Kirjoittaja Aihe: Rappion merkit tänä päivänä?  (Luettu 36395 kertaa)

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 338
 • Liked: 2693
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #270 : 29.09.2021, 23:52:57 »
Jos ei ole uskontoa, silloin on korvikeuskonto. Uskontotyhjiö täyttyy aina jollakin. Jos uskonto poistetaan, uskontotyhjiö täyttyy maallisella ideologialla, johon suhtaudutaan kuin uskontoon ja se saa uskonnon kaltaisi piirteitä. Ateistisessa Neuvostoliitossa se oli kommunismi ja marxismi-leninismi, ja Pohjois-Koreassa Kim-kultti. Pohjoiskorealaisille kerrotaan että he ovat Kim Il Sung-rotua. Sekulaareissa länsimaissa uskonnon asemassa on intersektionaalisuus.

Sittemmin suljetun Takkirauta-blogin pitäjä Ruukinmatruuna kertoi isoäitinsä sanoneen että jos et usko Jumalaan, silloin uskot mihin tahansa muuhun. Se että on edes jokin uskonto ja sen jumala, estää omaksumasta kaikenlaisia muita ideologioita ja muotivillityksiä.
« Viimeksi muokattu: 30.09.2021, 00:04:34 kirjoittanut Pallopääkissa »
Kissafani

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 972
 • Liked: 12998
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #271 : 30.09.2021, 22:04:22 »
Rappio pyörii seksin ja sukupuolisuuden ympärillä. Ihmiset haluavat vapaata seksiä, mutta kristinuskon puitteissa se ei ole mahdollista ilman syntiä ja syyllisyyttä.

Naiset haluavat (ja aivopestään haluamaan) vapautua miesten alaisuudesta, mitä kristinusko myöskään ei salli. Uusimpana piirteenä sukupuolten olemus, luonto, essentia, ollaan subjektivoimassa ja psykologisoimassa. Sukupuolestakin tulee yksilön mielivaltaa.

Kun noissa kahdessa asiassa annetaan periksi, on edessä yhteiskunnallinen lahoaminen, pudotus pohjalle ja pimeyteen.
« Viimeksi muokattu: 30.09.2021, 22:06:01 kirjoittanut Tavan »
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 832
 • Liked: 9885
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #272 : 09.11.2021, 22:13:41 »
 :'(

Social Engineering in TV Commercials
https://www.youtube.com/watch?v=PQWlgFYeXlk
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 461
 • Liked: 12537
 • Savage
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #273 : 11.11.2021, 01:57:39 »
Luottamusyhteiskunta muuttuu valheyhteiskunnaksi.

Paatunut valehtelija lopulta kadottaa kyvyn erottaa tosi ja valhe toisistaan. Siksi hän viimeiseen saakka uskottelee ainakin itselleen puhuvansa totta, ainakin riittävän totta, jotta valhe menettäisi merkityksen. Kukaan ei pysty kaikille valehtelemaan kaiken aikaa* ja säilymään järjissään. Ne joille valehdellaan, joita petetään, ovat lopulta valehtelijalle yhdentekeviä, kuolleita ihmisiä tai vihollisia.

Eri asia on salata tieto, niiltä, joille sitä ei sovi paljastaa. Viholliselle ei pidä paljastaa tärkeitä tietoja, mutta vihollistakaan ei välttämättä tarvitse valheella pettää. Se on kunniatonta, mutta kunnia ei merkitse valehtelijalle mitään, vain valheeseen perustuva maine.

*https://abrahamlincolnassociation.org/you-can-fool-all-of-the-people-lincoln-never-said-that/
ὕβρις, νέμεσις, και κριτική

'häpäisy, kosto ja tuomio'

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 461
 • Liked: 12537
 • Savage
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #274 : 31.12.2021, 19:22:18 »
Henkilö kihlautuu ollessaan vielä naimisissa. Laillista se on mutta moraalitonta, koska avioliiton kautta on sitoutunut yhteen ja kihlautumisen kautta toiseen. Vrt. engl. en-gage-ment 'kihlautua' < gage 'häkki'. Kaksinnaiminen on laitonta, joten Suomen lain mukaiseen avioliittoon pääsee uuden kihlatun kanssa vasta papin aamenen käräjäoikeuden tuomion jälkeen.

Toissijaista on minulle, että kyseessä on lesbosuhde, mikä lienee monelle moralisoinnin syy ja kohde tässä tapauksessa. Minua kiinnostaa uskollisuus. Oi aikoja oi tapoja, sanoisin. Tästä ei edes uutisoitaisi, ja nyt vain seiskan kaltaisessa "laatulehdessä", ellei kyseessä olisi entinen kansanedustaja:

Lainaus
- -
Merikukan ja vantaalaisopettajan suhde alkoi työpaikkaromanssina ja on edennyt nopeasti.

Kesäkuussa Merikukka ilmoitti kihlautumisesta opettajarakkaansa kanssa. Vielä tuolloin opettaja oli naimisissa miehensä kanssa, eropaperit olivat jo vireillä ja ero oli harkintavaiheessa. Lopullinen ero astui voimaan marraskuun alussa.

Umpirakastunut pariskunta ei kauaa epäröinyt. Kun avioerosta oli kulunut reilun kuukauden päivät, häitä vietettiin Merikukan kanssa.
- -
https://www.seiska.fi/kotimaa/merikukka-forsiuksen-tyopaikkaromanssi-eteni-nopeasti-alttarille-puoliso-oli-kihlautuessaan

Avioliitto, kuten parisuhde ylipäätään, ja perhe on juridisesti häpäisty tässä maassa. Onnittelut yhteiskunnalle ja perhepolitiikalle sekä -lainsäädännölle. Toimiva perhe, parisuhde ja yhteiskunta rakentuvat luottamukselle; nyky-Suomen perhe lainsäädäntö rakentuu valheelle ja petokselle ja kulissille. Valkeaksi kalkittuja hautoja ovat suomalaiset avioliitot ja syyllinen on laki.

Avioliitto oli ollut inhimillisessä yhteiskunnassa julkinen asia, kunnes vaikutusvaltaiset juristit päättivät länsimaissa, että se onkin yksityisasia. Lainsäädäntö oli alunperin rakennettu Suomessakin edellisen, julkisen, näkökulman varaan. Kun näkemys muuttui lainsäädäntöä muuttettiin, mutta julkisia piirteitä jätettiin järjestelmään silti, jotta kulissi säilyisi, kuten julkinen siviilisääty, avioeron harkinta-aika ja kaksinnaimiskielto. Käytännössä esim. moniavioisuus on de facto sallittua Suomessa.

Nyt kun puolison pettäminen on lain sallima moraalittomuus, eli rikosoikeudellinen vastuu on poistettu, jää avioliittoa kunnioittava (aviorikoksen uhri*) häkkiin, engl. gage, tällaisissa tapauksissa, josta vapautuu vasta, kun käräjäoikeuden tuomio avioliiton päättymisestä annetaan. Avioliiton rikkojalle harkinta-aika vain hidastaa uudelleen naimista, siviilisäädyn muutosta ja uuden kulissin pystyttämistä. Rakkauden, romantiikan ja uskollisuuden kanssa tällä järjestelmällä ei ole enää tekemistä, muutoin kuin että se lokaa nuo ylevät tunteet. Järkiavioliitto, sanoisin.  :facepalm:

*Nykyään kai sanotaan, että uhriutuja, uhriksi tekeytynyt, koska juridista rikosta ei ole tapahtunut.
ὕβρις, νέμεσις, και κριτική

'häpäisy, kosto ja tuomio'

Swen OF Sweden

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 615
 • Liked: 2919
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #275 : 31.12.2021, 20:08:00 »
Vapaatoimittaja on Freelancer.
Toimittaja on Journalisti.
Värväys on Rekrytointi.
Myönteinen on positiivinen.
Kielteinen on Negatiivinen.
Verkkolähetys on Podcast.
Tiedotusväline on Media.
Vuorovaikutteinen on Interaktiivinen.
Toiminnallinen on Aktiivinen.
Luova on Innovatiivinen.
Henkilökohtainen valmentaja on Personal Trainer(Suomi on nykyään pullollaan näitä)

Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka tästä kielemme tietoisesta rappeuttamisesta.

En todellakaan ymmärrä, enkä näe tässä kielteisessä kehityksessä mitään hienoa, vaan pelkkää alhaista mauttomuutta ja mielestäni myös hyvin tyylitajutonta.

Monet suomalaiset yrittäjät jakaa käyntikorttejaan, ne ovat lähes poikkeuksetta englanniksi, tyyliin:
Personal Trainer, Computer Service ja niin edelleen, vaikka asiakkaat ovat suurimmalta osin suomalaisia ja markkinat suomessa.

Tässä ei ole kyse mistään muusta kuin helvetin syvästä sivistymättömyydestä ja rappiosta.
https://www.youtube.com/watch?v=kf5g_E-28hg

” Jos haluat tietää, kuka sinua hallitsee, katso ketä et saa arvostella.” ‑Voltaire."

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 806
 • Liked: 5806
 • Sus siunatkoon
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #276 : 10.01.2022, 12:14:23 »
Lainaus
Etsintäkuulutettu siivooja otettiin kiinni Ruotsin pääministerin kotoa

Ruotsin pääministerin kotoa otettiin joulun alla kiinni laittomasti maassa ollut siivooja. Vain paria kuukautta aiemmin uusi pääministeri oli virkaanastujaispuheessaan ilmaissut huolensa pimeistä työmarkkinoista ja rikollisuudesta, joka “myrkyttää meidän yhteiskuntamme”. Todellisuus oli tälläkin kertaa toista kuin juhlapuheet.

[...]

Media viivytteli tapauksesta kertomista – pääministeri ei kommentoi

Laittomasti maassa olleen siivoojan kiinniotto tapahtui jo 21. joulukuuta. Ruotsin media uutisoi siitä kuitenkin vasta 8.1. tämän vuoden puolella.

Pääministeri Magdalena Andersson ei halunnut kommentoida tapausta Expressen-lehdelle, joka paljasti asian ensimmäisenä. Turvallisuuspoliisi Säpö kommentoi vain sen verran, että pääministerin kotona työskentelevien henkilöiden taustojen tarkistaminen ei kuulu heidän toimenkuvaansa.

Monet poliitikot ovat kritisoineet sitä, että pääministerin kotona työskentelevien henkilöiden taustoja ei ole tarkistettu. Turvallisuusasiantuntija Johan Wiktorin pitää erityisen huolestuttavana sitä, että laittomasti maassa ollut siivooja on kotoisin Nicaraguasta, joka hänen mukaansa tekee läheistä tiedusteluyhteistyötä Venäjän kanssa.

Juhlapuheissa kannetaan huolta pimeästä työstä – käytännössä ei

Pääministeri Magdalena Andersson ilmaisi virkaanastujaispuheessaan huolensa maahanmuuttajien syrjäytymisestä ja rikollisuudesta. Hän totesi myös, että maahanmuuttajien rikollinen toiminta on “häpeällisen hyvin integroitunut meidän talouteemme”.

– Tätä kannattaisi jokaisen miettiä, jos ostat remontteja tai muuta työtä kohtuuttoman halvalla hinnalla, pääministeri Andersson sanoi juhlapuheessaan. Tai tilaat huumeita kotiinkuljetuksena tai ostat seksiä.

– Jokainen, joka sellaiseen ryhtyy, on mukana rahoittamassa sitä väkivaltaa, joka myrkyttää meidän yhteiskuntamme.

– Tästä asiasta pitää ihan jokaisen kantaa oma, henkilökohtainen vastuunsa, pääministeri sanoi virkaanastujaispuheessaan.
Suomen Uutiset, 10.1.2021

Liian monta kohtaa korostettavaksi. Lue koko lainaus ja alkuperäinen juttu linkistä. Mitä tähän voisi sanoa muuta kuin, tää on niin tätä. Poliitikot tiedetään täällä ja naapureissa, mutta tämä on jo jotain.

Lainaus
Turvallisuuspoliisi Säpö kommentoi vain sen verran, että pääministerin kotona työskentelevien henkilöiden taustojen tarkistaminen ei kuulu heidän toimenkuvaansa.

 :-X
"Jossain vaaleissa sain vaalikoneesta parhaaksi puolueekseni Kepun yli 80%:n osuvuudella, kun vastasin kaikkiin kysymyksiin "en tiedä"." jäsen JoKaGo
"Ai v...u sitä onnen autuutta, jos näin oikeasti tapahtuisi." -- jäsen zupi

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 886
 • Liked: 13274
 • junior koodari
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #277 : 28.01.2022, 21:14:12 »
Opetusministeriön (myöh.lainauksessa opetushallitus?) ohjeistuksen mukaan,,ei ole enään ns, hymytyttö/hymypoika patsaita, pitää olla sukupuoleltaan neutraali patsas tms. pään mallinnus.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/25bbaaf5-b420-4aa8-ae20-806fd278972b

Lainaus
Hymypoika- ja Hymytyttö-patsaat saavat rinnalleen uuden kuvanveistäjä Jarmo Vellosen suunnitteleman ja veistämän Hymy-patsaan.

Patsaan kasvot voi tulkita sukupuolineutraaleiksi. Toinen puoli kasvoista on lyhyttukkainen ja ohjaa tulkintaa poikahahmoon, toisella puolella kasvoja taas on letti. Tämä puoli kasvoista on helposti tulkittavissa tytöksi.


Patsas näyttää erilaiselta eri kulmista, myöntää Opinkirjon toiminnanjohtaja Minnariikka Järvinenkin.

Edelleen sukupuolia on mielestäni vain kaksi; nainen ja mies.

Lainaus
Tarve uudelle patsaalle lisääntyi sen jälkeen, kun Opetushallitus linjasi sukupuolitietoisesta opetuksesta.

Opinkirjon hallitus päätti tuottaa uuden veistoksen vanhemmilta, huoltajilta ja lapsilta itseltään tulleen palautteen perusteella.
« Viimeksi muokattu: 28.01.2022, 21:21:31 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 972
 • Liked: 12998
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #278 : 28.01.2022, 21:47:30 »
Hymyhenkilöstä tulee mieleeni neandertalin ihminen tahi peikko.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Swen OF Sweden

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 615
 • Liked: 2919
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #279 : 28.01.2022, 22:10:01 »
 
Lainaus

Opinkirjon hallitus päätti tuottaa uuden veistoksen vanhemmilta, huoltajilta ja lapsilta itseltään tulleen palautteen perusteella.

Tämä on niin sairasta kuin vain olla ja voi!

Täyttä paskaa, että vanhemmat, huoltajat ja vielä muka lapsilta olisi tullut oikeesti jotain oikeeta  palautetta.
Tuollainen palaute on varmaan tilattua ja jonkun hörhöryhmän aikaansaannoksia.

Simppalin postausta kun luin, niin piti ihan nipistää itseään, että voiko tuollainen täydellinen sairas sekopäisyys ylipäätään olla totta?

Nyt olisi kyllä kaikilla syytä antaa sitä palautetta!!
Tää on vakavaa 8)
https://www.youtube.com/watch?v=kf5g_E-28hg

” Jos haluat tietää, kuka sinua hallitsee, katso ketä et saa arvostella.” ‑Voltaire."

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 305
 • Liked: 5228
 • Maahanmuutto- ja ilmastoasiantuntija
  • chadnet
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #280 : 30.06.2022, 11:19:43 »
Toisaalta lainattua:

Lainaus
IS: Kotikompostoijan tulee ilmoittautua viralliseen rekisteriin

Vuoden 2024 alusta lähtien voimaan tuleva uusittu jätelaki velvoittaa suurten eli yli 10 000 asukkaan taajamien pientaloja kierrättämään biojätteensä.

XXX

Pihallaan kotitaloutensa jätteitä kompostoivan tulee tehdä tästä virallinen ilmoitus rekisteriin vuoden 2023 alusta lähtien. Ilmoitusvelvollisuus on valtakunnallinen ja koskee omakotitaloja, taloyhtiöitä ja vapaa-ajan asuntoja. Joillakin alueille tämä tulee voimaan jo aiemmin, esimerkiksi pääkaupunkiseudulla rekisteriin tulee ilmoittautua jo syksyllä 2022,.

XXX

Suomessa on paljon kotikompostoreita ja yksi syy kompostirekisterille on kierrätystavoitteen seuranta. Suomen tarkoituksena on kierrättää yhdyskuntajätteestään 55 prosenttia vuonna 2025 ja 65 prosenttia 2035.  Kompostirekisterin myötä on jo tehty kompostitarkastuksia.

– Kompostoritarkastuskierroksilla moni on sanonut, että mä kyllä mietin, että lopettaisin kompostoinnin. Me ollaan sitten sanottu, että ei kannata, koska muuten teillä alkaa biojätteen erilliskeräys, sanoo Anttila.
Verkkouutiset
Luotiinkohan tässä taas uusi virka, vai lisättiinköhän jonkun virkailijan työtaakkaa?
Kun yhteiskunnassa ei ole enää mitään muuta tehtävää, niin sitten alkaa tilastointi. Jakkupukutädit tukka nutturalla piirtelevät tärkeänä mitä hienompia kuvaajia exelillään ja tekevät powerpoint esityksiä missä on paljon kuvia luonnosta. Näitä sitten esittelevät toisilleen ja haistelevat toistensa pieruja. Jos powerpointtiin on saanut oikein hienoja kuvia koivuista ja nurmikosta, niin sitten pääsee kansainväliseen tutkijatapaamiseen sitä esittelemään.
"We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.” Chris Hedges
"Shouting "Freedom" and other anti-government slogans" NYT

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 888
 • Liked: 38319
 • Ego sum Spartacus
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #281 : 30.06.2022, 12:20:24 »

Kun yhteiskunnassa ei ole enää mitään muuta tehtävää, niin sitten alkaa tilastointi. Jakkupukutädit tukka nutturalla piirtelevät tärkeänä mitä hienompia kuvaajia exelillään ja tekevät powerpoint esityksiä missä on paljon kuvia luonnosta. Näitä sitten esittelevät toisilleen ja haistelevat toistensa pieruja. Jos powerpointtiin on saanut oikein hienoja kuvia koivuista ja nurmikosta, niin sitten pääsee kansainväliseen tutkijatapaamiseen sitä esittelemään.

Tai sitten ne harrastavat työpaikkakiusaamista, seksuaalista häirintää ja muuta sekoilua.


HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 230
 • Liked: 6977
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #282 : 30.06.2022, 14:23:25 »
Nyt odottelen ratkeaako joltakulta verisuoni päästä. Eihän ole mitenkään mahdollista antaa VALKOISTA kipisipäätä jollekin Abdille tai Muhammedille (epätodennäköistä että saisi, mutta kuitenkin) kun uskonto kieltää kuvat. Siis uusi kierros vielä, ruskeasta askartelubetonista lyhyellä kiharalla tukalla.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 245
 • Liked: 15611
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #283 : 01.07.2022, 12:32:50 »
Lainaus
APULAISPORMESTARI Paavo Arhinmäki (vas) osallistui perjantai aamupäivänä drag-artistien satuhetkeen keskustakirjasto Oodissa. Tilaisuus keskeytyi, kun paikalle saapui Arhinmäen kuvailun mukaan ”joukko ennakkoluuloisia aikuisia”.

Arhinmäen mukaan kirjaston ylimmän kerroksen lasten osastolla järjestettävään tilaisuuteen osallistui runsaasti lapsia, jotka olivat innoissaan mukana ohjelmassa.

”Tämä on juuri sen tyyppistä toimintaa, mitä Helsingin kirjastoissa pitää lapsille järjestää. Lasten mielestä tämä oli hauskaa ja kiinnostavaa”, Arhinmäki sanoo.

Kesken tilaisuuden paikalle saapui useita henkilöitä, joilla Arhinmäki kuvailee olleen ”hakaristejä ja papin liperit”.

”Valitettavasti on vielä joitakin ihmisiä, jotka eivät halua kunnioittaa erilaisuutta ja moninaisuutta”, Arhinmäki sanoo.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008919689.html

Lainaus
HS:n tietojen mukaan paikalla oli muutamia kymmeniä mielenosoittajia. Mielenosoittajat jakoivat myös transvastaisia lentolehtisiä.

Poliisi ja Oodin vartijat ovat poistaneet mielenosoittajat Oodin tiloista. Kiinniottoja ei poliisin mukaan tehty.

SATUTUOKIO oli Oodin ohjelmatietojen mukaan suunnattu 1-5-vuotiaille. Satujen kertojana toimi drag artisti Gaylien 2000. Satutuokion keskeisenä teemana oli moninaisuuden edistäminen ja itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008919539.html

(oikaistakoon sen verran, että vissiinkin 5-10 vuotiaille tarkoitettu...)

 :silakka:
that's a bingo!

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 41 401
 • Liked: 64230
 • Takaisinviskaaja ja -työntäjä. Takaisin! Takaisin!
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #284 : 01.07.2022, 12:52:17 »
Lainaus
Kesken tilaisuuden paikalle saapui useita henkilöitä, joilla Arhinmäki kuvailee olleen ”hakaristejä ja papin liperit”.

”Valitettavasti on vielä joitakin ihmisiä, jotka eivät halua kunnioittaa erilaisuutta ja moninaisuutta”, Arhinmäki sanoo.

Kuten papin lipereitä.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Punavihreä siirtymä on paskanruskea!”
— Tri. Eero Paloheimo

“Vasemmistolaisuus on vamma, johon kuuluu vielä tarve näyttää se.”
— Kari Suomalainen

“Eurooppalaisten ainoa vastuu on viedä ehkäisyvälineitä Afrikkaan ...”
— Pauli Vahtera

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 305
 • Liked: 5228
 • Maahanmuutto- ja ilmastoasiantuntija
  • chadnet
"We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.” Chris Hedges
"Shouting "Freedom" and other anti-government slogans" NYT

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 41 401
 • Liked: 64230
 • Takaisinviskaaja ja -työntäjä. Takaisin! Takaisin!
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Punavihreä siirtymä on paskanruskea!”
— Tri. Eero Paloheimo

“Vasemmistolaisuus on vamma, johon kuuluu vielä tarve näyttää se.”
— Kari Suomalainen

“Eurooppalaisten ainoa vastuu on viedä ehkäisyvälineitä Afrikkaan ...”
— Pauli Vahtera

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 195
 • Liked: 11978
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #287 : 01.07.2022, 15:05:31 »
Mikä mielikuva tulikaan: Mekkoon pukeutunut Jormakalevi lukee jotain että Punahilkka meni metsään ja vastaan tuli susi... ;D

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 628
 • Liked: 2198
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #288 : 01.07.2022, 16:18:55 »
Älkää lapset käyttäkö huumeita tai teistä tulee tollaisia.:P

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 438
 • Liked: 1995
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #289 : 01.07.2022, 16:22:46 »
Älkää lapset käyttäkö huumeita tai teistä tulee tollaisia.:P

Tuo on kyllä totta. Pakko olla melkoisissa huumepsykooseissa että menee kirjastoon häiriköimään lasten satutuokiota. Jotain työttömiä narkkeja psykooseissa varmaankin.
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

Sheldon

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 43
 • Liked: 146
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #290 : 01.07.2022, 17:07:41 »
APULAISPORMESTARI Paavo Arhinmäki (vas) osallistui perjantai aamupäivänä drag-artistien satuhetkeen keskustakirjasto Oodissa. Tilaisuus keskeytyi, kun paikalle saapui Arhinmäen kuvailun mukaan ”joukko ennakkoluuloisia aikuisia”.

Arhinmäen mukaan kirjaston ylimmän kerroksen lasten osastolla järjestettävään tilaisuuteen osallistui runsaasti lapsia, jotka olivat innoissaan mukana ohjelmassa.

”Tämä on juuri sen tyyppistä toimintaa, mitä Helsingin kirjastoissa pitää lapsille järjestää. Lasten mielestä tämä oli hauskaa ja kiinnostavaa”, Arhinmäki sanoo.

Kesken tilaisuuden paikalle saapui useita henkilöitä, joilla Arhinmäki kuvailee olleen ”hakaristejä ja papin liperit”.

”Valitettavasti on vielä joitakin ihmisiä, jotka eivät halua kunnioittaa erilaisuutta ja moninaisuutta”, Arhinmäki sanoo.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008919689.html

Lasten mielestä saattaisi olla hauskaa ja innostavaa, jos mikä tahansa aatteen puolesta erikoisesti pukeutuva henkilö puhuisi mukavia jossain tapahtumassa. Ei tuo kohdeyleisö tasan varmasti pohdi taphtuman yhteiskunnalista monikerroksita symboliikkaa sillä tasolla, että moinen käy argumentiksi.
’Lasten mielestä Adolf-setä oli tosi hassu”
Häiriköinti idiotismia mutta niin nämä Paavon kärkiargumentitkin

Kirjolohikäärme

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 582
 • Liked: 941
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #291 : 01.07.2022, 17:43:10 »
Odotan kiihkeästi hekumoiden miten 5-10 -vuotiaille luennoidaan vaikkapa:

- Masturboijien ihannointia
- Prostituution positiivisuutta
- Prostituuttien asiakkaiden rikkautta
- Nerkrofilian elävyyttä
- Ekshibitionismin näyttävyyttä
- Amputointifantasioiden leikkaavuutta
- Eläinseksin luonnollisuutta
- Pissa/kakka-leikkien ihanaa tuoksua
- Aisankannattamisen estetetiikkaa
- Ylipainoseksistä tykkääjien painoarvoa
- Ihonväriin perustuvan seksin värikkyyttä
- Orgioiden joukkohauskuutta
- Sadomasokismin iskevyyttä

Koska kuka meistä on tuomitsemaan millaista seksiä 5-10 -vuotiaille pitää tai ei pidä mainostaa?

(Ja en osannut keksiä tätä listaa omasta päästäni, vaan tarvitsin Wikipedian artikkelia seksuaalisista outouksista.  Ja tässä listassa ei ole läheskään kaikkia.)
« Viimeksi muokattu: 01.07.2022, 17:46:13 kirjoittanut Kirjolohikäärme »

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 230
 • Liked: 6977
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #292 : 01.07.2022, 18:52:00 »
Jos on masokismiin taipumusta niin sitten opiskelemaan ahkerasti. Sanonnan mukaan tieto lisää tuskaa.
Jos nyt joku aikoo pitää kunnon pride-bileet niin ohjeet:
https://www.youtube.com/watch?v=dj9_353Nnts
https://www.youtube.com/watch?v=obCFAPsSnKE

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 486
 • Liked: 7319
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #293 : 01.07.2022, 18:57:08 »

Taas on julkistettu joku Luonto-raportti. Eli viesti tuossakin raportissa on, että tuohomme on aivan nurkan takana, ja se on meidän ihmisten itse  aiheuttama. Tähän projektiin tarvitaan 1 prosentti BKT:sta estämään tuo tuho.

Tällaisia tuomiopäivänjulistuksia on ilmestynyt lähes viikottain: olemme sektorilla kuin sektorilla menossa kovaa vauhtia kohti täystuhoa ja yhteiskunnalta tarvitaan suunnattomasti fyffeä asian parantamiseksi.

Mitenköhän niiden lasten sielunelämä kehittyy, jotka vuodesta toiseen joutuvat kuulemaan pelkästään synkästä tulevaisuudestaan? Samoin mitä silloin, kun tuo  eri tahojen BKT:n prosenttivaatimusten summa ylittää sadan? Otetaanko taas lisää velkää hyvään tarkoitukseen?

Kyllä nuoristo kaipaisi muutakin valoa tulevaisuuteen, kuin hokeman maailman onnellisemmasta kansasta. 
Kansainvälisyys on yleellisyyttä, johon vain yläluokalla on varaa.

Benito Mussolini

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 886
 • Liked: 13274
 • junior koodari
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #294 : 01.07.2022, 21:52:54 »
Älkää lapset käyttäkö huumeita tai teistä tulee tollaisia.:P

Tuo on kyllä totta. Pakko olla melkoisissa huumepsykooseissa että menee kirjastoon häiriköimään lasten satutuokiota. Jotain työttömiä narkkeja psykooseissa varmaankin.

Eli naiselta näyttävä mies jutustelee lapsille satuja, häiriköinnille heti stopit, mutta tietty pervoilu pieniä lapsia kohtaan ei oikeen onnaa minun ajatusmaailmaan.."kato isä... tuo satuja kertoillut täti olikin setå".
« Viimeksi muokattu: 01.07.2022, 21:55:33 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Dr Manhattan

 • Vieras
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #295 : 01.07.2022, 21:56:57 »
Jätän vain tämän tähän. En saastuta selaintani käymällä hesarin sivuilla, mutta lehden löysin junasta. Ei pettänyt.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 886
 • Liked: 13274
 • junior koodari
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #296 : 01.07.2022, 22:16:19 »
Onneksi kaikki lapsemme ovat täysi-ikäisiä, eli päättävät itse omista asioistaan ja suuntautumistaan. Minulla on jonkinlainen intuitio, että pienetkään lapset eivät enään ole turvassa vanhempien..melkeenpä aivopesulta.

Kuten Dr Manhattanin postauksesta,,siis hesarin jostain sivusta ilmenee, niin on tunnelmus, että mitä kinkimpää (pervompaa) jopa opettajan taholta tarjotaan, niin kukaan ei enään uskalla sanoa mitään. Annetaan vain asioiden olla.,,lapsille kerrotaan satuja mekkoon pukeutuneesta neljäs luokkalaisesta,,ilmeisesti pojasta, sadun lukee kai? mekkoon pukeutunut mies-opettaja.
En sano, että lapsille voi tulla hieman vääristynyt kuva edelleen olemassa olevista kahdesta sukupuolesta , siis naisesta ja miehestä, mutta voi tulla.

Muita sukupuolia ei ole, kun nainen ja mies.
« Viimeksi muokattu: 01.07.2022, 22:23:11 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

WinstonSmith

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 375
 • Liked: 1685
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #297 : 01.07.2022, 22:20:23 »
Näissä transtapahtumissa seksualisoidaan lapsia ja lapsia ollaan muka valistamassa, mutta oikeasti heille opetetaan seksiä ja groomaataan lapsia transgenderiksi. Jos 3-vuotiaalle kerrotaan leikin ja sadun merkeissä, että lapsi voi ollakin vastakkaista sukupuolta, niin jotkut lapset tulevat varmasti sanomaan, että ovat vastakkaista sukupuolta. Silloin nämä vähemmistöt puuttuvat ja alkavat "puolustaa" lapsen oikeuksia ja kun vanhemmat vastustavat, niin heidän toiveensa olisi, että lapsi otetaan huostaan "suvaitsemattomilta" vanhemmilta ja annetaan transgendereille adoptoitavaksi.

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 438
 • Liked: 1995
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #298 : 01.07.2022, 22:29:14 »

Eli naiselta näyttävä mies jutustelee lapsille satuja, häiriköinnille heti stopit, mutta tietty pervoilu pieniä lapsia kohtaan ei oikeen onnaa minun ajatusmaailmaan.."kato isä... tuo satuja kertoillut täti olikin setå".

Eli oliko lapsille ongelma se että siellä oli joku satuhahmo lukemassa satuja vai se että sinne tuli aikuisia riehumaan? Kumman ne muistaa? Kumpi noista oli pervoilua lapsia kohtaan?

Ja lopuille pöyristyjille, miettikää jos '80 lapset olisivat vaikka nähneet Veskun Tyynen telkassa, vai siitäkö tää nykyajan rappio kumpuaakin. Kun Spedeshowlle ei ollut k. 18 ikärajaa ja sitä ei näytetty vain aamuyöstä.
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 845
 • Liked: 104595
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #299 : 01.07.2022, 22:33:36 »
Eli oliko lapsille ongelma se että siellä oli joku satuhahmo lukemassa satuja vai se että sinne tuli aikuisia riehumaan?

Toisin kuin uutisotsikoista saattoi luulla, lapset eivät nähneet tai kuulleet ketään riehumassa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Tagit: