Kirjoittaja Aihe: Sinimusta Liike puoluerekisteriin 16.6.22 pois rekisteristä 23.4.24  (Luettu 313031 kertaa)

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 019
 • Liked: 18853
 • Kuka jos en minä
^Jep älytön injaus Oikeusministeriöltä, joka vain rapauttaa demokratian uskottavuutta ja kasvattaa polarisaatiota. Totta kai pitää pystyä vaaatimaan lakien muuttamista nykyisestä. Muutenhan koko systeemi menettää uskottavuutensa.

Itse en kannata sinimustia, kommareita tai islamilaisia puolueita, mutta  kyllä niitä tulee demokratisaas saada perustaa ja niiden toimia, jos toimivat säännösten mukaan. Ainahan saa vaatia demokratiassa mitä vaan. Siitä on matkaa lakien muutamiseen, johon tarvitaan kannatusta.

Demokratiassa saa vaatia mitä tahansa paitsi demokratian (ml sananvapaus) lakkauttamista, kuten Sinimustat tekevät.

Demokratia on nimenomaan massojen tyranniaa, jossa 50,1% äänestäjistä saa kirjaimellisesti ajaa mitä hyvänsä läpi. Mukaanlukien valtiomuodon vaihtoa ja muita säännöksiä, perustuslakimuutosten vaatiessa 5/6-osan enemmistön suomen lain mukaan, mutta periaatteessa mahdollista minkä hyvänsä muutoksen ajaminen tuolla enemmistöllä. Ei ole mitään kehystä mikä määräisi minkälaista demokratian tulee olla, lait ovat niinkuin ne on tulkittu jo pitkään. Ja perustuslakikaan ei ole kuin neuvoa antava kuten vaikkapa jenkkien perustuslain vastainen laillisten aseiden kielto poikkeustapauksessa minkä erään osavaltion senaattori yritti ajaa poikkeustilalain voimalla läpi. Lopulta demokratia luottaa siihen että kansan enemmistöllä on viisaus ja moraali jolla tulee paras mahdollinen loppuratkaisu isoihin kysymyksiin. Hitler on demokratian tuote. Ja silti sitä pidetään parhaana mahdollisena tapana järjestää asiat verrattuna kaikkiin muihin.

En näe sinimustien olevan minkäänlainen merkittävä muutosvoima kotimaisessa kentässä jolloin tämä on ainoastaan vaarallinen ennakkotapaus.
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

AmorEnTiemposDeCorona

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 373
 • Liked: 359
Leena Meri voisi nyt käynnistää tuon hakemuksen perumisoperaation. Millähän perusteella on muka erehdyksessä päästetty puoluerekisteriin. Milä on sinimustien "rikos"?
En mitenkään kannata mielipiteiden tai sanojen ta7 symbolien kieltämistä. Tämä on orweliaanista kulttuurimarksismia, josta muuten konservatiivikristitty Juha Ahvio on loogisesti ja valaisevasti valistanut. (Kuulin sattumalta radiosta jonkun ohjelman).
Tämä nykywoke ja antifa termien käyttökieltoineen on suoraa jatkoa kommunismille, jonka jatkoa oli mm hippiliike, homoliike jne. Suoraa loogista jatkumoa, jossa kaikki vanha pitää kumota, mm. perhearvot ja kristillinen siveyskäsitys sekä kansallisuudet.

Ne sinimustien pornokiellot yms. rikkoo sananvapautta ja yksilön vapauksia , ja tulisi olla peruste puolueen kieltämiseksi. Monta muutakin kohtaa etnonationalismeineen rikkoo yksilön perusoikeuksia. Sananvapauden tulisi tarkoittaa kaikille sananvapautta.

Kun nyt mainitsit , tiedätkö minkä tapahtumasarjan johdosta pokeri on "sananvapautta" tätä nykyä...


Persupuuhastelun seurauksena suomalaisille tarjotaan kovennettua ja somppuklaanit jatkaavat sikiämistään kuin ennenkin. Wallah!
« Viimeksi muokattu: 23.09.2023, 08:57:09 kirjoittanut AmorEnTiemposDeCorona »
Today we should make poems including iron and steel And the poet should know how to lead an attack.
Ho Chi Minh

Jack

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 144
 • Liked: 2608
Demokratian kai ajatellaan olevan sitä, että kansalaiset valitsevat sananvapauden hengessä esille tuoduista aatteista ja ohjelmista itselleen sopivat ja ilmaisevat näkemyksensä vaaleissa, joissa valitaan päättäjät valtiota ja kuntia johtamaan.

Kuuluuko sekin demokratiaan, että vaaleilla valitut päättäjät rajoittavat sananvapautta ja estävät epämieluisten mielipiteiden esille tulemisen, jotta kansalaiset eivät vain äänestäisi seuraavissa vaaleissa "väärin"? Eikö kansalaisten harkintakykyyn luoteta, kun heidän mielipiteitään pitää ohjailla rajoittamalla saatavilla olevaa informaatiota ja poliittisia vaihtoehtoja?

Helsingin Sanomien mukaan oikeusministeriö haluaa poistaa Sinimustat puoluerekisteristä, koska Sinimustat haluaa rajoittaa sananvapautta:

Ministeriö ei ollut esimerkiksi hyväksynyt kirjauksia, jotka olisivat tarkoittaneet käytännössä ennakkosensuuria. Perustuslaissa säädetty ennakkosensuurin kielto on sananvapauden ydintä.

Sinimusta liike olisi halunnut puuttua sananvapauteen muun muassa kitkemällä ”meidän näkökulmastamme haitalliseksi määriteltävän mielipidevaikuttamisen”. Tavoitteena oli säätää laittomaksi kaikki puheet, jotka voitaisiin tulkita suomalaisuuden tai heteronormatiivisuuden vastaisiksi.


Päättäjät aikovat rajoittaa poliittisen liikkeen sananvapautta, koska poliittinen liike haluaa rajoittaa sananvapautta? Kuka tässä oikein rajoittaa ja mitä?

Kannatan mielipiteen vapautta, joten en hyväksy puolueiden kieltämistä tai poliittisen toiminnan rajoittamista. Se, että poliisihallitus kieltää poliittisia liikkeitä, niin kuin tapahtui Kansallisen Vastarintaliikkeen kohdalla, haiskahtaa juuri siltä, millä tällaisia kieltoja perustellaan: natsismilta.

Poliittisina toimijoina vastarintaliikkeet ja sinimustat ja muut niiden kaltaiset liikkeet ovat merkityksettömiä, enkä kannata niitä, mikä ei tarkoita, että en myöntäisi joidenkin niiden esittämien ajatusten ja analyysien olevan oikeita. Onhan näissä liikkeissä teräviä ajattelijoita, jotka osaavat puhua ja kirjoittaa. Liikkeiden varsinainen ajatus toiminnasta ei kuitenkaan ole tästä maailmasta vaan lähinnä viihteellistä scifiä, mistä kertoo niiden alhainen kannatuskin.

Unown1

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 182
 • Liked: 675
En ymmärrä miksi kieltoa edes haetaan kun sinimustat ovat joka tapauksessa poistumassa puoluerekisteristä muutaman vuoden sisällä. Sinimustat on ollut mukana yksissä eduskuntavaaleissa. Jos seuraavissa vaaleissa ei saada kansanedustajaa tai vähintään 2% äänistä, puoluestatus lakkautetaan. On typerää antaa sinimustille huomioita tällaisilla projekteilla kun asia hoituu itsestään muutaman vuoden päästä.
Eiköhän tässä ole kyse siitä, että oikeusministeriö katsoi "ohjelmaharhautuksen" koituneen heille arvovaltatappioksi ja virkakoneisto nyt näyttä kaapi paika vielä kun puolue on rekisterissä. Joka tapauksessa jännä nähdä miten tässä käy ja mitkä ovat perustelut, jos esim. Sinimustien kulttuurillinen palomuuri kirjaus on kielletty perustuslain vastaisena sananvapauden rajoittamisena, mutta maalittamisen kriminalisoiminen on täysin laillinen tavoite?

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 405
 • Liked: 11563
 • Mullaki o kissa
En ota kantaa lakiteknisyyksiin, ja mielestäni sananvapauden rajoittaminen on väärin. Mutta filosofisesta näkökulmasta kun asiaa katsoo, eikö demokratiassa ole sallittua ajaa myös sananvapauden rajoittamista? Kansa äänestää ja päättää kannattaako se tällaista vaihtoehtoa, mutta ei sellaisen tarjoamisen pitäisi olla demokratian vastaista.

Sinimustan liikkeen tavoitteiden voidaan katsoa olevan sellaisia, että niillä pyritään valtiojärjestyksen kumoamiseen ja se on rikos.

Joten koko Sisäministeriö Valtakunnan oikeuteen valtiopetoksesta syytettyinä, tai ainakin se porukka, jotka hyväksyivät Sinimustat puolueeksi.
Tästä paistaa läpi selvääkin selvemmin sikamainen peli: Hyväksytään Sinimustat mukaan viemään ääniä PS:ltä, ja vaalien jälkeen "eipäs hyväksytäkään". Mari Rantasen kannattaa pitää näppinsä erossa tästä, olla koskematta edes pitkällä kepillä. Kyseessä on edellisen hallituksen sikailu!

Lisäys: Edellä l'uomo normale huomasikin saman, pisteet hänelle!
« Viimeksi muokattu: 23.09.2023, 11:17:53 kirjoittanut JoKaGO »
[Hallituksen kehysriihessä] Perussuomalaisilla oli pitkä lista esimerkiksi maahanmuuttoon ja kehitysapuun liittyviä leikkausehdotuksia, joista vain osa läpäisi muiden puolueiden seulan.

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 601
 • Liked: 7961
 • Maahanmuutto- ja ilmastoasiantuntija
  • chadnet
 :)
« Viimeksi muokattu: 20.10.2023, 18:42:45 kirjoittanut Dangr »
"We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.” Chris Hedges
"Shouting "Freedom" and other anti-government slogans" NYT

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 087
 • Liked: 39196
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies

Eiköhän tässä ole kyse siitä, että oikeusministeriö katsoi "ohjelmaharhautuksen" koituneen heille arvovaltatappioksi ja virkakoneisto nyt näyttä kaapi paika vielä kun puolue on rekisterissä. Joka tapauksessa jännä nähdä miten tässä käy ja mitkä ovat perustelut, jos esim. Sinimustien kulttuurillinen palomuuri kirjaus on kielletty perustuslain vastaisena sananvapauden rajoittamisena, mutta maalittamisen kriminalisoiminen on täysin laillinen tavoite?
Onhan EU eron vaatiminenkin perustuslain vastaista kun se EU jäsenyys on kirjattu perustuslakiin. Merko ontto perustelu jonkun asian ajaminen sillä perusteella että se on perustuslain vastainen. Jos sitä asiaansa ajaa niin että muutetaan sitä perustuslakia demokraattisesti ja tehdään ne muutoksen lakeihin demokraattisesti niin eikä silloin toimita oikein. Entäpä se liittovaltion ajaminen, eikö koko liittovaltio ole perustuslain vastainen.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 019
 • Liked: 18853
 • Kuka jos en minä

Eiköhän tässä ole kyse siitä, että oikeusministeriö katsoi "ohjelmaharhautuksen" koituneen heille arvovaltatappioksi ja virkakoneisto nyt näyttä kaapi paika vielä kun puolue on rekisterissä. Joka tapauksessa jännä nähdä miten tässä käy ja mitkä ovat perustelut, jos esim. Sinimustien kulttuurillinen palomuuri kirjaus on kielletty perustuslain vastaisena sananvapauden rajoittamisena, mutta maalittamisen kriminalisoiminen on täysin laillinen tavoite?
Onhan EU eron vaatiminenkin perustuslain vastaista kun se EU jäsenyys on kirjattu perustuslakiin. Merko ontto perustelu jonkun asian ajaminen sillä perusteella että se on perustuslain vastainen. Jos sitä asiaansa ajaa niin että muutetaan sitä perustuslakia demokraattisesti ja tehdään ne muutoksen lakeihin demokraattisesti niin eikä silloin toimita oikein. Entäpä se liittovaltion ajaminen, eikö koko liittovaltio ole perustuslain vastainen.

Paitsi ettei tuota ole lisätty perustuslain säätämisjärjestyksessä, vaan ilmoitettiin vaan että perustuslaki on vessanseinä johon kirjataan kulloinkin voimasa olevat asiat, jolloin  lainvoimaatuolla tuskin on jos tulkitsijat vaihtuvat.
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

Unown1

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 182
 • Liked: 675
Vihervasemmistosta persut ei tule ääniä saamaan, mutta äärioikeistosta persut saavat sentään jonkin sortin tukea ja ymmärrystä. Miksi siis tehdä heistäkin itselleen vihamiehiä?
Mielestäni asian laita on täysin päinvastainen, persut tuntuvat olevan oikea laidan pienpuolueskenessä vihollinen numero 1, mikä sinänsä ei tule yllätyksenä kun puuhamiehinä useimmissa oman perseilyn takia persuista pihalle lentäneitä (Kuru, Turtiainen, Hirvisaari jne.) tai Marson kaltaisia latvatapauksia. Sinimustien puheissa oikeusministeriön päätös on kääntynyt puhtaasti Leena Meren ja perussuomalaisten masinoimaksi salajuoneksi kilpailevan puolueen kampittamiseksi.

Jos tämä hallituskausi menee persuilta aivan vihkoon, voisi olla tilausta nukkuvien puolueen sijaan ps:ää hapokkaammalle vaihtoehdolle, olettaen että meininki olisi edes semitäysipäistä ja käyttövoima jokin muu kuin totaalinen sota -henkinen kaunainen vendetta persuja vastaan.

« Viimeksi muokattu: 23.09.2023, 15:29:32 kirjoittanut Unown1 »

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 627
 • Liked: 12106
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas

Jos oikein toivoo, ehkä EU tulee ja pelastaa persut kieltämällä sinimustat jollain mystisellä ylikomennolla, jolloin persuille jää uhristatuksen mahdollisuus roiston roolin sijaan.

Seuraavassa vaiheessa EU kieltää persut, ruotsidemokraatit, AdFän jne. Ja miksei kieltäisi? Kansojen enemmistöt taapertelevat tyytyväisinä katsomaan teeveetä ja röhkivät innokkaasti kun talous tuhotaan ja Eurooppa muutetaan persläveksi tulisin islamilaisin ja afrikkalaisin maustein.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Lyyti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 660
 • Liked: 6345
 • Sananvapaustaliban.
Vihervasemmistosta persut ei tule ääniä saamaan, mutta äärioikeistosta persut saavat sentään jonkin sortin tukea ja ymmärrystä. Miksi siis tehdä heistäkin itselleen vihamiehiä?
Mielestäni asian laita on täysin päinvastainen, persut tuntuvat olevan oikea laidan pienpuolueskenessä vihollinen numero 1, mikä sinänsä ei tule yllätyksenä kun puuhamiehinä useimmissa oman perseilyn takia persuista pihalle lentäneitä (Kuru, Turtiainen, Hirvisaari jne.) tai Marson kaltaisia latvatapauksia. Sinimustien puheissa oikeusministeriön päätös on kääntynyt puhtaasti Leena Meren ja perussuomalaisten masinoimaksi salajuoneksi kilpailevan puolueen kampittamiseksi.


Olisi peliliike Meriltä/Mereltä pistää pystyyn tutkinta kumpi on mokannut, puoleen hyväksyneet vai sitä kieltävät virkamiehet. Voisi ottaa kantaa sananvapauden puolesta, mutta olla poliittisena toimijana olla tekemättä poliittista päätöstä asiassa.

Tämä persukauna osoittaa juuri sen miksi nuo mainitut liikkeet ovat marginaalissa. Siellä olisi 80% kannatuksesta muiden, vähemmän heidän mieleistensä (?) asioiden ajossa. Vain pakkomielteinen, näkemyksetön tyyppi alkaa kinata vähiten pahan vaihtoehdon kanssa. Ilmentää nollasumma-ajattelua 20% sisällä ja epäuskoa omiin kykyihin oikeasti muuttaa mitään.

Ja kannatan sinimustien oikeutta öyhötellä menemään. Tämä uusi apina sopii oikein hyvin sirkukseen nimeltä suomalainen demokratia.
« Viimeksi muokattu: 24.09.2023, 09:00:53 kirjoittanut Lyyti »
Vastuullista öyhötystä vuodesta 2017.

Vale, emävale, yle.

Noituri

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 54
 • Liked: 255
Mielestäni demokratian, ja oikeusvaltion vastaista toimintaa PS-johdolta. Kaikilla pitäisi olla oikeus vaikuttaa haluamassaan puolueessa, ja tuo ohjelmahan oli jo hyväksytty.

Jos mietitään tätä ensin puhtaasti poliittisen historian kannalta:
Ensinnäkin tuo että PS- on ollut käsittääkseni ainoa(?) puolue, joka on nuorisojärjestönsä hajoittanut.
Vihreät, vasemmistoliitto, SDP - eivät ole tällaisia tehneet ainakaan nykyaikana. Päinvastoin, nuorisojärjestöissä kypsyneet aktivistit ovat monasti radikaaleja, ihan eri luokkaa kuin kuin vanhemmat puoluetoverit. Woke-ideologiaa paljon ym. Johan tuo Erkki Tuomiojakin ihmetteli (jouduttuaan muuttelemaan jotain kirjoitustaan poliittisesti korrektimmaksi) - että nykyään ollaan niin "herkkiä"

O.K. Halla-Aholla oli tähän syynsä, persunuoret uhmasivat häntä, ja  JHA halusi poistaa etnonationalismin myöskin, puhui "kallonmittailusta" ym. Kova päätös, ja huonoista vaihtoehdoista piti valita.. Vaikka en pitänyt tästä sitten yhtään. Nyt jälkikäteen tulee vaan mieleen että tuntuisi aivan älyttömältä edes olettaa vaikkapa Vasemmistoliiton, tai Vihreiden puheenjohtajien kritisoivan nuorisojärjestöään äärimmäisestä "woke" ajattelusta, ja hajoittavan nuorisojärjestönsä. Kenellä tuollainen tulisi edes mieleen?

Asia erikseen tuo erottaminen, se on historiaa.

JHA:n määritelmän mukaan "Kansallismielinen" puolue PS - siis haluaa lopettaa samoista äänestäjistä kilpailevan pienpuolueen SML?!

Eli PS-nuorten lopettaminen ei riittänyt, haluavat kokonaan lopettaa etnonationalismin. Tätä ei tee siis vihreät, tai vasemmistoliitto - oikeusministeriössä on PS:n Leena Meri!

PS:n sitoutuminen antirasistiseen toimintaan alkaa olla näköjään melko täydellistä, kyllä on mennyt oppi perille nopeasti, kun kunnolla koulutetaan.

Täällä hehkutetusta SML-porukan "aikaisemmasta" vihamielisyydestä Persuja kohtaan en oikein tiedä. Tuukka Kurulla voi olla jotain hampaankolossa, mutta kyllä hänkin on aiemmin linkitellyt X-tilille persujen twittejä. Luin myös kauhistuneita kommenteja joltain suvaitsevalta että näki PS:n ja SML- edustajien "juttelevan ystävällisesti" vaaliteltalla. Myöskin on lehdissä ollut jotain SML-jäsenien haastatteluja, joissa suhtautuivat PS-edustajiin aika hyväntahtoisesti.

Varmaan tuo hyväntahtoisuus on menneen talven lumia nyt. Vaikea varmaan suhtautua muuten kuin vihamielisesti puolueeseen, joka ajaa oman puolueen lopettamista?

SML-jäsenille, ja äänestäjille toivon onnea, ja voimia lakitaisteluun oikeusministeriön kanssa. Kuten huomaatte, niin monet hyvinkin erilaiset, ja eri ideologioita kannattavat kirjoittajat täällä - ovat teidän puolellanne tässä asiassa.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 521
 • Liked: 15755
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia

Tätä ei tee siis vihreät, tai vasemmistoliitto - oikeusministeriössä on PS:n Leena Meri!


Huomasit kai että purkuhakemuksen päiväys on 13. kesäkuuta, siis viikkoa ennen kuin Leena Meri nimitettiin oikeusministeriksi.

Nyt voidaan katsoa mitä Leena Meren johtama oikeusministeriö tekee asialle tästä eteenpäin. Otetaanko purkuhakemus takaisin oikeusministeriöön mietiskeltäväksi vai mitä tapahtuu? Jos sieltä suunnalta ei tapahdu minkäänlaista korjausta asiaan, sitten voidaan tehdä johtopäätöksiä. Tässä kohtaa saattaa olla liian aikaista.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 776
 • Liked: 24883
Mielestäni demokratian, ja oikeusvaltion vastaista toimintaa PS-johdolta.

Vai ihan "PS-johto" ohjaili oikeusministeriön virkamiehiä edellisen hallituksen aikana...  Mistä näitä neroja sikiää? :facepalm:
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 225
 • Liked: 63660
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Mielestäni demokratian, ja oikeusvaltion vastaista toimintaa PS-johdolta. Kaikilla pitäisi olla oikeus vaikuttaa haluamassaan puolueessa, ja tuo ohjelmahan oli jo hyväksytty.

Jos mietitään tätä ensin puhtaasti poliittisen historian kannalta:
Ensinnäkin tuo että PS- on ollut käsittääkseni ainoa(?) puolue, joka on nuorisojärjestönsä hajoittanut.
Vihreät, vasemmistoliitto, SDP - eivät ole tällaisia tehneet ainakaan nykyaikana. Päinvastoin, nuorisojärjestöissä kypsyneet aktivistit ovat monasti radikaaleja, ihan eri luokkaa kuin kuin vanhemmat puoluetoverit. Woke-ideologiaa paljon ym. Johan tuo Erkki Tuomiojakin ihmetteli (jouduttuaan muuttelemaan jotain kirjoitustaan poliittisesti korrektimmaksi) - että nykyään ollaan niin "herkkiä"

O.K. Halla-Aholla oli tähän syynsä, persunuoret uhmasivat häntä, ja  JHA halusi poistaa etnonationalismin myöskin, puhui "kallonmittailusta" ym. Kova päätös, ja huonoista vaihtoehdoista piti valita.. Vaikka en pitänyt tästä sitten yhtään. Nyt jälkikäteen tulee vaan mieleen että tuntuisi aivan älyttömältä edes olettaa vaikkapa Vasemmistoliiton, tai Vihreiden puheenjohtajien kritisoivan nuorisojärjestöään äärimmäisestä "woke" ajattelusta, ja hajoittavan nuorisojärjestönsä. Kenellä tuollainen tulisi edes mieleen?

Nyt et ota huomioon sitä, että vihervasemmisto ajaa piilo- tai julkisella agendallaan kaikkea tuota wokea, anarkismia ja queeria. Miksi se ei erota nuorisojärjestöä? Koska nuorisojärjestö ajaa juuri niitä asioita, mitä puoluekin haluaisi toteuttaa.

PS ei aja etnonationalismia, rotuteorioita sun muuta. Miksi se pitäisi riippakivenä nuorisojärjestön, joka edustaa sellaisia asioita, joita PS ei itse edusta? Etenkin kun siitä tulee julkisuudessa haittaa puolueen muulle toiminnalle?

Se, että sinä tai minä näemme woken ja anarkismin yhtä vahingollisena, ellei vahingollisempana kuin jonkun lapuanliike-larppailun, ei tarkoita sitä, että puolueiden pitäisi hylkiä tasa-arvoisesti noita molempia. Tai että PS tulisi ottaa etnoilu ohjelmaan, koska vihreillä on woke.

EI Ei.

En halua maailmaan etnoilua enkä wokeilua. Siksi olen tyytyväinen, että PS teki etnoiluun pesäeron ja siksi en äänestä vihervasemmistoa, koska ne edustavat wokea ja anarkismia/antifaa.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Noituri

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 54
 • Liked: 255
Mielestäni demokratian, ja oikeusvaltion vastaista toimintaa PS-johdolta. Kaikilla pitäisi olla oikeus vaikuttaa haluamassaan puolueessa, ja tuo ohjelmahan oli jo hyväksytty.

Jos mietitään tätä ensin puhtaasti poliittisen historian kannalta:
Ensinnäkin tuo että PS- on ollut käsittääkseni ainoa(?) puolue, joka on nuorisojärjestönsä hajoittanut.
Vihreät, vasemmistoliitto, SDP - eivät ole tällaisia tehneet ainakaan nykyaikana. Päinvastoin, nuorisojärjestöissä kypsyneet aktivistit ovat monasti radikaaleja, ihan eri luokkaa kuin kuin vanhemmat puoluetoverit. Woke-ideologiaa paljon ym. Johan tuo Erkki Tuomiojakin ihmetteli (jouduttuaan muuttelemaan jotain kirjoitustaan poliittisesti korrektimmaksi) - että nykyään ollaan niin "herkkiä"

O.K. Halla-Aholla oli tähän syynsä, persunuoret uhmasivat häntä, ja  JHA halusi poistaa etnonationalismin myöskin, puhui "kallonmittailusta" ym. Kova päätös, ja huonoista vaihtoehdoista piti valita.. Vaikka en pitänyt tästä sitten yhtään. Nyt jälkikäteen tulee vaan mieleen että tuntuisi aivan älyttömältä edes olettaa vaikkapa Vasemmistoliiton, tai Vihreiden puheenjohtajien kritisoivan nuorisojärjestöään äärimmäisestä "woke" ajattelusta, ja hajoittavan nuorisojärjestönsä. Kenellä tuollainen tulisi edes mieleen?

Nyt et ota huomioon sitä, että vihervasemmisto ajaa piilo- tai julkisella agendallaan kaikkea tuota wokea, anarkismia ja queeria. Miksi se ei erota nuorisojärjestöä? Koska nuorisojärjestö ajaa juuri niitä asioita, mitä puoluekin haluaisi toteuttaa.

PS ei aja etnonationalismia, rotuteorioita sun muuta. Miksi se pitäisi riippakivenä nuorisojärjestön, joka edustaa sellaisia asioita, joita PS ei itse edusta? Etenkin kun siitä tulee julkisuudessa haittaa puolueen muulle toiminnalle?

Se, että sinä tai minä näemme woken ja anarkismin yhtä vahingollisena, ellei vahingollisempana kuin jonkun lapuanliike-larppailun, ei tarkoita sitä, että puolueiden pitäisi hylkiä tasa-arvoisesti noita molempia. Tai että PS tulisi ottaa etnoilu ohjelmaan, koska vihreillä on woke.

EI Ei.

En halua maailmaan etnoilua enkä wokeilua. Siksi olen tyytyväinen, että PS teki etnoiluun pesäeron ja siksi en äänestä vihervasemmistoa, koska ne edustavat wokea ja anarkismia/antifaa.

-i-

Perustelet mielipiteesi hyvin PS:n linjaa kohden, ja ymmärrän täysin että haluat vain puhdasta maahanmuuttokritiikkiä!
Kunnioitan kyllä mielipidettäsi.

Seuraan itse monentyyppisiä kansallismielisiä toimijoita: Suosikkieni joukossa ovat Tuukka Kuru, ja Sebastian Tynkkynen.

En nyt suoraan osaa arvottaa kumman näkemykset "olisivat parempia", vaan arvostan kumpaakin siitä että ovat aivan tosissaan isänmaallisessa toiminnassa mukana, ja antavat kaikkensa. Sen näkee ihan jokainen. Jopa monet skenen "rankemmat" sedät, ja tädit kehuvat Tynkkystä - Hän oli ainoa joka uhmasi Soinia, ja erotettiin..Pitää tulenpalavia puheita eduskunnassa, ja hallitsee somea.

Kuru taas on pidetty tyyppi jopa poliittisten vastustajiensa parissa. Hän keskustelee monasti ystävällisesti myös "suvakkien kanssa" - ja hänestä puuttuu se joskus tällaisissa rankemmissa tyypeissä esiintyvä "viha". Välittyy enemmänkin huoli, ja rakkaus omaa kansaa kohtaan!

Ei tuo puhdas etnoilu nyt välttämättä ole suosikkijuttuni, muutenhan olisin äänestänyt/tukenut SML:ttä - kun nyt viimeksi etsin vaalipiirin rankimmasta päästä olevan persun. Seuraavaksi en kyllä tiedä ketä äänestän..
Myöskään en pidä SML- ohjelman tietyistä kohdista, siinä on vähän liian rankkaa tavaraa itselleni. Jos linja muuttuisi maltillisemmaksi, niin saisivat varmasti paljon enemmän tukijoita.

Kuitenkin.. jos puhutaan etnoilusta, niin esim. Ylellä on pyörinyt ikuisuuden 100% etnonationalistinen ohjelma! Se on "Oddasat". Katson sen usein, ja olen miettynyt onko myös Suomen kansan kohtalo tuo? Eli 55 vuoden päästä naavapartainen Kuru johtaa vähemmistökansa Suomalaisten neuvostoa, jonka edesottamuksia "SuoSat" ohjelma seuraa. Siinä vaiheessa ei varmaan montaa enää ahdista tämä "etnoilu", kun puolustavat kansan rippeitä valloittajien edesottamuksilta.

Hieman maltillisemmalla, ja ovelammalla linjalla etnonationalismi alkuperäiskansalinjaan yhdistettynä olisi voinut toimia maahanmuuttukritiikkiä vahvistavana erillisenä linjana. Myöskin lopetetun järjestön nuoret aktiivit olivat oikeasti sieltä ronskimmasta, ja rohkeimmasta päästä. Vaikea kuvitella että heitä ministeriöiden virkamiehet kyykyttäisivät samaan tapaan kuin nykyisiä PS-Ministerejä. Kun leikataan vahva oksa pois - niin puu heikentyy! Se piditkö sen oksan ulkonäöstä on eri asia.

Mutta tuo kaikki on spekulaatiota, historiaa - alkuperäiset Persunuoret siis erotettiin Perussuomalaisista - lopettamalla koko järjestö. Pidin sitä kahdesta huonosta vaihtoehdosta valintana. Se oli Halla-Ahon päätös, ja nuoret etnot itse edesauttoivat valintaa noilla "Olen fasisti" -läppäkommenteilla, ja "Chad"-pilkkapiirroksilla, jotka kohdistuivat pelkästään maahanmuutokriittisiin persunuoriin.

Heillehän suoraan sanottiin että PS-puoluessa ette vedä tällaista linjaa, menkää muualle.
Nyt kun he sitten perustivat oman kansallismielisen puolueen SML, joka kilpailee Persujen kanssa. - Niin hallituskaudellaan toikkaroivat, ja sanojaan syövät Persut haluavat lopettaa kilpailevan pienpuolueen!

En hyväksy tätä millään tasolla. Aivan turha valkopestä Persuja tämän asian suhteen. He ovat vastuussa tekemisistään. Heillä on oikeusministeri Leena Meri. YLE on uutisoinut ihan suoraan että oikeusministeriö haluaa lopettaa SML-toiminnan.

Toistan mitä sanoin: Mielestäni demokratian, ja oikeusvaltion vastaista toimintaa PS-johdolta. Tämä heikentää kansallismielisyyden aatetta, ja suorastaan hyökkää sen kimppuun.

Uutisissa, ja täällä foorumillahan on keskustelua, miten Saksassa koetetaan lopettaa AfD-puolue. Sitä tekevät Saksassa heidän poliittiset vastustajansa. Meillä vastaavaa tekee Persut Sinimustalle Liikkeelle!!

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 521
 • Liked: 15755
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia

Heillehän suoraan sanottiin että PS-puoluessa ette vedä tällaista linjaa, menkää muualle.
Nyt kun he sitten perustivat oman kansallismielisen puolueen SML, joka kilpailee Persujen kanssa. - Niin hallituskaudellaan toikkaroivat, ja sanojaan syövät Persut haluavat lopettaa kilpailevan pienpuolueen!

En hyväksy tätä millään tasolla. Aivan turha valkopestä Persuja tämän asian suhteen. He ovat vastuussa tekemisistään. Heillä on oikeusministeri Leena Meri. YLE on uutisoinut ihan suoraan että oikeusministeriö haluaa lopettaa SML-toiminnan.

Toistan mitä sanoin: Mielestäni demokratian, ja oikeusvaltion vastaista toimintaa PS-johdolta. Tämä heikentää kansallismielisyyden aatetta, ja suorastaan hyökkää sen kimppuun.


Ajattelin että minun ei tarvitsisi toistaa, mutta siitä huolimatta:Tätä ei tee siis vihreät, tai vasemmistoliitto - oikeusministeriössä on PS:n Leena Meri!


Huomasit kai että purkuhakemuksen päiväys on 13. kesäkuuta, siis viikkoa ennen kuin Leena Meri nimitettiin oikeusministeriksi.

Nyt voidaan katsoa mitä Leena Meren johtama oikeusministeriö tekee asialle tästä eteenpäin. Otetaanko purkuhakemus takaisin oikeusministeriöön mietiskeltäväksi vai mitä tapahtuu? Jos sieltä suunnalta ei tapahdu minkäänlaista korjausta asiaan, sitten voidaan tehdä johtopäätöksiä. Tässä kohtaa saattaa olla liian aikaista.


Kramsun haamu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 57
 • Liked: 142
Se oli Halla-Ahon päätös, ja nuoret etnot itse edesauttoivat valintaa noilla "Olen fasisti" -läppäkommenteilla

Miltä osin se oli läppää? Sinimustien puolueohjelmahan on fasistinen, eivätkä he sitä häpeä tai peittele. Hyvä, että tekevät sitä parlamentarisin keinoin ja toivottavasti saavat jatkossakin tehdä niin.
Miltä osin puolueohjelma on fasistinen? Itse en ole sieltä löytänyt demokratian lakkauttamiseen vaativia kohtia, ja diktatuuri kuuluu minusta olennaisesti fasismiin. Jotkut puolueen jäsenet ovat kyllä tunnustautuneet fasisteiksi, mutta puolueohjelmaa se ei fasistiseksi vielä tee.
"Mutta Suomi nukkui vaan / uutta aikaa vartoissaan." - Kaarlo Kramsu

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 212
 • Liked: 91667
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Lainaus
Sinimusta Liike edustaa talouspoliittisessa ajattelussaan kolmatta tietä, jossa se pyrkii yhdistämään suunnitelmatalouden ja markkinatalouden parhaimpia puolia toisiinsa.

JOS lainaus pitää paikkansa, se kuulostaa ihan hyvältä, noin aluksi.

Lähempi tarkastelu kuitenkin paljastaa, että kolmas tie tarkoittaa liberaalia sosiaalidemokratiaa. Se on juuri se liskoaate , joka on suistanut länsimaat nykyiseen henkis-taloudelliseen konkurssiin.

The Third Way has been promoted by social liberal and social-democratic parties. In the United States, a leading proponent of the Third Way was Bill Clinton, who served as the country's president from 1993 to 2001.

@Tuukka Kuru , vaikka olet sitä mieltä, että täältä takapulpetusta on ihan turha huudella sinne rehtorille - koska opetusohjelma on täydellinen - niin huutelen kuitenkin. Termi kolmas tie on saastunut.
« Viimeksi muokattu: 04.10.2023, 19:41:30 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri on kulttuurien sotaa
— Maahanmuutto on niskalaukaus alkuperäisväestölle
— Hiilineutraalisuus ei ole vetovoimatekijä vaan hirttosilmukka
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa
— Vain konkurssinero ottaa velkaa hyväntekeväisyyteen
— Missä N, siellä R!

Julleht

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 737
 • Liked: 3841
 • Se ärsyttävä keskustelusta keskustelija.
Lainaus
Sinimusta Liike edustaa talouspoliittisessa ajattelussaan kolmatta tietä, jossa se pyrkii yhdistämään suunnitelmatalouden ja markkinatalouden parhaimpia puolia toisiinsa.

JOS lainaus pitää paikkansa, se kuulostaa ihan hyvältä, noin aluksi.

Lähempi tarkastelu kuitenkin paljastaa, että kolmas tie tarkoittaa liberaalia sosiaalidemokratiaa. Se on juuri se liskoaate , joka on suistanut länsimaat nykyiseen henkis-taloudelliseen konkurssiin.


[...]

Ei tässä kontekstissa tarkoita. Lainaamasi wikikin niin ikään varoittaa sekoittamasta termiä uusfasistiseen kolmanteen positioon, johon SML viitannee. Suomenkielinen wiki ei ole kovin kaksinen, mutta jos englanti taipuu (ja jos ei, konekäännös on kohtuullinen):
Lainaus
The Third Position is a set of neo-fascist political ideologies that were first described in Western Europe following the Second World War. Developed in the context of the Cold War, it developed its name through the claim that it represented a third position between the capitalism of the Western Bloc and the communism of the Eastern Bloc.
https://en.wikipedia.org/wiki/Third_Position

Yksittäisten maiden kyseisen liikehdinnöistä mainittava vaikkapa Italian Terza Posizione sekä Forza Nuova, jotka lienevät hengenheimolaisista merkittävimpiä ja nojaavat vahvasti Julius Evolan ja Alain de Benoistin kaltaisten teoreetikoiden politiikkaan. Joista sinimustatkin ammentavat.

Joku voisi jopa loukkaantua kun näitä yhdistetään Bill Clintoniin ja sosiaaliliberalismiin, etenkin kun uusfasistinen kolmas positio on kymmeniä vuosia varhaisempaa perua kuin clintonien ja blairien uusliberalismi :P
The road to wisdom? Well, it's plain
And simple to express:
Err
and err
and err again,
but less
and less
and less.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10717
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Miltä osin puolueohjelma on fasistinen?

Näin lukee heidän kotisivuillaan:

Lainaus
Sinimusta Liike edustaa talouspoliittisessa ajattelussaan kolmatta tietä, jossa se pyrkii yhdistämään suunnitelmatalouden ja markkinatalouden parhaimpia puolia toisiinsa.

Mikä tarkoittaa suomennettuna siis fasismia:

Lainaus
Fasismissa autoritaarinen äärinationalismi ja johtajavaltaisuus yhdistyivät korporatistiseen järjestelmään, joka nähtiin ”kolmantena tienä sosialismin ja kapitalismin välillä”.

Sinimustat ei ole fasistineen millään lailla. Heidän talousohjelmansa on kommunistinen ja siinä ei ole yhdistelty mitään hyviä puolia.

Kramsun haamu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 57
 • Liked: 142
Miltä osin puolueohjelma on fasistinen?

Näin lukee heidän kotisivuillaan:

Lainaus
Sinimusta Liike edustaa talouspoliittisessa ajattelussaan kolmatta tietä, jossa se pyrkii yhdistämään suunnitelmatalouden ja markkinatalouden parhaimpia puolia toisiinsa.

Mikä tarkoittaa suomennettuna siis fasismia:

Lainaus
Fasismissa autoritaarinen äärinationalismi ja johtajavaltaisuus yhdistyivät korporatistiseen järjestelmään, joka nähtiin ”kolmantena tienä sosialismin ja kapitalismin välillä”.
Ei tarkoita. Lainauksessasikin sanotaan, että fasismissa korporatistinen järjestelmä yhdistyivät autoritaariseen äärinationalismiin ja johtajavaltaisuuteen. Siinä ei sanota, että korporatismi olisi yksin fasismia. Kolmas tie on lisäksi käsittääkseni häilyvä määritelmä, joka tarkoittaa vain jonkinlaista vaihtoehtoa sosialismille ja kapitalismille ilman tarkempaa kuvausta. Uusfasismi taas on kylmän sodan aikaisten vasemmistoprofessorien keksimä lyömäase sen aikaisia oikeistoradikaaleja kohaan. Kyseisellä termillä annetaan kuva että puolue kannattaa diktatuuria, vaikkei olisi missään vaiheessa puhunut sellaisesta.

Fasismi on muutenkin epämääräinen termi, pelkästään tässä wikipediasivussa on 10-20 erilaista määritelmää: https://en.wikipedia.org/wiki/Definitions_of_fascism
"Mutta Suomi nukkui vaan / uutta aikaa vartoissaan." - Kaarlo Kramsu

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 569
 • Liked: 66044
 • 'Hvis lyset tar os'
Jos nyt haluaa perehtyä fasismin juuriin- eli ns. alkulähteisiin- kannattaa tutustua Keisari Augustukseen- ja Benito Mussoliniin. Mussolini piti Augustusta eräänlaisena esikuvanaan- ja ammensi tältä paljon. Fasismin aikana mm. Rooman kaupunkikuvaa muokattiin erityisen paljon fasismin ihanteiden mukaiseksi.

Fasismi- kuten kaikki muutkin ideologiat ovat monisäikeisiä juttuja- joita on muokattu aikojen saatossa milloin mihinkin suuntiin taipuvaisiksi- ajan henkeen sopiviksi. Fasismin "modernit" juuret kuitenkin lepäävät vahvasti Mussolinin aikaisessa Italiassa, joten tutustuminen kannattaa aloittaa sieltä. Myös viiksiniekka ammensi vahvasti Mussolinin fasismista- tehden omia sovelluksiaan tunnetuin seurauksin.
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Oma polku- kiveen hakattu!

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 362
 • Liked: 14033
Augustuksen Roomassa toteutettiin hyvin samankaltaisia kurinpalautuksia kuin äärioikeiston noustessa valtaan Euroopassa.

Tasavallasta siirryttiin yksinvaltaan, perhepolitiikka vedettiin traditionalistiseen laitaan, perinteiset arvot kunniaan valtiollisen propagandan tukemana, rappiollisten elämäntapojen kielto ja sakottaminen...

Augustuksen aikana juutalaiskysymykseen ei vielä tartuttu, mutta seuraajansa Tiberiuksen aikana heidät karkotettiin Roomasta.

This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Kramsun haamu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 57
 • Liked: 142
Kertokaappa sillain että vähän tyhmempikin ymmärtää että mitä väliä sillä on onko nämä kommarit rekisteröity rp vai ei. Ihan yhtälailla nämä pystyvät hiekoittamaan kansallismielisiä vaikka olisivat leikkipuolue. Pekka Siitoin toimi feikkipuolueen fyrerinä jotain 30 vuotta. tuukka kuru jun ottaisi vähän huumoria mukaan niin voisi olla samanlainen ja yhtä arvostettu fyreri, mitä Pekka Siitoin.
Jos Tuukka Kurun puolueprojekti voidaan hylätä oikeusministeriön katkeruuden tai "perustuslain vastaisuuden vuoksi", niin se voidaan tehdä muillekin puolueprojekteille. Todennäköisesti kansallismielisille.
"Mutta Suomi nukkui vaan / uutta aikaa vartoissaan." - Kaarlo Kramsu

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10717
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Kertokaappa sillain että vähän tyhmempikin ymmärtää että mitä väliä sillä on onko nämä kommarit rekisteröity rp vai ei. Ihan yhtälailla nämä pystyvät hiekoittamaan kansallismielisiä vaikka olisivat leikkipuolue. Pekka Siitoin toimi feikkipuolueen fyrerinä jotain 30 vuotta. tuukka kuru jun ottaisi vähän huumoria mukaan niin voisi olla samanlainen ja yhtä arvostettu fyreri, mitä Pekka Siitoin.
Jos Tuukka Kurun puolueprojekti voidaan hylätä oikeusministeriön katkeruuden tai "perustuslain vastaisuuden vuoksi", niin se voidaan tehdä muillekin puolueprojekteille. Todennäköisesti kansallismielisille.

Oikeusministeriöstä voi kysyä aina perusteluja päätökselle, ja mihin lakiin se perustuu.

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 183
 • Liked: 6003
Tuukka ei aio päästää suomenjuutalaisia helpolla heidän kaksinaismoralisminsa suhteen (eli kun he promoavat "rassisminvastaisuutta" Suomeen, ja Blut und Boden-nativismia Israeliin):


viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 183
 • Liked: 6003
Sinimustat jatkavat valitsemallaan linjalla:


Minä teen nyt tässä hieman ei-moralisoivaa kommentaaria: tarkoittaen sitä etten kauhistele ja heristä sormeani sanoen, "Hyi olkoon, mitä inhottavia antisemiittejä te olettekaan!" Sen sijaan minä, kyynistä ranskalaisdiplomaatti Talleyrandia mukaillen, sanoisin että tällainen kannanotto on "pahempaa kuin rikos, se on virhe."

Sillä minusta on selvää että tässä nykyisessä kriisissä Euroopan kansallismielisten tulisi omaksua kylmän "itsekeskeinen" neutraali lähestymistapa ja pyrkiä peluuttamaan juutalaisia ja muslimeja toisiaan vastaan, ja myöskin ajaa mahdollisimman suurta kiilaa Palestiina-myönteisen vasemmiston ja Israel-myönteisen cuckservatiivi-oikeiston välille (niin etteivät ne kykenisi muodostamaan nativistien vastaista yhteistä rintamaa). Tällä tavoin tulisi pyrkiä maksimoimaan meikäläisten oman vaikutusvallan kasvu.

Se mitä ei tule tehdä on naiivin romanttisesti ruveta valkoritaroimaan kummankaan osapuolen puolesta. Cuckservatiivi-oikeisto valkoritaroi ja aisuroi Israelin puolesta, tyypilliseen tapaansa väittäen että meidän pitäisi tehdä jotain juutalaisten hyväksi vaikka he eivät tekisi mitään meidän hyväksemme.

Mutta se mitä sinimustat tekevät on valkoritarointi muslimi-arabien puolesta, vaikka nämä eivät vastalahjaksi teekään mitään eurooppalaisten kansallismielisten hyväksi (paitsi että huonolla käytöksellään suututtavat taviksia ja täten kohottavat nationalistien kannatusta). Näin he osoittavat edelleen olevansa sitä mitä olivat aloittaessaan puolueensa - kovin, kovin idealistisia, suorastaan lapsellisia nappuloita jotka haluavat vain jotain jännittävää seikkailua itselleen (kuten vaikka kamppailua isoa pahaa sionisti-sortajaa vastaan) sen sijaan että tekisivät vakavaa puoluetyötä.

"Vaikka liikkeemme vastustaakin arabien ja muiden muslimitaustaisten maahanmuuttajien oleskelua niin Suomessa kuin Euroopassa, se tukee palestiinalaisten vapaustaistelua näiden omassa kotimaassaan paikallista miehittäjää vastaan. Aiemman ulostulomme mukaisesti kannatamme Israelin asettamista Euroopan laajuiseen boikottiin, kunnes juutalaisten laittomat siirtokunnat on purettu ja palestiinalaisille on viimein annettu mahdollisuus omaan kansalliseen itseilmaisuunsa omassa itsenäisessä kotimaassaan. Sinimusta Liike myös kehottaa juutalaisia noudattamaan omaa opetustaan etnisen monimuotoisuuden tuomasta rikkaudesta ja avaamaan Israelin rajat Euroopassa tällä hetkellä majaileville maahanmuuttajille!"

Lapsellista lepertelyä. Miksi suomalaisnationalistien tulisi haaskata yhtään aikaansa ja energiaansa arabien oikeuksien puolustamiseen? En huomaa että sinimustat olisivat kovinkaan kiinnostuneita esimerkiksi kurdi-nationalistien asian tukemiseen, jotka elävät turkkilaisten sorron alla. Ja se johtunee siitä etteivät he kurdien tapauksessa voisi ruokkia omaa juutalaisvihaansa, joten asia ei kiinnosta. Ja tämä tekopyhyys on hyvin selvää kaikille sivustakatsojille, joten te ette huijaa ketään tällaisella vassareilta kopioidulla "antikolonialistisella" puheella, kurulaiset.
« Viimeksi muokattu: 19.10.2023, 06:59:35 kirjoittanut viisitoista »

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 362
 • Liked: 14033
En pidä palestiinalaisten puolelle asettumista sinänsä minään virheenä, sikäli kuin kyse on vain retoriikasta. Mutta turhalta se tuntuu, enkä tiedä mitä sillä ajatellaan saavutettavan? Jos sillä saadaan joku näkyvä, epämiellyttävä taho provosoitumaan julkisesti, voin todeta että taktiikka kannatti. Jään odottavalle kannalle.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2023, 12:38:28 kirjoittanut Tavan »
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 569
 • Liked: 66044
 • 'Hvis lyset tar os'
^^
Lainaus
Lapsellista lepertelyä. Miksi suomalaisnationalistien tulisi haaskata yhtään aikaansa ja energiaansa arabien oikeuksien puolustamiseen?

Ei tulisi haaskata pennin vertaa. Tvöötti tai mikä lie on toden totta lapsellista lepertelyä- josta tulee lähinnä mieleen poliisiopiston wannabe natsit. Ilmeisesti puolueen primääri tarkoitus on sorkkia jokaista muurahaispesää- ja yrittää nostattaa kohua. Kansallismielisyyden kannalta taktiikka on mahdollisimman huono. Tällaiset ulostulot takaavat marginaalissa pysymisen- sillä niiden tosiasiallisia allekirjoittajia ovat ainoastaan hörhöistä hörhöimmät vajakkimaailman rättipäät ja ne kaistapäät- jotka kuvittelevat olevansa joitakin saatanan walhallasta nousseita sotureita.
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Oma polku- kiveen hakattu!

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."