Kirjoittaja Aihe: Rappion merkit tänä päivänä?  (Luettu 29254 kertaa)

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 088
 • Liked: 13653
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #270 : 29.09.2021, 23:47:10 »
No nyt on täällä vahva ilmastouskonto ja multikultikultti. Toimivat kuten uskonnot.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 617
 • Liked: 1300
 • Talouskeskustalainen arvotraditionalisti
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #271 : 29.09.2021, 23:52:57 »
Jos ei ole uskontoa, silloin on korvikeuskonto. Uskontotyhjiö täyttyy aina jollakin. Jos uskonto poistetaan, uskontotyhjiö täyttyy maallisella ideologialla, johon suhtaudutaan kuin uskontoon ja se saa uskonnon kaltaisi piirteitä. Ateistisessa Neuvostoliitossa se oli kommunismi ja marxismi-leninismi, ja Pohjois-Koreassa Kim-kultti. Pohjoiskorealaisille kerrotaan että he ovat Kim Il Sung-rotua. Sekulaareissa länsimaissa uskonnon asemassa on intersektionaalisuus.

Sittemmin suljetun Takkirauta-blogin pitäjä Ruukinmatruuna kertoi isoäitinsä sanoneen että jos et usko Jumalaan, silloin uskot mihin tahansa muuhun. Se että on edes jokin uskonto ja sen jumala, estää omaksumasta kaikenlaisia muita ideologioita ja muotivillityksiä.
« Viimeksi muokattu: 30.09.2021, 00:04:34 kirjoittanut Pallopääkissa »
Herb Rzeczypospolitej Obojga Narodów

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 462
 • Liked: 11553
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #272 : 30.09.2021, 22:04:22 »
Rappio pyörii seksin ja sukupuolisuuden ympärillä. Ihmiset haluavat vapaata seksiä, mutta kristinuskon puitteissa se ei ole mahdollista ilman syntiä ja syyllisyyttä.

Naiset haluavat (ja aivopestään haluamaan) vapautua miesten alaisuudesta, mitä kristinusko myöskään ei salli. Uusimpana piirteenä sukupuolten olemus, luonto, essentia, ollaan subjektivoimassa ja psykologisoimassa. Sukupuolestakin tulee yksilön mielivaltaa.

Kun noissa kahdessa asiassa annetaan periksi, on edessä yhteiskunnallinen lahoaminen, pudotus pohjalle ja pimeyteen.
« Viimeksi muokattu: 30.09.2021, 22:06:01 kirjoittanut Tavan »
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 678
 • Liked: 9313
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #273 : 09.11.2021, 22:13:41 »
 :'(

Social Engineering in TV Commercials
https://www.youtube.com/watch?v=PQWlgFYeXlk
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 188
 • Liked: 11721
 • The Grizzly King
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #274 : 11.11.2021, 01:57:39 »
Luottamusyhteiskunta muuttuu valheyhteiskunnaksi.

Paatunut valehtelija lopulta kadottaa kyvyn erottaa tosi ja valhe toisistaan. Siksi hän viimeiseen saakka uskottelee ainakin itselleen puhuvansa totta, ainakin riittävän totta, jotta valhe menettäisi merkityksen. Kukaan ei pysty kaikille valehtelemaan kaiken aikaa* ja säilymään järjissään. Ne joille valehdellaan, joita petetään, ovat lopulta valehtelijalle yhdentekeviä, kuolleita ihmisiä tai vihollisia.

Eri asia on salata tieto, niiltä, joille sitä ei sovi paljastaa. Viholliselle ei pidä paljastaa tärkeitä tietoja, mutta vihollistakaan ei välttämättä tarvitse valheella pettää. Se on kunniatonta, mutta kunnia ei merkitse valehtelijalle mitään, vain valheeseen perustuva maine.

*https://abrahamlincolnassociation.org/you-can-fool-all-of-the-people-lincoln-never-said-that/
“The greatest thrill is not to kill but to let live.”

James Oliver Curwood, The Grizzly King, 1916.

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 188
 • Liked: 11721
 • The Grizzly King
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #275 : 31.12.2021, 19:22:18 »
Henkilö kihlautuu ollessaan vielä naimisissa. Laillista se on mutta moraalitonta, koska avioliiton kautta on sitoutunut yhteen ja kihlautumisen kautta toiseen. Vrt. engl. en-gage-ment 'kihlautua' < gage 'häkki'. Kaksinnaiminen on laitonta, joten Suomen lain mukaiseen avioliittoon pääsee uuden kihlatun kanssa vasta papin aamenen käräjäoikeuden tuomion jälkeen.

Toissijaista on minulle, että kyseessä on lesbosuhde, mikä lienee monelle moralisoinnin syy ja kohde tässä tapauksessa. Minua kiinnostaa uskollisuus. Oi aikoja oi tapoja, sanoisin. Tästä ei edes uutisoitaisi, ja nyt vain seiskan kaltaisessa "laatulehdessä", ellei kyseessä olisi entinen kansanedustaja:

Lainaus
- -
Merikukan ja vantaalaisopettajan suhde alkoi työpaikkaromanssina ja on edennyt nopeasti.

Kesäkuussa Merikukka ilmoitti kihlautumisesta opettajarakkaansa kanssa. Vielä tuolloin opettaja oli naimisissa miehensä kanssa, eropaperit olivat jo vireillä ja ero oli harkintavaiheessa. Lopullinen ero astui voimaan marraskuun alussa.

Umpirakastunut pariskunta ei kauaa epäröinyt. Kun avioerosta oli kulunut reilun kuukauden päivät, häitä vietettiin Merikukan kanssa.
- -
https://www.seiska.fi/kotimaa/merikukka-forsiuksen-tyopaikkaromanssi-eteni-nopeasti-alttarille-puoliso-oli-kihlautuessaan

Avioliitto, kuten parisuhde ylipäätään, ja perhe on juridisesti häpäisty tässä maassa. Onnittelut yhteiskunnalle ja perhepolitiikalle sekä -lainsäädännölle. Toimiva perhe, parisuhde ja yhteiskunta rakentuvat luottamukselle; nyky-Suomen perhe lainsäädäntö rakentuu valheelle ja petokselle ja kulissille. Valkeaksi kalkittuja hautoja ovat suomalaiset avioliitot ja syyllinen on laki.

Avioliitto oli ollut inhimillisessä yhteiskunnassa julkinen asia, kunnes vaikutusvaltaiset juristit päättivät länsimaissa, että se onkin yksityisasia. Lainsäädäntö oli alunperin rakennettu Suomessakin edellisen, julkisen, näkökulman varaan. Kun näkemys muuttui lainsäädäntöä muuttettiin, mutta julkisia piirteitä jätettiin järjestelmään silti, jotta kulissi säilyisi, kuten julkinen siviilisääty, avioeron harkinta-aika ja kaksinnaimiskielto. Käytännössä esim. moniavioisuus on de facto sallittua Suomessa.

Nyt kun puolison pettäminen on lain sallima moraalittomuus, eli rikosoikeudellinen vastuu on poistettu, jää avioliittoa kunnioittava (aviorikoksen uhri*) häkkiin, engl. gage, tällaisissa tapauksissa, josta vapautuu vasta, kun käräjäoikeuden tuomio avioliiton päättymisestä annetaan. Avioliiton rikkojalle harkinta-aika vain hidastaa uudelleen naimista, siviilisäädyn muutosta ja uuden kulissin pystyttämistä. Rakkauden, romantiikan ja uskollisuuden kanssa tällä järjestelmällä ei ole enää tekemistä, muutoin kuin että se lokaa nuo ylevät tunteet. Järkiavioliitto, sanoisin.  :facepalm:

*Nykyään kai sanotaan, että uhriutuja, uhriksi tekeytynyt, koska juridista rikosta ei ole tapahtunut.
“The greatest thrill is not to kill but to let live.”

James Oliver Curwood, The Grizzly King, 1916.

Swen OF Sweden

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 531
 • Liked: 2711
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #276 : 31.12.2021, 20:08:00 »
Vapaatoimittaja on Freelancer.
Toimittaja on Journalisti.
Värväys on Rekrytointi.
Myönteinen on positiivinen.
Kielteinen on Negatiivinen.
Verkkolähetys on Podcast.
Tiedotusväline on Media.
Vuorovaikutteinen on Interaktiivinen.
Toiminnallinen on Aktiivinen.
Luova on Innovatiivinen.
Henkilökohtainen valmentaja on Personal Trainer(Suomi on nykyään pullollaan näitä)

Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka tästä kielemme tietoisesta rappeuttamisesta.

En todellakaan ymmärrä, enkä näe tässä kielteisessä kehityksessä mitään hienoa, vaan pelkkää alhaista mauttomuutta ja mielestäni myös hyvin tyylitajutonta.

Monet suomalaiset yrittäjät jakaa käyntikorttejaan, ne ovat lähes poikkeuksetta englanniksi, tyyliin:
Personal Trainer, Computer Service ja niin edelleen, vaikka asiakkaat ovat suurimmalta osin suomalaisia ja markkinat suomessa.

Tässä ei ole kyse mistään muusta kuin helvetin syvästä sivistymättömyydestä ja rappiosta.
https://www.youtube.com/watch?v=kf5g_E-28hg

” Jos haluat tietää, kuka sinua hallitsee, katso ketä et saa arvostella.” ‑Voltaire."

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 641
 • Liked: 5240
 • Sus siunatkoon
Vs: Rappion merkit tänä päivänä?
« Vastaus #277 : 10.01.2022, 12:14:23 »
Lainaus
Etsintäkuulutettu siivooja otettiin kiinni Ruotsin pääministerin kotoa

Ruotsin pääministerin kotoa otettiin joulun alla kiinni laittomasti maassa ollut siivooja. Vain paria kuukautta aiemmin uusi pääministeri oli virkaanastujaispuheessaan ilmaissut huolensa pimeistä työmarkkinoista ja rikollisuudesta, joka “myrkyttää meidän yhteiskuntamme”. Todellisuus oli tälläkin kertaa toista kuin juhlapuheet.

[...]

Media viivytteli tapauksesta kertomista – pääministeri ei kommentoi

Laittomasti maassa olleen siivoojan kiinniotto tapahtui jo 21. joulukuuta. Ruotsin media uutisoi siitä kuitenkin vasta 8.1. tämän vuoden puolella.

Pääministeri Magdalena Andersson ei halunnut kommentoida tapausta Expressen-lehdelle, joka paljasti asian ensimmäisenä. Turvallisuuspoliisi Säpö kommentoi vain sen verran, että pääministerin kotona työskentelevien henkilöiden taustojen tarkistaminen ei kuulu heidän toimenkuvaansa.

Monet poliitikot ovat kritisoineet sitä, että pääministerin kotona työskentelevien henkilöiden taustoja ei ole tarkistettu. Turvallisuusasiantuntija Johan Wiktorin pitää erityisen huolestuttavana sitä, että laittomasti maassa ollut siivooja on kotoisin Nicaraguasta, joka hänen mukaansa tekee läheistä tiedusteluyhteistyötä Venäjän kanssa.

Juhlapuheissa kannetaan huolta pimeästä työstä – käytännössä ei

Pääministeri Magdalena Andersson ilmaisi virkaanastujaispuheessaan huolensa maahanmuuttajien syrjäytymisestä ja rikollisuudesta. Hän totesi myös, että maahanmuuttajien rikollinen toiminta on “häpeällisen hyvin integroitunut meidän talouteemme”.

– Tätä kannattaisi jokaisen miettiä, jos ostat remontteja tai muuta työtä kohtuuttoman halvalla hinnalla, pääministeri Andersson sanoi juhlapuheessaan. Tai tilaat huumeita kotiinkuljetuksena tai ostat seksiä.

– Jokainen, joka sellaiseen ryhtyy, on mukana rahoittamassa sitä väkivaltaa, joka myrkyttää meidän yhteiskuntamme.

– Tästä asiasta pitää ihan jokaisen kantaa oma, henkilökohtainen vastuunsa, pääministeri sanoi virkaanastujaispuheessaan.
Suomen Uutiset, 10.1.2021

Liian monta kohtaa korostettavaksi. Lue koko lainaus ja alkuperäinen juttu linkistä. Mitä tähän voisi sanoa muuta kuin, tää on niin tätä. Poliitikot tiedetään täällä ja naapureissa, mutta tämä on jo jotain.

Lainaus
Turvallisuuspoliisi Säpö kommentoi vain sen verran, että pääministerin kotona työskentelevien henkilöiden taustojen tarkistaminen ei kuulu heidän toimenkuvaansa.

 :-X
"Jossain vaaleissa sain vaalikoneesta parhaaksi puolueekseni Kepun yli 80%:n osuvuudella, kun vastasin kaikkiin kysymyksiin "en tiedä"." jäsen JoKaGo
"Ai v...u sitä onnen autuutta, jos näin oikeasti tapahtuisi." -- jäsen zupi

Tagit: