UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Sinimusta Liike - puolueohjelma julkaistu, kannattajakorttikeräys alkanut 12.5.2021  (Luettu 69538 kertaa)

Vaeltaja

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 19
 • Liked: 12
Vähän odotin että tämä olisi kuukaudessa tai parissa viikossa täynnä ylilaudalta saatavien korttien turvin mutta vaikuttaa tyrehtyneen nyt se lähde.

Ei kai nyt kukaan pidä ylilautaa vakavana vaihtoehtona korttien keräilyyn? Se on kuitenkin pääasiassa lasten ja nuorten hupailufoorumi.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 143
 • Liked: 20856
 • Blues for Allah
Arlan tuotteille vaaditaan boikottia vain koska johtoryhmän jäsen kannattaa sinimustia.  :facepalm:

Arlan tuotteille vaaditaan boikottia Sami Kilpeläisen sinimusta-yhteyksien vuoksi - Arla puolustaa: "Hänen poliittiset näkemyksensä eivät ole millään tavoin heijastuneet hänen työskentelyynsä Arlalla"
Politiikka 08.06.2021
Rasmus Montonen
Poliitikko ja Arlan Suomen johtoryhmän jäsen Sami Kilpeläinen poseeraa sosiaalisessa mediassa päällään sinimusta pipo, jonka koettiin tukevan äärioikeistolaista Sinimustaa liikettä.

Arla Suomen johtoryhmässä hankintajohtajana toimiva Sami Kilpeläinen on joutunut hankalan kohun keskiöön.

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt viime päivinä kuva kansalaispuolueen puheenjohtajana toimivasta Sami Kilpeläisestä, joka on aiheuttanut kiivasta keskustelua.

Kuvassa Kilpeläinen poseeraa yhdessä Piia Kattelus-Kilpeläisen kanssa talvisissa maisemissa. Molemmilla on päässään sinimustat pipot. Sinimusta vaatetus on tavallisesti yhdistetty Sinimustaan liikkeeseen, jonka tavoitteisiin kuuluvat mm. etnisesti yhtenäinen Suomi. Sinimustat värit ovat yhdistettävissä myös 1930-luvun alkupuolella toimineeseen äärioikeistolaiseen Lapuanliikkeeseen.

Kilpeläinen toimii Arla Suomen johtoryhmässä hankintajohtajana. Sosiaalisessa mediassa useat ihmiset ovat uhanneet Arlaa boikotilla. Arlan viestintäjohtaja Sirpa Rinne puolusti Kilpeläistä twitterissä. Maaseudun Tulevaisuus tavoitteli Sami Kilpeläistä puhelimitse. Kilpeläinen ei vastannut lehden yhteydenottopyyntöihin

Arlan henkilöstöjohtaja Maija Tantere kommentoi kohua Maaseudun Tulevaisuudelle:

"Olemme keskustelleet asiasta asiallisessa hengessä. Keskustelut ovat työnantajan ja työntekijän välisiä."

Tantereen mukaan asiaa on käsitelty Arlalla sisäisesti ja asianomaisen kanssa on keskusteltu julkaistusta kuvasta.

"Keskustelemme asianosaisten ja koko henkilöstömme kanssa lisää eettisistä ohjeistamme ja toimintaperiaatteistamme Sami Kilpeläinen on tehnyt Arla Suomessa pitkän uran hankintajohtajan tehtävässä. Hänen poliittiset näkemyksensä eivät ole millään tavoin heijastuneet hänen työskentelyynsä Arlalla."

Maija Tanner kertoo, että Arlalla tuetaan henkilökunnan poliittista aktiivisuutta.

"Olemme yrityksenä poliittisesti sitoutumaton ja pidämme tästä arvosta kiinni. Tunnistamme, että olemme erilaisia ja kiinnostuksen kohteet vaihtelevat liittyivät ne sitten urheiluun, vapaaehtoistyöhön, politiikkaan tai muuhun itselle tärkeään asiaan. Henkilöstön vapaa-ajan toiminta on heidän omaa aikaansa ja työnsä ulkopuolella jokainen vastaa itse sanoistaan ja teoistaan."

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.1431499
« Viimeksi muokattu: 09.06.2021, 07:00:03 kirjoittanut Faidros. »
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 973
 • Liked: 34286
^ Eikös ihmisen syrjiminen poliittisen mielipiteensä vuoksi ole länsimaisessa oikeusvaltiossa yhtä kiellettyä, kuin syrjiminen uskonnon tai rodun vuoksi?

Kohtapuoliin on 50% kannattajakorteista kasassa.

Tuukka Kuru

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 215
 • Liked: 786
 • Sinimusta Liike
Arlan tuotteille vaaditaan boikottia vain koska johtoryhmän jäsen kannattaa sinimustia.  :facepalm:
Semmoinen korjaus, että johtoryhmän jäsen ei kannata meidän liikettä, vaan kyseistä väriparia. Teettävät tietääkseni ihan vaatteitakin noilla väreillä.
“Racial identity can be condemned, fought, ignored, or cultivated, but it is unrealistic for a society to pretend it does not exist.”
- Jared Taylor

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 891
 • Liked: 64139
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
^ Tästähän tuli tosiaan se jännä sekaannus silloin SML:n julkistamisen aikoihin, kun Katteluksen esiintymisestä perinteisissä lapualaisväreissä oli ollut kohua ja hän sitten hetken päästä oli varannut jonkun sinimusta-nettiosoitteen, jossa alkoi myydä näitä sinimustalla värityksellä varustettuja vaatteita. Nyt tätä pariskuntaa yritetään sitten ainakin mielikuvatasolla liittää jostain syystä Sinimustaan Liikkeeseen...

Kilpeläisellä eli tuolla Arlan hankintajohtajalla on ollut jossain kuvassa myös näitä vaatteita päällään. Lisäksi joitain suvakkeja on hiertänyt tuo Kilpeläisen omistama Seinäjokinen-lehti, jossa on haukuttu kaikki muut seinäjokelaiset kuntavaaliehdokkaat ja kehuttu tietenkin Kilpeläistä ja Kattelusta.

Mutta ei siitä sen enempää.

---

SML:n kannattajakorttikeräys on palannut taas nykyiselle normaalitasolle parin hiljaisemman päivän jälkeen. Puoluerekisteri.fi -palvelussa on 2 438 kannatusilmoitusta ja paperiset kortit mukaanlukien määrä on 2 458 eli kohta päästään vihdoin ja viimein puoleenväliin :)

Kannatusilmoituksen pääsee tekemään tuolta: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

---

Alla pari tuoretta kirjoitusta. Toisessa käydään läpi SML:n näkemyksiä suomalais- ja perheystävällisestä työllisyyspolitiikasta, kolmikannasta ja työmarkkinoiden vakaudesta. Toisessa käsitellään jälleen hyvinkin ajankohtaisia sukupuoli- ja seksuaalisuusasioita. Sieltä voisi nostaa ainakin esiin tietynlaisen antifeminismin, nykyisen transuilun ja translain vastustamisen sekä heteronormatiivisen ydinperheen asettamisen politiikan keskiöön ja muiden elämisen muotojen yläpuolelle.

https://twitter.com/SinimustaLiike/status/1400487795328696321


https://sinimustaliike.fi/uutiset/sinimusta-liike-ja-tyollisyyspolitiikka/ (3.6.2021)

Lainaus
Sinimusta Liike ja työllisyyspolitiikka

Sinimustan Liikkeen työllisyyspolitiikan tavoitteena on nykyisen työelämän kehittäminen nykyistä ennalta-arvattavampaan ja perheystävällisempään suuntaan, jossa yhdistyisivät työvoiman vähäinen vaihtuvuus, pitkien työurien mahdollistama kumulatiivinen ammattiosaaminen sekä saumaton yhteiselo työntekijän ja hänen perheensä välillä. Sinimustan Liikkeen näkökulmasta suurten puolueiden ja elinkeinoelämän dominoima talouspoliittinen keskustelu perustuu ainoastaan talouskasvun maksimointiin, eikä siinä huomioida yhteiskunnassamme tällä hetkellä tapahtuvia väestöllisiä muutoksia. Talousjärjestelmä, joka vaatii toimiakseen kansamme ulkopuolista työvoimaa, ja jonka edellyttämä uraorientoituneisuus tapahtuu usein perheen perustamisen kustannuksella, ei voi liikkeemme mielestä olla pitkällä aikavälillä kestävä järjestelmä.

Sinimustan Liikkeen yksi pitkän aikavälin päämääristä on työtuntien määrän pienentäminen työn tuottavuutta lisäämällä, jolloin työntekijöillä jäisi enemmän aikaa harrastuksiinsa ja omille lähimmäisilleen. Tämän päämäärän toteutuminen on nähdäksemme mahdollista vain silloin, jos työn tekemisen ehtoja valvotaan kollektiivisesti ja poliittinen valta on yksi neuvottelujen osapuoli. Liikkeemme kannattaa kolmikantajärjestelmän mahdollistamaa tulopolitiikkaa, jossa valtio, työnantajat ja työntekijäjärjestöt neuvottelevat keskenään maamme yleisestä palkkakehityksestä, työtunneista ja työn teettämisen ehdoista. Valtion tehtävä on edustaa kyseisissä neuvotteluissa Suomen kansaa ja toimia samalla taloudellisten etujärjestöjen yläpuolella.

Valtion tulee samaan aikaan suojella suomalaista ammattitaitoa ulkomaalaiselta halpatyövoimalta ja työntekijöidensä oikeutta vapaa-aikaan, kuin myös varmistaa työn tuottavuus maltillisilla palkkaratkaisuilla sekä verotuksellisilla kannustimilla. Näiden tulopoliittisten ratkaisujen tarkoituksella on varmistaa se, että suomalaista ammattiosaamista harjoitetaan jatkossakin osana suomalaista työyhteisöä, jonka hedelmistä suomalaiset itse pääsevät nauttimaan. Tämän päämäärän mahdollistaminen vaatii myös tehtyjen sopimusten yleissitovuutta, jottei yksikään yritys saisi epäsuoraa kilpailuetua muihin nähden kyseisiä sopimuksia polkemalla.

Sinimusta Liike ei nykyisessä tilanteessa kannata työttömyysturvan ja irtisanomissuojan heikennyksiä. Liikkeemme näkökulmasta monet välttämättömiksi markkinoiduista uudistuksista ovat puhtaasti työnantajapuolen sanelemia ohjelmia, joiden tarkoituksena on ainoastaan lisätä merkittävimpien omistajien henkilökohtaisia voittoja. Liikkeemme pitää työntekijäosapuolen näkökulmasta epäilyttävänä sen kaltaista kehitystä, jossa suomalaisten työttömyysturvaa heikennetään samaan aikaan kun maahamme yritetään houkutella kymmeniä tuhansia vierasmaalaisia työntekijöitä kilpailemaan samoista työpaikoista suomalaisten kanssa. Liikkeemme mielestä suomalaisen työvoiman asettaminen kilpailuun koko muuta maailmaa vastaan on edesvastuutonta.

Liikkeemme kannattaa kansankokonaisuuden ihannetta, jossa yhteiskuntamme kannalta elintärkeät ryhmittymät, kuten työntekijät ja työnantajat, kykenisivät vahvan poliittisen ohjauksen avulla löytämään yhteisiä ratkaisuja kansamme kohtaamiin ongelmiin. Tämä yhteenkuuluvuus vaatii myönnytyksiä molemmilta osapuolilta, sekä osapuolen, joka kykenee ristiriitatilanteessa sanomaan tarvittaessa viimeisen sanan. Sinimustassa yhteiskunnassa kyseinen taho olisi valtio. Työntekijöiden tulee pystyä luottamaan siihen, että heidän työpanostaan ja ammattiosaamistaan ei käytetä lyhyen ajan voitontavoitteluun tai aseteta kilpailuun koko muuta maailmaa vastaan, samalla kun työnantajille tulee tarjota työrauha, sekä sen kaltaiset palkkaratkaisut, jotka mahdollistavat tuottavan työn teettämisen.

Sinimusta Liike katsoo, että talouspolitiikan kannalta oleellisinta on asettaa selvät kansalliset raamit, joiden alaisuudessa taloudellista toimintaa voitaisiin maassamme harjoittaa. Liikkeemme on avoin kuuntelemaan työelämään liittyviä uudistusehdotuksia, kunhan ne eivät ole ristiriidassa perusperiaatteidemme kanssa. Näihin periaatteisiin kuuluvat mm. oma valuutta, suomalainen työ ja ympäristöystävällinen tuotanto.

https://twitter.com/tuukka_kuru/status/1402482940815331333


https://sinimustaliike.fi/uutiset/sinimusta-liike-ja-sukupuolipolitiikka/ (8.6.2021)

Lainaus
Sinimusta Liike ja sukupuolipolitiikka

Sinimusta Liike perustaa ihmiskäsityksensä biologiseen essentialismiin, jonka perusteella useimmat ihmisen identiteetin ja kehonkuvan kannalta oleelliset piirteet, kuten henkilön temperamentti, älykkyys, rotu ja sukupuoli ovat johdettavissa joko osittain tai kokonaan hänen verenperinnöstä. Puolueemme hylkää käsityksen sukupuolen moninaisuudesta ja sosiaalisista ”gender-identiteeteistä”, sillä ne eivät vastaa sitä biologista todellisuutta, jolle jokainen ihmisyksilö on alisteinen.

Monien muiden eläimien tavoin myös ihminen on sukupuolidiformistinen laji eli sen sukupuolissa ilmenee sukupuolielinten lisäksi myös muita fyysisiä eroavuuksia. Miehet ja naiset muodostavat kaikissa ihmisyhteisöissä selvästi toisistaan erottuvat ryhmät perinnöllisten ominaisuuksien perusteella. Miehet ovat naisia keskimäärin fyysisesti kookkaampia, aggressiivisempia, raskasrakenteisempia ja lihaksikkaampia, jonka lisäksi he ovat y-kromosomin mutaatiopotentiaalista johtuen naisia alttiimpia synnynnäisille mutaatioille niin hyvässä kuin pahassa. Naiset eroavat niin käyttäytymiseltään kuin temperamentiltaan miehistä, sillä he ovat yhteiskunnasta riippumatta miehiä sosiaalisesti ja kielellisesti lahjakkaampia, ja nauttivat keskimäärin miehiä enemmän toisten ihmisten seurasta.

Sukupuolten välillä esiintyvät erot ovat seurausta evoluution synnyttämästä muutospaineesta, jossa toiselle sukupuolelle kehittyi parempi fyysinen potentiaali ja toiselle parempi kyky hallinnoida sosiaalisia tilanteita. Kyseiset piirteet kehittyivät vastaamaan toisistaan poikkeavia käyttötarkoituksia, joita voisi kärjistäen kuvailla siten, että muinaisina aikoina miehet erikoistuivat puolustamaan omaa perhepiiriään ulkopuolisilta uhilta sekä kilpailemaan muiden lajien kanssa ympäristön rajallisista resursseista, siinä missä naiset kehittyivät suojelemaan ja ylläpitämään oman perhepiirinsä hyvinvointia ja selviämistä. Miehen fyysisyys ja aggressiivisuus kertoivat esiäideillemme näiden kyvystä puolustaa omiaan, kuten äidilliset piirteet kertoivat esi-isillemme naisen kyvystä varmistaa heidän yhteisen jälkikasvunsa selviytyminen ankarassa maailmassa, jossa kuolleisuus on moninkertainen nykyiseen verrattuna.

Monet näistä perinnöllisistä piirteistä ovat sellaisia, etteivät ne ole enää yksilön selviytymisen kannalta välttämättömiä jälkiteollisessa hyvinvointiyhteiskunnassa, jossa menestyminen on sidottu fyysisen suorituskyvyn sijasta ensisijaisesti yksilön älykkyyteen, luovuuteen ja ahkeruuteen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö synnynnäiset erot miesten ja naisten välillä näyttelisi edelleen merkittävää roolia esimerkiksi ihmisten ammattivalinnoissa, pariutumisessa, työelämässä ja ryhmäkäyttäytymisessä. Näiden erojen vuoksi vuoksi Sinimusta Liike vastustaa kaikkia egalitaristisia ideologioita, jotka yrittävät häivyttää synnynnäiset erot miesten ja naisten välillä poliittisen aivopesun ja painostamisen keinoin. Miehisyyttä ja naisellisuutta tulee arvostaa ja kunnioittaa toisistaan poikkeavina itseilmaisun muotoina, jotka ovat kansallisen yhteisömme jatkuvuuden kannalta yhtä tärkeitä. Liikkeemme on tältä osin antifeministinen.

Liikkeemme vastustaa voimakkaasti ajatusta sukupuoli-identiteetin joustavuudesta, jonka perusteella yksilön sukupuoli on riippuvainen hänen omasta ilmoituksestaan. Sinimustan Liikkeen näkökulmasta niin sanottu transsukupuolisuus ei tunnusta sukupuolijaon evolutiivista ulottuvuutta, jonka lisäksi sen nimissä pyritään soluttamaan biologisten miesten ja naisten joukkoihin sen kaltaisia yksilöitä, jotka eivät todellisuudessa omaa kummankaan sukupuolen hyviksi koettuja ominaisuuksia ja jonka vuoksi he jäävät väistämättä näiden molempien ryhmien ulkopuolelle. Transnaisilla ei ole toimivia kohtuja, jonka vuoksi he eivät voi toimia äiteinä biologisten naisten tavoin, eivätkä he kykene mieltämään naiseutta muuna kuin pintapuolisena fetissinä. Samalla tavoin myöskään transmiehet eivät täytä miehille perinteisesti annettuja odotuksia, jolloin he jäävät väistämättä niin vanhan kuin uudenkin viiteryhmänsä pohjalle.

Liikkeemme mielestä nykyinen käytäntö, jossa tervettä kudosta tärvellään sukupuoliamputaatioon rinnastettavissa lääketieteellisissä prosesseissa on täysin vastuutonta politiikkaa, joka aiheuttaa pysyviä kehollisia vaurioita vaikeista mielenterveysongelmista kärsineille nuorille. Liikkeemme näkee kehodysforian vakavana mielenterveydellisenä ongelmana, jota tulee hoitaa psykologisin, ei kirurgisin toimenpitein. Liikkeemme vastustaa translakia, kuin myös yleisesti kaikkia transsukupuolisuuden normalisointiyrityksiä suomalaisessa yhteiskunnassa.

Liikkeemme näkee seksuaalisen suuntautumisen johtuvan pääosin biologisista taipumuksista, joihin ympäristö voi vaikuttaa joko taipumuksia vahvistavasti tai tukahduttavasti. Liikkeemme näkökulmasta homoseksuaalisuutta tulisi käsitellä lähtökohtaisesti synnynnäisenä poikkeamana, johon lukeutuu pieni osuus jokaisesta ikäluokasta. Lukumääräisestä rajallisuudesta johtuen emme pidä homoseksuaalisuutta yhdenvertaisena elämäntapana heteroseksuaalisuuden rinnalla, joka tulee pysymään biologisistakin syistä kansan enemmistön elämäntapana. Koemme, että jokainen kansakunta selviäisi tarvittaessa ilman homoseksuaaleja, mutta ei ilman heterosuhteita ja niiden mahdollistamaa jälkikasvua. On sanomattakin selvää, että liikkeemme perhekeskeinen politiikka asettaa ydinperheet yksilöiden ja seksuaalivähemmistöjen yläpuolelle, mutta näemme kyseisen linjauksen välttämättömänä jatkuvuutemme turvaamiseksi. Liikkeen politiikkaa voidaan siten kutsua heteronormatiiviseksi.

Liikkeemme ei sanottavammin puuttuisi siihen mitä aikuinen ihminen saa kehollaan tehdä ja kenen kanssa, kunhan kyseinen toiminta ei riko lakia. Se mihin vaikuttaisimme liittyy tiettyjen alakulttuurien julkiseen näkyvyyteen ja rahoitukseen. Koemme, ettei julkisen vallan tarvitse rahoittaa tai tarjota näkyvyyttä sen kaltaisille elämäntyyleille, jotka eivät edistä suomalaista elämäntapaa tai kansallishenkeä. Käytännössä tämä näkyisi siten, etteivät julkiset instituutiomme, yleisradio mukaan lukien, osallistuisi niin sanottuun ”Pride”-kuukauteen, eivätkä ne tarjoaisi kyseiselle toiminnalle julkisia tiloja tai muita resursseja. Kyseisten julkisten kokoontumisten ei myöskään tule enää hallita katukuvaa suurkaupunkiemme keskustassa vaan ne tulisi virkavallan toimesta sijoittaa sellaisille alueille, jossa ne eivät enää häiritse tavallisten ihmisten arkea.

Sinimustan Liikkeen sukupuolipolitiikkaa voisi kuvata kansallismieliseksi kokonaisuudeksi, joka arvioi yhteiskunnassa esiintyviä kulttuurillisia ilmiöitä kansallisen edun näkökulmasta. Liikkeemme suhtautuminen seksuaalivähemmistöjen edustajiin on enimmäkseen välinpitämättömän etäinen niin kauan kun he itse hyväksyvät ohjelmamme väestöpoliittiset tavoitteet. Sukupuolivähemmistöjä kohtaan suhtautumisemme on ymmärrettävästi tiukempi, sillä miellämme nykyisen transaktivismin pääosin itsetuhoiseksi poliittiseksi projektiksi, joka sotii ihmisten biologista olemusta vastaan.

Sinimustan liikkeen toiminnan keskiössä on suomalainen ydinperhe, joka koostuu isästä ja äidistä sekä näiden kahden jälkikasvusta.

Sinimusta Liike 08.06.2021
« Viimeksi muokattu: 09.06.2021, 13:51:11 kirjoittanut Alaric »
Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike on aloittanut kannattajakorttikeräyksen 12.5.2021!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 030
 • Liked: 1890
Eikö niitä paperisia kortteja ole tullut yhtään enempää?

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 527
 • Liked: 11997
Eikö niitä paperisia kortteja ole tullut yhtään enempää?

Ilmeisesti milleniaalit ja nuoremmat luottavat tietoteknisiin ratkaisuihin? Ja vanhat pierut keräävät ne paperiset kortit persuksen kestävyydellä julkisella paikalla napottamalla?

Katselen mielenkiinnolla kumpi lähestyminen menestyy paremmin?
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 143
 • Liked: 20856
 • Blues for Allah
Arlan tuotteille vaaditaan boikottia vain koska johtoryhmän jäsen kannattaa sinimustia.  :facepalm:
Semmoinen korjaus, että johtoryhmän jäsen ei kannata meidän liikettä, vaan kyseistä väriparia. Teettävät tietääkseni ihan vaatteitakin noilla väreillä.

Tämä on vain osoitus siitä kuinka vihervasemmisto on päästään sekaisin. Pelkkä vääriin väreihin pukeutuminen riittää siellä perusteeksi boikottiin!  :facepalm:
Keltaneinkin on kai sitten kielletty, koska sitä löytyy PS:n logosta? Sinivalkoinen on kai sitten kaikista pahin nazionalistinen väriyhdistelmä?
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 527
 • Liked: 11997
^ Eikös ihmisen syrjiminen poliittisen mielipiteensä vuoksi ole länsimaisessa oikeusvaltiossa yhtä kiellettyä, kuin syrjiminen uskonnon tai rodun vuoksi?


On. Mutta näiltä "hyviltä maalittajilta" se tuntuu unohtuvan...
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 891
 • Liked: 64139
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Sinimustalta Liikkeeltä pukkaa jälleen uutta kirjoitusta. Hyvää settiä 8)

Tällä kertaa keskitytään väestöpolitiikkaan, väestönvaihtoon, vierasväestön aktiiviseen kotiuttamiseen ja suomalaisen kansan olemassaoloon.

https://twitter.com/SinimustaLiike/status/1402831456578199553


https://sinimustaliike.fi/uutiset/sinimusta-liike-ei-kannata-avointa-suomalaisuutta/ (10.6.2021)

Lainaus
Sinimusta Liike ei kannata avointa suomalaisuutta

Sinimustan Liikkeen arvomaailmassa suomalaisten kansallinen olemassaolo on poliittisen toimintamme perusta, josta kaikki muut ohjelmakohtamme ovat johdettavissa. Liikkeemme vastustaa politiikkaa, jonka se näkee tukahduttavan suomalaisten lisääntymistä ja kulttuurillista itseilmaisua kuin myös toimenpiteitä, jotka kasvattavat vierasmaalaisten lukumäärää maassamme. Sinimusta Liike ei ole ainoastaan maahanmuuttokriittinen liikehdintä, joka arvostelisi nykyisin maassamme harjoitetun maahanmuuttopolitiikan aiheuttamia lieveilmiöitä, vaan kokonaisvaltainen kansallismielinen puoluehanke, jolle maahanmuuttopolitiikka on ainoastaan yksi osa laajempaa väestöpoliittista ohjelmaamme.

Liikkeemme näkökulmasta maahanmuuttokritiikki on riittämätön työkalu väestönmuutoksen aiheuttamien ongelmien ratkaisuun, sillä se puuttuu ainoastaan tulevaan muuttoliikkeeseen, ei maassa jo valmiiksi olevaan muukalaisväestöön. Maahanmuuttokritiikkiin sisältyy myös usein ajatus, jonka mukaan maahanmuutto on jaettavissa ns. hyötymaahanmuuttoon ja haittamaahanmuuttoon, joiden ryhmittely toteutetaan usein puhtaasti taloudellisin perustein. Kansallismielisyydestä irrotettuun maahanmuuttokritiikkiin sisältyy myös usein oletus, jonka mukaan vieraasta ihmisestä voi tulla suomalainen muiden joukossa, mikäli hän onnistuu yhteiskuntaan integroitumisessa. Kuten haitta-ja hyötymaahanmuuton jaottelussakin, myös integroitumisen astetta kuvataan usein taloudellisilla parametreillä. Mikäli vierasmaalainen henkilö kykenee Suomessa elättämään itse itsensä, eikä hän aiheuta välitöntä turvallisuusuhkaa, hän ikään kuin ”suomalaistuu”. Tällöin suomalaisuus lakkaa kuitenkin tarkoittamasta muista erillistä etnisyyttä, ja siitä muuttuukin ainoastaan yleisen työllistymisen ja ahkeruuden synonyymi.

Sinimusta Liike ei usko avoimeen suomalaisuuteen

Sinimustan Liikkeen mielestä suomalaisuus perustuu historialliselle, kielelliselle, kulttuuriselle ja biologiselle kokonaisuudelle, johon liitytään syntymän, ei yleisen taloudellisen toimeliaisuuden perusteella. Tämä jaottelun perusteella maassamme asuvat vierasmaalaiset eivät lukeudu samaan kansalliseen jatkumoon kanssamme, eikä heitä siksi tule yrittää erikseen integroida tai suomalaistaa osaksi kansakuntaamme.

Liikkeemme vastustaa viimeiseen asti nykyistä väestökehitystä, jossa suomalaiset ajautuvat ensin alueelliseksi ja lopulta kansalliseksi vähemmistöksi omassa kotimaassaan. MID:n ennusteiden mukaan vierasmaalaisten lukumäärä tulee kasvamaan lähes puolella miljoonalla vuoteen 2040 mennessä, samaan aikaan kun suomalaisten lukumäärä laskee saman verran. Vuonna 2020 vierasperäisten ihmisten määrä 30–34-vuotiaissa oli jo 13 prosenttia, ja pääkaupunkiseudulla syntyneistä lapsista heitä oli jo joka neljäs. Erityisesti afrikkalaistaustaisten henkilöiden lukumäärä kasvaa myös voimakkaasti maahanmuutosta riippumatta, sillä heidän perheensä ovat huomattavasti suomalaisia ja eurooppalaistaustaisia maahanmuuttajia suurempia. Tilastokeskuksen mukaan afrikkalaistaustaisten osuus kaikista maahanmuuttajista kaksinkertaistuu toisessa sukupolvessa. Vaikka maahanmuutto lopetettaisiinkin seinään, se ei riittäisi enää pitämään Suomea suomalaisena.

Maassamme on käynnissä väestönmuutosprosessi, jossa maamme nuoret sukupolvet koostuvat suuremmissa määrin rodullisesti, kielellisesti ja uskonnollisesti meille vieraasta väestöstä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että entistä suurempi osa suomalaisten julkisista resursseista kanavoituu ei-suomalaisille, jotka muodostavat myös alati kasvavan etnisten äänestäjien joukon. Nykyinen väestönmuutos ei olisi mahdollinen ilman suomalaisten omia resursseja.

Kotoutumisen sijasta kotiuttaminen

Sinimusta Liike pitää Ruotsin ongelmalähiöitä esimerkkinä siitä, mihin nykyinen väestökehitys johtaa myös Suomessa. Hjällbon ja Rinkebyn kaltaisissa ongelmalähiöissä, joiden asukkaista yli 90 % on maahanmuuttajia, valtaa pitävät jo muut tahot kuin valkoinen keskusvalta. Liikkeemme näkökulmasta kyseiset alueet ovat jo ”menetettyjä”, eikä niiden ongelmia voida enää korjata maahanmuuttopoliittisin tai kotouttamisen keinoin. Sama ilmiö on havaittavissa myös Suomen pääkaupunkiseudulla, jossa vierasmaalaiset muodostavat jo enemmistön monilla asuinalueilla, joista suomalaiset ovat paenneet jo hyvän aikaa sitten.

Kotouttamisen ja tiukemman maahanmuuttokontrollin sijasta Sinimusta Liike kannattaa aktiivista kotiuttamista, eli vierasmaalaisten määrän vähentämistä nykyisestä. Tämän päämäärän varmistamiseksi liikkeemme haluaa tyrehdyttää työperäisen maahanmuuton, sekä vähentää sen perusteella hyväksyttyjä oleskelulupia. Liikkeemme vastustaa kiintiöpakolaisjärjestelmää, ja pyrkii muuttamaan kansalaisuuslakia siten, että kansalaisuus pysyisi ainoastaan syntyperäisten suomalaisten etuoikeutena. Vastustamme myös toistaiseksi voimassa olevia oleskelulupia, ja supistaisimme pisimmän mahdollisen oleskeluoikeuden viisi vuotta pitkäksi, joita pyrittäisiin lähtökohtaisesti myöntämään ainoastaan eurooppalaisille siirtolaisille.

Liikkeemme vaatii myös humanitääristen maahanmuuttajien oleskeluoikeuden ja myönnettyjen kansalaisuuksien välitöntä uudelleenarviointia, sekä niiden henkilöiden välitöntä palauttamista, joiden kotimaata voidaan pitää tarpeeksi turvallisena paluun mahdollistamiseksi. Liikkeemme mielestä turvan tarve mitätöityy, jos vaaralliseksi koetussa maassa on kuitenkin mahdollista säännöllisesti lomailla ja käydä vaimonhakumatkoilla. Palautusten mahdollistamiseksi Suomen tulee neuvotella maahanmuuttajien lähtömaiden kanssa sopivasta palautusrahasta, jonka kehitysmaat saavat, mikäli ne suostuvat ottamaan maanmiehensä vastaan sekä myöntämään näille oikean isänmaansa kansalaisuuden.

Sinimustan Liikkeen päämääränä on suomalainen Suomi, jota asuttaa suomea puhuva, suomalaisiksi itseään kutsuva valkoinen kansa.

Voit täyttää kannattajakortin osoitteessa:

https://puoluerekisteri.fi/puolue/26
Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike on aloittanut kannattajakorttikeräyksen 12.5.2021!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 970
 • Liked: 10577
 • junior koodari
Menen jopa tiukempaan suhtautumiseen via tämä;

Lainaus
Palautusten mahdollistamiseksi Suomen tulee neuvotella maahanmuuttajien lähtömaiden kanssa sopivasta palautusrahasta, jonka kehitysmaat saavat, mikäli ne suostuvat ottamaan maanmiehensä vastaan sekä myöntämään näille oikean isänmaansa kansalaisuuden.

Miksi Suomalaisten pitäisi maksaa, että maassamme notkuva , ehkä ilman oleskelulupaa oleileva palaa kotimaahansa?,,joissain maissa näytetään sormella suuntaa.. mihin pitää käppäillä tai muulla kyydillä lähteä, taskurahaa ei tule eikä lorise.

Maasta poistaminen tapahtuu välittömästi, sen maan kamaralle josta on vaikkapa Suomeen tultu.

Tanskan malli olisi osuva, jäähdyttelemään vaikkapa Ruandaan, rakentamaan paikallista infrastuktuuria ja sitten hylätyn turvapaikkahakemuksen myötä takaisin varsinaiseen lähtömaahan, vaikka ilman ko. maan kansalaisuutta.
« Viimeksi muokattu: 10.06.2021, 21:42:58 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 891
 • Liked: 64139
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Puoluerekisteri.fi -palvelussa sinimustien kannattajakorttikeräys on nyt edennyt siihen pisteeseen, että 2 500 kpl eli puoliväli on ylitetty. Onnittelut! 8)

Tätä kirjoittaessani määrä on 2 505 ja paperisia kortteja on saamani päivitetyn tiedon mukaan tullut 25, joten yhteensä niitä on siis 2 530.

Tästä on hyvä jatkaa. Kannatusilmoituksen pääsee tekemään tuosta: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

https://twitter.com/SinimustaLiike/status/1404498236564463633


https://twitter.com/tuukka_kuru/status/1404498659014742023

Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike on aloittanut kannattajakorttikeräyksen 12.5.2021!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 030
 • Liked: 1890
Milloinkas tämän sinimustien "kesäkiertueen" piti alkaa?

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 891
 • Liked: 64139
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Siellä on sällit aloitelleet Sinimustan Liikkeen kesäkiertuetta Lappeenrannassa :) Käsittääkseni eilen on ollut jokin tilaisuus, josta on tulossa piakkoin videota.

Alustava kiertueaikataulu on toistaiseksi vasta Telegramissa, mutta eiköhän se muuallakin kohta julkaista.

https://twitter.com/tuukka_kuru/status/1406507470089035778


https://t.me/sinimustaliike/37

Lainaus
Sinimustan Liikkeen Kesäkiertue 2021

Sinimustan Liikkeen aktiiveja tavattavissa seuraavilla paikkakunnilla kesän aikana. Paikat ja kellonajat tarkentuvat vielä. Ota yhteyttä, jos voit olla mukana oman kuntasi tai lähiseutusi tilaisuudessa auttamassa.

19.-20.6. Lappeenranta
2.7. Tampere
3.7. Pori
9.7. Tampere
16.7. Kemi
17.7. Mikkeli
17.7. Lahti
24.7. Tampere
31.7. Kuopio
1.8. Jyväskylä
7.8. Vaasa
7.8. Lapua
8.8. Seinäjoki
14.8. Espoo
14.8. Vantaa
21.8. Turun seutu
22.8. Turku
28.8. Tampere
Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike on aloittanut kannattajakorttikeräyksen 12.5.2021!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Tagit: