Äänestys

Aiotko ottaa koronarokotteen?

Kyllä
326 (66.1%)
En
167 (33.9%)

Äänestäjiä yhteensä: 491

Kirjoittaja Aihe: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS  (Luettu 201271 kertaa)

arctic-tern

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 255
 • Liked: 949
 • Lapintiira on vapaa lintu.
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3180 : 12.09.2021, 12:45:38 »
Avoin media: Haluatko tietää, mitä hallitukset ovat sopineet rokotevalmistajien kanssa?

Lainaus
Yllä kerrotun perusteella asian voi nähdä niin, että rokotevalmistajien kanssa solmitut, salaisiksi määrätyt sopimukset pakottivat ostajavaltiot lakimuutoksiin.

Lakimuutokset mahdollistavat laajamittaiset kenttäkokeet testaamattomilla tuotteilla väestölle kertomatta, väestöä kuulematta. Sekä yksilökohtaiset että väestötason riskit piilottaen.

Lakimuutokset toimivat samalla koronapiikkivalmistajien vastuuvapauslausekkeena, onhan toiminta hallituksen esityksestä ja eduskunnan suostumuksella laillistettu.

Lääketeollisuuden lobbaajat, sosiaalisessa mediassa kirjoittavien koronapanikoijien avustuksella, ovat ottaneet Marinia tukasta kiinni ja taluttaneet sopimuspaperin ääreen, johon Marin on innosta hihkuen laittanut nimensä, kuten aina, kun on ollut mahdollisuus lahjoittaa veronmaksajien rahoja ulkomaille.
Maailman terveellisimmät ruuat
"Huonoin hallitsija on se, joka ei kykene hallitsemaan itseään". Cato.

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 9 715
 • Liked: 11936
 • Deus Vult!
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3181 : 12.09.2021, 13:38:20 »

K-pistoksen ympäriltä paljastuu jatkuvasti kaikkea todella ikävää. Toki tilastojen väärentäminen pistosmyönteisemmäksi on ollut jo tiedossa, mutta homman laajuus ja järjestelmällisyys on vielä kysymysmerkki.

Jenkeissä on ainakin täys info-sota käynnissä kaikkien ihmisten piikittämiseksi.
Ef 6:10-11
Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

Ulvokki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 745
 • Liked: 3331
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3182 : 12.09.2021, 14:30:04 »
Rokotteen saamisella Suomeen oli kova kiire ja erityisesti EK lobbasi aktiivisesti sen saamiseksi. 2020 toukokuussa uutisoitiin Suomen halusta liittyä rokotteen kansainväliseen testaukseen ihmisillä. Ja 202o syksyllä rokote olikin jo jaossa. Aikamoista vauhtia on pidetty, eihän koetuloksiakaan ole voitu seurata kuin vuoden verran mutta luottamus rokotteeseen on horjumaton.

Lainaus
EK yrittää saada suomalaisia koronarokotteen testaajiksi – vihjaa hallituksen toimivan liian hitaasti
EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies katsoo, että yrityspuolella koronakriisiin liittyvä ”kellotaajuus” on viritetty erilaiseksi kuin valtionhallinnossa.
Elina Ranta
12.5.2020 15:47
Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) on alkanut vetää kansallisen koronarokotetuotannon konsortion eli yhteenliittymän kokoamista. Lisäksi se selvittää myös muitakin nopeita vaihtoehtoja koronarokotteen saamiseksi suomalaisille, heti kun sellainen saa myyntiluvan.

Yhtenä vaihtoehtona on paljon uutisoitu Oxfordin yliopiston kehittämä rokote.

– Ensisijainen tavoite on saada turvallista rokotetta Suomeen mahdollisimman nopeasti. Lisäksi sen rinnalla pitää alkaa ihan jo huoltovarmuussyistä ajatella, että voiko osaamisemme olla näin pirstaleista, esimerkiksi tulevia pandemioita varten, EK:n osaamis- ja innovaatioasioista vastaava johtaja Riikka Heikinheimo sanoo.

Ilta-Sanomat on uutisoinut rokotehankkeista lupaavimpina pidetystä Oxfordin hankkeesta, joka saattaa läpäistä tutkimukset ja saada myyntiluvan syksyllä.

Lue lisää:
Rokotetutkimuskeskuksen johtaja: Koronarokote ehkä markkinoille jo syksyllä – ”Todellinen positiivinen uutinen”
ChAdOX1-koronarokote tepsi kuuteen apinaan, lääkejätti pisti 40 miljoonaa annosta tekoon – ”Osoittaa uskoa”

Tuloksesta innostuneena intialainen lääkejätti Serum Institute of India on ottanut riskin ja alkanut valmistaa erää koronarokotetta. Britannia ja Hollanti ovat ostaneet jo lisenssin valmistaa lääkettä itse.

Voisiko myös Suomi ostaa lisenssin tai suoraan intialaisvalmistajalta valmiin viiden miljoonan annoksen rokotetta etukäteen? Jopa yksityisellä rahalla, jos valtiovalta ei ota riskiä?


Heikinheimo sanoo, että Oxfordin rokote on mahdollinen kandidaatti EK:n vetämässä hanketyössä, mutta toistaiseksi vasta yksi muiden joukossa.

– Listauksella on lukuisia muitakin rokotehankkeita ja valmistajia. Ne ovat eri vaiheessa ja lähestyvät koronavirusta eri kulmista. Oxford on yksi niistä ilman muuta.

Testejä Suomeen?
Lääkeyhtiöt ja tutkimuslaitokset yrittävät kaikkialla maailmassa parhaillaan kehittää nopeaa tahtia koronavirukselta suojaavia rokotteita.

– Yksi mahdollinen reitti on se, että etsimme yhden kansainvälisen kumppanin, jonka kanssa tehdään yhteistyötä. Siinä saattaisi olla hyvä pyrkiä sellaiseen malliin, jossa osa kliinisen faasin 1–3 kokeista osa toteutetaan Suomessa, Heikinheimo kertoo.

– Silloin meillä olisi parempi sija neuvotella lopullisen tuotteen saamisesta markkinoillemme vähän joutuisammin.


Suomalaisia vapaaehtoisia on helppo rekrytoida kokeisiin, ja testaamista tukee hyvä terveysdata, biopankki ja terveysviranomaisvalvonta.

Heikinheimo ei vahvista, että EK etsisi jotain tai tiettyä kumppania itse aktiivisesti. Hän ei myöskään ota kantaa mahdollisuuteen rahoittaa rokotteen hankintaa yksityisellä rahoituksella.

– Ajatus siitä, että jos valtio ei tähän lähde, elinkeinoelämä tekee sitten jotakin, on aivan liian aikaista pohdintaa.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea arvioi Ylelle, että Suomessa olisi osaamisen puolesta mahdollista saada omaa rokotetuotantoa ja nopeimmin hyödyntämällä olemassa olevia yrityksiä.

EK selvittää, missä tilanteessa Suomessa ollaan ja miten edetään. Mitään päätöksiä ei ole tehty vaan kaikki vaihtoehdot, kuten panostamineen suomalaiseen tuotantoon tai valmiin tuotteen ostaminen, ovat siis auki.

Pisimmällä olevat rokotteet perustuvat tiettyihin nopeimmin eteenpäin vietävissä oleviin, teknologioihin, kuten DNA- tai RNA-perusteisiin rokotteisiin. Koska hyvän suojan antavia vastaavia jo rokotteita ei ole vielä ole ollut, kaikki muutkin tutkimussuunnat pidetään pöydällä.

– Rokotetuotanto on erittäin säädeltyä toimintaa, koska kehitystyö on riskialtista toimintaa ja myös tuotanto on kontrolloitua toimintaa. Suomessa tuotanto-olot ovat hyvin hajallaan. Meillä on tahoja jotka kykenevät periaatteessa tuotantoon, mutta valmista mallia ei ole, hän sanoo.

Miksi EK vetää rokotehanketta?
Konsortioon kuuluisivat EK:n lisäksi ainakin Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL, Fimea, yliopistolliset keskussairaalat, Tampereen yliopiston ja Husin Meilahden rokotetutkimuskeskus sekä teollisia tai yrityskumppaneita.

Suomessa on rokotevalmistajia vain muutama, jolla on kapasiteettia ajaa tuotantoa riittävän ylös nopeasti ja paljon.

Heikinheimo perustelee EK:n mukaan tuloa rokotteen yhteiskunnallisella merkityksellä ja sillä, miten että tärkeää on saada taloudelliset aktiviteetit käyntiin heti kun mahdollista. Päämääränä on saada rokote suomalaisille jos ei aivan ensimmäisenä, niin ainakin ”listan alkupään joukossa”.

– Kun meillä on näin arvaamattomalla tavalla käyttäytyvä virus, emme näe turvallisessa elämässä mitään muuta vaihtoehtoa kuin toimiva rokote, joka antaa riittävän immuniteetit ja suojan.

– EK:n tapainen toimija on varmasti hyvä, koska asiaan kohdistuu niin paljon myös kauppapoliittisia paineita. Sisällöllinen asiantuntemus tulee tietysti muualta. Meillä on verkoston kokoajan rooli.

Kun yksittäinen työmarkkinakeskusjärjestö loikkaa edunvalvonnasta näin selkeästi lääketieteen ja rokotustutkimuksen puolelle, jossa normaalisti vetovastuussa ministeriö-, terveysviranomais- tai tutkimuslaitostaho, kuviota voidaan pitää poikkeuksellisena.

EK:n aktivoituminen voi kertoa myös siitä, että elinkeinoelämä ei katso näiden nykyistä reagointikykyä riittävänä, jotta elinkeinoelämää pahoin moukaroiva epidemia saadaan rokotteen avulla mahdollisimman nopeasti talttumaan.

– Jokainen 70-prosenttisesti suljettu viikko maksaa 1,2–1,5 miljardia euroa, ja tämä kertoo äärimmäisestä hädästä ja kiireestä lyhentää lockdownia. Perustelu tulee siitä. Teemmehän jo myös yhteistyötä esimerkiksi suojavarustehankinnoissa, EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies sanoo.

– Voi olla, että sense of urgency (kiireen tuntu), kellotaajuus, on yrityselämässä ja hallinnossa vähän erilainen.

59ikapod

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 183
 • Liked: 77
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3183 : 12.09.2021, 15:44:33 »
 Ensinnä pikku vitsi, netistä kuultua. Kaksi rottaa keskusteli. Toinen- oletko ottanut koronapiikin-  toinen vastaa-oletko hullu eihän sitä ole testattu ihmisilläkään.
 Meni täs kuppi nurin lasten ja raskaana olevien rokottamisen ja koronapassin takia.
 12 v. on kykenevä päättään ja oikeustoimikelpoinen, vaikkei saa päättää koulukuvauksista, tai saa ostaa energiajuomaa tai tähtisadetikkuja.
 Lammaskunta on taas kusetettu.

vmv

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 49
 • Liked: 161
 • Susirajan nuivia
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3184 : 12.09.2021, 17:51:45 »
Toivon hartaasti, ettei kukaan nuivuudesta kiinnostunut ja nuivuuteen kääntymistä harkitseva liity foorumille ja löydä vahingossakaan näitä tragikoomisia covid-ketjuja.

"Mitäh, pikkunuha? Myrkkyinjektio? Tätäkö mieltä nuivien piireissä ollaan covidista ja rokotteista?"

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 337
 • Liked: 33136
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3185 : 12.09.2021, 18:58:28 »
Nature-lehti 9.9.:
Lainaus
COVID advances win US$3-million Breakthrough prizes

Pioneers of mRNA vaccines and next-generation sequencing techniques are among the winners of science’s most lucrative awards.


Techniques that have armed scientists in the battle against COVID-19 have scooped two out of five US$3-million Breakthrough prizes — the most lucrative awards in science and mathematics. One award went to the biochemists who discovered how to smuggle genetic material called messenger RNA into cells, leading to the development of a new class of vaccine. Another was scooped by the chemists who developed the next-generation sequencing technique that has been used to rapidly track variants of the SARS-CoV-2 coronavirus. The prizes were announced on 9 September.

“These two awards are for research that has had such an impact on the world that they elevate the stature of the Breakthrough Prize,” says Yamuna Krishnan, a chemical biologist at the University of Chicago in Illinois. “They have been saving lives by the millions.”

Vaccines developed by the Pfizer–BioNTech collaboration and Moderna, which have this year been administered worldwide, deliver mRNA that instructs cells to create SARS-CoV-2’s spike protein, which, in turn, stimulates the body to make antibodies. But for decades, mRNA vaccines were considered unfeasible because injecting mRNA triggered an unwanted immune response that immediately broke down the mRNA. The award’s winners — Katalin Karikó at the University of Pennsylvania (UPenn) in Philadelphia and at BioNTech in Mainz, Germany, and Drew Weissman, also at UPenn — demonstrated in the mid-2000s that swapping one type of molecule in mRNA, called uridine, with a similar one called pseudouridine by-passes this immune reaction.
----

Shankar Balasubramanian and David Klenerman at the University of Cambridge, UK, and Pascal Mayer at the research firm Alphanosos in Riom, France, share a prize for inventing a technique in the mid-2000s that allows billions of DNA fragments to be imaged and read in parallel, speeding up sequencing by 10 million times. “I was shocked, and deeply honoured that we won,” says Balasubramanian.

He recalls his excitement in the 1990s about the human genome project, which relied on Sanger sequencing — the original gene-sequencing method — to sequence one DNA fragment at a time. But he soon realized that gene sequencing needed a “mammoth transformation to scale it up and make it faster and cheaper for health-care benefits”.

Krishnan likens the leap from Sanger sequencing to next-generation sequencing to the jump from the Wright brothers’ aeroplane to a Boeing aircraft. She notes that fast and efficient sequencing is also essential to genetic medicine and to foundational advances in illuminating protein structure and dynamics, in CRISPR gene-editing technologies and in RNA biology.
----

https://www.nature.com/articles/d41586-021-02449-y

Sator Arepo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 744
 • Liked: 3089
 • No Lives Matter
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3186 : 12.09.2021, 20:10:31 »
Ihan oikeaa ja varsinaista geenitekniikkaa käytetään siis koronarokotteissakin. Etenkin adenovirusvektorirokotteissa. Se, että onko RNA-teknologia geeniteknologiaa on ihan määrittelykysymys. Se ei ole geenimanipulaatiota, mutta se on viesti-RNA manipulaatiota.

Pitää paikkansa, että virusvektorirokotteissa käytetään geenimanipulaatiota. Vastasin kuitenkin mRNA-rokotteita käsitelleeseen viestiin, jonka lopussa pohdittiin, että niistä voisi käyttää termiä GMO-piikki. Sinänsä on vähän kyseenalaista, voiko niitä adenoviruksiakaan laskea organismeiksi, kun aineenvaihdunta ja kyky itsenäiseen lisääntymiseen puuttuu viruksilta kokonaan, mutta jos joku välttämättä haluaa kutsua AstraZenecaa tai Sputnikia GMO-piikeiksi, en ole niin pedantti, että jaksaisin juuri valittaa aiheesta.

Lainaus
Ja kuten totesit KäpyQaarti on myös täysin oikeassa. Ihmiskehon solut ohjelmoidaan mRNA-rokotteella tuottamaan valtaisia määriä vahingollisia vieraita piikkiproteiinejä, joita vastaan sitten immuunipuolustus hyökkää. Itse näen juuri tuon sinä isona ongelmallisena mahdollisia piileviä sekä välittömästi esiintyviä haittavaikutuksia mahdollistavana prosessina.

Siksi en ole ottanut, enkä ota, mRNA- enkä adenovirusvektorirokotetta. Molemmat saattavat olla ihan yhtä turvallisia kuin ns. perinteiset rokotteet. Mutta minä haluan siitä pitkän aikavälin seurantadataa.

Teoriassa on toki mahdollista, että vuosien jälkeen iskevät haittavaikutukset olisivat uudentyyppisillä rokotteilla isompi ongelma kuin perinteisillä. Teoriassa on myös mahdollista, että itse koronaan liittyy sellaisia. Pitkän aikavälin seurantadataa ei ole kummastakaan. Tiedetään vain, että lyhyemmän aikavälin komplikaatiot ovat paljon yleisempiä taudin kohdalla, ja on viruksia, jotka saattavat jäädä elimistöön piileviksi ja aiheuttaa myöhemmin ikäviä ongelmia. Esimerkkinä vesirokko, ja kymmeniä vuosia lapsena sairastetun, yhdentekevän pikkurokon jälkeen iskevä vyöruusu. En toki pidä tätä merkittävänä uhkakuvana, ja lienee selvää, ettei yhteiskunnan tasolla voida toimia teoreettisten uhkien minimoimisen pohjalta. Suomi pitäisi kai pitää Australian tyyliin kiinni seuraavat kymmenen vuotta, tai mitä siihen nyt menisi, että koronasta ja rokotteista saataisiin riittävän pitkän aikavälin seurantadataa. Paine rokottaa ja palata normaaliin kasvaisi pian mahdottomaksi vastustaa.

Mitä henkilökohtaisiin valintoihin tulee, niin koska rokotteet eivät kovin tehokkaasti estä tartuttamista eteenpäin, rokottamattomuus on lähinnä yksilön oma ongelma. Ihmiset toimivat, kuten parhaaksi näkevät, ja vastaavat itse seurauksista. Sikäli kun he yrittävät suostutella muita ihmisiä tekemään jotain, mitä en pidä kovin järkevänä, väitän toki vastaan, mutta pelkkä rokotteen jättäminen väliin ei aiheuta minussa moraalista pöyristymistä. Onpahan ilmainen ja vapaaehtoinen kontrolliryhmä.

Lainaus
Enkä itke koronakuolinvuoteella miksen piikkiä ottanut. Ei ole tapana jossitella. Jos olisin ottanut, en myöskään itkisi koronarokotekuolinvuoteella miksi piikin otin. Jos omilla valinnoillani saatan itseni vaikeuksiin, se on oman harkintani tulosta. Todennäköisyydet joskus osuvat kohdalle. Joskus eivät.

Juuri näin. Tosin nähdäkseni moni muu ihminen kyllä kyynelehtii kuolinvuoteellaan, jos on omilla valinnoillaan itsensä sinne vienyt.
Kansa on pettänyt hallituksen luottamuksen ja voisi sen voittaa takaisin vain kahta suuremmalla uurastuksella. Eikö olisi kaikille helpompaa, että hallitus hajoittaisi kansan ja valitsisi uuden?

Vedonlyöjä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 137
 • Liked: 622
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3187 : 12.09.2021, 21:05:31 »
Enkä itke koronakuolinvuoteella miksen piikkiä ottanut. Ei ole tapana jossitella. Jos olisin ottanut, en myöskään itkisi koronarokotekuolinvuoteella miksi piikin otin. Jos omilla valinnoillani saatan itseni vaikeuksiin, se on oman harkintani tulosta. Todennäköisyydet joskus osuvat kohdalle. Joskus eivät.

Juuri näin. Tosin nähdäkseni moni muu ihminen kyllä kyynelehtii kuolinvuoteellaan, jos on omilla valinnoillaan itsensä sinne vienyt.
Näinhän se usein ihmisillä on.

Mutta koronan - tai piikin - osalta valintatilannettani ei oikein voi verrata naapurin Penaan, joka läpi elämänsä ryypättyään ja poltettuaan makaa ennenaikaisesti kuolinvuoteellaan. Kiroten kohtaloaan ja sivulauseessa ehkä valintojaankin. Hänellä oli selkeästi kaksi vaihtoehtoa. Hyvä ja huono. Ryypätä itsensä hengiltä. Tai ei.

Minulla ei - omasta näkökulmastani - ole koronan suhteen tällaisia vaihtoehtoja ollut. Kuolinvuoteella koronassa maatessani, en voi tietää olisiko piikki

a) estänyt tartunnan ja lopulta siihen kuolemisen (todennäköisyys kuolla koronaan olisi tietenkin pienentynyt nykytiedoin merkittävästi. Muttei missään nimessä estänyt sitä kokonaan. Ainakaan lopullisesti, jos uudet variantit vain nauravat nykyrokotteille.)
b) aiheuttanut nyt jo tunnetun - mutta nykytiedoin todella harvinaisen - kuolettavan haittavaikutuksen hetikohta piikin jälkeen (tämänhetkisen tietämyksen mukaan tämän todennäköisyys on todella pieni, muttei ole iso riski itselläni koronaan kuoleminenkaan. Joten paska mäihä olisi käynyt kummassakin tapauksessa. Turha jossitella.)
c) aiheuttanut vielä tuntemattoman - mutta tulevaisuudessa hyvin todennäköiseksi havaitun - kuolettavan pitkäaikaisvaikutuksen. Lisänä vielä lyhyen loppuelämän tuskainen invalidisoitu elämä. Tämän todennäköisyydestä ei minulla tietenkään voisi olla kuolinvuoteellani mitään käsitystä, joten vain tyhmä kiroaisi kohtaloaan.

Näin minä tätä katson.

Yllä olevia todennäköisyyksiä tutkaillessa tulee lisäksi huomioida, että jos ja kun Novavaxin rokote Suomeen saapuu, osuu piikki todennäköisesti myös minun olkavarteeni. Jos korona vielä silloin maailmalla jyllää ja esimerkiksi matkustaakseen pitää rokotustodistus takataskussa olla. Eli koronaan rokottamaton ajanjakso on kohdallani rajallinen, jos pandemia jatkuu.

Jokainen tekee valintansa omista lähtökohdistaan, omilla riskiarvioillaan. Kaikki tekevät elämässään joskus tyhmiä päätöksiä. Minä en vielä osaa saatavilla olevan datan valossa sanoa, onko minun valintani sellainen vai ei.

Mutta asumme vapaassa maassa. Ainakin vielä toistaiseksi. Toiset piikin ottavat - hyvä heille - toiset eivät. Jää nähtäväksi kumpi olisi itselleni ollut viisaampaa, vai menevätkö puntit jopa lopulta tasan.


Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 741
 • Liked: 9060
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3188 : 12.09.2021, 21:54:13 »
Juuri näin. Tosin nähdäkseni moni muu ihminen kyllä kyynelehtii kuolinvuoteellaan, jos on omilla valinnoillaan itsensä sinne vienyt.

Veikkaan, että aika harva oikeasti. Ei edes se itsensä hengiltä juonut Pena. Pena ajattelee, ettei hänellä ollut muuta vaihtoehtoa toimia toisin. Hänen piti tappaa tuska. Jos siinä meni henki, niin ei siinä ole mitään kaduttavaa. Ilman juomista sama olisi tapahtunut jo aiemmin.
Joillekin terveyttä tuhoavat elintavat ovat keino pidentää elämää, ei lyhentää sitä. Keino roikkua mukana viimeiseen asti.

Olen nyt kohta kaksi vuotta liikkunut päivittäin Helsingin ydinkeskustassa rokottomattomana. Vielä henki pihisee. En silti hehkuta asiaa millään tavoin, ei tämä ole helppo rasti rokottamattomille eikä rokotetuille. Tässä on monta noppaa pöydällä, käy miten käy kullekin. Ei tässä ole kellekään jaossa suuria voittoja, tämä on paskaa kaikille. Jatkakaa.
HS 30.11.1993
Ulkomaalaispoliittinen ohjelma pian hallitukselle: 10000 ulkomaalaisen kiintiö tervehdyttäisi suomalaisten geenejä. Pakolais ja siirtolaisasiain neuvottelukunta uskoo pakolaisten vahvistavan sisäsiittoisia suomalaisgeenejä. Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 213
 • Liked: 35202
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3189 : 13.09.2021, 00:25:00 »
Toivon hartaasti, ettei kukaan nuivuudesta kiinnostunut ja nuivuuteen kääntymistä harkitseva liity foorumille ja löydä vahingossakaan näitä tragikoomisia covid-ketjuja.

"Mitäh, pikkunuha? Myrkkyinjektio? Tätäkö mieltä nuivien piireissä ollaan covidista ja rokotteista?"

Nuivuus ei ole uskonto johon ”käännytään”, älykäs ihminen on nuiva ja typerä ei ole nuiva eikä muutu nuivaksi, joten on ihan samantekevää jos idiootit käyvät täällä lukemassa myrkkypiikeistä.
Eivät ne nuivuuteen käänny ikinä ketkä sen muka näiden ketjujen vuoksi tekemättä jättäisivät.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 464
 • Liked: 6999
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3190 : 13.09.2021, 03:02:22 »
Rokotevastustajia tuskin hämmästyttää tieto, että maailmassa rokotekattavuus on ylivoimaisesti matalin Lähi-idässä ja Afrikassa. Googleen sanat covid+vaccine+rate+world ja eteen ilmestyy kartta, jossa Lähi-itä ja Afrikka loistaa räikeästi alle 2% rokotekattavuudellaan. Veljet muslimimaissa ovat ainakin geenipartikkeleilta turvassa.

Tästähän on toki aikaisemminkin ollut palstalla keskustelua miksi denialismissa suurin äly ja viisaus piilee juuri siellä missä väestöllä on matalin ÄO ja missä jengi ei keskimäärin osaa edes lukea ja kirjoittaa. Aiheeseen perehtymätön saattaisi tehdä tuosta päätelmän että denialismissa olisi kyse idiooteille suunnatusta uskonnosta. Itsehän en toki moisiin rasistisiin yleistyksiin lankea vaan jatkan Q-teorioiden punaisen langan metsästystä vakaasti uskoen että jotain huippuälykästä sieltä taustalta on pakko löytyä.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 473
 • Liked: 36650
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3191 : 13.09.2021, 08:59:07 »
Rokotevastustajia tuskin hämmästyttää tieto, että maailmassa rokotekattavuus on ylivoimaisesti matalin Lähi-idässä ja Afrikassa. Googleen sanat covid+vaccine+rate+world ja eteen ilmestyy kartta, jossa Lähi-itä ja Afrikka loistaa räikeästi alle 2% rokotekattavuudellaan. Veljet muslimimaissa ovat ainakin geenipartikkeleilta turvassa.

Tästähän on toki aikaisemminkin ollut palstalla keskustelua miksi denialismissa suurin äly ja viisaus piilee juuri siellä missä väestöllä on matalin ÄO ja missä jengi ei keskimäärin osaa edes lukea ja kirjoittaa. Aiheeseen perehtymätön saattaisi tehdä tuosta päätelmän että denialismissa olisi kyse idiooteille suunnatusta uskonnosta. Itsehän en toki moisiin rasistisiin yleistyksiin lankea vaan jatkan Q-teorioiden punaisen langan metsästystä vakaasti uskoen että jotain huippuälykästä sieltä taustalta on pakko löytyä.

Tosin Arabian niemimaan hallitsijasukujen autoritäärisesti hallitsemissa rikkaammissa öljymaissa tämä ei taida pitää paikkaansa ainakaan kansalaisten osalta. Arabiemiraateissa ja Qatarissa rokotekattavuus on huippuluokkaa, eikä se Kuwaitissa tai Saudi-Arabiassakaan ole mahdottoman huono (yli 60 prosenttia ainakin ensimmäisen piikin osalta). Tässä vaikuttaisi olevan jonkinlaista korrelaatiota sen kanssa että maissa pitävät hallitsijasuvut tiukasti valtaa käsissään sen sijaan että maiden ja kansalaisten toiminta olisi jotenkin satunnaisten paikallisten rukoushuoneiden imaamien vastuulla (joka kuvastaa esim. tänne tulleiden kehitysmaamuslimien maailmanmallia, ja on mielestäni melko lähellä koronadenialismihörhöjen maailmanmallia).
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 213
 • Liked: 35202
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3192 : 13.09.2021, 11:03:44 »
Rokotevastustajia tuskin hämmästyttää tieto, että maailmassa rokotekattavuus on ylivoimaisesti matalin Lähi-idässä ja Afrikassa.
...
 Veljet muslimimaissa ovat ainakin geenipartikkeleilta turvassa.

Tästähän on toki aikaisemminkin ollut palstalla keskustelua ...

 ...jatkan Q-teorioiden punaisen langan metsästystä vakaasti uskoen ...

Kaltaisesi Q-teorioista vouhottavat ovat syy sille, että kaltaiseni syntymänuivat harkitsevat Hommalta poistumista.
Varmaan se on tarkoituskin teillä punaisilla langan metsästäjillä - virallisesti tietysti olette olevinannne huolissaan siittä, etteivät uudet nuivat tule tänne kun täällä puhutaan Q-tauhkaa.
No, vanhatkin häipyy, kun eivät koe oloaan enää mukavaksi täällä. MOT, tavoitteenne saavutettu.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 742
 • Liked: 8647
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3193 : 13.09.2021, 13:13:30 »
Lainaus
In den USA wird zur Eindämmung der Pandemie auch auf eine Impfpflicht im Gesundheitswesen gesetzt. In einem New Yorker Krankenhaus kündigten deshalb nun so viele Mitarbeiter, dass Geburten nicht mehr betreut werden können.

https://www.welt.de/vermischtes/live230889917/Corona-aktuell-USA-Kuendigung-nach-Impfpflicht-Klinik-schliesst-Geburtsstation.html#Comments

Lainaus
USA:ssa on pandemian hillitsemiseksi otettu käyttöön rokotuspakko terveysalan työntekijöille. New Yorkilaisessa sairaalassa on niin paljon henkilökuntaa ottanut lopputilin, että synnytyksiä ei enää pystytä hoitamaan.

2020 - Meidän sankarimme!

2021 - Joko otat rokotuksen tai saat potkut!

^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

arctic-tern

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 255
 • Liked: 949
 • Lapintiira on vapaa lintu.
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3194 : 13.09.2021, 13:17:42 »
Afrikassa ihmisillä on ihan oikeita jokapäiväiseen selvitytymiseen liittyviä ongelmia. Miksi siellä oltaisiin kiinnostuneita länsimaiden muoti- tai pelkoilmiöistä? Heillä on myös todellinen pandemia, HIV.

Maailman terveellisimmät ruuat
"Huonoin hallitsija on se, joka ei kykene hallitsemaan itseään". Cato.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 337
 • Liked: 33136
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3195 : 14.09.2021, 12:20:22 »
Lainaus
Israelin johtava rokotevastustaja kuoli koronaan

Israelissa tunnettu rokotevastainen aktivisti Hai Shoulian on kuollut koronavirukseen sairaalassa, israelilaismedia kertoo.

Shoulian päivitti tilannettaan suhteellisen aktiivisesti Facebookiin. Viimeisimmässä julkisessa päivityksessään lauantaina hän kirjoitti tilanteensa olevan erittäin kriittinen ja sanoi, että hapenpuute on kamala asia.

– Minut on kytketty happilaitteeseen, jota ilman tukehdun. Jos otan sen pois ja kävelen kolme metriä, pyörryn. Yskin kovaa ja tunnen tukehtuvani, Shoulian kertoi aiemmalla videolla.

Shoulian, 57, oli äänekäs rokotteiden, rajoitteiden ja koronapassin vastustaja.
----

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cc883b43-006d-4cb2-aa32-100553ad0e8e

arctic-tern

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 255
 • Liked: 949
 • Lapintiira on vapaa lintu.
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3196 : 14.09.2021, 13:50:00 »
Lainaus
Israelin johtava rokotevastustaja kuoli koronaan

Israelissa tunnettu rokotevastainen aktivisti Hai Shoulian on kuollut koronavirukseen sairaalassa, israelilaismedia kertoo.

Shoulian päivitti tilannettaan suhteellisen aktiivisesti Facebookiin. Viimeisimmässä julkisessa päivityksessään lauantaina hän kirjoitti tilanteensa olevan erittäin kriittinen ja sanoi, että hapenpuute on kamala asia.

– Minut on kytketty happilaitteeseen, jota ilman tukehdun. Jos otan sen pois ja kävelen kolme metriä, pyörryn. Yskin kovaa ja tunnen tukehtuvani, Shoulian kertoi aiemmalla videolla.

Shoulian, 57, oli äänekäs rokotteiden, rajoitteiden ja koronapassin vastustaja.
----

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cc883b43-006d-4cb2-aa32-100553ad0e8e

Nyt on lainauksesta jäänyt olellinen pois. Ei uutisia sopisi muokata omien agendojen mukaisiksi.

Lainaus
Jotkut seuraajat uskovat, että mies joutui henkirikoksen uhriksi.
– Jos minulle tapahtuu jotain, tietäkää, että se oli salamurhayritys, Shoulian sanoi kun hän oli joutunut sairaalaan.

https://www.ynetnews.com/article/ryax6wtgf
Lainaus
"The Jerusalem Police tried to poison me. I have never felt this way in my life," he told his followers. "I fought this for the entire week as if nothing had happened, but today I could no longer breathe and went to my healthcare provider and from there I was taken to Wolfson Hospital. If anything happens to me — you know it's an attempt to assassinate me."

Jos Hai Shoulian todella myrkytettiin, kyseessä on Theo van Goghin tai Anna Politkovskajan murhiin verrattavissa oleva rikos ihmisyyttä vastaan.
Maailman terveellisimmät ruuat
"Huonoin hallitsija on se, joka ei kykene hallitsemaan itseään". Cato.

Sepelisäkki

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 273
 • Liked: 674
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3197 : 14.09.2021, 14:02:56 »
Jos Hai Shoulian todella myrkytettiin, kyseessä on Theo van Goghin tai Anna Politkovskajan murhiin verrattavissa oleva rikos ihmisyyttä vastaan.

Jos minä täällä foorumilla julkisesti kerron, että pelkään lapintiiran uhkaavan henkeäni ja seuraavana päivänä jään auton alle, yhteys on (ainakin oletettavasti) pelkästään ajallinen. Miten tämä muuten liittyy siihen, aiotko ottaa koronarokotteen?

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 464
 • Liked: 6999
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3198 : 14.09.2021, 14:31:24 »
Lainaus
Israelin johtava rokotevastustaja kuoli koronaan

Israelissa tunnettu rokotevastainen aktivisti Hai Shoulian on kuollut koronavirukseen sairaalassa, israelilaismedia kertoo.

Shoulian päivitti tilannettaan suhteellisen aktiivisesti Facebookiin. Viimeisimmässä julkisessa päivityksessään lauantaina hän kirjoitti tilanteensa olevan erittäin kriittinen ja sanoi, että hapenpuute on kamala asia.

– Minut on kytketty happilaitteeseen, jota ilman tukehdun. Jos otan sen pois ja kävelen kolme metriä, pyörryn. Yskin kovaa ja tunnen tukehtuvani, Shoulian kertoi aiemmalla videolla.

Shoulian, 57, oli äänekäs rokotteiden, rajoitteiden ja koronapassin vastustaja.
----

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cc883b43-006d-4cb2-aa32-100553ad0e8e

Ano Turtiainen on meitä valistanut, että jollei ihminen kesänuhaa kestä, niin yksilö ei ole elinkelpoinen. Prinsiippien mukaan Shoulianian vei siis luonnonvalinta, mutta miksi hän silti lammasteli sairaalaan? Herraa ei taideta muistella omien keskuudessa järin lämpimästi.

Norjassa on eri meininkin. Sikäläinen Guru Hans Kristian Gaarder kieltäytyi sairaalasta ja lähti kotona sappaat jalassa. Myös kaksi hänen seuraajaansa toimi yhtä ryhdikkäästi. Siitä vähän mallia israelilaisille.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 742
 • Liked: 8647
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3199 : 14.09.2021, 14:33:29 »
Rokotevastustajia tuskin hämmästyttää tieto, että maailmassa rokotekattavuus on ylivoimaisesti matalin Lähi-idässä ja Afrikassa. Googleen sanat covid+vaccine+rate+world ja eteen ilmestyy kartta, jossa Lähi-itä ja Afrikka loistaa räikeästi alle 2% rokotekattavuudellaan. Veljet muslimimaissa ovat ainakin geenipartikkeleilta turvassa.

Tästähän on toki aikaisemminkin ollut palstalla keskustelua miksi denialismissa suurin äly ja viisaus piilee juuri siellä missä väestöllä on matalin ÄO ja missä jengi ei keskimäärin osaa edes lukea ja kirjoittaa. Aiheeseen perehtymätön saattaisi tehdä tuosta päätelmän että denialismissa olisi kyse idiooteille suunnatusta uskonnosta. Itsehän en toki moisiin rasistisiin yleistyksiin lankea vaan jatkan Q-teorioiden punaisen langan metsästystä vakaasti uskoen että jotain huippuälykästä sieltä taustalta on pakko löytyä.

Miksi Afrikkalaiset ovat skeptisiä koronarokotuksen suhteen? Se tuskin liittyy näiden älykkyyteen tai sen puutteeseen, ennemminkin se kertoo afrikkalaisten terveestä skeptisyydestä.

Maanosan menneisyys selittää asiaa:

Noin sata vuotta sitten Afrikka oli lain ulkopuolella toimivan rokotustutkijoiden kokeilulaboratoriona. Tutkijoita nimitettiin tuolloin „trooppisen lääketieteen tieteentekijöiksi“.

Lääkäri nimeltään Robert Koch pakotti ihmisiä „keskitysleireille“ (deutschlandfunk.de 26.12.2020) testatakseen siellä näitä lääkkeillä.

Koch testasi afrikkalaisiin mm. arseenipitoista Atoxylia, jota Saksassa saatiin antaa vain eläimille. Hän hyväksyi kylmäverisesti sietämättömissä olosuhteissa leireissä pidettyjen testattavien unitaudin tutkimuksen kohteena olevasta aineesta aiheutuvat valtavat tuskat, sokeutumisen ja kuolemat.

Robert Kochin oppilas, Claus Schilling, työskenteli „trooppisen lääketieteen“ parissa Togossa ja Saksan Itäafrikassa. 1905-2936 hän oli trooppisen lääketieteen johtaja Robert-Koch-Instituutissa. Helmikuusta 1942 hän jatkoi malariarokotetutkimusta Dachaun keskitysleirivankeihin.

Schilling tuomittiin kuolemaan 1945 ja hänet hirtettiin sotarikollisvankilassa vuonna 1946. Armollinen kuolema verrattuna hänen testattaviensa kuolemiin.

Saksalaisten lääketieteelliset kokeilut Afrikassa eivät jääneet ainoiksi esimerkeiksi. „Medical experimenation in Africa“ (Wikipedia) listaa myös muita kokeiluja, joissa käytettiin afrikkalaisia, joilla köyhyyden ja korrutoituneiden hallitusten takia ei ollut mahdollisuuksia esittää kanteita lääketeollisuutta vastaan. Lääkekonsernit ovat oppineet kokeiluistaan Afrikassa ja nyt kokeiluvuorossa ovat eurooppalaiset ja amerikkalaiset, joita rokotetaan mRNA:lla modernien „afrikkalaisten“ muodossa. Läntiset hallitukset ovat vapauttaneet lääkekonsernit vastuusta.

https://www.tichyseinblick.de/meinungen/der-kampf-gegen-ungeimpfte/


PS. Koko maailma pitää rokottaa. Muuten koronasta ei päästä eroon. Katso kuva alla.


« Viimeksi muokattu: 14.09.2021, 14:47:34 kirjoittanut Alabama »
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 337
 • Liked: 33136
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3200 : 14.09.2021, 14:37:26 »
^^^^^Entä jos jätin salamurhahöpinät tarkoituksella pois sen vuoksi, että jäsen arctic-tern ja kumppanit pääsevät jakamaan ko. 'tiedon'?

Eikä siihen näköjään kauaa mennyt, kun tinapaperi kierrettiin pään ympäri. Jännä juttu muuten tämä globaali rikosaalto koronadenialistien kohdalla; jenkeissä kuollut useita radiojuontajia, Norjassa meni johtava antivaxxer-hahmo, sama homma nyt Israelissa, jne.. Asialla täytyy olla sarjamurhaaja!

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 693
 • Liked: 11381
 • What day is today?
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3201 : 14.09.2021, 18:10:13 »
No, vanhatkin häipyy, kun eivät koe oloaan enää mukavaksi täällä. MOT, tavoitteenne saavutettu.

"Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.
Aika on syntyä ja aika kuolla. Aika on istuttaa ja aika repiä istutus.
Aika on surmata ja aika parantaa. Aika on purkaa ja aika rakentaa.
Aika on itkeä ja aika nauraa. Aika on valittaa ja aika hypellä.
Aika on heitellä kiviä ja aika kerätä kivet. Aika on syleillä ja aika olla syleilemättä.
Aika on etsiä ja aika kadottaa. Aika on säilyttää ja aika viskata pois.
Aika on reväistä rikki ja aika ommella yhteen. Aika on olla vaiti ja aika puhua.
Aika on rakastaa ja aika vihata. Aika on sodalla ja aika rauhalla."

Käyn palstalla kattelemassa, lähes päivittäin, mutta forumeilla kirjoittelujen aika tuntuu lähestyvän loppuaan.

Kun sillat on poltettu, on sillanrakentajilla taas kysyntää, mutta sitä ennen, helter skelter.

Eräät tulevat juosten.

https://www.youtube.com/watch?v=Ze3oQLDRVVs
NOVUS ORDO HOMMARUM

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 742
 • Liked: 8647
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3202 : 14.09.2021, 19:37:51 »
poistettu -en huomannut rajoitusta. Sorry  ;D
« Viimeksi muokattu: 14.09.2021, 19:40:13 kirjoittanut Alabama »
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 565
 • Liked: 9994
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3203 : 14.09.2021, 19:43:42 »
^^^^^Entä jos jätin salamurhahöpinät tarkoituksella pois sen vuoksi, että jäsen arctic-tern ja kumppanit pääsevät jakamaan ko. 'tiedon'?

Eikä siihen näköjään kauaa mennyt, kun tinapaperi kierrettiin pään ympäri. Jännä juttu muuten tämä globaali rikosaalto koronadenialistien kohdalla; jenkeissä kuollut useita radiojuontajia, Norjassa meni johtava antivaxxer-hahmo, sama homma nyt Israelissa, jne.. Asialla täytyy olla sarjamurhaaja!

NE on liian mahtavia. NE ovat voittaneet. NIILLÄ on kaikki valta. Turha tässä on enää aprikoida. vaan ottaa kaikki piikit mitä tarjotaan. Tämä on loppu!
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 190
 • Liked: 2923
 • Aavikolla roskiksessa
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3204 : 14.09.2021, 20:46:50 »
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008264414.html
Lainaus
TS: Turkulaistelakka alkaa vaatia kahta rokotusta alihankkijoilta

Telakalle ei ole ulkopuolisella asiaa, jos ei ole ottanut rokotuksia.

Eli nyt siis työnantajalla on pääsy terveystietoihin.

Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 783
 • Liked: 456
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3205 : 14.09.2021, 21:02:36 »
Rokotevastustajia tuskin hämmästyttää tieto, että maailmassa rokotekattavuus on ylivoimaisesti matalin Lähi-idässä ja Afrikassa.
...
 Veljet muslimimaissa ovat ainakin geenipartikkeleilta turvassa.

Tästähän on toki aikaisemminkin ollut palstalla keskustelua ...

 ...jatkan Q-teorioiden punaisen langan metsästystä vakaasti uskoen ...

Kaltaisesi Q-teorioista vouhottavat ovat syy sille, että kaltaiseni syntymänuivat harkitsevat Hommalta poistumista.
Varmaan se on tarkoituskin teillä punaisilla langan metsästäjillä - virallisesti tietysti olette olevinannne huolissaan siittä, etteivät uudet nuivat tule tänne kun täällä puhutaan Q-tauhkaa.
No, vanhatkin häipyy, kun eivät koe oloaan enää mukavaksi täällä. MOT, tavoitteenne saavutettu.

Mitä tulee Afrikan ja Lähi-Idän rokotekattavuuteen, niin se ei liene yllätys, kun niitä ei ole ilmaiseksi tarjolla ja maat ottavat ensi askeliaan kohti sivistystä noin sadan vuoden päästä.

Sitten on kyllä kovin outoa halu poistua Hommasta sen takia, että jonkun kirjoitukset eivät miellytä itseä.
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 351
 • Liked: 6921
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3206 : 14.09.2021, 21:03:37 »
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008264414.html
Lainaus
TS: Turkulaistelakka alkaa vaatia kahta rokotusta alihankkijoilta

Telakalle ei ole ulkopuolisella asiaa, jos ei ole ottanut rokotuksia.

Eli nyt siis työnantajalla on pääsy terveystietoihin.

Tuskinpa on. Toteutus lienee sellainen, että jokainen telakalle töihin haluavat esittää oma-aloitteisesti rokotustodistuksen. Vaatimuksessa ei ole mitään laitonta. Tilaaja saa asettaa tuon tyyppisiä ehtoja, joissa ei syrjitä ketään perityn ominaisuuden perusteella.
Eikka Keravalta: "Kehitysmaaperäisen maahanmuuton väistämättä aiheuttamat 'lieveilmiöt' ovat aina 'huolestuttava ilmiö', mutta itse ongelman aiheuttaja, kehitysmaaperäinen maahanmuutto on sen sijaan välttämättömyys ja hyväksi maallemme."

nochWunder

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 940
 • Liked: 4073
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3207 : 15.09.2021, 07:29:46 »
Jos Hai Shoulian todella myrkytettiin, kyseessä on Theo van Goghin tai Anna Politkovskajan murhiin verrattavissa oleva rikos ihmisyyttä vastaan.

Jos minä täällä foorumilla julkisesti kerron, että pelkään lapintiiran uhkaavan henkeäni ja seuraavana päivänä jään auton alle, yhteys on (ainakin oletettavasti) pelkästään ajallinen. Miten tämä muuten liittyy siihen, aiotko ottaa koronarokotteen?

Minä taas pelkään, että viisastelevat idiootit estävät meitä puolustamasta itseämme ja maatamme selvältä totalitääriseltä prosessilta ja mahdollisilta biohyökkäyksiltä, jotka ovat historian ja ihmisen luonteen huomioon ottaen todennäköisiä kuin tsunamit tai tulivuoren purkaukset.

Monta kertaa on vastaavat idiootit koituneet kansansa pään menoksi, kun rakennettu liian matalalle tai liian lähelle tulivuorta, koska eihän tsunamia tai tulivuorenpurkausta olla nähty sitten isomummun aikojen.
Elämmekö jo vuotta 1984? Ja koska se alkoi?

Harva tahtoo vielä myöntää, että tulevaisuutemme on ryöstetty meiltä ja sen saa takaisin vain väkipakolla, ja silloinkaan se ei tule olemaan enää entisensä!

arctic-tern

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 255
 • Liked: 949
 • Lapintiira on vapaa lintu.
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3208 : 15.09.2021, 11:42:23 »
USA:n puolustusvoimissa on kuollut enemmän ihmisiä injektioihin, kuin tautiin. 220 000 sotilasta on kieltäytynyt piikistä ja he ovat nostaneet oikeusjutun. Itsekään en paljon liikkuvana haluaisi altistaa itseäni sydänlihastulehdukselle. Säälittävän näköistä muuten, kun sotilaat, joiden pitäisi aiheuttaa pelkoa vihollisessa taistelukentällä, itse peloissaan larppaavat siniset maskit naamalla kasarmeilla.

220,000 Military Service Members Say ‘No’ to Biden’s Forced COVID Injections: File Lawsuit Claiming They Already Have Natural Immunity

Lainaus
Dr. Lee Merritt, a retired U.S. Navy surgeon, speaking at a White Coat Summit of America’s Frontline Doctors in July 2021, said more U.S. service members have likely died of the vaccine in 2021 than the combined total who died of Covid in all of last year. She stated at that conference:

“One of my big problems is our vaccination of the military. I was a 10-year Navy surgeon so I have Navy people and Army people calling me. There were only 20 deaths of all the active duty in 2020 for Covid, in all the services put together. They have a big epidemiological base and they can find out exactly what’s going on. There were only 20 deaths and we are vaccinating everybody. We’ve already had tumors and we’ve had 80 cases of myocarditis, which has a significant five-year mortality rate, I think it’s 66 percent… So, with the vaccination program we have ostensibly killed more of our young active-duty people than Covid did.”
Maailman terveellisimmät ruuat
"Huonoin hallitsija on se, joka ei kykene hallitsemaan itseään". Cato.

Sepelisäkki

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 273
 • Liked: 674
Vs: Aiotko ottaa koronarokotteen? // 1 viesti/vrk RAJOITUS
« Vastaus #3209 : 15.09.2021, 19:48:08 »
USA:n puolustusvoimissa on kuollut enemmän ihmisiä injektioihin, kuin tautiin. 220 000 sotilasta on kieltäytynyt piikistä ja he ovat nostaneet oikeusjutun. Itsekään en paljon liikkuvana haluaisi altistaa itseäni sydänlihastulehdukselle. Säälittävän näköistä muuten, kun sotilaat, joiden pitäisi aiheuttaa pelkoa vihollisessa taistelukentällä, itse peloissaan larppaavat siniset maskit naamalla kasarmeilla.

220,000 Military Service Members Say ‘No’ to Biden’s Forced COVID Injections: File Lawsuit Claiming They Already Have Natural Immunity

Lainaus
Dr. Lee Merritt, a retired U.S. Navy surgeon, speaking at a White Coat Summit of America’s Frontline Doctors in July 2021, said more U.S. service members have likely died of the vaccine in 2021 than the combined total who died of Covid in all of last year. She stated at that conference:

“One of my big problems is our vaccination of the military. I was a 10-year Navy surgeon so I have Navy people and Army people calling me. There were only 20 deaths of all the active duty in 2020 for Covid, in all the services put together. They have a big epidemiological base and they can find out exactly what’s going on. There were only 20 deaths and we are vaccinating everybody. We’ve already had tumors and we’ve had 80 cases of myocarditis, which has a significant five-year mortality rate, I think it’s 66 percent… So, with the vaccination program we have ostensibly killed more of our young active-duty people than Covid did.”

Vai että ihan kasvaimia tullut rokotteesta? Tässä on sama juttu kuin niiden suomalaisten "rokotekuolemien" kanssa, joissa vainajalla on todettu laajentunut sydän. Jotkut jutut ihan oikeasti vaativat aikaa muodostuakseen.

Lisäksi täytyy hieman kyseenalaistaa tämän "lääkärin" asiantuntemusta, jos sydänlihastulehduksella on hänen mukaansa huono viisivuotisennuste kuolleisuuden suhteen. On totta, että sydänlihastulehduksen aikana tapahtuva raskas liikunta saattaa johtaa kuolemaan, mutta ymmärtääkseni nämä ovat niitä surullisenkuuluisia äkkikuolemia, jotka nekin olisi voitu välttää jättämällä lenkkipolku tai kuntosali väliin. Pitkäaikaisvaikutuksia sairastetulla sydänlihastulehduksella ei ole, ainakaan siinä mitassa, missä tämä "lääkäri" asian esittää.

Onko lapintiiran mielestä muuten kaasunaamarien käyttö lampaiden puuhaa? Tosimies tulee metsässä vastaan mahorkka huulessa ja naama paljaana huutaen "Руки вверх! Руки вверх!"?

Saat muuten näihin lyhyisin roiskaisuihisi mahtumaan niin paljon disinformaatiota, että yhden viestin tietojen tarkistamiseen ja korjaamiseen menisi helposti tunti ja toinenkin, jos jaksaisi joka jutulle etsiä pitävät lähteet. Eli jos tehtäväsi täällä foorumilla on tuhlaamalla ihmisten aikaa "sitoa vihollinen", niin hyvin siinä kyllä onnistut. Olet alumiinifoliotähtesi ansainnut rintapieleesi, kun komppanissa taas jaetaan arvomerkkejä. Kannattaa kuitenkin välillä vaihdella lähestymiskulmaa, kun muuten väitteesi on liian helppo taklata. Jos esimerkiksi joka viestissäsi keuhkoat siitä, kuinka Fimeaan on tullut taas haittavaikutusilmoituksia, niin kaiken maailman sepelisäkkien on helppo copy+pasteta Fimean sivuilta sinulle vastine. Kokeile joskus jotain yllättävää.  :)