Kirjoittaja Aihe: Critical Social Justice / Woke-sekoilu  (Luettu 178235 kertaa)

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 492
 • Liked: 6773
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #930 : 23.04.2023, 19:11:01 »
Jarkko Tontti kirjoittaa osuvasti wokesekoilusta YLE:llä:

https://yle.fi/a/74-20027723
Lainaus
...Kirjailijan mukaan erityisesti rasismin, syrjinnän ja muun yhteiskunnallisen epäoikeudenmukaisuuden torjuntaan keskittyvä poliittisesti valveutunut woke-ideologia pitää sisällään maagista ajattelua: kun joku ikävä asia poistetaan näkyvistä, se samalla poistetaan historiasta, ikään kuin sitä ei koskaan olisi ollutkaan olemassa. Näin ei kuitenkaan tapahdu, muistuttaa Tontti...
Lainaus
...Niin, se vihapuhe. Tontin ulostuloja seuranneet tietävät, että hän suhtautuu intohimoisesti koko konseptiin, ja haastaa sen. Tontin mukaan vihapuhe on peitesana sille, että joku on eri mieltä punavihreän poliitikon, toimittajan, taiteilijan tai tutkijan kanssa.
Hänen mielestään elämme vihapuhehysterian aikaa, jossa sanojen väitetään muuttuvan teoiksi ja lietsovan väkivaltaa.
– Sosiaalisessa mediassa käydään kovaa keskustelua ja käytetään hyvinkin loukkaavia ilmaisuja, mutta vihapuheen vaikutuksia liioitellaan semminkin kun katsomme rikostilastoja. Suomalaiset ovat paljon vähemmän väkivaltaisia toisiaan kohtaan kuin vaikkapa 80-luvulla, sanoo Tontti.
Tontin mielestä ihmisten pitää antaa puhkua sosiaalisessa mediassa vihaisesti, törkeästikin.
– Mutta siihen pitää vastata rauhallisella puheella eikä tekemällä tutkintapyyntö poliisille...
Lainaus
...Jos vanhoja kirjoja ajanmukaistetaan, myös uusien teoksia sopivuutta tarkkaillaan. Monet kustantamot ovat ottaneet käyttöön sensitiivisyyslukijat. Heidän tehtävänään on lukea tekstejä kuin piru raamattua ja osoittaa, mitä ongelmallisia kohtia kirjassa voi olla heidän edustamansa vähemmistön kannalta...
Lainaus
...Toive asiantuntijasta tulee kuitenkin yleensä kirjailijalta, Tammen kanssa samaa konsernia olevan WSOY:n lasten ja nuortenkirjaosaston kustantaja Paula Halkola kertoo. Niitä tilataan harkinnanvaraisesti, ja ”suhteellisen harvoin”. WSOY:ssa asiantuntija-arviot tilataan yleensä asiantuntijaorganisaatioilta kuten Setalta.
Lainaus
...Tontin mukaan kirjallisuuden moninaisuus on itse asiassa kaventunut, vaikka kulttuuripiirit liputtavat sen puolesta. Keskiluokkaisuus ja woke-ideologia ovat vallanneet kirjallisuuden.
– Vihreitä ja vasemmistoliittoa kannattavat pääkaupunkiseutulaiset ihmiset tekevät valtaosan suomalaisesta kirjallisuudesta, puhumattakaan siitä, että he myös hallitsevat kustannusmaailmaa.
Kustannusala on naisvaltainen ja tämä näkyy kustannuspäätöksissä, sanoo Tontti...


Saa nähdä, saako Tontti wokeväeltä ikävää palautetta, niin järkevää näkemystä kun esittää.

Ks. myös samaa artikkelia käsittelevä Proffan bloggaus:
https://professorinajatuksia.blogspot.com/2023/04/kulttuurivieras-tosiasioiden-aarella.html
Lainaus
...Käytännössä suomalainen yhdenvertaisuusvaltuutettu on ottanut esimerkkiä entisestä Itä-Saksasta, jossa puolet kansasta kyttäsi toista puolta sosialistisen valtion vastaisista puheista. Tämä voidaan päätellä siitä, että kyseinen viranomainen kehottaa kansalaisia ottamaan yhteyttä poliisiin, mikäli nämä näkevät esimerkiksi jollain verkkosivustolla vihapuhetta, jonka epäilevät olevan lainvastaista...
« Viimeksi muokattu: 23.04.2023, 19:16:25 kirjoittanut DuPont »

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 492
 • Liked: 6773
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #931 : 28.04.2023, 12:30:04 »
Jarkko Tontti jatkaa woken vastaista taistelua:
https://www.verkkouutiset.fi/a/uustaistolainen-woke-sensuuri-tuli-suomalaiseen-kirjallisuuteen/#32576881

Lainaus
Suomalaisiin kustantamoihin on ujutettu sensitiivisyyslukijoiksi tai kokemuslukijoiksi kutsuttu ennakkosensuurikoneisto. Helsingin Sanomien kulttuuritoimittaja Suvi Ahola puolustelee ja valkopesee sensuurijärjestelmää 19.3.2023 julkaistussa jutussaan: ”…kokemuslukeminen on keino vääristyneiden tai loukkaavien tapojen estämiseksi”.
Lainaus
Jutussa annetaan ymmärtää, että kyse olisi aivan tavanomaisesta teosten kustannustoimittamisesta. Höpöhöpö. Asioista kannattaa puhua niiden oikeilla nimillä ja torjua orwellilainen uuskieli, jolla ilmiöiden taustat ja tavoitteet yritetään piilottaa. Kokemuslukija tarkoittaa oikeasti woke-aktivistia, jolle on nyt annettu merkittävää vaikutusvaltaa siihen, mitä kirjallisuudessa saa sanoa. Loukkaantumalla sensuroimisen ilmiö palautuu politiikkaan, kuten 1970-luvullakin. 2020-luvulla kyse on englanninkielisestä maailmasta Suomeen tuodusta woke-ideologiasta, joka näyttäisi nauttivan laajaa kannatusta vasemmistoliitossa, vihreissä ja myös Helsingin Sanomien kulttuuritoimituksessa. Woke-aktivistien lisäksi Aholan kirjoituksessa mainitaan kaksikin vihreää puoluepoliitikkoa, jotka ohjaavat nyt sensitiivisyyslukijoina kirjallisuutta ideologiseen puhdasoppisuuteen, Bella Forsgrén ja Amu Urhonen.
Lainaus
Kuten 1970-luvullakin joukko kirjailijoita on lähtenyt innolla mukaan sananvapauden rajoittamiseen ja itsesensuuriin. Taistolaiskirjailijoiden jalanjäljillä he ovat valmiita antamaan ulkopuolisille vallan käskeä, kuinka he kuvaavat ihmistä ja maailmaa kirjoissaan. Ettei kukaan vaan loukkaantuisi. Tämä on varma tie kirjallisuuden kuolemaan, sen muuttumiseen merkityksettömäksi.
Loput linkistä.

Taistolaisuuden nimellä tunnettu totalitarismi ei kuollut, se vain tunnetaan nyt eri nimellä.

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 672
 • Liked: 5205
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #932 : 28.04.2023, 20:24:51 »
Pyörittelin autoradion kanavia ja kokeilin YLE-puhetta. Mitäpä sieltä muuta tulikaan kuin haastattelu lesbon voimaantumisesta yms. niin paksua tuubaa täydellisen tietämättömyyden rintojenäänellä. Vittu mitä paskaa nämä "oikeuksiaan" vaativat ämmät suolsivat. Kuulosti siltä, että Suomessa militanteilla nuorilla naisilla ei ole velvollisuuksia ja he kokevat olevansa parempia ja viisaampia kuin muut.
Yleisradion budjetin supistaminen tuntuu kuullun perusteella olevan todella tarpeen.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 353
 • Liked: 14775
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #933 : 01.05.2023, 14:45:29 »
Laulu- ja soitinyhtye KISS:in artisti ottaa kantaa. Ei taida erota paljoakaan siitä mitä J.K.Rowling sanoi. Kaippa tämäkin ulostulo saa vihavasemmiston raivon valtaan. Siellä suunnalla kun ei ole tapana kyseenalaistaa omaa ajattelua vaan kaikki muut mielipiteet pitää tukahduttaa. Milloin milläkin koodinimellä.
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

Swen OF Sweden

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 917
 • Liked: 3690
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #934 : 01.05.2023, 15:12:22 »
 och samma sak på finska


https://www.soundi.fi/uutiset/kissin-paul-stanley-kommentoi-lasten-sukupuolenkorjauksia-sai-kritiikkia-kollegoiltaan/
Lainaus
Kiss-keulakuva Paul Stanley on herättänyt runsaasti huomiota lasten sukupuolenkorjauksiin liittyvällä lausunnollaan.

Stanley julkaisi Twitter-tilillään kirjoituksen otsikolla ”ajatuksia näkemästäni”.

”On ISO ero opettaa hyväksyntää tai normalisoida ja jopa kannustaa elämäntyyliin, joka ajaa nuoria lapsia kyseenalaistamaan seksuaalista identiteettiään ja pitämään sitä jonkinlaisena pelinä, jonka vanhemmat joissain tapauksissa sallivat”, Stanley kirjoittaa. ”On olemassa yksilöitä, jotka aikuisina saattavat tehdä valinnan ja päättää tarvitsevansa sukupuolenkorjausta, mutta sen muuttaminen peliksi tai vanhempien normalisoidessa sen jonkinlaiseksi luonnolliseksi vaihtoehdoksi tai uskomalla, että koska pikkupoika tykkää leikkiessään pukeutua siskonsa vaatteisiin, tai tyttö veljensä, meidän tulisi johdattaa heitä pidemmälle polulla joka kantaa heidät kauas tekemistensä viattomuudesta.”
https://www.youtube.com/watch?v=hNWu4FFoUj4

” Jos haluat tietää, kuka sinua hallitsee, katso ketä et saa arvostella.” ‑Voltaire."

"Voisitteko kertoa minulle missä ilmansuunnassa suomesta katsottuna on:Itämeri?"

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 152
 • Liked: 78839
 • Kansallisromantikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #935 : 01.05.2023, 15:39:33 »
^Soundista löytyi vastineitakin, jotka muistuttivat suunnilleen siitä, että jossain vaiheessa alkoi "Dood looks like a lady" -ilmiö, jossa uranurtaajina olivat mm. New York Dolls, parit 1970-luvun alun brittirokkarit, sittemmin Kiss, Hanoi Rocks, ja suuri osa 1980-luvun heviskenestä. Mutta sillähän ei kai pitäisi olla mitään tekemistä pedofilian kanssa, vaikka bändit varmaankin panivat osittain alaikäisiä bändäreitä?

Mutta oliko sillä jotain tekemistä sen kanssa sellaisen ajatuksen kanssa, että äänilevyteollisuus olisi yrittänyt horjuttaa nuorten kuulijoidensa sukupuoli-identiteettiä, tai ainakin sotkea perinteisten sukupuolten välisiä eroja?

Lainaus
Kuva
Noodles 🍜🎸🤓
@TheGnudz

This is a very disappointing take, especially from someone who wore high-heels, makeup, & teased up hair his whole career. As a young kid your band helped teach me that I could be whatever I wanted to be. I guess it was just gimmickry after all. #thatsashame
9.51 ip. · 30. huhtik. 2023

Lainaus
steve albini
@electricalWSOP
I remember when punk rock came along and made you irrelevant the first time.
« Viimeksi muokattu: 01.05.2023, 15:47:30 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 152
 • Liked: 78839
 • Kansallisromantikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #936 : 02.05.2023, 09:35:49 »
Indianan valtuuston ilkeä valkoinen setämies identifioitui mustaksi lesboksi, osoittaen edistyksellisen vasemmiston mielisairauskäsikirjoituksen järjettömyyden, siis tämän "olen hulllu, koska kuvittelen olevani jotain muuta kuin olen, joten sellaisena minua on muiden kunnioitettava". Vasemmiston naiset saivat kollektiivis-holistisen apinatiltin tästä moninaisuuden lisäyksestä valtuustoon. Kommentointia liitetiedostossa.

« Viimeksi muokattu: 02.05.2023, 09:43:09 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 740
 • Liked: 3508
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #937 : 03.05.2023, 14:53:51 »
KSML 2.5.2023
Lainaus
Uuden translain mukaisia hakemuksia juridisen sukupuolen korjaamiseksi on tullut ensimmäisen kuukauden aikana vireille yli tuhat - -  aiemmin hakemuksia tuli runsas parisataa vuodessa - - Hakemuksia naisesta mieheksi on tullut muutama kymmenen enemmän kuin miehestä naiseksi. Aika tasoissa mennään.

Uuden lain myötä henkilön hakemus juridisen sukupuolen korjaamiseksi perustuu häneen omaan selvitykseensä siitä, että hän kokee pysyvästi kuuluvansa vahvistettavaan sukupuoleen. Aiempi laki edellytti lääketieteellistä selvitystä. Uusi laki poisti myös vaatimuksen lisääntymiskyvyttömyydestä.

Lukumäärien ja ongelmien laadun perusteella marginaalinen ilmiö, mutta saipa vuosikausiksi mahtavasti tilaa ihmisoikeusloukkauksena. Mitä pienempi vähemmistö ja mitä pienempi ongelma sitä suurempi huuto. En keksi muuta selitystä, kuin että kaikki sukupuoliasiat ovat kiinnostavampia puheenaiheita kuin esimerkiksi se, riittääkö vaipanvaihtajia vanhainkodissa.


P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 973
 • Liked: 21568
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #938 : 03.05.2023, 15:02:06 »
^Tosin ammattihuijareille ja muille rikollisille tuli yksi uusi keino lisää nimenvaihdosten rinnalle yrittää kätkeä taustansa...

Uusi nimi, uusi sukupuoli ja ennen kaikkea uusi sotu... Ja kaiken saa vain anomuksella.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 152
 • Liked: 78839
 • Kansallisromantikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #939 : 04.05.2023, 13:40:21 »
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Betonikostaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 641
 • Liked: 3249
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #940 : 04.05.2023, 14:39:43 »
Vihermädätys kiinnostaa opettajaopiskelijoita enemmän kuin kasvun ja oppimisen edistäminen :facepalm:

Eli siis täyttä Pirkkalan koulukokeilua luvassa edelleen.
Itä-Helsinki, täynnä mutiaiset
Itä-Helsinki, sinä maksat kaiken

--------------

Täytän TT2 on time
Toimeentulotuki on aina on time
Asumistuki on aina on time
Kuka pistää paremmaksi this time?

jmk

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 203
 • Liked: 6992
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #941 : 04.05.2023, 16:28:02 »
32 % katsoo työnsä päämääräksi vihreiden päämäärien edistämisen.

Entä mikä osuus katsoo päämäärääksi punaisten päämäärien edistämisen?

Sinisten?

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 152
 • Liked: 78839
 • Kansallisromantikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #942 : 04.05.2023, 22:37:55 »
Koko juttu varmuuskopiona liitetiedostossa.

Lainaus käyttäjältä: https://www.oikeamedia.com/o1-201000
Blogi: Mikko Paunio, to 04.05.2023

Äärivasemmisto ja vihreät liittoutuivat oligarkkien kanssa ja paljastivat vanhan epädemokraattisen luonteensa

Paavo Arhinmäen tarina Suomeen syntyvästä historiallisesti kaikkien aikojen äärioikeistolaisimmasta hallituksesta ei ole muuta kuin oman epädemokraattisen maailmankuvan projisointia perussuomalaisiin.

...

Ehkä tärkein klassisen ja uuden WOKE-marxilaisuuden ero on siinä, että WOKE-marxismissa luokkataistelun tilalle on otettu Maailman Talousfooruminkin (WEF) omaksuma kertomus heteroseksuaalisen valkoisen miehen luomasta rakenteellisesta sorrosta naisia, homoja, lesboja, transihmisiä, muslimeja, mustia, ruskeaihoisia ja vammaisia sekä kasvi- että eläinkuntaa sekä ilmastoa kohtaan.

...

... Maailman Talousfoorumin oligarkit ovat tarkoituksella yhteistyössä em. sorrettujen vähemmistöjen kanssa kärjistäneet roturistiriitoja USA:ssa ajaakseen omia etujaan ja saattaakseen erityisesti meidät tavalliset ihmiset ahtaalla. ... vielä 15 vuotta sitten kapitalismia kiivaasti vastustaneet äärivasemmistolaiset ovat sittemmin liittoutuneet vihollisensa eli maapallon teknoeliitin ja Maailman Talousfoorumin oligarkkien kanssa.

Tämä uusi merkillinen allianssi ajaa ns. ESG-kapitalismia eli valtioiden ja suuryritysten "vastuullista kapitalismia", jota myös historiallisista syistä kuvaillaan oikeutetusti USA:ssa korporaatiofasismiksi.

...

Tämä uusi "vastuullinen kapitalismi" vyöryy nyt silmiemme eteen kaikista viestimistä. Mainokset täyttyvät muun värisistä ihmisistä ja ...  valtamedia rummuttaa tarinaa kuolevasta planeetasta 24/7.

EU:ssa "vastuulliselle kapitalismille" säädetään kiihtyvään tahtiin yhteisölainsäädäntöä ilman https://www.euronext.com/en/news/esg-laws-regulation, että tästä sallitaan mitään julkista keskustelua, vaikka pelissä on mm. meidän työeläkerahastojen suuret pääomat.

Kertomus ilmastonmuutoksesta, luontokadosta ja vähemmistöjen rakenteellisesta sorrosta on koskematon ja sen vastustaminen on sama kuin vastustaisi äitiyttä
. [/size]

Säröjä on kuitenkin alkanut ilmetä, koska nämä nuoret äärivasemmalla olevat punavihreät ovat pettäneet työväestön ja ajavat nyt meitä tavallisia ihmisiä sortavaa politiikkaa.

...

Punavihreän edistymön epäinhimillinen henkilöihin kohdistuva känselöintipolitiikka ja kaiken "fasistisen tai äärioikeistolaisen" keskustelun tukahduttaminen Maailman Talousfoorumin Suuresta kertomuksesta ja sen vaatimasta Suuresta Resetistä osoittaa, että äärivasemmisto palasi taas vanhaan epädemokraattiseen kotiinsa.

Paavo Arhinmäen epätoivoinen propaganda, jota on levitetty ympäri maailmaa punavihreällä journalistiverkostolla, maahamme synnytettävästä Suomen historian äärioikeistolaisimmasta hallituksesta, ei ole muuta kuin oman epädemokraattisen maailmankuvan perussuomalaisiin kohdistuvaa projisointia.
« Viimeksi muokattu: 04.05.2023, 22:44:01 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 788
 • Liked: 6053
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #943 : 05.05.2023, 23:03:12 »
Jarkko Tontti | Identiteettipolitiikka ja liberalismi #357
https://youtu.be/vBPLiFJtTxc
Lainaus
Jarkko Tontti on kirjailija ja lakimies, joka on viime aikoina niittänyt mainetta mm identiteettipolitiikan ja cancel kulttuurin kritisoijana. Monelle hän on Suomen tärkeimpiä liberaaleja ääniä ja sekä oikeistolaisen että vasemmistolaisen populismin vastustajia, toisten mielestä hän vähättelee vähemmistöjen ahdinkoa. Tässä jaksossa haastan Jarkkoa ja yritän päästä syvemmälle hänen ajatuksiin löytääkseni, mitä hänen raflaavien lauseiden takana piilee.
Kissafani

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 353
 • Liked: 14775
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #944 : 06.05.2023, 08:58:21 »
Suomi, eikun Ruotsi mainittu! Nykyhallitus korjaa edellisten tekoja. Lasten silpominen (tässä tarkoituksessa) ei ole tervettä toimintaa, joten kielsivät moisen kokonaan.
DeSantis ei lähde mukaan punaisten sanamagiaan vaan sanoo asiat kuten ne ovat.
« Viimeksi muokattu: 06.05.2023, 09:00:45 kirjoittanut qwerty »
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 213
 • Liked: 56570
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #945 : 12.05.2023, 09:21:18 »
Kohti polyamoriaa?

Tällaista tulee silmille tori piste fi oheismainontana.

Joo, parhaille kavereille vaan tietty joo, mutta....

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 152
 • Liked: 78839
 • Kansallisromantikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #946 : 19.05.2023, 10:08:15 »
https://www.dailywire.com/news/ex-biden-nuclear-official-sam-brinton-arrested-as-fugitive-from-justice

Johdonmukaista rekrytointia: ääniä varastava Bidenin hallinto palkkaa korkeaan virkaan lentokentillä käsilaukkuja varastavan miehen, joka kuvittelee olevansa nainen.
« Viimeksi muokattu: 19.05.2023, 14:58:49 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 152
 • Liked: 78839
 • Kansallisromantikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #947 : 20.05.2023, 18:43:30 »
Tamponiautomaatti ei viihtynyt poikien vessassa.

YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 152
 • Liked: 78839
 • Kansallisromantikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #948 : 26.05.2023, 13:22:13 »
USAn kouluissa on ollut tapana järjestää väittelyitä, ja tuomari sitten julistaa voittaja. Nyt kuitenkin jotkut bolsevikkituomarit julistavat häviäjä, jos väittelee väärillä mielipiteillä.

At High School Debates, Debate Is No Longer Allowed

At national tournaments, judges are making their stances clear: students who argue ‘capitalism can reduce poverty’ or ‘Israel has a right to defend itself’ will lose—no questions asked.

By James Fishback

May 25, 2023
...

Debate Judge Kriti Sharma concurs: under her list of “Things That Will Cause You To Automatically Lose,” number three is “Referring to immigrants as ‘illegal.’ ”

YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 152
 • Liked: 78839
 • Kansallisromantikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #949 : 28.05.2023, 18:03:19 »
Target -myymäläketju USAssa edistää wokea, satanismia ja pedofiliaa.

Invalid Tweet ID
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 047
 • Liked: 6783
 • Maahanmuutto- ja ilmastoasiantuntija
  • chadnet
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #950 : 28.05.2023, 18:55:47 »
Miettinyt tätä muotialoista tulevaa huhumäärää, pedoi, balenciagaa, uhrauksia ja paholaista.

Jos katsoo Keringiä joka omistaa paljon muotimerkkejä, kuten balenciagan, niin näyttääkö logo miltään?
"We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.” Chris Hedges
"Shouting "Freedom" and other anti-government slogans" NYT

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 152
 • Liked: 78839
 • Kansallisromantikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #951 : 29.05.2023, 11:00:45 »
Omankäden oikeutta. Hyvin syönyt musta hakee tavaran suoraan hyllystä.

YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Swen OF Sweden

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 917
 • Liked: 3690
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #952 : 29.05.2023, 13:01:01 »
Omankäden oikeutta. Hyvin syönyt musta hakee tavaran suoraan hyllystä.


Tuossa oli kaverilla kieltämättä asennetta!
En kannata rikollisuuttaa missään nimessä, mutta kyllä tuollainen selkeä määrätietoinen asenne tekee minuun vaikutuksen, täytyy tunnustaa, että pieni sympatia heräsi tätä tekijää kohtaan ja olihan kaveri selvästi nälkäinen 8)
https://www.youtube.com/watch?v=hNWu4FFoUj4

” Jos haluat tietää, kuka sinua hallitsee, katso ketä et saa arvostella.” ‑Voltaire."

"Voisitteko kertoa minulle missä ilmansuunnassa suomesta katsottuna on:Itämeri?"

Huolestunut Kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 091
 • Liked: 417
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #953 : 29.05.2023, 13:12:45 »
Omankäden oikeutta. Hyvin syönyt musta hakee tavaran suoraan hyllystä.


Tuossa oli kaverilla kieltämättä asennetta!
En kannata rikollisuuttaa missään nimessä, mutta kyllä tuollainen selkeä määrätietoinen asenne tekee minuun vaikutuksen, täytyy tunnustaa, että pieni sympatia heräsi tätä tekijää kohtaan ja olihan kaveri selvästi nälkäinen 8)

Video ilman kontekstia ja konfirmaatiobias, eihän sitä muuta tarvitakaan. Missä video on kuvattu? Kenen toimesta? Mikä on konteksti? Tietysti jos haluaa vain elää NPC elämää, voi edellä olevat kysymykset unohtaa ja siirtyä suoraan öyhöttämään.
Mursu: "Siis vertaatko ihan tosissasi sitä, että amerikkalaiset lopettivat toisen maailmansodan atomipommeilla säästäen siten satojen tuhansien elämän siihen, että natsit murhasivat miljoonia juutalaisia ja valloittivat noin kymmenen itsenäistä valtiota?"
Kekkeruusi: "Kyllä se on täysin oikeudenmukainen näkemys."

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 152
 • Liked: 78839
 • Kansallisromantikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #954 : 29.05.2023, 14:15:37 »
^Osa ketjun kommentoijista esittää, että kyseessä näytelmä, jossa ravintola on mukana.

Jos noin olisi, tekijöiden motivaatioita voimme vain arvaita.

Ja eipä videoissa yleensä ole kontekstia mukana.  :P
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 152
 • Liked: 78839
 • Kansallisromantikko
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #955 : 31.05.2023, 09:19:12 »
Joku äiti valittaa, että hänen 7-vuotias non-binääri tyttärensä kärsii siitä, että Target-myymälän pervo-osasto on siirretty prideparaatipaikalta jonnekin tähän sivummalle. Näitä juttu ei voi keksiä! Tosin, voihan tämä olla näytelty, mutta aika hyvin näytelty, siinä tapaksessa.


Kommentti: "Having a 7 year old non-binary child is like having a vegan cat. We know who's making the decisions."
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 353
 • Liked: 14775
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #956 : 31.05.2023, 15:28:31 »
Pesiksen pelaajilla on tullut mitta täyteen?
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

Swen OF Sweden

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 917
 • Liked: 3690
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #957 : 31.05.2023, 17:20:24 »
Sama Googlen kääntäjällä myös sivistyskiellä 8)

Isoja uutisia: Pelaajat ovat ottaneet yhteyttä MLB-pelaajaliittoon @MLBPA, ja se on nyt ottanut yhteyttä @MLB:hen, koska pelaajat ovat huolissaan joukkueista, jotka ajavat sosiaalisia/poliittisia kysymyksiä, jotka puolestaan ​​näkyvät pelaajien suositteluina. Tämä on ollut jatkuva ongelma, eivätkä pelaajat tunne olevansa suojattuja.
    — Robby Starbuck (@robbystarbuck) 30. toukokuuta 2023

    Kuten sanoin, seuraava Dodgers-pelaaja, joka puhuu, aikoi tehdä 🔥lausunnon. Tapaa Blake Treinen, mies, joka asettaa Jumalan ja maan pesäpallon edelle. NÄIN se tehdään. Bravo Blake. Pelaajaliiton @MLBPA on tehostettava ja suojeltava pelaajia poliittisilta tavoitteilta! pic.twitter.com/ZRa5ZnDHqc
    — Robby Starbuck (@robbystarbuck) 31. toukokuuta 2023


https://www.youtube.com/watch?v=hNWu4FFoUj4

” Jos haluat tietää, kuka sinua hallitsee, katso ketä et saa arvostella.” ‑Voltaire."

"Voisitteko kertoa minulle missä ilmansuunnassa suomesta katsottuna on:Itämeri?"

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 213
 • Liked: 56570
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #958 : 31.05.2023, 21:22:17 »
Ei kuulu oikein BLM-juttuihin. Ehkä tänne tiedostavalle puolelle.

YLE on koko päivän radiouutisissa ja illan pääuutisissa toitottanut, kuinka mustat eivät saa USA:ssa asuntojaan kaupaksi rasismin vuoksi.

Joku nainen oli yrittänyt myydä asuntoaan pitkään ja hintatarjoukset olivat olleet alle markkina-arvojen. Niinpä hän päätti "valkopestä" asuntonsa ja poisti kaikki tummaihoisten valokuvat näkyvistä. Poisti kaapeista ja naulakoista tyypilliset afrokulttuuriin liittyvät vaatteet ja korkeakorkoiset kengät. Poisti pesutiloista mustien hiuksille sopivat shampoot ja tumman ihon sävyiset meikit. Ja ZAP. Talo meni kaupaksi että heilahti kunnon markkinahintaan.

Rasistit valkoiset ajattelevat ilmeisesti, että n-sanalle ei tarvitse maksaa, tai että se ei ole osannut huoltaa taloa tai että siellä on jotain ötököitä tai muuta piilossa. En tiedä.

Mutta uutisessa ei kerrottu, mikseivät mustat asiakkaat ole tarjonneet tuosta asunnosta markkinahintaa. ?!?

Koita myydä tupakoitu auto tai asunto tupakoimattomalle tai subbari-wunderbaum-auto ikämiehelle. Joskus vaan myyntiartikkelia pitää tuunata, jos kohderyhmä on eri alakulttuuria tai intressiryhmää kuin myyjä - tai sitten myydä kaltaiselleen. Yksi tuttu on ostanut parikin peräkkäistä pakettiautoaan manneilta ja hyvin on toiminut.

Ihme sensaatio taas. Löytynyt yksi n-sana amerikasta joka sai talostaan paremmin rahaa, kun piilotti parit korkokengät ja valokuvat. Uutinen on valmis Suomeen asti ja taas esimerkki vaaleanpunanahkojen suuresta synnistä ruskeita ihmisiä kohtaan.

-i-

MUOKS: näköjään YLE on nyt tiedostavuudessaan herännyt tähän. Samasta asiasta löytyy pikku-uutisia pitkin matkaa, eli ilmiö ei ole uusi, eikä kohdistu pelkästään N-sanoihin. Kyse voi olla mistä tahansa alakulttuurista tai etnisyydestä, mikä näkyy asunnossa - tai jopa ympäristössä?
https://newsone.com/4188364/what-is-appraisal-discrimination/

Lainaus
What is appraisal discrimination?
Loveland, Ohio family Erica and Aaron Parker put their home up for sale for $525,000. They were ecstatic when they quickly got their first offer for around $500,000, but the happiness soon turns to confusion when they got a call from their Realtor explaining their house was only appraised for $465,000. That was $65,000 less than the Parker’s original listing for the home. They were victims of “appraisal discrimination,” when a home is valued lower than what it’s worth, solely based on the home owner’s race, religion, or sex. The family was outraged and demanded to see a copy of the appraisal. Once received they found it riddled with errors. The appraisal stated the house was built 15 years ago when it was built in 2014. The appraisal also said there were no renovations, but the Parkers had made updates to their home. The family tried to get the appraisal company and the lenders to change the report, they refused. Their only hope was to get another appraisal. The family took all the family photos off the walls, replaced some with photos of their white neighbors, and removed anything that might speak to their blackness. Once, their home was “whitewashed” they proceeded with the second appraisal and the results were heartbreaking.

Amy Goodman, the family’s white realtor, and fair housing officer agreed to take the family’s place at the next appraising just further the illusion that no one black was the house owner. The second appraisal valued the house at $557,000, which was $92,000 higher than the first appraisal and nearly $50,000 higher than the agreed sales price. The Parker family was indeed being discriminated against based on the color of their skin, a problem many Black and Hispanic homeowners are running into far too often.
« Viimeksi muokattu: 31.05.2023, 21:27:55 kirjoittanut ikuturso »
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 492
 • Liked: 6773
Vs: Critical Social Justice / Woke-sekoilu
« Vastaus #959 : 31.05.2023, 22:06:16 »
Siis edes mustat eivät halua sijoittaa mustien asuntoihin tai mustien asuinalueisiin = valkoisten vika.
Ok. Ymmärsin...
Tottapuhuen hankkisin itsekin tontin lähempänä juutalaisia ja valkoisia kuin mustia/romaneja/afrikkalaisia/lähi-itäläisiä, mutta syynä ehkä on ilmastonmuutos....