Kirjoittaja Aihe: Lääkintöneuvos Mikko Paunio, vhm-kriittisen rotuopin vastustaja  (Luettu 11396 kertaa)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 41 401
 • Liked: 64228
 • Takaisinviskaaja ja -työntäjä. Takaisin! Takaisin!
Tulevaisuusdystopia, osa1

Lainaus käyttäjältä: Mikko Paunio
Eurostoliitto, Suuri Resetointi, EU:n ”Fit for 55” Ilmastopaketti ja Eurostoliiton tuho

Tämä teksti on puhe, jonka pidin perussuomalaisten Seinäjoen puoluekokouksessa 15.8. sunnuntaina kokouksen yleispoliittisessa osuudessa

Puhe löytyy tästä https://www.youtube.com/watch?v=dKBlNoku24g 2 tunnin 14 minuutin kohdalta.

Puheen toisen osan esitän vain kirjallisesti, koska em. puheessa oli viiden minuutin ymmärrettävä rajoitus. Sen julkaisen tämän blogin jälkeen.


Vladimir Illich Leninin huudahdus ”kommunismi on sähköistämistä” oli esikuva, kun Suomen Ruohonjuuritasavaltamme komissaarineuvostossa päätettiin myös sähköistää kaikki teollinen tuotanto. Tosin Eurostoliitto kielsi toimivan sähköntuotannon.

Vuonna 2030 Suomen Ruohonjuuritasavallan asukkaat elivät äärirajoilla kylmissä asujaimissaan ilman mahdollisuuksia vierailla toisilla paikkakunnilla tai ulkomailla syöden hyönteisiä ja ravitsemustieteilijöiden suosittelemaa pettuleipää henkensä pitimiksi. Lapset kävivät jalkaisin tai pyöräillen ilmastouskontoa ja antirasismia painottavaa opetusta aikaisemmin tärkeäksi koettujen oppiaineiden ja kristinuskon sijaan lähes jäätävissä oloissa talvisin.

Uudessa uljaassa orwellilaisessa maailmassa dystopia oli puettu utopiaksi Eurostoliiton komissariaatin elokuussa 2021 annetun ”Fit for 55” ilmastopaketin tiedonannossa seuraavin sanoin:

”Ihmisten ja maapallon suojelemiseksi toteutettavista toimista on luonnollisesti paljon hyötyä: puhtaampi ilma, viileämmät ja vihreämmät kaupungit, terveemmät kansalaiset, vähäisempi energiankulutus ja pienemmät energialaskut, lisää eurooppalaisia työpaikkoja, teknologioita ja teollisuuden mahdollisuuksia, enemmän tilaa luonnolle ja terveempi maapallo tuleville sukupolville.”

”Fit for 55” sisälsi linjaukset siitä, miten voidaan edetä kohti vihreää dystopiaa vuoteen 2030 mennessä.

Jo viime vuosisadan alussa Leo Trotskin haaveilema maailmanvallankumous päätettiin lopulta aloittaa helmikuussa 2021 maailmanhallituksen ylimmässä päättävässä elimessä. Tuolloin kokoontui Davosissa ”Jeffrey Epsteinin Ystävät” niminen pieni oligarkkipiiri, joka muodosti maailman korkeimman päättävän elimen eli globaalipolitbyroon. Kokouksessa hyväksyttiin esoteerisiin ”viisauksiin” mieltyneen pääsihteeri Klaus Schwabin Suuri Resetointi ohjelma koko maailmalle. Otteita Schwabin ohjelmasta julkaistiin näyttävästi syyskuussa 2020 The Time lehden numerossa ja sitä siteerattiin ihastuneesti eri sähköisissä ja painetuissa valtamedian viestimissä ympäri maailmaa. Maailma piti muuttaa täysin uuteen asentoon ilmastonmuutoksen, luontokadon ja koronapandemian vuoksi.

Vihreän ideologian mukaan Vihreän globaalipolitbyroon päätökset heijastivat objektiivisesti historian dialektiikkaa ja olivat siten erehtymättömiä.

Suuren Resetoinnin toimeenpanon varmistamiseksi mm. Suomen Ruohonjuuritasavallan ex-pääkomissaari Alexander Stubb ja nykyiset kärkipäättäjät Sanna Marin ja Annika Saarikko valittiin ei Benin vaan Klasun talliin eli globaalipolitbyroon päätösten toimeenpanevaan keskuskomiteaan eli Maailman Talousfoorumin nuorten johtajien kerhoon.

Davosin keskuskomitean toimeenpanotyön eräänä haasteena oli luoda Eurostoliittoon ja USA:han ja niiden alatasavaltoihin propagandainstituutioita, joilla varmistettiin kansallismielisyyden kitkeminen, tasavaltojen ulkorajojen valvonnan lopettaminen ja kaiken haihattelun kitkeminen kansallisesta suvereniteetista. Tässä keskuskomitea tukeutui Isä Aurinkoisen eli Josef Stalinin kantaväestöä ja Leninin tilaamaan kansallisuuspolitiikka-asiakirjaan sekä maailmanhallituksen ministerineuvoston eli Yhdistyneiden Kauhistettujen Kansakuntien YKK:n Global Compact of Migration monenkeskiseen sopimukseen.

Suomen Ruohonjuuritasavallassa Suuren Resetoinnin toimeenpanoa edistäväksi propagandainstituutiksi valittiin Suomen Itsenäisyyden Juhlavuoden Rahasto SITRA, jonka nimi muutettiin 2021 Suomen Itsenäisyyden Muistorahastoksi eli SIMRA:ksi. Tämä pelkästään johtajista ja johtavista asiantuntijoista sekä täydellisestä ammattitaidottomuudesta tunnettu instituutio alkoi tehdä työtä Suuren Resetoinnin eteen yötä päivää yhdessä valtiollisen VALE-radioyhtiön kanssa. SIMRA:n johtavan asiantuntijan Oras Tynkkysen ilmastoasiantuntijuuteen meritoiva pro gradu työ Tampereen yliopistossa oli otsikoitu ”Lihavien Representaatio TV-sarjoissa”.

Ankara työ uuden Suuren Resetoinnin eteen alkoi elokuussa 2021 Eurostoliiton komissariaatin edellä mainitulla ”Fit for 55” ilmastopaketilla. Se sisälsi 18 lainsäädäntöaloitetta, kun uuden metsästrategian tulevat direktiivit huomioidaan. ”Fit for 55” yhdessä jo annetun ympäristölainsäädännön avulla lopulta tuhosi Eurostoliiton. Sen pituinen se.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/eurostoliitto-suuri-resetointi-eun-fit-for-55-ilmastopaketti-ja-eurostoliiton-tuho/
« Viimeksi muokattu: 17.08.2021, 00:11:40 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Punavihreä siirtymä on paskanruskea!”
— Tri. Eero Paloheimo

“Vasemmistolaisuus on vamma, johon kuuluu vielä tarve näyttää se.”
— Kari Suomalainen

“Eurooppalaisten ainoa vastuu on viedä ehkäisyvälineitä Afrikkaan ...”
— Pauli Vahtera

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 41 401
 • Liked: 64228
 • Takaisinviskaaja ja -työntäjä. Takaisin! Takaisin!
Tulevaisuusdystopia, osa 2

Lainaus
Eurostoliiton tuho ja Suomen Ruohonjuuritasavallan tuhonnan hallinnollinen arki 2020-luvulla

Johdanto

Suomen Ruohonjuuritasavallan komissaarineuvosto aloitti vuonna 2021 ripeän työn kohti Suurta Resetointia eli kohti suurta vihreää dystopiaa, joka oli orwellilaisesti kommunismin lailla puettu utopiaksi. Rautatie- ja kiskoliikenteen edistäminen Neuvostoliiton Siperian BAM-radan esikuvan mukaan liikennekomissaari Timo Harakan johdolla oli eräs prioriteetti. Ruohonjuuritasavallan iskurityöläiset kilkuttivat ja kolkuttivat raitioteitä innolla pitkin maita ja mantuja hoilottaen mieltä kohottavia lauluja terveinä ja hyvin ravittuina vielä 2020-luvun alkupuoliskolla. Kun kiskot oli saatu valmiiksi alkoi vilu ja nälkä Suomen Ruohonjuuritasavallassa.

Sivuhuomautuksena Timo Harakka olisi tänään muuten pääministeri, ellei eräs kokoomuslainen kaverini olisi lähettänyt minulle Harakan unohtuneen anonyymisti kirjoitetun pilaesseen ”Päivä Demarina”. Julkaisin esseestä ”herkkupaloja” Uuden Suomen blogissani, kun toimeenpanimme Luontokerhon ”Operaatio Variksen”; se levisi laajalti somen välityksellä viimeistä edellisen Suomen Dommunistisen Puolueen SDP:n puoluekokousedustajille. Tänään teatteritaiteen maisteri ja dramaturgian spesialisti Timo Harakka voisi taas osallistua pseudonyymillä SDP:n uuteen kirjoituskilpailuun otsikolla ”Päivä Dommunistina”.

Eurostoliiton tasavaltojen arkista 2020-luvun tuhontaa johdettiin Brysselistä ja viime kädessä Davosista ja osin maailman hallituksen ministerineuvostosta YKK:sta eli Yhdistetyistä Kauhistetuista Kansakunnista. Suomen Identiteettipuolueen (SIP) alaosastojen eli Vihreiden, Vasemmistoliiton, Dommunistien, RKP:n ja Kansallisen Sekoomuksen mepit innolla edistivät koko 2000 luvun tuhoisia asetuksia ja direktiivejä. Mikään vihreä ei ollut kyllin pahaa ja riittävää, vaan sitä oli aina saatava lisää ja lisää.

Merkittävin ja lopulta Eurostoliiton luhistumisen aiheuttanut lakikokonaisuus oli elokuussa 2021 annettu suuri Ilmastopaketti. Seuraavassa kerron lyhyesti – en tyhjentävästi – sen aiheuttamasta tietoisen tuhonnan myötä aiheutetusta tuhosta Suomen Ruohonjuuritasavallassa 2020-luvulla.

”Fit for 55” kylmensi asujaimistot ja lähes lopetti maa-, lento- ja laivaliikenteen Eurostoliitossa

Äärimmilleen ajan myötä direktiivin mukaan vuosikymmenen loppuun kiristetty päästökauppa ulotettiin asumusten lämmittämiseen, liikenteeseen mukaan lukien lento- ja laivaliikenne. Se yhdessä sitovien energiatehokkuus sekä autojen hiilidioksidipäästönormien kera kylmensivät asujaimistot, lopettivat henkilöautoliikenteen kaupunkien välillä.  Kansalaisilla ei ollut varaa ostaa sähköautoja, eikä heillä enää ollut varaa ajaa vanhoilla polttomoottoriautoilla bensan hinnan kallistuttua päästökaupan ja vaihtoehtoisten polttoaineiden sekoitusvelvoitteiden myötä pilviin. Junat eivät sähköpulan vuoksi kulkeneet. Uudet Brysselin lait myös autioittivat loput haja-asutusalueista maaliikenteen tultua mahdottomaksi sekä lopettivat laivamatkat Tallinnaan ja Tukholmaan sekä etelänlomat. Maatalouden tiukat päästörajoitukset aiheuttivat laajaa nälänhätää.

”Fit for 55” romahdutti valtion ja ev-lut kirkon talouden

Energiaveronkannon romahdus mm. sähkön verotuksen päätyttyä kokonaan ja kaikkien julkisten rakennusten ankarat korjausrakennusvelvoitteet yhdessä mm. vaihtoehtoisten polttoaineiden infrastruktuurin rakentamisvelvoitteiden kanssa romahduttivat lopullisesti valtiontalouden.

0-energiatason korjausvelvoitteet kohdistuivat myös valtiolliseen ev lut kirkkoon, mikä luhisti kirkon talouden ja lopetti kristilliset hartauden harjoitukset. Tämä sopi hyvin ilmastouskontoon ja identiteetti-ideologiaan hurahtaneille piispoille.

”Fit for 55” kiihdytti maailman luontokatoa

Lento- ja laivaliikenteeseen määrätyt alati kiristyneet biopolttoaineiden sekoitusvelvoitteet tappoivat viimeiset Kaakkois-Aasian ihmisapinat orankit vuonna 2028. Eurostoliitto ei voinut riskeerata sitä, että Indonesia ja Malesia olisivat lähteneet Pariisin sopimuksesta, mikäli RED-II-direktiivi olisi todella kieltänyt palmuöljyn tuonnin Eurostoliittoon näistä maista. Niinpä ilmastopaketin yksi osa eli RED-III-direktiivissä päätettiin sallia palmuöljyn tuonti Indonesiasta ja Malesiasta, jotta maa-, meri ja lentoliikenteen biopolttoaineiden valmistukseen saatiin riittävästi direktiivien (RED III, ReFuel EU Aviation ja Fuel EU maritime) edellyttämää uusiutuvaa raaka-ainetta.

Suomen Ruohonjuuritasavallan teollisuus siirtyi Aasiaan ja Afrikkaan

Eurostoliitossa ainoa ympäristöllisesti hyväksytty tapa tuottaa vetyä oli tuulivoimasähkö. Näin tuotettu vety ei riittänyt alkuunkaan teollisuudelle, eikä vetyteknologia kehittynyt muutenkaan toivotusti ja teollisuus näin poistui Suomesta Aasiaan ja Afrikkaan, kun myös terästeollisuuden vapaapäästöt kiellettiin ja ne tulivat osaksi päästökauppaa em. laittomiksi osoittautuneet hiilitullit epäonnistuivat tukkimaan hiilivuotoa.

Eurostoliiton koronaelpymisrahaston tuulivoimalat johtivat laajoihin sähkökatkoihin talvipakkasilla

Eurostoliiton koronan elpymisrahastosta maksettujen tuulivoimaloiden raju lisärakentaminen Suomen Ruohonjuuritasavallassa johti kantaverkon epävakaisuuteen ja tuhoisiin laaja-alaisiin pitkäkestoisiin sähkökatkoksiin erityisesti tammikuun pakkasilla. Ihmisiä kuoli tuhansia kylmyyteen näiden sähkökatkosten seurauksena monena vuonna ympäri Eurostoliittoa myös Suomen Ruohonjuuritasavallassa.

Komissaari Jyrki Käteisen sotki Eurostoliiton jätehuollon lisäsi luonnontuhoa ja viritti Eurostoliiton suunnitelmatalouden piiriin

Lisämausteita tuhoon tuli kauppasodan käynnistäneestä ilmastopaketin WTO:n sääntöjen vastaisesta hiilitullialoitteesta eli CBAM:stä, joka aluksi koski tuontiterästä, -rautaa, -maatalouslannoitteita ja -sähköä. Lisämausteita kaaokseen saatiin myös jo 2010-luvulla hyväksytystä silloisen Eurostoliiton komissariaatin komissaarin ja myöhemmän Suomen Itsenäisyyden Muistorahaston yliasiamiehen Jyrki Käteisen ideoimista kiertotalouspaketista ja kertakäyttömuovi- eli SUP-direktiivistä. Komissaari Käteinen saattoi koko Eurostoliiton jätehuollon kaaokseen. Sen kielteiset ympäristövaikutukset ulottuivat myös maailman meriin ja laajalti köyhiin maihin. Lisäksi se nosti kansalaisten jätehuoltomaksut pilviin koko Eurostoliitossa, vaikka vastikkeeksi saatiin vain ympäristö- ja ympäristöterveyshaittoja ja työsuojeluongelmia sekä vaikeutettiin kansalaisia saamasta jätehuoltopalveluita.

Käteisen kiertotalouspaketti myös edisti myös kiitetävästi Eurostoliiton suunnitelmataloutta. Eurostoliiton 5-vuotsissuunnitelmassa oli Neuvostoliiton tapaan sitova velvoite tuottaa 2025 lähtien vuosittain 15 miljoonaa tonnia huonolaatuista kierrätysmuovia, jota kukaan ei tarvinnut. Neuvostoliitossa ikkunalasin tuotannon viisivuotistonnimäärät saavutettiin tuottamalla asennuskelvotonta liian paksua ikkunalasia.

Metsästrategia on ”Fit for 55” osa eli uusi metsästrategia tuhosi Suomen Ruohonjuuritasavallan talouden selkärangan metsätalouden

Metsästrategiaan pohjaavat direktiivit vastoin Eurostoliiton perustamissopimuksia sosialisoivat Suomen Ruohonjuuritasavallan metsät, kielsivät avohakkuut ja kestävän metsänhoidon, vaikka Eurostoliiton komissariaatti oli julistanut oikeusvaltioperiaatetta kansallista suvereniteettia puolustavia maita vastaan retoriikassaan vuosikaudet. Nämä direktiivit myös kielsivät paperi- ja sellutehtaat, koska ne eivät tuottaneet sellaisia tuotteita, jotka sitovat hiiltä kuten esimerkiksi puurakentamisessa tapahtuu.

Lopuksi

Demokratiavaje oli 2020-luvulla täydellinen sananvapausrajoituksineen Eurostoliitossa ja sen Suomen Ruohonjuuritasavallassa, kuten se oli ollut aikoinaan esikuvamaa Neuvostoliitossa ja sen sosialistisissa tasavalloissa.

Vuonna 2030 Davosissa pidetyssä globaalipolitbyroon eli ”Jeffrey Epsteinin ystävien” pienen piirin kokouksessa sen kiinalaisjäsen hykerteli käsiään. Kiina oli 2020-luvulla rakentanut tuhansia kivihiilivoimaloita sekä kotimaassa että pitkin Aasiaa ja Afrikkaa ja rutiköyhtynyt Eurooppa oli vaipunut unholaan maailmanpolitiikasta.

Vaikka olen 2020-luvun visioni parodiaan pukenut, muistutan lukijoita, että perustan visioni Euroopan unionin jo hyväksyttyyn ilmastolakiin, joka edellytti Euroopan Unionin komission antamaan ”fit for 55” ilmastopaketin.

Se perustuu myös kohdakkoin alkavaan jäsenmaita sitovan unionin ympäristölainsäädännön (kiertotalouspaketti ja kertakäyttömuovidirektiivi) kansalliseen toimeenpanoon.

Lisää on tulossa loputtomasti: Akkuasetus, metsästrategian perusteella annettavat useat direktiiviehdotukset, ym…

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/eurostoliiton-tuho-ja-suomen-ruohonjuuritasavallan-tuhonnan-hallinnollinen-arki-2020-luvulla/
« Viimeksi muokattu: 17.08.2021, 00:13:58 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Punavihreä siirtymä on paskanruskea!”
— Tri. Eero Paloheimo

“Vasemmistolaisuus on vamma, johon kuuluu vielä tarve näyttää se.”
— Kari Suomalainen

“Eurooppalaisten ainoa vastuu on viedä ehkäisyvälineitä Afrikkaan ...”
— Pauli Vahtera

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 886
 • Liked: 13274
 • junior koodari
Mikko Paunio referoi erästä kokousta....

https://oikeamedia.com/o1-170203

Lainaus
Puheenvuoroni Helsingin valtuustossa feministien rasismin vastaisesta aloitteesta Paavo Arhinmäki triggeröityi

, siis varapormestari Arhinmäellä paloi vassarimaisesti proppu.

Lainaus
Paavo Arhinmäki triggeröityi puheeni jälkeen, koska pidin heti Jussi Halla-ahon palautusesityksen jälkeen sitä tukevan puheenvuoron, minkä vuoksi valtuuston puheenjohtaja Wille Rydman rajasi keskustelun palautukseen liittyviin puheenvuoroihin. Arhinmäki – siis apulaispormestarina tosin heittäytyen siinä tilanteessa valtuutetuksi – ryhtyi älämölöön vaatien puheenvuoroa. Kun sitä ei herunut valtuuston sääntöjen mukaan hän ryhtyi nimittelemään Wille Rydmania ”toveri puheenjohtajaksi”.

Hyvää settiä Pauniolta...Arhinmäen testosteronit,,ovat jääneet niihin pussikaljoihin joita juotuaan Arhinmäelle tuli pakottava tarve röyhistellä autoilevalle nuorelle miehelle.

Lainaus
Paavo Arhinmäki älämölön jälkeen lopulta ryhdistäytyi ja täytti salin taas ylimääräisellä testosteronillaan ja haukkui meidät persut sillä perusteella, että persut eivät mukamas olleet kiinnostuneita keskustelemaan valtuuston tärkeimmistä asioista kuten budjetista ja Sörnäisten tunnelista. En viitsinyt kellon lähennellessä puolta yötä ryhtyä väittelyyn.
Arhinmäen saavutukset jonkinlaisena wannabepartisaanina mielestäni kiteytyvät kolmaan tapaukseen;
1. Sammui Sotshin olympialaisissa jääkiekkojoukkueen bileissä
2. Huuteli potkupallomatsissa kahden virantoimituksessa murhatun poliisin nimiä.
3. Klasikko...kohdalla 6.38, kalsarit vain vilahtaa.  https://www.youtube.com/watch?v=PENkTqLxPBM
« Viimeksi muokattu: 25.11.2021, 21:51:42 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 858
 • Liked: 5478
"Ei kai sitä muuten ministeriksi pääsisikään"...

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 338
 • Liked: 2693
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Monessako paikassa Paunio kirjoittaa? Uudessa Suomessa se on edelleen, eikä ole lentänyt sieltä. Mutta joskus Uusi Suoli heittää ulos joten pitäisi olla muitakin alustoja.

Pauniolla on Oikeassa mediassa on osa samoista jutuista mitä on Usarissa.

https://oikeamedia.com/o1-170203

Pauniolla on somekanavat Facebookissa ja Twitterissä

https://twitter.com/MikkoPaunio

https://www.facebook.com/people/Mikko-Paunio/100009304665747/

Kissafani

Tagit: