi raivoa muissa ryhmissä. Olisi kuin taivaanlahja republikaaneille seuraaviin vaaleihin.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 43 724
 • Liked: 71331
 • Optimistinen skeptikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #885 : 17.03.2023, 10:52:01 »
Lavern Spicer 🇺🇸 @lavern_spicer
San Francisco is about to pay out reparations to Black folks at $5,000,000 a piece.

They just accepted the draft proposal
.

Tota... en sinänsä epäile ämörikän-wokejen pystyvän ylittämään minkä tahansa järjettömyyden rajan, mutta tämä on jo niin överiä, että onko tälle jotain kunnollista lähdettä josta näkisi tarkemmin mistä on kyse?

Demokraatit puhuvat paskaa vaalivoiton toivossa. Senaatti ei peltoneekeriorjuuskorvauksia ole hyväksynyt, eikä tällä komitealla ole mitään toimeenpanovaltaa. Mutta sen huumenarkkaririkollisen tapettua itsensä yliannostukseen järjettömyys nytkähti taas eteenpäin.

Jos orjanomistajien jälkeläisten pitäisi maksaa korvauksia, niin suuri osa noista afrikanamerikkalaisista on orjanomistajaisäntien - joita oli 4% väestöstä - siittämiä, joten maksakoon siis itse jälkeläisinä korvauksia itselleen!

Toivottavasti CNN kelpaa lähteeksi.

San Francisco leaders show early support for $5 million reparation payments for eligible Black residents

By Taylor Romine and Chris Boyette, CNN | March 15, 2023

...

 A one-time payment of $5 million to each eligible Black resident is among recommendations unanimously accepted by San Francisco’s Board of Supervisors as part of a draft plan by a panel proposing reparations.

The move Tuesday was an intermediate step, with a final report that includes board feedback due in June, the San Francisco African American Reparations Advisory Committee said, and the board set to meet again on the issue in September.

...

California's first-in-the-nation reparations task force met for the first time since its inaugural meeting nearly a year ago. The live meeting also comes mere weeks after the group voted to limit restitution to descendants of enslaved or free Black people in the U.S. before the 20th century.
...

While federal reparations efforts have stalled in Congress, efforts by cities from Massachusetts to Illinois to California to atone for harms rooted in slavery – and address the racial wealth gaphave gained momentum since the 2020 police killing of George Floyd rekindled the Black Lives Matter movement.

San Francisco’s reparations advisory committee was created in 2020 to craft a plan to address institutional, city-sanctioned harm inflicted upon African American communities. But city leaders in recent months have questioned whether the city can fund the reparation proposals.

“I think the big challenge has been, how do we quantify, how do we get to a number. And then the next challenge will be, where does that money actually come from? Who is responsible for that,” San Francisco Republican Party Chairman John Dennis told CNN affiliate KGO in January.

...

The reparations advisory committee has no authority to implement its recommendations.

It laid out in January a list of qualifying criteria for the payments it proposes, including
- age,
- residency, and
- an ancestor’s enslavement, displacement or exposure to lending discrimination during certain periods.
« Viimeksi muokattu: 17.03.2023, 11:00:08 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Turvapaikan hakeminen menee kaiken muun edelle.”
— Ohisalo

“Suomi ei tule estämään keneltäkään turvapaikanhakua missään tilanteessa."
— Mikkonen

“Kaikki toimet, joita voidaan tehdä maahanmuuton lisäämiseksi on tehtävä."
— Kangasharju, ETLA:n tj.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 43 724
 • Liked: 71331
 • Optimistinen skeptikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #886 : 17.03.2023, 14:17:16 »
Tämä tänne Great Reset -ketjun lisäksi.

Lainaus käyttäjältä: https://oikeamedia.com/o1-196500
Blogi: Mikko Paunio, to 16.03.2023 19:33

Olin Life Siten päätoimittajan John Henry Westenin ja Frank Wrightin podcast-haastattelussa

Olin eilen illalla Life Siten päätoimittajan kanadalaisen John Henry Westenin videopodcast'ssä tunnin verran haastateltavana. Sanomani oli, että Davosin (=YK:n Agenda 2030) politiikat perustuvat vaaralliseen uusvanhaan esoteriaan/okkultismiin pohjaavaan luontopanteismiin, joka on innoittanut EU:n lainsäätäjät väsäämään ilmasto- ja luontokato- sekä Wokelakeja.

Luulisi jo vähän tyhmemmänkin alkavan epäillä EU:n ilmastopolitiikkaa, kun Europarlamentti siunasti ja vielä ankaroitti neuvoston kantaan nähden energiatehokkuusdirektiiviä, joka jo yksittäisenä suomalaista lainsäätäjää velvoittavana säädöksenä vie suomalaisten kotitaloudet, kunnat sekä valtion konkurssiin.

EU:n ilmastopaketti eli Fit for 55 paketti pitää vielä sisällään paljon lisää taloutta tuhoavaa lainsäädäntöä, jota alkaa tulla ulos kaksoispäätösmenettelyllä. Ne yhdessä jo aiemmin säädettyjen Maailman Talousfoorumin (WEF) Suureen Resettiin perustuvan EU-lainsäädännön (esim. taksonomia-asetus, "vastuullisuus" eli ESG-direktiivit ja -asetus, kiertotalouspaketti, ennallistamisasetus ym.) kanssa vievät meidät kohti kivikautta.

EU:n "vastuullisuuslainsäädännön" eli Wokelainsäädännön vuoksi TV-mainoksissa näemme yhä enemmän tummempi-ihoisia ja LBTQ+ väkeä.

Life Site on Eko-/Wokepaavia ja koko Woke-agendaa kritisoiva konservatiivinen Pro-Life alusta, joka pitää ilmastonmuutosta huijauksena.  Sivustolla on miljoonayleisö.

Syy, miksi olin haastateltavana, olivat nuo katolisella Postil alustalla puolitoista kuukautta sitten julkaistut kaksi pitkää esseetäni (WEF is a Dangerous Religious Cult ja Did Deep Ecologist Pentti Linkola Meet Heinrich Himmler?). John Henry Westen oli täysin tietoinen, että olen agnostikko (en ole ateisti), koska olen sen ensin mainitussa Postil-artikkelissani kertonut.

Sanoman pitäisi upota nyt suotuisaan maahan, sillä juuri julkaistun Rasmussenin mielipidetiedustelun mukaan todennäköisistä äänestäjistä USA:ssa jo 60 % on sitä mieltä ilmastonmuutospolitiikat perustuvat uskonnolliseen ei-luonnontieteelliseen maailmankuvaan. Vain 25 % oli sitä mieltä, että ilmastopolitiikat perustuvat luonnontieteeseen.

Did the Deep Ecologist Pentti Linkola Meet Heinrich Himmler? – The Postil Magazine

The World Economic Forum is a Dangerous Religious Cult – The Postil Magazine

https://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/biden_administration/is_climate_change_a_false_religion
 
Mikko Paunio
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Turvapaikan hakeminen menee kaiken muun edelle.”
— Ohisalo

“Suomi ei tule estämään keneltäkään turvapaikanhakua missään tilanteessa."
— Mikkonen

“Kaikki toimet, joita voidaan tehdä maahanmuuton lisäämiseksi on tehtävä."
— Kangasharju, ETLA:n tj.

JiM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 753
 • Liked: 2213
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #887 : 18.03.2023, 20:04:46 »
Lainaus
How not to have woke kids.

https://www.youtube.com/shorts/yNHVsU0Ag0w

JiM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 753
 • Liked: 2213
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #888 : 18.03.2023, 20:35:09 »
Lainaus
Professor at my college calls me a terrorist in national news

https://gab.com/MakingItPay/posts/110043843877406213

JiM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 753
 • Liked: 2213
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #889 : 19.03.2023, 00:07:18 »
Lainaus
Student leaves woke school board SPEECHLESS, exposes them all and drops the mic

https://gab.com/SirBatman/posts/109907696049943603


Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 43 724
 • Liked: 71331
 • Optimistinen skeptikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #890 : 21.03.2023, 14:07:24 »
Woke - väärän kuninkaan päivät, pysyvästi. Suomen Perustan julkaisema kirja.

https://www.suomenperusta.fi/julkaisu/woke-identiteettipolitiikkaa-antirasismista-transkysymyksiin/

https://www.suomenperusta.fi/content/uploads/2023/03/Woke-pdf.pdf

Lainaus
Woke – identiteettipolitiikkaa antirasismista transkysymyksiin

Woke on pienen piirin ääriajattelua, jolle annetaan suhteetonta näkyvyyttä ja vaikutusvaltaa. Se vaikuttaa etenkin yliopistoilla, vaikka se nimenomaan asettaa ideologian faktojen edelle. Se on sukua historian aiemmille vallankumouksille, mutta se on vallanpitäjien vallankumous tavallista kansaa vastaan.

...

Esipuhe

Matias Turkkila: Kun woke käy lasten leikkien kimppuun, pysy rauhallisena

Henry Laasanen: Mikä woke-kulttuurissa on vikana?

Marko Hamilo: Punavihreää identiteettipolitiikka vai perinteistä yhdenvertaisuutta?

Erkki Seppänen: Ollako vai eikö olla? – Olematon woke ja olemassa olevat wokekoulutukset

Joakim Vigelius: Woke ei pesi yliopistoilla sattumalta

Marko Hamilo: Tutkimusnäyttö ja politiikka transkysymyksessä

Simo Grönroos: Vasemmistoautoritarismia, identiteettipolitiikkaa ja silmänkääntötemppuja

Manolis Huuki: Nuorisovillitykset eilen ja tänään

Matti Viren: Valtaapitävien vallankumous141

Lainaus käyttäjältä: Matias Turkkila
Wokeentuneet Yle ja HS suoltavat massiivisella volyymilla vasemmistonarratiiveja:
- Kehitysmaamaahanmuutto on rikkaus (ei ole),
- globalisaatio lisää demokratiaa (ei lisää),
- isänmaallisuus on rasismia (ei ole),
- valkoinen mies on paha (ei ole),
- EU tuo vaurautta (ei tuo),
- intersektionalismi ja radikaalifeminismi lisäävät tasa-arvoa (eivät lisää)
- jne.

...

Ylen ohjelmatuotannon tavaramerkiksi on tullut jokapäiväinen, pidäkkeetön ilmastoahdistuksen kylväminen. Planeetta on Ylen mukaan tulessa.

Ei ole ihme, että juuri erittäin keskittyneen median Suomessa ilmastoahdistuksella on tutkitusti kaikkein voimakkain yhteys mielenterveyteen – sillä huonolla tavalla. Ihmiset rentoutuvat yleensä heikosti kuullessaan, että koti on liekeissä.

Pidäkkeetöntä ilmastohysteriaa lietsova Yle on vahva osasyyllinen nuorten mielenterveysongelmien lisääntymiseen. Tämä on tietysti tarkoituskin. Yhtiö lietsoo tahallaan ilmastopaniikkia, joka aiheuttaa tahallaan aiheutettuja mielenterveysongelmia.

...

Vihreät eivät ole kiinnostuneita perheiden oikeudesta päättää itse omista asioistaan. Heitä ohjaa neuroottinen tarve säädellä ihmisten perhesuhteita, liikkumista, kulutusta ja asumista. Vihreä ei luota tavalliseen kansalaiseen. Ei hänen moraaliinsa, valintoihinsa eikä logiikkaansa. Tilalle puolue tarjoaa omaa uskomusjärjestelmäänsä, mutta tämä eväskori on niin ristiriitainen, että se kelpaa yhä harvemmalle.

...

Niin kummallista kuin se onkin,”vihreä” ajattelutapa ei itse asiassa enää hyödytä vihreitä. Potin korjaa kokoomus, joka on saanut vihreästä ajattelutavasta erinomaisen vivun oman politiikkansa eteenpäin puskemiseen. Ankaralla pakottavalla lainsäädännöllä häädetään kilpailijat markkinoilta, pakotetaan kansalaiset kovempiin hintoihin ja uusien turhien ”vihreiden” tuotteiden hankintaan.
Tätä taustaa vasten ei olekaan yllätys, että kokoomuksesta puskee nykyään rajumpaa vihertykitystä eetteriin kuin vihreiltä itseltään.

...

Nyt miehet on leimattu toksisiksi, syntyvyys on romahtanut. Tytöt ovat poikia ja iseillä on menkat ja he kuulemma synnyttävät. Vauvat ovat hiilisaastetta eikä sellaisia pidä hankkia, mutta Suomeen pitää silti haalia muualta kymmeniä tuhansia ihmisiä vuodessa. Teineille tuputetaan kouluissa maailmantuskaa. Poliitikot ajavat huumeiden laillistamista ja narkkaamishuoneita, Yleisradio tuputtaa ammatinvalinnaksi prostituutiota. Meno on monin paikoin varsin sekopäistä, eikä se osoita rauhoittumisen merkkejä. Ihmiskunnan pelastus nojaa kuulemma räyhäkkääseen feminismiin ja ekokiihkoiluun.

Mistä nämä kajahtaneet ajatukset oikein tulevat? Ja miksi on niin pelottavaa sanoa, että ”hei tässä ei välttämättä ole järkeä”.

Vastaus on itse asiassa aika yksinkertainen: sekopäisyys kuljetetaan koteihin joko telkkarin, netin tai kotiin kannetun lehden voimin. Sekopäisyyttä tuotetaan teollisessa mittakaavassa, ja sen noudattamista valvotaan. Harvemmin kysytään: miksi näin tapahtuu?

...

Maapallon suurimpia pankkeja, finanssi- ja sijoitusyhtiöitä on aiemmin pidetty lähinnä verenimijöinä. Kuin taikaiskusta 2015 tienoilla megayhtiöt alkoivat luoda nahkaansa uudestaan ja yksi kerrallaan ne ilmoittautuivat hyvyyden joukkoihin. Yhtiöihin rekrytoitiin roppakaupalla eettisyyden, globaalin vastuun, diversiteetin jne puolestapuhujia.

Samaan aikaan maapallon suurimmat mediayhtiöt alkoivat toistella narratiivia vääjäämättä edessä olevasta globaalista tuhosta. Ainoaksi pelastukseksi leivottiin energiajärjestelmien muutos sekä valtavien rahasummien kanavointi niille yhtiöille, jotka koko rumban käynnistivät.

...

Sinun aivoosi rakennetaan tarkoituksella tietty tapa ajatella. Tämän takia sinulle jankataan joka päivä tarinaa ilmastonmuutoksesta. Maahanmuutosta. Natseista. Sinun kuuluu pelätä, koska pelon avulla voidaan ohjailla ihmisiä.

...

Mikä sitten on tämän jatkuvan mediatuputuksen ja pelon kylvämisen tarkoitus? Se on yksinkertainen: siirtää sinun rahasi jonkun muun taskuihin. Propagandan klassinen tehtävä on saada ihmiset hyväksymään itselleen epäedullinen ratkaisu. Ja politiikassa on aina kyse rahasta.

Politisoituneessa taloudessa rikkaat rikastuvat sillä, millä keskiluokka köyhdytetään.
Tee asumisesta, liikkumisesta ja elämisestä sikakallista -> köyhdytät keskiluokan mutta teet muutamista sikarikkaita.
« Viimeksi muokattu: 21.03.2023, 14:33:19 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Turvapaikan hakeminen menee kaiken muun edelle.”
— Ohisalo

“Suomi ei tule estämään keneltäkään turvapaikanhakua missään tilanteessa."
— Mikkonen

“Kaikki toimet, joita voidaan tehdä maahanmuuton lisäämiseksi on tehtävä."
— Kangasharju, ETLA:n tj.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 104
 • Liked: 4365
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #891 : 21.03.2023, 15:17:11 »
Suomen Uutisten kanavalla oli tänään lähetys.
Joakim Vigelius, mitä WOKE on?
https://youtu.be/F0FYpVl8fBs
Lainaus
PERUSASIAA | Suomen Perusta -ajatuspaja julkaisee WOKE-kirjan, jossa kirjoittajat pohtivat, mitä tämä eriskummallinen liike tavoittelee.

Yksi kirjan kirjoittajista, perussuomalaisten nuorisojärjestön puheenjohtaja Joakim Vigelius on tiistaiaamuna ajatuspajan toiminnanjohtajan Simo Grönroosin haastateltavana aiheesta.
Kissafani