Äänestys

Aiotko ottaa koronarokotteen?

Kyllä
326 (66.1%)
En
167 (33.9%)

Äänestäjiä yhteensä: 491

Kirjoittaja Aihe: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS  (Luettu 200994 kertaa)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 919
 • Liked: 57272
 • Välimallin jätkä
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2610 : 31.07.2021, 19:08:26 »
... kahden otetun piikin jälkeen motivaationi ottaa lisää tehosterokotteita kerran kaudessa tai vuodessa on olematon.

Jos suuri määrä koronavirusaltistusta kerran johtaa vaikeampaan koronasairastumiseen, niin eikö vastaavasti altistuminen suurelle määrälle peräkkäisiä tehosterokotteita sitten voi johtaa suurempaan määrään ikäviä sivuoireita, jos sellaisia joskus tulevaisuudessa havaitaan (Phizer)rokotteella olevan?
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“...suomalaiset pikku hiljaa havahtuvat siihen, että ilmastotoimissa ei olekaan kyse maitopurkkien kierrätyksestä vaan heidän omaisuutensa takavarikoinnista.”
— Jäsen Roope

“Vähiten asioista tietävät ne jotka eniten tiedostavat.”
— Teemu Keskisarja

Inca

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 99
 • Liked: 328
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2611 : 31.07.2021, 19:22:23 »
Lainaus
Obwohl die Killerseuche Covid bereits seit anderthalb Jahren wütet, wollen sich manche partout nicht impfen lassen. Statt auf Überzeugung setzt Saarlands Ministerpräsident Tobias Hans auf Bestechung: „Man könnte an eine Verlosung denken, bei der unter den Impfbereiten beispielsweise ein Fahrrad, ein Fremdsprachenkurs oder ein anderer schöner Preis ausgegeben wird.“

https://www.achgut.com/artikel/chronik_des_irrsinns_der_juli

Lainaus
Vaikka tappava surma Covid riehuu jo puolentoista vuoden ajan, eivät muutamat halua siitäkään huolimatta rokottaa itseään. Vakuuttelun sijaan panostaa Saarlandin ministeripresidentti Tobias Hans lahjontaan:

„Voitaisiin ajatella arpajaisia, jossa rokotushalukkaiden kesken arvottaisiin esimerkiksi polkupyörä, kielikurssi tai jokin muu hieno palkinto.“
Kyllä on melko hienot palkinnot joo. Ellei sitten tarkoiteta jotain 10 000 euron canyonin hiilikuitumaantiehelvetinkonetta, ranskankurssia tahitilla tai muuta siihen vertautuvaa
Vielä Delta-mutaation vaarallisuudesta:

Saksa julisti alarmistisesti Hollannin korkeainsidenssialueeksi. Hollannissa 92% koronatartunnoista on delta-muunnoksia. Insidenssi kohosi peräti yli neljänsadan. Viime viikolla tartuntaesiintymisluku laski kuitenkin kokonaisella 46%:lla edellisen viikon lukemasta.

Tarkastellaan tästä syystä asiaa vähän tarkemmin. Koko väkilukuun verrattuna on Hollannissa delta-aallon aikana ollut vähemmän koronakuolleita kuin Saksassa, jossa insidenssi on vain 15. Hollannissa sairaaloiden kuormitus on hyvin vähäinen ja sairaalan joutuneiden lukumäärä on tuskin ollenkaan noussut.

Hollannissa on tällä hetkellä voimassa paljon lievemmät koronatoimenpiteet kuin Saksassa. Saksa haluaa edelleen pitää kiinni insidenssiluvusta toimenpiteiden voimaan asettamisessa. Ja se on Saksassa jo nousussa. Hollannin tapaus ei kuitenkaan kiinnosta Saksan hallitusta.

https://www.tichyseinblick.de/kolumnen/aus-aller-welt/niederlande-delta-panik/

Pitäisi lopettaa seuraamasta näitä tapausmääriä ja käyttää mittarina sairaalakapasiteettia, jos edes sitäkään. Pitäisi miettiä miten paljon tämä kaikki oikein maksaa, kuka sen maksaa, mikä on hyöty ja miten meinattiin palata vuoden 2019 normaaliin.

Sen lisäksi voitaisiin miettiä että onko sen äärimmäisen tehohoidon tarjoaminen ylipäänsä järkevä toimenpide. Minkälaiseen kuntoon siitä paranee, miten kauan se kestää ja maksaako potilas koskaan veroistaan kalliit hoidot.
Itse elämässä preferoin laatua en määrää. Siksi olen tehnyt itselleni hoitotahdon jossa kaikki tehohoito ja elvyttäminen on kielletty ja minut saa vain saattohoitaa.
Oli se sitten kolari, uimahyppy laiturilta, koronavirus, syöpä tai aivoverenvuoto niin mä en ala toisille taakaksi, luovuta kaikkia elämän tavoitteita ja tulevaisuuden menestystä vammaisuudelle, köyhyyteen putoamiselle, sossun asiakkuudelle ja sen sellaiselle.
Ennemmin kuolen, olen aikuinen kolmenkymmenen paikkeilla oleva aktiivinen ihminen joka ei hyväksy heikkoutta, en itsessä senkään vertaa kuin muissa. Jonkun periaatteiden mukaan jokaisen pitää elää ja itse olen valmis kantamaan sen riskin että kuolen, etten ainakaan joudu huonoon kuntoon vammaiseksi ja autettavaksi.
Kannattaisi tehdä hoitotahto kaikille ihmisille ja säästää nekin rahat ihmisten omaan käyttöön ja veroja alentamaan. Kyllä minä ainakin otan mieluummin pienemmät verot ja tehohoidon poiston kuin suuremmat verot ja riskin joutua työkyvyttömäksi ja vammaiseksi tai laitokseen.

En halua niinkään elää pitkään kuin elää rikkaasti, laadukkaasti, runsain kokemuksin ja olemalla parempi esimerkiksi urallani kuin keskivertokalervot.
Vaarini kuoli 7 vuotta sitten laitoksessa, näin millaista se on ja päätin että eläkeikään asti en halua elää. Siksi koen että on todella outoa maksaa 20 miljardia vuodessa että saadaan kiduttaa muutamaa tuhatta hoitokotimummoa puoli vuotta pidempään laitoksessa
Eli: rajoitukset pois ja normaaliin elämään.

arctic-tern

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 254
 • Liked: 946
 • Lapintiira on vapaa lintu.
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2612 : 31.07.2021, 19:32:12 »
Kognitiivinen disonanssi tarkoittaa ahdistuneisuuden ja epämukavuuden tilaa, kun ympäristössä olevat asiat eivät vastaa omia käsityksiä asiasta. Tässä esimerkkeinä lainauksia tältä päivältä.

Muuten, haluaisitko syödä tai juoda ravintolassakaan, jossa on koronaa sairastavia ja koronaa levittäviä kokkeja, tarjoilijoita jne. Puhumattakaan koronaa levittävistä "terveydenhoitajista"? Vai meneekö "yksityisyydensuoja" tuonkin edelle?

Tämän aiheen voisi varmaan pikkuhiljaa laittaa peräkammariin, kun samat puhkiammutut väitteet kiertävät kuudettatoista kertaa, ja joka siunaaman kerta vastaus valuu kuin vesi hanhen selästä.

...riitaa haastavaa, tahallaan väärin ymmärtävää tai foliohattujuttuja kertaavaa viestiä muutamalta samalta kirjoittajalta. Asiallinen keskustelu hukkuu rautalangan vääntöön tilastotieteen perusteista ja erilaisten epämääräisten tutkimusten (ja "tutkimusten") esittelyn alle. Osa porukasta vääntää sellaisella tarmolla rajoituksia, rokotuksia ja maskeja vastaan, että luulen (sarkastinen foliohattu päässäni) että Venäjältä seurataan muutakin kuin podcasteja....

Teitä on täällä muitakin, enkä oikeastaan tiedä, kumpi ihmisryhmä puistattaa enemmän; terveysturvallisuuden yksinkertaisistakin pelisäännöistä (sitä ne ovat Suomessa olleet, täällä ei varsinaisia lockdowneja ole nähty) ulisevat ihmiset vaiko terveydelle haitallisen fuulan levittäjät, jotka kaksinaismoralistisesti samalla turvaavat oman selustansa.

Sitä hönöpettereiden ja matujen(joita on varsinkin Keski-Euroopassa todella paljon) riehuntaa ei olisi katsellut erkkikään, jos noin helvetin tappava piikki olisi otettu käyttöön. Jos Pfizer antaa elinaikaa 2 vuotta(mm. Turtiainen, Piho) niin paljonko sitä olisi antanut AZ? Viikon?

Miksi rokotekeskusteluun liittyy tälläinen tunnelataus? Niiden keskuudessa, jotka eivät ole ottaneet rokotetta, ei ole tälläisiä vihan tunteita. Toki monet, kuten sadat tuhannet mielenosoittajat, tuntevat vääryyttä koronapassien ja pakkorokotusten vuoksi, mutta he eivät vihaa ketään yksittäistä ihmistä. No eipä kukaan lampaita vihaa, vaikka ne on helppo ohjata kastraatioon tai teurastamoon.

Sama viha näkyy yhteiskunnan tasolla rokotepassien käytössä. Monissa maissa rokottamattomia pidetään toisen luokan kansalaisina, kun rokotetut ovat etuoikeutettuja. Mielestäni tämä on aivan sama ilmiö, kun maahanmuuttoa ja ilmastonmuutoksen rajoittamista vastustavat leimataan pahoiksi ihmisiksi, ja Greta Thunbergin kaltaiset hyvikset saavat pyhimyksen maineen.
Maailman terveellisimmät ruuat
"Huonoin hallitsija on se, joka ei kykene hallitsemaan itseään". Cato.

hamppari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 4215
 • Olisipa alkuräjähdys ollut suutari
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2613 : 31.07.2021, 20:13:55 »
100% rokotuskattavuus antaa riittämättömän suojan tartunnoilta.
Suuri rokotekattavuus antaa myös riittämättömän suojan vakavalta taudilta.

Rokote ei suojaa kuolemalta. Daily Expose: Skotlannissa 74% kuolleista on täysin rokotettuja.

Lainaus
The fully vaccinated account for 74% of the deaths that have only just begun to occur again, those who’d had a single dose account for 13% of the deaths, and the unvaccinated account for just 13% of the deaths.

Onneksi Daily Expose pystyy näkemään totuuden kaikenlaisten hömppätilastojen takaa. Minä hölmönä sain ihan toisenlaisen kuvan tuosta raportista:

Lainaus
In the last four weeks from 26 June 2021 to 23 July 2021, 57.0% of COVID-19 positive PCR cases were in unvaccinated individuals.

In the last week, 6 out of every 100,000 vaccinated individuals were admitted to hospital and had a COVID-19 positive PCR test 14 days prior, on admission, or during their stay in hospital, compared to 18 out of every 100,000 unvaccinated individuals.

In the last four weeks, 48.1% of COVID-19 related acute hospital admissions were in unvaccinated individuals, of which 63.8% were in the under 40s age group.

From 29 December 2020 to 15 July 2021, 89.3% of confirmed COVID-19 deaths were in unvaccinated individuals, 7.9% had received one dose of the vaccine and 2.8% had received two doses.

From 29 December 2020 to 15 July 2021, 92 individuals tested positive for SARS-CoV-2 by PCR more than 14 days after receiving their second dose of COVID-19 vaccine and subsequently died with COVID-19 recorded as a primary or contributing cause of death. This equates to 0.003% of those who have received two doses of COVID-19 vaccines.

https://publichealthscotland.scot/media/8568/21-07-28-covid19-publication_report.pdf
70-luvulla jännitimme 'kuuden miljoonan dollarin miehen' seikkailuja.
Nyt seuraamme kauhulla 'seitsemän miljardin euron naisen' sekoiluja.

arctic-tern

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 254
 • Liked: 946
 • Lapintiira on vapaa lintu.
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2614 : 31.07.2021, 20:21:10 »
Laitetaanpa FT:stä tämä toinenkin kuva.

1. Rokotteet ovat hyödyllisiä vaikkeivat annakkaan 100% suojaa.
2. Rokotekattavuuden ollessa suuri valtaosa sairastuneista on rokotettuja, mutta rokotteet ovat silti hyödyllisiä.

https://www.ft.com/content/0f11b219-0f1b-420e-8188-6651d1e749ff

Kuva on hyvin tehty ja asiallinen. Kaikille on selvää, että jos rokotekattavuus on 100%, on myös 100% tartunnoista rokotetuilla, vaikka rokote toimisi hyvinkin. Eli kun rokotekattavuus on suuri, joutuu myös suuri määrä rokotettuja vuoteen omaksi, eikä se välttämättä tarkoita, että rokote ei toimi. Nyt vertaamme esimerkkiä todellisuuteen.

Financian Timesin kuvassa oikealla olevassa esimerkissä oletetaan, että 70% väestöstä on rokotettu. Tällöin 32% tartunnoista olisi rokotetuilla. Israelissa ikäryhmästä 20-29 n. 70% on rokotettu. Kuitenkin 77% tartunnoista on rokotetuilla.

Esimerkissä, jossa 92% on rokotettu, 70% prosenttia tapauksista on rokotetuilla. Kuitenkin Israelissa ikäryhmässä 70-79, jossa 92% on rokotettu, myös 92% tapauksista on rokotetuilla.

Tämä tarkoittaa, että rokotteen teho tartuntaa vastaan on alhaisempi, kuin esimerkissä käytetty 80%.
Maailman terveellisimmät ruuat
"Huonoin hallitsija on se, joka ei kykene hallitsemaan itseään". Cato.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 831
 • Liked: 22276
 • White Lives Matter
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2615 : 31.07.2021, 20:22:09 »
... kahden otetun piikin jälkeen motivaationi ottaa lisää tehosterokotteita kerran kaudessa tai vuodessa on olematon.

Jos suuri määrä koronavirusaltistusta kerran johtaa vaikeampaan koronasairastumiseen, niin eikö vastaavasti altistuminen suurelle määrälle peräkkäisiä tehosterokotteita sitten voi johtaa suurempaan määrään ikäviä sivuoireita, jos sellaisia joskus tulevaisuudessa havaitaan (Phizer)rokotteella olevan?

Ei, mitä ilmeisimminkään. Sairastettu tauti aiheuttaa solutuhoja*, jotka ovat sitä vakavampia ja laajempia, mitä ankarampi tauti on. Sen sijaan rokote, ei useimmissa tapauksissa aiheuta sotuluhoja, vaan elimistön luonnollisen immuunivasteen - suuremman tai pienemmän - kehittymisen tätä nimenomaista tautia vastaan.

Pahoittelen, että en voi vastata tarkemmin, sillä siitä, kun olen näistä asioista lukenut on jo erinäisia vuosia ja tenttikirjatkin on joko palautettu kirjastoon tai muuten hävinneet. Mutta onhan täällä lääkäreitä, joiden puoleen kääntyä.

* Kuten itse omista sairauksistani voin todistaa.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 551
 • Liked: 6814
 • Huumoria(?) Lappeenrannan metsistä
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2616 : 31.07.2021, 20:28:48 »
Sairastettu tauti aiheuttaa solutuhoja*, jotka ovat sitä vakavampia ja laajempia, mitä ankarampi tauti on.

Noin se on!

Ja se tappavuus tulee siitä, kun hengityselimet ovat ensimmäisenä ottamassa vastaan solutuhojen aiheuttajan. Jos sairastunut pystyykin selviytymään happisaturaation laskusta lisäilman/hapetuksen avulla, niin vääjäämättä muu elimistö ottaa osumaa. Joillakin sairastanella enemmän joillakin vähemmän.

Nyt maailmalla itketään, kun elämää rajoitetaan, mutta 10 vuoden kuluttua itketään miljoonia vammautuneita työkyvyttömiä, ja miksi valtiot eivät ottaneet Covidia tosissaan.
Auringonvalo tappoi virukset? Ainakin virus riehaantui, kun valon määrä väheni... <- Hellekesä 2021 näköjään kumosi tuonkin. Virus on taas laukalla ja vieläpä keskellä kesää!

simplex

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 499
 • Liked: 10059
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2617 : 31.07.2021, 20:44:31 »
J&J eli pulju itse 1.7.2021:
Lainaus
Demonstrated strong neutralizing antibody activity against the Delta (B.1.617.2) variant
...
A preprint submitted by the Company today to bioRxiv contains a new analysis from blood samples obtained from a subset of participants (n=8) in the Phase 3 ENSEMBLE study. These data showed that the Johnson & Johnson single-shot COVID-19 vaccine elicited neutralizing antibody activity against the Delta variant at an even higher level than what was recently observed for the Beta (B.1.351) variant in South Africa where high efficacy against severe/critical disease was demonstrated.
...
https://www.jnj.com/positive-new-data-for-johnson-johnson-single-shot-covid-19-vaccine-on-activity-against-delta-variant-and-long-lasting-durability-of-response

Tämä oli mielenkiintoinen.

Nähdäkseni tuo preprintti tai ainakin osa siitä on on NEJM:ssä mainittuna:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34260834/
Lainaus
Durable Humoral and Cellular Immune Responses 8 Months after Ad26.COV2.S Vaccination
...
We describe here the 8-month durability of humoral and cellular immune responses in 20 participants who received the Ad26.COV2.S vaccine in one or two doses (either 5×1010 viral particles or 1011 viral particles) and in 5 participants who received placebo.2 We evaluated antibody and T-cell responses on day 239, which was 8 months after the single-shot vaccine regimen (in 10 participants) or 6 months after the two-shot vaccine regimen (in 10 participants), although the present study was not powered to compare the two regimens.
...
Three vaccine recipients had a sharp increase in antibody responses during this time period: 1 recipient had breakthrough SARS-CoV-2 infection that was minimally symptomatic, and 2 received a messenger RNA (mRNA) vaccine. After the exclusion of these 3 participants, antibody responses were relatively stable during the 8-month period, with a reduction in the median neutralizing antibody titer by a factor of 1.8 between peak response on day 71 and the time point for assessing durability on day 239.
...

Lisämateriaalissa (https://www.nejm.org/doi/suppl/10.1056/NEJMc2108829/suppl_file/nejmc2108829_appendix.pdf) on taulukko, jonka laitoin liitteeksi.

Taulukossa on tulokset vähän vastaavasti kuin tuossa toisessa aiemmassa artikkelissa. Arvelen noiden olevan vastaavia, mutta ihan täyteen varmuuteen en uskalla mennä kaikista mittausteknisistä yksityiskohdista. Tulokset 29 päivän kohdalla koskevat kaikkia rokotettuja (10 yhden annoksen ohjelmalla liikkeellä olevaa ja 10 kahden annoksen), kun taas sitten 8 kuukauden kohdalla on raportoitu vain yhden annoksen saaneiden tulokset ja lisäksi näistä on poistettu pari joko mRNA-rokotteen ottamisen johdosta tai sitten sairastetun infektion takia.

Tuon perusteella vaikuttaisi kuitenkin siltä, että 29 päivän kohtalla tulokset ovat suunnilleen samanlaisia kuin tuossa aiemmin linkatussa preprintissä. Sitten kahdeksan kuukauden kohdalla tulokset ovat parempia kuin 29 päivän tai edellisen artikkelin noin 3 kuukauden kohdalla. Yksi eroavaisuus on myös se, että Wuhanin kanta D614G-mutaatiolla höystettynä ja alfavariantti erottuvat tuossa aiemmassa preprintissä neutralointitehon osalta selvästi muista varianteista. Tässä J&J:n viittaamassa jutussa taas alfavariantti ei erotu mitenkään enää tuolla 8 kuukauden kohdalla.

Missäköhän määrin tämä voi mennä tuon mittausajankohdan piikkiin (noin 3 kk vs. 8 kk)? No, katsellaan miten tilanne näiltä osin kehittyy.
For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.

simplex

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 499
 • Liked: 10059
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2618 : 31.07.2021, 20:55:16 »
Laitetaanpa FT:stä tämä toinenkin kuva.

1. Rokotteet ovat hyödyllisiä vaikkeivat annakkaan 100% suojaa.
2. Rokotekattavuuden ollessa suuri valtaosa sairastuneista on rokotettuja, mutta rokotteet ovat silti hyödyllisiä.

https://www.ft.com/content/0f11b219-0f1b-420e-8188-6651d1e749ff

Kuva on hyvin tehty ja asiallinen. Kaikille on selvää, että jos rokotekattavuus on 100%, on myös 100% tartunnoista rokotetuilla, vaikka rokote toimisi hyvinkin. Eli kun rokotekattavuus on suuri, joutuu myös suuri määrä rokotettuja vuoteen omaksi, eikä se välttämättä tarkoita, että rokote ei toimi. Nyt vertaamme esimerkkiä todellisuuteen.

Financian Timesin kuvassa oikealla olevassa esimerkissä oletetaan, että 70% väestöstä on rokotettu. Tällöin 32% tartunnoista olisi rokotetuilla. Israelissa ikäryhmästä 20-29 n. 70% on rokotettu. Kuitenkin 77% tartunnoista on rokotetuilla.

Esimerkissä, jossa 92% on rokotettu, 70% prosenttia tapauksista on rokotetuilla. Kuitenkin Israelissa ikäryhmässä 70-79, jossa 92% on rokotettu, myös 92% tapauksista on rokotetuilla.

Tämä tarkoittaa, että rokotteen teho tartuntaa vastaan on alhaisempi, kuin esimerkissä käytetty 80%.

Tai sitten on kyse tästä, mitä Israelissa arveltiin. Tämä aiemmasta vastauksestani sinulle:
Lainaus
...
But as the numbers ignite concern among Israelis, even the government’s top expert adviser on coronavirus questioned their integrity. The approach taken could result in a “horribly skewed” outcome, argued Prof. Ran Balicer, chairman of Israel’s national expert panel on COVID-19.

“Any attempt to deduce severe illness vaccine effectiveness from semi-crude illness rates among the yes or no vaccinated is very, very risky,” he maintained.
...
Dr. Dvir Aran, an expert in health statistics from the Technion – Israel Institute of Technology, said he is concerned the Health Ministry is using “bad research” and allowing it to be presented without context.

“The problems aren’t with the vaccine, they are with the data,” he said, branding as “false” the conclusions in the latest data and other research on how well the vaccine prevents infection.

The research process “skews the results to make the vaccine seem less effective than it is,” he told The Times of Israel.

Health Ministry data released in early July said the vaccine’s effectiveness in preventing infection, which was over 90% pre-Delta, is now at 64%.

Such numbers are crunched by comparing infection rates and illness rates in vaccinated and unvaccinated people, to measure the vaccines’ protection.

However, Aran said that people who decline to get vaccinated are, in disproportionately high numbers, people who are skeptical about the existence or danger of COVID-19, distrustful of health services, and overall relatively unlikely to get tested.

“We are probably only finding, through testing, a minority of instances when unvaccinated people get the coronavirus — and as the statistics rely on a comparison this makes effectiveness for the vaccinated seem much lower,” Aran said

...
Boldasin pari riviä lopusta. Kyseessä voi olla myös testiinhakeutumisbias. Testitulokset eivät ole satunnaisotanta väestöstä vaan positiiviseksi testitulokseksi päätymiseen vaikuttaa tartunnansaamistodennäköisyyden lisäksi yksilön halukkuus hakeutua testiin. Ei ole mitenkään kovin kaukaa haettua, että tilanteessa, jossa suuri osa halukkaista rokotteiden ottajista on jo rokotettu, epidemiaan ja rokotteisiin skeptisesti suhtautuvat ovat niitä, jotka eivät sitten kovin helposti vapaaehtoisesti mene testeihinkään. (Eivät siis kaikki tietenkään ole, mutta testihaluttomat voivat olla tuossa joukossa yliedustettuina.)

Eli ei välttämättä kannata tehdä vielä määräänsä pidemmälle meneviä johtopäätöksiä noiden positiivisten testitulosten ja ikäryhmien rokotusprosenttien perusteella suoraan.
For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 919
 • Liked: 57272
 • Välimallin jätkä
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2619 : 31.07.2021, 21:02:24 »
... ja päätin että eläkeikään asti en halua elää.

Tässä on vielä 30 vuotta aikaa tarkistaa mielipidettä ennen eläkeikää.  :)
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“...suomalaiset pikku hiljaa havahtuvat siihen, että ilmastotoimissa ei olekaan kyse maitopurkkien kierrätyksestä vaan heidän omaisuutensa takavarikoinnista.”
— Jäsen Roope

“Vähiten asioista tietävät ne jotka eniten tiedostavat.”
— Teemu Keskisarja

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 336
 • Liked: 33132
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2620 : 31.07.2021, 23:31:48 »
Tänään on tullut kommentoitua Homman antivaxxereiden moraalia; tai siis sen puuttumista sekä kyseenalaisia tarkoitusperiä.

Tässä lisää rokotevastaisten tahojen moraalisesta selkärangasta: Briteissä näkyvä kampanjoija Piers Corbyn (entisen Labour-puolueen johtajan veli) on suitsait valmis ottamaan 10 000 punnan lahjusrahan pidättäytyäkseen AstraZenecan arvostelusta ja kohdistaakseen negatiivisen kampanjointinsa mRNA-rokotteisiin:

Lainaus
YouTube pranksters dupe anti-vaxxer Piers Corbyn into appearing to accept fake £10,000 bundle of cash to focus his criticism on AstraZeneca's competitors

- Clip appears to show Piers agree to accept 'cash' from 'AstraZeneca shareholder'
- Corbyn, a notorious anti-vaxxer, discusses deal to 'ignore' AZ in his campaigning
- Pranksters suggest Corbyn focuses criticism on Moderna and Pfizer jabs instead
- In exchange for ignoring AZ jab, pranksters gift Corbyn with fake £10k bundle
- Piers Corbyn claims the video is 'heavily edited' with 'dishonest commentary'
----

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9847489/YouTubers-dupe-anti-vaxxer-Piers-Corbyn-taking-bundle-cash-ignore-AZ-vaccine.html
« Viimeksi muokattu: 01.08.2021, 00:22:09 kirjoittanut Vellamo »

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 422
 • Liked: 11720
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2621 : 01.08.2021, 00:20:27 »
Rokotusten vaikutuksesta USA:ssa:
Lainaus
Delta in the United States
High vaccination counties: deaths are decreasing, some case growth to 15/100K
Low vaccination counties: deaths are increasing, cases approaching 40/100K residents
https://nytimes.com/interactive/2021/07/31/us/covid-delta-cases-deaths.html?action=click&module=Spotlight&pgtype=Homepage
Tuossa aluiden välisessä jaottelussa rokotusaste ("täysin rokotettujen" osuus) on määritelty korkeaksi, jos se on yli 60% ja matalaksi, jos se on alle 30%.
Suomeen suoraan hankala soveltaa. Tuolla perusteella rokotusaste Suomessa (34,6%) on vain vähän tuon alarajan yläpuolella, toisaalta kertaalleen rokotettuja meillä on tuohon nähden suhteellisen paljon (66%). USA:ssa, jossa rokotteet ovat olleet jo hyvän tovin halukkaiden saatavissa, noiden kahden luvun ero on yleisesti pajon pienempi.
« Viimeksi muokattu: 01.08.2021, 00:37:26 kirjoittanut RP »
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 944
 • Liked: 4605
 • Hamster supremacy
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2622 : 01.08.2021, 00:30:02 »
Ovatko koronarokotetut vielä mukana keskustelussa? Jos ovat niin miksi? Nämähän on rokotettu ja "turvassa" viirukselta eli ei pitäisi enää olla syytä asiaa miettiä. Rokotettujen keskustelun pitäisi painottua siihen käykö narkolepsiat.

Keskustelun pitäisi painottua rokottamattomien kesken ja miettiä kuolevatko joukolla vai eivät ja sen sellaista.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 422
 • Liked: 11720
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2623 : 01.08.2021, 00:46:12 »
^Keskusteluhan lakkasi olemasta ketjun otsikon mukaista - (tarkistaa) - ennen ketjun ensimmäisen sivun loppua. En näe mitään syyät miksi tästä pitäisi tehdä mitään rokote-epäilijöiden, jotka näppituntumalta ovat 90%+ koronaepäilijöitä, omaa rauhoitusaluetta, jossa kirjoitella omia todellisuudesta vapaita pamflettejaan.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

futaaja

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 8
 • Liked: 22
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2624 : 01.08.2021, 00:46:51 »
Onneksi Daily Expose pystyy näkemään totuuden kaikenlaisten hömppätilastojen takaa. Minä hölmönä sain ihan toisenlaisen kuvan tuosta raportista:

Lainaus
In the last four weeks from 26 June 2021 to 23 July 2021, 57.0% of COVID-19 positive PCR cases were in unvaccinated individuals.

In the last week, 6 out of every 100,000 vaccinated individuals were admitted to hospital and had a COVID-19 positive PCR test 14 days prior, on admission, or during their stay in hospital, compared to 18 out of every 100,000 unvaccinated individuals.

In the last four weeks, 48.1% of COVID-19 related acute hospital admissions were in unvaccinated individuals, of which 63.8% were in the under 40s age group.

From 29 December 2020 to 15 July 2021, 89.3% of confirmed COVID-19 deaths were in unvaccinated individuals, 7.9% had received one dose of the vaccine and 2.8% had received two doses.

From 29 December 2020 to 15 July 2021, 92 individuals tested positive for SARS-CoV-2 by PCR more than 14 days after receiving their second dose of COVID-19 vaccine and subsequently died with COVID-19 recorded as a primary or contributing cause of death. This equates to 0.003% of those who have received two doses of COVID-19 vaccines.

https://publichealthscotland.scot/media/8568/21-07-28-covid19-publication_report.pdf

Tuolta raportista löytyy viikon aikana todetut positiiviset tapaukset ja sairaalatapaukset.

Aikavälillä 26.6. - 16.7. osuudet todetuista tapauksista ja sairalaanjoutuneista summattuna
(en ottanut viimeisintä viikkoa mukaan kun saattavat vielä tarkentua)

Todetut tartunnatSairaalaan% todetuista tartunnoista
Ei rokotetta331396672,01%
1 annos108631311,21%
2 annosta124625964,78%

2 annosta saaneilla suurempi mahdollisuus joutua sairaalahoitoon kuin rokottamattomilla ja yhden rokotteen saaneilla pienin mahdollisuus joutua sairaalahoitoon. Loogisin selitys lienee se että ensimmäisten joukossa 2 rokotetta saaneet ovat riskiryhmään kuuluvia ja rokotteesta huolimatta he joutuvat herkemmin sairaalahoitoon?

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 944
 • Liked: 4605
 • Hamster supremacy
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2625 : 01.08.2021, 00:49:15 »
^Keskusteluhan lakkasi olemasta ketjun otsikon mukaista - (tarkistaa) - ennen ketjun ensimmäisen sivun loppua. En näe mitään syyät miksi tästä pitäisi tehdä mitään rokote-epäilijöiden, jotka näppituntumalta ovat 90%+ koronaepäilijöitä, omaa rauhoitusaluetta, jossa kirjoitella omia todellisuudesta vapaita pamflettejaan.

^Keskusteluhan lakkasi olemasta ketjun otsikon mukaista - (tarkistaa) - ennen ketjun ensimmäisen sivun loppua. En näe mitään syyät miksi tästä pitäisi tehdä mitään rokote-uskovaisten, jotka näppituntumalta ovat 90%+ koronauskovaisia, omaa rauhoitusaluetta, jossa kirjoitella omia todellisuudesta vapaita pamflettejaan.

Joo... toimii silti.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 213
 • Liked: 35202
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2626 : 01.08.2021, 01:01:41 »
Ovatko koronarokotetut vielä mukana keskustelussa? Jos ovat niin miksi? Nämähän on rokotettu ja "turvassa" viirukselta eli ei pitäisi enää olla syytä asiaa miettiä. Rokotettujen keskustelun pitäisi painottua siihen käykö narkolepsiat.

Keskustelun pitäisi painottua rokottamattomien kesken ja miettiä kuolevatko joukolla vai eivät ja sen sellaista.

Aivan. Rokottamattomat ovat vaarassa, rokotetut suojassa. Keskustelun sävystä syntyy kuitenkin vaikutelma, että rokottamattomat uhkaavat rokotettujen henkeä. Sairasta.

Deltavariantti voi tarttua hyvinkin lyhyessä kohtaamisessa, ja rokotetutkin voivat kantaa virusta 

Lainaus
  Raportin mukaan rokotetuilla ihmisillä voi olla nenässään ja kurkussaan yhtä paljon virusta kuin rokottamattomilla. Mitä enemmän ihmisen limakalvoilla erittyy virusta, sitä enemmän hän levittää sitä ympärilleen aerosolien ja pisaroiden kautta.

Vaikka virus ei välttämättä aiheuta varsinaista tautia rokotetuissa, rokotetut voivat silti levittää sitä.

Lainaus
Salmisen mukaan muun muassa super­tartuttaja­tyyppisiä tapauksia on tavattu maailmalla aikaisemmin. Niissä ihminen levittää tehokkaasti virusta ympärilleen, oli hän rokotettu tai ei.

Lainaus
Rokotetut levittävät infektiota siis silti selvästi vähemmän ja todennäköisesti lyhyemmän aikaa kuin rokottamattomat. Siitä huolimatta uusi tieto asettaa tällä hetkellä yhä rokottamattomat ihmiset entistä suurempaan vaaraan, The Washington Postin uutisessa todetaan. 

Lainaus
JOS ROKOTETUT voivat tartuttaa koronavirusta eteenpäin yhtä tehokkaasti kuin CDC:n raportissa arvioidaan, silloin myös rokotettujen tulisi jatkaa maskien käyttämistä suojellakseen rokottamattomia. 

https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000008158057.html

Seuraavaksi hyveelliset koronarokotetut arvatenkin toteavat, että ” me emme noita  saatanan kuvottavia rokottamattomia ihmispaskoja suojataksemme mitään vaippoja naamallamme pidä” 😇 ”rykästään päin näköä tavattaessa” 🤧


Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 919
 • Liked: 57272
 • Välimallin jätkä
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2627 : 01.08.2021, 01:16:05 »
Ovatko koronarokotetut vielä mukana keskustelussa?
Jeps.
Lainaus
Jos ovat niin miksi?
Tulevat tehosterokotteet. Siis rokotus #3 ja siitä eteenpäin.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“...suomalaiset pikku hiljaa havahtuvat siihen, että ilmastotoimissa ei olekaan kyse maitopurkkien kierrätyksestä vaan heidän omaisuutensa takavarikoinnista.”
— Jäsen Roope

“Vähiten asioista tietävät ne jotka eniten tiedostavat.”
— Teemu Keskisarja

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 341
 • Liked: 6912
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2628 : 01.08.2021, 01:18:05 »
2 annosta saaneilla suurempi mahdollisuus joutua sairaalahoitoon kuin rokottamattomilla ja yhden rokotteen saaneilla pienin mahdollisuus joutua sairaalahoitoon. Loogisin selitys lienee se että ensimmäisten joukossa 2 rokotetta saaneet ovat riskiryhmään kuuluvia ja rokotteesta huolimatta he joutuvat herkemmin sairaalahoitoon?

Voisi olla pätevä selitys. Lisäksi vielä se, että 2x rokotetuilla on varmaankin ollut harhakäsityksiä immuniteetin täydellisyydestä. Hyvähän se on, mutta ei aivan 100% ja jos saa ison viraalikuorman, on riskiryhmää ja immuniteettijärjestelmän toimivuudessakin vähän toivomisen varaa niin...sairaalareissuhan siitä tulee. Tapaukset ovat vähäisiä.
Eikka Keravalta: "Kehitysmaaperäisen maahanmuuton väistämättä aiheuttamat 'lieveilmiöt' ovat aina 'huolestuttava ilmiö', mutta itse ongelman aiheuttaja, kehitysmaaperäinen maahanmuutto on sen sijaan välttämättömyys ja hyväksi maallemme."

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 944
 • Liked: 4605
 • Hamster supremacy
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2629 : 01.08.2021, 01:28:19 »
Lainaus
Tulevat tehosterokotteet. Siis rokotus #3 ja siitä eteenpäin.

Kuinka monta tehosterokotetta tulee olemaan ja ovatko kaikki rokotepositiiviset valmiita ottamaan näitä 10-1000?
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 919
 • Liked: 57272
 • Välimallin jätkä
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2630 : 01.08.2021, 03:04:55 »
Lainaus
Tulevat tehosterokotteet. Siis rokotus #3 ja siitä eteenpäin.

Kuinka monta tehosterokotetta tulee olemaan ja ovatko kaikki rokotepositiiviset valmiita ottamaan näitä 10-1000?

Tappiin asti, määrä vaihtelee. Noups.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“...suomalaiset pikku hiljaa havahtuvat siihen, että ilmastotoimissa ei olekaan kyse maitopurkkien kierrätyksestä vaan heidän omaisuutensa takavarikoinnista.”
— Jäsen Roope

“Vähiten asioista tietävät ne jotka eniten tiedostavat.”
— Teemu Keskisarja

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 213
 • Liked: 35202
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2631 : 01.08.2021, 07:14:01 »
Lainaus
Tulevat tehosterokotteet. Siis rokotus #3 ja siitä eteenpäin.

Kuinka monta tehosterokotetta tulee olemaan ja ovatko kaikki rokotepositiiviset valmiita ottamaan näitä 10-1000?

Tappiin asti, määrä vaihtelee. Noups.

Olisi järkevää ja mielenterveyden kannalta oikein (aggressiivisesti rokottamattomia inhoavien) rokotepositiivisten myöntää, että mRna-tekniikka ahdistaa heitä todella paljon, ja päättää, että JOS tehosteita tarvitaan, niiden on jatkossa oltava ns. perinteisemmällä tekniikalla valmistettuja koronarokotteita.

Ihmisen psykologia on mielenkiintoista ja jokainen meistä noudattaa niitä lainalaisuuksia, ja on myöskin päivänselvää, että mikäli saadut koronarokotteet olisivat olleet jotain muuta kuin uudella hätätilakäyttöön hyväksytyllä mRna-tekniikalla tuotettuja piikkejä, ei ennennäkemättömälle globaalille rokoteraivolle ja rokottamattomiin kohdistuvalle suoranaiselle vainolle olisi ollut mitään syntymahdollisuuksia.

Ihminenhän  vihaa/inhoaa/halveksii/vainoaa/vaatii tilille/kadehtii/kantaa kaunaa  sellaiselle porukalle, joka on toiminut ko. halveksijaa kohtaan väärin, ottanut (valheella) jotain heille kuulumatonta (esim. valheella elätiksi tullut turvapaikkaturisti).
Mitä rokottamaton on (valheella tai muuten) vienyt rokotetulta?
Ei mitään.
Mutta koska nyt ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa sairastetaan politisoitua pandemiaa, ilmeisesti labravalmisteisellla viruksella, ja tätä virusta torjutaan uuden uutukaisella tekniikalla valmistetulla mRna-rokotteella, on tämä meneillään oleva maailmanlaajuinen rokoteihmiskoe yksinkertaisesti niin ahdistava monille siihen osallistuneille, etteivät he tunne mitään huojennusta saamastaan  mRna-rokotteesta, vaan sisällä myllertävä ahdistus kanavoidaan omasta mielestä parempiosaisiin eli niihin, ketkä vielä eivät mRna-piikkiä ole lihakseensa ottaneet, ja ketkä edelleen ovat taudille täysin alttiita (mutta vapaita piikkiproteiini-mRna:sta).
Täysi alttius koronalle ei kateutta aiheuta, mutta rokottamattomuuden olotila on se, mihin mRna-rokotetulla ei ole paluuta, ja se ahdistaa niin että KAIKKIEN IHMISTEN PITÄÄ OTTAA ROKOTE NYT HETI, muuten tästä luokkajaosta ei päästä selville vesille!
Virallisesti tietysti syyksi sanotaan jotain  ylevämpää pandemian saamisesta hallintaan tms.,  vaikka kaikkien vähänkään fiksujen pitää ymmärtää, että kehitysmaista tulee jatkossakin uusia koronavariantteja meidän puhkirokotettuihin länsimaisiin hyvinvointivaltioihimme. Tautia ei saada hallintaan edes paikallisesti, koska rajoja ei haluta valvoa eikä ole haluttu valvoa.

Harva rokotepositiivinen pystyy myöntämään itselleen, että minun täytyisi ottaa rokote juuri siksi, että lakkaisin olemasta ROKOTTAMATON, tulisin kohtalotoveriksi sinne missä vakava taudinkuva on harvinainen. Ei siksi että minun terveys ja elämä mitään merkitsisi, onhan ehdotettu jopa että minulta pitäisi viedä jatkossa oikeus sairaalahoitoon ja muutkin oikeudet tehdä juuri mitään.
Vaan juuri siksi, että rokottamaton on elävä todiste, että ilman mRna-rokotettakin  ollaan vielä elossa, ja sehän ei nyt vaan ole ok, se ei käy. Rokottamattoman pitää edes älytä kuolla, mielellään siten että häneltä evätään ensin pääsy kulttuuririentoihin ja rantalomille, ja lopuksi evätään pääsy  hengityskoneeaeen. Kostoksi, kun mRna-rokote ei kelvannut vaan huoleton elämä jatkui muiden kantaessa ankaraa vastuuta.

Sikäli kuin päätelmäni on oikea, ei kannata odotella, että kukaan rokotettu myöntää minun puhuvan asiaa. Kieltäminen on nimittäin yksi psyyken väkivahvimmista puolustuskeinoista. 

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 742
 • Liked: 8647
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2632 : 01.08.2021, 08:29:22 »
^Keskusteluhan lakkasi olemasta ketjun otsikon mukaista - (tarkistaa) - ennen ketjun ensimmäisen sivun loppua. En näe mitään syyät miksi tästä pitäisi tehdä mitään rokote-epäilijöiden, jotka näppituntumalta ovat 90%+ koronaepäilijöitä, omaa rauhoitusaluetta, jossa kirjoitella omia todellisuudesta vapaita pamflettejaan.

^Keskusteluhan lakkasi olemasta ketjun otsikon mukaista - (tarkistaa) - ennen ketjun ensimmäisen sivun loppua. En näe mitään syyät miksi tästä pitäisi tehdä mitään rokote-uskovaisten, jotka näppituntumalta ovat 90%+ koronauskovaisia, omaa rauhoitusaluetta, jossa kirjoitella omia todellisuudesta vapaita pamflettejaan.

Joo... toimii silti.

Vastatuuli on tunnetusti ikävää. Paljon mukavampi porhaltaa myötätuulessa oman köörin keskellä taputellen samalla toisiaan selkään oikeaksi chekatun "asiantuntemuksen" johdosta.

Nyt kun vastatuuli on yltymässä, niin alkaa kova ulina...  :D
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 742
 • Liked: 8647
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2633 : 01.08.2021, 08:45:03 »
^Keskusteluhan lakkasi olemasta ketjun otsikon mukaista - (tarkistaa) - ennen ketjun ensimmäisen sivun loppua. En näe mitään syyät miksi tästä pitäisi tehdä mitään rokote-epäilijöiden, jotka näppituntumalta ovat 90%+ koronaepäilijöitä, omaa rauhoitusaluetta, jossa kirjoitella omia todellisuudesta vapaita pamflettejaan.

^Keskusteluhan lakkasi olemasta ketjun otsikon mukaista - (tarkistaa) - ennen ketjun ensimmäisen sivun loppua. En näe mitään syyät miksi tästä pitäisi tehdä mitään rokote-uskovaisten, jotka näppituntumalta ovat 90%+ koronauskovaisia, omaa rauhoitusaluetta, jossa kirjoitella omia todellisuudesta vapaita pamflettejaan.

Joo... toimii silti.

Hamsterin viesti on kyllä mainio.  :)

Tässä olisi kuitenkin pikkuruinen parannusehdotus liittyen esitettyyn "ääriaspektiin" eli "90%+ epäilee koronan olemassaoloa". Sovellutus menisi analogisesti jotenkin näin:

^Keskusteluhan lakkasi olemasta ketjun otsikon mukaista - (tarkistaa) - ennen ketjun ensimmäisen sivun loppua. En näe mitään syyät miksi tästä pitäisi tehdä mitään rokote-uskovaisten, jotka näppituntumalta ovat 90%+ koronatalibaneja, omaa rauhoitusaluetta, jossa kirjoitella omia todellisuudesta vapaita pamflettejaan.

^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

WinstonSmith

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 333
 • Liked: 1465
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2634 : 01.08.2021, 08:51:59 »
Pfizer sopimus Albanian kanssa on vuotanut ja sopimuksessa on tiukat ehdot.

Lainaus
Alleged Leaked Pfizer Contract Shows Why Countries are Suppressing Other Treatments for COVID

According to a recent report from Reuters, Pfizer is set to reap massive financial benefits from their vaccine sales as the company becomes the preferred jab.

According to the first-quarter results published by Pfizer this week, its coronavirus jab has racked up revenues of $3.5bn for the biopharma giant in the first three months of 2021.

The financial results also revealed that Pfizer has vastly exceeded its Covid-19 vaccine sales forecast of $15bn, and now expects the jab to bring in over $30bn of revenue in 2021 – an increase of 73% on previously anticipated figures.

“Pfizer Inc raised its 2021 sales forecast for its COVID-19 vaccine by 29% to $33.5 billion and said it believes people will need a third dose of the shot developed with German partner BioNTech to keep protection against the virus high.

The company said it could apply for an emergency use authorization (EUA) for a booster dose as early as August.”

Pfizer is also apparently working on treatments for COVID-19, while over 700 studies already show there are several extremely successful FDA-approved treatments currently on the market.


Pfizer has been extremely aggressive in trying to protect the details of its international COVID19 vaccine agreements. However, one of their contracts has allegedly leaked.

The leaked agreement was from the government of Albania, and it not only covers the manufacturing of vaccines, but also for “any device, technology, or product used in the administration.

The agreement shows that countries are not permitted to escape their contract, which states that even if a drug will be found to treat COVID19 the contract cannot be voided.

Many Twitter users claim that this is why Ivermectin and other treatments, that have been scientifically proven to be successful, have been suppressed by governments and the media.


Countries are also not permitted to return the product, for any reason.

“Pfizer will not, in any circumstances, accept any returns of Product (or any dose)…no Product returns may take place under any circumstances.”

The document also reveals that the country of Albania was paying $12 per dosage for approximately 250K units.

A top Pfizer exec said in February that the drugmaker aims to charge more after the “pandemic pricing environment,” and an influential analyst says the company could be eying prices 3 to 4 times higher.

On an earnings call earlier this month, Chief Financial Officer Frank D’Amelio said that “obviously,” the company is “going to get more on price” after the “pandemic pricing environment.”

D’Amelio explained that Pfizer expects its COVID vaccine margins to improve. Under one pandemic supply deal, Pfizer was charging the U.S. $19.50 per dose, over $7 more per dose than Albania is paying.Countries also have no right “to withhold, offset, recoup or debit any amounts owed to Pfizer, whether under this Agreement or otherwise, against any other amount owed (or to become due and owing) to it by Pfizer or a Pfizer Affiliate.”

DailyVeracity has recently documented the plummeting efficacy of the Pfizer vaccines around the world, as well as the surging adverse events and death from the vaccines.

The agreement addresses the potential long-term effects and efficiency.

“Purchaser acknowledges…the long-term effects and efficacy of the Vaccine are not currently known and that there may be adverse effects of the Vaccine that are not currently known.”


The contract also states that countries can not hold Pfizer accountable if any should go wrong with the vaccines, and if any lawsuits arise governments must defend Pfizer and pay for their defense.

“Purchaser hereby agrees to indemnify, defend and hold harmless Pfizer, BioNTech (and) their Affiliates…from and against any and all suits, claims, actions, demands, losses, damages, liabilities, settlements, penalties, fines, costs and expenses…”


“(Pfizer) shall notify Purchaser of Losses for which it is seeking indemnification… Upon such notification, Purchaser shall promptly assume conduct and control of the defense of such Indemnified Claims on behalf of (Pfizer)”

However, “Pfizer shall have the right to assume control of such defense… and Purchaser shall pay all Losses, including, without limitation, the reasonable attorneys’ fees and other expenses incurred.”

The contract must be kept confidential for 10 years according to the agreement.

“The provisions of this Section 10 (Confidential Information) shall survive the termination or expiration of this Agreement for a period of ten (10) years”

https://www.dailyveracity.com/2021/08/01/alleged-leaked-pfizer-contract-shows-why-countries-are-aggressively-pushing-vaccination/

Hiilivety

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 528
 • Liked: 2651
 • Forever Yours
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2635 : 01.08.2021, 09:00:35 »
...
Itse elämässä preferoin laatua en määrää. Siksi olen tehnyt itselleni hoitotahdon jossa kaikki tehohoito ja elvyttäminen on kielletty ja minut saa vain saattohoitaa.
Oli se sitten kolari, uimahyppy laiturilta, koronavirus, syöpä tai aivoverenvuoto niin mä en ala toisille taakaksi, luovuta kaikkia elämän tavoitteita ja tulevaisuuden menestystä vammaisuudelle, köyhyyteen putoamiselle, sossun asiakkuudelle ja sen sellaiselle.
Ennemmin kuolen, olen aikuinen kolmenkymmenen paikkeilla oleva aktiivinen ihminen joka ei hyväksy heikkoutta, en itsessä senkään vertaa kuin muissa. Jonkun periaatteiden mukaan jokaisen pitää elää ja itse olen valmis kantamaan sen riskin että kuolen, etten ainakaan joudu huonoon kuntoon vammaiseksi ja autettavaksi.
Kannattaisi tehdä hoitotahto kaikille ihmisille ja säästää nekin rahat ihmisten omaan käyttöön ja veroja alentamaan. Kyllä minä ainakin otan mieluummin pienemmät verot ja tehohoidon poiston kuin suuremmat verot ja riskin joutua työkyvyttömäksi ja vammaiseksi tai laitokseen.

En halua niinkään elää pitkään kuin elää rikkaasti, laadukkaasti, runsain kokemuksin ja olemalla parempi esimerkiksi urallani kuin keskivertokalervot.
Vaarini kuoli 7 vuotta sitten laitoksessa, näin millaista se on ja päätin että eläkeikään asti en halua elää. Siksi koen että on todella outoa maksaa 20 miljardia vuodessa että saadaan kiduttaa muutamaa tuhatta hoitokotimummoa puoli vuotta pidempään laitoksessa
Eli: rajoitukset pois ja normaaliin elämään.

Sehän on kivaa että on periaatteita, ja itsekin kannatan koronarajoitusten höllentämistä.

Mutta sellaista ihmistä ei olekaan, joka tulisi yksin toimeen eikä ajoittain olisi "taakka" muille, joten sitä ei ole mielestäni tarpeen liikaa korostaa. Heikkous ja vahvuus eivät aina ole sitä mitä voisi äkkiseltään luulla, vaan ne ovat monimutkaisia asioita, joilla on taipumusta kääntyä vastakohdikseen, sekä myös tuoda kaikenlaista oppia sitä mukaa kun elämänkokemusta kertyy.
”...voimme jatkaa eteenpäin merkittävistä yhteisistä saavutuksista huolimatta.” ~ Brandis

paljas uneksija

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 75
 • Liked: 162
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2636 : 01.08.2021, 09:22:01 »
Olen saanut/ottanut kaksi Pfizerin mRna rokotetta ja tarvittaessa olen valmis ottamaan myöhemmin lisääkin. Määrä olkoon x.

Sivuvaikutuksia ei käytännössä ole ollut. Puhtaasti matemaattisesti laskien totesin järkeväksi ottaa rokotteet. Silti pidän maskia julkisissa sisätiloissa liikkuessani ja luontaisesti pidän aina etäisyyttä lajikavereihini, samoin kuin jo vuoskymmenet olen pitänyt Suomalaiskansalliseen tapaan.

Tuttavapiirissäni on sekä rokotemyönteisiä, että kielteisiä ja useita koronan sairastaneita. Tehollakin ovat jotkut olleet näistä.

Suosittelen ottamaan, mutta en pakota ketään ja jos joku ei ota, niin ei se annakaan.

Sator Arepo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 744
 • Liked: 3089
 • No Lives Matter
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2637 : 01.08.2021, 09:26:25 »
Seuraavaksi hyveelliset koronarokotetut arvatenkin toteavat, että ” me emme noita  saatanan kuvottavia rokottamattomia ihmispaskoja suojataksemme mitään vaippoja naamallamme pidä” 😇 ”rykästään päin näköä tavattaessa” 🤧

En ajatellut rykiä kenenkään suuntaan. Oma hyveellisyyteni ja toisten status saatanan kuvottavina ihmispaskoina eivät ole juttuja, mistä jaksaisin tai kehtaisin pitää meteliä. Mutta siinä vaiheessa, kun kaikki halukkaat ovat saaneet rokotteen, en taida nähdä vaivaa skeptikoiden suojaamiseksi. Saavat joko suojautua itse parhaansa mukaan, tai sitten luottaa enkelikristallien tervehdyttämään immuunijärjestelmäänsä, joka näyttää globalistisalaliiton feikkivirukselle kaapin paikan.

Metakeskustelusta sen verran, että ajattelin jatkaa huonoina pitämieni argumenttien kritisointia piikitystilanteestani riippumatta. Samaan tapaan en ole sulkemassa Homman mamukeskusteluista pois niitä, jotka eivät asu rikastetuilla alueilla, vaikka monikulttuurin ongelmat eivät heitä juuri kosketa. Sana on vapaa, niin rohkeille realisteille kuin minun kaltaisilleni paniikkipsykoosissa täriseville taliban-lampaille.
Kansa on pettänyt hallituksen luottamuksen ja voisi sen voittaa takaisin vain kahta suuremmalla uurastuksella. Eikö olisi kaikille helpompaa, että hallitus hajoittaisi kansan ja valitsisi uuden?

mökkihöperö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 444
 • Liked: 679
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2638 : 01.08.2021, 09:59:26 »
Seuraavaksi hyveelliset koronarokotetut arvatenkin toteavat, että ” me emme noita  saatanan kuvottavia rokottamattomia ihmispaskoja suojataksemme mitään vaippoja naamallamme pidä” 😇 ”rykästään päin näköä tavattaessa” 🤧

En ajatellut rykiä kenenkään suuntaan. Oma hyveellisyyteni ja toisten status saatanan kuvottavina ihmispaskoina eivät ole juttuja, mistä jaksaisin tai kehtaisin pitää meteliä. Mutta siinä vaiheessa, kun kaikki halukkaat ovat saaneet rokotteen, en taida nähdä vaivaa skeptikoiden suojaamiseksi. Saavat joko suojautua itse parhaansa mukaan, tai sitten luottaa enkelikristallien tervehdyttämään immuunijärjestelmäänsä, joka näyttää globalistisalaliiton feikkivirukselle kaapin paikan.

Metakeskustelusta sen verran, että ajattelin jatkaa huonoina pitämieni argumenttien kritisointia piikitystilanteestani riippumatta. Samaan tapaan en ole sulkemassa Homman mamukeskusteluista pois niitä, jotka eivät asu rikastetuilla alueilla, vaikka monikulttuurin ongelmat eivät heitä juuri kosketa. Sana on vapaa, niin rohkeille realisteille kuin minun kaltaisilleni paniikkipsykoosissa täriseville taliban-lampaille.

No sitähän minä tässä odotan ja ihmettelenkin, että miksi ette jo anna minun ja meidän pärjätä omilla enkelikristalleillamme, vaan vieläkin jaksatte rokotteista huolimatta jauhaa samaa virttä rajoitteista, etäkoulusta, maskeista jne.

Riskiryhmät on rokotettu kahteen kertaan. Ajatollohin mukaan näiden sairastumistodennäköisyys on enää 1/8 ja kuolemanvaara sairastumisen jälkeen 1/25  alkuperäisestä, eli kuolemanvaara laskenut noin 200 kertaa pienemmäksi. Eikö tämä nyt hitto soikoon riitä? Kuinka vaarallisena te sitä koronaa oikein pidätte, jos se vielä kahdessadasosaan kuristettuna on yhteiskunnassa akuutein kriisi?

Ja mikä olikaan kuolemanvaara niillä ketkä eivät ole kahteen kertaan rokotettu? Alle 60v perusterve, joku osaa sanoa keskimääräisen riskin? @Alabama?

Aallokko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 355
 • Liked: 4768
Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #2639 : 01.08.2021, 10:38:12 »
Suhteellisuudentaju olisi hyvä huomioida ennen kuin antautuu koronatranssiin ja sen loputtomille peloille.

Koronaan on lähes mahdotonta kuolla, jos on perusterve ja ei ikänsä puolesta ole saavuttanut odotettavissa olevaa elinikää (eli ala olla kahdeksankympin hujakoilla).

THL:n sivuilta (kannattaa panna merkille pitkäaikaissairauksien rooli):

Tartuntatautirekisteriin* on kertynyt tietoa 982 kuolleesta henkilöstä:

Kuolleiden mediaani-ikä on 82 vuotta.
Kuolleista 54 % on miehiä ja 46 % naisia.

Tarkemmat terveystiedot ovat saatavilla 52 % menehtyneistä. Heistä valtaosalla (yli 95 %) oli yksi tai useita pitkäaikaissairauksia.


Alle 50-vuotiaita on menehtynyt Suomessa koronavirukseen kaikkiaan 19.

Kyllä, koronaan voi kuolla. Mutta niin voi miljoonaan muuhunkin asiaan. Ja johonkin varmasti lopulta kuoleekin.

edit: alle 50-vuotiaiden kuolinluku korjattu
« Viimeksi muokattu: 01.08.2021, 12:53:05 kirjoittanut Aallokko »