Äänestys

Aiotko ottaa koronarokotteen?

Kyllä
304 (65.1%)
En
163 (34.9%)

Äänestäjiä yhteensä: 467

Kirjoittaja Aihe: Aiotko ottaa koronarokotteen?  (Luettu 138491 kertaa)

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 675
 • Liked: 11322
 • Europidi Jumalan armosta
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1380 : 18.06.2021, 01:08:46 »
Okay, okay, voin olla ihan vitun sekaisin, ja keksin näitä omasta vatsastani:


Kuten jo sanoin, ei näitä voida feikata, tai peitellä pitkään, ihan fakin oikeesti toivon, että pilotit pysyvät skarppeina, piikitettyinä tai ei.

Ja tosiaan, jaksuhali Petteri Orpolle, mukavia ruohonleikkuuilmoja mökille...

NOVUS ORDO HOMMARUM
FLCCC
How to save the world, in three easy steps.
Lainaus
A man has got to know his limitations.
--Harry Callahan

Paulo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 207
 • Liked: 402
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1381 : 18.06.2021, 03:36:54 »

Eräs kardiologi (joelasta tai olikos UK:sta) oli kanssani samoilla linjoilla, (voin kaivaa linkin, jos joku ilmoittaa kaipaavansa) ja kertoi, että sydänlihassolukko ei uusiudu, joten jos parikymppisenä ottaa damagea, voi vahinko tulla kello kaulassa parikymmentä vuotta myöhemmin, kun ylikapasiteettia ei enää olekaan.


….ja taas joku luulee että tuo on totuus kun se on internetissä. Mutta kaiva vaan se linkki esiin niin lukaisen sen. Tuossa alhaalla on oma linkkini joka kannattaa myös lukaista.

https://www.laakarilehti.fi/ajassa/paakirjoitukset/sydamen-kantasolut-voiko-sydanlihas-uusiutua/

Lainaus
  Mullistava tuore havainto on, että aikuisen ihmisen sydänkudoksesta löytyy primitiivisiä kantasoluja, jotka kykenevät erilaistumaan toimiviksi sydänlihassoluiksi, endoteelisoluiksi ja sileälihassoluiksi (1). Näitä sydänlihaksen omia kantasoluja on löydetty erityisesti eteiskorvakkeista, eteis-kammiovyöhykkeeltä sekä pesäkkeenä vasemman kammion kärjestä. Sydämen endogeeniset kantasolut kykenevät korjaamaan sydänlihasvauriota hakeutumalla vaurioalueelle. Sydänlihassolut eivät eläkään syntymästä vanhuuteen, vaan on arvioitu, että koko sydänlihaksen solupopulaatio uusiutuu terveelläkin jopa noin viiden vuoden kuluessa. Ikääntyvät sydänlihassolut kuolevat apopotoosiin tai nekroosiin ja korvautuvat uusilla soluilla.     [. /quote]

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 916
 • Liked: 6164
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1382 : 18.06.2021, 06:06:03 »
Täydellisestä sisällyksen puutteesta, joka on kaikkein rasittavinta tässä suoltamisessa, jäsenen Lasse viimeisin viesti "Yhteensattumakeiuista", joiden foliosiipien kahinaan tämä ketju näyttää pyhitetyn.


Nuorten miesten sydänlihasongelmat rokotteen suhteen eivät ole mitään foliota, ja olen noista vaurioista todella huolissani.

No toistaiseksi kyseessä on vasta epäily, joten olet sinä kyllä pikkasen etunojassa asian kanssa. Tänään muuten on se FDA kokous asiasta, jossa syy-yhteyttä rokotteeseen pohditaan.

Et sinä kenenkään vaurioista ole oikeasti huolissasi. Sinä haluat vain kaivaa tänne paskaa, jolla saisit peloteltua ihmisiä rokotteen suhteen. Kaikki mikä näyttää tarkoitukseen sopivalta, kelpaa sinulle ja postaat sen tänne.

Mikä ihmeen "nuori mies" joku Petteri Orpo on? 51-vuotias vatsakas, epäterveellistä elämää viettävä puoluepamppu.

Mikä järki siinäkin oli muka "yhteensattumakeijuilla" tänne?  Orpo on rokotettu jo huhtikuussa. Jos rokote olisi jotain hörhöhattujen fantsuttamaa piikkipallo-verihyytymispaskaa aiheuttanut, niin eiköhän se olisi vaivat iskeneet viikon sisällä?  Verisuonten arterioskleroosi vie aikaa vuosikausia kehittyä. Ei nyt ole mikään tavaton uutinen (itseasiassa uutinen laisinkaan pl. julkisuuden henkilöt), että tuon ikäiseltä mieheltä tehdään pallolaajennus sydänverisuonistoon.

Parhaillaan alkaa isolla prosentilla olemaan Suomen koko 50 ja 60 vuotias väestö piikitetty jollakin koronarokotteella. Pallolaajennuksia tehdään joka päivä tässä maassa. Ihan arkijärjellä tajuaa, että alkaa olla harvinaisempaa löytää pallolaajennettu, jota EI oltu rokotettu kuin sellainen, joka on. Eihän noiden välillä ole suoraan yhtään mitään syy-yhteyttä. Senhän pitäisi tajuta jopa yhteensattumakeijuilijan.

Seuraavaksi varmaan väität, että rokote aiheuttaa liikenneonnettomuuksia?  Yli puolet väestöstä on koronarokotettua. Liikenteessä kolaroidaan jatkuvasti. Voitkin sitten yhteensattumakeijuilla ja kertoa kuinka Antti-Petteri Sattuma joutui tänään liikenneonnettomuuteen ja sai mRNA piikkinsä toukokuun 15. päivä.  :facepalm:

Minä ainakin pidän täytenä paskana noita sinun tuon tyylin postauksia ja hyvä etten ole ainoa. Täyttä trollaustahan nuo sinun viestisi ovat. Sitten kun minä niihin tartuin ja väitin vastaan, niin se olinkin muka minä joka trollaa.  :facepalm:
« Viimeksi muokattu: 18.06.2021, 06:07:47 kirjoittanut Ajatolloh »
Eikka Keravalta: "Kehitysmaaperäisen maahanmuuton väistämättä aiheuttamat 'lieveilmiöt' ovat aina 'huolestuttava ilmiö', mutta itse ongelman aiheuttaja, kehitysmaaperäinen maahanmuutto on sen sijaan välttämättömyys ja hyväksi maallemme."

simplex

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 383
 • Liked: 9404
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1383 : 18.06.2021, 06:09:18 »
Pfizerin rokotteen patenttihakemuksessa on tosiaan tämä kohta (lihavointi oma):

Phase 3:
43,538 people had been enrolled in the Phase 3 trial by early December 2020viii.
The study does not end until January 2023; people who take the vaccine should
be aware that it is still essentially experimental.


Nyt kysymys kuuluukin hallitukselle ja THL:lle: kerroitteko kansalaisille rokotetta tarjotessanne, että heidän tulee olla tietoisia sen olevan perustavanlaatuisesti kokeellinen?

Vai pitäisikö jokaisen kansalaisen hoksata perehtyä tämän uuden geeniterapiavalmisteen patenttihakemukseen?
https://uploads-ssl.webflow.com/5fa5866942937a4d73918723/6018018e4b1729f3251e4281_UKMFA_Pfizer_COVID-19_Vaccine_(Public1-2).pdf

Nyt on kansaa - kansoja - viety kuin pässiä narussa. Toivottavasti ei isompaan kärsimykseen.

Kukaan ei isommin tarttunut tähän, joten puran ja ruodin tätä nyt hiukan.

Väität, että kyseessä on Pfizerin rokotteen patenttihakemus. No, ei ole. Otsikko on seuraava:
Lainaus
PfizerCovid-19 Vaccine(Comirnaty)PATIENT INFORMATION LEAFLET
Et vissiin ole koskaan kirjoittanut patenttihakemusta tai edes lukenut paljon niitä? Nähdäkseni tuota lappusta on todella vaikea sekoittaa patenttihakemukseen, jos on koskaan patenttien kanssa ollut tekemisissä.

Ihan ensin alkuun on syytä huomata otsikon "patient" eikä "patent". Potilaille suunnattu tietolehtinen on tuo. Eikä tuo ole edes Pfizerin kirjoittama vaan "UK Medical Freedom Alliancen". Ainoa kokemukseni kyseisestä instanssista on tämä lappunen, joka jättää kyllä kovasti toivomisen varaa tuotosten tason suhteen.

Poimimasi väite on yksi lappusen virheistä tai puutteellisista väittämistä. Väite antaa ymmärtää, että osallistujat kerättiin mukaan phase 3:n 43 538:n henkilön tutkimukseen vasta joulukuun 2020 alkuun mennessä. Tavallaan totta, mutta tämä antaa ilmeisesti tarkoituksella sellaisen kuvan, että testaaminen aloitettiin varsinaisesti vasta joulukuun alussa. Hauska idea rokotevastaiseen lappuseen, mutta ongelma on siinä, että kyseisen joukon osalta ensimmäisiä rokotteita annettiin jo kesällä 2020 ja ensimmäiset tulokset julkaistiin jo joulukuussa 2020. Näihin samoihin tuloksiin tuossa kyseisessäkin lappusessa viitataan:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33301246/
Lainaus
Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine
...
Participants

Between July 27, 2020, and November 14, 2020, a total of 44,820 persons were screened, and 43,548 persons 16 years of age or older underwent randomization at 152 sites worldwide (United States, 130 sites; Argentina, 1; Brazil, 2; South Africa, 4; Germany, 6; and Turkey, 9) in the phase 2/3 portion of the trial. A total of 43,448 participants received injections: 21,720 received BNT162b2 and 21,728 received placebo (Figure 1). At the data cut-off date of October 9, a total of 37,706 participants had a median of at least 2 months of safety data available after the second dose and contributed to the main safety data set. Among these 37,706 participants, 49% were female, 83% were White, 9% were Black or African American, 28% were Hispanic or Latinx, 35% were obese (body mass index [the weight in kilograms divided by the square of the height in meters] of at least 30.0), and 21% had at least one coexisting condition. The median age was 52 years, and 42% of participants were older than 55 years of age (Table 1 and Table S2).
...

Jo lokakuun 2020 alussa osallistujille oli kertynyt mediaanin avulla määritettynä 2 kuukautta rokotteen turvallisuutta koskevaa dataa toisen rokoteannoksen jälkeen. Tietysti on totta, että esimerkiksi heinäkuussa mukaan otetut on otettu mukaan "joulukuuhun 2020 mennessä", mutta jälkimmäinen antaa kyllä kovin väärän kuvan siitä, miten testausta on suoritettu.

Informaatiolappusessa muita virheitä on mm. se, että se näkee ongelmaksi, että hyvin pian rokotteen jälkeen covid:n saaneet jätettiin pois tehokkuuden arvionnista. Tässä ei pitäisi olla mitään yllättävää, koska tarkoituksena oli määrittää tehoa sitten kun rokote on oikeasti ehtinyt vaikuttaa ja tuottaa immuunijärjestelmän vasteen.

Lappunen väittää myös seuraavaa:
Lainaus
Of the 43,548 people in this study, only the first 8,183 people have also completed the electronic diary of local and systemic side effects.Half of this group received the  vaccine,  the  other  half  a  placebo;  therefore, safety  reporting  is  based  on around 4,000 people receiving the vaccine in this part of the trial

Se osa tuosta on totta, että tarkempaa oireseurantaa tehtiin tuon noin 8000 ihmisen osalta elektronisilla oirepäiväkirjoilla. Väite siitä, että turvallisuusraportointi perustuisi vain 4000 ihmisen otokseen on kuitenkin virheellinen. Lainaus tuosta edellisestä rokotetta koskevasta julkaisusta:

Lainaus
...
The primary end points of this trial were solicited, specific local or systemic adverse events and use of antipyretic or pain medication within 7 days after the receipt of each dose of vaccine or placebo, as prompted by and recorded in an electronic diary in a subset of participants (the reactogenicity subset), and unsolicited adverse events (those reported by the participants without prompts from the electronic diary) through 1 month after the second dose and unsolicited serious adverse events through 6 months after the second dose. Adverse event data through approximately 14 weeks after the second dose are included in this report. In this report, safety data are reported for all participants who provided informed consent and received at least one dose of vaccine or placebo. Per protocol, safety results for participants infected with HIV (196 patients) will be analyzed separately and are not included here.
...
The reactogenicity subset included 8183 participants.
...
Adverse event analyses are provided for all enrolled 43,252 participants, with variable follow-up time after dose 1 (Table S3).
...
Vaikka elektronista päivikirjaa pidettiin vain pienellä osajoukolla tarkempien reaktioiden kulkujen tutkimiseksi, haittavaikutuksia analysoitiin yli 40 000 osallistujan joukon osalta. On siis virheellistä väittää, että rokotteen turvallisuuden testaus perustuisi ainoastaan 4000 rokotteen saaneen otokseen.

Lappusessa kerrotaan, että tuon kyseisen tutkimuksen perusteella ei voi vielä ottaa kantaa esimerkiksi siihen, miten tehokkaasti rokote estää taudista aiheutuneita kuolemantapauksia, vakavia tautimuotoja tai miten hyvin se estää taudin leviämistä. On totta, että tuo kyseinen tutkimus ei näihin pysty ottamaan kantaa, koska vakavia tautimuotoja (tai sairastuneita) oli tutkimusjoukoissa (rokote + kontrolli) sen verran vähän. Tutkimuksen tavoite oli nimenomaan tutkia rokotteen turvallisuutta ja tehoa oireellisten tautimuotojen estämisessä. Myöhempää informaatiota on kuitenkin tarjolla esimerkiksi Israelista, jossa väestötasolla on rokotettu huomattavasti suurempia ihmismääriä. Tuo "UK medical freedom alliance" voisi päivittää lappusensa tämän(kin) suhteen, jotta se olisi edes jotenkin ajantasainen.

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 9 533
 • Liked: 11174
 • Deus Vult!
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1384 : 18.06.2021, 07:25:42 »
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sadat-rokotetut-hoitoalan-tyontekijat-saaneet-koronatartuntoja-indonesiassa-kuusi-infektion-saanutta-kuollut/8173164?mtv_ref=twb_uutiset_uusimmat#gs.3lgqm9

Lainaus
Indonesiassa yli 350 rokotettua hoitoalan työntekijää on saanut koronavirustartunnan, kertoo uutistoimisto Reuters.

Tartunnan saaneet työntekijät ovat lääkäreitä ja muita hoitoalalla työskenteleviä.

Kymmeniä heistä on joutunut sairaalaan koronavirustartunnan vuoksi. Sairaalaan joutuneilla on ollut korkeaa kuumetta ja hengitysvaikeuksia.

Lisäksi viisi rokotettua lääkäriä ja yksi rokotettu hoitaja on kuollut koronavirusinfektion vuoksi.
.....
– Tartunnan saaneilla on tavattu deltavarianttia. Kuten tiedämme, monet rokotetuista ovat saaneet Sinovacia ja emme vieläkään tiedä, kuinka tehokkaasti se toimii Deltavariantin aiheuttamaa tautia vastaan, sanoo Australian Griffith yliopiston epidemiologi Dicky Budiman.

Maailman terveysjärjestö WHO on hyväksynyt Sinovacin hätäkäytön tässä kuussa.

Tartunnat Indonesiassa ovat kasvaneet muslimien Eid Al-Fitr -juhlapyhien jälkeen.

WHO on kehottanut Indonesiaa kiristämään koronarajoituksiaan.

Kaikki tämänhetkiset rokotteet ovat jakelussa hätäkäytön perusteella. Yksikään rokotteista ei ole saanut oikeaa hyväksyntää, koska testaukset on suoritettu hyvin hätäisesti. Puhumattakaan vielä näistä uusista varianteista, joita putkahtelee nopeaan tahtiin lisää ja lisää.
Ef 6:10-11
Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 181
 • Liked: 6275
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1385 : 18.06.2021, 08:32:08 »
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sadat-rokotetut-hoitoalan-tyontekijat-saaneet-koronatartuntoja-indonesiassa-kuusi-infektion-saanutta-kuollut/8173164?mtv_ref=twb_uutiset_uusimmat#gs.3lgqm9

Lainaus
Indonesiassa yli 350 rokotettua hoitoalan työntekijää on saanut koronavirustartunnan, kertoo uutistoimisto Reuters.

Tartunnan saaneet työntekijät ovat lääkäreitä ja muita hoitoalalla työskenteleviä.

Kymmeniä heistä on joutunut sairaalaan koronavirustartunnan vuoksi. Sairaalaan joutuneilla on ollut korkeaa kuumetta ja hengitysvaikeuksia.

Lisäksi viisi rokotettua lääkäriä ja yksi rokotettu hoitaja on kuollut koronavirusinfektion vuoksi.
.....
– Tartunnan saaneilla on tavattu deltavarianttia. Kuten tiedämme, monet rokotetuista ovat saaneet Sinovacia ja emme vieläkään tiedä, kuinka tehokkaasti se toimii Deltavariantin aiheuttamaa tautia vastaan, sanoo Australian Griffith yliopiston epidemiologi Dicky Budiman.

Maailman terveysjärjestö WHO on hyväksynyt Sinovacin hätäkäytön tässä kuussa.

Tartunnat Indonesiassa ovat kasvaneet muslimien Eid Al-Fitr -juhlapyhien jälkeen.

WHO on kehottanut Indonesiaa kiristämään koronarajoituksiaan.

Kaikki tämänhetkiset rokotteet ovat jakelussa hätäkäytön perusteella. Yksikään rokotteista ei ole saanut oikeaa hyväksyntää, koska testaukset on suoritettu hyvin hätäisesti. Puhumattakaan vielä näistä uusista varianteista, joita putkahtelee nopeaan tahtiin lisää ja lisää.

Täytyy muuten kysyä, oletko kääntänyt takkisi koronan suhteen ja pidätkin sitä nykyään vaarallisena viruksena? Vai mikä on syynä, että linkkailet tänne (valemedioiden) uutisia massaoittaisesta sairastumisesta virukseen, jonka piti olla korkeintaan kevyttä flunssaa vastaava tauti?

Itse uutiseen kommenttina: Sinovac on todettu jo lukuisissa yhteyksissä heikosti toimivaksi rokotteeksi. Tuossa siis yksi todiste lisää.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2021, 08:33:53 kirjoittanut justustr »

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 120
 • Liked: 34745
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1386 : 18.06.2021, 08:34:16 »
Mitä herrat @simplex  ja @Ajatolloh  ja @Paulo tai kuka tahansa muu olette mieltä tästä linkistä:

https://www.jefferson.edu/about/news-and-events/2021/6/discovery-shows-human-cells-can-write-rna-sequences-to-dna.html

   Discovery Shows Human Cells can Write RNA sequences into DNA

Lainaus
PHILADELPHIA – Cells contain machinery that duplicates DNA into a new set that goes into a newly formed cell. That same class of machines, called polymerases, also build RNA messages, which are like notes copied from the central DNA repository of recipes, so they can be read more efficiently into proteins. But polymerases were thought to only work in one direction DNA into DNA or RNA. This prevents RNA messages from being rewritten back into the master recipe book of genomic DNA. Now, Thomas Jefferson University researchers provide the first evidence that RNA segments can be written back into DNA, which potentially challenges the central dogma in biology and could have wide implications affecting many fields of biology.

“This work opens the door to many other studies that will help us understand the significance of having a mechanism for converting RNA messages into DNA in our own cells,” says Richard Pomerantz, PhD, associate professor of biochemistry and molecular biology at Thomas Jefferson University. “The reality that a human polymerase can do this with high efficiency, raises many questions.” For example, this finding suggests that RNA messages can be used as templates for repairing or re-writing genomic DNA.

The work was published June 11th in the journal Science Advances.
... 

Pidän nettijuttuja rokotteeseen kuukahtaneista BA:n lentäjistä hyvinkin epäluotettavina, mutta tämä muistaakseni jäsen @Lasse laittama linkki on mielestäni aidosti huolestuttava tutkimustulos ajatellen mRna-rokotteita.

Mitä mieltä täällä ollaan nimenomaan mRna-rokotemyönteisessä leirissä?
« Viimeksi muokattu: 18.06.2021, 08:41:02 kirjoittanut Emo »

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 453
 • Liked: 9794
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1387 : 18.06.2021, 08:47:42 »
Okay, okay, voin olla ihan vitun sekaisin, ja keksin näitä omasta vatsastani:

[tweet]1405546158785806341[/twööt]

Kuten jo sanoin, ei näitä voida feikata, tai peitellä pitkään, ihan fakin oikeesti toivon, että pilotit pysyvät skarppeina, piikitettyinä tai ei.

Ja tosiaan, jaksuhali Petteri Orpolle, mukavia ruohonleikkuuilmoja mökille...

Vastahan kierrättivät väitettä, joka kiistettiin, että lentoyhtiöt eivät ottaisi koronarokotettuja matkustajia lennoille.

Lentoliikenne on bisnestä. Jos muutamilta rokotetulita piloteilta alkavat päät räjähdellä ohjaamossa syystä tai toisesta ja kone tai pari tippuu, mitä se haittaa? Lentoyhtiöt säästävät sitten vähän jossain muussa asiassa, niin että katteet säilyvät.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 181
 • Liked: 6275
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1388 : 18.06.2021, 08:53:07 »
Mitä herrat @simplex  ja @Ajatolloh  ja @Paulo tai kuka tahansa muu olette mieltä tästä linkistä:

https://www.jefferson.edu/about/news-and-events/2021/6/discovery-shows-human-cells-can-write-rna-sequences-to-dna.html

   Discovery Shows Human Cells can Write RNA sequences into DNA

Lainaus
PHILADELPHIA – Cells contain machinery that duplicates DNA into a new set that goes into a newly formed cell. That same class of machines, called polymerases, also build RNA messages, which are like notes copied from the central DNA repository of recipes, so they can be read more efficiently into proteins. But polymerases were thought to only work in one direction DNA into DNA or RNA. This prevents RNA messages from being rewritten back into the master recipe book of genomic DNA. Now, Thomas Jefferson University researchers provide the first evidence that RNA segments can be written back into DNA, which potentially challenges the central dogma in biology and could have wide implications affecting many fields of biology.

“This work opens the door to many other studies that will help us understand the significance of having a mechanism for converting RNA messages into DNA in our own cells,” says Richard Pomerantz, PhD, associate professor of biochemistry and molecular biology at Thomas Jefferson University. “The reality that a human polymerase can do this with high efficiency, raises many questions.” For example, this finding suggests that RNA messages can be used as templates for repairing or re-writing genomic DNA.

The work was published June 11th in the journal Science Advances.
... 

Pidän nettijuttuja rokotteeseen kuukahtaneista BA:n lentäjistä hyvinkin epäluotettavina, mutta tämä muistaakseni jäsen @Lasse laittama linkki on mielestäni aidosti huolestuttava tutkimustulos ajatellen mRna-rokotteita.

Mitä mieltä täällä ollaan nimenomaan mRna-rokotemyönteisessä leirissä?

Taidan kuulua tahoihin, joilta kaipaat mielipidettä. Täytyy pahoitellen sanoa, että ei ole mielipidettä. Olen lukenut biologiaa viimeksi lukiossa rapiat 30 vuotta sitten.

Suomenna vähän mitä tuossa sanotaan ja mikä siinä on se varsinainen uhka?

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 251
 • Liked: 11301
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1389 : 18.06.2021, 09:06:43 »
Jos mennään takaisin otsikon aiheeseen, niin juu, ottasin nyt tai olisiko, huomioiden kesäloman alkaminen, optimi ehkä n. kahden viikon päästä sen toisen Pfizer-BioNTech:ni, varautuen Intian deltaan ja hieman suurempaan liikkumiseen kesällä, mutta terveydenhuoltojärjestelmä tarjoaa tältäosin ei-oota sinne heinä-elokuun vaihteeseen saakka.

Se kolmen viikon perusperiodi kului umpeen jo jonkin aikaa sitten.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 120
 • Liked: 34745
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1390 : 18.06.2021, 09:11:18 »
^^^ Kyllä sinuakin @justustr  tuota kysyessäni ajattelin ja sillä käsityskyvyllä millä minä tuota tutkimusta luen olematta minkäänsortin solun erityisasiantuntija, niin kyse on siitä, että mRna on ohje, jonka on ajateltu olevan yksisuuntainen ihmissoluissa, eli dna tekee itsestään rna-ohjeen, jonka mukaan solu valmistaa proteiineja.
Nyt tuossa väitetään, että ihmissolu pystyisikin myös päinvastaiseen, eli rna-pätkästä solu kykenisi valmistamaan dna:ta, jonka se voisi jopa ympätä osaksi ihmisen perimää.

Eli ymmärrän tämän teoriassa voivan tarkoittaa sitä, että ihmisen perimään liittyy covid:in piikkiproteiinia koodaava dna-pätkä ja tässähän kuvaan astuvat varmasti mukaan monet pahanlaatuisetkin sairaudet jos perimään tulee muutoksia.

Minä olen oikeasti huolissani ihmisten terveydestä, kaikkien ihmisten,  vielä enemmän suomalaisten ihmisten ja eniten omien läheisten terveydestä.
Kiinalaiset eivät ole tyhmiä, sitä sopii tämänkin tiedon valossa pohtia miksi kiinalaiset tuottavat vanhanmallista heikennettyä virusta sisältävää covid-rokotetta, joka on hitaampi ja kalliimpi valmistaa ja ilmeisesti ei edes äkkiseltään yhtä tehokas kuin mRna-rokote; miksi kiinalaiset ovat laittaneet paukkujaan uuden mRna-rokotetekniikan sijasta karvalakkiversioon?

Lisäys: Tutkimuksen tehnyt Jefferson-yliopisto on itselleni entuudestaan nimenä tuttu ja vaikka se ei ole Harvard, ei se silti mikään klovnisirkuskaan ole.
Ja joku varmaan kohta kertoo onko tuo tiedelehti mille sijalle rankattu.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2021, 09:21:34 kirjoittanut Emo »

Brandis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 318
 • Liked: 5903
 • My love was promised long ago
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1391 : 18.06.2021, 10:07:37 »
Uutistoimisto Reuters on ottanut myös tähän kantaan, itse asiassa British Airwaysilta on kuollut pienen ajan sisällä neljä pilottia. Muiden terveystietoihin ei kovin syvälle mennä, mutta yhden osalta kommentoidaan hänen ainakin olleen kolmissakymmenissä ja perusterve. Vaikka British Airways on suuri lentoyhtiö, ei sielläkään varmaan ihan tavanomaista ole, että lyhyen ajan sisällä kuolee neljä pilottia. Mystisesti tilanteessa, jossa n. 85% heistä on juuri rokotettu koronarokottein (ajanjakso on lyhyt rokotteen ottamisesta, jos/vaikka rokotteesta olisi kulunut joitakin kuukausia), ja siihen yhdistettynä lentotyön tavanomaista kovemmat altisteet.

Tietenkään näitä pilottikuolemia ei ole yhdistetty rokotteisiin, kuten ei myöskään tanskalaispelaaja Eriksenin sydänpysähdystä. Eriksenille sydämentahdistin ja pilottien kuolemat lakaistaan maton alle. En tiedä miten pitkään kansalaisille valehtelemista voi jatkaa. Tai teknisesti ottaen ei valehdella, koska sivulauseessa kyllä tunnustetaan faktat. Esimerkiksi Eriksenin tapauksessa on yleisellä tasolla uutisoitu mitkä syyt mahdollisesti voivat aiheuttaa nuoren, hyväkuntoisen miehen yht'äkkisen sydänpysähdyksen, joista yhtenä syynä on mainittu sydänlihastulehdus ja siitä aiheutuneet kuolettavat rytmihäiriöt. Mutta tämä mainitaan yleensä viimeisenä ja sivulauseessa, kuriositeettina, jota ei ole varmennettu todennäköisimmäksi tekijäksi, jotta siihen ei voida missään vedota koronarokotteiden vastaisessa kampanjoinnissa. On ehdottoman tärkeää, että yhteisöt ovat kokoajan pro-koronarokotteet tilanteen ollessa yhä akuutti ja päällä, huolimatta mahdollisista haitoista, joita tiedeyhteisö tutkii.

Vuosien ajan jatkuvana, yhä edelleen kehitettävänä Money Makerina mRNA-rokotteiden haittoja ei todennäköisesti helposti ihan lähivuosina tunnusteta, ellei tässä tapahtumien sarjassa tapahdu jotakin niin graavia, että se ylittää uutisoimiskynnyksen ja räjäyttää uutismedian.

Reuters.

Tämä fakta-tsekkaus saa ainakin itseni vielä epäileväisemmäksi.

Lainaus käyttäjältä: Reuters Fact Check
Shared in the form of a voice recording on Facebook, Instagram and Twitter, an unidentified male says he has spoken to a “friend who’s a BA pilot” and explains “things are getting crazy” after three fellow pilots passed away (here , here and here).

“They’ve had the third BA pilot die in the last seven days, yeah? Third pilot dead in the last week,” says the man heard in the recording. “The first two guys were in their forties and fifties; this guy, mid-thirties, perfectly fit, no underlying conditions. He gets his second jab and he’s dead within days, exactly the same with the first two.

“Because of this, BA are now in crisis talks with the government about whether to allow vaccinated pilots to fly. The issue with that of course is that about 80%, according to my friend in BA, 80-85% have been injected.”

The man then goes on to say only “10% of pilots will be able to fly,” branding it a “serious issue”.

On Twitter, some users have also shared a photo of what appears to be four books of condolence next to framed pictures of four men in a British Airways-themed lounge (here). “I believe it was actually FOUR young pilots who died due to the Maxine,” tweeted one user.
[..]


Kuten jo sanoin, ei näitä voida feikata, tai peitellä pitkään..[..]
En kilpaile mistään, rakennan itse omat mahdollisuuteni.

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 453
 • Liked: 9794
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1392 : 18.06.2021, 10:18:57 »
Lainaus
[...]False. British Airways is not in “crisis talks” with the British government about vaccinated pilots. Four pilots have recently died – and British Airways says none of these is linked to vaccines.

This article was produced by the Reuters Fact Check team. Read more about our work to fact-check social media posts here.[...]

Reuter’s fact check’istä tuo. Lentoyhtiöiden ei oman bisneksensä kannalta kannata ryhtyä leikkimään lääketieteen asiantuntijaa. Jos firmat ottaisivat lääketieteellisiä kantoja mihin tahansa, tai neuvottelisivat tuollaisista viranomaisten kanssa, siitä seuraisi vastuut ja riski oikeusjuttuihin ja miljoonakorvauksiin ja rahanmenoon. Oman etunsa tähden ne pitävät suunsa supussa ja ainoastaan sanovat noudattavansa viranomaisten määräyksiä ja ohjeita.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2021, 10:20:28 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 157
 • Liked: 35766
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1393 : 18.06.2021, 10:21:23 »
^^ Artikkelia voi lainata myös alusta:

Lainaus
Fact Check-British Airways is not in ‘crisis talks’ with the government over vaccinated pilots

Claims that British Airways is in “crisis talks” with the British government due to the deaths of three pilots who received COVID-19 shots are unfounded, a company representative and British medicines regulator spokesperson has told Reuters.

[...]

Mikäli ongelma olisi todellinen, se ilmenisi mitä todennäköisimmin näkyvässä mitassa myös monen muun suuren lentoyhtiön pilottien keskuudessa. Rajautuminen BA:han olisi itsessään jokseenkin outoa. Toki Briteissä on käytetty poikkeuksellisen paljon AZ:n rokotetta, mutta on brittejä aika monen muunkin lentoyhtiön pilotteina. Herää myös kysymys siitä miksi ongelmia näkyisi nimenomaan piloteilla mutta ei matkustajilla, joita on kuitenkin paljon enemmän, ja osa näistä lentää jopa nykytilanteessa käytännössä päivittäin.

Sitäkin voi miettiä voisiko kyse olla ihan itsemurhista. Lentobisnes ei ole todennäköisesti palautumassa entiselleen vuosiin, ja stressiä voi olla ilmassa melkoisesti.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2021, 10:24:20 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Brandis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 318
 • Liked: 5903
 • My love was promised long ago
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1394 : 18.06.2021, 10:40:52 »
^^ Artikkelia voi lainata myös alusta:

Lainaus
Fact Check-British Airways is not in ‘crisis talks’ with the government over vaccinated pilots

Claims that British Airways is in “crisis talks” with the British government due to the deaths of three pilots who received COVID-19 shots are unfounded, a company representative and British medicines regulator spokesperson has told Reuters.

[...]

Mikäli ongelma olisi todellinen, se ilmenisi mitä todennäköisimmin näkyvässä mitassa myös monen muun suuren lentoyhtiön pilottien keskuudessa. Rajautuminen BA:han olisi itsessään jokseenkin outoa. Toki Briteissä on käytetty poikkeuksellisen paljon AZ:n rokotetta, mutta on brittejä aika monen muunkin lentoyhtiön pilotteina. Herää myös kysymys siitä miksi ongelmia näkyisi nimenomaan piloteilla mutta ei matkustajilla, joita on kuitenkin paljon enemmän, ja osa näistä lentää jopa nykytilanteessa käytännössä päivittäin

Artikkelin alkuosa käsitteli lähinnä sitä, ettei ko. lentoyhtiö ole keskustellut pilottikuolemista valtion kanssa. Vaikka olisivatkin, tämä on todennäköisesti salaista tietoa, jota ei anneta virallisena tiedotteena yhtiöstä ulkomaailmaan. Siksi en pitänyt sitä merkittävänä asiana mainita tässä yhteydessä, kun artikkelia lainasin ja referoin. British Airwaysilla työskentelee n. 4500 pilottia, joista 4 ei ole hirvittävän suuri määrä, mutta täytyy myös ottaa huomioon, että lentäjän ammattia yleisesti harjoittavat perusterveet.

Lentävän henkilökunnan riskitekijät ja kuormitus on tietysti paljon suurempaa kuin lentomatkustajan, vaikka verrattuna henkilöön, joka matkustaa paljon esimerkiksi työnsä puitteissa. Etenkin näin korona-aikana, jolloin suuri osa yhtiön kuin yhtiön ulkomaan matkustamisesta on korvattu etäkokouksin ja matkustus on vähintään puolittunut, jos ei vähentynyt murto-osaan entisestä. Tilanteet eivät ole vertailukelpoisia keskenään. Ammatikseen lentävät, pilotit ja kabiinihenkilökunta (ccm:t), myös viettävät tuntimääräisesti helposti tavanomaisena työpäivänään 8-12 h ilmassa ja/tai kokevat useita nousuja ja laskuja, eli ilmanpaineen vaihtelut ovat melkoisia päivän aikana ja vaikuttavat esimerkiksi imunestekiertoon erilaisina turvotuksia. Lentomatkustajakin altistuu suuremmalle veritulppariskille jo keskipitkällä lentomatkalla (3-4 h lento) saati sitten henkilö, joka viettää koko työpäivänsä ilmassa. Ylipäätään infarktiriskiä nostaa myös ylikuormittava työ, jossa sekä henkinen työn kuormittavuus että fyysinen kuormittavuus ovat huomattavasti keskimääräistä suurempia, mikä yhdistyy pilotin työssä.
En kilpaile mistään, rakennan itse omat mahdollisuuteni.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 120
 • Liked: 34745
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1395 : 18.06.2021, 11:06:36 »
Jostain syystä te tykkäätte kinata BA:n piloteista mutta lotkauttakaa nyt edes joku korvaanne tälle:

https://www.jefferson.edu/about/news-and-events/2021/6/discovery-shows-human-cells-can-write-rna-sequences-to-dna.html

Voihan olla, että tuo tutkimus kohta häviää jonnekin, julistetaan hörhöpaskaksi tms., ottakaa talteen.
Jos nimittäin noin olisi, niin myisin Pfizerin ja parin muunkin lafkan osakkeet asap.

Linkki:

https://advances.sciencemag.org/content/7/24/eabf1771

Ampukaa nämä tulokset ja väitteet alas, en halua näiden olevan totta tässä mielipideilmastossa missä ihmisille painostetaan mRna-rokotetta kaikkialla ”vastuullisessa lännessä”.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2021, 11:14:08 kirjoittanut Emo »

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 916
 • Liked: 6164
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1396 : 18.06.2021, 12:13:59 »
Pidän nettijuttuja rokotteeseen kuukahtaneista BA:n lentäjistä hyvinkin epäluotettavina, mutta tämä muistaakseni jäsen @Lasse laittama linkki on mielestäni aidosti huolestuttava tutkimustulos ajatellen mRna-rokotteita.

Mitä mieltä täällä ollaan nimenomaan mRna-rokotemyönteisessä leirissä?

Ei tässä missään "leirissä olla", mRNA rokotemyönteinen tai muukaan leiri, saati sitten intiaanileiri. Joten säästä ne leiritysjutut vaan itsellesi ja koita olla olematta jatkuvasti lokeroimatta ihmisiä kuten täällä niin moni halki-poikki-ja-pinoon/minulla-on-sitä-logiikkaa tyyppi tuntuu toimivan.

Mitä olen uutisesta mieltä? Mielestäni tuo ei ollut edes uusi löydös? Onhan jo pitkään ollut tiedossa, että esim. jotkut virukset todennäköisesti ovat onnistuneet spruuttamaan perimäänsä meihin tai muihin lajeihin. Joten joku RNA -> DNA mekanismi on olemassa, se on ollut arvattavissa.

Miksi asiaa pitäisi erityiseti jeesustella vain mRNA rokotetta tarkastellen? Eihän siellä tiettävästi ole kuin yhdenlaista mRNA pätkää ja rajatussa määrin (=ei kykene replikoitumaan)


Viruksethan ne mRNA tehtaita ovat.


Koronaviruskin - kun pääsee elimistöösi ja soluihisi, suorastaan ruiskuttaa sinut täyteen erilaisia mRNA mokkuloita. Miksei se huoleta?


---you passiivin eli sinä passiivin käyttö alkaa - huono valinta, myönnän, mutta olen englannin kielen kanssa liikaa tekemisissä - 'sinä' ei siis viittaa jäsen Emoon tai kehenkään erityisesti vaan on passiivimuotoinen sinä---

Et voi nykyään edes ajatella, että "Noh, se on luonnollista koska se on lepakon persiissä syntynyttä" (ja voit kuvitella, että se on joku jumala - jos niihin uskot - joka on ollut luomisprosessissa mukana ja siten kyseinen virus edustaisi jotain hienoutta maailmankaikkeudessa kuten ebola edustaa...)

Ei. Sekin on spoilattu. Eikös tämä ollut engineerattu jonkun laborantin toimesta Kiinan Wuhhanissa? Joten man-made. Otappa koronaviirus kroppaasi,niin saat minkä lie genetic engiineering alienien sinne, joka spruuttaailee mRNA pätkää sinne ja tänne.

Ja jengi on huolissaan vaan rokotteesta?  *huoh*  :-\
« Viimeksi muokattu: 18.06.2021, 13:51:27 kirjoittanut Ajatolloh »
Eikka Keravalta: "Kehitysmaaperäisen maahanmuuton väistämättä aiheuttamat 'lieveilmiöt' ovat aina 'huolestuttava ilmiö', mutta itse ongelman aiheuttaja, kehitysmaaperäinen maahanmuutto on sen sijaan välttämättömyys ja hyväksi maallemme."

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 120
 • Liked: 34745
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1397 : 18.06.2021, 12:27:58 »
^ @Ajatolloh aloitti väkevästi tiedejulkaisun kommentoinnin ad hominemilla.

Asiallisia vastauksia, pyydän.

simplex

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 383
 • Liked: 9404
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1398 : 18.06.2021, 12:34:40 »
Koronajutuistasi näkee, että yrität selitellä pois kaikki mahdolliset ongelmat koskien rokotteita vähättelemällä ja pyörtämällä erinäisiä lausuntoja, joita virallisetkin tahot ovat antaneet.

Mistähän tämän oikein näkee? En kiellä rokotteiden sivuvaikutuksia enkä myöskään väitä, että pitkän aikavälin mahdolliset ongelmat olisivat poissuljettuja. Suhtautumistani tiivistää tämän ketjun eilinen viesti jäsen Emo:lle:

Varmaan olemme sitten vähän samanlaisessa rajatilassa. Pidemmän ajan mahdollisista haitoista ei ole rokotteen osalta vielä tietoa. Ja sama koskee sitten tietysti sairastettua infektiotakin: aiheuttaako sairastettu infektio jotain sellaista, että ongelma tulee ilmi vasta vuosien päästä jonkin muun asian yhteydessä? Tuotakaan ei tiedä muuten kuin sitten vasta ajan kanssa.

Lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä (noin vuosi, mitä nyt ihmiskokeita on ollut käynnissä) rokotteet näyttäisivät olevan turvallisempia kuin sairastettu infektio ainakin niissä ikäryhmissä, joille rokotteita nyt Suomessakin jaellaan.

Toisaalla yrität ylläpitää kauhua koronasta mustana surmana, joka on lakaisemassa koko kansakunnan maan päältä.

No missä olen sanonut näin? Niin, en missään. Tässä vaiheessa ei tietysti yllätä, että keskustelijoista juuri sinä yrität esittää minun sanomakseni tällaista. Tämä kun ei ole ensimmäinen kerta. Mutta edelleenkään en tuollaista ole esittänyt.

Se, että pitää covid-19 infektiota kausi-influenssaa vahingollisempana tartunnan saaneille, ei vielä tarkoita sitä, että väittäisi "koronan olevan musta surma, joka on lakaisemassa koko kansakunnan maan päältä". Jostain syystä sinulle ei kuitenkaan näytä tuottavan ongelmaa yhtäläisyysmerkkien vetäminen näiden asioiden välille.

En tiedä mikä agendasi on, mutta jos et ole lobbaamassa jotain lääkefirmaa tms. niin vaikuttaa siltä, että käsittelet jotain moraalista krapulaa, jonka puitteissa pyrit perustelemaan koronapiikitykset (kaikille).

Niin, että nyt sitten aletaan sovitella jonkinlaista agendaa jo ja mahdollisesti lääkefirman lobbarin viittaa? No, tästä ehkä saadaan uudenlainen salaliittoteoria aikaiseksi: nimimerkillä simplex vaikuttava lääketeollisuuden lobbari yrittää vaikuttaa Hommafoorumilla ja pyrkii perustelemaan koronapiikitykset kaikille.

Jos nyt viimeisten viestien osalta "agendaa" pitää kaivaa, niin esimerkiksi seuraaviin olen ottanut kantaa:
Se mikä jäi sinulta mainitsematta on myös se että normi faasitesteissä on käytössä myös tuplasokko testaustapa. Nyt sitä ei ole lainkaan.
Tähän THLn itsensä lausumaam tosiasiaan nojaten- rokottaminen on täysin turhaa ja takuulla haittojen osalta pahempi vaihtoehto, kuin normaali elämä ilman testaamttomia ja jo nyt haitoiltaan ylivoimaisesti pahimpia piikkejä.
Pfizerin rokotteen patenttihakemuksessa on tosiaan tämä kohta (lihavointi oma):

On siis esitetty, että koronarokotteille ei tehdä "kaksoissokkotestausta", esitetty rokotteiden olevan testaamattomia ja annettu ymmärtää, että Pfizerin patenttihakemuksesta, joka ei ole edes mikään patenttihakemus saati Pfizerin kirjoittama dokumentti, löytyy kaikenlaista. Väitteet ovat yksiselitteisesti virheellisiä ja siksi olen kirjoittanut niihin vastineet.

Voi tietysti olla, että tällainen jankkaus on ikävää, mutta onko parempi sitten jättää nuo argumentit roikkumaan ilmaan tänne? Ei noihin paljon tarvitse käyttää samaa tuulesta temmattua vahvistusta ja kärjistystä jota käytät esimerkiksi minun sanomisiini (väität, että pidän koronaa mustan surman kaltaisena), niin päästään jo ihan uudelle tasolle virheellisessä argumentaatiossa. Tietysti jos haluatte, että ketjusta tulee tässä mielessä todellisuudesta irtaantuneiden argumenttien tunkio, niin voin tietysti jättää jatkossa kommentoimattakin. Onhan se tietysti kivempi ja sujuvoittaa keskustelua, kun vain samanmielisten mielikuvitus on rajana.

On ymmärrettävää, että kiireessä piikille juosseet tulevat katumapäälle kun uutta negatiivista tietoa piikeistä alkaa tihkumaan ulos. Ehkä itsensä piikittäminen kokeellisilla aineilla ei ollutkaan hyvä idea, ken tietää? Tyypillinen reaktio tällaisessa epävarmuuden tilassa on pyrkiä puolustamaan oman päätöksensä yllyttämällä muut tekemään samalla lailla. Tuntuhan se paremmalta jos ei ole yksin uppoavassa veneessä.

Viittaat varmaan johonkin toiseen henkilöön tällä, vaikka vastaat minulle? Oma piikkini on vielä saamatta. Aika tosin on varattu.

Oli miten oli, en oikein ymmärrä tätä piikitysvimmaa ja miksi kaikki pitäisi pakottaa siihen ylipuhumalla, saarnaamalla, koronapasseilla tai muulla "suostuttelulla".

No, itse en ainakaan ketään ole pakottamassa. Jos kuitenkin nähdäkseni virheellisten argumenttien (joita joku saattaa käyttää päätöksensä pohjana) korjaaminen on "ylipuhumista" tai "suostuttelua", niin voi olla, että meistä kahdesta itseasiassa sinä olet se, jolla on jonkinlainen agenda näissä jutuissa.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 251
 • Liked: 11301
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1399 : 18.06.2021, 13:13:53 »
Artikkelin alkuosa käsitteli lähinnä sitä, ettei ko. lentoyhtiö ole keskustellut pilottikuolemista valtion kanssa. Vaikka olisivatkin, tämä on todennäköisesti salaista tietoa, jota ei anneta virallisena tiedotteena yhtiöstä ulkomaailmaan. Siksi en pitänyt sitä merkittävänä asiana mainita tässä yhteydessä, kun artikkelia lainasin ja referoin. British Airwaysilla työskentelee n. 4500 pilottia, joista 4 ei ole hirvittävän suuri määrä, mutta täytyy myös ottaa huomioon, että lentäjän ammattia yleisesti harjoittavat perusterveet.

BA:ta varmaan koskevat tavanomaiset rajoitteet koskien työntekijöidensä terveystietojen julkaisua. De facto niiden ei pitäisi haitata nimetöntä nettkirjoittajaa, joka haluaa viestittää, että pilotteja kuolee rokotteisiin, ellei riskiksi laske mahdollisuutta, että joku kaivaisi esiin tiedon, että yksi kuolikin maksasyöpään ja toinen auto-onnettomuudessa. Jos verrokiksi otetaan 40-vuotiaiden miesten kuolleisuus Suomessa, se on 1,5 promillea tai noin seitsemän kappaletta vuodessa tuollaista 4500 henkeä kohden. BA varmasti ei palkkaa sairaita pilotteja, mutta oletan, että säännöt ovat karkeasti samat mitä tulee sairastuneiden potkimiseen pois (ja kollegat varmaan voivat muistaa niitäkin, jotka siirtyivät hautausmaalle sairaseläkeen kautta). Ainakin jenkeissä muuten pilottien keskimäärinen elinajanodote on merkittävästi yleistä tasoa huonompi - syiden spekulaatio menee niin totaalisesti tämän säikeen aiheen ulkopuolelle, että jääkööt sikseen.   

Sinänsä en pitäisi mahdottomana, että yhdistelmä AZ:n rokotteista ja varsinkin pitkänmatkan lennoista frekvenssillä, jotka ylittävät tavallisten pulliaisten tai jopa kovien kansainvälisten kaupparatsujen normaalin ohjelman moninkertaisesti voisi sisältää todellisen riskitekijän - mutta haluaisin nähdä todellisen todisteen siitä, ennen kuin asiaa enempää tuumailisin.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Sator Arepo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 703
 • Liked: 2880
 • No Lives Matter
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1400 : 18.06.2021, 13:19:30 »
Jostain syystä te tykkäätte kinata BA:n piloteista mutta lotkauttakaa nyt edes joku korvaanne tälle:

https://www.jefferson.edu/about/news-and-events/2021/6/discovery-shows-human-cells-can-write-rna-sequences-to-dna.html

Voihan olla, että tuo tutkimus kohta häviää jonnekin, julistetaan hörhöpaskaksi tms., ottakaa talteen.
Jos nimittäin noin olisi, niin myisin Pfizerin ja parin muunkin lafkan osakkeet asap.

Oleellinen kohta lienee seuraava:

Lainaus
“Our research suggests that polymerase theta’s main function is to act as a reverse transcriptase,” says Dr. Pomerantz. “In healthy cells, the purpose of this molecule may be toward RNA-mediated DNA repair. In unhealthy cells, such as cancer cells, polymerase theta is highly expressed and promotes cancer cell growth and drug resistance. It will be exciting to further understand how polymerase theta’s activity on RNA contributes to DNA repair and cancer-cell proliferation.”

Solut muuttavat DNA:tansa jatkuvasti RNA:ksi osana mm. proteiinien tuotantoa. Jos ne tuottaisivat myös merkittäviä määriä tuota polymeraasi thetaa, joka upottaisi solulimasta löytyvät RNA-ketjut takaisin DNA:han summittaisesti, ihmisen genomi olisi erittäin epävakaa. Prosessi lähtisi käyntiin jo alkiossa, ja se vähemmistö meistä joka pääsisi elossa ulos kohdusta, kuolisi vaikeisiin kehitysvammoihin ja syöpiin vuoden sisällä. Artikkelin perusteella polymeraasi thetan rooli saattaisi olla, että jos DNA:n kaksoisketjusta on vaurioitunut toinen puoli, ehjästä tehdään RNA-peilikuva ja sijoitetaan se rikkinäisen kohdan tilalle.

Se olisi ehkä ymmärrettävää, että syöpäpotilas haluaisi välttää mRNA-rokotteita. Itse kyllä ottaisin siinä tilanteessa teoreettisesta lisämutaatioriskistä huolimatta mahdollisimman tehokkaan piikin, koska korona on vaarallisempi heille, jotka ovat jo valmiiksi huonossa kunnossa.
Kansa on pettänyt hallituksen luottamuksen ja voisi sen voittaa takaisin vain kahta suuremmalla uurastuksella. Eikö olisi kaikille helpompaa, että hallitus hajoittaisi kansan ja valitsisi uuden?

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 916
 • Liked: 6164
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1401 : 18.06.2021, 13:47:45 »
^ @Ajatolloh aloitti väkevästi tiedejulkaisun kommentoinnin ad hominemilla.

Asiallisia vastauksia, pyydän.

Missä kohtaa viestissäni on ad hominemia??? Haloo nyt. Sinun "leiritys" viestissäsi oli pieni ad homin katku kyllä.

Sinä @Emo kun saarnaat piikkipalloista ja mRNA:sta niin pysähdyppä hetki:

Tiedätkö yhtään mitenkä se virus valmistuttaa itsestään kopioita? Mukaan lukien ne piikkipallukat.

Virus ei itse kykene tuottamaan mitään. Se on pelkkä "asiakirjasalkku" täynnä piirustuksia. Arvaappa mitä ne "piirustukset" ovat?

Kyllä. mRNA molekyylejä.  Tunkeuduttuaan soluusi, viirus spruuttaa sinne kasan mRNA molekyylejä, jotka ohjeistavat solusi aloittamaan virukseen kuuluvien komponenttien tehtailun. Yksi niistä ohjeista on kuuluisa piikkipallon valmistus.

Jos rokotteen mRNA mielestäsi kykenee manipuloimaan DNA:si, miksi se viruksen samanlainen mRNA ei siihen kykene?

(Ylläolevassa -kuten aiemmassakaan viestissäni - ei ollut sanakaan ad hominemia. Jos joku tuon jonain henkilökohtaisena loukkauksena ottaa, että haastan miettimään asian perinjuurin, niin onpa kumma tyyppi kyseessä sitten)

Edit. Kävin vielä lukemassa viestini uudestaan @Emo. Ehkä otit sinä-passiivin käyttöni sinuun koskevana. Sorry. Meikäläisen huonoa suomea, you-passiivia pukkaa. Kävin laittamassa sinne täsmennyksen. Käyppä lukemassa. Ylläolevan tekstin sinä on sen sijaan nimenomaan sinulle osoitettu, kun et tunnu ymmärtävän, että virukset ne vasta mRNA:ta tuottavatkin.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2021, 13:53:35 kirjoittanut Ajatolloh »
Eikka Keravalta: "Kehitysmaaperäisen maahanmuuton väistämättä aiheuttamat 'lieveilmiöt' ovat aina 'huolestuttava ilmiö', mutta itse ongelman aiheuttaja, kehitysmaaperäinen maahanmuutto on sen sijaan välttämättömyys ja hyväksi maallemme."

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 916
 • Liked: 6164
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1402 : 18.06.2021, 14:00:08 »
Sitäkin voi miettiä voisiko kyse olla ihan itsemurhista. Lentobisnes ei ole todennäköisesti palautumassa entiselleen vuosiin, ja stressiä voi olla ilmassa melkoisesti.

Minusta tuo on aika validi spekulaatio. Piloteilla on yleensä aika hyvät ansiot. Velkavipua on saattanut olla. Nyt kun oltu yli vuosi lomautettuna, saattaapi joitakin alkaa jo vähän masentamaan kun tulot ovat hävinneet, raskaat velat roikkuu niskassa ja lentoliikenteen tulevaisuuskin vaikuttaa jotenkin tuskaisalta.

Mielenkiinnolla odotan, tuleeko tuohon lisää tietoa missään vaiheessa. Toistaiseksi enempi sellaisen anonyymin huutelun tasolla tuokin juoru.

Paljon nousee kysymyksiä:

- Koskeeko asia vain BA:n pilotteja? Jos k, miten se on mahdollista?

- Olivatko piloteti lomautettuina vaiko aktiivipalveluksessa? (ts liittyykö tämä jotenkin viransuoritukseen?)

- Jos liittyy lentokoneessa lentämiseen ("tunteja taivailla"), miksi vain pilotit? Miksei lentoemot ja stuertitkin sitten?

- Miksei asia manifestoidu muualla lentoyhtiöissä?

Ehkä tämäkään asia ei liity koronaan mitenkään - paitsi ehkä välillisesti kuten jäsen foobar tuossa yllä. Korona pilasi matkustuksen ja talouden.
Eikka Keravalta: "Kehitysmaaperäisen maahanmuuton väistämättä aiheuttamat 'lieveilmiöt' ovat aina 'huolestuttava ilmiö', mutta itse ongelman aiheuttaja, kehitysmaaperäinen maahanmuutto on sen sijaan välttämättömyys ja hyväksi maallemme."

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 353
 • Liked: 16833
 • et fabrum untolerant sensitivo
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1403 : 18.06.2021, 14:16:06 »
Nämä testit olivat placebo-kontrolloituja, eli osallistujat eivät tienneet, saivatko oikeaa rokotetta vai eivät. Vastaavasti tutkimukset olivat "observer blinded", eli tutkimuksen aikana havainnoijat eivät tienneet ennen unblindausta, ketkä olivat rokotettuja ja ketkä eivät.

Näin ollen nämäkin ovat olleet satunnaistettuja "kaksoissokkotutkimuksia", mutta tätä termiä ei ole suoraan käytetty, vaan tutkimuksissa on tarkemmin määritelty se, ketkä ovat olleet ne, joilta informaatio on piilotettu.

Seison tältä osin korjattuna. Tuplasokko testejä on siis ollut, joskin ne ovat olleet hyvin suppeita ja lyhytaikaisia. Puolen vuoden aikavälillä rokotuksia ja placeboa sekä parin kuukauden seuranta. Jonka jälkeen isoon jakoon.

Itse pidän klassisesta määritteestä double blind menetelmälle. Rokotettava ei tiedä mitä saa, rokottaja ei tiedä mitä antaa ja samalla on tietämätön mitä kukin on saanut ja seuraa vain tuloksia. Sitten tulee se paljastus ja tehdään johtopäätökset.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

simplex

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 383
 • Liked: 9404
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1404 : 18.06.2021, 15:01:53 »
Seison tältä osin korjattuna. Tuplasokko testejä on siis ollut, joskin ne ovat olleet hyvin suppeita ja lyhytaikaisia. Puolen vuoden aikavälillä rokotuksia ja placeboa sekä parin kuukauden seuranta. Jonka jälkeen isoon jakoon.

Lyhytaikaisuudesta olen samaa mieltä, eli aika on lyhempi kuin normaalisti. Monesti kai phase 3 tutkimukset kestävät 1-4 vuotta ja nyt vasta alkaa olla ensimmäinen vuosi lähes pulkassa tuon Pfizerin testin ensimmäisten rokotettujen osalta. Tässä on tietysti tehty tradeoff sen suhteen, miten nopeasti riskiryhmiä on päästy rokottamaan vs. miten pitkään pyritään varmistumaan siitä, että vasta pitkällä aikavälillä näkyviä ongelmia ei tule. Noiden rokotteiden osaltahan tutkimukset edelleen jatkuvat, mutta ennen joulua otettiin ulos ensimmäiset välitulokset, joiden perusteella pystyttiin olemaan hyvin varmoja siitä, että rokotteilla on tehoa oireista tautia vastaan.

Otosjoukon suppeudesta olen sen sijaan eri mieltä. Esimerkiksi tässä artikkelissa (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3551877/) on kuvattu muutamien eri rokotteiden osalta eri tutkimusvaiheiden testipopulaation kokoja 2000-2010 -vuosilta. Phase 3:n osalta keskimääräinen koko on hieman alle 30 000 ja mediaani noin 23 000 henkilöä. Yhdistetty joukon koko (phase 2+3) on ollut keskimäärin noin 33 000 ja mediaani noin 27 000. Esimerkiksi Pfizerin yli 40 000 osallistujan joukko (periaatteessa phase 2+3 yhdistettynä) on selvästi näiden tunnuslukujen yläpuolella. Tuossa mielessä testijoukko on ihan hyvän kokoinen. Laitoin noita artikkelin testijoukkoja kuvaavan taulukon kuvana liitteeksi.

Testijoukon koon valintaan on varmasti vaikuttanut myös se, miten nopeasti joukkoon arvioidaan saatavan tartuntoja, joiden perusteella rokotteen tehoa voi arvioida. Koska on pyritty lyhyeeseen testiaikaan, tämä on varmaankin osaltaan kasvattanut painetta pitää testijoukot riittävän suurikokoisina.

Itse pidän klassisesta määritteestä double blind menetelmälle. Rokotettava ei tiedä mitä saa, rokottaja ei tiedä mitä antaa ja samalla on tietämätön mitä kukin on saanut ja seuraa vain tuloksia. Sitten tulee se paljastus ja tehdään johtopäätökset.
Kyllähän tuo on hyvä tapa ja sitä edelleen sovelletaan. Kyse on ymmärtääkseni tosiaan vain terminologiasta: eli "double blind" on voinut tarkoittaa testaajan puolelta erilaisia asioita (onko havaintojen tekijät vai esimerkiksi analyysia tekevät tietoisia siitä, mitkä osapuolet on rokotettu). Määritelmän avaamisella useampaan kuvailevaan termiin (esim. "placebo controlled", "observer-blinded") pyritään vaan selkiyttämään sitä, että paremmin selviää, mille kaikille osapuolille tilanne on ollut "sokko".
« Viimeksi muokattu: 18.06.2021, 15:07:37 kirjoittanut simplex »

Paulo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 207
 • Liked: 402
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1405 : 18.06.2021, 15:19:49 »
Mitä herrat @simplex  ja @Ajatolloh  ja @Paulo tai kuka tahansa muu olette mieltä tästä linkistä:

Mitä mieltä täällä ollaan nimenomaan mRna-rokotemyönteisessä leirissä?

…en nyt saa kiinni miksi minut on luokiteltu johonkin leiriin kuuluvaksi vai saanko ylläolevasta vain väärän käsityksen…

Itsehän elän käytännön elämässä tilanteessa jossa rokotteen hyötyä  ja vastetta sekä mahdollisia haittoja mietitään hyvinkin tarkasti, koska panoksena on mahdollisesti avopuolison elämä. Hänhän otti keväällä ensimmäisen rokotteen, josta tuli hyvinkin pahoja oireita niitä tässä sen tarkemmin yksilöimättä. Tuolloin hän ihan viisaasti päätti ettei kakkospiikkiä ota. Hoitava infektiolääkäri ei tuolloin ottanut asiaan lopullista kantaa. Nyt kuitenkin hänenkin kantansa on se että kakkospiikki kannattaa kaikesta huolimatta ottaa. Ajatuksena varmaankin se että viruksen iskiessä vakava tautimuoto ja sitä myöten hengenmeno on erittäin todennäköinen. Hänellä on siis perustautina muunmuassa Tom1-geenimutaatio jonka yhtenä oireena on olematon T-solutuotanto. Tämä lisättynä muutenkin heikentyneeseen immuunipuolustukseen ei anna paljon eväitä taistella minkäänlaisia viruksia vastaan. Sen takia rokotteen antama edes jonkinnäköinen puolustus on täysin tyhjän oman puolustuksen päälle rakennettuna pelkkää plussaa, jos siis selviää itse rokotuksesta.

Jo tälläisen arkisen tilanteen takia harvemmin tulee linkkaamianne tutkimus- sun muita asiantuntijalausuntoja edes luettua, koska tilanteemme on hyvinkin erilainen yleiseen väestöön verrattuna. Eikä muiden rokotemielipiteet kiinnosta muuta kuin sitä kautta, että mitä vähemmän eri viruksia on ulkomaailmassa liikkeellä, sen pitempään avopuolisoni pysyy hengissä, näin kärjistäen ajateltuna. Joten ainoa leiri mihin minut voi täällä sijoittaa on se leiri missä kyllä huomataan jos joku kirjoittaa suoranaista paskaa niinkuin tuossa aikaisemmin ketjussa tapahtui.

Ja ketjun aiheeseen liittyen itse olen saanut molemmat rokotteet jo hyvissä ajoin, johtuen työpaikastani. Rokotteiden jälkeen ei mitään oireita, voin edelleen fyysisesti aivan loistavasti ja omasta puolestani kannatan jokaiselle rokotetta jos siihen ei ole mitään TODETTUA estettä.Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 675
 • Liked: 11322
 • Europidi Jumalan armosta
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1406 : 18.06.2021, 15:27:35 »
Nuorten miesten sydänlihasongelmat rokotteen suhteen eivät ole mitään foliota, ja olen noista vaurioista todella huolissani.

Et sinä kenenkään vaurioista ole oikeasti huolissasi.

Kovia sanoja. Todella kovia.

Mutta mitäpä siitä, mitä jonkun nimimerkin pään sisällä todella surraa, kun oikeat lääkärit, oikeilla nimillään ja nuunillaan, jakavat tuon huolen. Miettikää sitä.

MP Derek Sloan raises concerns about censorship of doctors and scientists – June 17, 2021
130,736 views•Streamed live 20 hours ago
https://www.youtube.com/watch?v=vUrp5PlnBwQ
Lainaus
Independent MP Derek Sloan holds a news conference on Parliament Hill to raise concerns about the alleged censorship of doctors and scientists as well as medical information related to vaccines. The Ontario MP has been critical of lockdowns that have been in place due to the COVID-19 pandemic, and also sponsored a petition questioning the safety of COVID-19 vaccines. He is joined by a trio of trio of doctors and scientists.

Totuus ei pala tulessakaan. Ja totuus tekee vapaaksi.

No fear.
NOVUS ORDO HOMMARUM
FLCCC
How to save the world, in three easy steps.
Lainaus
A man has got to know his limitations.
--Harry Callahan

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 120
 • Liked: 34745
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1407 : 18.06.2021, 15:57:12 »
Tyypillistä, että kun kysyn teiltä mitä olette mieltä linkin tutkimuksesta, niin jokainen loukkaantuu ”leiristä”!
ONKO TEILLÄ MIELIPIDETTÄ TUTKIMUKSESTA JOSTA KYSYIN?

Meinasin @foobar  laittaa myös nimeltä siihen alkuperäiseen viestiin, mutta ajattelin etten joka ikistä myönteisesti mRna-rokotteeseen suhtautunutta erikseen tägää - onneksi, jää ne leirisyytökset tästä ketjusta pois 👍🏻

Tiedän perheenne erityisen tilanteen, olet aiemminkin siitä kertonut.
Mielipidettä tuosta tutkimuksesta vain kyselin että pidättekö sitä mitenkään merkittävänä.

Edit: Luin niitä kommentteja siitä tiedelehdestä, siellä oli mielipiteitä ja tietoakin, ihmiset ei pelkästään hatusta vastailleet, ehkä.
Lopuksi lainaan ministeri Pekosta: ”Kyllä luonto on kuulkaa ihmeellinen.”
Uutta ilmenee usein, vaikkei kukaan osaa mitään odottaa.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2021, 16:03:19 kirjoittanut Emo »

Paulo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 207
 • Liked: 402
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1408 : 18.06.2021, 16:30:47 »
Kun en tuosta tutkimuksesta ymmärrä puoliakaan niin ei siitä voi olla oikein mitään mieltäkään.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 120
 • Liked: 34745
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #1409 : 18.06.2021, 17:00:47 »
Kun en tuosta tutkimuksesta ymmärrä puoliakaan niin ei siitä voi olla oikein mitään mieltäkään.

Ok 🙂

Minulla taas laiskottaa lukea, siksikin ajattelin luettaa sen teillä ketkä täällä viisaita kirjoittelette mutta olette selkeästi vähemmän vastahankaisia mRna-rokotteelle kuin minä.
(Joskin sinulla on parhaat mahdolliset perusteet olla myötämielinen, koska taudin riskit henkilökohtaisessa ja vaimosi elämässä ovat äärimmäiset.)

Lasselta tulee joskus kuulkaa hyviäkin linkkejä.
Tämä kannattaa katsoa.

 
MP Derek Sloan raises concerns about censorship of doctors and scientists – June 17, 2021


https://m.youtube.com/watch?v=vUrp5PlnBwQ

Laittakaa englanninkielinen tekstitys päälle, paljon helpompi ymmärtää puhe mikäli ette ole tottuneet kuuntelemaan känädämongerrusta.