Kirjoittaja Aihe: Maalittamisen kriminalisointi  (Luettu 8499 kertaa)

P

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 16 873
  • Liked: 12962
Vs: Maalittamisen kriminalisointi
« Vastaus #60 : 02.10.2021, 08:59:04 »
Kieltämättä odottelen tätä kriminalisointia hieman innoissani.
Siis siinä mielessä, että minkälaiset kuperkeikka-kirjaukset tämä aasintuntijatyöryhmä muotoilee, ettei vaan sitä oikeanlaista maalittamista kriminalisoida.
Siis sitä sellaista, mitä Oulat, Uuninluukut, Rasmukset, Silakanliikkeet ym. paremmisto harrastaa. Ettei vaan käy niin, että vallankumous syö lapsensa. :flowerhat:Sisäministeriö on vihreiden hallussa eli Ohisalolta tulee käskyt millaisia maalituksia poliisi voi lähteä ylipäätään edes tutkimaan. Hyvien ihmisten suorittamille maalituksille tutkintakynnys tulee olemaan kertaluokkaa korkeampi kuin pahisten vastaaville eikä siihen tarvita edes mitään oikeudellisia perusteluja. Jätetään vain kylmästi tutkimatta kun kynnys, jota ei sen enempää tarvitse selitellä, ei ylity.

Olishan se asetelma vähän reilumpi jos sisäministerin paikka olisi perussuomalaisilla.

Tuossa voinet olla valitettavasti oikeassa. Ja viimeisessä syyttäjälaitos tekee ratkaisut.

Esim. tapaukset Al-Taee ja Dellinget....
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Tagit: