Äänestys

Aiotko ottaa koronarokotteen?

Kyllä
304 (65.2%)
En
162 (34.8%)

Äänestäjiä yhteensä: 466

Kirjoittaja Aihe: Aiotko ottaa koronarokotteen?  (Luettu 134182 kertaa)

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 9 533
 • Liked: 11169
 • Deus Vult!
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #510 : 10.05.2021, 07:08:12 »
Eli kunhan matkustelijalla itsellään on tautia lieventävä rokote otettuna, ei enää haittaa taudin tuominen ulkomailta? Mitä eroa tällä on siihen, että rokottamaton tuo taudin ulkomailta?

Eikö tästä taudista siis pidäkään päästä eroon?

Onko korona lopettanut muuntumisen?

Kaverin puolesta kyselen...
Ef 6:10-11
Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

Vesihiisi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 114
 • Liked: 240
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #511 : 10.05.2021, 08:34:10 »
Testaus on ilmainen ja rokotekkin on ilmainen ainakin täällä helsingissä.Kelle te oikein noista maksatte?.Ei tartte maksaa edes polikliniikkamaksua.Noita rekkoja jossa testataan ilmaiseksi on näkynyt ainakin itiksessä tallinnanaukiolla? ja kampissa narikkatorilla?.

”Lomamatkoja” varten testeihin ei pääse ilmaiseksi. Mutta Hki-Vantaalla testin saavat kaikki ilmaiseksi. Olikohan nyt jopa jo pakollista. Pakko sielläkin on ollut aina käydä, jottei ole tarvinnut kökkiä karanteenissa sen 72 tuntia.

Vesihiisi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 114
 • Liked: 240
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #512 : 10.05.2021, 08:43:03 »
Eli kunhan matkustelijalla itsellään on tautia lieventävä rokote otettuna, ei enää haittaa taudin tuominen ulkomailta? Mitä eroa tällä on siihen, että rokottamaton tuo taudin ulkomailta?

Eikö tästä taudista siis pidäkään päästä eroon?

Onko korona lopettanut muuntumisen?

Kaverin puolesta kyselen...

Tästä viikosta alkaen Finskille riittää Suomeen tultaessa, että eka piikki on otettu. Ei tarvita testiä. Aikamoista, etten sanoisi.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 347
 • Liked: 55676
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #513 : 10.05.2021, 09:18:18 »
Tästä viikosta alkaen Finskille riittää Suomeen tultaessa, että eka piikki on otettu. Ei tarvita testiä. Aikamoista, etten sanoisi.

Olin viime viikolla hakemassa yhtä yhden piikin saanutta ystävää Helsinki-Vantaalta, ja kuulutuksen seasta kuulin sanat "vapaaehtoinen karanteeni". Jotain testejä siinä kuitenkin kuulemma tehtiin, niiden laadusta en osaa sanoa sen enempää.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Miksi yhteiskunnan pitäisi sietää vallankumousta vaativaa maailmanlopun kulttia, jonka keskeinen toimintaperiaate on lain rikkominen?”
— Jäsen Roope

“Vähiten asioista tietävät ne jotka eniten tiedostavat.”
— Historioitsija Teemu Keskisarja

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 118
 • Liked: 34736
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #514 : 10.05.2021, 09:47:59 »
Harva lääkärikään pystyy lausumaan mRna-koronarokotteista paljon mitään.
Jos olet esim. silmälääkäri niin eipä siinä työpäivät koronasta täyty.

Siihenhän liittyy ajatus VASTUUSTA, kun peräänkuulutetaan lääkärikoulutusta ihmisiltä, ketkä ohjeistavat kansalaisia terveysasioissa, mutta miten olette havainnut lääkäreiden kantavan (paska)puheistaan vastuun Suomessa tai missään muussa länsimaassa? Miettikääpä sitä, että Tegnellkin on lääkäri!
Näinpä, hyvin harva lääkäri kykenee sanomaan mitään näistä rokotteista, niiden turvallisuudesta nyt ja tulevaisuudessa.

Siksipä esim terveyskeskuslääkäri ei määrää syöpälääkitystä itsenäisesti, tai silmälääkäri tähystä peräsuolen terveyttä.

Siinä se VASTUU kiteytyy. Poikkeusluvalla piikitettäviin rokotteisiin lopullinen vastuuhenkilö on rokotettava itse. Siksi onkin vastuutonta huudella lääketieteellisiä ota tämä rokote ehdottomasti jos liikut tällä alueella, kun ei sillä huutelijallakaan mitään vastuuta sitten ole.

Jos sinusta tuntuu siltä että haluat rokotteen, niin itsepähän sen otat. Jos lääkärisi suosittelee sitä sinulle niin kenties parempi. Vastuullinen olet lopulta sinä itse.

Ynnä edellä lausuttuun lisään vielä sen, että kun kyse on niin uudesta asiasta, kuin mitä mRna-rokote on, joita on nyt maailmalla rokotettu noin neljän kuukauden ajan ihmisiin, niin kellään ei yksinkertaisesti ole vielä kunnon käsitystä edes rokotteen hyödyistä saati haitoista.
Se voidaan sanoa, että vasta-aineita syntyy ja harvemmin rokote akuutisti ketään tappaa, mutta hyötyjen pitempiaikaisuudesta tai myöhempien haittojen esiintymisestä ei voida vielä sanoa juuta eikä jaata.

Tässä tilanteessa lääkärit (esim. Nohynek) vakuuttaessaan rokotteen turvallisuutta näyttäytyvät lähinnä lapsellisilta hölmöiltä. Tietenkin hänen työnsä on vakuuttaa kansalaiset rokotteen turvallisuudesta, mutta ei Nohynek mitään hirveän paljon enempää uusista rokotteista tiedä kuin mitä tietää se suolta tähystävä kollegakaan joka sekin osaa sanoa, ettei mRna-rokotteista mitään käytännössä vielä tiedetä.
Ihmiskokeet ovat juuri menossa.

Onkin varsin mielenkiintoista, että vektorirokotteita, joista on aiempaa käyttökokemusta, vainotaan kaikin mahdollisin argumentein. Ne ikäänkuin halutaan saada pois rokotearsenaalista, pois uuden halvemman  mRna-tekniikan tieltä?
Tähänkin ketjuun on linkattu tutkimus, jossa todettiin myös Pfizerin aiheuttavan verenkiertokomplikaatioita käytännössä yhtä usein kuin Astra aiheuttaa. Silti Pfizer on virallisesti turvallinen.
Ja viimeisin Guillain-Barre - kaustiyritelmä oli ihan tekemällä tehty, pelkästään sairastamalla  normi virusinfektion ihminen altistuu Guillan-Barrelle. Ihmekö se jos virusrokote saattaa aiheuttaa saman.

Itse ottaisin edelleen ennemmin Astran kuin Pfizerin, jos jotain ottaisin, koska mieluummin otan paremmin tunnetut riskit kuin mahdolliset tuntemattomat riskit. Vanhempi tekniikka on yllättäen paremmin tunnettu kuin uusi tekniikka, ja Astra on varsin turvallinen edelleen sen perusteella mitä siitä tiedetään.

Lobotomite

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 425
 • Liked: 1440
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #515 : 10.05.2021, 09:56:09 »

Menee vähän semanttiseksi, mutta myönnetään, etten ehkä käyttänyt oikeaa sanaa oikeassa muodossa. Mutta kuitenkin nyt puhutaan samasta asiasta, eli +60% riski kuolla on +60% kuolleiden määrässä. Vai miten olen tämän ymmärtänyt väärin?

Rautalangasta. Sinulla on 2000 ihmistä. 1000 sairastanutta ja 1000 sairastamatonta. Sairastaneilla 60% korkeampi riski kuolla kuin sairastamattomilla ei välttämättä näy lainkaan. Eli 6kk jälkeen 2000 henkeä voi olla hengissä.

Kuolleisuus taasen kertoo siitä että sairastamattomien ryhmässä kuoli väkeä ja sairastaneiden keskuudessa kuoli 60% enemmän.

Sinun rautalangassa on virhe. Ei todennäköisyyksiä revitä hatusta eivätkä ne tarkoita "ehkä tapahtuu, ehkä ei ollenkaan", vaan tuossa tutkimuksessa todennäköisyys laskettiin sairastaneiden keskuudessa huomatun ylimääräisten kuolleiden määrästä (eli kuolleisuudesta) verrattuna ei-sairastaneiden kuolleiden määrään. Eli, jos esim. 10/1000 ei-sairastaneesta kuoli ja 16/1000 sairastaneesta kuoli, saadaan +60% kuolemisen riski.

Lainaus
Lainaus
Ei olemassa monoliittistä THE TOTUUSTM, jonka voi saada vain THE LÄÄKÄRIltä. Lääketiede on sottaisempaa kuin jotkut haluavat myöntää ja lääkäreitäkin on monenlaisia. Ei puoskari-nimitys ole tuulesta temmattu. Tähän hommaan pakostakin liittyy epävarmuutta ja me poloiset kuolevaiset yritämme sen kanssa tulla toimeen.

Hienoa, alat ymmärtämään. Otatko usein lääkitykseesi tai leikkauksiisi neuvot interwebsin nimettömiltä keskustelijoilta tai lääketieteellisistä julkaisuista jotka kertovat että se ja se saattaa tehdä jotain? Vai keskusteletko asioista oman lääkärisi kanssa joka sinun terveystietojesi avustamana pyrkii pitämään sinut hengissä ja toimintakykyisenä?

Riippuu lääkärin erikoisalasta ja pätevyydestä. Esimerkiksi, jos terveyskeskuksen vastaanottolääkäri on joskus 90-luvulla muistellut ulkoa ruokakolmion yhdellä ravitsemustieteen peruskurssilla, en minä suuremmin anna painoarvoa hänen näkemyksille oikeanoppisesta ruokavaliosta.

Lainaus
Lainaus
Tuon tutkimuksen ovat kirjoittaneet ja tarkastaneet lääkärit ja tohtorit luotettavasta yliopistosta. Mitä teen nyt, kun minunhan pitää uskoa vain lääkäreitä? Jätänkö rokotteen ottamatta?

Keskustelet sen oman lääkärisi kanssa. Lääketieteellisessä tutkimuksessa kuten muussakin tieteessä nykyisin on valtava ongelma. Toistettavuus.

Mutta miksi minun oma lääkäri olisi oikeammassa kuin muut lääkärit? Mistä tiedän mitä lääkäriä uskoa, jos lääkärit ovat eri mieltä? Sinun "lääkärit ovat aina oikeassa"-teesissä on aukko.

Lainaus
Lainaus
Lopuksi pieni caveat lector: en todellakaan sano, ettei lääkäreihin kannata uskoa, mutta lääkärit ovat yhtä ihmisiä kuin me muutkin. Jotkut heistä ovat erittäin päteviä ja osaavat asiansa, jotkut vain nostavat palkkaa ja jotkut ovat myyneet sielunsa lääketeollisuudelle, jne. He eivät ole yli-ihmisiä, joilta saa lopullisen totuuden, jota ei saa kyseenalaistaa.

Kuten eivät ole "luotettavat?" yliopistotkaan, lääketieteelliset julkaisut tms. Hienoa olemme päässeet perille.

Hienoa, että olet kanssani samaa mieltä!

Murkula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 281
 • Liked: 2163
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #516 : 10.05.2021, 11:14:21 »
En ole ottamassa näitä "rokotteita" näillä näkymin.

Sanon suoraan, että kun täällä häivytettään lääkärien osaamista, niin samaan aikaan oikeassa maailmassa saa kuulla, että sellainen perustava osaminen kuuluu jo sairaanhoitajankin koulutukseen. Miten näiden "paljastajien" kirjoitukset riskeistä, ovat monella tapaa ihan koulussa opetettua tavaraa. Lääkärit tietävät kyllä, mutta ei sovi puhua, ettei käy kuin Kivivuorelle. Asioita joista puhutaan taas kahvihuoneessa, mutta ei sovi sanoa tasan mitään jonottajille, juuri kuten sikapiikin aikaan.
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Sensuurissa pahinta on          ja          .

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh, Puuha-Pepe, Sir, Justustr

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 118
 • Liked: 34736
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #517 : 10.05.2021, 11:33:47 »
^ Lääkäreiden osaaminen on eri asia kuin tietäminen uudesta rokotteesta, kai sinäkin sen ymmärrät?

Vuosia sitten potilaille määrättiin hyvää uutta lääkettä nimeltä Prepulsid, auttoi närästykseen ja ummetukseen ja ei mitään haittavaikutuksia, kunnes sitten vakavien haittavaikutusten vuoksi koko troppi vedettiin globaaleilta markkinoilta.
Kyllä lääkäri osasi sitä reseptille kirjoittaa ja oikeaan diagnoosiin, mutta sivuvaikutuksista ei tiennyt kukaan EDES KAHVIHUONEKESKUSTELUISSA.

Kyse ei ole lääkäreiden osaamisen  häivyttämisestä, vaan faktoissa pysymisestä ja siitä että tajutaan mitä se osaaminen on ja mitä ei ole.
Aivan naurettavaa väittää, että lääkäri jotenkin ”tietäisi”, ja sama pohjakoulutus-han on kaikilla lääkäreillä (LL); mutta lääkäri saattaa osata jotain epäillä ja olla epäluuloinen uutta turvallisena mainostettua kohtaan. Kyse ei silti ole tiedosta ja lääkärikunnassakin on tietenkin monenlaista ihmistä, jotkut uskovat herkemmin ”asiantuntijoita” ja jotkut tietävät, että perästä saattaa kuulua kummia.
« Viimeksi muokattu: 10.05.2021, 11:42:02 kirjoittanut Emo »

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 15 781
 • Liked: 21297
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #518 : 10.05.2021, 11:42:00 »

Rokote on koko ajan vaikeampi nähdä ratkaisuna kun siihen liittyvät seikat hoidetaan päin helvettiä, lähtien käyttötavoista ja rokotettavien infoamisesta ja päätyen täyteen välinpitämättömyyteen uusista varianteista maan rajoilla.

Samaa välinpitämättömyyttä kansalaisten turvallisuutta kohtaan on nähtävissä kaikessa mihin on ryhdytty koko epidemian ajan.
On erittäin epäselvää mihin hallitus toimillaan on ollut pyrkimässä ja pyrkii edelleen.
Kansalaisten henki ja terveys se ei ole, eikä talous.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Murkula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 281
 • Liked: 2163
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #519 : 10.05.2021, 12:57:19 »
^ Lääkäreiden osaaminen on eri asia kuin tietäminen uudesta rokotteesta, kai sinäkin sen ymmärrät?

Vuosia sitten potilaille määrättiin hyvää uutta lääkettä nimeltä Prepulsid, auttoi närästykseen ja ummetukseen ja ei mitään haittavaikutuksia, kunnes sitten vakavien haittavaikutusten vuoksi koko troppi vedettiin globaaleilta markkinoilta.
Kyllä lääkäri osasi sitä reseptille kirjoittaa ja oikeaan diagnoosiin, mutta sivuvaikutuksista ei tiennyt kukaan EDES KAHVIHUONEKESKUSTELUISSA.

Kyse ei ole lääkäreiden osaamisen  häivyttämisestä, vaan faktoissa pysymisestä ja siitä että tajutaan mitä se osaaminen on ja mitä ei ole.
Aivan naurettavaa väittää, että lääkäri jotenkin ”tietäisi”, ja sama pohjakoulutus-han on kaikilla lääkäreillä (LL); mutta lääkäri saattaa osata jotain epäillä ja olla epäluuloinen uutta turvallisena mainostettua kohtaan. Kyse ei silti ole tiedosta ja lääkärikunnassakin on tietenkin monenlaista ihmistä, jotkut uskovat herkemmin ”asiantuntijoita” ja jotkut tietävät, että perästä saattaa kuulua kummia.
Päinvastoin, juuri sitä häivyttämistä tuo on edelleen.

Rinnastetaan hätätilahyväksytty rna-rokote nevehöörd ummetuslääkkeeseen, etkai nyt oikeasti ajattele sen olevan oikea verranto? Kun lääketieteellisiä perusperiaatteita laitetaan roskiin koko hommassa, niin mitää hälytyskellojako ei soi ja mennäänkö vain lauman mukana? Sanon suoraan, että mitäköhän varten meillä on edes mitään lääkäreitä, jos perusvanlaatuista lääketiedettä ei osata soveltaa ja lukea muuta kuin mainosesite. Yhtä hyvin nämä oireet täppäisi jokin perushoitaja järjestelmään ja katsoisi lääketehtaan mainoskuvastosta jotain sopivaa, jos kerran tilanne on tämä.

Vaan tottakai terveydenhoidossa on monenlaista ihmistä, itsekkin on tullut nähtyä sellaisia osaajia, joiden työaika menee pääasiassa iltasanomien "uutisten" lukemiseen. Vaan kyllä merkittävä osa lääkäreistä varmasti tietävät mitä tapahtuu ja sitä on turha hämärtää, mutta mitäs ne sille asialle tekevät? Siitä ei joudu mihinkään vastuuseen, vaikka rokotetteesta tuliskin jotain, mutta siitä tulee kenkään, jos jotain menee sanomaan. Tämäkin rakenne on näemmä mädäntynyt jo pelastamisen ulkopuolelle. Joten mitäs siinä, homma menee kuten ilmaisit sen niin hyvin, että toivottavasti perästä ei kuulu.
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Sensuurissa pahinta on          ja          .

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh, Puuha-Pepe, Sir, Justustr

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 118
 • Liked: 34736
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #520 : 10.05.2021, 13:36:21 »
^ Prepulsid ei ole lääkäreille/hoitajille nevöhööd-lääke eikä myöskään ummetuslääke. Sehän vaikutti ruuansulatuskanavan motiliteettiin ruokatorvesta  perssilmään saakka. Helvetin hyvä lääke oli, sitä oikeasti jäi moni kaipaamaan, työn puolesta taikka henkilökohtaisesti.
Jos oikein muistan, niin Japani oli eka maa joka sen kielsi.

Ja mitenpä lääkäreitä vastuutettaisiin koronarokotteista, kun mRna-rokotteen valmistajatkin ovat tietämäni mukaan vastuusta vapautettuja ja he kuitenkin sen rokotteen kehittivät ja testasivat ja valmistivat.
Huolestuttava seikka, että eivät halua kantaa tekeleestään mitään vastuuta. Tämän pitäisi mietityttää rokotettavaa.
« Viimeksi muokattu: 10.05.2021, 13:49:11 kirjoittanut Emo »

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 176
 • Liked: 6264
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #521 : 10.05.2021, 13:47:24 »

Rokote on koko ajan vaikeampi nähdä ratkaisuna kun siihen liittyvät seikat hoidetaan päin helvettiä, lähtien käyttötavoista ja rokotettavien infoamisesta ja päätyen täyteen välinpitämättömyyteen uusista varianteista maan rajoilla.

En ihan täysin tuota kritiikkiä allekirjoita. Itse rokottaminen toimii mielestäni hienosti lähtien informoinnista, ajanvaraamisesta ja päätyen itse piikitykseen. Suomi on rokottanut erittäin hyvää tahtia nyt kun rokotteita on vihdoin ollut saatavilla. Toiminta kestää vertailun melkein mihin maahan tahansa. Kyllä meillä edelleen on toimiva ja tehokas terveydenhuoltojärjestelmä.

Sitten on kokonaan toinen kysymys ongelmat rokotteiden saatavuudessa ja vuotavat rajat. Ne taas kuuluvat hallituksen ja sen johtamien ministeriöiden tontille. Ministeriöt ovat yhtä hyviä tai huonoja kuin niiden johdossa olevat ministerit ja kaikkihan tietävät miten kädettömiä tonttuja siellä tällä hetkellä istuu.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 118
 • Liked: 34736
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #522 : 10.05.2021, 13:54:08 »
^ Ei rokottaminenkaan toimi Suomessa hyvin, kun tehoste tulee mielivaltaisesti 12 viikon kuluttua, ja saattaa olla vieläpä toisen firman rokote.
Tällaista rokottamista ei ole tutkittu ollenkaan, mutta tutkitun tiedon puute ei THL/STM:ää haittaa rokottamisessa, vain maskitutkimusten kanssa nypelletään vuodesta toiseen.

Ja sitten se, että joka paikassa yhden piikin saaneista puhutaan ROKOTETTUINA!
Sehän on puhdas valhe, yhden piikin saanut ei ole rokotettu kun rokotussuoja vaatii kaksi piikkiä.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 176
 • Liked: 6264
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #523 : 10.05.2021, 14:00:48 »
12 viikon rokotusväli oli perusteltua siinä tilanteessa kun näytti että rokotteita saadaan Suomeen hyvin hitaasti. Väestötasolla saadaan parempi terveyshyöty kun suurella joukolla on kohtuullinen suoja (yksi piikki) sen sijaan että pienellä joukolla olisi suuri suoja (kaksi piikkiä).

Tällä hetkellä, kun rokotteita ilmeisesti saadaan jo maahan hyvin, voidaan kysyä, miksei strategiaa muuteta.

Murkula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 281
 • Liked: 2163
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #524 : 10.05.2021, 14:22:02 »
Ja mitenpä lääkäreitä vastuutettaisiin koronarokotteista, kun mRna-rokotteen valmistajatkin ovat tietämäni mukaan vastuusta vapautettuja ja he kuitenkin sen rokotteen kehittivät ja testasivat ja valmistivat.
Huolestuttava seikka, että eivät halua kantaa tekeleestään mitään vastuuta. Tämän pitäisi mietityttää rokotettavaa.
Juurikin näin ja palataan siihen, mitä kirjoitin ensimmäisenä. Yritetään häivyttää, että tarvitaan jokin "asiantuntija", vaikka normi sairaanhoitajankin koulutuksella voi sanoa ihan suoraan, että homma on pielessä. Systeemi on vain niin mätä, että asiaan ei voi sanoa mitään, mutta tiedosta tai asian kannattamisesta ei tällöin ole kysymys. Todellakin mitä olen saanut kuulla, niin päinvastoin. Kuulemma rokotteesta tiedottamaan tullut vierailijakin, kiermurteli kuin mikäkin ministeri vastaamasta, kun oli yritetty kysyä turvallisuudesta.

Vaan kuka vastaa, niin taisi @mannym kiteyttää sen hyvin. Rokotteen ottaja, eli se joka yleensä kaikkein vähiten asiasta ymmärtää, niin se vastaa oman rokotuksensa turvallisuudesta.  >:(
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Sensuurissa pahinta on          ja          .

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh, Puuha-Pepe, Sir, Justustr

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 034
 • Liked: 35458
 • Easter Worshipper
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #525 : 10.05.2021, 14:22:57 »
Mitäpä jos noita veritulppia aiheuttaa ihan samoissa määrin yksi sun toinen rokote.

AZ:n julistaminen pannaan olisi oiva tapa hoitaa kolmansien maiden rokotus. Nythän Afrikkaan menee sinopharmia ja vähän sputnikkiakin. Jos tuo onkin ihan puhdata kolonialismia, että EUrostoliitonkin pitää päästä junailemaan Afrikan asioita. Niinpä yksi tuote mustamaalataan EU:ssa, laitetaan laivaan ja Afrikkaan.

Pottunokille kerrotaan, että tää rokote tappaa teidät, niin pottunokat eivät jää rokotetta kaipaamaan. Samaan aikaan sillä rokotetaan koko Afrikka?

Jos rokote olisi oikeasti vaarallinen, niin sehän pitäisi tuhota, eikä lähettää toiseen maahan käytettäväksi? Eikö kukaan näe siinä ristiriitaa, että täällä haittojensa vuoksi pannaan julistettu lääke postitetaan kolmansiin maihin. Eikö se siellä tapa ihmisiä?

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Venne

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 456
 • Liked: 7280
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #526 : 10.05.2021, 14:27:39 »

Rokote on koko ajan vaikeampi nähdä ratkaisuna kun siihen liittyvät seikat hoidetaan päin helvettiä, lähtien käyttötavoista ja rokotettavien infoamisesta ja päätyen täyteen välinpitämättömyyteen uusista varianteista maan rajoilla.

En ihan täysin tuota kritiikkiä allekirjoita. Itse rokottaminen toimii mielestäni hienosti lähtien informoinnista, ajanvaraamisesta ja päätyen itse piikitykseen. Suomi on rokottanut erittäin hyvää tahtia nyt kun rokotteita on vihdoin ollut saatavilla. Toiminta kestää vertailun melkein mihin maahan tahansa. Kyllä meillä edelleen on toimiva ja tehokas terveydenhuoltojärjestelmä.

Sitten on kokonaan toinen kysymys ongelmat rokotteiden saatavuudessa ja vuotavat rajat. Ne taas kuuluvat hallituksen ja sen johtamien ministeriöiden tontille. Ministeriöt ovat yhtä hyviä tai huonoja kuin niiden johdossa olevat ministerit ja kaikkihan tietävät miten kädettömiä tonttuja siellä tällä hetkellä istuu.

Itse näin vielä jonkin aikaa sitten rokotteen ratkaisuna. Mutta kun lapset rokotetaan vasta loppuvuodesta ja samaan aikaan raja vuotaa variantteja niin mikä tässä on lopputulos? Se että aikuisilla ei ole kunnon immuniteettia kun rokotusväli on 12 viikkoa 21 päivän sijaan? Se että lapset sairastavat kun heitä ei ole vielä rokotettu? Se että aikuisetkin sairastavat kun tulee variantti joka kiertää rokotesuojan?

Miksi taas kerran kustaan rajatoimiin liittyvistä velvollisuuksista huolehtiminen? Totta, Suomessa osataan edelleen piirittää (olisi kai jonkinsortin ennätys jos sekin onnistuttaisiin mokaamaan) mutta miksi kaikki rokotteista saatava hyöty ollaan valmiita heittämään hukkaan siksi että rajavalvonta on vieläkin täyttä hepreaa maan johdolle?

Lobotomite

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 425
 • Liked: 1440
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #527 : 10.05.2021, 14:41:22 »
Miksi taas kerran kustaan rajatoimiin liittyvistä velvollisuuksista huolehtiminen?

Koska globalistit tunnistavat kulkutaudin olevan vahvin mahdollinen argumentti globalismia vastaan ja jos me suljetaan rajat eikä maailma lopu, kuten globalistit ovat aina povanneet, ihmiset alkavat pohtimaan miksi rajat yleensä täytyy pitää niin avoinna. Samasta syystä en alkujaankaan usko kiinanflunssan olevan joku globalistien salajuoni, koska se sulkee rajoja ja, taudin kehityksestä riippuen, hyvinkin pitkiksi ajoiksi.

Murkula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 281
 • Liked: 2163
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #528 : 10.05.2021, 15:36:20 »
^ Ihan vain mielenkiintoisena ajatuksena, niin mistä voidaan sanoa, että normaalien ihmisten liikkuvuus olisi vastaavien tavoite? Tarkoitus voi olla täysin päinvastainen, eli sellainen "nälkäpelivaltio" jossa ihmiset elävät elämänsä sektoreillaan, sekä eliitti elää ykkössektorilla omassa kuplassaan ja liikkuu mihin haluaa? Nykyinen pakolaissählääminen voi olla vain tapa näyttää, miten alamaisten liikkuminen tuleekin estää, päivittäinen propaganda televisiossa kuinka rajattomuus aiheuttaa ongelmia ja kuinka kansalaisvaltio ei osannut mitään?
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Sensuurissa pahinta on          ja          .

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh, Puuha-Pepe, Sir, Justustr

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 118
 • Liked: 34736
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #529 : 10.05.2021, 15:59:15 »
12 viikon rokotusväli oli perusteltua siinä tilanteessa kun näytti että rokotteita saadaan Suomeen hyvin hitaasti. Väestötasolla saadaan parempi terveyshyöty kun suurella joukolla on kohtuullinen suoja (yksi piikki) sen sijaan että pienellä joukolla olisi suuri suoja (kaksi piikkiä).

Tällä hetkellä, kun rokotteita ilmeisesti saadaan jo maahan hyvin, voidaan kysyä, miksei strategiaa muuteta.

Maskin käyttökin on perusteltua ainakin kesän ja tulevan syksyn ajan, mutta koska poliitikot haluavat meidän kokevan koronasta vapautumisen HETI, on mediassa ”asiantuntijoiden” suulla puhuttu esim. juhannuksesta maskeista luopumisen hetkenä.
Sehän on aivan liian aikaista, luulen.

Suomessa on kaksi huolestuttavaa asiaa verrattuna moniin muihin maihin.
1) Rokoteväli 12 viikkoa ja
2) melkoisen merkittävä osa varianteista on Suomessa etelä-afrikkalaista, joka ei hetkahda yhdestä rokotepiikistä mihinkään.

Sanoisin, ja sanonkin, että THL:n nerokas idea pidentää rokotevälejä 3 viikosta 12 viikkoon  saattaa olla hyvinkin huono idea.
THL, joka ei tiedä miten maskeja tulisi käyttää tutkitusti oikein, antaa suosituksen käyttää ennen käyttämätöntä  rokotetekniikkaa hyödyntäviä upouusia rokotteita tavalla, jota rokotteen valmistaja ei suosittele.
Kyllä ne THL:ssä uskaltavat, kun ei maskeista ole kyse.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 558
 • Liked: 21456
 • White Lives Matter
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #530 : 10.05.2021, 16:04:21 »
^ Ihan vain mielenkiintoisena ajatuksena, niin mistä voidaan sanoa, että normaalien ihmisten liikkuvuus olisi vastaavien tavoite? Tarkoitus voi olla täysin päinvastainen, eli sellainen "nälkäpelivaltio" jossa ihmiset elävät elämänsä sektoreillaan, sekä eliitti elää ykkössektorilla omassa kuplassaan ja liikkuu mihin haluaa? Nykyinen pakolaissählääminen voi olla vain tapa näyttää, miten alamaisten liikkuminen tuleekin estää, päivittäinen propaganda televisiossa kuinka rajattomuus aiheuttaa ongelmia ja kuinka kansalaisvaltio ei osannut mitään?

Tuo on aivan totta, ja siksipä pieni kertomus meistä, heistä ja globalistisesta eliitistä

Globalistit eivät tosiaan halua meidän liikkuvan minnekään, globalistit haluavat heidän liikkuvan tänne ja heillä itsellään olevan rajaton - ja ilmainen (meidän kustantama) - liikkumisoikeus huipputason hotelleista (edelleen: meidän kustantamana) toiseen.

Me emme saa liikkua mihinkään, sillä se uhkaisi heidän elättämistään sossuvaroista ja globalistien itsensä elättämistä muista verovaroista. Meidän liikkuminen yli rajojen - ja liikkuminen muutenkin - on saatanasta: se lisää hiilidioksidipäästöjä, turmelee luonnon- ja maisema-arvoja, on kulttuuri-imperialismia ja tuhoaa alkuperäiskansojen (joiksi meitä ei lueta) kulttuurin. Siis se kirottu matkailu  kotimaassa ja tuhannesti kirottu turismi ulkomaille. Meidän tekemänä.

Heidän liikkumisensa asylumista ja sosiaalitissistä toiseen ei kuluta mitään ja vain lisää kulttuuriarvoja. Ja globalistien innokas lentely ympäri maailmaa pelastaa maailman ilmastonlämpenemiseltä ja kaikelta muultakin pahalta.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 342
 • Liked: 16794
 • et fabrum untolerant sensitivo
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #531 : 10.05.2021, 16:56:00 »
Sinun rautalangassa on virhe. Ei todennäköisyyksiä revitä hatusta eivätkä ne tarkoita "ehkä tapahtuu, ehkä ei ollenkaan", vaan tuossa tutkimuksessa todennäköisyys laskettiin sairastaneiden keskuudessa huomatun ylimääräisten kuolleiden määrästä (eli kuolleisuudesta) verrattuna ei-sairastaneiden kuolleiden määrään. Eli, jos esim. 10/1000 ei-sairastaneesta kuoli ja 16/1000 sairastaneesta kuoli, saadaan +60% kuolemisen riski.

Tosiasiassa siinä tutkimuksissa arvioitiin ylikuolleisuusarviosta riski. Tai tarkemmin
Lainaus
COVID-19 survivors had an almost 60% increased risk of death over the following six months compared with the general population. At the six-month mark, excess deaths among all COVID-19 survivors were estimated at eight people per 1,000 patients. Among patients who were ill enough to be hospitalized with COVID-19 and who survived beyond the first 30 days of illness, there were 29 excess deaths per 1,000 patients over the following six months.

Vaan general population lukuja ei sitten kerrottukkaan. Joten arvio arviosta joka perustuu arvioon, hyvin lotottu.

Lainaus
Riippuu lääkärin erikoisalasta ja pätevyydestä. Esimerkiksi, jos terveyskeskuksen vastaanottolääkäri on joskus 90-luvulla muistellut ulkoa ruokakolmion yhdellä ravitsemustieteen peruskurssilla, en minä suuremmin anna painoarvoa hänen näkemyksille oikeanoppisesta ruokavaliosta.

Mielenkiintoista saivartelua. Jonka lopputulema kuitenkin on että luotat siihen omaan lääkäriisi enemmän kuin interwebsin nimettömään kirjoittelijaan tai lääketieteelliseen julkaisuun. Varsinkin silloin kun sen oman lääkärisi hoteisiin joudut.

Lainaus
Mutta miksi minun oma lääkäri olisi oikeammassa kuin muut lääkärit? Mistä tiedän mitä lääkäriä uskoa, jos lääkärit ovat eri mieltä? Sinun "lääkärit ovat aina oikeassa"-teesissä on aukko.

Koska lääkärisi näkee sinut, hän näkee sairaushistoriasi ja kykenee keskustelemaan kanssasi. Lääkäri joka ei näe sairaushistoriaasi, näe sinua tai keskustele kanssasi, ei ole pätevä tekemään diagnooseja terveydestäsi. Se lääkärien erimielisyyksissä onkin se juttu. Sillä ne lääkärit jotka ovat erimielisiä, ovat pääsääntöisesti sellaisia jotka eivät tutki potilaita. Vähän kuin vanhassa työpaikassa jossa vakuutusyhtiön lääkäri ilmoitti miehen olevan työkykyinen, jonka sairaalan lääkäri oli todennut kuolleeksi ja hautausurakoitsija oli haudannut.

Minun teesini ei ole lääkärit ovat aina oikeassa, minun teesini on yksinkertainen. Keskustele lääkärisi kanssa rokotuksista, lääkityksistä ja muista lääketieteellisistä että terveydellisistä asioista.

“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Lobotomite

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 425
 • Liked: 1440
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #532 : 10.05.2021, 17:50:46 »
Sinun rautalangassa on virhe. Ei todennäköisyyksiä revitä hatusta eivätkä ne tarkoita "ehkä tapahtuu, ehkä ei ollenkaan", vaan tuossa tutkimuksessa todennäköisyys laskettiin sairastaneiden keskuudessa huomatun ylimääräisten kuolleiden määrästä (eli kuolleisuudesta) verrattuna ei-sairastaneiden kuolleiden määrään. Eli, jos esim. 10/1000 ei-sairastaneesta kuoli ja 16/1000 sairastaneesta kuoli, saadaan +60% kuolemisen riski.

Tosiasiassa siinä tutkimuksissa arvioitiin ylikuolleisuusarviosta riski. Tai tarkemmin
Lainaus
COVID-19 survivors had an almost 60% increased risk of death over the following six months compared with the general population. At the six-month mark, excess deaths among all COVID-19 survivors were estimated at eight people per 1,000 patients. Among patients who were ill enough to be hospitalized with COVID-19 and who survived beyond the first 30 days of illness, there were 29 excess deaths per 1,000 patients over the following six months.

Vaan general population lukuja ei sitten kerrottukkaan. Joten arvio arviosta joka perustuu arvioon, hyvin lotottu.

Katsopa tutkimuksen sivu 24, kohta b: https://www.nature.com/articles/s41586-021-03553-9_reference.pdf

Incidence rate (ilmaantuvuus) ei ole teknisesti sama kuin kuolleisuus, joten saivartelun minimoimiseksi viittaan ilmaantuvuuteen. Vertailuryhmän kuoleman ilmaantuvuus oli 14.38 ja COVID-19-ryhmän kuoleman ilmantuuvuus oli 22.77. Riskisuhde (hazard ratio) on 1.59, joka tarkoittaa, että ilmaantuvuutta oli 59% enemmän tutkitussa ryhmässä kuin vertailuryhmässä. Eli suomenkieleksi: kuolleita oli 59% enemmän, joten riski kuolla on 59% suurempi.

Meni taas vaikean kautta, mutta hyvä kun päästiin pääteasemalle.
« Viimeksi muokattu: 10.05.2021, 17:55:38 kirjoittanut Lobotomite »

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 176
 • Liked: 6264
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #533 : 10.05.2021, 17:56:00 »
Mitäpä jos noita veritulppia aiheuttaa ihan samoissa määrin yksi sun toinen rokote.

AZ:n julistaminen pannaan olisi oiva tapa hoitaa kolmansien maiden rokotus. Nythän Afrikkaan menee sinopharmia ja vähän sputnikkiakin. Jos tuo onkin ihan puhdata kolonialismia, että EUrostoliitonkin pitää päästä junailemaan Afrikan asioita. Niinpä yksi tuote mustamaalataan EU:ssa, laitetaan laivaan ja Afrikkaan.

Pottunokille kerrotaan, että tää rokote tappaa teidät, niin pottunokat eivät jää rokotetta kaipaamaan. Samaan aikaan sillä rokotetaan koko Afrikka?

Jos rokote olisi oikeasti vaarallinen, niin sehän pitäisi tuhota, eikä lähettää toiseen maahan käytettäväksi? Eikö kukaan näe siinä ristiriitaa, että täällä haittojensa vuoksi pannaan julistettu lääke postitetaan kolmansiin maihin. Eikö se siellä tapa ihmisiä?

-i-

Niin siis kukaan (pinttyneitä hönöjä lukunottamatta) ei väitä, että AZ olisi vaarallinen. Kun tulppariskeistä kyseltiin THL:n edustajilta mediatapahtumassa niin vastaus oli lähinnä vaivaantunutta kieriskelyä ja selittelyä tyyliin "mekin kielletään AZ kun kaikkialla muuallakin EU:ssa se kielletään". En ole lukenut ainuttakaan perusteltua syytä kieltoon Suomessa tai missään muussakaan länsimaassa. 

Kyllähän jokainen ymmärtää, että AZ ja J&J kielletään lännessä rokotehysterian takia. Kehitysmaissa taas ei kenelläkään ole sellaiseen aikaa, kun päivät kuluu eloonjäämiskamppailuissa. No, toki stanialaisilla on sitten muita voodoo-juttuja, joihin tuhlaavat vähät energiansa varmistaakseen, ettei stanialaisuus vaan pääse katoamaan mihinkään. Hyvin ovat siinä onnistuneet.   

Omasta puolestani viekööt AZ:n ja J&J:n sitten Afrikkaan. Parempi että niitä käytetään edes siellä kuin ei missään. Turvallisia ja tehokkaita rokotteita kun ovat.
« Viimeksi muokattu: 10.05.2021, 17:58:55 kirjoittanut justustr »

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 335
 • Liked: 10886
 • Huutista köyhille
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #534 : 10.05.2021, 18:41:07 »
Näin Telegramissa videon jossa amerikkalainen lääkäri avaa koskemattoman pakkauksen rokotetta (J&J). Pakkauksen sisältämä paperiarkki jossa on kaikki varoitukset, käyttöohjeet, valmistusaineet yms oli tyhjä.

Siinä on valmistajan vastuu tuotteestaan.

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 342
 • Liked: 16794
 • et fabrum untolerant sensitivo
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #535 : 10.05.2021, 18:50:59 »
Katsopa tutkimuksen sivu 24, kohta b: https://www.nature.com/articles/s41586-021-03553-9_reference.pdf

Incidence rate (ilmaantuvuus) ei ole teknisesti sama kuin kuolleisuus, joten saivartelun minimoimiseksi viittaan ilmaantuvuuteen. Vertailuryhmän kuoleman ilmaantuvuus oli 14.38 ja COVID-19-ryhmän kuoleman ilmantuuvuus oli 22.77. Riskisuhde (hazard ratio) on 1.59, joka tarkoittaa, että ilmaantuvuutta oli 59% enemmän tutkitussa ryhmässä kuin vertailuryhmässä. Eli suomenkieleksi: kuolleita oli 59% enemmän, joten riski kuolla on 59% suurempi.

Meni taas vaikean kautta, mutta hyvä kun päästiin pääteasemalle.

On se mielenkiintoinen vertaus.
Lainaus
b) Risk of death and health resource utilization in people with COVID-19 compared to users of the Veterans Health
Administration (VHA), and in people who had been hospitalized with COVID-19 compared to people who had been hospitalized with seasonal influenza.

Sekä

Lainaus
For analyses of people with COVID-19 vs. VHA users, outcomes were ascertained from 30 days after COVID-19 diagnosis and VHA users served as the referent category. †.
For analyses of people who had been hospitalized with COVID-19 vs. people who had been hospitalized with seasonal influenza, outcomes were ascertained from 30 days after hospital admission and people who had been hospitalized with seasonal influenza served as the referent category. ‡. Results based on models adjusted through overlap weighting.

Verrokkiryhmä on siis influenssa ja Veteraanien terveydenhoidon osalta. Ja itse "tutkimus" perustuu .
Lainaus
Here, we use the
national healthcare databases of the US Department of Veterans Affairs to systematically and comprehensively identify 6-month incident sequalae including diagnoses, medication use, and laboratory abnormalities

Eli luvut perustuvat viranomaisten lukuihin, jotka perustuvat johonkin, sillä virallisia ja lopullisia tuloksia 2020 osalta ei ole vieläkään julkaistu.

On se nätti tilastollinen tutkimus keskeneräisistä tilastoista, joissa on vielä pohdittu melkoisesti erinäisten lääkitysten ja hoitomuotojen eroja, että vaikutuksia. Sitten käytetty painotettua mallia ja avot, paperi on siinä.

Korona on menossa entistä enemmän kohti ilmastotiedettä. Jossa tilastoja uudelleen tutkimalla saadaan uusi tilasto joka mallin läpi ajettuna sitten on kertovinaan jotain.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 558
 • Liked: 21456
 • White Lives Matter
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #536 : 10.05.2021, 20:12:00 »
--

Itse näin vielä jonkin aikaa sitten rokotteen ratkaisuna. Mutta kun lapset rokotetaan vasta loppuvuodesta ja samaan aikaan raja vuotaa variantteja niin mikä tässä on lopputulos? Se että aikuisilla ei ole kunnon immuniteettia kun rokotusväli on 12 viikkoa 21 päivän sijaan? Se että lapset sairastavat kun heitä ei ole vielä rokotettu? Se että aikuisetkin sairastavat kun tulee variantti joka kiertää rokotesuojan?

Miksi taas kerran kustaan rajatoimiin liittyvistä velvollisuuksista huolehtiminen? Totta, Suomessa osataan edelleen piirittää (olisi kai jonkinsortin ennätys jos sekin onnistuttaisiin mokaamaan) mutta miksi kaikki rokotteista saatava hyöty ollaan valmiita heittämään hukkaan siksi että rajavalvonta on vieläkin täyttä hepreaa maan johdolle?

Minä näen rokotteen osaratkaisuna edelleen, mutta kuten edellä mainitaan, se ei toimi ilman sitä edeltäviä ratkaisuja, joista tärkeimmät ovat tiukka rajavalvonta matkustusliikenteelle, pakkokaranteenit ja tartuntojen jäljitys. Näillä kolmella toimenpiteellä on useissa tapauksissa pidetty muuten pandemian asteelle levinneitä vakavia tartuntatauteja kurissa onnistuneesti ja tukahdutettu ne - ilman rokotteita.

Nyt pystytään onneksi kehittämään myös tehokkaita rokotteita useita tarttuvia tauteja vastaan, mutta yleensä nekin eivät toimi niin kuin pitäisi ilman noita perinteisiä taudin tukahduttamiskeinoja. Varsinkin koronan kohdalla oli jo alkuun ilmiselvää, että että näin on, sillä heti alkuun koronaviruksen tiedettiin olevan voimakkaasti mutatoituva, joten jos sen antaisi levitä maailmanlaajuisessa populaatiossa niin se vuorenvarmasti voittaisi rokotuskehityksen vapaassa kilpajuoksussa. Ja kuitenkin tämä rokotuksen tehokkuutta vakavasti heikentämä kilpajuoksu järjettömästi sallittiin useimmissa länsimaissa Suomi mukaan lukien. Ja sallitaan edelleen. Eikö demokratia, jonka pitäisi suojata kansalaisia, enää toimi? Ja miksi ei toimi? Missä viipyy laiminlyötyjen, loukattujen ja uhattujen kansalaisten äänekäs raivo heidät pettäneitä päättäjiä kohtaan?
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 176
 • Liked: 6264
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #537 : 10.05.2021, 20:46:38 »
Eikö demokratia, jonka pitäisi suojata kansalaisia, enää toimi? Ja miksi ei toimi? Missä viipyy laiminlyötyjen, loukattujen ja uhattujen kansalaisten äänekäs raivo heidät pettäneitä päättäjiä kohtaan?

Raivo on olemassa mutta sille ei ole selkeää poliittista vaihtoehtoa. Hyssyttelevät perussuomalaiset, jotka kipuilevat denialistiosastonsa kanssa, eivät siihen tehtävään sovellu ja kokoomusta, josta löytyy koronan suhteen huomattavasti terveempi linja, ei hyvällä tahdollakaan voi kutsua protestiliikkeeksi.

Noituri

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 18
 • Liked: 107
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #538 : 10.05.2021, 22:28:55 »
Rokoteaika tilattu, ja piikille mennään..
Olin aluksi vastaan, pistin ranttaliksi ja netin syövereistä lähti tuntikausien koluaminen Anosta Qanoniin.. mitä mielenkiintoisempia vaihtoehtosivuja, Big Pharma orjuuttaa sinut vuosittaisilla rokotepasseilla- joita ilman et pääse minnekään, kokeellinen rokote tekee sinut lisääntymiskyvyttömäksi, rokotteet mutatoivat viruksen jolloin siitä on enemmän haittaa jne.

Sitten muutin mieleni täysin. Syitä oli kaksi:
1. Kuulin puhelimessa yhden tuttavani kokemuksia koronasta, ja siihen liittyvästä sairaalareissusta. Äärimmäisen hyväkuntoinen henkilö, ei mitenkään liian vanha (ikänsä puolesta ei ollut ehtinyt saada rokotetta). Hän kävi aikamoisen tuskahelvetin läpi sairaalassa - ennenkuin pääsi kotiin. Vielä ei tiedetä onko miten pysyviä vaurioita tullut, toipumisessa ennalleen mennee kuukausia.
2. Trump. Hän suositteli kannattajilleen rokotteen ottamista - vaikka eivät sitä haluaisikaan (ei halua kuitenkaan pakkorokotuksia). Luin että Amerikassa 47% hänen kannattajistaan ei haluaisi ottaa rokotetta tällä hetkellä, prosentti lienee olisi huomattavasti suurempi ilman tuota suositusta. En ole jenkki, mutta luotan mieheen - sen verran kun poliitikkoon voi yleensä luottaa. ;D

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 293
 • Liked: 21219
 • Blues for Allah
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen?
« Vastaus #539 : 11.05.2021, 07:51:26 »
Jumankekka! Rokotekampanjan johdosta Osama bin Laden pääsi hengestään! ;D Mitähän tietoja tällä rokotekampanjalla kerätään? :o

https://tekniikanmaailma.fi/tutkimus-cia-punoi-pakistanissa-rokotekampanjan-bin-ladenin-paljastamiseksi-kampanja-heikensi-maan-lasten-rokotekattavuutta/?shared=1157804-cc7d651d-500KEVÄÄLLÄ 2011 tiedustelupalvelu värväsi salaa pakistanilaisen lääkärin rokottamaan Abbottabadin kaupungin lapsia Luoteis-Pakistanissa hepatiitti B:tä vastaan. Rokottamisen todellinen tarkoitus oli hankkia salaa dna-näytteitä erään abbottabadilaisen talon lapsilta. Tämä vuonna 2005 rakennettu Waziristan Haveli -nimellä tunnettu yläluokkainen talo oli ollut jo useita kuukausia yhdysvaltalaisviranomaisten suurennuslasin alla. Taloa oli tarkkailtu siksi, että viranomaiset epäilivät bin Ladenin piileksivän siellä.

Varmistaakseen nämä epäilyt viranomaisten tuli saada dna-näytteitä talon lapsilta, jotka saattaisivat olla bin Ladenin lähisukulaisia. Viranomaiset luottivat siihen, että jos joku talon lapsista osoittautuisi perimäaineksensa perusteella bin Ladenin lähisukulaiseksi, asuisi talossa todennäköisesti myös bin Laden itse.

Mahdollinen lähisukulaisuus pystyttäisiin varmistamaan vertaamalla lasten dna-näytteitä bin Ladenin kuolleen siskon dna-näytteeseen.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-